مشاهده نسخه کامل
: با 200 تا 250 میلیون چه کسب و کاری بهتره؟
mehrabooni
24-04-2016, 16:03
سلام دوستان
حتی برای کوتاه مدت هم نمیخوام پولمو توی بانک بزارم یا سرمایه ام رو وارد بورس کنم
با این وضع اقتصادی پیشنهادتون چیه
خوشحال می شم نظراتتونو بدونم
فروشگاه لوازم خانگی (تلویزیون ، ماشین لباسشویی ، اتو ، جاروبرقی ، یخچال و ....)
محمد 1381
24-04-2016, 19:26
به نظرم بانک بشو. وام بده به مردم با سود بالا.الان بازار هر 100 میلیون 4 میلیون سود میدن .یعنی شما با 250 تومنت ماهی 10 میلیون تومن میتونی سود بگیری.
بانک های ایران هر 100 میلیون 3 میلیون سود میگیرن. یعنی شما وام بگیری از بانک ملی مثلا 250 میلیون بگیری باید ماهی 8 میلیون سر ماه پرداخت کنی.تازه بانک ها میگن سودی که بانک میگیره حلاله چون میزنه به اقتصاد کشور.!!!آره اقتصاد کشور!!!
Captain_America
24-04-2016, 19:35
سرمایهخوبی هستش اول یه مغازه بخر البته نمیدونم کدوم شهر هستید ولی دیگه گیر میاد تو این قیمت تو هر شهری حتی شده بزار روش وام بگیر ولی مغازه بخر، دو سه سال اجاره بده ببین بازارش واسه چه چیزی خوبه. مغازه که از خودت باشه قدرت مانور و ریسک پذیریت خیلی بالا میره حتی اگه یه کاری دست زدی سود نکردی جنسا رو قیمت خرید رد میکنی میری یه کار دیگه.
کارت بازرگانی بگیر....شرکت ثبت بکن و روی آن شرکت کارت بازرگانی حقوقی بگیر و برو از کشورهایی مثل دبی و قطر و چین جنس وارد کن.....
کارت بازرگانی دو نوع هست...حقیقی که فقط خودت هستی و حقوقی که باید دو نفر دیگه رو هم معرفی کنی و در مجموع یه شرکت ثبت کنی...بعد میتونی کارت بازرگانی بگیری ....خیلی چیزها میشه کار کرد... از واردات یک دستگاه خودرو و فروشش به صورت ماهانه تا واردات لوازم یدکی و واردات لباس و عطر و اساب بازی و شکلات و آدامس و قطعات الکترونیک و لوازم خانگی و تجهیزات پزشکی و مواد اولیه صنعتی...
همینطور میتونی صادرات بکنی..خیلی چیزها...از صادرات سیمان به عراق تا صادرات میوه به روسیه و صادرات خودرو به اربیل و خلاصه خیلی کارها....
mehrabooni
24-04-2016, 21:00
کارت بازرگانی بگیر....شرکت ثبت بکن و روی آن شرکت کارت بازرگانی حقوقی بگیر و برو از کشورهایی مثل دبی و قطر و چین جنس وارد کن.....
کارت بازرگانی دو نوع هست...حقیقی که فقط خودت هستی و حقوقی که باید دو نفر دیگه رو هم معرفی کنی و در مجموع یه شرکت ثبت کنی...بعد میتونی کارت بازرگانی بگیری ....خیلی چیزها میشه کار کرد... از واردات یک دستگاه خودرو و فروشش به صورت ماهانه تا واردات لوازم یدکی و واردات لباس و عطر و اساب بازی و شکلات و آدامس و قطعات الکترونیک و لوازم خانگی و تجهیزات پزشکی و مواد اولیه صنعتی...
همینطور میتونی صادرات بکنی..خیلی چیزها...از صادرات سیمان به عراق تا صادرات میوه به روسیه و صادرات خودرو به اربیل و خلاصه خیلی کارها....
درود به شما عزیز
از صمیم قلب ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین
به این مدل تجارت که گفتین خیلی علاقه دارم
حتی اگه با این سرمایه بتونم صادرات واردات کوچیکی راه بندازم عالیه
لطفا بیشتر توضیح بده
پ ن : تاریخ عضویت و آواتارت تو حلقم :n31::n12:
درود به شما عزیز
از صمیم قلب ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین
به این مدل تجارت که گفتین خیلی علاقه دارم
حتی اگه با این سرمایه بتونم صادرات واردات کوچیکی راه بندازم عالیه
لطفا بیشتر توضیح بده
پ ن : تاریخ عضویت و آواتارت تو حلقم :n31::n12:
خیلی کارها میتونی بکنی...
اگر مشاوره درست و حسابی میخوای این کارهایی که میگم رو انجام بده...قبل از ثبت شرکت و کارت برو سازمان توسعه تجارت تو میدان ولیعصر ...حوالی وزارت بازرگانی...اونجا بهت مشاوره میدن که از کجا چه چیزی میتونی وارد کنی و روند واردات چطوری هست و کدام گمرکات کار میکنند ....مثلا خیلی ها از هند و پاکستان برنج میارن....خیلی ها با همین بودجه شما میرن دبی و مثلا دو دستگاه هیوندای النترا میارن و رو هر کدام حداقل هفت میلیون سود میکنند (( تو یک ماه )) .....بعضی دارو وارد میکنند....یه عده ای مواد اولیه وارد میکنند....در سازمان توسعه تجارت به شما مشاوره میدن...البته تلفنی هم چند تا خانم کارمند دارن که مشاوره میدن ولی بدبختانه شماره اش رو ندارم...
یه کار خوب دیگه هم برای بازرگانی تخصصی عضویت در اتاق های بازرگانی هس...الان اتاق بازرگانی ایران و عراق خیلی عالیه...اتاق بازرگانی ایران و چین هم همینطور ...فکر کنم رئیسش آقای عسگراولادی هست....من دستفروش میشناسم در عرض چند سال با واردات قطعات کوچیک و اسباب بازی و چرت و پرت میلیاردر شده....!! چین خیلی عالیه...بازار عراق هم بدبختها آویزون ایرانی ها هستند.... صادرات آهن و فولاد و سیمان و گچ و دستگاه جوشکاری و وسایل ساختمان سازی برای عراق جنگ زده خیلی لازمه....تازه دولیت ایران هم به شدت از صادرات حمایت میکنه و کلی تمهیدات و جایزه میده...
اتاق بازرگانی ایران و امارات رو هم چک کن....اصلا حضوری برو و مشاروه بگیر...اینترنتی هم میشه...بعد برو دنبال کارهای ثبت شرکت و ثبت کارت بازرگانی ...
Captain_America
25-04-2016, 09:27
کارت بازرگانی خیلی حساسه مراقب خودت باش من جنوب زندگی میکنم مرکز اصلی صادرات و واردات کشور خیلی ها واسه همین کار دردسر براشون ایجاد شده مثلا شما رو فریب میدن کارتتون رو اجاره میکنن حتی ماهانه چندین میلیون بعدش میبینید کلی مالیات و عوراض به اسم شماست که باید پرداخت کنید. خیلی ها سر داشتن همین کارت فریب خوردن. خودتون هم بخواهید کار کنید هستند کسانی که سالها توی کار هستند تازه وارد رو بدجوری از بازار به در میکنن. حتی روی درگیری فیزیکی و تهدید هم حساب کن جدی میگم اینارو اگه سرمایه اضافه ات زیر یه میلیارد هست اون هم یه میلیاردی که مطمعا باشی همش هم از دستت بره مشکلی برات ایجاد نمی کنه وارد اینکار نشو. تازه مسائل قانونی و گمرک و اینارو هم اضافه کن خیلی اجناس اجازه ترخیصش رو گمرک نمیده یا یه دفعه تعرفه رو تغیر میدن . کالای قاچاق رو هم در نظر بگیرید به عنوان رقیب جدی خصوصا در مورد کالاهایی که تاریخ مصرف در اونها اهمیت داره.
درود
بورس خوب اولیه تو سرمایه گذاری و مسکن هم دومیه
ولی میخوا کار کنی باهاش تو یه شهری که زمین قیمتش مناسبه خونه بساز درآمد فوق العاده ای داره
کم زحمت تر هم که مغازه و...
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-04-2016, 12:27
سلام
بساز بفروشی در بافت فرسوده
زمین کوچک 70 تا 150 متری بخرید و 2 طبقه بسازید و بفروشید
پروژه های کوچک خوب فروش میره
طبقه همکف بشه پارکینگ , اول و دوم هر کدوم یک واحد , پشت بام
این پروژه حتی در زمین 70 متری هم قابل اجراست
میشه یک دامداری راه انداخت و یا یک باغ خرید و کندو زنبور :n09:
mehrabooni
25-04-2016, 23:59
اگر مشاوره درست و حسابی میخوای این کارهایی که میگم رو انجام بده...قبل از ثبت شرکت و کارت برو سازمان توسعه تجارت تو میدان ولیعصر ...حوالی وزارت بازرگانی...اونجا بهت مشاوره میدن که از کجا چه چیزی میتونی وارد کنی و روند واردات چطوری هست و کدام گمرکات کار میکنند ....مثلا خیلی ها از هند و پاکستان برنج میارن....خیلی ها با همین بودجه شما میرن دبی و مثلا دو دستگاه هیوندای النترا میارن و رو هر کدام حداقل هفت میلیون سود میکنند (( تو یک ماه )) .....بعضی دارو وارد میکنند....یه عده ای مواد اولیه وارد میکنند....در سازمان توسعه تجارت به شما مشاوره میدن...البته تلفنی هم چند تا خانم کارمند دارن که مشاوره میدن ولی بدبختانه شماره اش رو ندارم...
یه کار خوب دیگه هم برای بازرگانی تخصصی عضویت در اتاق های بازرگانی هس...الان اتاق بازرگانی ایران و عراق خیلی عالیه...اتاق بازرگانی ایران و چین هم همینطور ...فکر کنم رئیسش آقای عسگراولادی هست....من دستفروش میشناسم در عرض چند سال با واردات قطعات کوچیک و اسباب بازی و چرت و پرت میلیاردر شده....!! چین خیلی عالیه...بازار عراق هم بدبختها آویزون ایرانی ها هستند.... صادرات آهن و فولاد و سیمان و گچ و دستگاه جوشکاری و وسایل ساختمان سازی برای عراق جنگ زده خیلی لازمه....تازه دولیت ایران هم به شدت از صادرات حمایت میکنه و کلی تمهیدات و جایزه میده...
اتاق بازرگانی ایران و امارات رو هم چک کن....اصلا حضوری برو و مشاروه بگیر...اینترنتی هم میشه...بعد برو دنبال کارهای ثبت شرکت و ثبت کارت بازرگانی ...
کارت بازرگانی خیلی حساسه مراقب خودت باش من جنوب زندگی میکنم مرکز اصلی صادرات و واردات کشور خیلی ها واسه همین کار دردسر براشون ایجاد شده مثلا شما رو فریب میدن کارتتون رو اجاره میکنن حتی ماهانه چندین میلیون بعدش میبینید کلی مالیات و عوراض به اسم شماست که باید پرداخت کنید. خیلی ها سر داشتن همین کارت فریب خوردن. خودتون هم بخواهید کار کنید هستند کسانی که سالها توی کار هستند تازه وارد رو بدجوری از بازار به در میکنن. حتی روی درگیری فیزیکی و تهدید هم حساب کن جدی میگم اینارو اگه سرمایه اضافه ات زیر یه میلیارد هست اون هم یه میلیاردی که مطمعا باشی همش هم از دستت بره مشکلی برات ایجاد نمی کنه وارد اینکار نشو. تازه مسائل قانونی و گمرک و اینارو هم اضافه کن خیلی اجناس اجازه ترخیصش رو گمرک نمیده یا یه دفعه تعرفه رو تغیر میدن . کالای قاچاق رو هم در نظر بگیرید به عنوان رقیب جدی خصوصا در مورد کالاهایی که تاریخ مصرف در اونها اهمیت داره.
بهترین پیشنهاداتی بود که شنیدم عزیزان
اتفاقا توی وزارت صنعت اشنای دور هم دارم که پست خیلی بالایی داره به نظرتون میتونه کمک کنه
mehrabooni
27-04-2016, 20:39
دوستان کسی اطلاعات بیشتری در رابطه با واردات داره
از تجربیات خودتون بگین
Captain_America
27-04-2016, 20:53
دوستان کسی اطلاعات بیشتری در رابطه با واردات داره
از تجربیات خودتون بگین
من تجربه دارم در چه زمینه ایش میخواید چون خیلی مبحث وسیعه. از چه کشوری میخواهید وارد کنید؟ مشتری برای فروش بهش دارید؟
mehrabooni
27-04-2016, 21:48
من تجربه دارم در چه زمینه ایش میخواید چون خیلی مبحث وسیعه. از چه کشوری میخواهید وارد کنید؟ مشتری برای فروش بهش دارید؟
در هیچ ضمینه ای اطلاعات ندارم
چه کشوری شرایطش بهتره واسه واردات
نمیدونم باید چه کالایی وارد کنم
چطور مشتریشو پیدا کنم
vahidreza2007
27-04-2016, 21:57
اکانت کلش اف کلن بخر و بعدش بفروش و میلیاردر شو :n33:
Captain_America
27-04-2016, 22:00
در هیچ ضمینه ای اطلاعات ندارم
چه کشوری شرایطش بهتره واسه واردات
نمیدونم باید چه کالایی وارد کنم
چطور مشتریشو پیدا کنم
حقیقتش برادر یا خواهر عزیز بازار بعد اون قضایای تحریم و چیزایی دیگه که خودتون بهتر میدونید هنوز هم جون نگرفته ، خود ما الان اعتباری فقط با کسایی کار میکنیم که از قبل میشناسیم یا کسی که پولش نقد باشه ، من میگم شما یه سر بیا اول تا قشم بازار رو بگرد ببین قیمت اجناس (عمده) با شهر خودتون چقدر تفاوت داره بعدش ببین چه کالایی رو بهتر میبرن ، چند بار اول از قشم جنس ببر ببین بازارش چطوره یا اصلا خودتون اهل کاسبی هستید ، بعدش که دستتون اومد میفهمید خود عمده فروشا و پخش کننده ها از کجا و چجوری تامین میکنند اجناسشون رو اونوقت برید تو کار واردات از امارات و خصب (عمان) بعدش اونجا هم به همین صورت یاد میگیرید اونا چجوری از چین و... میارن میرید اونجا.
واسه همین من میگم سرمایه تون خوبه اگه تهران نیستید یه مغازه اول از خودتون بخرید واسه سری اول جنس آوردن از قشم ۵ تا ۱۰ میلیون هم کفایت میکنه.
mehrabooni
27-04-2016, 22:19
اکانت کلش اف کلن بخر و بعدش بفروش و میلیاردر شو :n33:
از شما که تاریخ عضویتتون به تاریخ عضویت من نزدیکه و احتمال میدم همسن باشیم واقعا بعیده توی همچین تاپیکی اسپم بدین !
من پایه ی خنده ام اما لطفا اینجا ترول بازی درنیارین که از موضوع اصلی تاپیک فاصله نگیریم
مرسی که همکاری میکنین و به خواسته های من احترام میزارین .
اگه پیشنهاد مناسبی دارین صمیمانه استقبال میکنم
navid_fo
27-04-2016, 22:26
سلام
منم با بساز و بفروش موافقم
شما فرض بگیر زمینی بخرین متری 800،000 تومن 120 میشه 100 تومن ( اگه زمینی که می خرین بتونین در جایی بخرین که وام خورش ملس باشه برای مثال بعضی زمین ها وام های 4% دارن مثل زمین هایی که قسمت توریستی شهر هستن یا همونی که دوستمون گفتن بافت فرسوده یا ...)
میمونه 150 تومن
70 % اجازه بنا بدن بهت بهت راحت واحد 70 متری میده بقیشم پله و آسانسور
اگه وام بگیری میتونی تراکم بخری اضافه بنا و ماده 100 بازی انجام بدی اونوقته که سودت چندین برابر میشه ! :n10::n09:
یا اگه وام هم نتونی بگیری میتونی پیش فروش کنی یا مثلا بگی من کاغذ دیواری و کابینت و شیر آلات و ... اقلام سنگین که هزینه بالایی داره رو نمیزارم دو تا حسن داره هم تو هزینه نمی کنی و هم میزاری به سلیقه خریدار
تو سه طبقه بسازی با بقیه پولت بدون وام یا پیش فروش بقیه میسازیش
حالا ما بدترین حالتشو در نظر میگیریم
نه وام نه پیش فروش
الان واحد نوساز معمولا حداقل متری 1.8 تا 2 هستش
شما وقتی میفروشی 70 متری نیستش با پله میفروشی میشه 85
این هم کفه برای طبقات بالا کنسول می خوره تا 100 متری هم میشه هر طبقه ات
شد 285 متر از قرار متری 2 تومن چه قد شدش؟ 570 میلیون توی کمتر از یک سال برمیگرده منهای 250 که گداشتی 320 میلیون سود خالص
این بعد مالیش بودش توی هر کار با یه عالمه آدم لینک میشی تجربه دار میشی سرعتت بالاتر میره و خطاهات کمتر و کمتر
پروژه بعدیت شتاب بیشتری در سود آوری خواهی داشت چون دو پروژه همزمان کار می کنی توی همون یک سال و اینجوری که مثل بهمن پولت زیاد میشه
ولی توی این راه نیاز به حسابدار و یه مهندس عمران داری که سر جمع سره هر پروژه به هر کدومشون 10 تومن بدی مثل مروارید داخل صدف مواظب مالت هستن :D
من باشم این راه رو میرم چون ضرری که ناشی از تلورانس (تغییرات) قیمت مصالح هستش نسبت به سودش هیچه ولی مهمترین چیز آب کردن ساختمونه پس دقت کن چند واحده و کجا خواهی ساخت
با تشکر
mehrabooni
27-04-2016, 22:32
حقیقتش برادر یا خواهر عزیز بازار بعد اون قضایای تحریم و چیزایی دیگه که خودتون بهتر میدونید هنوز هم جون نگرفته ، خود ما الان اعتباری فقط با کسایی کار میکنیم که از قبل میشناسیم یا کسی که پولش نقد باشه ، من میگم شما یه سر بیا اول تا قشم بازار رو بگرد ببین قیمت اجناس (عمده) با شهر خودتون چقدر تفاوت داره بعدش ببین چه کالایی رو بهتر میبرن ، چند بار اول از قشم جنس ببر ببین بازارش چطوره یا اصلا خودتون اهل کاسبی هستید ، بعدش که دستتون اومد میفهمید خود عمده فروشا و پخش کننده ها از کجا و چجوری تامین میکنند اجناسشون رو اونوقت برید تو کار واردات از امارات و خصب (عمان) بعدش اونجا هم به همین صورت یاد میگیرید اونا چجوری از چین و... میارن میرید اونجا.
واسه همین من میگم سرمایه تون خوبه اگه تهران نیستید یه مغازه اول از خودتون بخرید واسه سری اول جنس آوردن از قشم ۵ تا ۱۰ میلیون هم کفایت میکنه.
نمیشه از تجربیات بقیه استفاده کنم که از همون اول کارمو با آوردن جنس از قشم شروع نکنم ؟
از همون اول کار برم اونور آب جنس بیارم
اینکه از کم شروع کنم به درجات بالاتر برسم بهتره .
اما اگه بخوام از قشم جنس بیارم احتمالا کارم نمیگیره
صد درصد آدمای زیادی هستن از قشم جنس بیارن
منظورم اینه تعدادشون نسبت به آدمایی که از اونور آب جنس میارن بیشتره
mehrabooni
27-04-2016, 22:40
سلام
منم با بساز و بفروش موافقم
شما فرض بگیر زمینی بخرین متری 800،000 تومن 120 میشه 100 تومن ( اگه زمینی که می خرین بتونین در جایی بخرین که وام خورش ملس باشه برای مثال بعضی زمین ها وام های 4% دارن مثل زمین هایی که قسمت توریستی شهر هستن یا همونی که دوستمون گفتن بافت فرسوده یا ...)
میمونه 150 تومن
70 % اجازه بنا بدن بهت بهت راحت واحد 70 متری میده بقیشم پله و آسانسور
اگه وام بگیری میتونی تراکم بخری اضافه بنا و ماده 100 بازی انجام بدی اونوقته که سودت چندین برابر میشه ! :n10::n09:
یا اگه وام هم نتونی بگیری میتونی پیش فروش کنی یا مثلا بگی من کاغذ دیواری و کابینت و شیر آلات و ... اقلام سنگین که هزینه بالایی داره رو نمیزارم دو تا حسن داره هم تو هزینه نمی کنی و هم میزاری به سلیقه خریدار
تو سه طبقه بسازی با بقیه پولت بدون وام یا پیش فروش بقیه میسازیش
حالا ما بدترین حالتشو در نظر میگیریم
نه وام نه پیش فروش
الان واحد نوساز معمولا حداقل متری 1.8 تا 2 هستش
شما وقتی میفروشی 70 متری نیستش با پله میفروشی میشه 85
این هم کفه برای طبقات بالا کنسول می خوره تا 100 متری هم میشه هر طبقه ات
شد 285 متر از قرار متری 2 تومن چه قد شدش؟ 570 میلیون توی کمتر از یک سال برمیگرده منهای 250 که گداشتی 320 میلیون سود خالص
این بعد مالیش بودش توی هر کار با یه عالمه آدم لینک میشی تجربه دار میشی سرعتت بالاتر میره و خطاهات کمتر و کمتر
پروژه بعدیت شتاب بیشتری در سود آوری خواهی داشت چون دو پروژه همزمان کار می کنی توی همون یک سال و اینجوری که مثل بهمن پولت زیاد میشه
ولی توی این راه نیاز به حسابدار و یه مهندس عمران داری که سر جمع سره هر پروژه به هر کدومشون 10 تومن بدی مثل مروارید داخل صدف مواظب مالت هستن :D
من باشم این راه رو میرم چون ضرری که ناشی از تلورانس (تغییرات) قیمت مصالح هستش نسبت به سودش هیچه ولی مهمترین چیز آب کردن ساختمونه پس دقت کن چند واحده و کجا خواهی ساخت
با تشکر
این مدل بساز بفروشی قبلا عالی بود
دو نفرو میشناسم که از هیچی به بالاترین درجات موفقیت رسیدن
اما الان بازار مسکن خوابیده رفیق
راکد راکد
اونایی که ساختن توی شرش موندن
چون بخوان بفروشن اولا کسی نمیخره ثانیا اگه مشتری پیدا بشه هم نهایتا سود که نمیکنی هیچ باید با ضرر هم بدی
زمینی که جای خوب باشه دیگه گیر نمیاد
اگه گیر بیاد هم واسه اقازاده های میلیاردره که لینکهای قوی ای دارن نه امثال منو شما که نهایتا دویست تومن سرمایه داریم
Captain_America
28-04-2016, 04:21
نمیشه از تجربیات بقیه استفاده کنم که از همون اول کارمو با آوردن جنس از قشم شروع نکنم ؟
از همون اول کار برم اونور آب جنس بیارم
اینکه از کم شروع کنم به درجات بالاتر برسم بهتره .
اما اگه بخوام از قشم جنس بیارم احتمالا کارم نمیگیره
صد درصد آدمای زیادی هستن از قشم جنس بیارن
منظورم اینه تعدادشون نسبت به آدمایی که از اونور آب جنس میارن بیشتره
چرا امکانش هست ولی قبلش باید حسابی تحقیق کرد، حداقل دو نکته رو در نظر بگیرید پس یکی اینکه اول اینحا بازاریابی کنید چه کالایی مشتری براش هست اگه مشتری عمده پیدا کردید که چه بهتر بعدش ببینید قوانین گمرک در موردش چی میگه مثلا ممکنه کالای شما لوازم بهداشتی یا خوراکی باشه که تاریخ تولیدش خیلی مهمه پس اگه قرار باشه چند ماه هم تو گمرک باشه تا ترخیص بشه عملا عمر مفیدش رو از دست میده. یا شاید اصلا تایید نشه واسه ورود به کشور.
mehrabooni
28-04-2016, 11:01
چرا امکانش هست ولی قبلش باید حسابی تحقیق کرد، حداقل دو نکته رو در نظر بگیرید پس یکی اینکه اول اینحا بازاریابی کنید چه کالایی مشتری براش هست اگه مشتری عمده پیدا کردید که چه بهتر بعدش ببینید قوانین گمرک در موردش چی میگه مثلا ممکنه کالای شما لوازم بهداشتی یا خوراکی باشه که تاریخ تولیدش خیلی مهمه پس اگه قرار باشه چند ماه هم تو گمرک باشه تا ترخیص بشه عملا عمر مفیدش رو از دست میده. یا شاید اصلا تایید نشه واسه ورود به کشور.
کتابی راجع به این ضمینه نوشته شده ؟
بهترین مرجع واسه تحقیق چیه ؟
aminkhan2014
29-04-2016, 21:26
به نظرم بانک بشو. وام بده به مردم با سود بالا.الان بازار هر 100 میلیون 4 میلیون سود میدن .یعنی شما با 250 تومنت ماهی 10 میلیون تومن میتونی سود بگیری.
بانک های ایران هر 100 میلیون 3 میلیون سود میگیرن. یعنی شما وام بگیری از بانک ملی مثلا 250 میلیون بگیری باید ماهی 8 میلیون سر ماه پرداخت کنی.تازه بانک ها میگن سودی که بانک میگیره حلاله چون میزنه به اقتصاد کشور.!!!آره اقتصاد کشور!!!
داداش چرا تابش میدهی بگو نزول بده والسلام،مگه بازاری ها چولی جز نزول بهم میدهن:n02:
29-04-2016, 23:43
داداش چرا تابش میدهی بگو نزول بده والسلام،مگه بازاری ها چولی جز نزول بهم میدهن:n02:
توی این شرایط بهترین کار همون گذاشتن توی بانک و طرحهایی با سود بالای25 هست هم سود بدون ریسک میگیری هم اصل پول محفوظه...اگر لینک و رابطه و رانت داری که بحث جدا هست
ملک هم که پول شما فقط پول زمین توی معمولی ترین جاهای شهر هست که مشتری زیاد نیستسلام
امرار معاش با سود بانکی به شرطی خوبه که سود بیشتر از مخارج باشه و حداقل 30% از سود هر ماه پس انداز بشه و یا هر سال از جای دیگه بشه سپرده رو افزایش داد
وگرنه با کاهش ارزش پول و کاهش سود بانکی , کار به جائی میکشه که دیگه نمیشه زندگی کرد و باید از اصل سرمایه برداشت و خرج کرد
aminkhan2014
30-04-2016, 05:49
سلام
امرار معاش با سود بانکی به شرطی خوبه که سود بیشتر از مخارج باشه و حداقل 30% از سود هر ماه پس انداز بشه و یا هر سال از جای دیگه بشه سپرده رو افزایش داد
وگرنه با کاهش ارزش پول و کاهش سود بانکی , کار به جائی میکشه که دیگه نمیشه زندگی کرد و باید از اصل سرمایه برداشت و خرج کرد
سلام
با وضع موجود سود مناسیه و گرنه مسلما با افازیش تورم باید به سمت دیگه رفت،قرار نیست که همیشه سود بانکی باشه...همون بساز بفروشها هم فعلا دارند با سود بانکی میگذرونن
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-04-2016, 16:38
سلامبا وضع موجود سود مناسیه و گرنه مسلما با افازیش تورم باید به سمت دیگه رفت،قرار نیست که همیشه سود بانکی باشه...همون بساز بفروشها هم فعلا دارند با سود بانکی میگذرونن
بله , درسته
موقت میشه ازش استفاده کرد و یا به عنوان کمک هزینه اما اگر کسی بخواد کلاً با سود سپرده زندگیش رو بگذرونه این سپرده باید زیاد باشه تا سودش خیلی بیشترش از مخارجش باشه تا بتونه ساسالهای سال به این وضع ادامه یده
mehrabooni
30-04-2016, 18:35
دوستان کتابی راجع به این قضیه نیست ؟
که از سیر تا پیاز همه ی این چیزا رو توضیح داده باشه ؟
الان یکی مثل من که اطلاعاتش راجع به این موضوع صفره اگه بخواد واردات کنه باید از کجا اموزش ببینه
صمیمانه ممنون میشم که راهنمایی کنید چون شدیدا به راهنمایی های شما عزیزان نیاز دارم دوستان خواهشا کمک کنین
محمد7966
30-04-2016, 18:40
کتاب بی خیال شید
تجربه بالاتر از علم
با کسی باید صحبت کنید که تجربه داره
وگرنه هستند کسانی که علمشو خوندن ولی نتونستن پیاده کنند و برعکسش هم هست،کسانی که علمشو نخوندن ولی تجربه موفقی داشتند
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-04-2016, 19:16
دوستان کتابی راجع به این قضیه نیست ؟که از سیر تا پیاز همه ی این چیزا رو توضیح داده باشه ؟الان یکی مثل من که اطلاعاتش راجع به این موضوع صفره اگه بخواد واردات کنه باید از کجا اموزش ببینهصمیمانه ممنون میشم که راهنمایی کنید چون شدیدا به راهنمایی های شما عزیزان نیاز دارم دوستان خواهشا کمک کنین
سلام
صادرات و واردات رو میشه بدون پروانه و شرکت هم انجام داد خصوصاً برای کسانی که میخوان آزمایشی کار کنند و ببینند سودش خوبه یا نه
بازرگانیهای صادرات و واردات این کار رو انجام میدند و کمسیون میگیرند
در گوگل بنویسید
بازرگانی صادرات واردات کالا تلفن
زنگ بزنین به چند تاش و ببینین کنسیونشون چنده و شرایطش چیه
اما شگرد کار واردات و صادرات اینه که قبل از وارد کردن و صادر کردن , مشتری پیدا کنین تا کالا روی دستتون نمونه
یعنی نمونه داشته باشین و قیمت هم دستتون باشه که وارد کردنش چقدر هزینه داره . بعدش بگردین دنبال بازاریابی
مشکل ایران اینه که بیش از 95% از مردم مثل گرگها فکر میکنند و فقط به فکر دریدن وچاپیدن در مدتِ کوتاه هستند
دولت میچاپه
وارد کننده هم میخواد حداقل 100% یا 150% سود ببره
بازرگانی هم میخواد بچاپه
فروشنده ها هم میخوان بچاپند
نتیجه اش میشه همین جنگل مولایی که میبینید
mehrabooni
30-04-2016, 19:18
کتاب بی خیال شید
تجربه بالاتر از علم
با کسی باید صحبت کنید که تجربه داره
وگرنه هستند کسانی که علمشو خوندن ولی نتونستن پیاده کنند و برعکسش هم هست،کسانی که علمشو نخوندن ولی تجربه موفقی داشتند
صد درصد از تجربه ی کسانی که توی کار بودن استفاده میکنم
میخوام واردات رو به عنوان شغل اصلی انتخاب کنم
راجع به این موضوع هم هیچ اطلاعاتی ندارم
دوست دارم قبل از اینکه با افراد باتجربه صحبت کنم کمی مطالعه داشته باشم
mehrabooni
30-04-2016, 19:28
سلام
صادرات و واردات رو میشه بدون پروانه و شرکت هم انجام داد خصوصاً برای کسانی که میخوان آزمایشی کار کنند و ببینند سودش خوبه یا نه
بازرگانیهای صادرات و واردات این کار رو انجام میدند و کمسیون میگیرند
در گوگل بنویسید
بازرگانی صادرات واردات کالا تلفن
زنگ بزنین به چند تاش و ببینین کنسیونشون چنده و شرایطش چیه
اما شگرد کار واردات و صادرات اینه که قبل از وارد کردن و صادر کردن , مشتری پیدا کنین تا کالا روی دستتون نمونه
یعنی نمونه داشته باشین و قیمت هم دستتون باشه که وارد کردنش چقدر هزینه داره . بعدش بگردین دنبال بازاریابی
مشکل ایران اینه که بیش از 95% از مردم مثل گرگها فکر میکنند و فقط به فکر دریدن وچاپیدن در مدتِ کوتاه هستند
دولت میچاپه
وارد کننده هم میخواد حداقل 100% یا 150% سود ببره
بازرگانی هم میخواد بچاپه
فروشنده ها هم میخوان بچاپند
نتیجه اش میشه همین جنگل مولایی که میبینید
سلام رفیق
حرف حساب جواب نداره
با این سرمایه ای که من دارم هیچ کار دیگه ای نمیشه انجام داد ؟
خیلیا رو میشناسم با سی چهل میلیون تومن وام تونستن مغازه راه بندازن اما الان زندگیشون بخور نمیریه !
دنبال یه شغل مناسب میگردم که پیشرفت داشته باشه
حتی اگه پیشرفت کند باشه راضی ام
همین واردات بنظرم بهتر از طلافروشیه
بنظرم اگه قیمت طلا رو دولت تایین نمیکرد بهتر میشد
Captain_America
30-04-2016, 19:53
ببینید شما دارید یه سرمایه ای که احتمالا تمام سرمایه شما هم هست وارد کاری میکنید که بدون تجربه ریسک بالایی داره، حداقل تمامش رو تو کار نبرید یه قسمتی رو نگه دارید واسه مبادا، بعدش الان بازار کلا خرابه ولی بعضی وقتا یه سری کارها جوری میگیره گسی فگرش رو نمیکنه، مثلا یه مغازه میشناسم اونم توی یه محله مسکونی یه دهنه اش سبزی منجمد اماده شده میفروشه یه دهنه اش نان ها ی محلی ولی همیشه شلوغه به خاطر تازگی و کیفیت خوب کارشون حالا شاید ارزش کرایه مغازه شون ۵۰۰ هزار تومن نشه! یا تو یه بازارچه یه غرفه ای میشناسم ترشی خونگی میفروشه اونم نسبت سودش به هزینه اش بالاست.
میخوام بگم اگه کاری رو با کیفیت و تعهد انجام بدید با سرمایه کم بازگشست سرمایه و سود زیادی خواهید داشت.
mehrabooni
30-04-2016, 21:19
ببینید شما دارید یه سرمایه ای که احتمالا تمام سرمایه شما هم هست وارد کاری میکنید که بدون تجربه ریسک بالایی داره، حداقل تمامش رو تو کار نبرید یه قسمتی رو نگه دارید واسه مبادا، بعدش الان بازار کلا خرابه ولی بعضی وقتا یه سری کارها جوری میگیره گسی فگرش رو نمیکنه، مثلا یه مغازه میشناسم اونم توی یه محله مسکونی یه دهنه اش سبزی منجمد اماده شده میفروشه یه دهنه اش نان ها ی محلی ولی همیشه شلوغه به خاطر تازگی و کیفیت خوب کارشون حالا شاید ارزش کرایه مغازه شون ۵۰۰ هزار تومن نشه! یا تو یه بازارچه یه غرفه ای میشناسم ترشی خونگی میفروشه اونم نسبت سودش به هزینه اش بالاست.
میخوام بگم اگه کاری رو با کیفیت و تعهد انجام بدید با سرمایه کم بازگشست سرمایه و سود زیادی خواهید داشت.
دقیقا همینطوره که شما میگی رفیق
واقعا نمیدونم چه کاریو راه بندازم پیشرفت کنم
Zachyrock
30-04-2016, 23:28
سلام
بهترین کار اینه یه خورده از پول سپرده بشه و سود بگیرید و باقی مغازه اجاره کنید و لباس بیارید ( زنانه ) از ترکیه. تقریبا 5 6 تا از دوستام این کارو شروع کردن و هیچ کدوم تا کننون ضرر نکردند بعضیاشون هم که نماینگی برند دارند میزنند
mehrabooni
30-04-2016, 23:37
سلام
بهترین کار اینه یه خورده از پول سپرده بشه و سود بگیرید و باقی مغازه اجاره کنید و لباس بیارید ( زنانه ) از ترکیه. تقریبا 5 6 تا از دوستام این کارو شروع کردن و هیچ کدوم تا کننون ضرر نکردند بعضیاشون هم که نماینگی برند دارند میزنند
دردسرش کمه پولشم خوبه
فقط تاحالا ندیدم کسی از اینکار به جایی رسیده باشه
Iloveu-ALL
30-04-2016, 23:40
منم یه سوال داشتم چجوری میشه 200 - 250 میلیون سرمایه جمع کرد !! :n14:
(مطمئن هدر دادن چنین پولی جز آسان ترین کار های دنیاست! خیلی سریع بر باد میرود !! )
Zachyrock
30-04-2016, 23:59
دردسرش کمه پولشم خوبه
فقط تاحالا ندیدم کسی از اینکار به جایی رسیده باشه
بله دردسرش خیلی کمه استرس هم نداری ! بهترین فروش هم تو شهر های بزرگ از جمله تهران هستش و بعد شیراز .
دوستای من اینقدری در امد دارند تو این 3 4 سال که الان تونستن باهاش خونه یه جای خوب تهران بخرند
در کل تو این کار نباید پایین شهر یا شهر های کوچیک مغازه اجاره کنید وگرنه سودی نداره - بهترین جا تهران هستش .
mehrabooni
01-05-2016, 00:18
بله دردسرش خیلی کمه استرس هم نداری ! بهترین فروش هم تو شهر های بزرگ از جمله تهران هستش و بعد شیراز
دوستای من اینقدری در امد دارند تو این 3 4 سال که الان تونستن باهاش خونه یه جای خوب تهران بخرند در کل تو این کار نباید پایین شهر یا شهر های کوچیک مغازه اجاره کنید وگرنه سودی نداره - بهترین جا تهران هستش
واسه این شغل اگه بخوایم توی کوتاه مدت پیشرفت کنیم باید جنسی رو که 10000 تومن میخریم
به مردم 80000 بفروشیم رفیق
اصلا همچین ادمی نیستم
اگه ممکنه یه کار دیگه پیشنهاد بده که بشه از راه درست به سود دهی رسید
Reza Azimy_RW
01-05-2016, 01:09
یه امامزاده بزن سود فوق العاده ای داره :دی
درود
ببینید علاقتون چیه
ولی معمولا مسکن حتی تو شهر غریب مخصوصا ساخت و فروشش خیلی درآمد خوبی داره
mehrabooni
01-05-2016, 14:41
درود
ببینید علاقتون چیه
ولی معمولا مسکن حتی تو شهر غریب مخصوصا ساخت و فروشش خیلی درآمد خوبی داره
درود
بازار مسگن خوابیده عزیز
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-05-2016, 19:42
درود
بازار مسگن خوابیده عزیزسلام
مسکنهای کوچک و نقلی مشتریش همیشه هست
anti-military
02-05-2016, 20:04
خرید و فروش مسکن اصلا کار کوتاه مدتی نیست که بشه از توش درآمد بدست آورد!
خرید هر ملکی اصلا درآمد حساب نمیشه یه سرمایه گذاری بلند مدت حساب میشه ...
من خودم با پدرم کار ساخت و ساز تو شهرستان انجام میدیم که فعلا دیگه صرف نداره ...
پولدارهایی که سرمایه های باد آورده دارن متاسفانه تمام راه هارو اختصاصی کردن مثلا واردات و صادرات هم انحصاری شده و به راحتی نمیشه به این پول ها تاجر شد. الان با زیر 1 میلیارد هیچ شانسی در برابر تاجرهای دیگه نداری. اکثر راه ها واسه تاجرهای تازه وارد بسته است. آخرینش هم که فکر کنم وارد کردن ماشین خارجی بود که اونم به لطف بختک اقتصاد ایران (نعمت زاده) اختصاصی شد ...
با این پول به نظر من میتونی وارد کشاورزی بشی اما باید بدونی کار خطرناکیه و حوصله و وقت میخواد. اگه علاقه داشته باشی میتونه کار خوبی باشه
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-05-2016, 20:40
تجارت یعنی پیدا کردن تنور داغ و چسباندن البته تجارت پاک داریم و کثیف
مقلا بنده از اینها توی ایران ندیدم .
شاید وارد کردش سود خوبی داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
anti-military
02-05-2016, 21:15
تجارت یعنی پیدا کردن تنور داغ و چسباندن البته تجارت پاک داریم و کثیف
مقلا بنده از اینها توی ایران ندیدم .
شاید وارد کردش سود خوبی داشته باشه
وارد و صادر کردن که راحته مشکل بازاریابی هستش. یه همچین چیزی رو چطوری میشه سریع و به تعداد زیاد فروخت؟
Captain_America
02-05-2016, 22:02
وارد و صادر کردن که راحته مشکل بازاریابی هستش. یه همچین چیزی رو چطوری میشه سریع و به تعداد زیاد فروخت؟
کاسب معمولی میبینه مردم به چی احتیاج دارند بهشون بفروشه، کاسب موفق اول در مردم ایجاد احتیاج و نیاز میکنه بعد بهشون میفروشه.
yaser rad
03-05-2016, 20:58
سلام
منم چند ساله تو شمال ساخت و ساز میکنم. اوایل سودش خوب بود ولی یکی دو سالی میشه بازار مسکن خرابه. من الان واحدام رو دستم مونده. مشتری میاد میخواد مفت بخره. کلا با این اوضاع به نظر منم مسکن و کلا بیخیال شید . منم به واردات فکر میکردم ولی همونطور که دوستان فرمودن رقابت با کله گنده ها کار سخته. مخصوصا بدون تجربه و رانت. شما تو زمینه خاصی تخصص ندارید؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
mehrabooni
03-05-2016, 21:23
شما تو زمینه خاصی تخصص ندارید؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
چهار پنج سالی میشه که iDevice خریدو فروش میکنم (اوایل روال کار دستم نیومده بود ضرر میکردم،اما خدا رو شکر فورا روی دور افتادمو دیگه ضرر نکردم) جیکو پوک بازارش دستمه
چند ماه هم بعنوان پشتیبان فنی شاتل فعالیت کردم (برای پول کار نکردم،فقط یک مدت بهشون کمک کردم چون اطلاعاتم از پشتیبانی های رسمی شاتل هم گاها بیشتر بود) تخصص خاص دیگه ای ندارم
mehrabooni
03-05-2016, 21:27
کاسب معمولی میبینه مردم به چی احتیاج دارند بهشون بفروشه، کاسب موفق اول در مردم ایجاد احتیاج و نیاز میکنه بعد بهشون میفروشه.
دقیقا همینطوره
مثلا شما صحبتهای اخیر تیم کوک رو بعد از افت چهل میلیونی سهام اپل بخون
چیزی که تیم کوک میگه در واقع شگرد اکثر کمپانی های دنیاس و اون "نیاز سازی" برای مشتریان هست یعنی کاری میکنن که مردم حس نیاز کنن در حالی که شاید هیچ نیازی بهش ندارن
yaser rad
03-05-2016, 21:29
یه پیشنهاد
بازار بازیهای کامپیوتری همیشه داغه. نسل جدید بازیهای کامپیوتری هم در راهه، که البته خیلی هم جزابه. VR یا همون واقعیت مجازی. اگه خواستی تو واردات کار کنی یه تحقیقی رو این دیوایسها بکن. بازارش خیلی داغ خواهد شد. و از اونجایی که خیلی جدیده جا برای کار زیاد داره. اگه خواستی با هم بریم تو کارش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.