مشاهده نسخه کامل
: احتمال تشخیص فعالیت یک شماره در تلگرام / لاین/بی تالک / تانگو
HOOSEIN 105
13-05-2016, 18:56
سلام . دوستان من با شماره خودم در پیام رسان های تلگرام /لاین /وایبر/تانگو/بی تالک یه مدتی عضو بودم و جز در لاین و تلگرام فعالیتی زیادی در پیام رسان هایه دیگه ای که عرض کرده ام نداشته ام .
حالا سوالم اینه
بنده در تمام این پیام رسان ها دلیت اکانت نموده ام . حال سوالم اینه ایا کسی میتونه بفهمه که من قبلا در این شبکه ها با این شماره فعالیت داشته ام ؟؟
ایا اپراتور های تلفن همراه میتوانند تشخیص دهند که فلان شماره قبل ها مثلا در تانگو یا تلگرام فعالیت داشته ؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدین . خیلی برام مهمه
msm43njn
13-05-2016, 21:23
سلام. در صورتی که از دیتای سیم کارت و بدون VPN استفاده کردید بله مقصد بستههای ارسالی شما برای سرویس دهنده کاملا آشکار بوده است.
HOOSEIN 105
13-05-2016, 22:33
سلام و ممنون از پاسختون
خیر از دیتا استفاده نکردم و از طریق وای فای بوده . یه سوال دیگه از طریق اس ام اسی که این سرویس دهنده ها موقع ثبت نام به سیم کارت میفرستند احتمال تشخیص اینکه این سیم کارت در فلان شبکه عضو بوده وجود داره ؟؟
ببینید اصولا اکثر این برنامه ها از سیستم های رمز گذاری استفاده میکنند. یعنی حتی اگر هم از طریق دیتا رد و بدل شده کسی بفهمه که مثلا شما با سرور تلگرام دیتا رد و بدل می کنید نمی تونه بفهمه که محتوای این دیتا ها چی هست. فقط ممکنه بتونه بگه که شما اکانتی در مثلا تلگرام دارید. اماسیستم اس ام اس به نظر نمی رسه رمز گذاری داشته باشه و ممکنه بشه به اطلاعاتش دسترسی داشت.
mr korash
16-05-2016, 16:12
ببینید اصولا اکثر این برنامه ها از سیستم های رمز گذاری استفاده میکنند. یعنی حتی اگر هم از طریق دیتا رد و بدل شده کسی بفهمه که مثلا شما با سرور تلگرام دیتا رد و بدل می کنید نمی تونه بفهمه که محتوای این دیتا ها چی هست. فقط ممکنه بتونه بگه که شما اکانتی در مثلا تلگرام دارید. اماسیستم اس ام اس به نظر نمی رسه رمز گذاری داشته باشه و ممکنه بشه به اطلاعاتش دسترسی داشت.
تلگرام رمزگذاری نمیکنه فقط در حالت Secret chat رمزگذاری داره
MOHAMMAD2010
16-05-2016, 20:00
تلگرام رمزگذاری نمیکنه فقط در حالت Secret chat رمزگذاری داره
این چه حرفیه که شما میزنی ! اتفاقا تلگرام بالاترین درجه امنیت رمزنگاری رو داره ! ( در همون چت عادی )
اینم متنی که صفحه رسمی تلگرام نوشته :
SECURE: We made it our mission to provide the best security among mass messengers. Telegram heavily encrypts all your data with time-tested algorithms.
mr korash
18-05-2016, 12:43
این چه حرفیه که شما میزنی ! اتفاقا تلگرام بالاترین درجه امنیت رمزنگاری رو داره ! ( در همون چت عادی )
اینم متنی که صفحه رسمی تلگرام نوشته :
SECURE: We made it our mission to provide the best security among mass messengers. Telegram heavily encrypts all your data with time-tested algorithms.
اونا گفتن شما هم باور کردید
:))
mr korash
18-05-2016, 12:45
در این مورد eff.org قشنگ توضیح داده بود Encrypted so the provider can’t read it? جواب No !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOHAMMAD2010
18-05-2016, 12:55
اونا گفتن شما هم باور کردید
:))
نه شما باور کردی !
دوست عزیز در پیت ترین نرم افزار ها هم این روزا رمزنگاری رو دارن بعد شما میگی تلگرام نداره !
mr korash
18-05-2016, 20:35
نه شما باور کردی !
دوست عزیز در پیت ترین نرم افزار ها هم این روزا رمزنگاری رو دارن بعد شما میگی تلگرام نداره !
روجوع شود به صحبت های مهران مدیری در دورهمی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOHAMMAD2010
18-05-2016, 20:53
داداش من از سایت رسمی خود تلگرام توضیح میزارم ، اگه شما حرفای خود سایت تلگرام رو هم قبول نداری که من دیگه بحثی ندارم !
We support two layers of secure encryption. Server-client encryption is used in Cloud Chats (private and group chats), Secret Chats use an additional layer of client-client encryption. All data, regardless of type, is encrypted in the same way — be it text, media or files
While all Telegram messages are always securely encrypted
همون طوری که گفته شده همه چی در تلگرام رمزنگاری میشه ولی خب سطح امنیت Secret chat همونطور که تو سایت رسمی هم گفته شده بالاتره ( نه اینکه چت های عادی رمزنگاری نشن ! )
داداش من از سایت رسمی خود تلگرام توضیح میزارم ، اگه شما حرفای خود سایت تلگرام رو هم قبول نداری که من دیگه بحثی ندارم !
We support two layers of secure encryption. Server-client encryption is used in Cloud Chats (private and group chats), Secret Chats use an additional layer of client-client encryption. All data, regardless of type, is encrypted in the same way — be it text, media or files
همون طوری که گفته شده همه چی در تلگرام رمزنگاری میشه ولی خب سطح امنیت Secret chat همونطور که تو سایت رسمی هم گفته شده بالاتره ( نه اینکه چت های عادی رمزنگاری نشن ! )
در سکرت چت رمز گذاری به صورت end to end هستش ولی چت عادی در سمت سرور رمز گذاری میشه
mr korash
30-05-2016, 12:39
مشکل همینه که هرچی که اونا بگن رو شما باور میکنی !!
تلگرام چقدر قابل اعتماد است؟کالین اندرسون، پژوهشگر اینترنت که درباره امنیت سایبری در ایران تحقیق کرده است به سایت بیبیسی فارسی میگوید: مهمترین مسئله تلگرام این است که از سیستم "رمزگذاری سرتاسر" اتوماتیک استفاده نمیکند. بنابراین اگر کاربر تلگرام حواسش نباشد، تلگرام توانایی دسترسی به اطلاعات تبادل شده را دارد.
منظور آقای اندرسون این است که اگر کاربر تلگرام سیستم "گفتوگوی مخفی" یا "سکرت چت" را فعال نکرده باشد، مدیریت تلگرام یا شخص سوم قادر است به کدهایی که رمزگذاری نشده، دسترسی داشته باشد در حالی که در شبکههایی که رمزگذاری سرتاسری دارند، تنها فرستنده و گیرنده پیام هستند که با دستگاهشان میتوانند پیامها را بخوانند.
علاوه بر این تمام برنامههای تلگرام "اوپن سورس" یا متن باز نوشته نشده است. و به گفته کالین اندرسون آنگونه نیست که همه کارشناسان بدانند دقیقا در آن چه میگذرد. اما شبکههایی مانند سیگنال اوپن سورس هستند و امیر رشیدی معتقد است به دلیل اوپن سورس بودن، کارشناسان زیادی آن را زیر و رو کردهاند و میدانند تا چه اندازه ایمن است.
این هم Eff
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.