مشاهده نسخه کامل
: خريد بين asus n552vw و G551vw
mehrdad_en
03-05-2016, 12:58
سلام به همه،،،دوستان من ميخواستم يه لپ تاپ بخرم،،بين ٢تا سيستم از شركت ايسوس گير كردم،،مدلهاي N552vw و G551vw
ميخواستم تفاوت بين اينارو بگيد،،،كسايي كه تجربه كار كردن باهاشونو داشتن لطفا بگن...
چندجا خوندم نوشته بودن سري N يه سري مشكلات گرافيكي و صفحه نمايش داره،آيا درسته؟؟
و اينكه سوال آخر اينكه اين سيستم ها حداقل تا چند سال جوابگوي بازي ها هستند؟
ممنون اگه تجربياتتون رو باهام در ميون بذاريد چون قصد خريد دارم ميخوام زودتر تصميم بگيرم
کانفیگشون ک یکیه تقریبا
اما ب نظر من ASUS N552VW انتخاب بهتریه چون کمی سبک تره و ظاهر شیک تری داره...
البته احتمالا ASUS G551VW ب خاطر گیمینگ بودن سیستم خنک کنندگی بهتری داره...
سری n ایسوز همیشه کاملترین و بهترین انتخاب ها بودن...
در مورد مشکلات گرافیکی و صفحه نمایش هم ب نظر خودم احتمالش خیییلی کمه اما خب تحقیقات دقیق تر کنین از نظرات خریداران تو سایتا...
در مورد سوال آخرتون هم کلا اگر نیتتون فقط بازیه ک قطعا pc انتخاب بهتریه...گرونترین لپتاپای گیمینگ هم بازم نسبت ب pc هم قیمتشون بازده کمتری دارن معمولا...تازه مشکلاتی مث داغ کردن هم ک بماند...
اما در مجموع میشه گفت ب نظرم حداقل تا 3 سال راحت جوابگوی بازیا هس...البته روی رزولوشن full hd...نه 4k
مبارکه
سلام دوستان بنده هم بین این دو مدل و مدل g501vw و n501vw سردرگم شدم.از یک طرف همراه داشتن دی وی دی رام باعث افزایش ضخامت و وزن قابل توجه می شه و از طرفی نگرانی این رو دارم که در مدل های بدون دی وی دی رام به علت ضخامت کمتر سیستم خنک کننده هم ضعیف شده باشه. به نظر شما زخامت کمتر تاثیری در خنک کننده ی سیستم داره ؟
از طرفی n552vw طبق نظر تمام بررسی های انجام شده و همچنین اکثر کاربران ایرانی دارای باتری بسیار ضعیفی هست که واقعا من رو مردد کرده در حالی که به نظر من از g551vw زیباتر هست. ضعف دیگر این مدل پایین بودن سرعت hdd آن هست که 5400 دوره ولی هارد g551vw دور 7200 داره. باتری مدل g551vw به مقدار محسوسی قوی تر هست و همچنین قابلیت تعویض هم داره.
استفاده ای هم که من می خوام بکنم مجازی سازی و یکسیری کارهای پردازشیی و گهگاهی بازی هست اونهم به مقدار کم.
amir_t6262
27-05-2016, 09:33
سلام دوست عزیز. اینکه گفتی بنظر اکثر کاربرها باتری بسیار ضعیفی است، بنظرم دیگه خیلی مبالغه آمیزه. باتری این لپ تاپ در کارهای عادی حدود 3.5 الی 4 ساعت دوام می آورد.
در مورد هارد هم الان خیلی لپ تاپ های دیگر هم هاردشان 5400 است، حالا تعداد محدودی آمدند و هارد 7200 گذاشتند.
شما به آن SSD اش فکر کن که چقدر در سرعت اثر مثبت میگذارد. به فرض شما دیدی که سرعت هاردش پایین است و این در کارشما تاثیر منفی میگذارد (که خیلی هم بعید است)، خیلی راحت میتوانی هاردش را عوض کنی.
در کل با توجه به مردد بودن شما، توصیه میکنم یک نگاهی به G501vw هم بندازی. اگرچه گرانتر است.
اگر هم میتوانی کمی صبر کن تا مدلهای جدیدتر ایسوس به بازار عرضه شود.
خیلی ممنون از راهنمایی های شما.
حقیقتش n552vw خیلی چشم رو گرفته و فقط بحث باتریش هست که دو دلم کرده و سرعت هارد 5400.
g501vw از چه رابطی برای اتصال ssd به مادربورد استفاده می کنه ؟! اینم مثل n552vw از PCIe x4 استفاده می کنه ؟!
amir_t6262
27-05-2016, 23:08
ظاهرا رابطش همان PCIe x4 است . در نمونه های داخلی را نمیدانم ولی در نمونه های سایر کشورها از این مدل هارد استفاده شده است که مشابه نمونه ایست که در N552vw های ایران هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3aman021
31-05-2016, 12:08
درود
N552 بهتره
بررسی جفتشون روببینی تو نوت بوک چک متوجه میشی
N552 نمره ی بسیار بالاتری گرفته
نوت بوک چک هم به شخص هر لپ تاپی رو که دیدم بررسی کرده واقعا دقیق و بی طرف بررسی کرده
تمام نقاط قوت و ضعفی رو که میگه میشه تو لپ تاپ مورد نظر دید
در کل کارش درسته ..
دوستان سلام
منم دقیقا سر این موضوع مشکل دارم
من بین این دو لبتاپ گیر کردم
کلا از g551 بیشتر خوشم اومده اما تنها گیری که داره نسبت به n552همین 128 گیگ ssd که داره
یعنی nداره ولی g نداره
به نظر شما چه کنم انقدر ssd مهمه انتخابم رو از جی تغییر بدم
amir_t6262
03-06-2016, 11:42
دوستان سلام
منم دقیقا سر این موضوع مشکل دارم
من بین این دو لبتاپ گیر کردم
کلا از g551 بیشتر خوشم اومده اما تنها گیری که داره نسبت به n552همین 128 گیگ ssd که داره
یعنی nداره ولی g نداره
به نظر شما چه کنم انقدر ssd مهمه انتخابم رو از جی تغییر بدم
اینطور که در خود سایت ایسوس آمده، ausu g551vw قابلیت نصب ssd را دارد.
بهرحال داشتن ssd مزیت زیادی دارد و فکر میکنم اگر مدلی را تهیه کنی که ssd دارد، در کل راضی تر خواهی بود.
اره کاملا با حرفت موافقم
الان تو دی جی کالا ی مدل دیدم که یک ترا به همراه 128 ssd هست و رم ب جا 16 ...12 گذاشته که قصد خرید دارم به گفته کسایی که خریده بودن همه بازی های سنگین رو میتونه اجرا کنه در ضمن رم رو هم میشه ارتقا داد ک نیازی نیست
با تشکر از همه
mohammad.ef
09-06-2016, 11:12
اینکه باتری N552vw قابل جداشدن نیست ، مشکل ساز نمیشه ؟
amir_t6262
09-06-2016, 15:41
اینکه باتری N552vw قابل جداشدن نیست ، مشکل ساز نمیشه ؟
نه دوست عزیز. الان بسیاری از لپ تاپ ها، باتریشان داخلشان است. اگرچه قابلیت جدا شدن باتری، واقعا مزیتی است، ولی اگر شما در نگهداری باتری اصول گفته شده در دفترچه راهنمای لپ تاپ و ... را رعایت کنی، مشکلی با باتری داخلی نخواهی داشت.
ضمن اینکه عمر باتری یک زمان مشخص است. حالا میخواهد جدا شود و یا جدا نشود.
بهرحال بعد از چندین سال، باتری باید عوض شود.
King Tanha
07-07-2016, 15:01
سلام
دوستان من pes 2016رو نصب میکنم برای بار دوم وارد بازی میشم باید دوباره نصب کنم اجرا نمیشه پوشه پی اس رو هم به آنتی ویروس معرفی کردم ویروس نشناسد بازم همینجوری هست علت چیه؟ ممنون راهنمایی کنید
مدل لب تاب من g551vwهست
amir_t6262
07-07-2016, 15:57
سلام
دوستان من pes 2016رو نصب میکنم برای بار دوم وارد بازی میشم باید دوباره نصب کنم اجرا نمیشه پوشه پی اس رو هم به آنتی ویروس معرفی کردم ویروس نشناسد بازم همینجوری هست علت چیه؟ ممنون راهنمایی کنید
مدل لب تاب من g551vwهست
شما کلا موقع هر بازی ای، ضدویروس را غیرفعال کنید.
King Tanha
07-07-2016, 16:25
شما کلا موقع هر بازی ای، ضدویروس را غیرفعال کنید.
نه یکبار غیر فعال کردم دیدم فایده نداره. F5رو زدم و پوشه بازی و فایل بازی رو برای نود تعریف کردم ویروس نشناسد ولی بازم هر بار بازی رو میخوام انجام بدم باید نصب کنم. جالب اینکه برای سیستم خونه اینجوری نیست با همین آنتی ویروس. پس مشکل چی هست؟
King Tanha
07-07-2016, 16:29
روی بعضی بازی ها مثل پی اس اینجوری هست
good boy 2010
08-07-2016, 09:24
سلام به همه،،،دوستان من ميخواستم يه لپ تاپ بخرم،،بين ٢تا سيستم از شركت ايسوس گير كردم،،مدلهاي N552vw و G551vw
ميخواستم تفاوت بين اينارو بگيد،،،كسايي كه تجربه كار كردن باهاشونو داشتن لطفا بگن...
چندجا خوندم نوشته بودن سري N يه سري مشكلات گرافيكي و صفحه نمايش داره،آيا درسته؟؟
و اينكه سوال آخر اينكه اين سيستم ها حداقل تا چند سال جوابگوي بازي ها هستند؟
ممنون اگه تجربياتتون رو باهام در ميون بذاريد چون قصد خريد دارم ميخوام زودتر تصميم بگيرم
سلام
بنده با g551 کار نکردم و لی برای انتخاب n552vw یه سری مورد ها رو می گم که انتخابتو راحتر کنه.
اولین تفاوتی که مهم میاد جداشدن باتری که توی n مشکلی که دیدم داره وقتی که از تمام ظرفیت gpu استفاده کنه مثل بازی با گرافیک سنگینی داشته باشی بعد از حدود 1.5 ساعت باتری لپ تاپ به زیر 95 درصد می رسه و شروع به شارژ می کنه که این باعث فرسودگی لپ تاپ می شه.
هاردی که استفاده شده با اینکه 5400 ولی سرعتش با 7200 تقریبا برابری می کنه تست روی دو مدل vx , vw سرعتشون حدود 120MBPS و ssd هم سرعت پاییینی داره که زیاد توی لودبازی تاثیری ندارد در حد چند ثانیه ، نمی گم به درد نمی خوره ولی الویت اولت قرار نده.
و سری n از type c پشتیبانی می کنه که ممکن در آینده نیاز بشه
امیدوارم انتخاب تو راحتر کرده باشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.