مشاهده نسخه کامل
: مشکل لکه تیره کم رنگ در تلویزیون
من مدت نه ماهه یک تلویزیون LG مدل LA9700 خریدم مدتی است که یک لکه تیره کمرنگ در قسمت سمت راست ابتدا بصورت چشمک زن دیده می شود که بعد از مدتی بصورت ثابت می ماند
مشکل ازکجاست؟
MOHAMMAD2010
11-05-2016, 10:51
من مدت نه ماهه یک تلویزیون LG مدل LA9700 خریدم مدتی است که یک لکه تیره کمرنگ در قسمت سمت راست ابتدا بصورت چشمک زن دیده می شود که بعد از مدتی بصورت ثابت می ماند
مشکل ازکجاست؟
این تاپیک منو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matinpour
11-05-2016, 11:19
مشکل ازکجاست؟
دوست عزیز
این راه کاردر تلویزیونهای سامسونگ کاربرد دارد و مشابه این هم در دیگر تلویزیونها کاربرد دارد.
برای رفع و جلوگیری از سوختن ال ای دی بار باید به این نکات توجه کنید .
1- کلید و پریز های که اتصال کوتاه ایجاد می کنند و یا باعث شوک الکتریکی می شوند را تعویض و یا رفع عیب کنید.
2- دو شاخه وسایل برقی که در پریز شل و یا لق می زند تعویض کنید تا موجب شوک الکتریکی و یا آمپر کشی نشود.
3- از مسیر منو --> سیستم ---> راهکار صرفه جویی --->صرفه جویی انرژی را روی کم تنظیم کنید تا از شوک حاصل از وسایل برقی و کلید و پریز ها که به تلویزیون وارد میشود جلوگیری شود.
با راعایت کردن موارد گفته شده ال ای دی بار شما دیگر به ساده گی دچار مشگل نخواهد شد.
توضیح اینکه ال ای دی بار در تلویزیون باعث روشنی و کیفیت بالای تصاویر می شود وبرای همین باید توصیحه بالا را مد نظر قرار دهید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.