ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 206 صفر ; خرید معقولانه است یا خیر ؟

George Shelly
09-05-2016, 12:10
سلام .
من میخوام یه 206 بگیریم تیپ 2 با توجه به دخالت هایی گسترده ای که ایران خودرو توی سیستم برق و گیربکس داشته ( موارد دیگه رو نادیده می گیریم به خصوص تزیینات داخلی ) و قطعات بی کیفیتی که استفاده می کنه فک می کنید خریدش کار درستی هست یا خیر ؟
من اولین بارمه میخوام ماشین بگیریم نمی دونم چیکار کنم موندم سر دوراهی بدجور صفر بگیریم یه جوره کار کرده هم داستان خاص خودش رو داره ؟
امیدوارم کسی باشه بتونه دقیق بگه چیکار باید کرد .

amin_947
09-05-2016, 13:18
سقف بودجه شما چقدر هست؟

George Shelly
09-05-2016, 17:33
بودجه خرید صفر رو دارم اما نگرانم بخرم و گرفتار بشم.
بین تیپ 2 و 5 فرق خیلی زیاده به خصوص موتور درسته ؟
شتاب 5 میگن خیلی بیشتره اما من فک کنم برام تیپ 2 کافی باشه ...
من بیشتر نگرانیم سر قطعات بی کیفیت و صداهایی هست که وقتی ماشین رو بگیرم احتمالا از گیربکس و هزار تا جای دیگه ممکنه شنیده بشه ...
کسی هست 206 صفر گرفته باشه اخیرا بگه کیفیت چطوره ؟

Pourya-pc
09-05-2016, 19:00
سروصدا که در تمامی خودروهای داخلی از سال ۸۲ به بعد هست . افت کیفیت هم بوده اما نکات مهمی که شما هم اشاره کردید ٬ تغییرات وسیعی بوده که در خودروها انجام شده صرفا برای سروپا نگه داشتن خودرو و تولید
با این وجود شخصا صفر رو ترجیح میدم . تجربه داشتم و تقریبا با مشکلی که حاد باشه مواجه نشدم . از نظر رانندگی هم تنها تفاوتی که حس خواهید کرد لرزش گیرباکس و ضعف صفحه کلاچ هست .
تیپ ۵ بهتراز تیپ ۲ هست . قدرت و شتاب بیشتری داره و کم صداتر و ۱۶ سوپاپ نیز هست .

George Shelly
09-05-2016, 19:30
الان قیمت دقیق تیپ 2 و 5 چنده ؟ هر سایتی یه چیزی زده ...
ولی تو یه سایت داشتم می خوندم اکثر کسایی که 94 گرفته بودن میگفتن مشکلات عمده ش حل شده مثل گیربکس و ........

Iloveu-ALL
09-05-2016, 20:56
خرید ساندرو بهتر نیست؟
(ساندرو از برلیانس h220 بهتره / و از لیفان مطئمن تره)

George Shelly
09-05-2016, 21:44
سروصدا که در تمامی خودروهای داخلی از سال ۸۲ به بعد هست . افت کیفیت هم بوده اما نکات مهمی که شما هم اشاره کردید ٬ تغییرات وسیعی بوده که در خودروها انجام شده صرفا برای سروپا نگه داشتن خودرو و تولید
با این وجود شخصا صفر رو ترجیح میدم . تجربه داشتم و تقریبا با مشکلی که حاد باشه مواجه نشدم . از نظر رانندگی هم تنها تفاوتی که حس خواهید کرد لرزش گیرباکس و ضعف صفحه کلاچ هست .
تیپ ۵ بهتراز تیپ ۲ هست . قدرت و شتاب بیشتری داره و کم صداتر و ۱۶ سوپاپ نیز هست .
اون طور که من متوجه شدم تیپ 5 دو نوع یا مدل داره ( نمی دونم حالا هرچی که خودتون می دونید ) .
مثلا تو bama قیمت تیپ 5 صفر رو زده 33700 جای دیگه زده 37500 ظاهرا دو نوع هستن ...
فک می کنید تیپ 5 همون که قیمتش به تیپ 2 نزدیک تر رو بگیریم بهتر نیست ؟

Pourya-pc
10-05-2016, 09:41
اون طور که من متوجه شدم تیپ 5 دو نوع یا مدل داره ( نمی دونم حالا هرچی که خودتون می دونید ) .
مثلا تو bama قیمت تیپ 5 صفر رو زده 33700 جای دیگه زده 37500 ظاهرا دو نوع هستن ...
فک می کنید تیپ 5 همون که قیمتش به تیپ 2 نزدیک تر رو بگیریم بهتر نیست ؟
قطعا بهتر هست . تیپ ۵ بی آپشن حساب میشه ولی با تیپ ۲ یکیه فقط موتور ۱۶۰۰ روشه . البته فکر نکنم الان تولید بشه . هرچی هست فوله .

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-05-2016, 20:12
بودجه خرید صفر رو دارم اما نگرانم بخرم و گرفتار بشم.بین تیپ 2 و 5 فرق خیلی زیاده به خصوص موتور درسته ؟
شتاب 5 میگن خیلی بیشتره اما من فک کنم برام تیپ 2 کافی باشه ...
من بیشتر نگرانیم سر قطعات بی کیفیت و صداهایی هست که وقتی ماشین رو بگیرم احتمالا از گیربکس و هزار تا جای دیگه ممکنه شنیده بشه ...کسی هست 206 صفر گرفته باشه اخیرا بگه کیفیت چطوره ؟سلام
شکی در کیفیتِ پائین قطعات و مونتاژ خودروهای ایران نیست
اما مشکلاتی که مردم با خودروهاشون دارند فقط مربوط به کیفیت قطعات و مونتاژ خودرو نیست
عواملِ دیگه
بنزین غیر استاندارد , روغن و فیلتر روغن نامناسب و یا غیر استاندارد
چاله چوله های راهها
اطلاعاتِ کم مردم در مورد استفاده ی صحیح از خودرو و سرویس و نگهداری به موقع و اصولی , تعمیر به موقع و اصولی
وارد نبودن اکثر مکانیکها که بدونِ هیچ نظارت و آموزش و امتحان و مدرک , مغازه میزنند و باعث ضرر زدن به خودروها و صاحبان خودروها میشند
وجود مکانیکها و قطعه سازهای بی وجدان که با دزدی و تقلب در ساخت قطعات و سرویس و تعمیر باعث ضرر صاحبان خودرو میشند
=============================
در این تاپیک اطلاعات بسیار مهمی درج شده و درج میشه که هر دارنده ی خودرو باید از اونها مطلع باشه وگرنه کلی ضرر میکنه
خواندن این تاپیک رو به همه ی خودروداران پیشنهاد میکنم
به دیگران هم بگین بخوانند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

George Shelly
12-05-2016, 10:12
مرسی از راهنمایی هاتون من قرار شد یه تیپ بگیرم یکی از دوستام یه اشنا پیدا کرده تو کار ماشینه قراره یه تیپ 5 از سایت خراسان ایران خودرو بیاره گفته اونجا خیلی بهتر مونتاز میشه همونجایی هم هست که سوزوکی رو مونتاز می کنن نمی دونم دیگه چقدر دریت گفته

aminkhan2014
13-05-2016, 21:25
بنظرم برای شمای تازه کار 206 نخرین بهتره،چون آمار خرابی هم کم نداره خصوصا در ناحیه کلاچ و گیربکس..درضمن 206 تا جایی که من اطلاع دارم فقط سایت تهران تولید میشه...

Переклад не
13-05-2016, 21:35
بطور کلی خرید خودروی صفر داخلی فعلا ممنوع
میتونید رو سایر گزینه هایی که دوستان اشاره کردن فکر کنید