مشاهده نسخه کامل
: نقد گلد کوئیست
ooje_asman
06-05-2005, 05:45
با سلام ، کسی در این مورد خبری داره ؟
با سلام یه مطلب تازه و اونم نقد گلدکوئیست به روایت 2 ریاضیدان جوان ایرانی
به این لینک ها برید البته دومی اش یه کم طول می کشه بیاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چي بخواي در بارش بپرس تا برات توضيح بدم
من كه ازش متنفرم چون واقعا مسخرس :evil: :evil:
موفق باشيد :wink: :wink: :wink:
ooje_asman
07-05-2005, 04:07
با سلام آیا این همونیه که میگن سکه می خری و بعدش تو چن قسط می تونی سکه رو بگیری و ...
من خودم توي سيستم گلد كوئيست توجيه (Present) شدم ، اگه اين دوتا مثل هم هستند مي تونم كمكت كنم
هر چند با اين كار تعهد محرمانه بودن رو بي خيال مي شم .
ooje_asman
08-05-2005, 06:46
با سلام
اینا میگن که فرق می کنه ولی تقریبا ساختارش مثه اونه و لی اینجا میگن که شما که وقتی عضو می شی و 54000 تومان می دهی در واقع قسط اول سکه رو می دهی و حال می تونی باقی اقساط رو از دو راه بدهی یا نقدا بدهی و سکه رو بگیری و یا از راه جلب اعضاء دیگر و طی مراحلی در آخر سکه رو بگیری
من در يك شاخه خودم 10000 مفر زير مجموعه داروم و در طرف ديگرم هيچ ُ من مي خواهم اين اكانت عالي را بفروشم منتظر ژيشنهادات شما هستم .
mehransafarzadeh@yahoo.co.uk
Mehdi_Best
13-05-2005, 12:26
من فقط به همه دوستان توصیه می کنم که گول این شرکت های تبلیغاتی رو نخورید. آخر و عاقبت نداره.
گلد ماين يک سيستم خيلی خداس و از خيلی لحاض نسبت به ديگه نتورک برتری داره هرکی ميخواد با این سيسيتم بيشتر آشنا شه به اید ياهو به من پم بده nima_appachi
فقط همین : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[b][b]رفقا سلام: من معتقدم ما ایرانیها در همه چیز متخصصیم و در هیچ چیز متخصص نیستیم چون جرات نظر دادن را در همه چیز به خودمان می دهیم حتی مسائلی که از آن اطلاع نداریم چقدر خوب بود دوستانی که در مورد وارد شدن به گلدماین به دوستان دیگر هشدار داده بودند "علت" آن را نیز بیان می کردند تا اطلاعات آنها در این زمینه معلوم شود.
من دو ماه است که در این شرکت عضو شده ام و تا الان 30000 تومان گرفته ام و آماده ام تا به سوالات شما در این زمینه پاسخ دهم. در پایین هم توضیحاتی در مورد گلدماین داده ام.
-این شرکت طلاهائی سفارش می دهد که آنها را ضرب کنند یا به صورت گردنبند و سایر محصولات طلائی در آورند آنگاه آنها را از شرکت مزبور خریداری و از طـریـق"تـجـارت نو" یا "network marketing" یعنی فروش شبکه ائی یا فروش اینترنتی عرضه می 01کند.
این تجارت با این روش برای فروش محصولاتش نیازی به "دلالان" بـزرگ و کـوچـک ندارد تا مجبور باشد برای رضایت مشتری و بالا نرفتن قیمت،محصول خود را ارزان بفروشد بلکه از طریق این تجارت جدید آن رااز طریق ایــنــتــرنــت مستقیماً به مشتری عرضه می کندومی فروشد این روش جدید دو مزیت دارد:
1-حذف "دلالان" یا "زالوهای اقتصادی" که باعث گرانی بی مورد میشوند.
2-رسیدن ارزانتر کالا به دست مشتری و بیشتر سود کردن شرکت به خاطر بالا بردن قیمت محصول.
مثال فـــــروش ســــنــتی:مشتری5000 خریده=مغازه4000=دلال3 3000=دلال2(2000)=دلال1(1000)=کارخان (700)تومان فروخته.
مسلماً دلالان قطعاًاز این بیشتر هستند و این یک مثال است،حال شرکت مستقیماً محصول خود را به مشتری می فروشد مثلاً(3000)تومان که مشتری(2000) ارزانتر خریده و کارخانه مثلاً(2300)تومان سود کرده حال کارخانه تبلیغ این محصول را به عهدۀ مشتری می گذارد و هزینه ائی که باید صرف تبلیغ کالای خود می کرد رابه مشتری با شروط مشخص میدهد.
-در قوانین آمده که این سودها وقتی به شخص تعلق می گیرد که افراد در دو سمت فرضی "چپ"و"راست" او مساوی باشند یعنی درصورت اتمام کار(مساوی بودن هر دو سمت)پاداش به او تعلق می گیرد.
-برای پاداش گرفتن در این کار هرکس "دو نفر"را باید بیاورد که برای این دو نفر مبلغ مشخصی می گیرد که در قوانین به آن اشاره شده و بعد پاداشهای دیگربه خاطر افراد دیگر فرق می کنند از حیث تعداد و مبلغ آن که بعد اشاره می شود.
مشتری پس از پرداخت اولین قسط"مخیر"است که دو کار انجام دهد:
1-مابقی اقساط را هر وقت که خواست بپردازد تا محصول به آدرس او فرستاده شود.
2-به جای پرداخت اقساط شرکت آنها را از پاداشهایش بردارد به این صورت که: این کار را به دیگران معرفی کند تا درصورت تمایل آنها هم قسط اول محصول را خریداری کنند که شرکت برای این تبلیغ به معرف آنها که مشتری اول است پاداش می دهد.
-در قوانین خرید آمده که این مبالغ مشخص به عنوان"پاداش"به مشتری داده می شوند و دربالا دلیل این کار را نوشتم که این پاداشها در واقع همان هزینۀ تبلیغات شرکت است که به مبلغین این محصولات می دهد و لازم نیست در رسانه ها و جراید و000 تبلیغ کند.
-شرکت برای اولین پیش قسط چهار مبلغ را معرفی کرده که پاداشهای آنها هم متفاوت است من پیش قسط 60$ را بیان می کنم:برای دو نفر اول شرکت30$وبرای هر 3نفر در چپ و3نفر در راست مبلغ30$دیگر می دهدو همینطور پاداشها ادامه دارد تا به 5 پاداش برسد که شرکت همیشه تا پرداخت شدن اقساط سکه پنجمین آنها را به عنوان قسط بعدی برمی دارد.
-به این علت شرکت بابت بقیۀ مشتریها غیر از دو نفر اول پاداش میدهد،چون در واقع اگر مشتری اول این کار را به آن دونفر معرفی نمی کرد اصلاً آن افراد هم از این کار آگاه نمی شدند ودر آن فعالیت نمی کردند. علاوه بر آن کارهائی از قبیل مبلغ ثبت نام و توضیح کار برعهدۀ نفر اول است غالباً.
-نکتۀ حائز اهمیت خارج نشدن ازر از کشور بعد از مدت بسیار کوتاه است به این صورت که اگر مجموع افراد خریدار این شرکت در یک کشور از عدد"124"بالاتر رفت دیگر برای ثبت نام افراد جدید ارزی از مملکت خارج نمی شود بلکه تنها تبادل ارزی صورت می گیرد به این صورت که افراد سرگروه از پاداشهائی که شرکت به او داده یا در واقع از ارزی که وارد کشور شده بر می دارد و اشخاص جدید را ثیت نام می کندوآنها نیز آن مبلغ را به ریال به او می دهند،و حتی وقتی زیر مجموعه هایش به بیرون از مرزها میرود تا همین عدد به پاداشهای این شخص برای ثبت نام نیاز دارند و در واقع ارز وارد کشور می شود وشرکت از این به بعدفقط از بابت فروش محصولاتش سود می کند.
[/img]
farhad resalati
17-05-2005, 10:13
اقا من هم قبوول ندارم اما يكيش مسكه راستكي هست
ibl
تنها مزیتی که سیستم گولد ماین به بقیه شرکتها داره اینه که داره مثلا یک قطعه جواهر رو به صورت قسطی به مشتریهای خودش ( در قبال بازاریابی ) میده . به نظر من که از گولد کوئیست معتبر تر هست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.