PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدوم آیفون رو بخرم ؟

Alireza SM
06-05-2016, 09:32
سلام.

فقط از مارک های سامسونگ و نوکیا و سونی و هواوی و ... خسته شدم کلی گوشی با این مشخصات دارم یکیشون هم گلکسی اس7 هست طبیعتا امکانات کافی در این گوشی برام موجوده بیشتر دلم میخواد برای تنوع یه اپل بگیرم.
کدوم مدل رو بگیرم؟ چون نیاز به نرم افزار نخواهم داشت و جز تلگرام چیزی نصب نخواهم کرد مدل های 16 گیگ برام کافی خواهند بود.

6اس پلاس هم به هیچ وجه نمیخرم چون خیلی گنده هست آدم دستش بگیره همه فکر میکنن گوشی چینی هست. از این 5s و SE و 6 و 6s پیشنهاد شما کدومه؟ خودم که 6 رو خیلی دوست دارم نظر شما چیه؟

آنتن دهی کدومشون خوبتره؟ سنسور فینگرپرینت کدومشون بهتره؟ امنیت کدومشون بالاتره؟ کدومشون هنگ نمیکنه ؟ کدومشون خوش دست تره ؟

البته روشنه که 6اس کیفیتش خیلی بهتر باشه ولی با توجه به اینکه گوشی اصلیم گلکسی S7 هست نیازی به حافظه زیاد و کیفیت زیاد دوربین و رم و ... ندارم.

mehrabooni
06-05-2016, 11:15
چون میگی استفاده ای جز تلگرام نداری پیشنهاد من به شما se هست که خوش دست تر از 6 و 6s ـه
این مورد کاملا سلیقه ای هست
پیشنهاد میکنم هردو گوشی رو دست بگیرین
بعد یکیو انتخاب کنین

انتن دهی :)))))))))
مگی زمان عهد قجره :)))))))))))))

سنسور فینگرپرینت ایفون سیکس خیلی بهتر از se هست چون اون سنسورش مشابه 5s ـه
در ایفون سیکسی که من دارم اگه دست خیس باشه مثلا عرق کرده باشه سنسور خوب کارنمیکنه
وقتی دست مرطوبه سنسور اثر انگشت رو بیخیال شی بهتره
امنیت کلی دستگاه هم در حدی هست که وقتی از تنظیمات فاند مای ایفون رو روشن کنی دیگه هیچ بشری جز خودت نمیتونه قفل رو باز کنه
مگه اینکه طرف پولدار باشه گوشیتو بده جان مکافی یک میلیارد دلار هم هزینه کنه
البته همونا هم فقط تا ایفون 5c میتونن قفل گوشیا رو باز کنن
البته اخیرا پلیس اف بی ای یک مورد 5s هم تونسته باز کنه
اگه از اکسپلویتی استفاده کرده باشن مطمئن باش اپل در نسخه های بعدی ای او اس جلوشو میگیره

پیشنهاد میکنم گوشی عندرویدیتو بندازی دور :n21:
شک ندارم بیای سمت ای او اس خودت اون هنگروید رو میندازی دور :n05:

Pr0m3en
06-05-2016, 11:34
سمت ویندوز رفتی؟
اونم استایل خاص خودشو داره
رو سامسونگت رام شیائومی رو بزن خیلی سبکه و به اپل هم بسیار شبیهه
Miui

MOHAMMAD2010
06-05-2016, 11:44
سنسور فینگرپرینت ایفون سیکس خیلی بهتر از se هست

پیشنهاد میکنم گوشی عندرویدیتو بندازی دور
شک ندارم بیای سمت ای او اس خودت اون هنگروید رو میندازی دور

بازم اطلاعات اشتباه و بازم حرفای بدون مدرک و از روی تعصب !
-----------------------------------------------
داداش اگه مشکل مالی نداری همون 6s رو بگیر
اگه میخوای کمتر هزینه کنی و با صفحه 4 اینچی se مشکل نداری se رو بگیر ( قبلش حتما بگیر دستت چک کن خودت )
5s و 6 دیگه قدیمی شدن و نو خریدنشون کار درستی نیست
در مورد سنسور اثر انگشت فقط سنسور اثر انگشت 6s نسل دو حساب میشه و سرعتش از بقیه بهتره - 5s - 6 و se از سنسور نسل قبل استفاده میکنن ( البته اونا هم سرعتشون بد نیست )
انتن دهی و امنیت هم که همه خوب هستن
در مورد سرعت هم صد درصد 6s و se بهتر هستن چون جدیدترین تراشه یعنی A9 رو دارن
در کل الان گوشی های جدید شرکت ها مثل s7 - htc 10 - g5 و ... همه گوشی های خوبی هستن و دیگه واقعا هنگ کردن پیش نمیاد ! ( ولی متاسفانه هنوزم بعضی دوستان از روی تعصب الکی اصطلاحاتی مثل هنگروید رو به کار میبرن ! )
بازم سوالی داشتی بپرس

Alireza SM
06-05-2016, 12:48
سمت ویندوز رفتی؟
اونم استایل خاص خودشو داره
رو سامسونگت رام شیائومی رو بزن خیلی سبکه و به اپل هم بسیار شبیهه
Miui

اتفاقا الان دارم از سمت همون ویدوز فون برمیگردم:n02: هم 6.5 رو روی سامسونگ قدیمیم دارم هم 10 رو روی مایکروسافت لینوو.
این هواوی و شیائومی و لنووو و ... هیچ کلاسی ندارن بابتشون پول نمیدم :n36:

Alireza SM
06-05-2016, 12:49
چون میگی استفاده ای جز تلگرام نداری پیشنهاد من به شما se هست که خوش دست تر از 6 و 6s ـه
این مورد کاملا سلیقه ای هست
پیشنهاد میکنم هردو گوشی رو دست بگیرین
بعد یکیو انتخاب کنین

انتن دهی :)))))))))
مگی زمان عهد قجره :)))))))))))))

سنسور فینگرپرینت ایفون سیکس خیلی بهتر از se هست چون اون سنسورش مشابه 5s ـه
در ایفون سیکسی که من دارم اگه دست خیس باشه مثلا عرق کرده باشه سنسور خوب کارنمیکنه
وقتی دست مرطوبه سنسور اثر انگشت رو بیخیال شی بهتره
امنیت کلی دستگاه هم در حدی هست که وقتی از تنظیمات فاند مای ایفون رو روشن کنی دیگه هیچ بشری جز خودت نمیتونه قفل رو باز کنه
مگه اینکه طرف پولدار باشه گوشیتو بده جان مکافی یک میلیارد دلار هم هزینه کنه
البته همونا هم فقط تا ایفون 5c میتونن قفل گوشیا رو باز کنن
البته اخیرا پلیس اف بی ای یک مورد 5s هم تونسته باز کنه
اگه از اکسپلویتی استفاده کرده باشن مطمئن باش اپل در نسخه های بعدی ای او اس جلوشو میگیره

پیشنهاد میکنم گوشی عندرویدیتو بندازی دور :n21:
شک ندارم بیای سمت ای او اس خودت اون هنگروید رو میندازی دور :n05:

دیگه در این حد هم امنیت لازمم نیست اسنودن نیستم که :n02:
آخه این SE خیلی شبیه 5s هست کلاسش پایین نیست یکمی ؟

Alireza SM
06-05-2016, 12:51
بازم اطلاعات اشتباه و بازم حرفای بدون مدرک و از روی تعصب !
-----------------------------------------------
داداش اگه مشکل مالی نداری همون 6s رو بگیر
اگه میخوای کمتر هزینه کنی و با صفحه 4 اینچی se مشکل نداری se رو بگیر ( قبلش حتما بگیر دستت چک کن خودت )
5s و 6 دیگه قدیمی شدن و نو خریدنشون کار درستی نیست
در مورد سنسور اثر انگشت فقط سنسور اثر انگشت 6s نسل دو حساب میشه و سرعتش از بقیه بهتره - 5s - 6 و se از سنسور نسل قبل استفاده میکنن ( البته اونا هم سرعتشون بد نیست )
انتن دهی و امنیت هم که همه خوب هستن
در مورد سرعت هم صد درصد 6s و se بهتر هستن چون جدیدترین تراشه یعنی A9 رو دارن
در کل الان گوشی های جدید شرکت ها مثل s7 - htc 10 - g5 و ... همه گوشی های خوبی هستن و دیگه واقعا هنگ کردن پیش نمیاد ! ( ولی متاسفانه هنوزم بعضی دوستان از روی تعصب الکی اصطلاحاتی مثل هنگروید رو به کار میبرن ! )
بازم سوالی داشتی بپرس

راستش امکانات SE برام زیاد هم هست ولی یکم کلاسش پایین نیست به نظرتون ؟ چون کسی تو دست آدم ببینه فکر میکنه 5s هست دکمه های کناریش کپی 5s به نظر میرسه.

نظرت در مورد 6 معمولی چیه ؟

MOHAMMAD2010
06-05-2016, 13:00
راستش امکانات SE برام زیاد هم هست ولی یکم کلاسش پایین نیست به نظرتون ؟ چون کسی تو دست آدم ببینه فکر میکنه 5s هست دکمه های کناریش کپی 5s به نظر میرسه.

نظرت در مورد 6 معمولی چیه ؟

6 به نظرم اصلا نخر - چون اولا قیمت نوش اگه گیرت بیاد خیلی گرونه دوما سخت افزارش دیگه کم کم داره قدیمی میشه
در مورد کلاس هم تو این مملکت جوری هست که به برند دقت میکنن ! یعنی مثلا شما گوشی s7 سامسونگ هم داشته باشی بازم مردم میگن سامسونگ داره ! ولی ایفون 4 هم داشته باشی میگن اوه طرف اپل داشت !

Alireza SM
06-05-2016, 14:23
6 به نظرم اصلا نخر - چون اولا قیمت نوش اگه گیرت بیاد خیلی گرونه دوما سخت افزارش دیگه کم کم داره قدیمی میشه
در مورد کلاس هم تو این مملکت جوری هست که به برند دقت میکنن ! یعنی مثلا شما گوشی s7 سامسونگ هم داشته باشی بازم مردم میگن سامسونگ داره ! ولی ایفون 4 هم داشته باشی میگن اوه طرف اپل داشت !

یعنی 5s بگیرم؟ آخه از طرح 5s و SE خوشم نمیاد خیلی شبیه گوشی های قدیمی هستن کلیدهای کناری و طرح غیردینامیک گوشه ها اصلا دلچسب نیست برام :n41:

آیفون 6 با قیمت 1970 خوب نیست یعنی ؟ سخت افزارشم که بد نیست آخه iOS ورژن 8 داره و رم 1 گیگ و پردازنده قوی و ...

MOHAMMAD2010
06-05-2016, 14:58
یعنی 5s بگیرم؟ آخه از طرح 5s و SE خوشم نمیاد خیلی شبیه گوشی های قدیمی هستن کلیدهای کناری و طرح غیردینامیک گوشه ها اصلا دلچسب نیست برام :n41:

آیفون 6 با قیمت 1970 خوب نیست یعنی ؟ سخت افزارشم که بد نیست آخه iOS ورژن 8 داره و رم 1 گیگ و پردازنده قوی و ...

نه شما میخوای 2 تومن بدی 6 بگیری خب 300 بزار روش 6s بگیر ! حیفه ادم این همه پول بده گوشی بگیره که دیگه قدیمی شده
5s هم اصلا طراحی قدیمی نداره و خیلی ها هنوز طراحیشو از 6 بیشتر دوس دارن !
در کل بازم میگم اگه با اندازه se مشکل نداری se اگه نه 2300 بده 6s رو بگیر

Alireza SM
06-05-2016, 15:10
خب باشه 6اس میگیرم.
حالا چه رنگی باشه ؟ رزگلد و خاکستری رو هم بیخیال. سیلور یا گلد کدومش برای 6اس مناسبتره؟

راستی 6اس هم مثل6 دوربینش از بدنه زده بیرون ؟

NOR-1
06-05-2016, 18:04
خب باشه 6اس میگیرم.
حالا چه رنگی باشه ؟ رزگلد و خاکستری رو هم بیخیال. سیلور یا گلد کدومش برای 6اس مناسبتره؟

این که دیگه سلیقه ایه ولی سیلورش بهتره بله یکم بیرون زدگی داره ولی با کیس حل میشه

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

MOHAMMAD2010
06-05-2016, 19:52
خب باشه 6اس میگیرم.

بازم میگم اگه با سایز صفحه se مشکل نداری Se بگیر ( از نظر طراحی هم مطمئن باش مشکلی نداره )
در مورد رنگ که والا سلیقه ای هست من خودم مشکی ( خاکستری ) رو خیلی دوس دارم در مرحله بعد هم گلد

Alireza SM
07-05-2016, 22:50
6s نقره ای گرفتم بالاخره :n02:
مرسی از همه دوستان.

در مورد محافظ و کاور و ... لازمه چیزی بگیرم؟ روی ال سی دی خش میافته ؟ گفتنیست روزی 2-3 بار بیشتر قرار نیست از جیبم خارجش کنم :n02:

Rhodes
08-05-2016, 08:40
6s نقره ای گرفتم بالاخره :n02:
مرسی از همه دوستان.

در مورد محافظ و کاور و ... لازمه چیزی بگیرم؟ روی ال سی دی خش میافته ؟ گفتنیست روزی 2-3 بار بیشتر قرار نیست از جیبم خارجش کنم :n02:
مبارکتون باشه.
حیف که دید تاپیک رو دیدم.
بر اساس همین دو جمله :
6اس پلاس هم به هیچ وجه نمیخرم چون خیلی گنده هست آدم دستش بگیره همه فکر میکنن گوشی چینی هست.
این هواوی و شیائومی و لنووو و ... هیچ کلاسی ندارن بابتشون پول نمیدم
تنها پیشنهاد خرید رنگ رزگلد بود ! تا هر کی دستتون میبینه متوجه بشه این 6s هست.
بعدم برای روزی 2-3 مرتبه از جیب خارج کردن این همه وسواس یکم زیاده.
ios ش چند هست ؟

Alireza SM
08-05-2016, 13:32
مبارکتون باشه.
حیف که دید تاپیک رو دیدم.
بر اساس همین دو جمله :
6اس پلاس هم به هیچ وجه نمیخرم چون خیلی گنده هست آدم دستش بگیره همه فکر میکنن گوشی چینی هست.
این هواوی و شیائومی و لنووو و ... هیچ کلاسی ندارن بابتشون پول نمیدم
تنها پیشنهاد خرید رنگ رزگلد بود ! تا هر کی دستتون میبینه متوجه بشه این 6s هست.
بعدم برای روزی 2-3 مرتبه از جیب خارج کردن این همه وسواس یکم زیاده.
ios ش چند هست ؟

خب من استفاده اصلیم با گلکسی هست و با اندروید خیلی راحتم اصلا فکر نمیکنم آیفون هم به راحتی اندروید کار آدم رو راه بندازه. برای امکاناتی هم که لازم داره اینطور که حساب کردم باید یه 150 هزار تومنی نرم افزار بخرم براش به همین دلیل صرفا برای تنوع و پرستیژش دارم آیفون میگیرم چون استادامون و رزیدنتا همه آیفون دارن آدم نباید کم بیاره خخخخخخخ
در مورد ورژنش هم فکر کنم همه 6s ها ورژن 9 روشون هست دیگه چی چی کالا اینجوری نوشته بود.

حالا باید روش کاور یا برچسب نصبکنم یا نه؟ ضخامتش رو زیاد نمیکنه که ؟

NOR-1
11-05-2016, 04:37
خب من استفاده اصلیم با گلکسی هست و با اندروید خیلی راحتم اصلا فکر نمیکنم آیفون هم به راحتی اندروید کار آدم رو راه بندازه. برای امکاناتی هم که لازم داره اینطور که حساب کردم باید یه 150 هزار تومنی نرم افزار بخرم براش به همین دلیل صرفا برای تنوع و پرستیژش دارم آیفون میگیرم چون استادامون و رزیدنتا همه آیفون دارن آدم نباید کم بیاره خخخخخخخ
در مورد ورژنش هم فکر کنم همه 6s ها ورژن 9 روشون هست دیگه چی چی کالا اینجوری نوشته بود.

حالا باید روش کاور یا برچسب نصبکنم یا نه؟ ضخامتش رو زیاد نمیکنه که ؟
اره عزیز حتما گلس بگیر و دو چیز دقت کن یکی کل صفحه بگیره و لبه های منحنی داشته باشه و یکی دیگه 3d touch گوشی کار کنه پیشنهادم ین مدل هست کیس هم بگیری بهتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Alireza SM
11-05-2016, 12:23
اره عزیز حتما گلس بگیر و دو چیز دقت کن یکی کل صفحه بگیره و لبه های منحنی داشته باشه و یکی دیگه 3d touch گوشی کار کنه پیشنهادم ین مدل هست کیس هم بگیری بهتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گلس انداختم روش ولی ضخامتش رو افزایش میداد به همین خاطر برداشتمش و برچسب معمولی زدم

NOR-1
11-05-2016, 14:50
پشتش استیکر بچسبون که خش نیفته ضخامتش هم زیاد نمیشع

Alireza SM
14-05-2016, 08:47
پشتش استیکر بچسبون که خش نیفته ضخامتش هم زیاد نمیشع

ای استیکر چی هست؟ هیچ جا پیدا نکردم لینکی ازش داری ؟ مرسی

Pr0m3en
14-05-2016, 10:20
ای استیکر چی هست؟ هیچ جا پیدا نکردم لینکی ازش داری ؟ مرسی