PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ برای برنامه نویسان شرکت

mohsen_blid
05-05-2016, 15:27
سلام خدمت دوستان من پنج تا لپ تاپ برای شرکت برنامه نویسی می خوام
دو تا برای برنامه نویس و یکی هم برای طراح گرافیک کل بودجه هم براشون 3 تومن هست الی 3600 ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید
یه لپ تاپ برای منشی ساده و کار راه انداز در حد افیس و وب گردی
یه لپ تاپ هم برای مدیر فروش اونم در حد کار با افیس و وب گردی
با تشگر

Amir-Rainman
05-05-2016, 16:57
سلام

3 میلیون برای همه لپ تاپ ها یا 3 میلیون برای هر کدوم از برنامه نویس ها و گرافیست؟

mohsen_blid
05-05-2016, 17:03
3600 برای برنامه نویس ها و طراح کلا سه نفر
برای منشی و مدیر فروش هر کدوم جدا مثلا هر کدوم 1200 یا 800 کار ساده دارن
قیمت زیادی نم یخوام بزارم
برای هر کدوم 3 میلیون بدم که بیچاره میشم

mhda69
05-05-2016, 18:21
اگر درست متوجه شده باشم کلا حدود 5.5 میخاین هزینه کنین ک البته کم ب نظر میاد...
اما ب هر حال
برای برنامه نویس ها و طراح ها Lenovo Essential G5080 - M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/) با قیمت 1.130 ک 3 تا بخرین میشه 3.360
برای منشی و مدیر فروش هم Lenovo IdeaPad 300 - K ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/)با قیمت 1.090 ک 2 تا بخرین میشه 2.180
بهترین حالت همینه
البته Lenovo IdeaPad 300 - J ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/) هم با قیمت 865 هس ک بدک نیس و کار منشی و مدیر فروش رو راه میندازه...

ضمنا 5 تا موس هم باید بخرین و 3 تا کیبرد هم حداقل برای برنامه نویس ها و طراح ها ک کلا همشون حدود 200 میشه...

حتما ب مشخصات دقیق لپتاپایی ک معرفی کردم تو دیجیکلا دقت بفرمایین تا با مدل مشابه اشتباه نگیرین...
پیشنهاد میکنم از همون دیجیکالا خرید بفرمایین هم قیمتش منطقی و مناسبه هم احتمال اینک تو بازار لپتاپ با کانفیگ پایین تر بتون بدن از بین میره چون با همین مدلا و اسما اما مشخصات پایین تر تو بازار موجوده...