ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با درایو system reserved

sajjadm1
26-04-2016, 21:40
سلام دوستان

من بعد از نصب کردن ویندوز 7 روی لپتاپ دیدم یه درایو به درایو هام اضافه شده با نام system reserved اینجور که تا الان فهمیدم داخل این درایو یه جور فایل های لازم هس که قبلا هم بوده ولی پنهان بوده الان نمیدونم چی شده که با نصب ویندوز اومده داخل مای کامپیوتر و کنار بقیه درایو ها اشکار هس؟؟؟ واینکه چجوری میتونم دوباره پنهانش کنم یا کلا پاکش کنم؟؟؟

sajjadm1
30-04-2016, 17:30
دوستان میشه راهنمایی کنید:n41:

فاصله ها
30-04-2016, 23:26
سلام برای پنهان کردن درایوکافیه روی کامپیوتر کلیک راست کنی گزینه Manage رو انتخاب کن سپس در پنجره باز شده (Computer management) سمت چپ گزینه Disk Management رو انتخاب کن
حالا در سمت راست روی اسم درایو مورد نظر که می خوای پنهان بشه کلیک راست کن و گزینه Change Drive Letter and paths رو انتخاب در کادر باز شده روی دکمه Delete کلیک کن یه پیغام میاد yes رو بزن میبینی که درایو از لیست درایوهای پنجره My computer حذف شده است .

sajjadm1
01-05-2016, 09:37
نمیخوام حذف بشه میخوام فقط پنهان بشه

sajjadm1
02-05-2016, 13:19
چطوری میشه از همون موقع نصب ویندوز کاری کرد که این درایو بعد از نصب نباشه؟؟

ata.royalfalcon
02-05-2016, 14:49
نمیخوام حذف بشه میخوام فقط پنهان بشه

با روشی که در پست سوم گفته شده فقط حروف این پارتیشن برداشته میشه و خود پارتیشن حذف نمیشه .

چطوری میشه از همون موقع نصب ویندوز کاری کرد که این درایو بعد از نصب نباشه؟؟

بجای اینکه در مرحله نصب ویندوز این هارد دیسک رو پارتیشن بندی کنید با برنامه های دیگه ای مثل MiniTool Partition Wizard هارد دیسک رو پارتیشن بندی کنید فقط دقت کنید اولین پارتیشن Primary که ایجاد میکنید حتماً Active باشه .