مشاهده نسخه کامل
: هارد آسیب دیده ؟
lafze-ghalam
28-04-2016, 21:20
سلام
یک هارد اکسترنال my passport ultra دارم
در حالی که به لپ تاپ وصل بود ، البته در حالت idle و خوندن و نوشتن انجام نمیشد ، یک بچه ای هارد رو در دست گرفته و بر عکس کرده و توی هوا کمی حرکت داده و من رسیدم و هارد رو (احتمالا) نجات دادم.
وقتی پشت سیستم نشستم دیدم پیغامی اومد که انگار هارد یکبار جدا و دوباره به سیستم متصل شده ، در صورتی که کابل قطع و وصلی نداره و جدا هم نشده بود طی اون حرکت .
الان سیستم هارد رو میشناسه و فعلا یکی دو تا فایل رو اجرا کردم مشکلی نداشته . صدای خاصی هم از هارد به گوش نمیرسه .
به نظر شما هارد به خاطر اون حرکات آسیب دیده ؟ اون قطع و وصلی به چه دلیل اتفاق افتاده ؟
●●●FDR●●●
28-04-2016, 23:55
سلام
در حالی که به لپ تاپ وصل بود ، البته در حالت idle و خوندن و نوشتن انجام نمیشد ، یک بچه ای هارد رو در دست گرفته و بر عکس کرده و توی هوا کمی حرکت داده و من رسیدم و هارد رو (احتمالا) نجات دادم.
وقتی پشت سیستم نشستم دیدم پیغامی اومد که انگار هارد یکبار جدا و دوباره به سیستم متصل شده ، در صورتی که کابل قطع و وصلی نداره و جدا هم نشده بود طی اون حرکت .
الان سیستم هارد رو میشناسه و فعلا یکی دو تا فایل رو اجرا کردم مشکلی نداشته . صدای خاصی هم از هارد به گوش نمیرسه .
به نظر شما هارد به خاطر اون حرکات آسیب دیده ؟ اون قطع و وصلی به چه دلیل اتفاق افتاده ؟
موقعی که هارد رو تکون داده احتمالا یک لحظه کابل داخل سوکت تکون خورده و قطع و وصل شده. طبیعیه چیز خاصی نیست . و جای نگرانی نداره .هرچند بخاطر نیروی ژیروسکوپیکی که در اثر سرعت چرخش بالای هارد در برابر هرگونه حرکتی که باعث تغییر محور چرخش بشه مقاومت میکنه توصیه میکنند که در حین کار هارد جابجا نشه اما به تجربه به من ثابت شده احتمالش خیلی کمه و به این راحتی ها مشکلی ایجاد نمیشه.
amin_947
29-04-2016, 08:31
با نرم افزار HD Tune سلامت هاردت رو تست کن
سلام
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
lafze-ghalam
29-04-2016, 11:38
سلام
ممنونم بابت راهنمایی و پاسخ دوستان
این هم اسکرین شات hd tune
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد7966
29-04-2016, 11:45
سلام
ممنونم بابت راهنمایی و پاسخ دوستان
این هم اسکرین شات hd tune
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من خیلی تخصص ندارم در این برنامه
ولی همه چیز ok
نه warninig زده نه failed
پس جای نگرانی نیست
البته بذارید بقیه هم نظر بدن تا مطمئن تر شید
amin_947
29-04-2016, 14:17
بله. همونطور که گفتن هارد شما سالمه و مشکلی نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.