ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تی وی تا 2 و 2500

ali_mohammad1365
15-05-2016, 00:55
با سلام خدمت دوستان.
دو تا تی وی یکی تا 2 تومن و دیگری تا 2500 معرفی کنید که کیفیت خوبی داشته باشه.سه بعدی و اسمارت اصلا مهم نیست و کیفیت از همه چی برام مهمه.برای خونواده میخوام و فیلم های صدا و سیما.راستی زیر 47 یا 49 اینچ هم نباشه.
ممنون از همه

Mehrdad092000
15-05-2016, 04:17
تا2 تومن
LG SMART TV LED FULLHD 49LF590
SAMSUNG TV LED FULL HD 48J5200

تا2500تومن
LG LED TV ULTRA HD 4K 49UF680
PHILIPS ANDROID TV LED FULL HD 50PFT5500
SONY LED FULL HD SMART TV 48R560C
SAMSUNG SMART LED TV FULL HD 50J5500
SHARP LED TV FULL HD 50LE460X
اینا به نظرم میرسه بازم زیاد هست
برند خاصی نمیخوای؟یا چیزه خاصی

ali_mohammad1365
16-05-2016, 00:05
ممنون از جوابت.
والا برند خاص که تعصبی روش نداریم.ولی تو بازار که گشت زدیم از طرح ال جی بیشتر خوشمون اومده.
راستش برای دوستم میخوام و اونا خونه اقوام یه سامسونگ دیدن از کیفیتش خوششون نیومده.حالا تنظیم درست نبوده یا کلا تی وی مالی نبوده من خبر ندارم.
ولی در کل از ظاهر که بگذریم دوست ندارم تی وی بهشون معرفی کنم فردا بگن 2.5 دادیم کیفیتش فلانه و نورش به امانه.
یه چیز خوب که خودتون انتخاب میکردید از بین این گزینه ها که نوشتی چیه؟
باز هم تشکر:n16:

Mehrdad092000
16-05-2016, 01:03
ممنون از جوابت.
والا برند خاص که تعصبی روش نداریم.ولی تو بازار که گشت زدیم از طرح ال جی بیشتر خوشمون اومده.
راستش برای دوستم میخوام و اونا خونه اقوام یه سامسونگ دیدن از کیفیتش خوششون نیومده.حالا تنظیم درست نبوده یا کلا تی وی مالی نبوده من خبر ندارم.
ولی در کل از ظاهر که بگذریم دوست ندارم تی وی بهشون معرفی کنم فردا بگن 2.5 دادیم کیفیتش فلانه و نورش به امانه.
یه چیز خوب که خودتون انتخاب میکردید از بین این گزینه ها که نوشتی چیه؟
باز هم تشکر:n16:
به نظرم همون الجی بگیر با این توضیجات که دادی توی بازارم زیاده به نسبت برند های دیگه (بدون گارانتیشو میگم)

ali_mohammad1365
09-06-2016, 11:16
به نظرم همون الجی بگیر با این توضیجات که دادی توی بازارم زیاده به نسبت برند های دیگه (بدون گارانتیشو میگم)

بنظرتون با توجه به شرایط فعلی و نبودن فیلم 4K بهتره یه تی وی 4k بگیرم یا یه فول اچ دی (حالا با پنل سه بعدی یا معمولی)؟؟؟
خیلی مرددم.بعضی مدل های فول اچ دی از 4k ها هم گرونتره.آدم به شک میفته.
رفتم بازار uf 680 رو میده 2200 ولی lf631 رو 2500 تا 2700 میدن.با شرایط گارانتی مشابه.:n13:

Mehrdad092000
11-06-2016, 06:07
بنظرتون با توجه به شرایط فعلی و نبودن فیلم 4K بهتره یه تی وی 4k بگیرم یا یه فول اچ دی (حالا با پنل سه بعدی یا معمولی)؟؟؟
خیلی مرددم.بعضی مدل های فول اچ دی از 4k ها هم گرونتره.آدم به شک میفته.
رفتم بازار uf 680 رو میده 2200 ولی lf631 رو 2500 تا 2700 میدن.با شرایط گارانتی مشابه.:n13:
با این بودجه 1080 بگیرین بهتره با توجه به شرایط و ...
گرونتر به خیلی چیزا ربط داره

ali_mohammad1365
11-06-2016, 14:08
با این بودجه 1080 بگیرین بهتره با توجه به شرایط و ...
گرونتر به خیلی چیزا ربط داره

میشخ دلایلتون رو بگید؟؟
و بگید به چه چیزایی ربط داره؟

بنظرتون lf630 از uf680 بهتره؟؟؟
تنها ضعفی که در ظاهر uf680 دیدم کم بودن پورت usb و hdmi بود.
البته در باطن و کیفیت تصویر و ... اطلاعی ندارم چون هردو رو با هم یه جا ندیدم.
شما که اطلاعاتتون بیشتره راهنمایی کنید لطفا.
باز هم ممنون:n16:

Mehrdad092000
12-06-2016, 05:01
میشخ دلایلتون رو بگید؟؟
و بگید به چه چیزایی ربط داره؟

بنظرتون lf630 از uf680 بهتره؟؟؟
تنها ضعفی که در ظاهر uf680 دیدم کم بودن پورت usb و hdmi بود.
البته در باطن و کیفیت تصویر و ... اطلاعی ندارم چون هردو رو با هم یه جا ندیدم.
شما که اطلاعاتتون بیشتره راهنمایی کنید لطفا.
باز هم ممنون:n16:
چون بودجه پایینه و سایز هم پایینه به نظرم یه 1080 با کیفیت بگیرین بهتره تا 4kکه اکثر اسم 4kبودنو میکشن و خیلی چیزاشون کمه
به خیلی چیزا نوع پنل و چند هرتز بودن تعداد و نوع پورت ها اسپیکر ها و خیلی چیزا دیگه
lf630پنلش 120 هست ,680 پنلش 100 هستش یه نمونه فرقشون که توی قیمت خیلی تاثیر داره
البته سایت ها برای مدل های مختلف اطلاعاتشون فرق داره یه جا 6300 زده پنلش برای سایز 49و55 برابر 100 هست
نسبت به سایزام فرق کردن
نمیدونم بازم اما خوب قیمتننم فرق دارن شما باید ببینی چیا میخوای اونو بگیری اگه کارت چیزا زیادی نیستو خاص نیست همون 680 بگیر
ولی اینم در نظر بگیر 680 اونطور که سایت زده usb3نداره عملا 4kبخوای ببینی نمیتونی مگر دستگاه پخش بگیری

ali_mohammad1365
12-06-2016, 13:35
چون بودجه پایینه و سایز هم پایینه به نظرم یه 1080 با کیفیت بگیرین بهتره تا 4kکه اکثر اسم 4kبودنو میکشن و خیلی چیزاشون کمه
به خیلی چیزا نوع پنل و چند هرتز بودن تعداد و نوع پورت ها اسپیکر ها و خیلی چیزا دیگه
lf630پنلش 120 هست ,680 پنلش 100 هستش یه نمونه فرقشون که توی قیمت خیلی تاثیر داره
البته سایت ها برای مدل های مختلف اطلاعاتشون فرق داره یه جا 6300 زده پنلش برای سایز 49و55 برابر 100 هست
نسبت به سایزام فرق کردن
نمیدونم بازم اما خوب قیمتننم فرق دارن شما باید ببینی چیا میخوای اونو بگیری اگه کارت چیزا زیادی نیستو خاص نیست همون 680 بگیر
ولی اینم در نظر بگیر 680 اونطور که سایت زده usb3نداره عملا 4kبخوای ببینی نمیتونی مگر دستگاه پخش بگیری

من برای خونواده میخوام و همونطور که قبلا گفتم کیفیت از هرچیزی برام مهمتره.خیلی از بچه ها تو همین فروم میگفتن که تی وی های 3بعدی چون پنل قویتری دارن قطعا تو تصاویر معمولی هم کیفیت بهتری ارائه میدن.برا همین سال پیش که برای خودم میخواستم بگیرم سراغ تی وی های 3بعدی رفتم و lb7200 گرفتم در صورتیکه اصلا قصد دیدن فیلم سه بعدی نداشتم و هنوزم آنچنان فیلم 3 بعدی درست درمونی باهاش ندیدم!!

الانم همین رو میگم.کیفیت مهمه.اگر واقعا 4K بودن باعث افزایش کیفیت تو تصاویر معمولی میشه تا بگیرم وگرنه مطمئنا تا بخواد یه فیلم 4K رو تی وی پخش بشه میره برای تلویزیون بعدی:n09:
همین الانم بعد از نسل crt که SD پخش میکرد تی وی ها hd بعد FHD بعد SFHD بعد UHD و oled و ... شدن ولی هنوز ما داریم شبکه هامون رو SD میبینیم!:n36:
کو تا برسه به 4k
مطمئن باش نهایتا عمر تی وی هایی که الان میخریم با HD تموم بشه تا ببینیم بعدش خدا چی میخواد.

به هر حال کیفیت برام مهمه دوست عزیز.4Kیا 3D اگر تاثیر داره برم سمتش.
ضمنا اولین پیشنهادتون قبلا uf680 بود.تو اولین پستتون نگاه کنید.

با توجه به این توضیحات الان چه پیشنهادی میدید.

ممنون از جوابات:n16:

mahdi255
12-06-2016, 14:40
م

الانم همین رو میگم.کیفیت مهمه.اگر واقعا 4K بودن باعث افزایش کیفیت تو تصاویر معمولی میشه تا بگیرم وگرنه مطمئنا تا بخواد یه فیلم 4K رو تی وی پخش بشه میره برای تلویزیون بعدی:n09:
همین الانم بعد از نسل crt که SD پخش میکرد تی وی ها hd بعد FHD بعد SFHD بعد UHD و oled و ... شدن ولی هنوز ما داریم شبکه هامون رو SD میبینیم!:n36:

سلام. تلویزیون های FHD و UHD برای نمایش محتوی SD باید آن را به Upscale کنند. خوب واضحه که ارتقای به FHD بهتر از ارتقای به UHD صورت می گیره. مثل اینه که رزولوشن واقعی یک عکس رو تو فتوشاپ بخوای 2 یا 4 برابر کنی.

ali_mohammad1365
12-06-2016, 15:07
سلام. تلویزیون های FHD و UHD برای نمایش محتوی SD باید آن را به Upscale کنند. خوب واضحه که ارتقای به FHD بهتر از ارتقای به UHD صورت می گیره. مثل اینه که رزولوشن واقعی یک عکس رو تو فتوشاپ بخوای 2 یا 4 برابر کنی.

ممنون
با این اوصاف شما تا 2300 چی پیشنهاد میدید

Mehrdad092000
13-06-2016, 03:28
من برای خونواده میخوام و همونطور که قبلا گفتم کیفیت از هرچیزی برام مهمتره.خیلی از بچه ها تو همین فروم میگفتن که تی وی های 3بعدی چون پنل قویتری دارن قطعا تو تصاویر معمولی هم کیفیت بهتری ارائه میدن.برا همین سال پیش که برای خودم میخواستم بگیرم سراغ تی وی های 3بعدی رفتم و lb7200 گرفتم در صورتیکه اصلا قصد دیدن فیلم سه بعدی نداشتم و هنوزم آنچنان فیلم 3 بعدی درست درمونی باهاش ندیدم!!

کو تا برسه به 4k
مطمئن باش نهایتا عمر تی وی هایی که الان میخریم با HD تموم بشه تا ببینیم بعدش خدا چی میخواد.

به هر حال کیفیت برام مهمه دوست عزیز.4Kیا 3D اگر تاثیر داره برم سمتش.
ضمنا اولین پیشنهادتون قبلا uf680 بود.تو اولین پستتون نگاه کنید.

با توجه به این توضیحات الان چه پیشنهادی میدید.

ممنون از جوابات:n16:
درسته پیشنهاد دادم توی اون قیمتو گفتم اینا هستن بازم خود دانی
اگه یه تیوی معمولی میخوای برای 1080 فیلمو اینا و قوی هم باشه سری w800سونی سری cهم خوبه بد نیست

Mehrdad092000
13-06-2016, 03:29
دوست عزیز درسته منم انتضار فاجعخ داشتم اما با خود dvt تیوی هم تصویر میگیرم کیفیت واقعا عالیه چند مرحله ای انجام میدن Upscale رو حالا سایز تیوی من 55 هست سایزا کوچیکتر خیلی بهترم میشه

mahdi255
13-06-2016, 09:12
دوست عزیز درسته منم انتضار فاجعخ داشتم اما با خود dvt تیوی هم تصویر میگیرم کیفیت واقعا عالیه چند مرحله ای انجام میدن Upscale رو حالا سایز تیوی من 55 هست سایزا کوچیکتر خیلی بهترم میشه
سلام. بنده فقط مقایسه کردم. یعنی اینکه Upscale به FHD نتیجه بهتری خواهد داشت تا به UHD . نه اینکه نتیجه UHD بد باشد.
ضمن این دوستمون پرسیده بودن که FHD بخرند یا UHD برای شبکه های SD. بنابراین برای یک برند مثلا الجی تلویزیون FHD نمایش بهتری خواهد داشت به شرط آن که موتور پردازش گرافیکی هر دو یکی باشد. ولی ممکن است نتیجه ی UHD هم در نهایت خوب و قابل قبول باشد.
بهر حال بهترین راه حل اینه که قبل از اقدام به خرید پخش شبکه های SD از نزدیک روی مدل های مختلف تست بشه و مقایسه بشه چون موتورهای پردازش گرافیکی برندهای مختلف می تونند توانایی های متفاوتی داشته باشند و یا حتی در یک برند هم ممکنه دو مدل متفاوت از موتور های متفاوتی استفاده کنند.
مثلا خود بنده یک مدل 4k رده بالای سامسونگ(سری 7 یا 8 بود) از نزدیک دیدم (مدلش رو یادم نیست)میتونم بگم شبکه های sd رو بد نشون میداد و کلا از خریدش منصرف شدم.

ali_mohammad1365
14-06-2016, 01:18
درسته پیشنهاد دادم توی اون قیمتو گفتم اینا هستن بازم خود دانی
اگه یه تیوی معمولی میخوای برای 1080 فیلمو اینا و قوی هم باشه سری w800سونی سری cهم خوبه بد نیست

در مورد سونی حرف های ضد و نقیض زیاد میزنن.یکی میبره بالا و یکی چنان میکوبه تو سرش که فکر میکنی ساخت افغانستانه:n13:
از طرفی میگن با فارسی مشکل دارن مخصوصا تو زیرنویس.برا همینا دنبالش نرفتم اصلا.
برا خودمم ال جی گرفتم.بماند که الان پیدا شدن هاله سیاه 4 گوشش بدجور ترسوندتم:n28:

ali_mohammad1365
14-06-2016, 01:21
مثلا خود بنده یک مدل 4k رده بالای سامسونگ(سری 7 یا 8 بود) از نزدیک دیدم (مدلش رو یادم نیست)میتونم بگم شبکه های sd رو بد نشون میداد و کلا از خریدش منصرف شدم.

منم تی ویسری 5 سامسونگ خونه داییم دیدم (تازه گرفته بودن).خیلی کیفیتش افتضاح بود.البته 48 اینچ بود و برای خونه اونا که باید نزدیک میشنستی بنظر من بزرگ بود.
حالا نمیدونم تنطیمات رو درست انجام نداده بودن یا کلا تی وی همین قدر جنمش بوده:n02:

ali_mohammad1365
14-06-2016, 01:23
ممنون
با این اوصاف شما تا 2300 چی پیشنهاد میدید

بالاخره مدل مورد نظرتون رو نگفتید آقا مهدی:n37:

ali_mohammad1365
14-06-2016, 02:13
راستی این هرتز ها کدومش مهمه بالاخره؟
به کدومش باید توجه کرد.
اگر میشه فرقشون رو بگید بهتر بفهمم
انطباق تصویر؟
هرتز پنل؟
کنتراست؟
اگر چیز دیگه ای هست باز بگید.تعارف نکنید یه وقت:n02:

mahdi255
14-06-2016, 07:13
در مورد سونی حرف های ضد و نقیض زیاد میزنن.یکی میبره بالا و یکی چنان میکوبه تو سرش که فکر میکنی ساخت افغانستانه:n13:
از طرفی میگن با فارسی مشکل دارن مخصوصا تو زیرنویس.برا همینا دنبالش نرفتم اصلا.
برا خودمم ال جی گرفتم.بماند که الان پیدا شدن هاله سیاه 4 گوشش بدجور ترسوندتم:n28:
سلام. بنظر من هم این مدل پیشنهاد بسیار خوبی هست بخصوص برای شبکه های داخلی. ضمنا این تلویزیون اندرویدی هستش و هیچ مشکلی با زیرنویس های فارسی نباید داشته باشه(تو همین فروم یکی از دوستان همین مدل رو خریده بودن و نظرشون رو گفته بودن بگردین پیداش می کنین).

ali_mohammad1365
15-06-2016, 02:17
سلام. بنظر من هم این مدل پیشنهاد بسیار خوبی هست بخصوص برای شبکه های داخلی. ضمنا این تلویزیون اندرویدی هستش و هیچ مشکلی با زیرنویس های فارسی نباید داشته باشه(تو همین فروم یکی از دوستان همین مدل رو خریده بودن و نظرشون رو گفته بودن بگردین پیداش می کنین).

ممنون از جوابت.دیدمش.تی وی خوبیه عل الظاهر.
از فارسی که بگذریم (شما هم که میگید مشکلی نباید داشته باشه)
از نظر جنسیت چطوره؟؟
همون مطلبی که گفتم بعضا خیلی بد سونی رو میگن و آدم دلسرد میشه.
الان سونی چطور محصولی هست؟میشه اعتماد کرد؟
اون مشکل هاله که گفتم خییییلی شدید ترش رو تو یه w600 دیدم.

ممنون میشم پست 18 هم جواب بدید.تشکر:n16:

mahdi255
15-06-2016, 08:20
ممنون از جوابت.دیدمش.تی وی خوبیه عل الظاهر.
از فارسی که بگذریم (شما هم که میگید مشکلی نباید داشته باشه)
از نظر جنسیت چطوره؟؟
همون مطلبی که گفتم بعضا خیلی بد سونی رو میگن و آدم دلسرد میشه.
الان سونی چطور محصولی هست؟میشه اعتماد کرد؟
اون مشکل هاله که گفتم خییییلی شدید ترش رو تو یه w600 دیدم.

سلام . این تاپیک رو ببین همونجا از دوستانی که این مدل رو دارند میتونی مشکلاتش رو بپرسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که بعضی خیلی بد راجع به سونی می گن. خوب خیلی خیلی ها هم راجع به سامسونگ بد میگن و ... این دلیل نمیشه
از نظر کیفیت ساخت عموما کیفیت ساخت سونی اگه از سامسونگ و ال جی بهتر نباشه بدتر نیست

Mehrdad092000
29-06-2016, 05:15
دوست عزیز توی اون قیمت 1080 خوب میخوای برو سراغ همون سونی
بازم نخواستی بگو پیشنهاد بیدم