مشاهده نسخه کامل
: معرفی و بررسی مودم هایی با چیپست برودکام
محمد7966
01-05-2016, 11:04
سلام دوستان
مودم هایی با چیپست برودکام رو در این تایپیک معرفی کنید.
با تشکر از دوستمون EHSANRF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که پست دو رو نوشتند و چندین مدل ذکر کردند
دوستان به پست دو نگاهی بیندازند و اگر مدلی نبود بپرسند.
فعلا این مدل ها رو یقین دارم که برادکام هستن:
D-LINK
DSL-2790U/BLACK
DSL-2640U/NRU/C4
DSL-2640U/NRU/CB4A
DSL-2650U/NRU/C
DSL-2740U/NRU/C5
DSL-2750U/NRU/C5 RJ-11 CYBERMIND $69
DSL-2500U/BRU/C/D/DB
DSL-2520U/BRU/C/D
DSL-2540U/BRU/D
DSL-520B-SE
DSL-2300U
DSL-2320B
DSL-2500U
DSL-2520U
DSL-2540U/BRU/C/CB
DSL-2600U/BRU/C
DSL-2640U/BRU/C/C2/CB
DSL-2640U/B/BRU/D, I GOT 2640B FROM TM
DSL-2641B
DSL-2642B
DSL-2650B/BU/U/BRU/D
DSL-2740B/U/BRU/C2
DSL-2741B, VER. C2
DSL-2760U/BRU/D1/D2
DSL-6540U
DSL-6740U
TP-LINK
ARCHER D7
TD-W8960N V1.0-1.6 BCM6358 BCM6301 32/4MB, SAME CHIP AS BILLION 7800N
TD-W8960N V1-V3 BCM6358, SAME CHIP AS BILLION 7800N
TD-W8968 V1-V3-V4-V5
ASUS
DSL-N10
AM604
WL-AM602
WL-AM604
AAM6010EV-M
AAM6030VI-B1
AM604G
DSL-G31
WL-600G
WL-AM604G
CISCO/LINKSYS
X1000, LEMON POOR MODEM
X3000
X3500
WAG54GS
WAG54GX2
TENDA
D820B
D840R
D151
D152
D301
D302
NETGEAR
DGND3700
DGN2200
VODAFONE
HG556
HUAWEI
HG644B
HG553
Other Brand
Billion 7700NR2
BUFFALO WBMR-G300N
DVA-G3672B
THOMSON TG782T
NETCOMM NBW9MAXX
MOHAMMAD2010
01-05-2016, 11:53
Tp link 8960
worldclass
01-05-2016, 13:56
سلام
TP-LINK W8968 هم این چیپست رو داره ؟
ممنون
محمد7966
01-05-2016, 14:09
سلام
TP-LINK W8968 هم این چیپست رو داره ؟
ممنون
سلام
کدوم ورژنشه؟ظاهرا مدل 8968 ورژنهای مختلفی داره
باید ببینید کدوم ورزنه مدنظرتونه
worldclass
01-05-2016, 15:08
سلام
کدوم ورژنشه؟ظاهرا مدل 8968 ورژنهای مختلفی داره
باید ببینید کدوم ورزنه مدنظرتونه
والا اینو تو لیون گذاشته.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد7966
01-05-2016, 15:40
والا اینو تو لیون گذاشته.
اینی که لیون گذاشته ظاهزا v2
نداره چیپست برودکامو
ولی v3 داره
پست شماره دو آپدیت شد!
به مرور تکمیل میکنم
به نظرم اینجا فقط درج بشه چه مدلی برادکام داره و سوال نشه بهتره.
البته صرفا پست دوم رو نگاه بندازین اگر توی اون نبود بعد اعلام کنید.
سپاس
worldclass
01-05-2016, 19:59
اینی که لیون گذاشته ظاهزا v2
نداره چیپست برودکامو
ولی v3 داره
حالا ورژن 3 رو از کجا پیدا کنیم؟
اصلا چطوری بفهمیم ورژن 3 هست؟
چون به نظرم انتخاب خوبیه.
محمد7966
01-05-2016, 20:11
نگاه کنید این سایت اصلی تی پی لینک
ورژناشو مشخص کنید و ببینید تو دیتاشیتش چه اطلاعاتی زده
ورژن 4 اش هم هست
محمد7966
01-05-2016, 22:51
این ورژن در لیبلی که شماره سریال دستگاه رو جعبه چسبانده شده موجوده البته ممکنه نوشته شده باشه ورژن ver 1.8 یا ver 1.6 که وژن ver 1 محسوب میشه.
Milad4171
02-05-2016, 21:53
سلام
تاپیک به باتوجه به موضوع بحث ، به انجمن مودم و تجهیزات شبکه منتقل شد
+
تاپیک مهم شد
:n40:
این ورژن در لیبلی که شماره سریال دستگاه رو جعبه چسبانده شده موجوده البته ممکنه نوشته شده باشه ورژن ver 1.8 یا ver 1.6 که وژن ver 1 محسوب میشه.
سلام
من کلی بررسی کردم،اما انگاری هیچ کدوم از ورژن هاش برادکام نیست
از دوستان کسی هست که این مدل رو خودش داشته باشه ؟
محمد7966
17-06-2016, 15:57
سلام
من کلی بررسی کردم،اما انگاری هیچ کدوم از ورژن هاش برادکام نیست
از دوستان کسی هست که این مدل رو خودش داشته باشه ؟
سلام
پست دو رو ببینید اونجا انواع مدل رو زده با انواع ورژناش
اگر نبود بپرسید
سلام
پست دو رو ببینید اونجا انواع مدل رو زده با انواع ورژناش
اگر نبود بپرسید
سلام
بله دیدم،ممنون
اما مدل 8968 tp link رو که نوشته شده برادکام،اما انگاری برادکام نیست ، گرچه بعضی جاها نوشته که هست
آیا کسی بررسی کرده این مدل رو که حتما برادکام باشه ؟
ممنون
سلام
بله دیدم،ممنون
اما مدل 8968 tp link رو که نوشته شده برادکام،اما انگاری برادکام نیست ، گرچه بعضی جاها نوشته که هست
آیا کسی بررسی کرده این مدل رو که حتما برادکام باشه ؟
ممنون
دوست عزیز نوشتم که :TD-W8968 V1-V3-V4-V5
یعنی فقط ورژن 1 و 3 و 4 و 5 این مدل چیپ برادکام هست!
و هر ورژنی دیگه جز اینها برادکام نیست ( ازجمله 2 و ... )
دوست عزیز نوشتم که :TD-W8968 V1-V3-V4-V5
یعنی فقط ورژن 1 و 3 و 4 و 5 این مدل چیپ برادکام هست!
و هر ورژنی دیگه جز اینها برادکام نیست ( ازجمله 2 و ... )
سلام دوست عزیز
اما لطفا این رو نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست عزیز
اما لطفا این رو نگاه کنید :
V1 Trendchip V2 MK V3 BCM6318
نسخه 2 رو که طبق همون چیزی که گفتم زده
مورد سوم که هم برادکام هست
ولی مورد اول زده برادکام نیست! ( یا سایتش آپدیت نیست، یا اینکه رنگ بندیش ممکنه تغییر داشته باشه یا هر دو نسخه اش وجود داره )
به هر حال نسخه 1 گیرتون نمیاد ( یا بعید میدونم گیر بیاد )
چیپ ترندچیپ هم دست کمی از برادکام نداره و بسیار چیپ باکیفیتی هست
V1 Trendchip V2 MK V3 BCM6318
نسخه 2 رو که طبق همون چیزی که گفتم زده
مورد سوم که هم برادکام هست
ولی مورد اول زده برادکام نیست! ( یا سایتش آپدیت نیست، یا اینکه رنگ بندیش ممکنه تغییر داشته باشه یا هر دو نسخه اش وجود داره )
به هر حال نسخه 1 گیرتون نمیاد ( یا بعید میدونم گیر بیاد )
چیپ ترندچیپ هم دست کمی از برادکام نداره و بسیار چیپ باکیفیتی هست
سلام
ممنونم
آیا روی جعبه نوشته که ورژنش چی هست ؟ ( که قبل از خرید و باز کردن جعبه بفهمم)
سلام
ممنونم
خواهش میکنم/ جعبه مودم پیشم نیست که ببینم نسخه اون روش نوشته شده یا خیر / تا جایی که اطلاع دارم معمولا نمینویسن!
دوستانی که جعبه کارتن مودم رو دارن جواب میدن
alireza12827
27-06-2016, 16:13
سلام
ممنونم
سلام مودم های tp link روی جعبه اش ورژن رو نوشته میتونی ببینی
mostafa682
20-07-2016, 23:30
اقا از اسوس میتونید مدلهای بیشتری معرفی کنید؟
من از این همه مودمی که داشتم ؛ لینک سیس x3000 هم داشتم , یه مودم هواوی hg532e چینی بهترین سیگنال رو به من داد , آیا چیپ ست برودکام داره یا شانسیه ؟ مثلا چون تجهیزات مخابرات هواوی هست ؟
اگه بخام یه مودم جدید بخرم دوستان از این مودم های برودکام کدوم رو پیشنهاد میکنن ؟ با ذکر دلیل لطفا ! هدفم پینگ مرغوب هست ..
محمد7966
22-07-2016, 19:56
من از این همه مودمی که داشتم ؛ لینک سیس x3000 هم داشتم , یه مودم هواوی hg532e چینی بهترین سیگنال رو به من داد , آیا چیپ ست برودکام داره یا شانسیه ؟ مثلا چون تجهیزات مخابرات هواوی هست ؟
اگه بخام یه مودم جدید بخرم دوستان از این مودم های برودکام کدوم رو پیشنهاد میکنن ؟ با ذکر دلیل لطفا ! هدفم پینگ مرغوب هست ..
مودم های برودکام رو دوستان ظاهرا میگن برای نویز خط خوبه
و گرنه یکی از دوستان اینجا مودم دوستش رو با مودم خودش مقایسه کرده دیده 20 میلی ثامنیه مودم دوستش بهتر عمل میکنه،مودم دوستش هم اصلا معروف نیست،من تا حالا اسمشو نشنیدم
g-net اسمش
بهتره به نظرم پینگ مرغوب میخاین isp عوض کنید مثلا صبانت یا پارس برید و بهشون بهم بگید سرویس کاهش پینگ اعمال کنند
و گرنه نمیشه مودم پیشنهاد داد برای پینگ،مثل یه هندونه دربسته می میونه،ممکنه خوب دربیاد ممکنه بد دربیاد
مودم های برودکام رو دوستان ظاهرا میگن برای نویز خط خوبه
و گرنه یکی از دوستان اینجا مودم دوستش رو با مودم خودش مقایسه کرده دیده 20 میلی ثامنیه مودم دوستش بهتر عمل میکنه،مودم دوستش هم اصلا معروف نیست،من تا حالا اسمشو نشنیدم
g-net اسمش
بهتره به نظرم پینگ مرغوب میخاین isp عوض کنید مثلا صبانت یا پارس برید و بهشون بهم بگید سرویس کاهش پینگ اعمال کنند
و گرنه نمیشه مودم پیشنهاد داد برای پینگ،مثل یه هندونه دربسته می میونه،ممکنه خوب دربیاد ممکنه بد دربیاد
دوست عزیز خیلی ممنون از پاسخ شما ، من از کل سرویس دهنده های اینترنت بجز همون صبانت تا حالا مشترک شدم ، این دفعه اصلا جرات نمیکنم برم برای تخلیه و دوباره از یه جای دیگه بگیرم .. از پارس آنلاین هم داشتم خیلی افتضاح بود منطقه ی ما علاوه بر پارس از پیشگامان ، آسیاتک , شاتل , های وب و خلاصه هر چی بوده حداقل یه بار گرفتم و تخلیه کردم , بهترین پینگ رو الحق ولانصاف همین مخابرات داشته برا من تاحالا پارامتر های نویز و کیفیت خط هم تو اون تاپیک گذاشتم اگه یه نگاه کنین خیلی ممنون میشم
سوال من این بود که شما که واردی من اگه بخام پولامو رو هم بزارم از این مودم های برورکام یه دونه بگیرم کدوم رو شما پیشنهاد میکنی ؟ همین x3500 لینک سیس خوبه یا مودم های asus بهترن ؟
با تشکر پیشاپیش
ایا این مدل asus برودکامه ؟ dsl-ac68u ?
محمد7966
22-07-2016, 20:16
دوست عزیز خیلی ممنون از پاسخ شما ، من از کل سرویس دهنده های اینترنت بجز همون صبانت تا حالا مشترک شدم ، این دفعه اصلا جرات نمیکنم برم برای تخلیه و دوباره از یه جای دیگه بگیرم .. از پارس آنلاین هم داشتم خیلی افتضاح بود منطقه ی ما علاوه بر پارس از پیشگامان ، آسیاتک , شاتل , های وب و خلاصه هر چی بوده حداقل یه بار گرفتم و تخلیه کردم , بهترین پینگ رو الحق ولانصاف همین مخابرات داشته برا من تاحالا پارامتر های نویز و کیفیت خط هم تو اون تاپیک گذاشتم اگه یه نگاه کنین خیلی ممنون میشم
سوال من این بود که شما که واردی من اگه بخام پولامو رو هم بزارم از این مودم های برورکام یه دونه بگیرم کدوم رو شما پیشنهاد میکنی ؟ همین x3500 لینک سیس خوبه یا مودم های asus بهترن ؟
با تشکر پیشاپیش
اون اطلاعاتی که گذاشتید تو تایپیک نویز ،خوبه،خط روی 4 مگ بسته شده
نویز هم نداره،فاصله تون از مرکز هم دوره بیشتر از این نمیکشه و snr هم خوبه
اما بین لینکسیس و ایسوس ظاهرا لینکسیس بهتره البته به صورت کلی میگم
به نظرم نیازی به خریدن مودم ندارید چون خط بیشتر از این نمیکشه،از مرکز مخابراتی ظاهرا خیلی دورید و بیشتر از این نمیکشه
اگر برای پینگ هم میخاین نمیشه مودم پیشنهاد داد،شاید مودم جدید پینگ رو بدتر کنه
محمد7966
22-07-2016, 20:28
ایا این مدل asus برودکامه ؟ dsl-ac68u ?
آره ظاهرا
اون اطلاعاتی که گذاشتید تو تایپیک نویز ،خوبه،خط روی 4 مگ بسته شده
نویز هم نداره،فاصله تون از مرکز هم دوره بیشتر از این نمیکشه و snr هم خوبه
اما بین لینکسیس و ایسوس ظاهرا لینکسیس بهتره البته به صورت کلی میگم
به نظرم نیازی به خریدن مودم ندارید چون خط بیشتر از این نمیکشه،از مرکز مخابراتی ظاهرا خیلی دورید و بیشتر از این نمیکشه
اگر برای پینگ هم میخاین نمیشه مودم پیشنهاد داد،شاید مودم جدید پینگ رو بدتر کنه
آخه من قبلا که از سیم کشی داخل ساختمان استفاده میکردم و وضعم خیلی خراب بود هر دو بار که یه مودم لینک سیس جدید گرفتم خیلی از لحاظ پینگ و پکت لاس وضعم بهتر شد یعنی تو بازی خیلی بهتر عمل میکرد و مودم لینک سیس من ارادت خاصی دارم نسبت بهش به همین خاطر گفتم شاید الا ن که سیم کشی رو جدا کردم اگه یه مودم اینک سیس بگیرم بهتر عمل کنه
الان مودم فعلیم اینه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!917475764.jpg
و تو فکر این مودم بودم :
اون مودم هواوی خود مودمی هست که مخابرات روی اینترنتش مفروشه
من مدتی این مدل رو داشتم و دادم دوستم
مودم خوبیه و زیاد اذیت نمیکنه
ولی پیشنهاد میدم
VODAFONE HG556A
خریداری کنین
هم چیپستش برادکامه و هم تنظیمات خوبی داره و اذیت نمیکنه ( البته شاید برای من اینطور بوده )
Armin.Computer
25-07-2016, 02:17
سلام
دوستان خط پر نویزی دارم
نیاز به یه مودم خوب دارم برای پایداری
ظاهرا چیپست های برودکام عالی هستن
بین مدل هایی موندم
نظر شما در مورد D-LINK ها چیه؟
با تشکر از احسان و فرشاد عزیز که در تاپیک نویز راهنمایی های زیادی کردن
EHSANRF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farshad0123 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farshad0123
25-07-2016, 02:18
سلام
دوستان خط پر نویزی دارم
نیاز به یه مودم خوب دارم برای پایداری
ظاهرا چیپست های برودکام عالی هستن
بین مدل هایی موندم
نظر شما در مورد D-LINK ها چیه؟
با تشکر از احسان و فرشاد عزیز که در تاپیک نویز راهنمایی های زیادی کردن
EHSANRF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farshad0123 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خواهش میکنم
2730u مشکی برودکام دست دوم تمیز هم اگه گیرت بیاد خوبه چون نوشو نیست از 2790 هم یخورده بهتره من 6ساله دارمش حرف نداره 24ساعته روشنه کوچکترین عیبی ازش ندیدم
یه خوبی دیگه هم که داره تند تند میتونی باهاش آی پی عوض کنی
Armin.Computer
25-07-2016, 02:28
خواهش میکنم
2730u مشکی برودکام دست دوم تمیز هم اگه گیرت بیاد خوبه چون نوشو نیست از 2790 هم یخورده بهتره من 6ساله دارمش حرف نداره 24ساعته روشنه کوچکترین عیبی ازش ندیدم
یه خوبی دیگه هم که داره تند تند میتونی باهاش آی پی عوض کنی
من خودم اکسس پوینت دارم
یه جورایی اگر مودم وایرلس بخرم اون بی استفاده میشه
به نظرت 2520U-Z2 مودم خوبیه؟؟؟ظاهرا ساده هست
من در کل دنبال یه چیز بی دردسر هستم
بابت کیفیت خوب هم هزینه کنیم مهم نیست
ASUS بهتره یا DLINK ؟؟؟
در کل چیپست های دیگه با چیپست برودکام چه فرقی دارن؟؟؟
farshad0123
25-07-2016, 02:47
من خودم اکسس پوینت دارم
یه جورایی اگر مودم وایرلس بخرم اون بی استفاده میشه
به نظرت 2520U-Z2 مودم خوبیه؟؟؟ظاهرا ساده هست
من در کل دنبال یه چیز بی دردسر هستم
بابت کیفیت خوب هم هزینه کنیم مهم نیست
ASUS بهتره یا DLINK ؟؟؟
در کل چیپست های دیگه با چیپست برودکام چه فرقی دارن؟؟؟
asus و Dlink هر دو برندای با کیفیتی هستن (البته مدلای ضعیف هم دارن) اگر هم میخوای یه مودم بگیری که رودست نداشته باشه باید لینکسیس سیسکو مدلای x1000 و x2000 و...بگیری که اونم خیلی گرونه ولی خب کیفیتشون بالاست و چیپست برودکام هم هستن
شما که خط تلفنت خیی نویز داره باید از چیپست برودکم استفاده کنید
این مدل 2520 هم نگیرید به نظرم یه 2730دست دوم گیرتون بیاد خیلی خیلی بهتره چیپستش هم از منوش میتونید تشخیص بدید چیپست ریلتکش رو صفحه اول منوش زده RTK ولی چیپست برودکمش منوش کلا فرق داره و این شکلیه
2790 هم مودم خوبیه ولی مثلا من اگه از 10 نمره به 2730 ،10نمره بدم به 2790 ،8 میدم اونم بخاطر وای فای ضعیفتر و یک ضعف کوچیک روی فریمورش که برای من خیلی ضعف بزرگیه
2790 دو آنتنست ولی در کمال تعجب وای فایش از 2730u که یک آنتنه و 6ساله داره 24ساعته کار میکنه ضعیفتره
اون ضعف فریمور هم مربوط میشه به ip عوض کردن من با 2730u با 3کلیک و بدون خاموش روشن کردن مودم ipعوض میکنم ولی با 2790، 2-3 بار که از اون طریق ipعوض کنی میگه مودم رو ریبوت کن و یک محدودیتی گذاشتن که امیدوارم آپدیت بده و این محدودیت رو برداره
Armin.Computer
25-07-2016, 03:00
asus و Dlink هر دو برندای با کیفیتی هستن (البته مدلای ضعیف هم دارن) اگر هم میخوای یه مودم بگیری که رودست نداشته باشه باید لینکسیس سیسکو مدلای x1000 و x2000 و...بگیری که اونم خیلی گرونه ولی خب کیفیتشون بالاست و چیپست برودکام هم هستن
شما که خط تلفنت خیی نویز داره باید از چیپست برودکم استفاده کنید
این مدل 2520 هم نگیرید به نظرم یه 2730دست دوم گیرتون بیاد خیلی خیلی بهتره چیپستش هم از منوش میتونید تشخیص بدید چیپست ریلتکش رو صفحه اول منوش زده RTK ولی چیپست برودکمش منوش کلا فرق داره و این شکلیه
2790 هم مودم خوبیه ولی مثلا من اگه از 10 نمره به 2730 ،10نمره بدم به 2790 ،8 میدم
همین الان به یه مورد عجیب دست پیدا کردم
یه مودم 8811 قدیمی از این مشکی ها داشتم که فکر کنم مال سال 90 بود
این مودم این روزها به شدت اذیتم می کرد و دائما حتی چند دقیقه و معمولا شاید نیم ساعت به نیم ساعت لینک می پروند
از دوستم یه ASUS قدیمی گرفتم وایرلسی
اونم فکر کنم لینک می پروند
یه Cnet پیدا کردم
آقا این اصلا لینک نمی پرونه
نت استیل و عالی
الان رفتم 8811 رو باز کردم دیدم نوشته Broadcom
و Cnet رو باز کردم دیدم نوشته ترند چیپ فکر کنم ( همونی که احسان گفت )
الان دقیقا چرا اینجوریه؟؟
farshad0123
25-07-2016, 03:48
همین الان به یه مورد عجیب دست پیدا کردم
یه مودم 8811 قدیمی از این مشکی ها داشتم که فکر کنم مال سال 90 بود
این مودم این روزها به شدت اذیتم می کرد و دائما حتی چند دقیقه و معمولا شاید نیم ساعت به نیم ساعت لینک می پروند
از دوستم یه ASUS قدیمی گرفتم وایرلسی
اونم فکر کنم لینک می پروند
یه Cnet پیدا کردم
آقا این اصلا لینک نمی پرونه
نت استیل و عالی
الان رفتم 8811 رو باز کردم دیدم نوشته Broadcom
و Cnet رو باز کردم دیدم نوشته ترند چیپ فکر کنم ( همونی که احسان گفت )
الان دقیقا چرا اینجوریه؟؟
دیگه اینجور هم که نیست که هر مودمی که چیپستش برودکم باشه بگیم عالیه برودکام هم یه شرکته مدلای مختلف چیپست رو میزنه یه مدل ضعیفتر یه مدل قویتر ترند چیپ هم به همین شکل
برند مودم هم روی کیفیت خیلی تاثیر داره و کیفیت قطعاتی که توی ساخت مودم استفاده میشه
مثال میزنم:چرا 2730 دی لینک اینقدر فروش داشت؟؟؟چرا اون مودمای متفرقه که چیپست اونا هم برودکام بود اینقدر طرفدار نداشتن؟؟؟چرا لینکسیس اینقدر طرفدار داره؟؟؟
چون اولا قطعاتی که توی ساخت مودم بکار بردن کیفیتشون بالاست بعدش از مدلای خوب چیپست استفاده شده برودکام خودش مدلای مختلف چیپست داره
دوستان الان بهترین مودم با این چیپست چیه ؟
Armin.Computer
25-07-2016, 11:12
دیگه اینجور هم که نیست که هر مودمی که چیپستش برودکم باشه بگیم عالیه برودکام هم یه شرکته مدلای مختلف چیپست رو میزنه یه مدل ضعیفتر یه مدل قویتر ترند چیپ هم به همین شکل
برند مودم هم روی کیفیت خیلی تاثیر داره و کیفیت قطعاتی که توی ساخت مودم استفاده میشه
مثال میزنم:چرا 2730 دی لینک اینقدر فروش داشت؟؟؟چرا اون مودمای متفرقه که چیپست اونا هم برودکام بود اینقدر طرفدار نداشتن؟؟؟چرا لینکسیس اینقدر طرفدار داره؟؟؟
چون اولا قطعاتی که توی ساخت مودم بکار بردن کیفیتشون بالاست بعدش از مدلای خوب چیپست استفاده شده برودکام خودش مدلای مختلف چیپست داره
حرف شما درسته
شما خودتون بین D-LINK و ASUS و LinkSys کدوم رو پیشنهاد می دید؟
مثلا الان مودم Cnet رو که دارم خیلی ip گیری سریع هست و خیلی سریع لینک میگیره
اصلا عالیه
به نظرتون از همه نظر ASUS بهتره؟
به نظر میرسه هر چی سیاه باشه برودکامه , هر چی هم سفید , صورتی , یا رنگای روشن باشه چیپست آشغاله
farshad0123
26-07-2016, 04:16
حرف شما درسته
شما خودتون بین D-LINK و ASUS و LinkSys کدوم رو پیشنهاد می دید؟
مثلا الان مودم Cnet رو که دارم خیلی ip گیری سریع هست و خیلی سریع لینک میگیره
اصلا عالیه
به نظرتون از همه نظر ASUS بهتره؟
راستش من با این مودم cnet کار نکردم بخاطر همین نمیتونم نظری بدم ولی اگه شما باهاش کار کردید و مشکلی نداره که میتونید همین cnet رو بگیرید
Armin.Computer
26-07-2016, 11:15
راستش من با این مودم cnet کار نکردم بخاطر همین نمیتونم نظری بدم ولی اگه شما باهاش کار کردید و مشکلی نداره که میتونید همین cnet رو بگیرید
راستش این CNet هم مشکل وایرلس داره و هم مال من نیست و هم دیگه تو بازار ازش ندیدم
فعلا دنبال بهترین برودکامه بازارم
در واقع دنبال با ثبات ترین مودم بازار در خط های نویز دار هستم
گویا این مدل مودم چیپ برودکام باشه
TP-LINK TD-W8950N
که کاور ابی رنگ داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TP-LINK TD-W8950N 4-port 150Mbps Wireless Lite N ADSL2+ Modem Router, Broadcom + Atheros Chipset, ADSL2+, An ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Search similar products ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Brand: TP-LINK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Product name: TD-W8950N 4-port 150Mbps Wireless Lite N ADSL2+ Modem Router, Broadcom + Atheros Chipset, ADSL2+, An ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dem%20Router,%20Broadcom%20+%20Atheros%20Chipset,% 20ADSL2+,%20An)
Product code : TD-W8950 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EAN/UPC code : 6935364061241 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Category : Not Categorized ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Data-sheet quality: only logistic data imported
Included since: 02 Nov 2014
Info modified on: 03 May 2015 20:07:52
farshad0123
26-07-2016, 19:14
راستش این CNet هم مشکل وایرلس داره و هم مال من نیست و هم دیگه تو بازار ازش ندیدم
فعلا دنبال بهترین برودکامه بازارم
در واقع دنبال با ثبات ترین مودم بازار در خط های نویز دار هستم
لینکسیس که خیلی گرونه و کیفیتش از بقیه بالاتره
دی لینک 2730u مشکی برودکام یا همون c1 که منوش رو هم نشون دادم با n10 ایسوس و 2790 هم هر سه مودمای خوبی هستن
Armin.Computer
26-07-2016, 20:10
لینکسیس که خیلی گرونه و کیفیتش از بقیه بالاتره
دی لینک 2730u مشکی برودکام یا همون c1 که منوش رو هم نشون دادم با n10 ایسوس و 2790 هم هر سه مودمای خوبی هستن
چیپست برودکام تو سینک شدن سرعت های بالا هم تاثیر داره؟؟؟
گویا این مدل مودم چیپ برودکام باشه
TP-LINK TD-W8950N
که کاور ابی رنگ داره
TP-LINK TD-W8950N 4-port 150Mbps Wireless Lite N ADSL2+ Modem Router, Broadcom + Atheros Chipset, ADSL2+, An ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Search similar products ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Brand: TP-LINK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Product name: TD-W8950N 4-port 150Mbps Wireless Lite N ADSL2+ Modem Router, Broadcom + Atheros Chipset, ADSL2+, An ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dem%20Router,%20Broadcom%20+%20Atheros%20Chipset,% 20ADSL2+,%20An)
Product code : TD-W8950 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EAN/UPC code : 6935364061241 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Category: Not Categorized ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Data-sheet quality: only logistic data imported
Included since: 02 Nov 2014
Info modified on: 03 May 2015 20:07:52
جناب اگر مطمن هستید که این مدل برودکامه و همونی هست که در دی جی کالا موجوده اطلاع بدید ممنون
@Armin.Computer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز چند پست آخر رو خوندم
1. Cnet مودم های بدی نیستن، برای استفاده عادی خوبه ( و نه wifi )
اگه واقعا مودم معرکه ای میخواین و قیمت خیلی براتون مهمه توصیه میشه از این موارد انتخاب کنین:
1. Tenda F300
2. TP-Link TD-W8960N ورژن 2 نباشه
3. TP-Link TD-W8968 فقط ورژن 3
4. Vodafone HG556a ( دو پورت usb میخوره، Voip ساپورت میکنه - غیر از خط تلفن برای Adsl - دو پورت جدا داره، DLNA ساپورت میکنه، از بهترین چیپ های برودکام داره و ... )
5. Asus n10
6. D-Link 2750 - 2730 مشکی
7- مودم های لینکسیس و نت گیر و بیلیون و ... که یکم مدل خوبشون گرونه
تصاویر مودم شماره 4 :
صفحه اول، پست دوم کلی مودم با چیپ برادکام نوشتیم، بهترین کار اینه هر کدوم رو گوگل کنین و نظرتون رو جلب کرد، یادداشت کرده و بهمون بگین تا از میون اونا براتون انتخاب کنیم.
Armin.Computer عزیز چند پست آخر رو خوندم
اگه واقعا مودم معرکه ای میخواین و قیمت خیلی براتون مهمه توصیه میشه از این موارد انتخاب کنین:
1. Tenda F300
4. Vodafone HG556a ( دو پورت usb میخوره، Voip ساپورت میکنه - غیر از خط تلفن برای Adsl - دو پورت جدا داره، DLNA ساپورت میکنه، از بهترین چیپ های برودکام داره و ... )
5. Asus n10
تصاویر مودم شماره 4 :
صفحه اول، پست دوم کلی مودم با چیپ برادکام نوشتیم، بهترین کار اینه هر کدوم رو گوگل کنین و نظرتون رو جلب کرد، یادداشت کرده و بهمون بگین تا از میون اونا براتون انتخاب کنیم.
سلام دوست عزیز لطفا بیشتر از مودم بگید و اینکه رالط کاربریش مثل مال مودم های هواوی هست با نه
Armin.Computer
27-07-2016, 00:34
راستش من واسه 2 تا چیز خیلی مهمه
1- ip گیری سریع + سینک شدن راحت با سرعت بالا و عدم پرش لینک
واسه این 2 مورد بدونم ارزش داره هزینه می کنم
ولی مثلا شبکه داخلی یا نمی دونم سیستم های امنیتی چندان واسم کارایی نداره
ASUS شنیدم خوبه
ولی همین N10 چند تا مدل داره که نمی دونم کدومش برودکام هست
و اینکه بیلیون هم نمی دونم خوبه یا نه
خود آسیاتک broadkam می فروشه
پارس هم بیلیون داره
سیسکو هم تعریفش رو خیلی شنیدم
این ودافون دقیقا چیه؟یعنی مودم مال شرکت ودافون بوده و بعد آنلاک شده؟
+
سوال دیگه من هم اینه که
چیپست برودکام تو سینک شدن سرعت های بالا هم تاثیر داره؟؟؟
سلام دوست عزیز لطفا بیشتر از مودم بگید و اینکه رالط کاربریش مثل مال مودم های هواوی هست با نه
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _de_Vodafone&edit-text=)اطلاعات اسپانیایی هست، که ترجمه به انگلیسی کردم با گوگل
اطلاعات فارسی ( شما اطلاعات سایت بالا رو مد نظر قرار بدین نه اطلاعات فارسی پایین رو ) :
مودم روتر باکس چند منظوره VODAFONE ساخت شرکت HUAWEI از معروفترین تولید کنندگان تجهیزات مخابراتی در دنیا می باشد.
این محصول از دو طریق ADSL و از طریق سرویس GPRS شبکه موبایل به اینترنت متصل می شود.
نسبت به مودم های TP-LINK و D-LINK و بقیه مودم های موجود در بازار از کیفیت بسیار بالاتری برخوردار است.
تنظیمات مودم بسیار ساده است و حتی افراد مبتدی به راحتی می توانند این تنظیمات را انجام دهند.
مودم روتر ودافون HG556A دارای سه پورت USB است و پرینتر و یا هارد دیسک و یا فلش مموری خود را می توانید مستقیما به این دستگاه وصل کنید و آنها را در شبکه Share کنید.
این دستگاه در حالی که یک ADSL ROUTER می باشد همچنین یک 3G ROUTER نیز می باشد.یکی از پورتهای USB مخصوص اتصال مودم همراه (مودم 3G و یا مودم EDGE و یا مودم GPRS و یا مودم GSM ) می باشد.
هنگامی که مودم همراه خود را به رایانه وصل می کنید تنها از طریق همان سیستم می توانید از اینترنت استقاده کنید. ولی هنگامی که مودم همراه خود را به این دستگاه وصل کنید ، همزمان می توانید از طریق چندین کامپیوتر مختلف از اینترنت استفاده کنید.
مشخصات:
*پشتیبانی وایرلس سری N با سرعت ۳۰۰ Mbps و اتصال ۳۲ نفر همزمان
*قابلیت برقراری ارتباط با تمامی کمپانی های ارائه سرویس های ADSL و ADSL2+ و GPRS
*مسافت ارسال دیتا برای فضاهای بسته تا ۱۰۰ متر و برای فضای باز تا ۳۰۰ متر
*پورت USB مخصوص به اشتراک گذاری پرینتر
*پورت USB مخصوص به اشتراک گذاری هارد دیسک و فلش مموری
*پورت USB مخصوص اتصال مودم ۳G (اتصال به شبکه اینترنت بیسم با سرعت بالاتر از ۳Mbp.)
*دارای ۴ پورت LAN
* دارای فایروال قدرتمند
* امکان تعریف Virtual Servers
* دارای پشتیبان اینترنت ۳G Backup
*پشتیبانی از VOIP و دارای دو پورت RJ-11 مخصوص سرویس VOIP(مکالمه تلفنی دیجیتال رایگان)
*طراحی فوق العاده زیبا و منحصر به فرد و دارای آنتن داخلی
*5 سال گارانتی ایران ودافون -Iran Vodafone
*و امکانات منحصر به فرد دیگر
راستش من واسه 2 تا چیز خیلی مهمه
1- ip گیری سریع + سینک شدن راحت با سرعت بالا و عدم پرش لینک
واسه این 2 مورد بدونم ارزش داره هزینه می کنم
ولی مثلا شبکه داخلی یا نمی دونم سیستم های امنیتی چندان واسم کارایی نداره
ASUS شنیدم خوبه
ولی همین N10 چند تا مدل داره که نمی دونم کدومش برودکام هست
و اینکه بیلیون هم نمی دونم خوبه یا نه
خود آسیاتک broadkam می فروشه
پارس هم بیلیون داره
سیسکو هم تعریفش رو خیلی شنیدم
این ودافون دقیقا چیه؟یعنی مودم مال شرکت ودافون بوده و بعد آنلاک شده؟
- سریع ترین سینک رو مودم های AzTech دارن، تنداها هم عالی هستن ولی کنترل پنل عالی ندارن نسبت به ازتک ها
- پرش لینک هم چیپ های برادکام تا حد بالایی تقلا میکنن که لینک در وضعیت های بحرانی هم نپره
- Asus مدل n10 برودکام هست ولی مدل n10 c1 و n10 b1 رالینک هس چیپستشون
- Broadkam یه برند تقلبی ایرانیه ( طوری که سرچ کردم هیچ سایت خارجی نیست دربارش نوشته باشه یا اصلا سایت ساپورتی نداره انگار ) فقط دیدن مردم به چیپ برودکام علاقه دارن گفتن بذار یه مودم به اسمش بدیم بیرون اونم با نام اشتباه - چون اونطوری اگه دقیق اون اسمو بذارن منع قانونی داره - به نام BroadKam !!!
- بیلیون مدل های فراوانی داره، بسیار عالی هستن، توی اروپا از تاپ برندهای مودم و روتر ها هست، ولی اینجا خیر، مدل رو ذکر کنید تا اطلاعاتش رو بدم خدمتتون
- سیسکو هم بسیار عالی هست ( البته خود مودم سیسکو گمون نکنم پیدا کنین چون قدیمیه ) لینک سیس و زایکسل هم عالی هستن ولی باز هم مثل بیلیون مدل داریم تا مدل، معمولا ارزون قیمت لینک سیس بخواین بگیرین توصیه نمیشه
- ودافون شرکت مخابراتی اسپانیا هست که اروپا رو پوشش میده، به شرکت هواوی سفارش داده مختص اون شرکت این مودم رو با شرایط خودش درست کنه، اسمی از هواوی توی این مودم نخواهید دید با مودم های هواوی که مخابرات روی adsl ها میده و توی بازار هم هست فرق داره و بسیار با کیفیت تر و عالی تره...
- چیپست برودکام فقط روی نویز تاثیر داره و اگه از مخابرات دورین میتونین این رو استفاده کنین ( در برابر مشکلات خط مقاومت خوبی داره و با ابزار dmt tool میتونین تا حدی پهنای باند بیشتری یا نویز کمتری دریافت کنین )
Armin.Computer
27-07-2016, 01:27
- سریع ترین سینک رو مودم های AzTech دارن، تنداها هم عالی هستن ولی کنترل پنل عالی ندارن نسبت به ازتک ها
- پرش لینک هم چیپ های برادکام تا حد بالایی تقلا میکنن که لینک در وضعیت های بحرانی هم نپره
- Asus مدل n10 برودکام هست ولی مدل n10 c1 و n10 b1 رالینک هس چیپستشون
- Broadkam یه برند تقلبی ایرانیه ( طوری که سرچ کردم هیچ سایت خارجی نیست دربارش نوشته باشه یا اصلا سایت ساپورتی نداره انگار ) فقط دیدن مردم به چیپ برودکام علاقه دارن گفتن بذار یه مودم به اسمش بدیم بیرون اونم با نام اشتباه - چون اونطوری اگه دقیق اون اسمو بذارن منع قانونی داره - به نام BroadKam !!!
- بیلیون مدل های فراوانی داره، بسیار عالی هستن، توی اروپا از تاپ برندهای مودم و روتر ها هست، ولی اینجا خیر، مدل رو ذکر کنید تا اطلاعاتش رو بدم خدمتتون
- سیسکو هم بسیار عالی هست ( البته خود مودم سیسکو گمون نکنم پیدا کنین چون قدیمیه ) لینک سیس و زایکسل هم عالی هستن ولی باز هم مثل بیلیون مدل داریم تا مدل، معمولا ارزون قیمت لینک سیس بخواین بگیرین توصیه نمیشه
- ودافون شرکت مخابراتی اسپانیا هست که اروپا رو پوشش میده، به شرکت هواوی سفارش داده مختص اون شرکت این مودم رو با شرایط خودش درست کنه، اسمی از هواوی توی این مودم نخواهید دید با مودم های هواوی که مخابرات روی adsl ها میده و توی بازار هم هست فرق داره و بسیار با کیفیت تر و عالی تره...
- چیپست برودکام فقط روی نویز تاثیر داره و اگه از مخابرات دورین میتونین این رو استفاده کنین ( در برابر مشکلات خط مقاومت خوبی داره و با ابزار dmt tool میتونین تا حدی پهنای باند بیشتری یا نویز کمتری دریافت کنین )
کدوم یکی بهتره؟
ASUS N12E-C1
D-LINK 2740U
D-LINK 2730U /U1
D-LINk 2750U
ASUS N10
farshad0123
27-07-2016, 01:52
کدوم یکی بهتره؟
ASUS N12E-C1
D-LINK 2740U
D-LINK 2730U /U1
D-LINk 2750U
ASUS N10
از بین اینا فقط n10
اون دی لینک ها که اصلا بدرد نمیخورن برا خط تلفنی خوبن که کیفیتش خوبه باز فریمورشون گیر داره یعنی خیلی سنگینه
چیپست هر سه تا ریلتکه سریع لینک میپرونن روی خط تلفن شما دیگه فاجعه میشه
2730u فقط مدل مشکی c1 که عکس منوشو گذاشتم خوبه
farshad0123
27-07-2016, 02:06
@Armin.Computer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز چند پست آخر رو خوندم
1. Tenda F300
5. Asus n10
تصاویر مودم شماره 4 :
لینکسیس با سیسکو یکیه الان همون کیفیته
اگه 8960 و تندا مودم معرکه ایه پس لینکسیس و ایسوس چین؟!!
اصلا اینا در حد و اندازه لینکسیس و ایسوس نیستن مثل این میمونه که پرایدو با جنسیس مقایسه کنی
Armin.Computer
27-07-2016, 02:16
از بین اینا فقط n10
اون دی لینک ها که اصلا بدرد نمیخورن برا خط تلفنی خوبن که کیفیتش خوبه باز فریمورشون گیر داره یعنی خیلی سنگینه
چیپست هر سه تا ریلتکه سریع لینک میپرونن روی خط تلفن شما دیگه فاجعه میشه
2730u فقط مدل مشکی c1 که عکس منوشو گذاشتم خوبه
از شانس ما این ASUS ها 100 تا مدل دارن
ولی ای کاش N12E-C1 هم چیپست برودکام بود
الان یه مدل N10 هم تو بازار هست
N10-C1
منظور شما از N10 همینه؟
لینکسیس با سیسکو یکیه الان همون کیفیته
اگه 8960 و تندا مودم معرکه ایه پس لینکسیس و ایسوس چین؟!!
اصلا اینا در حد و اندازه لینکسیس و ایسوس نیستن مثل این میمونه که پرایدو با جنسیس مقایسه کنی
دقیقا یه بار دیگه متن بنده رو بخونین!
اولا اون پایینش نوشتم که اگه سیسکو گیر اومد ( یعنی قدیمی هست!!!! ) و بعدش اسم جدیدش رو یعنی لینک سیس آوردم...
لینک سیس و زایکسل فقط مدل بالاهاشون خوبه، اینو هم نوشتم برین بخونین
8960 و تندا و تمام اینایی که نوشتم نسبت به قیمتشون حرف ندارن!
سعی نکنیم دیگری رو به "عدم آگاهی" متهم کنیم...
سعی نکنیم اطلاعات ناقص - و یا حداقل ناکامل - خودمون رو به دیگری بچاپونیم
پ.ن : لطفا ریپلایی که برای پست یه نفر دیگه هست پاسخ ندین.
چندین بار در چندین تاپیک مختلف تذکرات زیادی بهتون دادیم، ولی متاسفانه ...
از جمله تاپیک adsl مخابرات خوزستان که شخص جنابعالی باعث شدین بالای 20 نفر به اشتباه مشترک مخابرات خوزستان بشن و بعد با کلی دردسر و کلی هزینه که شما تحمیل کرده بودین، تخلیه کنن و از اون تاپیک خداحافظی کنن...
بنده تا اطلاع ثانوی کلا توی این تاپیک - و شاید کل انجمن - به خاطر این بی مبالاتی ها و رفتارهای ناشایست و ... فعالیتی نخواهم داشت
دوستان عزیز اگه سوالی داشتن توی پیام خصوصی ارسال کنن، پاسخ خواهم داد
یاعلی
farshad0123
27-07-2016, 03:44
دقیقا یه بار دیگه متن بنده رو بخونین!
اولا اون پایینش نوشتم که اگه سیسکو گیر اومد ( یعنی قدیمی هست!!!! ) و بعدش اسم جدیدش رو یعنی لینک سیس آوردم...
لینک سیس و زایکسل فقط مدل بالاهاشون خوبه، اینو هم نوشتم برین بخونین
8960 و تندا و تمام اینایی که نوشتم نسبت به قیمتشون حرف ندارن!
سعی نکنیم دیگری رو به "عدم آگاهی" متهم کنیم...
سعی نکنیم اطلاعات ناقص - و یا حداقل ناکامل - خودمون رو به دیگری بچاپونیم
پ.ن : لطفا ریپلایی که برای پست یه نفر دیگه هست پاسخ ندین.
چندین بار در چندین تاپیک مختلف تذکرات زیادی بهتون دادیم، ولی متاسفانه ...
از جمله تاپیک adsl مخابرات خوزستان که شخص جنابعالی باعث شدین بالای 20 نفر به اشتباه مشترک مخابرات خوزستان بشن و بعد با کلی دردسر و کلی هزینه که شما تحمیل کرده بودین، تخلیه کنن و از اون تاپیک خداحافظی کنن...
بنده هیچ شخصی نگفتم بیاید از مخابرات نت بگیرید اون بالای 20 نفر هم هر کی هست بیاد به خودم پیام بده ببینم من چی گفتم بهش که بخاطر من اومده مخابرات؟! شما مشکل شخصی دارید بیاید توی پیغام خصوصی بدونم مشکلتون چیه شما قبلا به بنده تهمت زده بودید و گفته بودید بنده کارمند مخابراتم و اومدم برای مخابرات کار میکنم و دیگران رو بر علیه من بسیج کرده بودید نادیده گرفتم اسمش حسادت یا هر چیزی که هست من نمیدونم بهتره این رفتار های بچه گانه رو کنار بگذارید تا اونجا که یادمه شما رفته بودید سرویس 2مگ گرفته بودید زنگ میزدید به پشتیبانی برام بزارید روی 10مگ بله درسته بنده کارمند مخابرات هستم و 10سال دیگه هم کسی سرویس 2مگ بگیره زنگ بزنه بگه بزارید روی 10مگ انجام نمیدم بقیه رفتن برای دان استریم 10 مگ اول یه سرویس 10 مگ بعد سوزوندنش و سرویس 2مگ گرفتن که دان استریمشون مونده رو 10 مگ پشتیبانی به هیچ عنوان دان استریم کسی که سرویسش 2مگه روی 10 مگ نه گزاشته و نه خواهد گذاشت حالا دیگه شما نمیخواید برای دان استریم 10 مگ 20 هزار تومن که اونم فقط 1باره هزینه کنید دیگه به ما ربطی نداره هر کی میبینید دان استریمش بالاست هزینه پرداخت کرده رایگان برای کسی انجام نشده چرا بقیه برای بالا بردن دان استریمشون باید هزینه پرداخت کنن ولی انتظار دارید برای شما رایگان انجام بشه؟!
===≠============================================
در مورد مودم هم شما صحیح میفرمایید بنده اطلاعی ندارم و از دوستان میخوام که برای آگاهی به یک نفر که کارش شبکست یا یک تعمیر کار مراجعه کنند و ببینن ایسوس و لینکسیس قابل مقایسه با تی پی لینک و تندا هستن یا خیر
farshad0123
27-07-2016, 03:50
از شانس ما این ASUS ها 100 تا مدل دارنولی ای کاش N12E-C1 هم چیپست برودکام بود الان یه مدل N10 هم تو بازار هست N10-C1منظور شما از N10 همینه؟N10 فقط مدل بدون پسوندش برودکامه پسوند b و c و .... هیچکدوم برودکام نیستن
8950N ورژن 2 چیپش برودکامه؟
Armin.Computer
27-07-2016, 11:35
N10 فقط مدل بدون پسوندش برودکامه پسوند b و c و .... هیچکدوم برودکام نیستن
حالا N10 از کجا پیدا کنم؟
به نظر می یاد قدیمی باشه
N12E-C1 هم برودکام نیست؟
N12 های مختلفی هم هست
الان بخوام ASUS بگیرم به جز N10 هیچی دیگه نیست که برودکام باشه؟
جناب اگر مطمن هستید که این مدل برودکامه و همونی هست که در دی جی کالا موجوده اطلاع بدید ممنون
اینجور که توی تحقیقاتم دیدم ورژن 1 صدرصد برودکامه اما ورژن 2 رو نمیدونم اینکه توی سایت دی جی هست احتمالا ورژن 2 باشه.
l
morypory
27-07-2016, 12:16
به نظر می یاد قدیمی باشه
N12E-C1 هم برودکام نیست؟
N12 های مختلفی هم هست
این مدل هم هست D-Link DSL-2730U
این مدل هم هست D-Link DSL-2730U
مدل 2730u چیپش ریلتک هست در اینترنت هم سرچ کنید نوشته شده ......برودکام مال 2730 بدون هیج پسوندی بود که مودم قدیمی این نسل بود که الان تو بازار نیست ولی این مدل 2730u و حتی 2740u تمام چیپ هاشون ریلتک هستند به گقته خود سایت دیلینک
D-Link DSL-2730U Wireless N 150 ADSL2 Plus 4-Port Ethernet Router – Realtek Chipset
Armin.Computer
27-07-2016, 16:04
دوستان مودم های TENDA که چیپست برودکام دارن برای خطوط پر نویز خوبن؟؟؟
بله کلا هر مودمی که چیپش برودکام باشه برای خطهای پر نویز خوب عمل میکنه و میشه اونهارو با نرم افزار dmt بهبود داد هر چند بهتره دنبال مودم هایی بودکه با مدل های جدید این چیپ تولید شدن
Sent from my NX403A using Tapatalk
قیمت های مودم های تندا هم نسبت به برندهای دیگه ارزونتره!! با اینکه چیپ برودکام دارن اکثر مدل هاش!
farshad0123
27-07-2016, 17:28
به نظر می یاد قدیمی باشه
N12E-C1 هم برودکام نیست؟
N12 های مختلفی هم هست
بازار بزرگ سیمتری بگردید فکر کنم گیرتون بیاد فقط n10 بدون هیچ پسوندی باید باشه
N12 ها هم که توی بازارن هیچکدوم برودکام نیستن
2730u هم فقط مدل c1 برودکامه بقیه همه ریلتکن 2790 هم همشون برودکام
مودم های با چیپست برودکام کلا کمیابن تو بازار
farshad0123
27-07-2016, 17:49
تندا d303 خوبه ولی تفاوت قیمتش با 2790 هم زیاد نیست ولی بعضی از کاربرای اسیاتک مثل اینکه با 2790 و2730u c1 مشکی برودکام مشکل دارن ولی روی مخابرات و خطوط فیبر نوری اسیاتک تست کردم مشکلی نداشت و عالی بود
Armin.Computer
27-07-2016, 18:11
بله کلا هر مودمی که چیپش برودکام باشه برای خطهای پر نویز خوب عمل میکنه و میشه اونهارو با نرم افزار dmt بهبود داد هر چند بهتره دنبال مودم هایی بودکه با مدل های جدید این چیپ تولید شدن
قیمت های مودم های تندا هم نسبت به برندهای دیگه ارزونتره!! با اینکه چیپ برودکام دارن اکثر مدل هاش!
به نظر شما تندا مناسبه؟؟؟؟
از نظر ip گیری سریع چجوره؟
تندا d303 خوبه ولی تفاوت قیمتش با 2790 هم زیاد نیست ولی بعضی از کاربرای اسیاتک مثل اینکه با 2790 و2730u c1 مشکی برودکام مشکل دارن ولی روی مخابرات و خطوط فیبر نوری اسیاتک تست کردم مشکلی نداشت و عالی بود
آقا اگر این 2790 حذف بشه فکر کنم وفقط لینکسیس و تی پی لینک و تندا می مونه
لینکسیس که گرونه
بین TP-LINK و TENDA کدوم بهتره؟
لینکسیس که گرونه
نمیشه دقیق گفت ولی کلی تندا رو بنده بیشتر قبول دارم
Armin.Computer
27-07-2016, 18:33
نمیشه دقیق گفت ولی کلی تندا رو بنده بیشتر قبول دارم
الان دیدم که بیشتر مودم های تندا تراشه برودکام دارن
الان مودم 60 تومنی TEnda با تراشه برودکام فرقی با از نظر لینک گیری و پایداری لینک با مودم 100 تومنی با همین تراشه نداره؟
farshad0123
27-07-2016, 18:38
لینکسیس که گرونه
تی پی لینک شانسیه اگه خوب دراومد که هیچ اگه بد دراومد عذاب میشه یعنی هیچ حساب و کتابی روش نیست یهو میبینی بعد چند روز همش قطع و وصل میکنه فریمورش گیر میکنه هنگ میکنه شما انتخابت بین تندا و 2790 باشه البته 2790 با توجه به ویژگی هاش ارزش خریدش از تندا بالاتره خیلی سریع هم لینک و ipمیگیره
Armin.Computer
27-07-2016, 18:41
تی پی لینک شانسیه اگه خوب دراومد که هیچ اگه بد دراومد عذاب میشه یعنی هیچ حساب و کتابی روش نیست یهو میبینی بعد چند روز همش قطع و وصل میکنه فریمورش گیر میکنه هنگ میکنه شما انتخابت بین تندا و 2790 باشه
دقیقا
الان بین این 2 مدل موندم
الان چک کردم دیدم که نوشته دانگل ترجی ساپورت می کنه
یعنی اگر دانگل ترجی فورجی بهش بزنم فقط نت ترجی رو share می کنه؟
دی لینک هم همین رو داشت
دقیقا
الان بین این 2 مدل موندم
دی لینک هم همین رو داشت
نه شما می تونید به دو صورت استفاده کنید یا خط ای دی اس ال ندارید و فقط دانگل رو میزنید و اینترنت اون رو به صورت وای فای استفده می کنید یا به عنوان اینترنت پشتیبان در زمانی که نت ای دی اس ال به هم ریخته
دقیقا
الان بین این 2 مدل موندم
دی لینک هم همین رو داشت
من چندتایی تندا تا الان نصب کردم خداروشکر مشکلی نبوده با اینکه مودم 50 تومنی ولی چیپ برودکام بودن .
به نظر من روی مودم اگر امکانات خاصی مورد نیاز نیست همون مودم 50 تومنی تندا با چیپ برودکام با این قیمت مناسبه مگر اینکه امکان خاصی مد نظر داشته باشین.
yaser rad
27-07-2016, 23:25
Vodafone از کجا میشه تهیه کرد؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Armin.Computer
27-07-2016, 23:29
نه شما می تونید به دو صورت استفاده کنید یا خط ای دی اس ال ندارید و فقط دانگل رو میزنید و اینترنت اون رو به صورت وای فای استفده می کنید یا به عنوان اینترنت پشتیبان در زمانی که نت ای دی اس ال به هم ریخته
منظورم این بود که مثلا دانگل 3G خالی بزنم میگیره ولی مثلا اگر 3372 که دانگل 3G و LTE هست بزنم کار نمی کنه؟
منظورم این بود که مثلا دانگل 3G خالی بزنم میگیره ولی مثلا اگر 3372 که دانگل 3G و LTE هست بزنم کار نمی کنه؟
سلام دوست عزیز راستش من تا حالا تست نکردم و همونی که تو تنظیمات مودم بود رو برای شما توضیح دادم
Armin.Computer
28-07-2016, 16:04
دوستان مودم W8960N چیپست برودکامه دیگه؟
محمد7966
28-07-2016, 16:52
دوستان مودم W8960N چیپست برودکامه دیگه؟
سلام آرمین خان
آره پست دوم رو نگاه کنید
آقای احسان گذاشتن ولی باید به ورژن هاش دقت کنید.ورژن به ورژن فرق داره
Armin.Computer
28-07-2016, 18:05
سلام آرمین خان
آره پست دوم رو نگاه کنید
آقای احسان گذاشتن ولی باید به ورژن هاش دقت کنید.ورژن به ورژن فرق داره
ورژن رو از کجا متوجه شم؟؟؟
محمد7966
28-07-2016, 18:17
ورژن رو از کجا متوجه شم؟؟؟
تشخیص ورژن مودم ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Armin.Computer
28-07-2016, 18:40
تشخیص ورژن مودم ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این رو می دونستم
ولی وقتی می خوای بخری مودم پلمپ هست و نمیشه باز کرد و زیر مودم رو خوند
رو جعبه چیزی نمی زنه؟
farshad0123
28-07-2016, 18:47
8960 همه ورژن هاش برودکامن ورژن هم رو جعبه میزنن
محمد7966
28-07-2016, 19:11
این رو می دونستم
ولی وقتی می خوای بخری مودم پلمپ هست و نمیشه باز کرد و زیر مودم رو خوند
رو جعبه چیزی نمی زنه؟
من دی لینک خودم رو دیدم،دیدم رو جعبه هم زده
احتمال زیاد تی پی لینک هم رو جعبه میزنه
آقا فرشاد هم گفته میزنن
آقا فرشاد هم گفته میزنن
درسته:
Armin.Computer
28-07-2016, 19:30
آقا فرشاد هم گفته میزنن
ممنون دوستان
یه مودم دیگه دیدم 8968
ظاهرا بعضی ورژن هاش برودکامه
ارزش خرید داره؟؟؟؟
ممکنه برودکامش بهتر باشه؟؟؟
محمد7966
28-07-2016, 19:47
ممنون دوستان
یه مودم دیگه دیدم 8968
ظاهرا بعضی ورژن هاش برودکامه
ارزش خرید داره؟؟؟؟
ممکنه برودکامش بهتر باشه؟؟؟
من میگم شما اگر تونستید از دوستی یا فامیلی یا isp مودم تست بگیرید
ببینید اصلا فایده داره براتون مودم های چیپ برودکام
شاید نویزتون اینقدر قوی باشه که باز از دست برودکام کاری برنیاد
اتفاقا یکی از دوستان هم یه مودم برودکام خریده بود ولی نویزش قوی تر از برودکام بوده،تاثیری نداشته
درباره این مودم هم شاید تاییک جدید بزنید بهتر باشه،من تجربه ای با این مودم نداشتم
من میگم شما اگر تونستید از دوستی یا فامیلی یا isp مودم تست بگیرید
ببینید اصلا فایده داره براتون مودم های چیپ برودکام
شاید نویزتون اینقدر قوی باشه که باز از دست برودکام کاری برنیاد
اتفاقا یکی از دوستان هم یه مودم برودکام خریده بود ولی نویزش قوی تر از برودکام بوده،تاثیری نداشته
درباره این مودم هم شاید تاییک جدید بزنید بهتر باشه،من تجربه ای با این مودم نداشتم
در پایان حرف شما بنده هم یه تجربه ای رو بگم الان من سه تا مودم دارم هر کدوم هم با چیپ مختلف در حقیقت دوتاش برودکام و یکی ریلتک هست سومی هم فقط برای تست گرفتم دوتاش به خط متصل هست بیست نت و اسیاتک
چیپ برودکام و چیپ ریلتک در تست خط من هم شب ها snr میاد روی 11 تا 12 هر دو رو که تست میکنم چه با چیپ برودکام چه ریلتک هیچ تقاوتی نداره و وقتی لینک ثابت میشه حتی با snr پایین هم ثابت میمونه و حتی گفتم شاید چیپ بردوکام با snr 11 بتونه ریت دیتای بهتری بهم بده که بازم هیچ تفاوتی دیده نشد.
منتها دوستان میگن چیپ برودکام بهتره اما تجربه من ما بین این دو تا چیپ هیچ فرقی رو ندیدم.
سومین مودم هم 8960 هست با چیپ برودکام در کل من هیچ تفاوتی بین این سه مودم چه در داغ کردن چه در کیفیت برقراری ارتباط و چه ریت دیتا ندیدم
تنها تفاوتی که دیدم فقط چیپ ریلتک زودتر در اتصال اولیه و ثابت شدن لینک سریعتر انجام میده و برودکام چند ثانیه دورتر همین وگرنه وقتی برقرار میشه هیچ تفاوتی نمیشه دید.
farshad0123
28-07-2016, 22:35
در پایان حرف شما بنده هم یه تجربه ای رو بگم الان من سه تا مودم دارم هر کدوم هم با چیپ مختلف در حقیقت دوتاش برودکام و یکی ریلتک هست سومی هم فقط برای تست گرفتم دوتاش به خط متصل هست بیست نت و اسیاتک
چیپ برودکام و چیپ ریلتک در تست خط من هم شب ها snr میاد روی 11 تا 12 هر دو رو که تست میکنم چه با چیپ برودکام چه ریلتک هیچ تقاوتی نداره و وقتی لینک ثابت میشه حتی با snr پایین هم ثابت میمونه و حتی گفتم شاید چیپ بردوکام با snr 11 بتونه ریت دیتای بهتری بهم بده که بازم هیچ تفاوتی دیده نشد.
منتها دوستان میگن چیپ برودکام بهتره اما تجربه من ما بین این دو تا چیپ هیچ فرقی رو ندیدم.
سومین مودم هم 8960 هست با چیپ برودکام در کل من هیچ تفاوتی بین این سه مودم چه در داغ کردن چه در کیفیت برقراری ارتباط و چه ریت دیتا ندیدم
تنها تفاوتی که دیدم فقط چیپ ریلتک زودتر در اتصال اولیه و ثابت شدن لینک سریعتر انجام میده و برودکام چند ثانیه دورتر همین وگرنه وقتی برقرار میشه هیچ تفاوتی نمیشه دید.
فقط چیپست نیست برند مودم و کیفیت قطعات بکار رفته هم مهمه من 2730u دارم روی انواع خطوط تست کردم روی خطوط پر از نویز تست کردم واقعا عالی جواب میده همون دی لینک 2750 با چیپست ریلتک هم تست کردم کلا دیرتر لینک میگیره چه خط تلفن نویز داشته باشه چه نویز نداشته باشه من خط تلفن خودم بخاطر حرکت اسانسور نویز ناجوری داره به طوری که وقتی اسانسور حرکت snr بهشدت افت میکنه هر مودمی تست کردم با حرکت اسانسور لینک پروند فقط n10 ایسوس و 2730u تونستن مقاومت کنن
Armin.Computer
29-07-2016, 03:06
پس دوستان با این تفاسیر برم ASUS بگیرم؟؟؟
کاری به چیپ نداشته باشم؟
راستش الانم یه مودم cndt دارم که چیپش برودکام نیست و خیلی دیر لینک می پرونه
SNR حتی تا 9 هم می یاد
الان دقیقا نمی دونم چیکار کنم
کاری به چیپ نداشته باشم؟
SNR حتی تا 9 هم می یاد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
کاری به چیپ نداشته باشم؟
SNR حتی تا 9 هم می یاد
سلام خدایی قصد تبلیغ ندارم واقعا چیزی که پیش اومده رو میگم
اما برای من تی پی لینکی که خریدم بعد از 3 سال هنوز داره جواب میده و یه asus بری دوستم خریدم که بعد از دو سال مشکل پیدا کرد و مجبور شد عوض کنه
از نظر من جدای برند همه اینها با چندتا چیپ مشابه هم کار میکنند و کاملا هم قطعات الکترونیکی بصورت رندوم و شانسی هست که یکی یکسال جواب میده یکی 5 سال و یا کمتر و یا بیشتر وگرنه خود دوست بنده تاکید کرد که حتما asus باشه که خیالش راحت باشه و کیفیت بالاتر اما خب بعد دو سال مودمشون از کار افتاد.
فقط چیپست نیست برند مودم و کیفیت قطعات بکار رفته هم مهمه من 2730u دارم روی انواع خطوط تست کردم روی خطوط پر از نویز تست کردم واقعا عالی جواب میده همون دی لینک 2750 با چیپست ریلتک هم تست کردم کلا دیرتر لینک میگیره چه خط تلفن نویز داشته باشه چه نویز نداشته باشه من خط تلفن خودم بخاطر حرکت اسانسور نویز ناجوری داره به طوری که وقتی اسانسور حرکت snr بهشدت افت میکنه هر مودمی تست کردم با حرکت اسانسور لینک پروند فقط n10 ایسوس و 2730u تونستن مقاومت کنن
خب شما تجربتو بیان میکنی منم تجربمو بیان کردم دیگه حالا دوست خوبمون Armin.Computer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم اگه واقعا مودم سراغ دارند میتونن حتی شده چند دقیقه تست کنند و یا مثل من سه تا مودم با چیپ مختلف بگیرند هم پشت دست داشته باشند و هم نتیجشو بگن.
شما خودت بگو 2730u رو توی بازار 60 میدن اما 2750u رو 99 میدن تقریبا 40 هزار تومن گرونتر حالا شما خودت بگو ایا شرکت مثل دی لینک با این همه تجربه و سالها ساخت انواع سوئیچ و مودم و.... میاد یه مدل بالاتر و با قیمت بیشتر رو با کیفیت بدتر ارائه بده!!
مخصوصا اینکه هر دوی این مودم ها سا ل ساختشون مشابه هم هست . بعد جالبه توی گوگل سرچ کنید 2730u رو چیپ ریلتک نوشته و 2750u رو نوشته برودکام!!
ممنون از شما
Armin.Computer
29-07-2016, 11:23
این مودم از دانگل LTE هم پشتیبانی می کنه؟
همه مودم های USB خور مثل 2790 دی لینک از دانگل فورجی پشتیبانی می کنن؟
چون همه جا می بینم که زده دانگل 3G
یعنی 3372 بزنیم فورحی نمی گیره؟؟
اما برای من تی پی لینکی که خریدم بعد از 3 سال هنوز داره جواب میده و یه asus بری دوستم خریدم که بعد از دو سال مشکل پیدا کرد و مجبور شد عوض کنه
از نظر من جدای برند همه اینها با چندتا چیپ مشابه هم کار میکنند و کاملا هم قطعات الکترونیکی بصورت رندوم و شانسی هست که یکی یکسال جواب میده یکی 5 سال و یا کمتر و یا بیشتر وگرنه خود دوست بنده تاکید کرد که حتما asus باشه که خیالش راحت باشه و کیفیت بالاتر اما خب بعد دو سال مودمشون از کار افتاد.
خب شما تجربتو بیان میکنی منم تجربمو بیان کردم دیگه حالا دوست خوبمون Armin.Computer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم اگه واقعا مودم سراغ دارند میتونن حتی شده چند دقیقه تست کنند و یا مثل من سه تا مودم با چیپ مختلف بگیرند هم پشت دست داشته باشند و هم نتیجشو بگن.
شما خودت بگو 2730u رو توی بازار 60 میدن اما 2750u رو 99 میدن تقریبا 40 هزار تومن گرونتر حالا شما خودت بگو ایا شرکت مثل دی لینک با این همه تجربه و سالها ساخت انواع سوئیچ و مودم و.... میاد یه مدل بالاتر و با قیمت بیشتر رو با کیفیت بدتر ارائه بده!!
مخصوصا اینکه هر دوی این مودم ها سا ل ساختشون مشابه هم هست . بعد جالبه توی گوگل سرچ کنید 2730u رو چیپ ریلتک نوشته و 2750u رو نوشته برودکام!!
ممنون از شما
ممنونم
پیشنهاد چیه؟
یعنی بی خیال چیپست بشم؟؟؟
ممنونم
پیشنهاد چیه؟
به احتمال زیاد دانگل فورجی رو میگیره و به مودم میده برای پخش نباید مهم باشه این مسله حالا باز دوستانی که تجربه دارن بگن
farshad0123
29-07-2016, 12:22
ممنون از شما
2730 مدل c1 میشه برودکام و مدل u1 میشه ریلتک 2750 هم به همین شکله ولی 2750 برودکام فقط 6سال پیش ازش چند سری زد و دیگه تولید نشد و از اون به بعد سفید(ریلتک)داره تولید میشه 2750 سفید هم هیچگونه مشکل سخت افزاری نداره فقط بخاطر اینکه چیپستش ریلتکه از 2730 چیپست برودکام کم میاره هم از نظر سرعت ثابت شدن لینک و هم از نظر پایداری 2730u با چیپست برودکام برتری خودش رو نشون میده وگرنه از نظر کیفیت سخت افزاری 2730 برودکام با 2730 ریلتک یا 2750 هیچگونه تفاوتی ندارن و بخاطر استفاده از قطعات با کیفیت تر خرابی خیلی خیلی کم تری نسبت به تی پی لینک دارن
مثلا خیلی از مودم های تی پی لینک نو از جعبه درمیارید مشکل دارن یا اینکه بعد از چند روز قطع و وصلی و مشکل سخت افزاری پیدا میکنن بعضیاشون هم مشکلی پیدا نمیکنن و خوب از اب درمیان ولی شما توی دی لینک خیلی خیلی کم یا اصلا چنین مشکلی(شانسی بودن) رو پیدا نمیکنید
خيلي از مودم ها دانگل فورجي ساپورت نميكنن
نمونش با توجه به قيمت حدود ٥٠٠
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم-روتر--ADSL2-دو-بانده-بي-سيم-AC1750-تي-پي-لينک-مدل-Archer-D7#!/tab-techspecs/
ولي اين ايسوس فوق العاده فورجي ساپورت لودبالانس قيمت حدود ١٤٠
كيفيت خط
مودم متفرقه به روز تا ١٥ مياد
ممنونم
پیشنهاد چیه؟
اول اینکه امکاناتی که احتیاج دارید مد نظر قرار بدید مودمی میخواید که دانگل خور باشه یا نه اصلا مودم ساده میخواید
بعد توی مودم ها با توجه به اینکه توی این تاپیک بحث چیپ هم شده میشه مودم هایی رو خرید که همه جوره همه قبولش دارند مثل مودم
TP-LINK TD-W8968 Wireless N300 ADSL2+ Modem Routerکه هم چیپش برودکام هست و هم نارضایتی من ندیدم کسی از این مودم داشته باشه.
اول اینکه امکاناتی که احتیاج دارید مد نظر قرار بدید مودمی میخواید که دانگل خور باشه یا نه اصلا مودم ساده میخواید
بعد توی مودم ها با توجه به اینکه توی این تاپیک بحث چیپ هم شده میشه مودم هایی رو خرید که همه جوره همه قبولش دارند مثل مودم
TP-LINK TD-W8968 Wireless N300 ADSL2+ Modem Routerکه هم چیپش برودکام هست و هم نارضایتی من ندیدم کسی از این مودم داشته باشه.
فكر كنم تري جي باشه فقط
فكر كنم تري جي باشه فقط
درسته این مودم فقط ساپورت 3g هست اما با این قیمتی که داره 98 تومن واقعا ارزش خرید رو داره .
Armin.Computer
29-07-2016, 15:34
TP-LINK TD-W8968 Wireless N300 ADSL2+ Modem Router
که هم چیپش برودکام هست و هم نارضایتی من ندیدم کسی از این مودم داشته باشه.
راستش من می خوام یه مودم ADSL بگیرم
خطم نویز داره
از جهتی می ترسم یه روزی وضعیت خط بحرانی بشه و مجبور بشم برم سمت ترجی فورجی
واسه همین گفتم اگر مودم دانگل ساپورت باشه که بهتره
ولی در اولویت اول مودمی واسم مهمه که پایداری و کشش خوبی داشته باشه
مودم های دیگه ای هم دیدم که دانگل ساپورت هستن
ولی نوشتن دانگل 3G
حالا نمی دونم مثلا اون مودم ها هم 3372 رو مثلا ساپورت می کنن یا نه
از جهتی هم نمی دونم برودکام واقعا تفاوت زیادی در پایداری داره یا نه
farshad0123
29-07-2016, 16:00
خطم نویز داره
ولی نوشتن دانگل 3G
برای دو مودم با کیفیت تفاوت کاملا مشهوده مثلا شما از برندی که از قطعات با کیفیت استفاده میکنه مثلا مقایسه دی لینک 2730 که چیپستش برودکامه با همون 2730 چیپست ریلتک یا 2750 چیپست ریلتک برتری چیپست برودکام رواز نظر سرعت ثابت شدن لینک و پایداری احساس میکنید یا از برند ایسوس مدل n10 برودکام با ریلتک تفاوتو احساس میکنید
ولی مثلا ممکنه یه مودم متفرقه که از قطعات بی کیفیت استفاده میکنه با چیپست برودکام بیارید در حد ریلتک ایسوس نباشه
برای دو مودم با کیفیت تفاوت کاملا مشهوده مثلا شما از برندی که از قطعات با کیفیت استفاده میکنه مثلا مقایسه دی لینک 2730 که چیپستش برودکامه با همون 2730 چیپست ریلتک یا 2750 چیپست ریلتک برتری چیپست برودکام رواز نظر سرعت ثابت شدن لینک و پایداری احساس میکنید یا از برند ایسوس مدل n10 برودکام با ریلتک تفاوتو احساس میکنید
ولی مثلا ممکنه یه مودم متفرقه که از قطعات بی کیفیت استفاده میکنه با چیپست برودکام بیارید در حد ریلتک ایسوس نباشه
البته نظر شما محترم
مسلما هر چی پول بدی اش میخوری متناسب با نوع و کارایی و امکانات پول هم خرج میشه ولی زمانی ارزش داره که استفاده از امکانات هم بشه و نه اینکه از پولی خرج میشه از امکاناتش هیچ استفاده ای نمیشه.
حداقل خود من تا الان از انواع برند ها و مودم ها رو گرفتم و از انواع شرکت ها هم ثبت نام adsl داشتم چون کارم همین کارهاست و هر هفته حداقل یک یا دو ثبت نام و رفتن و تنظیم مودم و تحویل دادن هست اما تا بحال ندیدم یه برند خاص توی یک خط که نویز دارم هست مشابه هم نباشه .
این هم که میگن چیپ برودکام پایدار تر هست نه اینکه بنده توی مقایسه دیده باشم snr کمتر یا بیشتر باشه روی همان خط فقط دیده شده توی snr های پایین بعضی چیپ ها با وجود نویز باز هم لینک رو ثابت نگه میدارند اما به اینم باید توجه بشه که هر چیپی حساس تر باشه بعد از قطع لینک و مجددا ثبات لینک روی خط سعی بر کاهش ریت دیتا و ثبات لینک میکنه خود چیپ و حداقل خوبیش این هست که هیچ دیتایی در ریت پایینتر از دست نمیره.
نکته بعدی هم اینکه نویز ها به دوسته تقسیم میشن نویزی که روی خط تحویلی از مخابرات هست که هیچ کاری نمیشه کرد . و قسمت دوم نویزی که فقط با قطع سیم از کل ساختمان و اتصال مستقیم مودم به اون خط و تست میشه فهمید و با سیم کشی مستقیم و با سیم شیلد دار و 4 لایه مخصوص تلفن از جایی که برد که هیچ دستگاه و یا نویزی از دیگر سیم ها و اتصالات روی خط نباشه که مشکل حل میشه جدای اینکه مودم برندش چی باشه. یا چیپش چی باشه.
در نهایت بشخصه مودم 20 تومنی نی پی لینک بدون وافای رو تست میکنم با مودم 180 هزار تومنی asus روی خط خودم هیچ تفاوت snr و هیچ تفاوت دیتا ریتی در قسمت اطلاعات و تنظیمات مودم نمیبینم . شما بگو حداقل یک دونه snr تفاوت و یا یک مگا بیت تفاوت بنده ندیدم. دیگه فکر نمیکنم از مودم تی پی لینک بیست تومنی بدون وای فای توقع چیپ خوب رو داشت اما باز هم همه چیز یکسان ارزیابی شد و مسلما پولی که خرج میکنیم بیشتر برای امکانات جانبی اون مودم هست
خطم نویز داره
ولی نوشتن دانگل 3G
بیشتر پولی که هزینه میکنید مد نظر منه وگرنه اگر مشکل مالی وجود نباشه میشه پول خوبی خرج کرد و در قیمت های بالا چیز خوبی هم خرید.
به نظرمن هر موقع هم که به مشکل کلی برخوردید که از adsl ناامید شدید
TP-LINK TL-MR3220 3G/4G Wireless N Router
میخرید با قیمت 75 تومن این روتر دیگه هم تری جی داره و هم فور جی
در کل تصمیم با خود شماست حتی از نظر من مودم و قابلیت استفاده از دانگل جداگانه هم باشه بهتر هست تا باهم در یک چیپ و در یک کیت.
از نطر تفاوت بخاطر چیپ و برند هم تجربه من میگه تفاوتی دیده نشده . ولی باز هم احترام دیگر دوستان محفوظ
Armin.Computer
29-07-2016, 17:14
ممنون از امین و فرشاد عزیز
من بین این مودم های موندم
TP-LINK 8968N
D-LINK 2790U
ASUS N14U
تی پی لینک از همه ارزون تره
ایسوز هم Qos ظاهرا نداره که نمی دونم تا چه حد کارایی داره
و در ضمن ASUS ظاهرا چیپست برودکام نیست ولی دی لینک و تی پی لینک احتمالا هستن
جوری هم که تحقیق کردم باید هر 3 مودم دانگلی فورجی مثل 3372 رو ساپورت کنن ( امیدوارم درست تحقیق کرده باشم :دی )
تو اين قيمت ايسوس
TP-LINK 8968N
D-LINK 2790U
ASUS N14U
جوری هم که تحقیق کردم باید هر 3 مودم دانگلی فورجی مثل 3372 رو ساپورت کنن ( امیدوارم درست تحقیق کرده باشم :دی )
بین asus و تی پی لینک یکی رو انتخاب کنید 2790 ررو سراغش نریدچون کسایی که گرفتن 2790 راضی نبودن از انتن دهی وای فای
TP-LINK 8968N
D-LINK 2790U
ASUS N14U
سلام من چون خودم 2790u رو مشکیش رو دارم پیشنهاد می کنم بگیرید خوبه اما آنتن یکیش واقعا عالی هست و دیگری به زور آنتن میده که اگر خریدید بهتون می گم چیکار کنید تا عالی شه و اینکه مطمئن باشید رنگ مشکیش برودکامه چون دارمش اما دوستان می گفتن رنگ سفید مشکل آنتن هم دیگه نداره و اینکه این مودم فقط از دانگل های تری جی پشتیبانی میکنه هر چند امتحانش نکردم اما اگر دانگلو وصل کنید قاعدتا باید دانگل سیگنال فور جی رو بگیره و بده به مودم آخه مودم از کجا می خواد بفهمه که فور جیه یا تری جیه و همون طور که گفتم به دو صورت اصلی یا پشتیبانی ازش استفاده کنید و اینکه با پورت یو اس بیش میشه فلش یا هارد وصل کرد و فایلاشو به اشتراک گذاشت اما باید یه فرمت خاص باشن و اگر دانگل وصل کنید مشکلی پیش نمیاد و دانگل راحت فعال میشه دیگه این که فریمورش آپدیت مبشه درسته که گرافیکی تر میشه اما از حالت حرفه ایش خارج میشه ببخشید طولانی شد.
Armin.Computer
29-07-2016, 17:50
به نظرم TP-LINK قیمت مناسب تری داره
اگر مشکل خاصی نداره این رو بگیرم بهتر نیست؟؟؟
چیپست برودکامه
300 مگ هست
امکانات خوبی هم ظاهرا داره
دانگل ساپورت هم هست
نظرتون چیه؟
اللهم صلي علي محمد و آل محمد
خوب مبارك باشه
تست كردي به اشتراك بزارين
چیپست برودکامه
300 مگ هست
دانگل ساپورت هم هست
نظرتون چیه؟
8968 رو خود من نصب کردم همه چیزش عالی هست از انتن دهی تا پایداری خط نمیتونم ازش ایرادی بگیرم . اگه گرفتید مبارک باشه.
farshad0123
29-07-2016, 18:27
چیپست برودکامه
300 مگ هست
دانگل ساپورت هم هست
نظرتون چیه؟
شما قبل از خرید به نظرات دیجی کالا در مورد 8968 هم یه نگاهی بندازید من که تاحالا 8968 تست نکردم ولی مشکلاتی که توی نظرات زدن توی مدل های دیگه tp-link تجربه کردم
2790 هم که ظاهرا رو اسیاتک مشکل ای پی گیری داره بدرد شما نمیخوره ولی من که تست کردم رو مخابرات بجز انتن دهی ضعیفش که از 2730u تک انتن هم ضعیف تر بود مودم بی نقصی بود
Armin.Computer
29-07-2016, 18:39
ممنون از همه دوستان
احتمالا اینترنتی بخرم
+ farshad0123
راستش من اول هم نمی خواستم TP-LINK بگیرم
بعدش دیدم گزینه ای اصلا ندارم
ASUS که برودکام نبود
دی لینک هم که هم قیمتش بالا بود
موند همین تی پی لینک
فعلا این رو میگیرم
دیجی کالا هم نظرات رو تقریبا خوندم
یه عده ای میگن خوب نیست و یه عده ای میگن خوبه
منم چاره دیگه ای ندارم
این خط هم واسه ما دردسری شده
گفتم یه USB دار بگیرم که اگر فردا لینک مشکل داشت حداقل یه دانگل بزنم بهش اوکی شه واسه فورجی
من یه دونه سیسکو x3500 خریدم
ممنون از همه دوستان
احتمالا اینترنتی بخرم
+ @farshad0123 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ASUS که برودکام نبود
موند همین تی پی لینک
فعلا این رو میگیرم
منم چاره دیگه ای ندارم
گفتم یه USB دار بگیرم که اگر فردا لینک مشکل داشت حداقل یه دانگل بزنم بهش اوکی شه واسه فورجی
البته ناگفته نماند نظراتی هم که توی دی جی کالا هست خیلی ها مشکل از فنی نبودن خودشون و یا مشکلاتی از این دست هست. مگر واقعا پیش بیاد که چیزی رو از توی کارتن باز کرده و واقعا مشکل دار باشه که اونم 1 درصد پیش میاد چون این مودم ها تست میشه در چند مرحله و بعد بسته بندی میشه.
دیجی کالا خیلی عالی هست برعکس بقیه فروشگاه های اینترنتی که فقط پی سود هستن دیجی کالا نمونه ی یک کارآفرین نمونه ی ایرانی هست
ممنون از همه دوستان
احتمالا اینترنتی بخرم
+ farshad0123
ASUS که برودکام نبود
موند همین تی پی لینک
فعلا این رو میگیرم
منم چاره دیگه ای ندارم
جناب شما یه نگاه یه tenda dh301 بندازید در سایت مقداد آیتی موجود است
جناب شما یه نگاه یه tenda dh301 بندازید در سایت مقداد آیتی موجود است
به نظر شما 170 هزار تومن پول تقریبا دوتا مودم 8968 نیست با همان کارایی و همان مزیت و همان امکانات مخصوصا که پنل کاربری مودم های تی پی لینک بسیار خوب و راحت قابل تنظیم هستند در مقابل دیگر مودم ها.
به نظر شما 170 هزار تومن پول تقریبا دوتا مودم 8968 نیست با همان کارایی و همان مزیت و همان امکانات مخصوصا که پنل کاربری مودم های تی پی لینک بسیار خوب و راحت قابل تنظیم هستند در مقابل دیگر مودم ها.
عزیز حداقل نسبت به شکایاتی که از تی پی لینک ها میشه این چنین مشکلاتی نداره در ضمن فقط پیشنهاد کردم در اصل و نهایت تصمیم با خودتون هست جناب.
دو تا تي پي گرفتم
يكيش اينقدر داغ ميكنه كه نميشه دست زد
يكيش هم آنتن هاش آويزون شده
ديگه كيفيت قديم رو ندارن حتي دي لينك
دو تا تي پي گرفتم
يكيش اينقدر داغ ميكنه كه نميشه دست زد
يكيش هم آنتن هاش آويزون شده
ديگه كيفيت قديم رو ندارن حتي دي لينك
والا از همین مودم های نسل جدید گرفتم سال پیش مدام روشن هست مشکلی نداشته. دیگه اینکه جدیدا کیفیتشون افت کرده باشه و یا نه رو نمیدونم چون از لحاظ قیمت هم مشابه برندهای دیگه هستند توی بازار . مطمئنا هم اگه کیفیت افت کرده باشه خود شرکت تی پی لینک ضررش رو میکنه چون وقتی تعداد خرابی ها زیاد باشه همه بهم توصیه میکنن که نخرید . ولی اینم در نظر داشته باشیم که هر جا میریم بیشتر تی پی لینک میبینم تا برندهای دیگه لااقل اکثر جاهایی که مقایسه میکنم از هر 10 تا 8 جا رو تی پی لینک میبینم و دو جا رو برندهای دیگه.
والا از همین مودم های نسل جدید گرفتم سال پیش مدام روشن هست مشکلی نداشته. دیگه اینکه جدیدا کیفیتشون افت کرده باشه و یا نه رو نمیدونم چون از لحاظ قیمت هم مشابه برندهای دیگه هستند توی بازار . مطمئنا هم اگه کیفیت افت کرده باشه خود شرکت تی پی لینک ضررش رو میکنه چون وقتی تعداد خرابی ها زیاد باشه همه بهم توصیه میکنن که نخرید . ولی اینم در نظر داشته باشیم که هر جا میریم بیشتر تی پی لینک میبینم تا برندهای دیگه لااقل اکثر جاهایی که مقایسه میکنم از هر 10 تا 8 جا رو تی پی لینک میبینم و دو جا رو برندهای دیگه.
مودم هاي متفرقه رو جمع كردم دو تا ايسوس n14u گرفتم عالي عالي
بيشتر از اينكه كيفيت افت كنه بيشتر احساس مي كنم شانسي شده باشن
در كل mr200 دارم آنتن هاش آويزون شده با اينكه قيمت بالايي هم داره ولي اينجوري باز خوبه داغ نميكنه ٢٧٥٠ اينقدر داغ ميكرد كه رنگش عوض شده بود بعد چند ماه
farshad0123
29-07-2016, 22:53
مودم هاي متفرقه رو جمع كردم دو تا ايسوس n14u گرفتم عالي عالي
بيشتر از اينكه كيفيت افت كنه بيشتر احساس مي كنم شانسي شده باشن
در كل mr200 دارم آنتن هاش آويزون شده با اينكه قيمت بالايي هم داره ولي اينجوري باز خوبه داغ نميكنه ٢٧٥٠ اينقدر داغ ميكرد كه رنگش عوض شده بود بعد چند ماه
ایسوس که مودماش عالین ولی 2750 شما سفیدشو داری یا مشکی؟
من خودم برا خونه 2730 مشکی برودکام دارم 6ساله یکسره روشنه برا مغازه 2750 سفید ریلتک گرفتم برا فامیلامون هم 2730 مشکی برودکام سفارش مصر و n10 و 3تا 2790 گرفتم همشون عالین اصلا مشکل سخت افزاری و هنگ و.... ندیدم ازشون
تی پی لینک هم 8950 با 8901 و 8951 هم داشتن اون 8950 که پورت لنش خراب شد 8901 مشکل هنگ داشت و 8951 دیتاش برا چند ثانیه قطع میکرد
ایسوس که مودماش عالین ولی 2750 شما سفیدشو داری یا مشکی؟
من خودم برا خونه 2730 مشکی برودکام دارم برا مغازه 2750 سفید ریلتک گرفتم برا فامیلامون هم 2730 مشکی برودکام سفارش مصر و n10 و 3تا 2790 گرفتم همشون عالین
سفيد از اين جديدا سطح صاف دارن
٤ ماه حدودا گرفته بودم رنگش داشت زرد ميشد ردش كردم رفت
8151n ببخشيد
Armin.Computer
30-07-2016, 00:17
من اگر خطم نویز خاصی نداشت یه ASUS احتمالا می گرفتم
بعضی مواقع شرایط باعث میشه برند محبوبت رو انتخاب نکنی
از جهتی احساس می کنم تو ایران ASUS خیلی خریدار نداره نسبت به دی لینک و تی پی لینک
Mehrdad092000
30-07-2016, 04:47
سلام
asus ac68u چنتا ورژن داره؟چون 2جور اصلاعات راجب cpu هاش دیدم
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
peyman_2012
30-07-2016, 08:36
خطم نویز داره
ولی نوشتن دانگل 3G
آرمین عزیز این مدل ایسوس رو تو سایتها بررسی کرده بودم چیپستش برودکامه
اما متاسفانه تجربه استفاده نه از خودم و دیگران باهاش ندارم :n16:
محمد7966
30-07-2016, 09:27
سلام
asus ac68u چنتا ورژن داره؟چون 2جور اصلاعات راجب cpu هاش دیدم
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
سلام
من تو سات ایسوس چیزی ندیدم
ولی تو این فروم خارجی نوشته 2 تا ورژن داره
من اگر خطم نویز خاصی نداشت یه ASUS احتمالا می گرفتم
بعضی مواقع شرایط باعث میشه برند محبوبت رو انتخاب نکنی
از جهتی احساس می کنم تو ایران ASUS خیلی خریدار نداره نسبت به دی لینک و تی پی لینک
از اینکه برند asus برند خوبیه شکی درش نیست و بعد از معروفیت هم مقداری از قیمت بالا رو بخاطر برندش داره میگیره که گرونتره
اما از لحاظ اینکه برندهای دیگه مودم امثال دی لینک و تی پی لینک هم بخوام بگم بد بودن اینجوری نبوده و میتونم بگم واقعا جا افتاده توی ایران هم دی لینک و هم تی پی لینک و گستردگی زیادی هم داشته اینقدر که هر جا میرم واقعا اکثرا تی پی لینک و دی لینک دارن.
حتی بشخصه الان asus دارم که خراب شده و گارانتی هم داشت فرستادم اما متاسفانه با همون اشکال برگشت و تعمیر هم نشده ولی باز هم با اینکه یکدونه هم تی پی لینک خرابی نداشتم توی این مدت باز هم نمیام کلی حساب کنم بگم asus خوب نیست. به هر حال توی هر کیت الکترونیکی پیش میاد خرابی باشه.
ولی من بشخصه هیچ بدی از تی پی لینک ندیدم.
با سلام خدمت دوستان. من میخوام مودم ایسوس بگیرم. اینکه چیپستش برودکام باشه یا نباشه چه اهمیتی داره!؟ خیلی مهمه!!!؟؟
با سلام خدمت دوستان. من میخوام مودم ایسوس بگیرم. اینکه چیپستش برودکام باشه یا نباشه چه اهمیتی داره!؟ خیلی مهمه!!!؟؟
سلام اگر خط پر نویزی دارید مهمه در کل برودکام باشه بهتره
سلام اگر خط پر نویزی دارید مهمه در کل برودکام باشه بهتره
من الان میخوام مودم ایسوس بگیرم از کجا بفهمم که چیپش برودکام هست یا نه!؟ جایی توی مشخصاتش نوشته!!؟
Armin.Computer
30-07-2016, 11:57
آرمین عزیز این مدل ایسوس رو تو سایتها بررسی کرده بودم چیپستش برودکامه
اما متاسفانه تجربه استفاده نه از خودم و دیگران باهاش ندارم :n16:
با تشکر از شما
قیمتش یکم بالاست :دی
من الان میخوام مودم ایسوس بگیرم از کجا بفهمم که چیپش برودکام هست یا نه!؟ جایی توی مشخصاتش نوشته!!؟
ولا نداشتم تا حالا
محمد7966
30-07-2016, 13:05
قبل از خرید تو سایتا و فروم های خارجی بگردید
گاهی خود سایت ایسوس هم میزنه که فلان مدل از چیپ برودکام استفاده میکنه
توی صفحه کانفیگ مودم هم بگردید احتمال زیاد هم بزنه
amir_amd
31-07-2016, 22:44
سلام
من از مخابرات استان خوزتان سرویس دارم
خونه ما حدود 30 متر طولش هست.
الان یک مودم ZyXEL P-660HN-T1H دارم که یک آنتن داخلی 5db داره. و نمی تونه تمام طول خونه رو آنتن بده.
میخوام یک مودم بخرم که تمام طول خونه رو جواب بده
چیپش هم حتما میخوام برودکام باشه.
لطفا راهنمایی کنید
محمد7966
31-07-2016, 22:56
سلام
الان یک مودم ZyXEL P-660HN-T1H دارم که یک آنتن داخلی 5db داره. و نمی تونه تمام طول خونه رو آنتن بده.
سلام این یه سری مدل معرفی شدن تو پست دوم به اونا نگاه کنید
یه سوال این مودمی که دارید حساب کردید تا چند متر جواب میده؟چون من مودم 2 آنته دارم دی لینک 2740 با گوشی یه بار تست کردم (البته گوشیم یه خورده قدیمی بود)تا 20 متر بیشتر جواب نمیداد یعنی دقیقا تا 20 متر فقط 1 سیگنال داشت گوشیم
حالا من میگم شما با همین مودم با یه موبایل تست کنید ببینید تا چند متر سیگنال میده
اگر دیدید تا 20 متر جواب بیشتر نمیده به احتمال زیاد باید یه تقویت کننده بخرید و فایده نداره مودم نو بخرید چون من مودم 8 دی بی ندیدم تا الان
2-یه راه دیگه هم هست از یه نفر مودم 2 آنته قرض بگیرید ببنید کل خونه رو پوشش میده یا نه که مطمئن بشید خریدن مودم کافیه یا باید تقویت کننده خرید
amir_amd
31-07-2016, 23:21
سلام این یه سری مدل معرفی شدن تو پست دوم به اونا نگاه کنید
یه سوال این مودمی که دارید حساب کردید تا چند متر جواب میده؟چون من مودم 2 آنته دارم دی لینک 2740 با گوشی یه بار تست کردم (البته گوشیم یه خورده قدیمی بود)تا 20 متر بیشتر جواب نمیداد یعنی دقیقا تا 20 متر فقط 1 سیگنال داشت گوشیم
حالا من میگم شما با همین مودم با یه موبایل تست کنید ببینید تا چند متر سیگنال میده
اگر دیدید تا 20 متر جواب بیشتر نمیده به احتمال زیاد باید یه تقویت کننده بخرید و فایده نداره مودم نو بخرید چون من مودم 8 دی بی ندیدم تا الان
2-یه راه دیگه هم هست از یه نفر مودم 2 آنته قرض بگیرید ببنید کل خونه رو پوشش میده یا نه که مطمئن بشید خریدن مودم کافیه یا باید تقویت کننده خرید
مودم 3 آنتن داشتم ولی 3.3db بود.
تقویت کننده چجوری کار میکنه ؟ میشه مدلش رو معرفی کنید /
البته کلا هم میخواستم مودم رو عوض کنم.
محمد7966
31-07-2016, 23:35
واقعیتش منم کار نکردم
تو اینترنت یه سری مطالب دربارش خوندم
باید شبکه کنید با مودم،تو خوابگاه ازشون داشتیم،برای اینکه سیگنال به همه جا خونه برسه استفاده میشه
حالا من نظرم اینه که اگه بتونید از دوستان یا فامیل یا حتی isp مودم تست بگیرید 2 آنتنه با قدرت 5 دسی بل شاید نیازی هم به خرید تقویت کننده نباشه و کارتون با همون مودم 2 آنتنه راه بیفته
تو اینترنت سرچ کنید ریپیتر یا اکسس پوینت یه سری اطلاعات دستتتون میاد
این دوتا سیگنال رو تقویت میکنند
hellbrain666
01-08-2016, 02:56
برای محیط های داخلی چنین تقویت کننده هایی مناسب هستن (اکستندر)
peyman_2012
01-08-2016, 03:53
سلام
لطفا راهنمایی کنید
سلام
قدرت آنتنش 9 دسی بله دوست عزیز
دیجیکالا هم موجوده
سلام
قدرت آنتنش 9 دسی بله دوست عزیز
دیجیکالا هم موجوده
سلام
با توجه به اینکه مودم های ZyXEL کلا انتن دهی ضعیفی دارند شما میتونید از هر دو برند دی لینک و تی پی لینک 2740 و 8968 استفاده کنید بشخصه دوستم ZyXEL داشت و وقتی براش 2740 رو بردم نصب کردم اتاق سومی که دو دیوار هم بینش بود انتن دهی داشتن اما وقتی با ZyXEL بود انتن در اتاق دوم یک خط اونم به شکل بسیار ضعیفی بود.
البته بستگی به این داره که شما منظورتون از انتن دهی بهتر چی باشه چون در تست ZyXEL انتن دهیش از 2740 و 8968 هم کمتره با این حال بعضی ها باز هم انتن دهی قوی تری مد نظرشونه.
amir_amd
01-08-2016, 08:25
این ASUS DSL-N12HP چیپش برودکام هست ؟
چون آنتنش که بسیار مناسبه.
این ASUS DSL-N12HP چیپش برودکام هست ؟
چون آنتنش که بسیار مناسبه.
در تست این مودم با اینکه انتن های 9 دسی بل داره اما انتن دهی تقریبا مشابه دیلینک و تی پی لینک بود ! و تفاوت چندانی احساس نشده است.
mohammad shandi
01-08-2016, 10:06
سلام
با توجه به اینکه مودم های ZyXEL کلا انتن دهی ضعیفی دارند شما میتونید از هر دو برند دی لینک و تی پی لینک 2740 و 8968 استفاده کنید بشخصه دوستم ZyXEL داشت و وقتی براش 2740 رو بردم نصب کردم اتاق سومی که دو دیوار هم بینش بود انتن دهی داشتن اما وقتی با ZyXEL بود انتن در اتاق دوم یک خط اونم به شکل بسیار ضعیفی بود.
البته بستگی به این داره که شما منظورتون از انتن دهی بهتر چی باشه چون در تست ZyXEL انتن دهیش از 2740 و 8968 هم کمتره با این حال بعضی ها باز هم انتن دهی قوی تری مد نظرشونه.
سلام:
ببخشيد منظورتون از 8968 اين مودمه؟
برودکام نیست . در تست این مودم با اینکه انتن های 9 دسی بل داره اما انتن دهی تقریبا مشابه دیلینک و تی پی لینک بود ! و تفاوت چندانی احساس نشده است.
دوست عزیز دیجیاتو این مودم بررسی کرده و گفته برودکام دو هسته ای با فرکانس ۲.۴
دوست عزیز دیجیاتو این مودم بررسی کرده و گفته برودکام دو هسته ای با فرکانس ۲.۴
خب پس عالیه مبارکه. البته قیمتش هم حدود 200 در میاد که دو برابر یه مودم با همه این امکانات هست.
سلام:
ببخشيد منظورتون از 8968 اين مودمه؟
بله مودم خوبیه چندتاشو نصب کردم مشکلی نداشته راضی بودن البته چیپ هم برودکامه با قابلیت مدیریت پهنای باند.
نکته: مودم های دیلینک انتن قوی تری دارن نسبت به تی پیلینک. بیشتر برای کسایی که ما بین اتاق هاشون چند دیوار هست باید دقت کنن که بعدا به مشکل برنخورن.
دوستان میشه بگید چه مودم هایی قابلیت کنترل پهنای باند رو دارن و چیپشون هم برودکامه
دوستان میشه بگید چه مودم هایی قابلیت کنترل پهنای باند رو دارن و چیپشون هم برودکامه
8960n
8950n
8968
این سه تا رو مطمئنم چون نصب کردم این سه مدل رو باقی مودم ها اطلاعی ندارم.
amir_amd
01-08-2016, 12:08
در تست این مودم با اینکه انتن های 9 دسی بل داره اما انتن دهی تقریبا مشابه دیلینک و تی پی لینک بود ! و تفاوت چندانی احساس نشده است.
من خودم مارک دی لینک رو خیلی قبول دارم.
دی لینک چیزی داره آنتن دهیش قوی باشه و چیپ ست برودکام
من خودم مارک دی لینک رو خیلی قبول دارم.
دی لینک چیزی داره آنتن دهیش قوی باشه و چیپ ست برودکام
درسته که 2730U چیپش برودکام نیست و ریلتک هست اما ریلتک هم خیلی عالی هست من هیچ گونه بدی ازش ندیدم انتن دهی هم عالی هست .
حالا اگه به صرف داشتن چیپ برودکام بخوایم حساسیت نشون بدیم مجبور میشید از 100 به بالا هزینه کنید.
amir_amd
01-08-2016, 12:19
درسته که 2730U چیپش برودکام نیست و ریلتک هست اما ریلتک هم خیلی عالی هست من هیچ گونه بدی ازش ندیدم انتن دهی هم عالی هست .
حالا اگه به صرف داشتن چیپ برودکام بخوایم حساسیت نشون بدیم مجبور میشید از 100 به بالا هزینه کنید.
هزینه اونقدر مهم نیست.
من میخوام حتما تمام خونه رو آنتن بده.
هزینه اونقدر مهم نیست.
من میخوام حتما تمام خونه رو آنتن بده.
در بحث انتن دهی باید ببنید چقدر مانع بین مودم هست وگرنه یک مودم 50 تومنی وای فای دار هم تا 20 متر رو بدون مانع انتن میده اما وقتی مانع میاد بین مودم دیگه باید بفکر مودم هایی بود که انتن دهی بهتری دارن.
حتی مودم هایی هستند هر دو 5 دسی بل اما باز هم انتن دهیشون با هم فرق داره
در کل بهتره مودم رو درجایی نصب کنید که کمترین موانع رو داشته باشه.
مودم 2790 دیلینک احتمالا بتونه نظر شما رو جلب کنه با چیپ برودکام.
amir_amd
01-08-2016, 13:45
در بحث انتن دهی باید ببنید چقدر مانع بین مودم هست وگرنه یک مودم 50 تومنی وای فای دار هم تا 20 متر رو بدون مانع انتن میده اما وقتی مانع میاد بین مودم دیگه باید بفکر مودم هایی بود که انتن دهی بهتری دارن.
حتی مودم هایی هستند هر دو 5 دسی بل اما باز هم انتن دهیشون با هم فرق داره
در کل بهتره مودم رو درجایی نصب کنید که کمترین موانع رو داشته باشه.
مودم 2790 دیلینک احتمالا بتونه نظر شما رو جلب کنه با چیپ برودکام.
2790 خوبه
2750u هم چیپش برودکام هست ؟
2790 خوبه
والا چندتایی من خریدم 2750u که توی بازار ایران بوده هیچ کدوم چیپ برودکام نبوده چیپشون ریلتک بوده برخی دوستان میگفتن برخی مدلهای خاص که نوشته شده c1 یه همچنین چیزی گفتن اگه فکر کنم چیپ برودکامه اما من ندیدم توی بازار
farshad0123
03-08-2016, 15:46
2790 خوبه
دی لینک 2750 که فقط سری های اولش برودکام بودن 5 سالی هست که دیگه فقط ریلتک داره تولید میشه
2790 چیپستش برودکام و مودم خوبی هست ولی انتن دهیش ضعیفه طوری که از 2730uکم اورد
2730 هم مدل c1 میشه برودکام و مدل u1 میشه ریلتک
ولی 2750 که چیپستش ریلتکه تست کردیم انتندهیش فوق العاده بود
Mehrdad092000
04-08-2016, 03:32
سلام
من تو سات ایسوس چیزی ندیدم
ولی تو این فروم خارجی نوشته 2 تا ورژن داره
سلام
مرسی اطلاعات بیشتری پیدا نکردی؟
به نظرت چطوره من که خیلی خوشم اومد مشکلش فقط داشتن یه usb هستش
مودمd7دارم که 4gساپورت نمیکنه بازش نکردم اصلا
بعدش من قبلا الفکس داشتم خطم روی 10 بسته شده بود راحت جواب میداد اما یه هو نویز افتاده نمیدونم از چی البته الان یه مودم معمولی گرین دارم gnet چیه ازونا
این ac68 چیپش نویز مویزو راحت اوکی میکنه دیگه؟
سلام دوستان مودم برودکام عالی با قیمت پایین چی داریم؟
amir_amd
04-08-2016, 11:14
دی لینک 2750 که فقط سری های اولش برودکام بودن 5 سالی هست که دیگه فقط ریلتک داره تولید میشه
2790 چیپستش برودکام و مودم خوبی هست ولی انتن دهیش ضعیفه طوری که از 2730uکم اورد
2730 هم مدل c1 میشه برودکام و مدل u1 میشه ریلتک
ولی 2750 که چیپستش ریلتکه تست کردیم انتندهیش فوق العاده بود
یک مودم با آنتن دهی خوب و چیپ برودکام وجود نداره ؟
اون ایسوس رو هم دیدم خود فروشنده میگفت آنتنش جواب نمیده
محمد7966
04-08-2016, 12:15
سلام
مرسی اطلاعات بیشتری پیدا نکردی؟
به نظرت چطوره من که خیلی خوشم اومد مشکلش فقط داشتن یه usb هستش
مودمd7دارم که 4gساپورت نمیکنه بازش نکردم اصلا
بعدش من قبلا الفکس داشتم خطم روی 10 بسته شده بود راحت جواب میداد اما یه هو نویز افتاده نمیدونم از چی البته الان یه مودم معمولی گرین دارم gnet چیه ازونا
این ac68 چیپش نویز مویزو راحت اوکی میکنه دیگه؟
سلام
راستش چیزی به غیر از این پیدا نکردم
اینم هم راه مطمئنی نیست،مطمئن ترین راه اینه که سایتش زده باشه و یا خود مودم تو دفترچه یا تو تنظیماتش زده باشه
farshad0123
04-08-2016, 13:09
یک مودم با آنتن دهی خوب و چیپ برودکام وجود نداره ؟
اون ایسوس رو هم دیدم خود فروشنده میگفت آنتنش جواب نمیده
تندا هم برودکامن مودماش
amir_amd
04-08-2016, 13:22
تندا هم برودکامن مودماش
رابط کاربری تندا رو ندیدم
ولی مال Dli nk خوبه که مودم خوب نداره
farshad0123
04-08-2016, 13:48
رابط کاربری تندا رو ندیدم
ولی مال Dli nk خوبه که مودم خوب نداره
اره دی لینک فریمورش خیلی خوبه ولی خب 2790 برودکامه که اونم انتن دهیش ضعیفه
سلام دوستان مودم برودکام عالی با قیمت پایین چی داریم؟
دوستان میشه جواب مارو هم بدین
Mehrdad092000
05-08-2016, 06:01
سلام
راستش چیزی به غیر از این پیدا نکردم
اینم هم راه مطمئنی نیست،مطمئن ترین راه اینه که سایتش زده باشه و یا خود مودم تو دفترچه یا تو تنظیماتش زده باشه
اینه اطلاعاتش؟
روی cpu میشه حساب کرد دیگه؟
همش راجب روترش اطلاعات هست
اینه چیپش/؟
CPU1: Broadcom BCM4708A0 (800 MHz, 2 cores)
CPU2: MediaTek MT7510
FLA1: 128 MiB (Spansion Model?)
FLA2: 8 MiB (Brand? Model?)
RAM1: 256 MiB (ESMT DDR3)
RAM2: 64 MiB (Brand? DDR2)
محمد7966
05-08-2016, 12:10
اینه اطلاعاتش؟
روی cpu میشه حساب کرد دیگه؟
همش راجب روترش اطلاعات هست
اینه چیپش/؟
CPU1: Broadcom BCM4708A0 (800 MHz, 2 cores)
CPU2: MediaTek MT7510
FLA1: 128 MiB (Spansion Model?)
FLA2: 8 MiB (Brand? Model?)
RAM1: 256 MiB (ESMT DDR3)
RAM2: 64 MiB (Brand? DDR2)
نگاه کنید تو همین تایپیک هم بحثشو کردیم،چیپ برودکام معجزه نمیکنه
اگر به خاطر نویز خط میگید با چیپ های معمولی هم میشه جلوی نویزو گرفت،به نظرم خیلی نباید سر این مسائل حساس شد
دوستی هم تجربه شو گفته که تفاوت خاصی بین چیپا ندیده،تو همین تایپیک هم گفته
اگر مشکل نویز دارید که تو تایپیک نویز مطرح کردید باید مطمئن شید عیب از مودم که ظاهرا عیب از مودم نیست پس نیازی نیست به خاطر نویز مودم بخرید مگر اینکه خودتون نیاز داشته باشید به مودم جدید
mohammad shandi
06-08-2016, 11:51
دوستان 2740U دي لينك انگار چيپش برادكامه آيا ارزش خريد داره در كل نظرتون در موردش چيه ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
محمد7966
06-08-2016, 11:56
دوستان 2740U دي لينك انگار چيپش برادكامه آيا ارزش خريد داره در كل نظرتون در موردش چيه ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
بستگی داره کدوم ورژنه
من دارم برودکام نیست ریلتیکه البته اگر ورژنش ،ورژن مودم من باشه
mohammad shandi
06-08-2016, 14:15
بستگی داره کدوم ورژنه
من دارم برودکام نیست ریلتیکه البته اگر ورژنش ،ورژن مودم من باشه
اطلاع داريد كدوم ورژنش برادكامه؟
محمد7966
06-08-2016, 14:27
اطلاع داريد كدوم ورژنش برادكامه؟
یه بار دوستی داشت برودکامشو
ولی ظاهرا جدید نیست قدیمی بود
اگر شما اون مودمی که تو دیجی کالا زده یعنی 2740u رو میگید اون برودکام نیست
اون مودم دوستمون هم که برودکام بود از نظر ظاهر زمین تا آسمون تفاوت داره با این مودمی که تو دیجی کالا زدند
اگه مودمی میخواید که هم ارزون باشه هم برودکام باشه مودم های تندا رو بگیرید حتی روی کارتنش هم کلمه برودکام درج شده
اما باز هم میگم به اصرار هم میگم هیچ تاثیری روی خط نویز دار با snr 12 و تنظیم adsl پلاس با تست 4 مودم که دوتا مودم ها هم چیپ برودکام بودن و یکی ریلتک و یکی هم Ralink بود ریلینک هیچ تفاوتی نبود و هر 4 مودم snr رو 12 ثبت میکرد و لینک ثابت میشد دوستان حتما دقتی کنید در بحث snr وقتی هر مودم رو میذارید روی تنظیم adsl پلاس برای تست باید همه مودم ها روی همون تنظیمات بذارید یعنی حتی تیک ANNEX M هم باید برداشته باشه توی هر 4 مودم چون بودن همین گزینه تاثیر زیادی روی SNR داره پس باید تنظیمات مودم روی هر 4 مودم به یه شکل باشه و بعد تست بگیرید.
mohammad shandi
07-08-2016, 11:33
دوستان امكان داره يه مودمي رو معرفي كنند كه در برابر نويز پايداري باشه البته قيمت پايين باشه زياد نميخوام هزينه كنه واي فاي هم نداشت مهم نيست الان 8817 داره جديدا خيلي قطع و وصل ميشه مدام بايد ريستارت كنم تا زير 60 باشه عالي ميشه
ممنون
روستان این 8960n که دی جی داره برودکامه یا نه باید شرط کنم ورژن خاصی بفرستن
محمد7966
07-08-2016, 12:23
دوستان امكان داره يه مودمي رو معرفي كنند كه در برابر نويز پايداري باشه البته قيمت پايين باشه زياد نميخوام هزينه كنه واي فاي هم نداشت مهم نيست الان 8817 داره جديدا خيلي قطع و وصل ميشه مدام بايد ريستارت كنم تا زير 60 باشه عالي ميشه
ممنون
به پست دوم یه نگاهی کنید،ظاهرا تندا ها ارزون قیمتند،ازون مدلای تندا که تو پست دوم هست یه سرچی کنید ببینید قیمتشون چقدره
شما هم پست دوم رو نگاه کنید،ورژن های مختلفی داره،حتما باید ورژنش مشخص باشه
8960n چیپ برودکامه. ورژن خاص نمیخواد برودکامه.
Armin.Computer
07-08-2016, 15:47
سلام
8968 ما آخر رسید
تا الان مشکل خاصی نداشتم
ولی یکبار پینگ پرید
این مودم رو بیشتر واسه این خریدم که اگر به هر دلیلی نتونستم ADSL استفاده کنم
بتونم از درگاه 3G مودم استفاده کنم
farshad0123
07-08-2016, 20:31
اگه مودمی میخواید که هم ارزون باشه هم برودکام باشه مودم های تندا رو بگیرید حتی روی کارتنش هم کلمه برودکام درج شده
اما باز هم میگم به اصرار هم میگم هیچ تاثیری روی خط نویز دار با snr 12 و تنظیم adsl پلاس با تست 4 مودم که دوتا مودم ها هم چیپ برودکام بودن و یکی ریلتک و یکی هم Ralink بود ریلینک هیچ تفاوتی نبود و هر 4 مودم snr رو 12 ثبت میکرد و لینک ثابت میشد دوستان حتما دقتی کنید در بحث snr وقتی هر مودم رو میذارید روی تنظیم adsl پلاس برای تست باید همه مودم ها روی همون تنظیمات بذارید یعنی حتی تیک ANNEX M هم باید برداشته باشه توی هر 4 مودم چون بودن همین گزینه تاثیر زیادی روی SNR داره پس باید تنظیمات مودم روی هر 4 مودم به یه شکل باشه و بعد تست بگیرید.
منظور از برتری برودکام این نیست که snr رو عدد بالاتری نشون بده منظور اینه که پایداری بیشتری در مقایسه با بقیه چیپست ها داره الان خط تلفن من بخاطر اسانسور اتصالی داره یه مودم چیپ ریلتک یا رالینک بهش وصل کنی با همون snr 15 هر دقیقه لینک میپرونه ولی با مودم خودم که 2730 چیپست برودکامه اصلا چنین چیزی نیست و به راحتی و بدون قطعی اینترنت دارم تا وقتی که خودم مودمو خاموش روشن نکنم اصلا لینک نمیپرونه دان استریمم هم روی 6مگه قبلا روی 20مگ هم بوده و با snr منفی هم مقاومت کرده مثلا چند ثانیه snr منفی میموند بعد میرفت بالا لینکو نگه میداشت ولی اگه زمان زیادی منفی میموند لینکو میپروند و روی استریم پایینتر مثلا 15 مگ ثابت میشد این درحالیه که چیپ ریلتک اصلا لینک ثابت نمیشد
Armin.Computer
07-08-2016, 23:26
وضعیت خط من با 8968
و احتمالا چیپ برودکام
SNR Margin (0.1 dB):
122
189
Attenuation (0.1 dB):
550
368
Output Power (0.1 dBm):
189
124
Attainable Rate (Kbps):
3,504
682
خط هم رو 2910 سینک شده
saman123123
08-08-2016, 11:53
من امروز با کمک دوستان بالاخره تونستم با مودم تندا مدل d151 به اینترنت وصل بشم،حقیقتا مودمی نبودکه انتظارش رو داشتم.ا
این هم وضعیت خط با تندا و تی پی لینک:(عکس اول تی پی لینک و دومی مربوط به تندا هست)
mohammad shandi
08-08-2016, 12:36
يكي از دوستام 2730u مشكي كاركرده داره . بنظرتون مي ارزه ازش بخرم و با اسياتك مشكلي نداره؟
يكي از دوستام 2730u مشكي كاركرده داره . بنظرتون مي ارزه ازش بخرم و با اسياتك مشكلي نداره؟
یه مدت 2730u مشکی دقیقا عین همین 2730u سفید هست و هم توی بازار بود اما چیپ برودکام نیست نو این مودم 61 تومنه.
اگه 2730 بدون u باشه نسل قدیم هست اما اگه u داشته باشه نسل جدید هست و هیچ فرقی با سفید نداره.
mohammad shandi
08-08-2016, 16:00
یه مدت 2730u مشکی دقیقا عین همین 2730u سفید هست و هم توی بازار بود اما چیپ برودکام نیست نو این مودم 61 تومنه.
اگه 2730 بدون u باشه نسل قدیم هست اما اگه u داشته باشه نسل جدید هست و هیچ فرقی با سفید نداره.
زيرش نوشته hw ورژن c1 فريمور هم me_1.00
farshad0123
09-08-2016, 01:40
2730 مشکی جدیدا تو بازار هست چیپستشون ریلتکه شما به رنگ توجه نداشته باشید چیپست ریلتک فریمورش با برودکام فرق داره رو صفحه اول چیپست ریلتک نوشته rtk ولی چیپست برودکام کلا فرق داره منوش مدل c1میشه برودکام و u1میشه ریلتک
Mehrdad092000
09-08-2016, 04:00
نگاه کنید تو همین تایپیک هم بحثشو کردیم،چیپ برودکام معجزه نمیکنه
اگر به خاطر نویز خط میگید با چیپ های معمولی هم میشه جلوی نویزو گرفت،به نظرم خیلی نباید سر این مسائل حساس شد
دوستی هم تجربه شو گفته که تفاوت خاصی بین چیپا ندیده،تو همین تایپیک هم گفته
اگر مشکل نویز دارید که تو تایپیک نویز مطرح کردید باید مطمئن شید عیب از مودم که ظاهرا عیب از مودم نیست پس نیازی نیست به خاطر نویز مودم بخرید مگر اینکه خودتون نیاز داشته باشید به مودم جدید
نه بابا بخاطر نویز نمیگیرم که کارا زیادی دارم که این مدل خوشم اومد همشو داره گفتم سوال کنم ببینم همینه یا نه
mohammad shandi
09-08-2016, 07:03
2730 مشکی جدیدا تو بازار هست چیپستشون ریلتکه شما به رنگ توجه نداشته باشید چیپست ریلتک فریمورش با برودکام فرق داره رو صفحه اول چیپست ریلتک نوشته rtk ولی چیپست برودکام کلا فرق داره منوش مدل c1میشه برودکام و u1میشه ریلتک
ديشب تست كردم عالي بود عالي بدون ديس شدن و حتي پينگم كه هميشه بالاي 300 بود الان حدود 160 تا 180 ميشه
داخل منوش هم در مورد برادكام يه چيزهايي ديدم
دوستان، این مدل ایسوس برادکامه؟
توضیح اینکه توی صفحه اول همین پست یکی از دوستان نوشته ایسوس N10 برادکامه اما این مدل یک S هم اضافه داره یعنی N10S
حالا این منو به شک انداخته که این همون مدلیه که دوستمون اشاره کرده یا فرق داره یا اصلا برادکامه یا خیر؟
ممنون می شم فوری فوری راهنمایی کنید وقت ندارم همین امروز فردا می خوام مودمو بخرم...
farshad0123
13-08-2016, 21:57
دوستان، این مدل ایسوس برادکامه؟
توضیح اینکه توی صفحه اول همین پست یکی از دوستان نوشته ایسوس N10 برادکامه اما این مدل یک S هم اضافه داره یعنی N10S
حالا این منو به شک انداخته که این همون مدلیه که دوستمون اشاره کرده یا فرق داره یا اصلا برادکامه یا خیر؟
ممنون می شم فوری فوری راهنمایی کنید وقت ندارم همین امروز فردا می خوام مودمو بخرم...
N10 فقط یه مدلش برودکامه n10 بدون پسونده
دوستان تمامی مودم های تندا برودکامن درسته یا نه باز هم ورژن های خاصی برودکامن؟
دوستان تمامی مودم های تندا برودکامن درسته یا نه باز هم ورژن های خاصی برودکامن؟
موقع خرید دقت کنید روی کارتن های تندا کلمه برودکام داخل یک کادر قرمز رنگ ذکر شده است.
mtm_m2008
20-08-2016, 15:00
سلام دوستان
خط من نویز شدید داره
مودم میخوام عوض کنم بلکه فرجی شد
گزینه هام اینا هستن:
Tenda D301 و Tenda D303 و یکی هم زایکسل VMG1312-B10B
نظرتون چیه؟ گزینه بهتری اگه سراغ دارید بگید لطفا
سپاس
سلام دوستان
خط من نویز شدید داره
مودم میخوام عوض کنم بلکه فرجی شد
گزینه هام اینا هستن:
Tenda D301 و Tenda D303 و یکی هم زایکسل VMG1312-B10B
نظرتون چیه؟ گزینه بهتری اگه سراغ دارید بگید لطفا
سپاس
سلام هیچ کدوم از این مودم ها رو بهتون پیشنهاد نمیکنم میدونم تندا چیپش برودکامه اما شما بردوکامی بگیر با برند دیگه!.
دوم هم اینکه بجای این همه خرج مودم بهتره متراژ کنی اتاقت رو تا سیمی که از توی کوچه میاد توی ساختمان و مستقیم یک سیم بکشی از کنار دیوار وببری و مستقیم متصل کنی به سیم ورودی ساختمان همون سیم مشکی خود مخابرات نویزت به شکل معجزه آسایی بهتر میشه که هیچ احتیاجی به مودم نخواهی داشت در حقیقت خرج روی این موضوع کنی جواب میگیری اما روی تعویض مودم جوابی نخواهی گرفت.
mtm_m2008
22-08-2016, 16:20
سلام هیچ کدوم از این مودم ها رو بهتون پیشنهاد نمیکنم میدونم تندا چیپش برودکامه اما شما بردوکامی بگیر با برند دیگه!.
دوم هم اینکه بجای این همه خرج مودم بهتره متراژ کنی اتاقت رو تا سیمی که از توی کوچه میاد توی ساختمان و مستقیم یک سیم بکشی از کنار دیوار وببری و مستقیم متصل کنی به سیم ورودی ساختمان همون سیم مشکی خود مخابرات نویزت به شکل معجزه آسایی بهتر میشه که هیچ احتیاجی به مودم نخواهی داشت در حقیقت خرج روی این موضوع کنی جواب میگیری اما روی تعویض مودم جوابی نخواهی گرفت.
سلام
سر خط و توي اتاقم خيلي فرقشون نيست و هردوتا نزديك هم هستن، كمترينش اينه توي سيم كشي ساختمون مشكلي وجود نداره، حالا ميخام از باكس بيرون مستقيم و بيارم وصل كنم به سيم كشي ساختمون،با كابل cat5 فردا ميرم مخابرات درخواست ميدم مامور بفرستن چون يك بار اومد صدارو چك كرد و مشكلي نبود، سيمي ك اومده تو خونه نزديك كابل برق هست هرچند ميگن مشكلي نداره و روكش داره ولي به نظرم فاصله شون بيشتر بشه شايد بشه اميد داشت كيفيت بهتر بشه
خيلي جالبه براي من كه با مودم هاي مختلف ريت اس ان ار و ميرايي هاي مختلفي دارم
دوتا n10 امتحان كردم يكي 2740u و يكي هم 2600u كه اخري از همه بهتر بوده
الان با n10 به dmt وصل ميشم ولي not found ميزنه كادر پايين سمت چپ.
ممنون ميشم مودم بهتر سراغ داريد پيشنهاد كنيد
سلام دوستان
TP link W8968 فقط ورژن ۴ در بازار موجود بود، ایا این ورژن چیپست برادکام داره ؟
لینک معتبری سراغ دارین که نشون بده ورژن چهار چه نوع چیپستی داره ؟
ممنون
محمد7966
04-09-2016, 16:18
سلام دوستان
TP link W8968 فقط ورژن ۴ در بازار موجود بود، ایا این ورژن چیپست برادکام داره ؟
لینک معتبری سراغ دارین که نشون بده ورژن چهار چه نوع چیپستی داره ؟
ممنون
سلام
پست دوم رو ببینید آره برودکامه اما سایت معتبر رو نمیدونم کجا هست
fastfind
10-09-2016, 21:41
سلام. من مودم گرفتم مدل Tp-Link TD-W8960n Ver: 6.0
این برودکام نیست؟ آخه با برنامه dmt_redux تست میکنم لوگین نمیکنه!
ولی یه مودم قدیمی ترکیده دارم مدل 8811 اون انگار برودکامه چون تو برنامه dmtredux لوگین میکنه و
میشه پهنای باند رو کم و زیاد کرد ولی این TD-W8960n Ver: 6.0 نمیشه! لوگین نمیکنه!
کسی اطلاعی داره این مدل برودکام هست یا نه؟
محمد7966
10-09-2016, 22:24
سلام. من مودم گرفتم مدل Tp-Link TD-W8960n Ver: 6.0
این برودکام نیست؟ آخه با برنامه dmt_redux تست میکنم لوگین نمیکنه!
ولی یه مودم قدیمی ترکیده دارم مدل 8811 اون انگار برودکامه چون تو برنامه dmtredux لوگین میکنه و
میشه پهنای باند رو کم و زیاد کرد ولی این TD-W8960n Ver: 6.0 نمیشه! لوگین نمیکنه!
کسی اطلاعی داره این مدل برودکام هست یا نه؟
سلام تو خود
مودم میزنه
بگردید ببینید جایی نزده Bcm
اگر زده یعنی برودکامه
اگر ریلتیک باشه میزنه RETK و بقیه چیپها که اسم چیپها رو به اختصار میزنن تو صفحه کانفیگ مودم،باید بگردید
fastfind
10-09-2016, 22:55
سلام تو خود
مودم میزنه
بگردید ببینید جایی نزده Bcm
اگر زده یعنی برودکامه
اگر ریلتیک باشه میزنه RETK و بقیه چیپها که اسم چیپها رو به اختصار میزنن تو صفحه کانفیگ مودم،باید بگردید
ممنون. :n12:
نمیدونید تقریبا کدوم قسمت نوشته؟ خیلی گزینه و اینها داره, جاهای مختلفش رو دید زدم ولی نبود.
چرا تو سایت tplink نزده چیپش رو؟
محمد7966
10-09-2016, 23:20
ممنون. :n12:
نمیدونید تقریبا کدوم قسمت نوشته؟ خیلی گزینه و اینها داره, جاهای مختلفش رو دید زدم ولی نبود.
چرا تو سایت tplink نزده چیپش رو؟
نه شاید تو قسمت device info زده باشه
من نتونستم چیزی پیدا کنم
گاهی شرکت برودکام میزنه که فلان محصولم چیپ بر.دکام داره مثلا مارک فلان ایسوس و...
اگر به فکر کم کردن پهنای باند هستید میتونید از خود مودم کم کنید ولی اگر به فکر کارهای دیگه هستید که فقط با نرم افزار dmt میشه اینکارو کرد بعید میدونن بشه با آپشن های مودم انجام داد
fastfind
10-09-2016, 23:45
نه شاید تو قسمت device info زده باشه
من نتونستم چیزی پیدا کنم
گاهی شرکت برودکام میزنه که فلان محصولم چیپ بر.دکام داره مثلا مارک فلان ایسوس و...
اگر به فکر کم کردن پهنای باند هستید میتونید از خود مودم کم کنید ولی اگر به فکر کارهای دیگه هستید که فقط با نرم افزار dmt میشه اینکارو کرد بعید میدونن بشه با آپشن های مودم انجام داد
والا پیدا نکردم خودمم. تشکر عزیز.
باز تو نت میگردم ببینم پیدا میکنم چیزی ازش یا نه.
آره میخوام با dmt پهنای باندو زیاد کنم که به قول شما فقط هم با اون برنامه میشه.
اشتباه کردم این 8960 رو گرفتم. باید اون مدل ودافون رو میگرفتم. بیخود 80ت دادم :n27:
fastfind
11-09-2016, 12:14
سلام. لطفا یه مودم معرفی کننید غیر از tplink که
حتما بدون هیچ تردیدی برودکام باشه و از همه نظر بدون مشکل باشه.
مدل ودافون hg556a یا مثلا asus ...
بهترین مدل چیه؟ تا حدود 160 تومن هم چیزی بود معرفی کنید.
هر مودممی میبینی از این چیپهای ضعیف گذاشتند.
من فاصله ام از مرکز مخابراتی 3 کیلومتره...
زایکس یا دی لینک یا سیسکو یا ودافون هواوی یا لینکس سیس؟
از tplink دیگه خوشم نمیاد.
بهترین مودم برودکام asus هستش؟ کدوم مدلش؟
یه مدلی معرفی کنید رد خور نداشته باشه. :n12:
محمد7966
11-09-2016, 15:54
سلام. لطفا یه مودم معرفی کننید غیر از tplink که
حتما بدون هیچ تردیدی برودکام باشه و از همه نظر بدون مشکل باشه.
مدل ودافون hg556a یا مثلا asus ...
بهترین مدل چیه؟ تا حدود 160 تومن هم چیزی بود معرفی کنید.
هر مودممی میبینی از این چیپهای ضعیف گذاشتند.
من فاصله ام از مرکز مخابراتی 3 کیلومتره...
زایکس یا دی لینک یا سیسکو یا ودافون هواوی یا لینکس سیس؟
از tplink دیگه خوشم نمیاد.
بهترین مودم برودکام asus هستش؟ کدوم مدلش؟
یه مدلی معرفی کنید رد خور نداشته باشه. :n12:
سلام پست دو رو ببینید.
دوستمون چندین مدل معرفی کردند
armin_punisher6
20-09-2016, 15:04
این مشخصات خط من با مودم تی پی لینک 8960 قدیمیه.میخوام مودم عوض کنم.آیا برودکام مهمه برای این خط؟نظر خودم رو ایسوس n10 c1 هست.
amir_motevaledemeh
05-10-2016, 16:59
سلام دوستان تاپیکی ندیدم برای مشکلات مودم ناچارن اینجا مشکلمو میگم اگه تاپیکی هم هست لطفا بگید و اما مشکل اینکه یه مودم تندا dh301 دارم وقتی 4 نفر به صورت هم زمان از کنسول برای بازی آنلاین استفاده میکنن پینگ به شدت بالا میره حالا 3نفر وصل بشن همچین حالتی پیش نمیاد جریان چیه؟من یه مودم 2740udlink هم دارم که وصلش کردم بازم 4نفره هم زمان وصل شدیم همچین مشکلی پیش نیومد میشه کمکم کنید؟
amir_motevaledemeh
05-10-2016, 17:00
سلام دوستان تاپیکی ندیدم برای مشکلات مودم ناچارن اینجا مشکلمو میگم اگه تاپیکی هم هست لطفا بگید و اما مشکل اینکه یه مودم تندا dh301 دارم وقتی 4 نفر به صورت هم زمان از کنسول برای بازی آنلاین استفاده میکنن پینگ به شدت بالا میره حالا 3نفر وصل بشن همچین حالتی پیش نمیاد جریان چیه؟من یه مودم 2740udlink هم دارم که وصلش کردم بازم 4نفره هم زمان وصل شدیم همچین مشکلی پیش نیومد میشه کمکم کنید؟
hamid_mol
02-11-2016, 16:07
سلام
من با تجره به ای که داشتم مودم های با چیپ برودکم در ارتباط ای دی اس ال ضعیف تر هستند، توی لینک زیر توضیح مشکلم رو لطفا راهنماییم کنید، شاید اشتباه می کنم:
Babak TechCom
14-11-2016, 05:12
سلام دوستان عزیز
منم می خوام مودم adsl بگیرم
می خوام آنتن دهیش خوب باشه و پهنای باندش رو خط نویز دار بیشتر باشه
نظرم رو d2 tplink ه. مودم بهتری سراغ دارین که زیاد از این گرون تر نباشه؟
asus dsl ac52 چطوره؟
یه مقایسه بین آنتن دهی و سرعت اینترنت مودم هایی که داشتین می کنین
21-01-2017, 12:26
سلام
دوستان این برنامه DMT دقیقا کارش چیه؟
محمد7966
21-01-2017, 20:13
سلام
دوستان این برنامه DMT دقیقا کارش چیه؟
سلام
تو تایپیک نویز مطرح شده بود ولی خیلی هم بهش نمیشه امیدوار بود چون ظاهرا همه چی به تنظیمات پشتیبانی بستگی داره و بعید میدونم معجزه کنه این نرم افزار
#3000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام به همه دوستان کسانی که گوشی اندروید دارن و گوشیشون روت هست busy box رو نصب کنن و با دستور تلنت به آپی تنظیمات مودم وصل و یوزر پس بعد دستور زیر:
adsl configure --snr 001
یا تو پی سی تلنت و از تو تنظیمات ویندوز فعال و تو cmd
اول دستور تلنت آپی مودم بعد یوز پس و بعد دستور بالا یا میتونین از نرم افزار putty استفاده کنید که دیگه نیاز به فعال کردن تلنت تو ویندوز نیست
اینجوری مودم از تمام توانش استفاده می کنه و بیشترین پهنای باندو میگیره.اگر کاربرد داشت تشکر فراموش نشه!
Armin.Computer
22-01-2017, 16:59
سلام
مودم با سیم با چیپست برودکام چی تو بازار هست؟
shahin_dictator
26-03-2017, 18:55
سلام
مودم با سیم با چیپست برودکام چی تو بازار هست؟
من دارم برودکام هست.
D-Link DSL-2520U-Z2 ADSL2 Plus Wired Modem Router
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Enemy Killer
30-03-2017, 13:12
روتر Tenda D810R چیپستش Broadcom هستش .
چرا دنبال روتری با چیپست Broadcom هستی ؟
Sent from my EVERCOSS A7S using Tapatalk
amir_amd
30-03-2017, 17:20
دوستان نظرتون در مورد دی لینک 2790u چی هست ؟
مودم خوبی هست
اگر ایرادی داره بگید چون میخوام بخرمش
mahtabe shab
30-03-2017, 18:29
سلام دوستان سال نو همه مبارک .از دوستان متخصص یه سوال دارم این مودم ایسوس n14uچیپستش برودکام هست یانه و در کل مودم خوبی هست یانه ؟اگه مودم بهتری سراغ دارید تو همین رنج یا کمی بالاتر مدلشو ممنون میشم اعلام کنید غیراز تی پی لینک وتندا ودی لینک چون کیفیتشون خیلی فرق کرده نسبت به قبل و کلا از مودمهای ایسوس وسیسکو بیشتر خوشم میاد.
دوستان نظرتون در مورد دی لینک 2790u چی هست ؟
مودم خوبی هست
اگر ایرادی داره بگید چون میخوام بخرمش
سلام من دارم آشغال واقعی هست اصلا نگیرید
iman2919
28-05-2017, 07:45
سلام بهترین مودم با چیپست برودکام تا قیمت 200 هزار تومان چی هست؟
سلام. اقا یه کمک به من میکنید. من خطم نویز داره فاصلم هم از مرکز مخابرات زیاده به تازیگیم وارداشتن خط ما رو فیبر کردن دیگه اسیا تک بهم سرویس نمیده مجبورم برم از مخابرات اینترنت بگیرم با تمام این چیزا میخواستم یه راهنمایی کنید یه مودم با چیپ برادکام بهم معرفی کنید که واقعا مطمعن باشه جواب بده این مشکل قطع وقل شدنم حل شه گه کلافم کرده دیگه انتن دهیشم خوب باشه متراژ خونه ۹۰متر ایناست. ممنون
MOHAMMAD2010
13-06-2017, 15:18
واقعا هر کس خطش نویز داره باید مودم با چیپ برودکام بگیره
دیروز خط تلفن من قطع شد ( یعنی اصلا بوق نداشت ) ولی اینترنت وصل بود
این عکس رو از مودم دیروز گرفتم
SNR روی 2 رفته بود ولی بازم لینک قطع نمیشد !
iman2919
16-06-2017, 09:22
واقعا هر کس خطش نویز داره باید مودم با چیپ برودکام بگیره
دیروز خط تلفن من قطع شد ( یعنی اصلا بوق نداشت ) ولی اینترنت وصل بود
این عکس رو از مودم دیروز گرفتم
SNR روی 2 رفته بود ولی بازم لینک قطع نمیشد !
سلام چه مودمی داری؟
MOHAMMAD2010
16-06-2017, 10:30
سلام چه مودمی داری؟
Tp-Link 8960
LoveLIfe
07-10-2017, 21:04
تندا دی 302 ورژن 2 هم برودکام هست ؟
مودم خوب برای خط نویز دار چی پیشنهاد می دید ؟
تا 120 130
ardeshir n
07-10-2017, 22:06
تندا دی 302 ورژن 2 هم برودکام هست ؟
مودم خوب برای خط نویز دار چی پیشنهاد می دید ؟
تا 120 130مودم-روتر ADSL و بيسيم ايسوس مدل DSL-N10 C1
را در دیجیکالا ببین.
Sent from my ASUS using Tapatalk
mohamad114
14-10-2017, 22:06
سلام خسته نباشید دوستان
من سرویس شاتل دارم خط تلفن نویز داره و مودم هم مشکل داره! حالا میخوام یه مودم بگیرم که با شاتل هماهنگی داشته باشه! مودم های خود شاتل زایکسل خوبن یا برند مثل ایسوز یا تندا بگیرم؟
W8970 TP-LINK ورژن 1 دارم که به شدت افتضاح هست و قطع وصلی داره
ایسوز چیپست برودکام نداره ولی تندا هست !ممکنه تاثیری توی نویز داشته باشن؟ اگر برودکام بهترین مودم ها تا 150 تومن چی هست اگر نه شما بگید؟
دو تا مودم انتخاب کردم از نظر شما برای شبکه شاتل چطور هست تاثیری داره...
ADSL مدل DSL-N12U C1
Tenda DH301
این دو تا مودم خوب هستن؟ با شاتل هماهنگی دارند؟ کدوم بهتره؟ بهترین برند چیه؟ اگر مودم های دیگه ای مد نظر دارید معرفی کنید!
.::Mohammad::.
15-10-2017, 00:02
سلام خسته نباشید دوستان
من سرویس شاتل دارم خط تلفن نویز داره و مودم هم مشکل داره! حالا میخوام یه مودم بگیرم که با شاتل هماهنگی داشته باشه! مودم های خود شاتل زایکسل خوبن یا برند مثل ایسوز یا تندا بگیرم؟
W8970 TP-LINK ورژن 1 دارم که به شدت افتضاح هست و قطع وصلی داره
ایسوز چیپست برودکام نداره ولی تندا هست !ممکنه تاثیری توی نویز داشته باشن؟ اگر برودکام بهترین مودم ها تا 150 تومن چی هست اگر نه شما بگید؟
دو تا مودم انتخاب کردم از نظر شما برای شبکه شاتل چطور هست تاثیری داره...
ADSL مدل DSL-N12U C1
Tenda DH301
این دو تا مودم خوب هستن؟ با شاتل هماهنگی دارند؟ کدوم بهتره؟ بهترین برند چیه؟ اگر مودم های دیگه ای مد نظر دارید معرفی کنید!
بهترین و مناسب ترین مودم حال حاضر بازار که برودکام هست و دانلود مستر داره و دانگل 3g و 4g ساپورت میکنه و کلی امکانات دیگه داره و با شاتل هم کاملا هماهنگ هست فقط ایسوز n14u هست که قیمتش بین 160 الی 185 تومن متغییر هست. من خودم ازش دارم و راضی هستم اتفاقا اینترنت من هم شاتل هست و خیلی خوب جواب داده
مدل n12 در مقابل امکانات n14u ایسوز اصلا قابل مقایسه نیست هرگز اون مدل قدیمی رو نخر
در ضمن اگر انتن های n14u رو عوض کنی و دو تا 5 و یا دوتا 10 دسی بل بندازی روش فوق العاده معرکه میشه یعنی راحت تا چهار تا خونه اون طرف تر هم جواب میده ولی انتن های خودش مخصوص یک خونه نهایت 100 متری هست
mohamad114
16-10-2017, 12:02
سلام دوستان یه خواهش دارم بین این دو مودم کدوم بهتره ؟ اولویت اولم نویز بتونه تحمل کنه و قطع وصلی کم باشه کیفیت اینترنت خوب باشه! از شاتل اینترنت میگیرم با شاتل هماهنگی داشته باشه! و بعدش وایفای و بعد خدمات دیگر؟
کدوم یکی چیپست برودکام داره و کدوم چیپست برودکامش عملکرد بهتری داره؟
سایت دی جی کالا هستن
TP-LINK TD-W8960N
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم-روتر--ADSL2-بي-سيم-N300-تي-پي-لينک-مدل-TD-W8960N
D-LINK Dsl-2740U
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم-روتر-ADSL2-Plus-بي-سيم-N300-دي-لينک-مدل-DSL-2740U
اگر بخوام مودم TP-LINK TD-W8960N بگیرم! ورژن ها و مدل های مختلفی داره کدوم ورژن رو بگیرم بهتره؟
Mehrdad092000
20-10-2017, 04:39
یه مودم اروزن بدون وایرلس بگین براد کام میخوام بزنم روتر
shahin_dictator
21-10-2017, 11:38
یه مودم اروزن بدون وایرلس بگین براد کام میخوام بزنم روتر
Mehrdad092000
21-10-2017, 14:23
ممنون الان TD-W8950N دارم اما مخوام یه مودم معمولی بگیرم وصل کنم روتر اینم ببرم مغازه
قیمت این مدل که معرفی کردی 25 ؟ خوب جواب میده ؟نویز اینا نداره که ؟رنگاش فرقی توی سخت افزار ندارن که؟
shahin_dictator
21-10-2017, 14:33
ممنون الان TD-W8950N دارم اما مخوام یه مودم معمولی بگیرم وصل کنم روتر اینم ببرم مغازه
قیمت این مدل که معرفی کردی 25 ؟ خوب جواب میده ؟نویز اینا نداره که ؟رنگاش فرقی توی سخت افزار ندارن که؟
سلام بله قیمتش درست هست.
خیلی خوب جواب میده حتی روی خط هایی با نویز بالا هم خوب جواب میده.
اصلا رنگ بندی توی کیفیتش تاثیر نداره هر دو رنگ برودکام هستن.
Mehrdad092000
22-10-2017, 00:54
سلام بله قیمتش درست هست.
خیلی خوب جواب میده حتی روی خط هایی با نویز بالا هم خوب جواب میده.
اصلا رنگ بندی توی کیفیتش تاثیر نداره هر دو رنگ برودکام هستن.
اونجوری که دیدم چیپش
BCM6338
BCM6332 هست بسته به ورژن البته ورژن ایرانی اینو نمیدونم چیه
رنگ اخه قبلا فرق داشت گفتم لابود اینم اینطوریه البته قیمتا یکین
که
CPU240
MHz هم هست
مودم قبلیم BCM6358@300MHz اینه
حالا نمیدونم تفاوتا چقدره
مودم های دیگه ای هم هست تا قیمت 40 اینا؟یا یکم بالاتر
david-ebi
02-01-2018, 18:23
دوستان 80درصد مودمهایی که چیپست برودکام دارند به همراه ورژن چیپست در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به ترتیب حروف الفبای نام مودمها آمده.
meisam.avr
16-01-2018, 16:01
سلام
من مودم تی پی لینک TP-LINK TD-W8961ND داشتم که الان دیگه کار نمیکنه 4 سال عمر کرد(version 3 )
الان مودم asus am602 وصله می خواستم مودم بخرم
چیزایی که در اولویته:
**برد وای فای (بین pc ومودم تقریبا بین 12 تا 15 متر فاصلس که یه دیوار هم بینشون هس که دیوار اتاقه)
**محدود کردن سرعت چه از طریق lan و wifi برای کاربران
**محدود کردن حجم چه از طریق lan وwifi برای کاربران
**روشن بودن 24 ساعته
**خطم نویزداره
upstream
downstream
10.3
6to10.6
snr margin
21.1
33.0
attenuation
19.5
12.3
output power
1148
5758
attainable rate
1148
5807
rate
downstream در snr متغییره رو 6 میره بر میگرده
بین مدل های n14u asus , tplink 8970 ,tplink 9970 کدوم بهتره به نظرتون به ترتیب؟
چیزی که نظر منو جلب کرد
مدل tplink 8970 پورت گیگابیتی داره , و VDSL ساپورت میکنه
و مدل tplink 9970 پورت مگابیتی داره ولی از VDSL پشتیبانی میکنه تا سرعت 100Mbps ساپورت می کنه
و مودم n14u asus پورت مگابیتی داره ولی از VDSL پشتیبانی نمیکنه و تا سرعت 24Mbps ساپورت می کنه
کلا تا چه سرعتی ساپورت میکنن مودم ها ای دی اس ال؟
ازلحاظ برد انتن کدوم قوی تره؟مدل asus و مدل tplink 8970 با تعویض انتن میشه بردشون و قدرت سیگنال رو بیشتر کرد؟
در مدلای بالا از لحاظ cpu که ایسوس ralink هست و تی پی لینک broadcom کدوم بهتره؟
ممنون
mehdi666lp
24-02-2018, 12:19
سلام به همه
راجب مودم D-Link 2790u میخواستم به همه دوستان بگم این مودم دارای دو Hardware Version در ایران میباشد که فقط مدل D-Link 2790U Rev A1 دارای چیپست بردکام هستش اشتباها نرید مدل D-Link 2790u Rev V1 رو بخرید که Ralin میباشد
دوستان طبق تحقیقاتم بهترین چیپ هابه ترتیب:
bcm 63138
bcm 63137
bcm 63168
bcm 63381
bcm 6368
هستن که مودم zyxel vmg 1312-b هم چیپ 63168 روشه قیمتشم خوبه ولی شانس ما نایاب شده الان ...
داشتید من خریدارم این vmg1312-b رو...
یه آپدیت:
دیروز رفتم یدونه tp link td-w9970 گرفتم ..
مودم قبلیم dsl n10 بود ...
امروز مودمو که گزاشتم روی annex m مقدار snr از 10-11 اومد روی 16 و روی annex a هم snr از 12 اومد روی 19-20 ...(البته اینا snr down هست up زیاد تغییر نکرد)...
واقعا فکر نمی کردم چیپ برادکام تا این حد موثر باشه ...
dawwmnnnn.....
pesar_tanha
19-04-2018, 12:04
سلام
مودم فعلی من ausu n10 است یعنی سرطان سرشار از انواع نویز
یه مودم دیگه که اساسیت بالا روی نویز نداشته باشه چی بگیرم ؟
pesar_tanha
19-04-2018, 12:06
مودم-روتر ADSL و بيسيم ايسوس مدل DSL-N10 C1
را در دیجیکالا ببین.
Sent from my ASUS using Tapatalk
این مودم DSL-N10 C1 معرفی نکنید خیلی اذیت میکنه من دارمش و الان میخوام تغیرش بدم
دوستان N10 روسمتش نرید ..
کلی طول میکشه تا وصل بشه خیلی وقت هم هست آپدیت نشده...(نرم افزار)
OnlyRealMadrid
26-04-2018, 21:46
نت فن اوا دارم و مودم 2730U مدل C1 دارای چیپست برادکام ولی چندین ساله دارم استفاده میکنم داره اذیت میکنه دیگه آخر عمرشه، مسئول فنی فن آوا گفت تجهیزاتمون زایکسل هستش و مودم زایکسل بگیر. آیا یکی بودن برند مودم با تجهیزات شرکت ارائه دهنده، تاثیری در پایداری میذاره یا شایعست؟!اگه میذاره لطفا یه مدل از زایکسل معرفی کنید که برادکام باشه، مرسی
نت فن اوا دارم و مودم 2730U مدل C1 دارای چیپست برادکام ولی چندین ساله دارم استفاده میکنم داره اذیت میکنه دیگه آخر عمرشه، مسئول فنی فن آوا گفت تجهیزاتمون زایکسل هستش و مودم زایکسل بگیر. آیا یکی بودن برند مودم با تجهیزات شرکت ارائه دهنده، تاثیری در پایداری میذاره یا شایعست؟!اگه میذاره لطفا یه مدل از زایکسل معرفی کنید که برادکام باشه، مرسی
zyxel
vmg-1312-b10a
vmg-1312-b10b
این دوتارو اگر داشتن بگیر ابنا برادکامن...
هرچی گرفتی مطمئن شو چیپش برادکام باشه..(لیست اول تاپیک هم روش حساب باز نکن خطا داره...مثلا asus n10 یا n14 چیپ برادکام نیستن...)
سلام
مودم tp-link TD-W8960N(EU) Ver:7.0 آیا چیپ برادکام هست؟
یا با سریال نامبر میشه فهمید برادکام هست
sadeghbb
21-05-2018, 15:22
دوستان این مدل هم برادکام هست ؟
VDSL Modem/Router VMG 1312-B10B[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1)-750x750.jpg
سلام
این مودم آیا چیپستش برودکام هست ؟
Asus DSL-N10 C1 Wireless-N150 ADSL Modem Router
Aria.A97
08-06-2018, 15:56
دوستان الان از مودم های موجود تو بازار چی رو پیشنهاد میدید؟ ترجیحا زیر 200 هزار تومن (تا 250 هم مشکلی نداره اگه خوب بود)
سلام
این مودم آیا چیپستش برودکام هست ؟
Asus DSL-N10 C1 Wireless-N150 ADSL Modem Router
اگه اشتباه نکنم Ralink ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست
mohammadgh6
22-06-2018, 01:22
دوستان مودمهای زایکسل که شاتل میده چطورن؟
nobody2000
22-06-2018, 12:33
دوستان این مدل هم برادکام هست ؟
VDSL Modem/Router VMG 1312-B10B
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1)-750x750.jpg
بله برادکام هست .اتفاقا دیروز چک کردم بنظر مودم خوبی میاد خودم هم تو فکر خریدش هستم .
از دوستان کسی سابقه استفاده ازش را داره ؟
بنظر یکی از کاملترین مودمهای VDSL هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!gwsViewDetail.action?articleOid=0142 51&lang=EN
Architecture:
MIPS 4350
Vendor:
Broadcom
Bootloader:
U-Boot
System-On-Chip:
Broadcom BCM63168UKFEBG
CPU/Speed
400 MHz
خودم عشق کردم چه لینکهایی دادم :n02::n02:
nobody2000
22-06-2018, 12:45
دوستان الان از مودم های موجود تو بازار چی رو پیشنهاد میدید؟ ترجیحا زیر 200 هزار تومن (تا 250 هم مشکلی نداره اگه خوب بود)
اگه اشتباه نکنم Ralink ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست
یه ASUS DSL-N14U B1 یا DSL-N14U از سایت دیوار دست دو بخر حدود 200 220 تومان بعدش منم یه عمر دعا میکنی .مدل B1 جدیدتره ولی هر دو امکاناتشون یکی هست .به چیپ هم کاری نداشته باش تنظیمات دقیق ADSL که تو مودم های Asus هست تو هیچ مودمی ندیدم مخصوصا تنظیمات نویز خط که عالی جواب میده .
mehrabooni
08-08-2018, 12:56
zyxel
vmg-1312-b10a
vmg-1312-b10b
این دوتارو اگر داشتن بگیر ابنا برادکامن...
هرچی گرفتی مطمئن شو چیپش برادکام باشه..(لیست اول تاپیک هم روش حساب باز نکن خطا داره...مثلا asus n10 یا n14 چیپ برادکام نیستن...)
سلام کدوم یکی از اینا wifi ACرو هم پشتیبانی میکنن ؟ :n12:
mehrabooni
08-08-2018, 13:02
یک مودم با چیپست برودکام میخوام که از وای فای AC پشتیبانی کنه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.