مشاهده نسخه کامل
: اخطار دادن ویندوز هارددیسک samsung hd502hj
amirtehrani93
30-04-2016, 13:19
سلام دوستان هارد دومم رو سیستم دچار مشکل شده
دوتا هارد دارم سیگیت 1ترا و سامسونگ hd502hj 500GB
از سامسونگ برای فیلم و سریال استفاده میکنم چند روزه یه صدایی ازش میاد
همیشه هم نیست بعضی وقتها واسه یکی دوثانیه یه صدای درگیری میده (صدای تق مانند)و قطع میشه
البته سیستم رستارت نمیشه
فریم ورشو آپدیت کردم مشکلش حل نشد
ویندوز 10 دارم که بعضی وقتها شاید 10بار یکبار ویندوز بالا اومدنی اخطار میده کا از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید بخاطر مشکلی که داره ممکنه همه اطلاعات از بین بره (هیچ اشاره ای به مشکل نمیکنه )
بچه ها میدونید مشکل هارد چیه؟ اگه نرم افزاری هست که حلش کنه عالی میشه در غیر اینصورت بنظرتون هزینه تعمیرش چقدر میشه؟
کرج جای خوبی واسه تعمیرش میشناسید؟گارانتی هم نداره
محمد7966
30-04-2016, 13:29
سلام با برنامه hd tune یه عکس از تب health اش بگیرید
دوستان ببینند وضعیتش چطوره؟
amirtehrani93
30-04-2016, 13:29
اینم مشخصات با برنامه hd tune
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابل هم تعویض کردم ولی فرقی نکرد
ata.royalfalcon
30-04-2016, 16:52
اینم مشخصات با برنامه hd tune
کابل هم تعویض کردم ولی فرقی نکرد
1. دکمه maximize رو بزنید تا تمام صفحه بشه . یا اینکه اسکرول کنید تا قسمت بالا هم دیده بشه و یه عکس دیگه بذارید .
2. برای اطمینان هم از هارد دیسک یک ترابایتی یک عکس کامل بذارید چون شاید اخطار ویندور مربوط به این هارد دیسک باشه نه هارد دیسک سامسونگ .
همیشه هم نیست بعضی وقتها واسه یکی دوثانیه یه صدای درگیری میده (صدای تق مانند)و قطع میشه
شاید مربوط به خارج شدن هارد دیسک از حالت sleep باشه و برعکس که میتونه باعث ایجاد چنین صدایی بشه .
در غیر اینصورت بنظرتون هزینه تعمیرش چقدر میشه؟
اگر واقعاً مشکلی داشته باشه ، تعمیر معمولاً به صرفه نیست و بهتر هست هارد دیسک جدید تهیه بشه مگر اینکه اطلاعات مهمی داشته باشید و هارد دیسک هم بطور کامل Fail شده و برای دسترسی به اطلاعات سعی میشه که هارد دیسک تعمیر بشه تا بتوان اطلاعات رو به جای دیگه ای منتقل کرد .
amirtehrani93
30-04-2016, 18:43
1. دکمه maximize رو بزنید تا تمام صفحه بشه . یا اینکه اسکرول کنید تا قسمت بالا هم دیده بشه و یه عکس دیگه بذارید .
2. برای اطمینان هم از هارد دیسک یک ترابایتی یک عکس کامل بذارید چون شاید اخطار ویندور مربوط به این هارد دیسک باشه نه هارد دیسک سامسونگ .
شاید مربوط به خارج شدن هارد دیسک از حالت sleep باشه و برعکس که میتونه باعث ایجاد چنین صدایی بشه .
اگر واقعاً مشکلی داشته باشه ، تعمیر معمولاً به صرفه نیست و بهتر هست هارد دیسک جدید تهیه بشه مگر اینکه اطلاعات مهمی داشته باشید و هارد دیسک هم بطور کامل Fail شده و برای دسترسی به اطلاعات سعی میشه که هارد دیسک تعمیر بشه تا بتوان اطلاعات رو به جای دیگه ای منتقل کرد .
ممنون عطاجان
سامسونگ :
سیگیت :
خود ویندوز اخطار دادنی اسم هارد مینویسه سامسونگ مشکل داره
نه کامپیوتر به اسلیپ اصلا نمیره
وسط فیلم دیدن ، وب گردی و یا حتی فقط خود ویندوز رو دسکتاپ باشه هیچ قانون خاصی تا به حال واسه این صدای تق ندیدم
در حد یکی دوثانیه صدا میده انگار هدش درگیر میشه به نظرم!!!
به نظرت با پاک کردن کامل هارد و پارتیشن بندی دوباره مشکل حل میشه؟(این هارد دوتا پارتیشن داره جداگونه هرکدومو خالی کردم و فرمت کردم ولی مشکل همچنان از بین نرفته)
amirtehrani93
30-04-2016, 20:51
اینم اخطار ویندوز 10 الان دوباره هشدار داد
amirtehrani93
01-05-2016, 23:22
دوستان راهی برای حل مشکل پیدا نکردین؟:n03:
یه شات از برنامه زیر بزارید
Hdd Sentinel
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.