PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا تکنولوژی 3D دیگه نیست !؟

esi222
14-05-2016, 21:01
سلام
یه سوالی ذهنمو درگیر کرده اینه که چرا تو TVهای سری 2016 تکنولوژی سه بعدی یا حذف شده یا اینکه فقط تو جندتا مدل محدود کار شده !؟
یه TV تا 3.5 تومن 48 اینچ میخوام که علاوه بر smart ، wifi و ... حتما 3D هم باشه که متاسفانه مدلا محدودن :n35:

Soroush-S
14-05-2016, 21:16
تلویزیون با تکنولوژی 3D دیگه توسط شرکتهای سامسونگ ، الجی و فیلیپس تولید نمیشه. تاپیک این موضوع داخل انجمن هست، بگردی پیدا میشه

Sent From My XPERIA M4

Hammy
14-05-2016, 21:19
تکنولوژی 3d نابود شد رفت دیگه دنبالش نباشید! سامسونگ به طور کلی دیگه از این تکنولوژی پشتیبانی نمی کنه، LG هم اعلام کرده فقط تو خیلی Highend ها به شکل محدود ارائه می کنه. بقیه به همین ترتیب.

الان همه رفتند سمت اولترا HD و Contrast بسیار بالا، Rec2020 و HDR و در رابطه با LG تکنولوژی OLED. و به زودی VR و AR جایگزین همه چیز خواهند شد:دی

Mehrdad092000
15-05-2016, 04:00
این واقیعت مجازی 3dداغون کرده :D
البته خوب قیمت تیوی هم میاد پاین برای این برداشتن به نظر کاره خوبیه میاد اما هستن مدل های 3d
3dخیلی تجربه خوبیه به شرطی که سورس با کیفیت اصلی داشته باشی

esi222
17-05-2016, 21:44
تلویزیون با تکنولوژی 3D دیگه توسط شرکتهای سامسونگ ، الجی و فیلیپس تولید نمیشه. تاپیک این موضوع داخل انجمن هست، بگردی پیدا میشه

Sent From My XPERIA M4
سلام
تاپیکو پیدا نکردم اگه لینک داری ممنون میشم بزاری
خب سوالم اینه که چرا دیگه تولید نمیشه آخه !؟ :n36:

Soroush-S
17-05-2016, 21:48
سلام
تاپیکو پیدا نکردم اگه لینک داری ممنون میشم بزاری
خب سوالم اینه که چرا دیگه تولید نمیشه آخه !؟ :n36:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent From My XPERIA M4

esi222
17-05-2016, 21:55
این واقیعت مجازی 3dداغون کرده :D
البته خوب قیمت تیوی هم میاد پاین برای این برداشتن به نظر کاره خوبیه میاد اما هستن مدل های 3d
3dخیلی تجربه خوبیه به شرطی که سورس با کیفیت اصلی داشته باشی
اگه صرفا بخاطر قیمت باشه چندان منطقی نیست،حداقل تعداد مدل هایی که 3D دارند نباید اینقدر محدود باشن (اگه فقط بخاطر قیمت پایینتر باشه)

esi222
17-05-2016, 22:33
تکنولوژی 3d نابود شد رفت دیگه دنبالش نباشید! سامسونگ به طور کلی دیگه از این تکنولوژی پشتیبانی نمی کنه، LG هم اعلام کرده فقط تو خیلی Highend ها به شکل محدود ارائه می کنه. بقیه به همین ترتیب.

الان همه رفتند سمت اولترا HD و Contrast بسیار بالا، Rec2020 و HDR و در رابطه با LG تکنولوژی OLED. و به زودی VR و AR جایگزین همه چیز خواهند شد:دی
الان مدلی نیست کارمو را بندازه ؟ :n13:
sharp 50UE1M چطوره ؟
راستی درمورد VR و AR یکم توضیح بده
ممنون

Mehrdad092000
18-05-2016, 00:05
اگه صرفا بخاطر قیمت باشه چندان منطقی نیست،حداقل تعداد مدل هایی که 3D دارند نباید اینقدر محدود باشن (اگه فقط بخاطر قیمت پایینتر باشه)
خوب دوست عزیز اگه قیمت نیست چرا برداشتن؟ میزاشتن میموند برای همین یه سری مدل های های اند دارن توی بعضی برند ها
الان مثلا سونی توی بعضی مدل ها حتی عینک و کنترل هوشمند و اینارو نزاشته ثیمت بیاد پایین 100درصد مهم ترین فاکتور خرید هر وسیله ای قیمت اونه

Hammy
18-05-2016, 00:14
الان مدلی نیست کارمو را بندازه ؟ :n13:
sharp 50UE1M چطوره ؟
راستی درمورد VR و AR یکم توضیح بده
ممنون

نسل 2015 سامسونگ یک چندتا مدل خوب داشت اینجا رو نگاه کن: لینک
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر اشتباه نکنم تو ایران به اسم 55JU7960 بتونی پیدا کنی (قیمت 5 تومان)

ولی به طور کلی توصیه می کنم بیخیال 3D بشی و صبر کنی برای مدلهای KS 2016 سام که خیلی خوبند.

AR = Augmented Reality و VR = Virtual Reality خلاصش یک کلاه می گذاری رو سرت و می ری تو محیط:دی

esi222
24-05-2016, 19:58
خوب دوست عزیز اگه قیمت نیست چرا برداشتن؟ میزاشتن میموند برای همین یه سری مدل های های اند دارن توی بعضی برند ها
الان مثلا سونی توی بعضی مدل ها حتی عینک و کنترل هوشمند و اینارو نزاشته ثیمت بیاد پایین 100درصد مهم ترین فاکتور خرید هر وسیله ای قیمت اونه
حرف من اینه که تعداد مدلایی که 3D هستن رو اینقدر محدود نمیکردن .
حداقل انواع سلیقه ها رو پوشش میدادن تا سلیقه همه احترام گذاشته بشه

Pr0m3en
24-05-2016, 21:12
دیگه همه چی نباید تو خونه باشه
بعضی چیزها لذتش به همون سینماست

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

esi222
24-05-2016, 21:24
نسل 2015 سامسونگ یک چندتا مدل خوب داشت اینجا رو نگاه کن: لینک
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون لینک خوبی بود

اگر اشتباه نکنم تو ایران به اسم 55JU7960 بتونی پیدا کنی (قیمت 5 تومان)
قیمتش بالاست
تا 3.5 میخوام

ولی به طور کلی توصیه می کنم بیخیال 3D بشی و صبر کنی برای مدلهای KS 2016 سام که خیلی خوبند.
مدلای جدید کی میرسن.
AR = Augmented Reality و VR = Virtual Reality خلاصش یک کلاه می گذاری رو سرت و می ری تو محیط:دی[/QUOTE]
تا این تکنولوژی و تلویزیوناش برسه اینجا،من هفت نسل خرید کردم :n02:

farshad.88
25-05-2016, 11:21
من یه مدت دنبال تلویزیونی بودم که هم 3D باشه و هم 4k
نتیجه این شد : 48JUC8920 دیجی کالا زده 4.6 میلیون
یه مدل هم هست که منحنی نیست که اسمش رو یادم نیست اون حدود 4 تومان بود
------
به نظرم اینکه شما توی دنیای الکترونیک و آی تی منتظر بمونید که نسل جدید بیاد یه کار بیهوده است. چون مثلا تلویزیون رو که قرار نیست هر سال تعویض کنید. حداقل 10 سال میخواهید براتون کار کنه. با این سرعت پیشرفت تکنولوژی و سرعت ورود اون پیشرفت به ایران اصلا به منتظر بودن جالب نیست. مخصوصا وقتی با قیمت های نجومی وارد میشه
همین 3D الان 5 یا 6 ساله که توی تلویزیون ها اومده. چقدر محتوا داشته ؟ چند تا شبکه 3 بعدی وجود داره ؟ تازه استفاده از عینک و خستگی و .. هم بهش اضافه کنیم
پس منتظر تلویزیون های 2016 نباشید. تا شما بخرین یه نسل جدید میاد.
تلویزیونی بخرید که ازش استفاده میکنید.برای تماشای شبکه های تلویزیونی شما نسل 4 سال قبل هم که بخرین بازم از تکنولوژی این شبکه ها جلوتره. به عنوان مثال شبکه های ایران رو شما توی یه تلویزیون CRT Flat و LED 4k مقایسه کنید. به نظرم تصویر فردوسی پور رو تلویزیون CRT Flat رنگی تر و شفاف تر و واضح تر از LED 4k نشون میده !!!
3D فقط و فقط به درد تماشای فیلم 2 ساعته میخوره. اونم حداکثر 4 نفر !!!

esi222
29-05-2016, 22:49
من یه مدت دنبال تلویزیونی بودم که هم 3D باشه و هم 4k
نتیجه این شد : 48JUC8920 دیجی کالا زده 4.6 میلیون
یه مدل هم هست که منحنی نیست که اسمش رو یادم نیست اون حدود 4 تومان بود
------
به نظرم اینکه شما توی دنیای الکترونیک و آی تی منتظر بمونید که نسل جدید بیاد یه کار بیهوده است. چون مثلا تلویزیون رو که قرار نیست هر سال تعویض کنید. حداقل 10 سال میخواهید براتون کار کنه. با این سرعت پیشرفت تکنولوژی و سرعت ورود اون پیشرفت به ایران اصلا به منتظر بودن جالب نیست. مخصوصا وقتی با قیمت های نجومی وارد میشه
همین 3D الان 5 یا 6 ساله که توی تلویزیون ها اومده. چقدر محتوا داشته ؟ چند تا شبکه 3 بعدی وجود داره ؟ تازه استفاده از عینک و خستگی و .. هم بهش اضافه کنیم
پس منتظر تلویزیون های 2016 نباشید. تا شما بخرین یه نسل جدید میاد.
تلویزیونی بخرید که ازش استفاده میکنید.برای تماشای شبکه های تلویزیونی شما نسل 4 سال قبل هم که بخرین بازم از تکنولوژی این شبکه ها جلوتره. به عنوان مثال شبکه های ایران رو شما توی یه تلویزیون CRT Flat و LED 4k مقایسه کنید. به نظرم تصویر فردوسی پور رو تلویزیون CRT Flat رنگی تر و شفاف تر و واضح تر از LED 4k نشون میده !!!
3D فقط و فقط به درد تماشای فیلم 2 ساعته میخوره. اونم حداکثر 4 نفر !!!

با اون تیکه حرفت که تا بخری یه نسل جدید بیاد حال کردم.
الان تا 3.5 یه تی وی میخوام که 3D داشته باشه ترجیحا 4k هم باشه.
برند واسم مهم نیست.

yaran99
01-06-2016, 00:29
با اون تیکه حرفت که تا بخری یه نسل جدید بیاد حال کردم.
الان تا 3.5 یه تی وی میخوام که 3D داشته باشه ترجیحا 4k هم باشه.
برند واسم مهم نیست.

LG 49UF850 قیمت بانه 3.040.000

esi222
01-06-2016, 20:41
LG 49UF850 قیمت بانه 3.040.000
این مدلش تو بازار ایران چیه؟
نسبت به قیمتش خیلی خوبه

amir_t6262
01-06-2016, 21:12
تازه استفاده از عینک و خستگی و .. هم بهش اضافه کنیم

ما تلویزیون سامسونگ سه بعدی داریم و خودم مدتها فیلم های سه بعدی دانلود شده ( از 1 گیگ بگیر تا 15-20 گیگ) را با آن میدیدم و اتفاقا دچار همین خستگی و سوزش چشم میشدم.
تا اینکه چند تا بلوری سه بعدی اریجینال به دستم رسید و آنها را دیدم و جالب اینکه اصلا دچار خستگی چشم نشدم!

Mehrdad092000
02-06-2016, 05:20
ما تلویزیون سامسونگ سه بعدی داریم و خودم مدتها فیلم های سه بعدی دانلود شده ( از 1 گیگ بگیر تا 15-20 گیگ) را با آن میدیدم و اتفاقا دچار همین خستگی و سوزش چشم میشدم.
تا اینکه چند تا بلوری سه بعدی اریجینال به دستم رسید و آنها را دیدم و جالب اینکه اصلا دچار خستگی چشم نشدم!
۳دی های اکتیو چشم درد سر درد سرگیجه میارن اما پسیو نه یا خیلی کم ولی کیفیت بهتره از پسیو
هر کدوم یه سری معایب و مزایا دارن

Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk

amir_t6262
02-06-2016, 08:44
۳دی های اکتیو چشم درد سر درد سرگیجه میارن اما پسیو نه یا خیلی کم ولی کیفیت بهتره از پسیو
هر کدوم یه سری معایب و مزایا دارن

Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk

درسته. ولی سامسونگ از فناوری سه بعدی اکتیو استفاده میکند.
با این وجود در بلوری های سه بعدی اریجینال، این مشکل چشم درد دیگر برای من پیش نیامد.

esi222
03-06-2016, 19:44
دوستان کسی راهنمایی بهتری نداره؟؟

Mehrdad092000
11-06-2016, 05:28
درسته. ولی سامسونگ از فناوری سه بعدی اکتیو استفاده میکند.
با این وجود در بلوری های سه بعدی اریجینال، این مشکل چشم درد دیگر برای من پیش نیامد.
بعد از یه مدت استفاده هم چشم عادت میکنه
بله درسته هرچی سورس ارجینال تر باشه و بهتر کیفیت بیشتره و شاید اون کیفیت بیشتر باعص شده دقتتون کمتر شه و سر گیجه نداشته باشین اما عموما
اکتیو: مزایا کیفیت بیشتر
معایب گرون بودن عینکا-زاویه دید باید مستقیم باشه+عینک های شارژی و سنگین +سرگیجه
پسیو: معایب کیفیت تصور کمتر نسبت به اکتیو
مزایا _ارزون بودن سبک بودن زاویه دید بیشتر سرگیجه نداشتن
درست برعکس هم هستن
تکلونوژی دوال پلی هم نمیدونم توی هردو هست یا نه