مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خريد لب تاپ اداري
باسلام خدمت دوستان
قصد خريد لب تاپ يا تبلت براي اداره و جهت ارايه آمار و اطلاعات دارم با مشخصات زير
1. سخت افزار مناسب جهت اجراي سريع نرم افزار هاي آفيس
2. باتوجه به نيز به حمل و نقل هرچه سبك وزن باشد بهتر است
3. خروجي vga جهت اتصال به ويديو پروژكتور داشته باشد بهتر است اگر نه با مبدل بتوان تبديل كرد.
4. قابليت نصب سيم كارت داشته باشد كه بتوان از طريق اينترنت بطور مثال رايتل ارتباط برقراركرد (بطور مثال با نرم افزاري مانند teamviewer) يا اينكه سيم كارت با يك مودم اكسترنال از طريق واي فاي وصل بشه به لب تاپ
5. قيمت هرچه كمتر بهتر متناسب بانيازهاي بالا
6. درگاه شبكه هم داشته باشه
Amir-Rainman
03-05-2016, 08:46
سلام
لپ تاپ های کم وزن معمولا پورت VGA ندارن و میکرو HDMI دارن که مبدلش هست زیاد جای نگرانی نیست
برای اجرای آفیس هم تبلت های ویندوزی هم جوابگو شما هستن (کلا هدف تبلتای ویندوزی هم همین بود! )
اما لپ تاپ ها قابلیت نصب سیمکارت ندارن مگر اینه که برید سمت تبلت های مایکروسافت یا لنوو
از طرفی تبلت ها پورت Lan ندارن کلا، لپ تاپ هایی که تو رده الترابوک هم هسین بعضاً پورت Lan ندارن
شما بگید حداکثر تا چه قیمتی قصد دارید هزینه کنید تا بیشتر راهنمایی انجام بشه
سلام
لپ تاپ های کم وزن معمولا پورت VGA ندارن و میکرو HDMI دارن که مبدلش هست زیاد جای نگرانی نیست
برای اجرای آفیس هم تبلت های ویندوزی هم جوابگو شما هستن (کلا هدف تبلتای ویندوزی هم همین بود! )
اما لپ تاپ ها قابلیت نصب سیمکارت ندارن مگر اینه که برید سمت تبلت های مایکروسافت یا لنوو
از طرفی تبلت ها پورت Lan ندارن کلا، لپ تاپ هایی که تو رده الترابوک هم هسین بعضاً پورت Lan ندارن
درود
بودجه؟
سایز نوتبوک؟
سلام
بودجه رو گفتم هرچي كمتربهتر حداكثر بطور مثال حدود2ميليون تا 3ميليون كه 2 ميليون رو راحتر ميشه موافقت شركت رو گرفت و 3 ميليون سختتر
سايز هم 15 يا 14 يا كمتر مشكلي نداره تا حدي باشه كه بطور مثال فايل اكسل رو ديد تغييرات رو انجام داد و داخل ويديو پروژكتور در جلسه ارايه داد
با وزن ميشه كنار اومد
گزينه مناسب باتوجه به انتظاري كه بالاتر نوشتم مهم هست
پورت LAN باشه تا بشود به سيستم هاي شركت وصل شد
Amir-Rainman
03-05-2016, 15:32
بودجه رو گفتم هرچي كمتربهتر حداكثر بطور مثال حدود2ميليون تا 3ميليون كه 2 ميليون رو راحتر ميشه موافقت شركت رو گرفت و 3 ميليون سختتر
سايز هم 15 يا 14 يا كمتر مشكلي نداره تا حدي باشه كه بطور مثال فايل اكسل رو ديد تغييرات رو انجام داد و داخل ويديو پروژكتور در جلسه ارايه داد
با وزن ميشه كنار اومد
گزينه مناسب باتوجه به انتظاري كه بالاتر نوشتم مهم هست
پورت LAN باشه تا بشود به سيستم هاي شركت وصل شد
اوکی، من فکر کردم برای مصارف شخصی میخوایید
برای همچین چیزی احتیاج به لپ تاپ 2 تا 3 میلیونی نیست
مدل Lenovo IdeaPad 300 با قیمت 1800 کاملا جوابگو مصارف شما هست ، وزن و ضخامت مناسبی هم داره
اوکی، من فکر کردم برای مصارف شخصی میخوایید
برای همچین چیزی احتیاج به لپ تاپ 2 تا 3 میلیونی نیست
مدل Lenovo IdeaPad 300 با قیمت 1800 کاملا جوابگو مصارف شما هست ، وزن و ضخامت مناسبی هم داره
لب تاپ يا تبلتي كه سيم كارت بخوره باز بهتره
پردازنده سلرون تو سرعت اذيت كننده است
Amir-Rainman
04-05-2016, 08:12
لب تاپ يا تبلتي كه سيم كارت بخوره باز بهتره
پردازنده سلرون تو سرعت اذيت كننده است
لپ تاپ سیم کارت خور موجود نیست کلا، تبلت ها هم پورت LAN ندارن
این مدل معرفی کردم پردازنده i5 اسکای لک بود
از اين كابل ها ميشه اسفاده كرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%DA%A9_%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9 %84.jpg
اين چطوره؟
ASUS Transformer Book T200TA with Keyboard Tablet - B
وجود دو درگاه Full USB بر روی داک کیبورد
مجهز به درگاه Micro HDMI
طول عمر مناسب شارژ باتری
از Micro HDMI وصل ميكنم به ويديو پروژكتور
با اين كابل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و با اين كابل هم وصل ميكنم به شبكه
موس رو هم ميشه به usb روي داك كيبرد يه usb خالي ديگه هم ميمونه ميشه فلش وصل كرد
فقط نميدونم اينا همه با هم كار ميكنند؟
آيا گزينه بهتري هم هست؟
Amir-Rainman
04-05-2016, 19:32
این که همه اینا با هم کار میکنن یا نه، من نمیدونم ولی چون سیستم عاملش ویندوزه، احتمالاً ساپورت میکنه
گفته بودید صفحه در حد 14 یا 15 ، اما این که 11 اینچه! همچنین سیمکارت هم که خب نمیخوره
این که همه اینا با هم کار میکنن یا نه، من نمیدونم ولی چون سیستم عاملش ویندوزه، احتمالاً ساپورت میکنه
گفته بودید صفحه در حد 14 یا 15 ، اما این که 11 اینچه! همچنین سیمکارت هم که خب نمیخوره
گفتم مشكلي با اندازه صفحه ندارم بله حواسم نبود سيم كارت نميخوره
خوب تبلتي ويندوزي كه سيم كارت بخورد و حداقل سه راه ارتياطي مثل micro htmi , micro usb , usb داشته باشد چي هست؟
كيبورد هم داشته باشد
قيمت حداكثر 2.5 ميليون
Amir-Rainman
05-05-2016, 09:27
گفتم مشكلي با اندازه صفحه ندارم بله حواسم نبود سيم كارت نميخوره
خوب تبلتي ويندوزي كه سيم كارت بخورد و حداقل سه راه ارتياطي مثل micro htmi , micro usb , usb داشته باشد چي هست؟
كيبورد هم داشته باشد
قيمت حداكثر 2.5 ميليون
پیدا کردن یه مورد ایده آل تو این قیمت سخته
چندین مدل هست اما بین کیبورد و سیمکارت باید یکی انتخاب کنید، بعضیا سیمکارت میخورن، کیبورد همراشون نیست، بعضیا کیبورد همراشون هست، سیمکارت نمیخورن
یا اینکه یه مدل سیمکارت خور بگیرین و کیبوردش جدا تهیه کنید که یه کیبورد بازه قیمتی مدل های مختف بین 200 تا 350 هست
یک مدل سورفیس 3 با کیبورد و سیمکارت و پورت ها microUSB , mini Dsplay Port , USB 3.0 هست با قیمت 2800 با رم 2 گیگ
اگر بتونید موضوع سیمکارت و اینترنت رو طور دیگه ای حل کنید، ASUS Transformer Book T300 Chi با قیمت 2500 و رم 8 گیگ و پورت های Micro HDMI , microUSB و کیبورد که گزینه خوبی هست
پیدا کردن یه مورد ایده آل تو این قیمت سخته
چندین مدل هست اما بین کیبورد و سیمکارت باید یکی انتخاب کنید، بعضیا سیمکارت میخورن، کیبورد همراشون نیست، بعضیا کیبورد همراشون هست، سیمکارت نمیخورن
یا اینکه یه مدل سیمکارت خور بگیرین و کیبوردش جدا تهیه کنید که یه کیبورد بازه قیمتی مدل های مختف بین 200 تا 350 هست
یک مدل سورفیس 3 با کیبورد و سیمکارت و پورت ها microUSB , mini Dsplay Port , USB 3.0 هست با قیمت 2800 با رم 2 گیگ
اگر بتونید موضوع سیمکارت و اینترنت رو طور دیگه ای حل کنید، ASUS Transformer Book T300 Chi با قیمت 2500 و رم 8 گیگ و پورت های Micro HDMI , microUSB و کیبورد که گزینه خوبی هست
ممنون بابت اين گزينه ها سيم كارت و اينترنت رو با مودم
واي فاي ميشه حل كرد
مدل ASUS Transformer Book T300 Chi گزينه هاي ارتباطي كمتري داره
در مقابل ASUS Transformer Book T200TA with Keyboard Tablet - B
گزينه هاي ارتباطي مدل Microsoft Surface 3 4G with Windows 10 Tablet with Keyboard - 64GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مجموع قيمت هم 800هزارتومن فرقش هست براي ايسوس2م بايد هزينه كرد براي سرفيس2.8
سرفيس3 رو انتخاب ميكنم
نگران سيمكارت نباشيد شما مى تونيد براحتى از وبسايت اپراتورها دانگل تهيه كنيد و از طريق پورت USB وصل بشيد. در ضمن با توجه به ضعف پوشش شبكه 3G خيلى رو اين مسئله حساس نشيد
Sent from my iPad using Tapatalk
sirvan1124
29-07-2016, 15:27
لپ تاپ های جدید برای فروش:
لپ تاپ حرفه ای Dell precision M6600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لپ تاپ DELL PRECISION M4800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لپ تاپ لنوو T430 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لپ تاپ lenovo T420 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لپ تاپ Dell precision m6700 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.