ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بسیار عجیب هارد اکسترنال ADATA HD710 - 1TB !؟

Ariya2009
13-05-2016, 22:43
با سلام و احترام خدمت همه دوستان گرامی و عزیز.

من یک هارد اکسترنال ADATA HD710 - 1TB خریدم که روی پورت USB 2.0 کار نمی کنه و هارد بالا نمیاد و شناخته نمیشه ولی روی پورت USB 3.0 عالی کار میکنه !

به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه؟

با آپدیتی ، چیزی رفع میشه یا باید بره گارانتی؟

ویندوز 7 کاملا آپدیت شده دارم و روی چند پورت USB 2.0 روی سیستمم چک کردم که کار نکرد!

شاد و سلامت باشید.

ممنونم.

amirdiba
14-05-2016, 00:01
رو سیستم های دیگه چی؟ چک کردی؟

Ariya2009
14-05-2016, 01:49
با سلام و احترام.

قابل توجه هست هارد اکسترنال ADATA HD710 - 1TB روی لپ تاپ من که مدل ASUS K40IE هست و فکر کنم پورت USB 2.0 داره شناخته شد و کار کرد !

البته از پورت USB 2.0 روی لپ تاپ اطمینان ندارم.

ممنونم.

Ariya2009
14-05-2016, 02:40
با سلام و احترام.

دوستان عزیز ، با آپدیتی ، چیزی رفع میشه یا باید بره گارانتی؟

یا هارد رو عوض کنم ؟

شاد و سلامت باشید.

ممنونم.

ata.royalfalcon
14-05-2016, 06:37
با سلام و احترام.

قابل توجه هست هارد اکسترنال ADATA HD710 - 1TB روی لپ تاپ من که مدل ASUS K40IE هست و فکر کنم پورت USB 2.0 داره شناخته شد و کار کرد !

البته از پورت USB 2.0 روی لپ تاپ اطمینان ندارم.

ممنونم.

سه نکته :

1. از اونجایی که روی لپتاپ (که فکر میکنید USB2 داره) بدون مشکل کارکرده پس احتمال اینکه هارد اکسترنال مشکل داشته باشه کم میشه . من توصیه میکنم قبل از ارسال به گارانتی مجدداً روی سیستم دیگه هم تست کنید تا مطمئن بشید .

3. معمولاً پورتهای USB2 در مقایسه با USB3 آمپر کمتری ارائه میکنند و شاید عدم راه اندازی بدلیل کمبود جریانی باشه به هارد اکسترنال میرسه . پیشنهاد میکنم کلیه دیوایسهایی که به USB2 سیستم متصل هست رو جدا کنید تا آمپر بیشتری به هارد اکسترنال برسه .

3. از USB Hub یا کابلهای رابط استفاده نکنید و حتماً به پورتهای پشت کیس متصل کنید .

Ariya2009
14-05-2016, 21:31
با سلام و احترام.

با پورتهای USB 3.0 پشت کیس وقتی به هاب وصل هستند ، هارد اکسترنال کار نمیکنه ولی وقتی به طور مستقیم وصل میکنم ، کار میکنه.

اما با پورتهای USB 2.0 جلوی کیس کار نمیکنه !

همچنین وقتی به لپ تاب ASUS K40IE که فکر میکنم ، پورتهای USB 2.0 داره وصل میکنم کار میکنه و هارد رو میشناسه !

الان نظر دوستان چیست ؟

بفرستم گارانتی ؟

هارد مشکل داره؟

مشکل از کجا هست ؟

ممنونم.

ata.royalfalcon
14-05-2016, 21:41
با سلام و احترام.

با پورتهای USB 3.0 پشت کیس وقتی به هاب وصل هستند ، هارد اکسترنال کار نمیکنه ولی وقتی به طور مستقیم وصل میکنم ، کار میکنه.

اما با پورتهای USB 2.0 جلوی کیس کار نمیکنه !

همچنین وقتی به لپ تاب ASUS K40IE که فکر میکنم ، پورتهای USB 2.0 داره وصل میکنم کار میکنه و هارد رو میشناسه !

الان نظر دوستان چیست ؟

بفرستم گارانتی ؟

هارد مشکل داره؟

مشکل از کجا هست ؟

ممنونم.

با توضیحاتی که دادید هارد اکسترنال مشکلی نداره . اگر از USB Hub میخواهید استفاده کنید باید از مدلهای آداپتوردار استفاده کنید در غیر اینصورت دچار افت جریان و روشن نشدن هارد دیسک میشه و همینطور در مورد پورتهای جلوی کیس که بطور مستقیم به مادربرد وصل نیست . یعنی از طریق یک کابل به مادربرد وصل میشه .