ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از چه سایتی هاست بخرم؟

yasin1957
05-05-2016, 20:55
سلام میخواستم بدونم از چه سایتی باید هاست بخرم که هم مطمئن باشه و هم ارزون ؟

sinashahab
27-05-2016, 12:16
پیشنهاد و آفر بنده به شما
استفاده از هاست ماهانه تلاش نت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست.
قیمت ها فوق العاده پایین هستند. میتوانید پلن های هاست ارزان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])را مشاهده کنید.

تلاش نت سابقه ای 8 ساله در خدمات هاستینگ را به دوش میکشد.

با تشکر/

Hossein_it
27-05-2016, 15:35
پیشنهاد و آفر بنده به شما
استفاده از هاست ماهانه تلاش نت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست.
قیمت ها فوق العاده پایین هستند. میتوانید پلن های هاست ارزان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])را مشاهده کنید.

تلاش نت سابقه ای 8 ساله در خدمات هاستینگ را به دوش میکشد.

با تشکر/

هیچ ارزونی بی حکمت نیست.
موفق باشید.

sinashahab
27-05-2016, 22:06
هیچ ارزونی بی حکمت نیست.
موفق باشید.

مهندس جان معلومه حکمت داره. حکمتش هم بازار رقابتی هست. وگرنه گارانتی بازگشت هزینه بدون قید و شرط مشتری در 7روز اول، رو ارائه نمیدادیم.

وارد سایت بشین، پلن های شرکتی و سازمانی نیز موجود است که قیمت های بالایی نیز دارند. (به دلیل پهنای باند بیشتر) ولی بحث رقابت به ما اجازه نمیده هاست شخصی رو با قیمت بالا ارائه بدیم.

با تشکر از توجهتون:n39:

kian98
28-05-2016, 10:37
سلام

یک ضرب المثل چینی هست که میگه هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری : دی

خب شما میگید ارزون میخواین و در مطمئن ...

من چندتا رو پیشنهاد میکنم که دوستانم ازشون خریدن و پشتیبانی و قیمتشون خوبه ...

یکی میهن هاست هست که خداییش قیمتاش منصفانه هستند ... ( از نظر من )
پارس وب سرور و طلاهاست هم خوبن ...

شما باید خودتون با پشتیبانیشون تماس بگیرین و اطلاعات کسب کنید ...

باتشکر

EHSANRF
28-05-2016, 11:50
من به واسطه اینکه اسمش تو سایت مایکروسافت هست
و به نظرم (بررسی کردم) از بقیه سایت ها معتبرتره
از برتینا همیشه خرید میکنم و همین رو پیشنهاد میدم
البته هاستینگ های خوب دیگه ای هم وجود داره ولی من با این کار میکنم

yasaman.partizan
28-05-2016, 16:24
من دو ساله از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هاست میگیرم راضی ام.

- - - Updated - - -

من دو ساله از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هاست میگیرم راضی ام.

iranvibe
18-06-2016, 23:48
ساله از شرکت ایران وی بی هاست میخرم هم ارزون ورهم کیفیتذبال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

stabesh
19-06-2016, 13:39
سلام
فقط هاست ایران hostiran.net

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

hosseingh.ir
19-06-2016, 15:38
اگه بخوای هاست خوب بخری با قیمت مناسب باید یه سری محدودیت هارو قبول کنی مثلا کنترل پنل directadmin به جای cpanel یا پهنای باند محدود هاستینگ های زیادی هستند از هر کجا که بگیری به محل قرار گیری سرور هاشون توجه کن یه نکته پنهان و مهمی که اغلب اوقات بهش توجه نمیشه اونم این که هاستت اگه خوب باشه برای رنکینگتم خوبه.

موفق باشی ;)

iranvibe
20-06-2016, 08:29
اگه بخوای هاست خوب بخری با قیمت مناسب باید یه سری محدودیت هارو قبول کنی مثلا کنترل پنل directadmin به جای cpanel یا پهنای باند محدود هاستینگ های زیادی هستند از هر کجا که بگیری به محل قرار گیری سرور هاشون توجه کن یه نکته پنهان و مهمی که اغلب اوقات بهش توجه نمیشه اونم این که هاستت اگه خوب باشه برای رنکینگتم خوبه.

موفق باشی ;)

این شرکت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره پهنای باند نامحدود میده:n26:

iranvibe
20-06-2016, 08:31
این شرکت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره پهنای باند نامحدود میده:n26:

این سایت من هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iranvibe
20-06-2016, 10:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]سلام[/url] میخواستم بدونم از چه سایتی باید هاست بخرم که هم مطمئن باشه و هم ارزون ؟

شرکت ایران وی بی . معتبره از سال ۸۹ در حال طراحی و میزبانی سایته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Parsinetwork
27-07-2016, 10:59
میزبانی وب پارسی نتورک ارائه دهنده بهترین کیفیت ، سرعت ، امنیت و پایداری است .

می توانید از تخفیفات جشنواره تابستانه نیز برای خرید استفاده کنید .

لینک جشنواره تابستانه فروش ویژه هاست + هاست رایگان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]