ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شروع برنامه نویسی از صفر

mehran_ online
02-05-2016, 22:28
سلام خدمت دوستای گلم.برای شروع برنامه نویسی اندروید از صفر(کلا هیچ)باید از کجا شروع کنم.لطفا راهنمایی کنید.از هرکی پرسیدم نتونست راهنماییم کنه.از چه منابعی باید استفاده کنم برای شروع.چه دوره هایی رو باید بگذرونم.و اینکه این پروسه چقدر طول میکشه؟
متشکر:n16:

lvl@ster
02-05-2016, 23:57
اولین کتابی که باید بخونی

الگوریتم و فلوچارت هست

بعدش زبان

c

Gregar
03-05-2016, 00:10
سلام خدمت دوستای گلم.برای شروع برنامه نویسی اندروید از صفر(کلا هیچ)باید از کجا شروع کنم.لطفا راهنمایی کنید.از هرکی پرسیدم نتونست راهنماییم کنه.از چه منابعی باید استفاده کنم برای شروع.چه دوره هایی رو باید بگذرونم.و اینکه این پروسه چقدر طول میکشه؟

اول از همه بگم که برای برنامه نویسی اندروید بهتره یه سیستم خوب داشته باشی چون باید شبیه ساز اجرا کنی و ... . بهتره رمت بالای 4 گیگ باشه و cpu هم مدل intel باشه بهتره ولی خیلی فرقی نداره .
فرض میگیرم که مبانی برنامه نویسی و الگوریتم و ... (پیش نیازهای برنامه نویسی) رو بلدی . اگه اینا رو یاد نداری بگرد دنبال منابعش و بخونشون .
بعد از اون پیشنهاد میشه اول بگردی دنبال یه اموزش خوب واسه زبون جاوا با نرم افزار اکلیپس جاوا کار کنی وتا حدودی یاد بگیریش . فعلا مهم همینه که پایه برنامه نویسیت رو قوی کنی .

Deha.z
03-05-2016, 08:27
نویسنده این کتاب کیه؟

lvl@ster
03-05-2016, 09:34
نویسنده مهم نیست . این کتاب الفبای برنامه نویسی هست . برای صفر کیلومتر ها مناسبه

Deha.z
03-05-2016, 10:34
یه کتاب به این نام ازبهرام غلامی وعلیرضاجباریه هست
میخوام ببینم همین کتاب رومیگید؟

lvl@ster
03-05-2016, 10:43
یه کتاب به این نام ازبهرام غلامی وعلیرضاجباریه هست
میخوام ببینم همین کتاب رومیگید؟

بله خودشه بخرید بخونید

ulsss
07-07-2016, 17:30
سلام. من مقداری برنامه نویسی c را میدونم....میخواستم ببینم برای ساخت یک برنامه اندرویدی باید از کجا شروع کنم؟apk در محیط کدوم برنامه نوشته میشه؟یکم اطلاعات اولیه میخواستم.ممنون

stabesh
07-07-2016, 20:25
سلام
باید برنامه نویسی شی گرا با زبان جاوا رو یاد بگیرین بعد برین سراغ اندروید

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

m.1993
06-10-2016, 15:44

سلام دوست عزیز من چون رشته دانشگاهیم برنامه نویسی هست خیلی وقته درگیر پیدا کردن یه مرجع کامل واسه آموزش زبان های برنامه نویسی به خصوص اندروید هستم . یکسری کتاب و پروژه و مقاله رایگان بهت معرفی می کنم امیدوارم کمکت کنه :
آموزش رایگان گام به گام اندروید : goo.gl/59jGG0
در ضمن می تونی نرم افزارهای مورد نیازتو از اینجــــا دانلود کنی! : goo.gl/JlNmCs