ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اعتیاد به انجمن را چطور درمان کنیم؟

محمد7966
13-05-2016, 23:07
سلام دوستان

ممکنه بعضیا مثل من به دلایل خاصی اعتیاد به انجمن پیدا کرده باشند.خواستم از دوستانی که آنها هم زمانی شاید اعتیاد داشتند به انجمن،تجربه هاشون و درمان هاشون رو در اختیار بنده و دیگران قرار بدهند.

با تشکر:n16:

البته میشه گفت اعتیاد به اینترنت،ولی خب من اعتیاد به اینترنت رو حل کردم تقریبا فقط مونده همین انجمن و تلگرام،اینا رو اگر راه حل بدن دوستان ممنون میشم

نمیدونم چطور باید برای این انجمن برنامه ریزی کنم،از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هم تو تایپیکا سرک میکشم،تعداد پستام هم مشخصند که زیادند میانگین 13 تا در روز

srx190d
14-05-2016, 13:40
كم كم داري خوب ميشه
١٤ ساعت گذشته

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

Alireza SM
14-05-2016, 15:06
انجمن که شده شهر ارواح دیگه کسی نمیاد و پستی نمیزاره که معتادش هم بشی. تلگرام و اینستاگرام عین زامبی ها حمله کردن و فروم ها رو از بین بردن.

در مورد مشکلتون هم اغلب دلیل اعتیاد به نت وجود وسواس فکری یا تنبلی و فرار از انجام کارهای اصلی روزمره هست و اونا هستن که باید رفع بشن.

Khan gholi
15-05-2016, 17:01
بیشترین دلیل اعتیاد به انجمن اینکه شما پست بالایی داری و حتما در مباحث زیادی شرکت می کنی.وقتی پیغام میزارید میخواید ببینید بازخوردی داشته یانه که اگر داشته باشه جواب دادن, یا باید بدی!باعث میشه بازدیدتون به فروم زیاد بشه ,مثل بازی ها انلاین.
اگر میخواید وابستگی کمتر شه سعی کنید پست گذاریتون کمتر بشه