ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نحوه نمایش فولدرها

MARBOLA3134
11-05-2016, 09:48
من در تنظیمات نحوه نمایش فولدرها دچار مشکل شدم مثلا برای پوشه موزیک نحوه نمایش LIST رو انتخاب کردم یا برای پوشه عکس گزینه LARGE ICONS رو انتخاب کردم اما هر بار ک سیستمو خاموش زوشن میکنم نحوه نمایش همه پوشه ها به شکل DETAILS در میاد لطفاً راهنمایی کنید

vissoto
11-05-2016, 15:54
سلام
این راه حل ها را امتحان کنید.
1.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. استفاده از نرم افزار Windows 7 manager

هنگامی که برنامه برای بار اول اجرا می شود ؛ درخواست می شود یک Restore Point ایجاد شود که آن را تایید کنید.
پس از پایان تنظیمات سیستم را Restart کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3.استفاده از نرم افزار Fixwin

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه را از لینک آخر برای ویندوز 7 دانلود کنید.
در پنجره ابتدایی برنامه بر Create System Restore point کلیک کنید و منتظر باشید تا یک Restore point ساخته شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MARBOLA3134
14-05-2016, 18:46
سلام
این راه حل ها را امتحان کنید.
1.

2. استفاده از نرم افزار Windows 7 manager

هنگامی که برنامه برای بار اول اجرا می شود ؛ درخواست می شود یک Restore Point ایجاد شود که آن را تایید کنید.

3.استفاده از نرم افزار Fixwin

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه را از لینک آخر برای ویندوز 7 دانلود کنید.
در پنجره ابتدایی برنامه بر Create System Restore point کلیک کنید و منتظر باشید تا یک Restore point ساخته شود.

عاغا شدیدن ممنونم . راه حل اول برای من کار کرد . خیلی ممنون