مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ تا 2.5
amin khan
07-05-2016, 20:21
سلام لپ تاپ تا 2.5 با این مشخصات هست؟
1 - بدنه المینیومی
2 - core i7
3- ram : 8G
4 - صفحه نمایش مات و فول اچ دی
5 - گرافیک هم مجزا باشه در حد 2گیگ کافیه
اگه با این قیمت نیست ، ارزونترین مدل با این مشخصات چیه؟
یه سوال دیگه ، توی thinkpad های lenovo مدل فول اچ دی نیست؟
ممنون
درود
شما کارائی رو میخواید یا جنس رو؟
حاضرید کدوم رو فدا کنید؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
amin khan
07-05-2016, 21:50
درود
شما کارائی رو میخواید یا جنس رو؟
حاضرید کدوم رو فدا کنید؟
1 - اگه هیچکدوم رو فدا نکنم به جاش بودجه رو بیشتر کنم چه مدلهایی پیشنهاد میدین؟؟؟
2 - اگه با مشخصات بالا قید بدنه آلمینیومی رو بزنم چه مدلهایی پیشنهاد میدین؟؟؟
3 - اگه با مشخصات بالا قید صفحه فول اچ دی رو بزنم چه مدلهایی رو پیشنهاد میدین؟؟؟
مرسی
دوست عزیز شما برو v3 575g از نزدیک ببین قطعا نظرت عوض میشه بین 2.5 تا 3 تومان لپتاپی بهتر از این نیست نسخه رم 16 علاوه بر 1 ترا هارد 8 گیگ هم ssd داره وصفحه فول و اسپیکر های دالبی
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Iloveu-ALL
09-05-2016, 12:45
Acer Aspire V3-772G-7616
قیمت فعلی با 300 هزارتومان تخفیف ویژه در dg کالا => 2.800
مشخصات:
Intel Core i7 4712MQ
NVIDIA GTX 850M 2GB
256GB SSD
8گیگ رم ddr3 - صفحه نمایش 17 اینچی فول اچ دی - 4تا درگاه usb - بلو-ری میخوره
از معایبش میشه به وزن زیاد و باتری ضعیف (باتوجه به سایز 17 و FHD بودن!) اشاره کرد ، یعنی برای حمل کردن چندان مناسب نیست
ویندوز 8.1 ارجینال روش نصب است
مهم ترین ویژگی این لپ تاپ حافظه ssd اونه 256 ... که با این قیمت خوابشو باید ببینیم! ( و صفحه 17 !)
پ.ن: احتمالا به یک هارد اکسترنال 1TB احتیاج پیدا میکنید (با توجه به استفادتون!)
بنظرم باید تهیه کنید تا ssd پر نشه
1 - اگه هیچکدوم رو فدا نکنم به جاش بودجه رو بیشتر کنم چه مدلهایی پیشنهاد میدین؟؟؟
2 - اگه با مشخصات بالا قید بدنه آلمینیومی رو بزنم چه مدلهایی پیشنهاد میدین؟؟؟
3 - اگه با مشخصات بالا قید صفحه فول اچ دی رو بزنم چه مدلهایی رو پیشنهاد میدین؟؟؟
مرسی
Msi gp62
amin khan
11-05-2016, 21:21
سلام
آقا ما دلو به دریا زدیم همینو گرفتیم:
Acer Aspire V3-772G-7616
چون تخفیف 300 هزار تومنی داشت اونشب ، دیگه خیلی فرصت تحقیق در موردش نداشتم که اصلا ایسر خوب هست یا نه ، حالا به هرحال امیدوارم که انتخاب خوبی بوده باشه
یه سوال :
این دستگاه توی مشخصاتی که توی دیجی کالا عنوان کرده ، نوشته : " مجهز به درایو نوری بلو-ری و ویندوز 8.1 اوریجینال "
و من هم دستگاه رو روشن کردم ، ویندوز روش نصب بود ، ولی دی وی دی ویندوز توی جعبه اش نیست ،
حالا سوالم اینه که:
1 - من باید چکار کنم که بعدا هم اگه خواستم مجدد ویندوز رو نصب کنم بتونم؟ یعنی باید بکاپ بگیرم از ویندوز ؟ چجوری از ویندوز بکاپ بگیرم ؟ روی فلش باید بکاپ بگیرم یا دی وی دی ؟ چون حجم درایو ویندوز الان که هیچ نرم افزار دیگه ای نصب نکردم 30گیگا بایت اشغال شده
2 - توی ایران که حقوق کپی رایت نیست ، اصن نگه داشتن ویندوز ارجینال فایده ای داره؟ من یه سری پروگرمر و دستگاه دارم که درایورشون واسه ویندوز 7 به بعد موجود نیست ، میخوام کلا روش ویندوز 7 غیر ارجینال نصب کنم ، فرق خاصی داره این دو تا؟
3 - سرعت بالا اومدن این از لحظه ای که دکمه پاور رو زدم تا لحظه ای که صفحه دسکتاپ رو دیدم حدود 6 ثانیه بود ، من چجوری باید برم توی صفحه بایاس؟ خیلی سریع میره...
ممنون میشم کامل جواب بدین ، چون 7 روز مهلت تست داره میخوام اگه مشکلی داره زودتر بفهمم
amin khan
11-05-2016, 23:05
آقا الان زیر لپ تاپ رو نگاه کردم ، میبینم یدونه از پیچاش بازه کاملا ، یعنی لپ تاپ نو دستکاری شده؟؟؟
چجوریاست به نظرتون ، پیگیر شم لپ تاپ رو پس بفرستم؟
زنگ بزنم بهشون؟
یه سوال دیگه ، یه جا خوندم نوشته اگه ویندوز لپ تاپ اورجینال باشه باید یه برچسب شبیه این زیرش باشه
ولی من همچین برچسبی که کلمه microsoft توش باشه نمیبینم و فقط یه برچسب که مدل لپ تاپ و MFG Date و s/n و SNID توش هست میبیبنم
این یعنی اینکه ویندوز ارجینال نیست؟ یعنی دیجی کالا الکی نوشته ویندوز ارجینال؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TMoHaMaD
13-05-2016, 09:59
درود برتو دوست عزیز
از اینکه میگی یه پیچش نیست خیلی تعجب میکنم چون شما آکبند خریدی و از جای معتبر
دوباره دقت کن ببین شاید اون سوراخی که میبینی اصلا جای پیچ نباشه چون لپ تاپها ماشالا سوراخ سومبه زیاد دارن
و اگه مطمئن شدی که اون جای پیچه بدون شک برگردون و صبر جایز نیست حتما مرجوع کن
راجب مسئله برچسب هم واسه هر کشور و برندهای مختلف فرق میکنه
بعضی دارن و بعضی ندارن
و درجه ی اهمیت این مورد اونقدری نیست که نگران کننده باشه ولی اون مورد نداشتن پیچ و باز شدگی دستگاه اصلا قابل قبول نیست
پاینده و پیروز باشی
با دیجیکالا تماس بگیرید و توضیح بدید
معمولا پس میگیرن
راجع به ویندوز هم شما میتونید رایگان به ویندوز 10 ارتقاء بدید
amin khan
13-05-2016, 14:36
درود برتو دوست عزیز
از اینکه میگی یه پیچش نیست خیلی تعجب میکنم چون شما آکبند خریدی و از جای معتبر
دوباره دقت کن ببین شاید اون سوراخی که میبینی اصلا جای پیچ نباشه چون لپ تاپها ماشالا سوراخ سومبه زیاد دارن
و اگه مطمئن شدی که اون جای پیچه بدون شک برگردون و صبر جایز نیست حتما مرجوع کن
راجب مسئله برچسب هم واسه هر کشور و برندهای مختلف فرق میکنه
بعضی دارن و بعضی ندارن
و درجه ی اهمیت این مورد اونقدری نیست که نگران کننده باشه ولی اون مورد نداشتن پیچ و باز شدگی دستگاه اصلا قابل قبول نیست
پاینده و پیروز باشی
با دیجیکالا تماس بگیرید و توضیح بدید
معمولا پس میگیرن
راجع به ویندوز هم شما میتونید رایگان به ویندوز 10 ارتقاء بدید
والله من اولین بارمه از دیجی کالا خرید میکنم ، رو حساب اعتبارش هم گول خوردم روز اول خونه نبودم و مادرم لپ تاپ رو تحویل گرفت
روز دوم که میخواستم ببینم لپ تاپ دارای هولوگرام مایکروسافت هست یا نه ، لپ تاپ رو برگردوندم و دیدم یکی از پیچهاش انقدر شل هست که داشت میافتاد
روز سوم زنگ زدم دیجی کالا داستان رو توضیح دادم ، میگه چون مشکل ظاهری بوده باید توی همون 24 ساعت اول به ما گزارش میدادین ، گفتم من وقتی لپ تاپ نو و پلمپ شده خردیم باید از کجا حساب میکردم که ممکنه یکی از پیچهاش شل باشه که بشینم تک تک اونا رو بررسی کنم ، گفت به هرحال هر فروشگاهی یه سری قوانین داره و ما فقط محصول رو از گارانتی میگیریم و به مشتری میدیم و دست توش نمیبریم ،گفتم پس حتما تو کارخونه یادشون رفته سفتش کنن خلاصه خیلی باهاش جروبحث کردم آخرش گفتم میخوام با مدیرتون صحبت کنم ، منو وصل کرد به مدیرشون اون هم باز همین چرت و پرتا رو میگفت ، در مورد هولوگرام هم اول زیر بار نمیرفتن که توی سایتشون نوشته "ویندوز 8.1 اورجینال" بعد که رفت نگاه کرد دید درست میگم گفت به ماربطی نداره باید از گارانتی پیگیری کنی
به گارانتی هم زنگ زدم کسی جواب نداد
متاسفم واسه خودمون که مجبوریم از این فروشگاه های به اصطلاح معتبر خرید کنیم و دسترسی به مارکت های اورجینال نداریم ، اگه از این سایتها هم خرید نکنیم باید بریم از مغازه دارها که جلوی چشم خودم گوشی دست دو رو به عنوان نو قالب میکردن ، جز تاسف کاری نمیشه کرد:n15::n15: حالا به هرحال امیدوارم که از اینجا به بعد با مشکل حادی روبرو نشم
یه سوال :
این درایور بلوری اش وقتی دی وی دی میزارم توش خیلی سر و صدا میکنه ، صدای بوق بوق موقع خوندن اطلاعات میده ، مث این پرینتر سوزنی ها که توی بانک ها و مطب ها میزارن سر و صدا میکنه
این طبیعیه یا اینم قالب کردن باز؟؟؟
صدا در چه حدی طبیعیه؟؟؟
Iloveu-ALL
13-05-2016, 14:53
متاسفانه این سایت، تازگیا از این بازی ها خیلی در میاره!!
و حتی ممکنه مشخصات غلت بزنه ...
من چند بار مواجه شدم شک کردم ،
کالا هایی که اخیرن میارن مشکل دار بنظر میاد یا مشخصات اشتباه (و فقط به فکر فروشن به هر نحوی است!)
من خرید هایی که داشتم (البته امسال نخریدم!) همه چی کامل بود و بدون مشکل!
(البته خودمم یک لپ تاپ خرید کرده بودم ، یه شیطونه کوچیک تو مشخصاتش کرده بودن! که خوب کسی که میخواست براش مهم نبود دیگه روش جدی نشدم!)
نه صدا بلو-ری عادی هست (بدلیل استفاده از نوع ارزان قیمت از طرف سازنده)
amir_t6262
13-05-2016, 20:16
در مورد dvd ویندوز، شما باید خودت بک آپ بگیری از ویندوز. البته معمولا روی هارد هم بک آپ ویندوز و درایورها هست ولی میتوانی روی dvd هم بک آپ بگیری و نگه داری.
در مورد برچسب ویندوز، قاعدتا باید این برچسب روی لپ تاپ باشد یا روی جعبه اش یا حتی در دفترچه راهنمای محصول. بالاخره یک جایی باید این برچسب وجود داشته باشد.
شما با گارانتی گرین خریداری کردید؟ گرین که باید کارش خوب باشد در گارانتی.
خوب به بقیه پیچ ها و همچنین بدنه ی لپ تاپ و ... دقت کنید ببینید اثری از دستکاری و مثلا جای پیچ گوشتی و ... روی آنها هست یا نه؟
بعد براساس سریال دستگاه در اینترنت و در سایت سازنده جستجو کنید ببینید تاریخ گارانتی بین المللی یا تاریخ ساخت دستگاه را میتوانید پیدا کنید یا نه که ببینید آیا دستگاه جدید است یا قدیمی و احیانا ریفربیش؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.