ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درد سینه در آقایان ؟!

Reza Azimy_RW
26-04-2016, 19:03
سلام دوستان
یه مدت بود سینه سمت چپم درد میکرد گفتم شاید ظربه ای خورده متوجه نشدم یا ... تا اینکه الان دو سه ماهه بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده الان که بیشتر بررسی کردم میبینم اصلا مرد که سینه نداره یه پوست نازکه هیچی نیست :دی ولی سمت چپ انگار سفته و با فشار درد شدیدی ایجاد میشه .حتی برخورد سطحی . ولی از نظر ظاهری هیچ تفاوتی در اندازه این دو تا نیست
میخاستم ببینم ایا اقایون تجربه مشابه داشتن ؟
تو خانواده پدری ما سرطان خون و مادری هم سرطان سینه و خون رایجه ! آیا مردان هم سرطان سینه میگیرن ؟ ممکنه قده ای چیزی باشه ؟!

Pr0m3en
26-04-2016, 19:12
عجیبه
دردش طوریه که سوزن توش فرو کردن(یا شیشه)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

sajjadorgadimi
26-04-2016, 20:24
اخیرا سینه های من هم درد گرفته بودن ولی در عرض 1 هفته درست شدم
به نظرم بهتره بری دکتر
انشالله که سرطان نیست ولی اگه خدایی نکرده سرطان هم باشه بهتری زودتر بری دکتر
هرچی زودتر معلوم بشه که مشکلت چیه راحت تر درمان میشه
اطلاع ندارم آقایون هم سرطان سینه میگیرن یا نه ولی تو که میگی دو سه ماهه درست نشده تازه بدترم شده بهتره بری دکتر

Captain_America
27-04-2016, 03:23
چند سالته عمویی؟
احتمالا صدات کلفت تر شده؟یا دچار نعوظ بی موقع نمیشی؟ یا موهای صورتت ضخیم نشده؟ اگه همراه با اینها باشه که نشانه بلوغه.

Reza Azimy_RW
27-04-2016, 13:29
عجیبه
دردش طوریه که سوزن توش فرو کردن(یا شیشه)

نه کلا درد گرفته شبیه سوزن و ... نیست

چند سالته عمویی؟
احتمالا صدات کلفت تر شده؟یا دچار نعوظ بی موقع نمیشی؟ یا موهای صورتت ضخیم نشده؟ اگه همراه با اینها باشه که نشانه بلوغه.
نوکرتم عمویی :دی
نه فک کنم 24-25 باشم بلوغ خیلی وقته گشته الان دیگه هیچ هورمنونی فعالیت نمیکنه دوران یائسگی رو به سر میبرم (پیر شدیم دیگه زودرس) :دئ

Pr0m3en
27-04-2016, 13:37
اخیرا سینه های من هم درد گرفته بودن ولی در عرض 1 هفته درست شدم
به نظرم بهتره بری دکتر
انشالله که سرطان نیست ولی اگه خدایی نکرده سرطان هم باشه بهتری زودتر بری دکتر
هرچی زودتر معلوم بشه که مشکلت چیه راحت تر درمان میشه
اطلاع ندارم آقایون هم سرطان سینه میگیرن یا نه ولی تو که میگی دو سه ماهه درست نشده تازه بدترم شده بهتره بری دکتر
دوستمون به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردن
وقت رو تلف نکنید و هر چه زودتر تا دیر نشده برید پهلو به متخصص داخلی و غده شناسی
آیشالله که چیزی نیست

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

محمد7966
27-04-2016, 14:03
نه کلا درد گرفته شبیه سوزن و ... نیست

نوکرتم عمویی :دی
نه فک کنم 24-25 باشم بلوغ خیلی وقته گشته الان دیگه هیچ هورمنونی فعالیت نمیکنه دوران یائسگی رو به سر میبرم (پیر شدیم دیگه زودرس) :دئ

من داشتم تو همین سنین

خیلی مهم نیست،ولی دردش اذیت نمیکرد،حالا اگر برای شما اذیت کننده است بهتره دکتر برید

بهتره تو گوگل سرچ کنید:درد سینه در مردان اینطوری یه اطلاعاتی هم گیرتون میاد

aaligoli
27-04-2016, 14:42
سلام دوستان
یه مدت بود سینه سمت چپم درد میکرد گفتم شاید ظربه ای خورده متوجه نشدم یا ... تا اینکه الان دو سه ماهه بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده الان که بیشتر بررسی کردم میبینم اصلا مرد که سینه نداره یه پوست نازکه هیچی نیست :دی ولی سمت چپ انگار سفته و با فشار درد شدیدی ایجاد میشه .حتی برخورد سطحی . ولی از نظر ظاهری هیچ تفاوتی در اندازه این دو تا نیست
میخاستم ببینم ایا اقایون تجربه مشابه داشتن ؟
تو خانواده پدری ما سرطان خون و مادری هم سرطان سینه و خون رایجه ! آیا مردان هم سرطان سینه میگیرن ؟ ممکنه قده ای چیزی باشه ؟!

چند سالته ؟
احتمالا داری به سن بلوغ میرسی.
درد طبیعیه

Reza Azimy_RW
27-04-2016, 14:55
خیلی خیلی ممنون از دوستان :n12:

چند سالته ؟
احتمالا داری به سن بلوغ میرسی.
درد طبیعیه
اگه دقت میکردین دو تا پست قبلتر یکی همینو گفته بود !
در ضمن فک نکنم دیگه کسی باشه که به این سن برسه و خودش نشونه هاش رو ندودنه !
متولد 8-1371
در ضمن من تو سن 14 سالگی بود به بلوغ رسیدم یعنی 14-15 میگن بلوغ زودرس فک کنم :دئ
با این وجود که حدود 10 سال ازش میگذره و من هم به علت افسردگی خیلی کمتر از هم سن و سالای خودم حس جنسی دارم (تغریبا صفر) فکر نمیکنم اصلا ربطی به تولید یه هورمون داشته باشه

laxer
29-04-2016, 14:41
هیچ دارویی مصرف میکنید؟ سابقه بیماری قبلی؟

مشکل شما اگر هورمون باشد اگر سریع اقدام شود درمان میشه و اگر درمان نشه ماندگار میمونه و بعدا فقط با جراحی قابل رفع است.

به پزشک متخصص غدد یا داخلی مراجعه کنید.

Reza Azimy_RW
29-04-2016, 17:30
ممنون داداش حدود 6 ماهی هم هست تعرق صورتم خیلی زیاد شده در صوتی که قبلا من به هیچ وجه اصلا صورتم حتی تو گرما عرق نمیکرد الان یکمی گرما بشه شروع میکنه به عرق ریختن

شبا قبل از خواب = بایوکوتین 100 (کوانتیوپین یه همچین چیزی) / والپروات سدیم / سیتالوپرام 20 . و صبح هم همون والپروات سدیم
دکتر گفت شبا بخور من قبل از خواب میخورم آیا منظورش همین بوده ؟! چون زودتر بخورم خوابم میگیره خوشم نمیاد زود بخوابم حدود یک ساله
حدود 15-20 روزی هم هست یه قرص مولتی ویتامین بهش اضافه شده
هفته ای ماهی یه بار یه کلونازپام هم شاید بزنم

سرهنگ معمر قذافی
29-04-2016, 19:26
هرچی مصرف میکنی تاموکسیفن مصرف نکن . . .

تعریق صورت و گُر گرفتن بدن شامل حال منم میشه ولی درمانی براش نیافتم هنوز . ..

یه غدد برو

laxer
09-05-2016, 17:19
متاسفانه سایکولپتیکی (کوئتیاپین) که مصرف میکنید باعث ژنیکوماستی میشه.
به پزشک تجویز کننده حتما خبر بدید تا با دارویی تعویض بشه که تاثیر کمتری بر گیرنده دوپامینی موثر بر پرولاکتین داشته باشد .