مشاهده نسخه کامل
: دوره های آموزش تعمیرات پرینتر و شارژ کارتریج و...! بهترین انتخاب چیه ؟ و ؟
درود به همه دوستان واساتید .
یه موردی هست که خیلی دوست دارم اینجا هم مطرح کنم .
من میخوام تو یه دوره تعمیرات پرینتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شرکت کنم و چندتا سوال داشتم که اگه دوستان لطف کنن راهنمایی کنن:
1 - شرکت تو این جور دوره هایی جدا از مدرکش, بار علمی داره و آیا واقعا موارد کاربردی و تخصصی رو بهت یاد میدن و میتونه تضمینی برای بازار کار باشه(اگه کسی تجربه داره لطفا جواب بده)؟
(یکی از دوستام یه dvd فیلم آموزش بهم داده و گفت همین کافیه ,فقط باید ابزارهاش رو فراهم کنی)
2- نمیخوام اینجا تبلیغی صورت بگیره ولی با گشت و گذار تو وب بنظرم این مورد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بهتر از همه اومد و میخوام تو دوره هاش شرکت کنم اگه اشتباه میکنم یا گزینه بهتری وجود داره لطفا اطلاع بدید ؟
(شهریه دوره این سایت یک میلیون و دویست هزار تومان هست + 300تومان هزینه یک ماه خوابگاه(مدت دوره سه هفته) + فکر کنم یه پیش پرداخت 100هزارتومانی هم میخوان)
3-وعده های این مراکز مبنی بر پشتیبانی های بلندمدت واقعی هست؟
4- تو لیست رشته های سازمان فنی و حرفه ای گشتم فقط یه مورد تعمیر کار عمومی رایانه شخصی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پیدا کردم,کسی میدونه این شامل چیا میشه ؟یعنی منظور تعمیر مادربرد و کارت گرافیک و...وپرینتر هم میشه ؟
5 - مهمترین سوال : اینکه بعد از اتمام دوره و بازکردن مغازه چه ابزارهایی برای این کسب وکار(تعمیرات پرینترو اسکنر و فکس و شارژ کارتریج)لازمه ؟حدودا چقدر(هزینه)باید صرف تجهیزات کرد؟(این مهمترینه لطفا دقیق جواب بدید)
tofighsob
10-05-2016, 17:50
سلام
به هیچ تو این دوره شرکت نکن همشون الکی هستن
فقط به شما تتوری درس میدن و الکی پول میکرن یکی از اشنایان رفت و هیچ بهش یاد ندادن و پشتیبانی ندارن و دوستان دیگر هم رو دیدم
من به شما پیشنهاد میکنم برو پیش یک تعمیرات پرینتر شاگردی کن و اونجا یاد بگیر بهتر یا همون پول به اون استاد بدهو انجا یاد بگیر و آموزن ادواری فنی حرفه ای شرکت کن
و همونجا هم یاد میگیری چه وسالیهای لازم هست و پقدر هزینه میخواد و قلق های مشتری مداری و کاری یادمیگیری
این کلاس مثل کلاس دانشگاهی و مدرسه است که هیچ یادنمیدن و تتور هست و چولت هدر میره عجله نکن
همون سی دی نگاه کن و برو شاگردی
سلام
به هیچ تو این دوره شرکت نکن همشون الکی هستن
فقط به شما تتوری درس میدن و الکی پول میکرن یکی از اشنایان رفت و هیچ بهش یاد ندادن و پشتیبانی ندارن و دوستان دیگر هم رو دیدم
من به شما پیشنهاد میکنم برو پیش یک تعمیرات پرینتر شاگردی کن و اونجا یاد بگیر بهتر یا همون پول به اون استاد بدهو انجا یاد بگیر و آموزن ادواری فنی حرفه ای شرکت کن
و همونجا هم یاد میگیری چه وسالیهای لازم هست و پقدر هزینه میخواد و قلق های مشتری مداری و کاری یادمیگیری
این کلاس مثل کلاس دانشگاهی و مدرسه است که هیچ یادنمیدن و تتور هست و چولت هدر میره عجله نکن
همون سی دی نگاه کن و برو شاگردی
درود.
ممنون بابت پاسختون , تمام سعیم رو میکنم اگه بشه تو دوره های فنی و حرفه ای شرکت کنم پون مدت زمانش فوق العاده زیادتر از مراکز خصوصی هست.(سایت فنی و حرفه ای زده 480 ساعت آموزش توری و عملی و این موسسه کلا 20 ساعت هست)
ولی در مورد این دوره ای که من خواستم شرکت کنم "پارسه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" جای اسم و رسم داری هست و تو بیستمین نمایشگاه الکامپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?was=c2VydmVyX3RpbWU9NS8xMS8yMDE2IDExOjIzOjAwIEFNJ mhhc2hfdmFsdWU9ZFFabWlISXFXeXRsQVBCTTdOdFMxQT09JnZ hbGlkbWludXRlcz0xNDQwMCZpZD1leUp6ZVhOZmJtRnRaU0k2S W1Gd1lYSmhkQ0lzSW5ScGJXVWlPakUwTmpJNU5qVTNPREFzSW5 acFpDSTZNVGczTkRrMU9Td2lkMkYwWTJoZmRIbHdaU0k2SW1Wd FltVmtJaXdpY201a2RYTmxjbWxrSWpvaU1UZzNORGsxT1RFME5 qSTVOalUzT0RBeU56RXdNekFpTENKMWMyVnlYMmx3SWpvaU5TN HlNakF1T0RVdU1UWWlMQ0prZFhKaGRHbHZiaUk2SWpFeE1DSXN JblZ6WlhKcFpDSTZJakl6T0RjeE15Sjk=) هم حضور داشت و برنامه به روز هم یه ویدیو ازش پخش کرد + خودشون هم چندتایی ویدیو از تعمیر لپ تاپ و .. گذاشتن رو سایت و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم میتونید محیط کامل موسسه رو ببینید.
(آخرین سوال قبل از انتخاب نهایی - هرچند اینجا کسی مارو راهنمایی نمیکنه ولی بعد از حضور در کلاس ها قطعا تجربیات رو تو همین پست در اختیار بقیه دوستان قرار خواهم داد و سعی خواهم کرد تو فروم در صورت امکان به دوستان کمک کنم !)
درباره موسسه انستیتو انفورماتیک پارسه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مجتمع آموزش پیشگامان تهران
بنظرتون کدوم یکی قابل اعتماد تر هست و بهتر و کامل تر(واقعی تر:به درد بخور تر) آموزش میدن ؟
tofighsob
24-05-2016, 21:04
سلام
دوست عزیز هرکس این دوره رفتن پشیمون شدن
من به شما این شرکت ها پیشنهاد نمیکنم من بازم میگم برو پیش کسی شاگردی کن
اگه تو ذهنتون مونده باید دوره برید من پارسه رو پیشنهاد میکنم باز خودتون میدونین
سلام
دوست عزیز هرکس این دوره رفتن پشیمون شدن
من به شما این شرکت ها پیشنهاد نمیکنم من بازم میگم برو پیش کسی شاگردی کن
اگه تو ذهنتون مونده باید دوره برید من پارسه رو پیشنهاد میکنم باز خودتون میدونین
درود
دوست عزیر اینکه دوباره پست گذاشتم دلیلی به بی توجهی به نظر شما نبود .
اتفاقا به خاطر حرف شما یه مدت رفتن به این دوره ها رو بی خیال شدم ولی خوب جای دیگه ای نیست که بشه رفت .
امکان شاگردی هم برام فراهم نیست.جایی نیست توی شهرمون که برم.
شاید هم آخر سر از رفتن به این کلاس ها پشیمون بشم نمیدونم.
راستی قبلش باید برم به فنی و حرفه ای در مورد یه دوره تعمیرات عمومی رایانه شخصی دارن سوال کنم اگه شرایط مناسب بود تغییر جت میدم و میرم سمت تعمیرات عمومی رایانه شخصی.
راستی راجب این دوره های فنی و حرفه ای نظرت چیه ؟
او خودم بگم که زمان دوره های فنی و حرفه ای خیلی خیلی بیشتره ولی خوب کلاس ها هم شلوغتره .
tofighsob
25-05-2016, 07:23
دوست عزیز منظور من فقط کلاس نیست وقتی کلاس میرین مثل اینکه دارید دانشگاه یا مدرسه میرین فقط درس میدن <br><br>اما وقتی بری کلاس و بعد از اونم بتونم عملی کار کنی در جای یا خونه خودتون تمرین کنید و از انجمن ها تعمیرات استفاده کنی عالی میشهمکمل هم میشن اینطوری خ جلو میافتی از تجریبات دوستان در انجمن تعمیرات استفاده کنی <br><br>به نظر من برو تعمیرات فنی و حرفه ای هزینه اشون کم و و مدت تدریش زیاد و بعد از کلاس بتونی در دخل تمرین کنی و از انجمن استفاده کن
matinpour
25-05-2016, 09:20
(آخرین سوال قبل از انتخاب نهایی - هرچند اینجا کسی مارو راهنمایی نمیکنه ولی بعد از حضور در کلاس ها قطعا تجربیات رو تو همین پست در اختیار بقیه دوستان قرار خواهم داد و سعی خواهم کرد تو فروم در صورت امکان به دوستان کمک کنم !)
درباره موسسه انستیتو انفورماتیک پارسه :
و مجتمع آموزش پیشگامان تهران
بنظرتون کدوم یکی قابل اعتماد تر هست و بهتر و کامل تر(واقعی تر:به درد بخور تر) آموزش میدن ؟
دوست عزیز
ali_i3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چون در باره این موسسات و روش کار آنها اطلاعی ندارم نمی توانم شما را راهنمایی کنم. ولی شما از بازده ای و خروجی کار آنها در تربیت دانشجو ها می توانید ارزش کاری آنها و راندمان کار یشان را بررسی کنید.
دوست عزیز منظور من فقط کلاس نیست وقتی کلاس میرین مثل اینکه دارید دانشگاه یا مدرسه میرین فقط درس میدن <br><br>اما وقتی بری کلاس و بعد از اونم بتونم عملی کار کنی در جای یا خونه خودتون تمرین کنید و از انجمن ها تعمیرات استفاده کنی عالی میشهمکمل هم میشن اینطوری خ جلو میافتی از تجریبات دوستان در انجمن تعمیرات استفاده کنی <br><br>به نظر من برو تعمیرات فنی و حرفه ای هزینه اشون کم و و مدت تدریش زیاد و بعد از کلاس بتونی در دخل تمرین کنی و از انجمن استفاده کن
درود.
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی ها .
هدف اصلی من از گرفتن این مدرک این است که بعدش وارد بازار کار شوم و به محض اینکه دوره تموم شه یه مغازه جهت تعمیرات باز خواهم کرد(100%) + فروش قطعات و دیگر فعالیت ها در حوزه کامپیوتر.و قطعا بعد از کلاس ها به فکر کار عملی هستم به هر شکلی .
این دوره حدود 1.600.000 میلیون تومن آب میخوره حداقلش.
ولی بعدش یه کارت بهت میدن که تا پنج سال ازت پشتیبانی میکنن و یک گروه تلگرام و یک فروم جهت پشتیبانی(صرفا مخصوص دانشجویان خود) دارند.
ولی بعضی از دوستان هم میگن تعمیرات دستگاه کپی تخصصی تر و بهتره .
در مورد دوره فنی و حرفه ای هم یکی از دوستان(تو یه فروم دیگه)گفت که :
{
سلام یک مدرک شو دارم البته از این جدول نیست اون زمان 3 ماه کلاس رفتیم الان نمیدونم چند ماه شده اون موقع که چیز درست وحسابی به ما یاد ندادن شهرستان ما که اینجوری بود گذاشتم تو بقچه بقچه رو هم تو طاغچه :laughing: در کل به نظر من خصوصی بهتره . فقط از روی مدرک فنی حرفه ای میتونید وام خود اشتغالی بردارید که الان صندوق تعاون میده وبعد ثبت نام و انتظار..... @};-
}
==>> به هرحال این تنها چیزی نیست که من قصد یادگیریش رو دارم .تخصص در زمینه لپ تاپ و کامپیوتر هدف بعدی منه که اگه این دوره خوب باشه اون رو هم در همین دوره ها ادامه میدن و در غیر این صورت قطعا تنها گزینه خوب شاگردی پیش استادکار خواهد شد.
کاربر عزیز "tofighsob" باز هم ممنونم بابت راهنمایی هات:n16: که قطعا در انتخاب مسر کمکم خواهد کرد:n12:
ali_mohammad1365
26-05-2016, 21:11
دوست عزیز
ali_i3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چون در باره این موسسات و روش کار آنها اطلاعی ندارم نمی توانم شما را راهنمایی کنم. ولی شما از بازده ای و خروجی کار آنها در تربیت دانشجو ها می توانید ارزش کاری آنها و راندمان کار یشان را بررسی کنید.
ضمن تایید صحبت های این دوست عزیزمون.
نظر کلی من اینه که سواد و علم ارزشش بیشتر از ایناست.اگر بیکاری و کاری برات نیست برو و هدفت رو که زدن مغازه هست رو حتما دنبال کن (البته اول حساب کتاب سرمایه رو بکن).
مطمئنا موفق میشی.
البته بد نیست قبل از مغازه زدن چند ماهی شاگردی کنی که تجربه تئوری و عملی مکمل هم بشن و تو کارت حرفه ای از آب در بیای.
هر کاری کردی خوشحال میشم در زمینه شغلی آیندت خبرش رو بهم بدی و تجربت رو هم بگی.
حق یارت:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.