مشاهده نسخه کامل
: ویروسی شدن فلش مموری
Amir-Rainman
01-05-2016, 18:03
با سلام
فلشم مطمئنا ویروسی شده که فک کنم وقتی تو سیستم بازش کردم احتمالا سیستم هم ویروسی شده !
فلش مموری رو فرمت میکنم فایلا رو بصورت Send to میفرستم داخلش، از داخل نود32 محتویات فلش نگاه میکنم همه چی درسته ولی وقتی به یه سیستم دیگه میزنم کلا خراب میشه اصن دیگه اون فایلا نیست
نود 32 که کلا هیچی، فرمت هم کردم فلش رو ، Anti Malware هم نصب کردم اونم چیزی شناسایی نکرد!! اصن معلوم نیست چه ویروسی هست
این عکس الان محتویات داخل فلش (درحالی که توش چندتا PDF بود )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمک کنید
M.Hashemi
01-05-2016, 20:16
با سلام
نرم افزار زیر را دانلود کنید و از سیستم گزارش تولید کنید و گزارش را اپلود و لینک ان را اینجا قرار دهید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از بررسی گزارش در خدمتم.
با تشکر
Amir-Rainman
01-05-2016, 21:17
با سلام
نرم افزار زیر را دانلود کنید و از سیستم گزارش تولید کنید و گزارش را اپلود و لینک ان را اینجا قرار دهید.
بعد از بررسی گزارش در خدمتم.
با تشکر
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M.Hashemi
02-05-2016, 03:18
با سلام
دوست عزیز من مشکل خاصی تو سیستم نمیبینم (البته شاید مشکل از من باشه)
اما یکسری راه حل میگم انجام بدید انشا ا... درست میشه.
۱- malwarebytes antimalware را که دارید update کنید و در safe mode کل سیستم را اسکن کنید و هر چی پیدا کرد پاک کنید (مگر فایل های از سلامت ان ها اطمینان دارید)
توجه داشته باشید که در هنگام scan فلش را نیز به سیستم وصل کرده باشید.
بعد از scan با نرم افزار ccleaner سیستم و رجیستزی را پاکسازی کنید.
۲- cmd را با run as administrator اجرا کرده و دستور زیر را در ان تایپ کنید و منتظر باشید تا کارش تموم بشه :
۳- فلش خود را با diskpart یا disk management یا هر نرم افزار پارتیشن بندی دیگر ابتدا تمام پارتیشن های ان را پاک کنید سپس دوباره یک پارتیشن primary ایجاد کنید و با ntfs ان را format کنید.
بعد از انجام این کارها احتمالا باید مشکل حل شود.
---
البته ممکنه مشکل از فلش شما نیز باشه، در نتیجه قبل از کار های گفته شده با یک فلش دیگر امتحان کنید اگر درست بود با نر م افزار های recovery online مخصوص فلش خود می توانید فلش را تعمیر کنید.
با تشکر
Amir-Rainman
03-05-2016, 08:27
با سلام
دوست عزیز من مشکل خاصی تو سیستم نمیبینم (البته شاید مشکل از من باشه)
اما یکسری راه حل میگم انجام بدید انشا ا... درست میشه.
۱- malwarebytes antimalware را که دارید update کنید و در safe mode کل سیستم را اسکن کنید و هر چی پیدا کرد پاک کنید (مگر فایل های از سلامت ان ها اطمینان دارید)
توجه داشته باشید که در هنگام scan فلش را نیز به سیستم وصل کرده باشید.
بعد از scan با نرم افزار ccleaner سیستم و رجیستزی را پاکسازی کنید.
۲- cmd را با run as administrator اجرا کرده و دستور زیر را در ان تایپ کنید و منتظر باشید تا کارش تموم بشه :
۳- فلش خود را با diskpart یا disk management یا هر نرم افزار پارتیشن بندی دیگر ابتدا تمام پارتیشن های ان را پاک کنید سپس دوباره یک پارتیشن primary ایجاد کنید و با ntfs ان را format کنید.
بعد از انجام این کارها احتمالا باید مشکل حل شود.
---
البته ممکنه مشکل از فلش شما نیز باشه، در نتیجه قبل از کار های گفته شده با یک فلش دیگر امتحان کنید اگر درست بود با نر م افزار های recovery online مخصوص فلش خود می توانید فلش را تعمیر کنید.
با تشکر
همه کارا رو انجام دادم ولی چیزی پیدا نشد!!! اما کم شدن سرعت ویندوز تو باز کردن فولدر یا نرم افزار کاملا مشهوده !!!!
عوض کردن ویندوز میتونه کمکی کنه؟ ( در حالی که نمیدونم هنوز سیستمم ویروسیه یا نه )
M.Hashemi
03-05-2016, 16:28
با سلام
با توجه به این که اخرین راه حل تعویض ویندوز است نمیتونم ۱۰۰٪ پیشنهاد بدم.
اما چون مخربی در سیستم یافت نکردم و شما سیستم را نیز تعمیر کردید و باز هم مشکل دارید میتونه یک راه حل ساده باشد.
---
فقط باید به نکات زیر دقت کنید :
۱- نگارش مناسب سیستم را انخاب کنید.
۲- بعد از نصب ویندوز و درایور ها وارد هیچ درایوی نشوید و فلش را نیز به سیستم وصل نکنید.
۳- حتما یک سویت امنیتی قدرتمند را نصب کنید و کل سیستم را اسکن کنید.
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.