ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید خودرو تا 50 میلیون تومان

ps baz
11-05-2016, 11:13
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
من یه ماشین تا 50 میلیون تومان میخوام
میخوام ماشینی داشته باشم که موقع فروشش خیلی افت قیمت نداشته باشه ، آیا ماشین های چینی موقغ فروششون بیشتر از قیمتشون کم میشه نسبت به باقی ماشین ها ؟ با توجه به این که الان بازار ماشین های چینی بیشتر شده و رضایت مردم هم ازشون بهتر شده ، ایا هنوز هم فروششون مشکل هست و موقع فروش خیلی ضرر میده ؟
چون من ممکنه که بخوام ماشینمو بعد 2-3 سال بفروشم و بهترش کنم
ماشین های تولید داخلی و طراحی قدیمی اصلاً برام دلنشین نیستن نمیتونم باهاشون کنار بیام مثل پارس و ال 90 و اینا
میخوام حس یه ماشین لوکس و امروزی و با کیفیت رو القا کنه ، شاسی بلند هم خیلی دوست دارم ولی نشد هم عیب نداره
از طرفی دوست ندارم با گفتن این جمله که : این چینیه بزنن توی ذوقم :n35: و از ماشینم زده بشم
همچنین انقدر دارم پول میدم کلاس داشته باشه نه این که باز بزنن توی سرش بگن چینیه !
البته نمیدونم که الان مردم هنوز اینطوری فکر میکنن یا نه دید جامعه عوض شده ( حرف مردم برام مهمه چون دارم انقدر پول میدم و بین این مردم زندگی میکنم )

مصرف سوختش هم برام مهمه که زیاد نباشه ، امکاناتش بیشتر باشه بهتره مثلا فرمون برقی و 4 چرخ ترمز ها دیسکی و ... ولی کیفیت ساخت و ضرر ندادن موقع فروش و کلاس و مارک برام مهم تره

استهلاک و خرابی نداشته باشه و هزینه تعمیرش و قطعاتش بالا نباشه ادم بیچاره بشه

حالا انتخاب هایی که دارم این هاست :

برلیانس h320

برلیانس h230 = در شرایطی شاید به نظرتون خریدش عقلانی تر باشه ، ظاهرشو خیلی دوست دارم ولی امکانات نداره خب

لیفان x50 - این ماشین از نزدیک هنوز ندیدم شرایط خوبی برای خریدش دارم ، نمایندگی 19 میلیون میگیره و باقیش ماهی 3100 و با بیمه بدنه فقط 3 تومن روکش میکنه که 1.5ش برای بیمه است ! امکاناتش هم همه جوره عالیه ولی از کوچیکی طولش و فضای صندلی عقبش میترسم و فکر میکنم به درد مسافرت نمیخوره ؟ (مسافرت قرار نیست برم ولی شاید پیش بیاد ) و میترسم ازش خوشم نیاد و همچنین موقع فروشش خیلی ضرر کنم و همچنین قطعاتش گیر نیاد ؟؟

من خودم از خدامه که مارک ماشینم کیا / هیوندا / رنو / و امثالهم باشه ولی بودجه صفرشو ندارم ، مثلاً مگان رو دوست دارم
به نظرتون از بین کار کرده ی این جور ماشین ها چه انتخاب هایی دارم ؟ مثلا سراتو یا ای 20 یا ؟؟؟؟؟

ممنون میشم همه دوستان راهنمایی کنید

amir z
11-05-2016, 15:38
سلام دوست عزیز

به نظر من هر دو گزینه ایکس 50 و h320 گزینه های خیلی خوبی هستن. به نظر من با توجه به سلیقه خودتون یکی رو انتخاب کنید و ببینید کدوم بیشتر براتون مناسبه و همچنین بیشتر خوشتون میاد
البته اگه اتوماتیک نیاز ندارین، جک جی 5 دستی هم گزینه خیلی خوبیه و فضای بزرگتری هم داره

ps baz
11-05-2016, 21:16
در حال حاضر به این نتیجه رسیدم که خودروی چینی نخرم
و یه ال 90 بخرم که راحتم نقد میشه تا پولامو جمع کنم بعداً یه ماشین توی رینج 90 تومن بخرم
هرچند که درامد بالایی ندارم ، ولی به هر شکلی میخوام جور کنم پولشو تا بخرم ، چون این ماشین هایی که با 50 تومن میشه خرید خیلی فرق دارن و سطح پایینن و واقعاً آدم یه تویوتا یا کیا اینا بخره ارزششو دارن ، هرچند که بهم خیلی فشار میاد ولی فکر میکنم ارزش دارن
نظرتون چیه ؟

ps baz
25-05-2016, 12:50
دلم نمیاد ال 90 بخرم ، هیچچچچی نداره ، من با نمای بیرونش باز زیاد مشکلی ندارم ، داخلش خیلی بیخود و بد کیفیت و زشت و بدون امکاناته ، همه میدونیم خییییلی از لحاظ کیفیت ساخت قطعات و موتور با کیفیته تو رنج خودش ، ولی واسه یه جوون واقعاً آزار دهندست که امکاناتش مثل پراید باشه ، کولر ، صندلی ها شیشه ها آینه دستی ، همه چیش ساده

نزدیک بود خودمو ببرم زیر قرض و 80 تومان رنو سیمبل بخرم حتی ، ولی اصلاً دوست ندارم انقدر زیر قرض برم ، پشیمون شدم ، و 80 تومن بدم که آخرش سیمبل داشته باشم نمیارزه ، سیمبل تا 65 دیگه ته تهش میارزه نه 80 !!

چینی هم که همه میگن اووووو چینیه ، موقع فروشش هم 1 سوم پولت میپره !
دنا هم که خیلیا بهم میگن نخر ، مخصوصاً به خاطر موتورش

با خودم میگم دست نگه دارم همین پرایدمو نگه دارم ببینم در آینده 208 و 301 و خودرو های جدید دیگه بیان ببینم چی کار میکنن باز از اون طرف الان نمیتونم دیگه سوار پراید بشم ، دیگه بیشتر از این تحمل پرایدو ندارم و ازش خجالت میکشم
درام دیوانه میشم دیگه خیلی دارم اذیت میشم