ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در بوت شدن سیستم

yaghob.boss
29-04-2016, 22:20
سلام دوستان سیستمم وقتی روشن میکنم لحظه ای که میخواد بوت بشه مینویسه cd/dvd و بعد از طریق هاردبوت میشه تا اینجا میاد ولی روی همون حالت میمونه یا صفحه سیاه میشه وقتی سوکت های سی دی رام در اوردم درست شد ولی بعد چند روز دوباره همینجور شد سوکت هارد رو در بیارم دوباره جا بزنم درست میشه ولی بعد یکی دوروز بازم همینجوره
مشکل چیه چیکار کنیم

محمد7966
29-04-2016, 22:26
سلام دوستان سیستمم وقتی روشن میکنم لحظه ای که میخواد بوت بشه مینویسه cd/dvd و بعد از طریق هاردبوت میشه تا اینجا میاد ولی روی همون حالت میمونه یا صفحه سیاه میشه وقتی سوکت های سی دی رام در اوردم درست شد ولی بعد چند روز دوباره همینجور شد سوکت هارد رو در بیارم دوباره جا بزنم درست میشه ولی بعد یکی دوروز بازم همینجوره
مشکل چیه چیکار کنیم

سلام اول باطری مین برد در بیارید تا تنظیمات ریست بشه

بعد 1 سوال:کدوم سوکتا رو در میارید؟سوکتایی که از پاور به هارد وصلند یا سوکتایی که از مین برد به هارد وصلند؟

yaghob.boss
30-04-2016, 09:13
هردو ولی فکر کنم دفه اول سوکت ساتا رو دراوردم
حتی سوکت رو هم با سکوت دی وی دی رایتر عوض کردم

Pr0m3en
30-04-2016, 09:26
هردو ولی فکر کنم دفه اول سوکت ساتا رو دراوردم
حتی سوکت رو هم با سکوت دی وی دی رایتر عوض کردم
درود
وارد منوی بایوس میشید
میرید توی تنظیمات بوت
همه رو غیر فعال کنید و اولی رو روی هارد بزارید
مشکل حل میشه.

yaghob.boss
30-04-2016, 15:11
اینکارم کردم

mj.n
30-04-2016, 15:29
سلام. شما احتمالا هاردتون مشکل پیدا کرده... بازم تحقیق میکننم اگه چیز مهمتری گیرم اومد مینویسم

yaghob.boss
07-05-2016, 07:41
سلام. شما احتمالا هاردتون مشکل پیدا کرده... بازم تحقیق میکننم اگه چیز مهمتری گیرم اومد مینویسم

هارد رئ تکون میدم یه صدای تق تق میاد ولی همون هارد روی توی یه سیستم دیگه تست کردم خوب جواب میده
یه مساله ای دیگه بعضی وقتا نوشت های مانیتور ک باید سفید باشه توی صفحه بوت سبز رنگ میشه و وقتی یخورده به کارت گرافیک دست میزنم دوباره سفید میشه امکان داره از این باشه

محمد7966
07-05-2016, 17:07
هارد رئ تکون میدم یه صدای تق تق میاد ولی همون هارد روی توی یه سیستم دیگه تست کردم خوب جواب میده
یه مساله ای دیگه بعضی وقتا نوشت های مانیتور ک باید سفید باشه توی صفحه بوت سبز رنگ میشه و وقتی یخورده به کارت گرافیک دست میزنم دوباره سفید میشه امکان داره از این باشه

فکر نمیکنم ارتباطی به کارت گرافیک داشته باشه

ولی ببینید مادربردتون گرافیک آنبرد نمیخوره

یه تستی کنید و ببینید باز مشکل هست یا نه؟