مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] بحث و بررسی اینترنت بی سیم (Wireless )
masoud_5april
18-03-2020, 15:17
سلام
من الان سرویس وایرلس اشتراکی از برلیان نت دارم. حقیقتش تا دوسال پیش سرویس خوبی بود اما تقریبا 6 ماهی هست که خیلی کیفیتش پایین اومده. البته سرعتش ثابت و قابل قبوله اما پینگش به شدت نوسان داره و اصلا مناسب من نیست.
من میخواستم از یه شرکت دیگه بگیرم اما سوالم اینه الان میبینم یه سری شرکت ها مثل شاتل فقط پهنای باند اختصاصی دارن درسته؟ شما شرکتی رو پیشنهاد میدیدن که خوب باشه؟ منظورم بیشتر پینگ تایم و کیفیت سرویسش هست.
محدودمون هم مرکز شهر تهران هست.
ممنون
ابر_حیزون
18-03-2020, 17:33
یه دوستی اینجا از شرکت پتیاک اینجا پینگ گذاشته بود 50 بود نوسان هم نداشت
سلام
دوستان کسی سرویس وایرلس اشتراکی اسیاتک داره؟ owa
میخوام بدونم سرعت 50 مگ ثبات داره یا نوسان زیادی داره؟
ممنون میشم دوستانی که دارن راهنمایی کنن
سلام
سلام دوست من
من سرویس وایرلس اشتراکی دارم از اسیا تک 1 تا 50 مگ
خیلی خوبه البته من سمت جنوب شرق تهرانم میشه سه راه افسریه
کف سرعت دانلودم 2.5 یا 3 مگابایت پایینتر نمیاد (دانلود منیجر) ماکسیمم سرعتشم تا 7 مگابایت میره البته اکثر اوقات 5.5 یا 6 مگابایت دانلود میکنم
بازم اگه اطلاعات بیشتری خواستین در خدمتم
سلام از دوستان اینجا کسی وایرلس اختصاصی نداره ؟
MASTER OC 7
28-03-2020, 15:41
سلام دوست من
کف سرعت دانلودم 2.5 یا 3 مگابایت پایینتر نمیاد (دانلود منیجر) ماکسیمم سرعتشم تا 7 مگابایت میره البته اکثر اوقات 5.5 یا 6 مگابایت دانلود میکنم
ممکنه برای من بین ساعت 20 تا 23 یه پینگ از دو آدرس زیر بگیرید ؟
134.213.37.197
و
185.179.203.80
من مخابرات دارم سمت قرچکم خیلی افتضاح شده ! بخاطر فیبر هم نمیتونم از هیچ شرکتی adsl بگیرم مجبورم برم سراغ وایرلس
moderntalking123
28-03-2020, 18:38
سلام دوست من
کل هزینه تجهیزات و اشتراک ماهیانه چقدر شد؟
masoud_5april
30-03-2020, 23:55
سلام دوست من
اگر امکان داره میتونید یه پینگ 4.2.2.4 رو بزارید؟
NaserMohamadi
31-03-2020, 22:42
سلام دوستان خسته نباشید
من نمیتونم اینجا عکس ارسال کنم
روستامون پوشش اینترنت ندارم الان تو آپدیت جدید های وب تو نقشه تا فاصله دویست متری خونه ما رو با رنگ قرمز روشن پوشش داره
البته بین اون منطقه تحت پوشش و خونمون کوه
به نظرتون مودم فضای باز بگیرم میتونم از اینترنتش استفاده کنم؟
و اینکه راه دیگه ای هست به اینترنت دسترسی داشته باشم؟
دوستانی که اطلاعات دارن لطفاً کمک کنند
ممنون
سلام
من الان سرویس وایرلس اشتراکی از برلیان نت دارم. حقیقتش تا دوسال پیش سرویس خوبی بود اما تقریبا 6 ماهی هست که خیلی کیفیتش پایین اومده. البته سرعتش ثابت و قابل قبوله اما پینگش به شدت نوسان داره و اصلا مناسب من نیست.
من میخواستم از یه شرکت دیگه بگیرم اما سوالم اینه الان میبینم یه سری شرکت ها مثل شاتل فقط پهنای باند اختصاصی دارن درسته؟ شما شرکتی رو پیشنهاد میدیدن که خوب باشه؟ منظورم بیشتر پینگ تایم و کیفیت سرویسش هست.
محدودمون هم مرکز شهر تهران هست.
ممنون
اگر تهرانی و برای وب گردی و بازی میخوای پهنای باند اختصاصی سیسکو بگیر
سلام
قصد گرفتن اشتراک وایرلس از پیشگامان (بوشهر) رو داشتم بصورت مولتی پوینت . فاصلم تا دکل کمتر از 10 و بیشتر از 5 کیلومتر هست .
اول اینکه با چه رادیویی (کم هزینه ترین رادیو ) میتونم بیشترین سیگنالو بگیرم ؟
2. بصورت مولتی پوینت ماکسیموم چقد سرعت میتونم بگیرم؟
3. دوتا رادیو کم هزینه و پوینت تو پوینت به صرفه تره یا یک رادیو کتوکلفت مث dynadish بهتره بگیرم برای تضمین داشتن سرعت ؟
پست تکراری ارسال شد . . .
سلام
قصد گرفتن اشتراک وایرلس از پیشگامان (بوشهر) رو داشتم بصورت مولتی پوینت . فاصلم تا دکل کمتر از 10 و بیشتر از 5 کیلومتر هست .
اول اینکه با چه رادیویی (کم هزینه ترین رادیو ) میتونم بیشترین سیگنالو بگیرم ؟
2. بصورت مولتی پوینت ماکسیموم چقد سرعت میتونم بگیرم؟
3. دوتا رادیو کم هزینه و پوینت تو پوینت به صرفه تره یا یک رادیو کتوکلفت مث dynadish بهتره بگیرم برای تضمین داشتن سرعت ؟
1- جدول رادیو ها رو برات گذاشتم با توجه به فاصله 10 کیلومتری شما رادیو LHG XL 52ac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیشنهاد میشود
2- در مورد سرعت ptmp اطلاعی ندارم ولی روی ptp حداکثر تا 1000 گیگابیت بر ثانیه امکان پذیر هست
3- شمار برای سرویس وایرلس اشتراکی یا همون ptmp فقط باید یک رادیو داشته باشین که بهترین برند میکروتک هست که تجهیزات شرکت ها باهاش سازگاری کامل دارن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kingzegon
04-04-2020, 06:01
سلام به همگی روز خوش
من آماتور هستم و میخوام به صورت جدی دیگه وایرلس بگیرم چون ADSL دیگه اعصاب برام نذاشته! به سرعت آپلود بالا بیشتر از دانلود نیاز دارم و میخوام ارتباط پایدار و بدون قطعی داشته باشم.
نظرات شما رو خوندم و فعلا نتیجه ای که گرفتم نظرم روی خرید LHG XL HP5 هستش
میخواستم بدونم مدل ارزونتر که LHG HP5 هستش که برتری خاصی نداره که من ندونم درسته ؟ یعنی حتی اگر فرض کنیم فاصله من با دکل کم باشه بازم همچنان با خرید مدل گرونتر من چیزی رو از دست نمیدم درسته ؟
چون من مستاجر هستم و نمیدونم منزل بعدی که میرم کجا هستش و میخوام یک بار هزینه میکنم خیالم از بابت فاصله با دکل و آنتن دهی راحت باشه
دوم اینکه هر بار که خونه عوض میکنم باید هزینه خیلی زیادی بابت نصب بدم ؟
شما برای کرج ( منطقه باغستان ) کدوم شرکت رو پیشنهاد میدین ؟
پیشاپیش ممنون:»
Electronic-Arts
04-04-2020, 08:04
سلام به همگی روز خوش
من آماتور هستم و میخوام به صورت جدی دیگه وایرلس بگیرم چون ADSL دیگه اعصاب برام نذاشته! به سرعت آپلود بالا بیشتر از دانلود نیاز دارم و میخوام ارتباط پایدار و بدون قطعی داشته باشم.
میخواستم بدونم مدل ارزونتر که LHG HP5 هستش که برتری خاصی نداره که من ندونم درسته ؟ یعنی حتی اگر فرض کنیم فاصله من با دکل کم باشه بازم همچنان با خرید مدل گرونتر من چیزی رو از دست نمیدم درسته ؟
چون من مستاجر هستم و نمیدونم منزل بعدی که میرم کجا هستش و میخوام یک بار هزینه میکنم خیالم از بابت فاصله با دکل و آنتن دهی راحت باشه
سلام
هرچی میگیری یه چیز درست حسابی بخر که بعدا اگر جایی رفتی که به جای این که مثلا فاصلت با فرستنده 2 کیلومتر بود یهو شد 6 کیلومتر اون موقع دوباره مجبور به تغییر نشی, با این وضعیت مملکت هم که هرچیزی رو یه بار میشه خرید بنابراین باید درستش رو خرید
چه قدر هزینه حداکثری میتونید داشته باشید ؟
سلام به همگی روز خوش
لینک زیر برای پوینت تو پوینت هست : یعنی اگر بخواید برای گرفتن وایرلس دوتا رادیو بگیرید که یکیش رو بزارید توی مرکزه اونا و اختصاصی از اون براتون دیتا فرستاده شه به رادیوئی که پیش خودتون هست . که این مورد هم سرعت بهتری بهتون میده هم فقط واسه خودتونه .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک زیر هم برای مولتی پوینت هست ، یعنی از دکل و رادیو خوده شرکت اینترنت بگیرید .
فاصله گیرندگی رادیوها رو میتونید تو دوتا پی دی اف بالا ببینید و با توجه به وضعیتتون بخرید . البته موانع تا دکل رو هم در نظر بگیرید .
kingzegon
04-04-2020, 12:45
سلام
هرچی میگیری یه چیز درست حسابی بخر که بعدا اگر جایی رفتی که به جای این که مثلا فاصلت با فرستنده 2 کیلومتر بود یهو شد 6 کیلومتر اون موقع دوباره مجبور به تغییر نشی, با این وضعیت مملکت هم که هرچیزی رو یه بار میشه خرید بنابراین باید درستش رو خرید
چه قدر هزینه حداکثری میتونید داشته باشید ؟
میخوام که اگه بشه با چیزی در حدود دو و نیم میلیون تموم بشه
ضمن اینکه یک مودم ADSL دی لینک مدل 2740U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم دارم که نمیدونم بدرد میخوره یا نه ؟
رادیو هم این توی ذهنمه به نظر شما چطوره ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک زیر برای پوینت تو پوینت هست : یعنی اگر بخواید برای گرفتن وایرلس دوتا رادیو بگیرید که یکیش رو بزارید توی مرکزه اونا و اختصاصی از اون براتون دیتا فرستاده شه به رادیوئی که پیش خودتون هست . که این مورد هم سرعت بهتری بهتون میده هم فقط واسه خودتونه .
لینک زیر هم برای مولتی پوینت هست ، یعنی از دکل و رادیو خوده شرکت اینترنت بگیرید .
فاصله گیرندگی رادیوها رو میتونید تو دوتا پی دی اف بالا ببینید و با توجه به وضعیتتون بخرید . البته موانع تا دکل رو هم در نظر بگیرید .
ممنون از پاسخ شما فقط من نفهمیدم چرا اینها دسته بندی شدن به ptp و ptmp ؟؟!
الان من یدونه LHG XL HP5 بخرم فعلا میتونم ptmp بگیرم تا بعدا اگه پول دستم اومد یدونه دیگه هم بگیرم که ptp بشه درسته ؟ و اینکه برای ptp هر دو رادیو ای که میگیری باید دقیقا یکسان باشن ؟
راستی شرکت خوب توی کرج کدومه ؟
ضمن اینکه یک مودم ADSL دی لینک مدل 2740U هم دارم که نمیدونم بدرد میخوره یا نه ؟
رادیو هم این توی ذهنمه به نظر شما چطوره ؟
ممنون از پاسخ شما فقط من نفهمیدم چرا اینها دسته بندی شدن به ptp و ptmp ؟؟!
الان من یدونه LHG XL HP5 بخرم فعلا میتونم ptmp بگیرم تا بعدا اگه پول دستم اومد یدونه دیگه هم بگیرم که ptp بشه درسته ؟ و اینکه برای ptp هر دو رادیو ای که میگیری باید دقیقا یکسان باشن ؟
راستی شرکت خوب توی کرج کدومه ؟
1. از مودم دی لینکتون میتونید به عنوان روتر استفاده کنید تا وای فای داشته باشید و از پورت های شبکه هم استفاده کنید .
2. با 2100 میتونید قوی ترین رادیو میکروتیک یعنی dynadish رو بخرید توی پی دی اف ها مشخص بود که قوی ترین رادیو کدومه و تا چه بردی سیگنال میگیره. اگر با فروم پرشین تولز اشنایی دارید تا کاربری که dynadish رو با این قیمت میفروشه بهتون معرفی کنم .
3. به شخصه از سری lhg5 ، پایین ترین نسخش رو پیشنهاد میدم ، دس دوم درست حسابی میتونید 1 تومن پیدا کنید هر دونشو و دوتا بگیرید و باهاش بهترین استفاده رو ببرید و اگر بصورت پوینت تو پوینت بخواید استفاده کنید تا 11 کیلومتر میتونین از بهترین کیفیت اینترنت بهره ببرید . نوش هم 1.450 هست قیمت بالاتر از این نخرید دیجیکالا 1.500 هس که معتبره و خوبه . ولی اگر بی برو برگرد میخواید مطمئن باشید dynadish بهترین گزینس بی شک و شبهه البته دوتاش 4200 هزینه داره .
4. مشخصه که چرا ! داخل پی دی اف صرفا پوینت تو پوینت برای رادیو های مثل هم مشخص کرده . که نشون میده بهترین بازده رو دارن و چقدر سیگنال میدن .
5. الزما نیازی نیست که یکسان باشن اما اگر یکسان باشن با توجه به اون لینکی که دادم بهتون میتونید متوجه شید چقد برد دارن .
kingzegon
04-04-2020, 14:21
1. از مودم دی لینکتون میتونید به عنوان روتر استفاده کنید تا وای فای داشته باشید و از پورت های شبکه هم استفاده کنید .
2. با 2100 میتونید قوی ترین رادیو میکروتیک یعنی dynadish رو بخرید توی پی دی اف ها مشخص بود که قوی ترین رادیو کدومه و تا چه بردی سیگنال میگیره. اگر با فروم پرشین تولز اشنایی دارید تا کاربری که dynadish رو با این قیمت میفروشه بهتون معرفی کنم .
3. به شخصه از سری lhg5 ، پایین ترین نسخش رو پیشنهاد میدم ، دس دوم درست حسابی میتونید 1 تومن پیدا کنید هر دونشو و دوتا بگیرید و باهاش بهترین استفاده رو ببرید و اگر بصورت پوینت تو پوینت بخواید استفاده کنید تا 11 کیلومتر میتونین از بهترین کیفیت اینترنت بهره ببرید . نوش هم 1.450 هست قیمت بالاتر از این نخرید دیجیکالا 1.500 هس که معتبره و خوبه . ولی اگر بی برو برگرد میخواید مطمئن باشید dynadish بهترین گزینس بی شک و شبهه البته دوتاش 4200 هزینه داره .
4. مشخصه که چرا ! داخل پی دی اف صرفا پوینت تو پوینت برای رادیو های مثل هم مشخص کرده . که نشون میده بهترین بازده رو دارن و چقدر سیگنال میدن .
5. الزما نیازی نیست که یکسان باشن اما اگر یکسان باشن با توجه به اون لینکی که دادم بهتون میتونید متوجه شید چقد برد دارن .
به نظر شما یک عدد dynadish خریدن و داشتن سرویس ptmp کیفیت بهتری داره یا دو تا LHG5 حدودا یک میلیون تومنی و داشتن سرویس ptp ؟
راستی من چون مستاجرم هر سال شاید مجبور شم جا به جا شم اینور اونور، فکر میکنید هزینه نصب و راه اندازی چقدر بشه هر دفعه ؟
و اینکه این پایین ترین نسخه LHG5 که گفتین دقیقا کدوم مدل منظورتون بود ؟ همونی که گفتین دیجیکالا 1500 گذاشته
به نظر شما یک عدد dynadish خریدن و داشتن سرویس ptmp کیفیت بهتری داره یا دو تا LHG5 حدودا یک میلیون تومنی و داشتن سرویس ptp ؟
راستی من چون مستاجرم هر سال شاید مجبور شم جا به جا شم اینور اونور، فکر میکنید هزینه نصب و راه اندازی چقدر بشه هر دفعه ؟
و اینکه این پایین ترین نسخه LHG5 که گفتین دقیقا کدوم مدل منظورتون بود ؟ همونی که گفتین دیجیکالا 1500 گذاشته
مولتی پوینت بستگی داره که چقدر کاربر داشته باشه و باید از شرکتشون بپرسید یا باید تست کنید . ولی ptp اگر ارائه بدن قطعا بهتون بهترین کیفیت رو ارائه میده .
تا دیروز موجود بود ولی خب تموم کرده ! بازم قطعا موجود میشه ولی قبلش از شرکت اطمینان حاصل کنید واسه جایی که هستید خدمات رادیویی ارائه میکنن ایا ؟ گاها خودشون رادیو هم میارن قیمتشم بپرسید شاید ارزون تر در اومد رو دستتون . داینادیش نسل جدیدی هست و بیشتر اینده نگریه برای سرعت بیشتر و همچین فاصله های بالای 10 کیلومتر .
درکل اگه فاصلتون زیاد نیست وهزینه زیادی نمیخواید بکنید همون lhg5 تکی بگیرید بصورت مولتی پوینت تا فواصل طولانی رو هم راه میندازه . اگر به فکر سرعت بهتر هستید و فاصلتون هم زیاد میشه نهایتا یه lhg5 دیگه هم اضافه کنید تا بشه ptp .
با یه سرچ ساده میتونید ساده ترین نسخشو پیدا کنید lhg 5 هیچ پسوند دیگه ای نداره .
Electronic-Arts
05-04-2020, 03:26
dynadish 2100 شما سراع داری من نقد همین الان خریدارم
Electronic-Arts
05-04-2020, 03:43
ضمن اینکه یک مودم ADSL دی لینک مدل 2740U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم دارم که نمیدونم بدرد میخوره یا نه ؟
رادیو هم این توی ذهنمه به نظر شما چطوره ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چیزی که نیاز به دکل نداشته باشه و با یه میله قوی کارش راه بیوفته و قوی باشه dynadish هست که قبل از کرونا 1900 بود و به لطف کرونا و بازار بورس و غیره قبل عید اول شد 2200 بعد شد 2400 بعد 2600 و 2800 و آخرین قیمت قبل عید بود 2900 حالا الان که بازار ها بسته هست و هرکی یه قیمتی واسه خودش میده چند باشه رو نمیدونم ولی قیمت واقعیش با دلار و اینا چنده نمیدونم اما ارزش خرید به نظرم تا 2600 اینطورا داره
اون مودم رو هم میتونید تبدیلش کنید به اکسس پوینت و اینترنت رادیو رو به صورت وایرلس و کابل داشته باشید توی خونه
lhg 5 رادیو بینهایت ضعیفی هست که تا حداکثر 2 تا 2.5 کیلومتر در محیط های شهری جواب میده اونم تو محیط کم نویز و با اما و اگر
به نظر من lhg5 نگیرید چون بعدا برید جایی که نویزش یه کم بیشتر باشه و یا فاصله زیاد بشه یا هر دو باید اونو بندازید کنار یکی قوی تر بخرید
QRT 5 و dynadish رو من توصیه میکنم با توجه به این که جابه جا میشید
اول یک رادیو درست حسابی برای خودتون داشته باشید , اگر نیاز بود بعدا میشه رادیو بسته به نیاز خرید برای point to point (حتی مثلا یه lhg 5 که بدید دست ISP اگر شرایط خوب باشه)
هزینه نصب و راه اندازی متفاوته ولی من وقتی lhg 5 داشتم با هزینه میله و نصب و جوشکاری شد 250 تومن (البته دلار بود 6000 تومن اون موقع)
سلام برای فاصله کمتر از 400 متر به من رادیور مدل Mikrotik SXT Lite5 Wireless Radio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای هر دو سمت پیشنهاد دادن به نظر شما مناسب هست چون شرکت میکروتک با همین مشخصات و 800 هزار تومن ارزانتر مدل فلتش و تولید کرده ولی چون شرکت از این مدل فقط موجود داره میخواد همین مدل رو بذارن در صورتی که من با 2 تومن میتونم 2 عدد از مدل کامپک یعنی
SXTsq Lite5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را تهیه کنم
پیشگامان جنوب قبل از نوروز سرعت 30 مگ هم داشت ! رفتم تو تعرفه ها دیدم 30 مگ رو برداشتن .:weird: من متاسفم واسه این شرکت واقعا .
سلام برای فاصله کمتر از 400 متر به من رادیور مدل Mikrotik SXT Lite5 Wireless Radio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای هر دو سمت پیشنهاد دادن به نظر شما مناسب هست چون شرکت میکروتک با همین مشخصات و 800 هزار تومن ارزانتر مدل فلتش و تولید کرده ولی چون شرکت از این مدل فقط موجود داره میخواد همین مدل رو بذارن در صورتی که من با 2 تومن میتونم 2 عدد از مدل کامپک یعنی
SXTsq Lite5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را تهیه کنم
درود سعی کن Mikrotik SXT Lite5 Wireless Radio بگیری
اولا قیمت جهانیشون حدود 10-20 دلار اختلاف داره نه انقدر !
دوماً حافظه این مدل نند هست نبست به اون یکی که فلشه :thumbsdow
نند سریعتره و ماندگاری بهتری داره
ما خوزستان هستیم و اینجا گرمه
اغلب همه این مدل رو انتخاب میکنن که در سرما و گرما دوام بسیار بالایی داره
خود من با استفاده از 2تای این آنتن ها کانکشن پوینت تو پوینتی در فاصله 1.5 کیلومتری برای یکی از دوستان در دو شعبه محل کارشون راه انداختم که اینترنت و فایل سرورشون شیر باشه
سرعت بسیار خوبی دارن اصلا با اتصال کابلی تفاوت آنچنانی ندارن کمتر از 1 دقیقه بوت میشن و به هم کانکت میشن
سعی کن توی دیوار بگردی آنتن رو خودت تهیه کنی ارزون تر گیرت میاد !
درود سعی کن Mikrotik SXT Lite5 Wireless Radio بگیری
اولا قیمت جهانیشون حدود 10-20 دلار اختلاف داره نه انقدر !
دوماً حافظه این مدل نند هست نبست به اون یکی که فلشه :thumbsdow
نند سریعتره و ماندگاری بهتری داره
ما خوزستان هستیم و اینجا گرمه
اغلب همه این مدل رو انتخاب میکنن که در سرما و گرما دوام بسیار بالایی داره
خود من با استفاده از 2تای این آنتن ها کانکشن پوینت تو پوینتی در فاصله 1.5 کیلومتری برای یکی از دوستان در دو شعبه محل کارشون راه انداختم که اینترنت و فایل سرورشون شیر باشه
سرعت بسیار خوبی دارن اصلا با اتصال کابلی تفاوت آنچنانی ندارن کمتر از 1 دقیقه بوت میشن و به هم کانکت میشن
سعی کن توی دیوار بگردی آنتن رو خودت تهیه کنی ارزون تر گیرت میاد !
سلام دقیقا مدل stx lite 5 خریدم به قیمت 10.070.000 تومن و سرویس 5 مگ اپلود و دانلود به راحتی تا 90 مگابیت میره
سلام دقیقا مدل stx lite 5 خریدم به قیمت 10.070.000 تومن و سرویس 5 مگ اپلود و دانلود به راحتی تا 90 مگابیت میره
با سلامتی
دانلود هم تا 90 میره؟ یا فقط اپلود بالاست؟ رسپینا؟ قیمت چند دادن؟
با سلامتی
دانلود هم تا 90 میره؟ یا فقط اپلود بالاست؟ رسپینا؟ قیمت چند دادن؟
فقط اپلود
ماهی 760
فقط اپلود
ماهی 760
خودتون سرعت اپلود بالا خواستید؟
یا برای دانلود هم میشه صحبت کرد سرعت رو باز کنن؟
کیفیت رسپینا خوبه؟
سلام . رادیوهای میکروتیک چقد عمر دارن ، رادیویی مثل qrt 5 ac چقدر عمر میکنه ؟ در برابر صاعقه و بارش باران چقد دوام داره ؟ من بوشهرم وهوا خوب گرم میشه دربرابر گرما که چقد میمونه ؟
arminkhm
21-04-2020, 22:01
دوستان من رادیو rb912uag-5hpnd-out دارم با انتن WL530N که 30db هست برای سرویس PTP (پهنای باند اختصاصی) استفاده میکردم بدک نبود.
قصد تعویض سرویس دارم و به احتمال زیاد میخوام وایرلس اشتراکی بگیرم.
اینجا دیدم دوستان sxt 5 رو پیشنهاد میدن یا رادیو های AC میخواستم بدونم برتری خاصی دارند نسبت به تجهیزات من برای PTMP؟
بعضی از دوستان میگفتند که اگر شرکت مورد نظرمون به صورت PTP اینترنت بهمون برسونه بهتره. مگه میشه سرویس وایرلس رو با همون قیمت اشتراکی به صورت PTP گرفت؟
کسی اینجا از شرکت راینت (raynet) وایرلس گرفته؟ از نظر پشتیبانی،سرعت و پینگ چطور بودند؟
بهترین شرکت برای وایرلس چیه؟هم سرعت دانلود برام مهمه هم حجم زیاد.ممنون میشم بهترین تچهیزات رو بگید چی بگیرم و قیمتشون.بین آسیاتک و پیشگامان موندم از کدوم بگیرم.ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان منظور شرکت هایی که میگن وایرلس اشتراکی میدیم چی هست ؟
shaahani
03-05-2020, 09:37
دوستان منظور شرکت هایی که میگن وایرلس اشتراکی میدیم چی هست ؟
وایرلس اشتراکی (پوینت تو مالتی پوینت P2MP - ارتباط یک نقطه به چند نقطه) یعنی اینکه سمت سرویس دهنده فقط یک رادیو قرار بگیره و سمت مشتری چندین رادیو از اون سرویس بگیرن.
اینجوری سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه و بین مشتری ها تقسیم میشه.
سرعت وابسته میشه به دورترین مشترک (هرچی آخرین مشترک دورتر باشه سرعت همه کمتر میشه)، و به تعداد مشترکین همزمان که دارن از یک رادیو استفاده میکنن سرعت وابسه هست و هرچی تعداد بیشتر بشه، به تعداد مشترکین سرعت تقسیم میشه.
وایرلس اختصاصی (پوینت تو پوینت P2P - ارتباط یک نقطه به یک نقطه) یعنی اینکه به ازای هر مشترک، یک رادیو هم سمت سرویس دهنده قرار میگیره و ارتباط رادیویی یک به یک برقرار میشه
وایرلس اشتراکی (پوینت تو مالتی پوینت P2MP - ارتباط یک نقطه به چند نقطه) یعنی اینکه سمت سرویس دهنده فقط یک رادیو قرار بگیره و سمت مشتری چندین رادیو از اون سرویس بگیرن.
اینجوری سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه و بین مشتری ها تقسیم میشه.
سرعت وابسته میشه به دورترین مشترک (هرچی آخرین مشترک دورتر باشه سرعت همه کمتر میشه)، و به تعداد مشترکین همزمان که دارن از یک رادیو استفاده میکنن سرعت وابسه هست و هرچی تعداد بیشتر بشه، به تعداد مشترکین سرعت تقسیم میشه.
وایرلس اختصاصی (پوینت تو پوینت P2P - ارتباط یک نقطه به یک نقطه) یعنی اینکه به ازای هر مشترک، یک رادیو هم سمت سرویس دهنده قرار میگیره و ارتباط رادیویی یک به یک برقرار میشه
عملا برای کاربر خونگی به صرفه نیست درسته ؟
چون من خط تلفن ندارم مگی 130 هزار خیلی گرونه خدایی نمیصرفه گفتم شاید این اشتراکی به صرفه تر باشه
بهترین شرکت برای وایرلس چیه؟هم سرعت دانلود برام مهمه هم حجم زیاد.ممنون میشم بهترین تچهیزات رو بگید چی بگیرم و قیمتشون.بین آسیاتک و پیشگامان موندم از کدوم بگیرم.ممنون میشم راهنمایی کنید
یعنی کسی نمیدونه؟
اگر نویز وجود نداشته باشه تو جایی که هستید یا از رادیو قدرتمندی استفاده بکنید میتونید بهترین سرعت رو از هر شرکتی بگیرید (لاقل 85 درصد مواقع سرعت واقعی رو بهتون تحویل میده)
اینکه که چه شرکتی بهینه س از نظر حجمی رو باید خودتون بررسی کنید اما بین شرکت های جامع مثل پیشگامان و اسیاتک و شاتل و... فکر میکنم پیشگامان بهترین قیمت و حجم رو داشته باشه اما خب در کل قیمتا رفته بالا باید مجددا تعرفه ها رو بصورت تلفنی بپرسید.
shaahani
03-05-2020, 18:25
چون من خط تلفن ندارم مگی 130 هزار خیلی گرونه خدایی نمیصرفه گفتم شاید این اشتراکی به صرفه تر باشه
بنظرمن اگه قراره سرویس اشتراکی بگیرید، نخرید پولتون رو حفظ کردین، خیلی وقت ها ممکنه کاملا قطع باشید در سرویس های اشتراکی، بسته به ترافیک رادیویی و آب و هوا، مشکلاتتون زیاد میشه.
اگه بتونید با همسایه ها شریک باشید یا بودجه کافی داشته باشید، سرویس اختصاصی میتونه اینترنت مناسبی در اختیارتون بگذاره، اگه نه بهتره در فکر انواع دیگه ارتباط باشید.
بصورت مولتی پوینت صرفه داره البته طبق حرف دوستان اگر نزدیکتون زیاد نویز وجود نداشته باشه(اینم با خریدن یه رادیو قدرتمند برطرف میشه) . بنده به شخصه خودم مولتی پوینت استفاده میکنم و تا الان قطعی نداشتم .
سلام
اگر نویز زیادی دارید تو منطقه میتونید از دیش های آنتی نویز استفاده کنید و مشکل نویز رو کاملا برطرف کنید
پوینت تو پوینت همیشه خیلی بهتره تا مالتی پوینت
باید ببینید تو منطقه یا شهرتون چه شرکت هایی سرویس میدن
چند نفر از دوستانی که وایرلس دارند ممنون میشم یه پینگ از 4.2.2.4 بگیرند برای بنده... لطفا سرویس دهنده تون رو هم اعلام کنید
با تشکر
چند نفر از دوستانی که وایرلس دارند ممنون میشم یه پینگ از 4.2.2.4 بگیرند برای بنده... لطفا سرویس دهنده تون رو هم اعلام کنید
با تشکر
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=108ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=102ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=115ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=119ms TTL=49
مولتی پوینت : شاتل
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=108ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=102ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=115ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=119ms TTL=49
مولتی پوینت : شاتل
ممنون...
خیلی بالاست نسبت به َADSL
Electronic-Arts
05-05-2020, 15:48
ممنون...
خیلی بالاست نسبت به َADSL
اگر شما داری با ADSL تهران مقایسه میکنی که مقایسه اشتباهه وقتی اکثر ADSL های تهران پینگ داخلشون 6 7 هست وایرلس های شهرهای دیگه قطعا بیشتر از adsl تهران خواهد بود مثل من چون پینگ من خودم تا تهران 14 هست وایرلس اختصاصی هم دارم
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=96ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=97ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=98ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=98ms TTL=53
یکی از دوستای من تهران adsl داره و 10 میلی ثانیه پینگش کمتر از منه به خاطر همین پینگ من تا تهران من اگر همین سرویس رو تهران میگرفتم پینگم تا 83 82 پایین میومد با همین 4.2.2.4 (حدود 12 الی 13 میلی ثانیه کمتر چون وایرلس تهران پینگش با داخل میشه بین 1 تا حداکثر 2)
کسی از تهران میتونه پینگ بگیره ببینیم از تهران چطوره ؟
با تشکر
Electronic-Arts
07-05-2020, 13:54
دوستان من رادیو rb912uag-5hpnd-out دارم با انتن WL530N که 30db هست برای سرویس PTP (پهنای باند اختصاصی) استفاده میکردم بدک نبود.
قصد تعویض سرویس دارم و به احتمال زیاد میخوام وایرلس اشتراکی بگیرم.
اینجا دیدم دوستان sxt 5 رو پیشنهاد میدن یا رادیو های AC میخواستم بدونم برتری خاصی دارند نسبت به تجهیزات من برای PTMP؟
بعضی از دوستان میگفتند که اگر شرکت مورد نظرمون به صورت PTP اینترنت بهمون برسونه بهتره. مگه میشه سرویس وایرلس رو با همون قیمت اشتراکی به صورت PTP گرفت؟
کسی اینجا از شرکت راینت (raynet) وایرلس گرفته؟ از نظر پشتیبانی،سرعت و پینگ چطور بودند؟
رادیو شما رادیو خوبی هست و تنها فرقی که داره با یه چیزی مثل netbox اینه که ac نداره که بله تاثیر زیادی داره هرچه قدر فاصله بیشتر باشه یا نویز بیشتر باشه به نسبت n
شما اگر یه دستگاه بخرید بدید دست ISP براتون سرویس PTP راه اندازی میکنن (حداقل شاتل و صبانت و پیشگامان انجام میدن این کارو بقیه رو نمیدونم)
رای نت رو هم اسمش رو نشنیدم اصلا
ببین کسایی که ADSL شرکت ها رو دارن و بهترین شرایط اون شرکت رو دارن چه جورین , از رو اون میتونی بفهمی معمولا چه جوریه وایرلس چون وقتی بهترین شرایط یه شرکت مثلا شاتل پینگ داخل 7 میده و پینگ کم خارجی و سرعت دانلود بالا روی ADSL یعنی شما وایرلس بگیری همون رو میگیری چون وقتی که شرکت ها اینترنتشون خراب میشه به خاطر آشغال بودن مرکز مخابراتی هست که شما با وایرلس مرکز مخابراتی رو حذف میکنی و اگر شرکت مشکل پهنای باند نداشته باشه (که بعضی شرکت ها مثل صبانت دارن) وایرلس بهترین کیفیت اون شرکت رو به شما میده اگر نویز و شرایط محیطی شما خراب نباشه و تجهیزات خوبی بگیرید
بصورت مولتی پوینت صرفه داره البته طبق حرف دوستان اگر نزدیکتون زیاد نویز وجود نداشته باشه(اینم با خریدن یه رادیو قدرتمند برطرف میشه) . بنده به شخصه خودم مولتی پوینت استفاده میکنم و تا الان قطعی نداشتم .
خیر نویز اگر داشته باشید و بخواید مالتی پوینت استفاده کنید تا یه حدی میشه فیکسش کرد چون شرکت نمیاد خیلی دستکاری کنه رادیوش رو واسه یه مشترک مگر این که PTP باشه و اختصاصی ماله خودتون و همچنین اگر هم شما رادیو قوی داشته باشید در محیط پر نویز آپلود شما زیاد میشه چون رادیو شما قویه و دانلودتون همچنان افتضاح چون رادیو شرکت اینترنتی اون قدر قوی ممکنه نباشه که نویز رو کنسل کنه (رادیو هاشون معمولا qrt 5 هست)
اگر برای بازی بخواید مولتی پوینت همچین خوب نیست چون نوسان سرعت داره و سرعت هرچه قدر مشترک دورتری وجود داشته باشه کمتر میشه چون رادیو سرعت خروجی رو کم میکنه تا سیگنال رو افزایش بده که برسه به اون مشترک دورتر و همچین نوسان پینگ زیادی هم داره مولتی پوینت بین 10 تا 40 میلی ثانیه اگر همه مشترکین وصل بشن و استفاده کنن در آن واحد ولی همیشه حداقل 10 تا 20 میلی ثانیه نوسان رو دارید (فقط روی رادیو و نوسان خود شبکه ISP هم اضافه میشه بهش)
morteza_mombeini
07-05-2020, 17:34
رادیو شما رادیو خوبی هست و تنها فرقی که داره با یه چیزی مثل netbox اینه که ac نداره که بله تاثیر زیادی داره هرچه قدر فاصله بیشتر باشه یا نویز بیشتر باشه به نسبت n
شما اگر یه دستگاه بخرید بدید دست ISP براتون سرویس PTP راه اندازی میکنن (حداقل شاتل و صبانت و پیشگامان انجام میدن این کارو بقیه رو نمیدونم)
رای نت رو هم اسمش رو نشنیدم اصلا
ببین کسایی که ADSL شرکت ها رو دارن و بهترین شرایط اون شرکت رو دارن چه جورین , از رو اون میتونی بفهمی معمولا چه جوریه وایرلس چون وقتی بهترین شرایط یه شرکت مثلا شاتل پینگ داخل 7 میده و پینگ کم خارجی و سرعت دانلود بالا روی ADSL یعنی شما وایرلس بگیری همون رو میگیری چون وقتی که شرکت ها اینترنتشون خراب میشه به خاطر آشغال بودن مرکز مخابراتی هست که شما با وایرلس مرکز مخابراتی رو حذف میکنی و اگر شرکت مشکل پهنای باند نداشته باشه (که بعضی شرکت ها مثل صبانت دارن) وایرلس بهترین کیفیت اون شرکت رو به شما میده اگر نویز و شرایط محیطی شما خراب نباشه و تجهیزات خوبی بگیرید
خیر نویز اگر داشته باشید و بخواید مالتی پوینت استفاده کنید تا یه حدی میشه فیکسش کرد چون شرکت نمیاد خیلی دستکاری کنه رادیوش رو واسه یه مشترک مگر این که PTP باشه و اختصاصی ماله خودتون و همچنین اگر هم شما رادیو قوی داشته باشید در محیط پر نویز آپلود شما زیاد میشه چون رادیو شما قویه و دانلودتون همچنان افتضاح چون رادیو شرکت اینترنتی اون قدر قوی ممکنه نباشه که نویز رو کنسل کنه (رادیو هاشون معمولا qrt 5 هست)
اگر برای بازی بخواید مولتی پوینت همچین خوب نیست چون نوسان سرعت داره و سرعت هرچه قدر مشترک دورتری وجود داشته باشه کمتر میشه چون رادیو سرعت خروجی رو کم میکنه تا سیگنال رو افزایش بده که برسه به اون مشترک دورتر و همچین نوسان پینگ زیادی هم داره مولتی پوینت بین 10 تا 40 میلی ثانیه اگر همه مشترکین وصل بشن و استفاده کنن در آن واحد ولی همیشه حداقل 10 تا 20 میلی ثانیه نوسان رو دارید (فقط روی رادیو و نوسان خود شبکه ISP هم اضافه میشه بهش)
دو تا سوال دارم :
۱- اگه ptp بگیرم رادیویی رو که روی دکل شرکت نصب میشه میتونم وارد تنظیماتش بشم یا شرکت قفلش میکنه که فقط خودش دسترسی داشته باشه؟
۲- من یه رادیو خودم دارم که استفاده میکنم اگه بخام یه رادیو معمولی بخرم برا ptp چون از رادیوی شرکت ضعیفتره سیگنالم هم ضعیف تر میشه؟
Electronic-Arts
07-05-2020, 19:53
دو تا سوال دارم :
۱- اگه ptp بگیرم رادیویی رو که روی دکل شرکت نصب میشه میتونم وارد تنظیماتش بشم یا شرکت قفلش میکنه که فقط خودش دسترسی داشته باشه؟
۲- من یه رادیو خودم دارم که استفاده میکنم اگه بخام یه رادیو معمولی بخرم برا ptp چون از رادیوی شرکت ضعیفتره سیگنالم هم ضعیف تر میشه؟
1-خیر خودشون دسترسی خواهند داشت به دلایل واضح و مبرهن
2-بله هر دو رادیو مهمه چون امواج میره و میاد و یک طرفه نیست همچنین امواج به صورت عمودی و افقی میره برای آپلود و دانلود چون dual chain هستن رادیو ها (بسته به شزایط محیطی و فاصله یه حداقل دستگاهی باید داشته باشید حالا بعضی وقت ها با یه sxt کار راه میوفته بعضی وقت ها هم مثلا حداقل یه چیزی مثل qrt یا dynadish میخواد)
morteza_mombeini
09-05-2020, 19:13
1-خیر خودشون دسترسی خواهند داشت به دلایل واضح و مبرهن
2-بله هر دو رادیو مهمه چون امواج میره و میاد و یک طرفه نیست همچنین امواج به صورت عمودی و افقی میره برای آپلود و دانلود چون dual chain هستن رادیو ها (بسته به شزایط محیطی و فاصله یه حداقل دستگاهی باید داشته باشید حالا بعضی وقت ها با یه sxt کار راه میوفته بعضی وقت ها هم مثلا حداقل یه چیزی مثل qrt یا dynadish میخواد)
1-خوب شاید من بخام کانال رو عوض کنم بلاخره باید دسترسی داشته باشم اونا هم که وقتی بهشون بگی فلان کار رو بکن انجام نمیدن رادیو مال خودمه منم حق و حقوقی دارم
2-من الان رادیویی که بهش وصلم خروجی ac داره معلوم نیست مدلش چیه ولی خیلی قویه چون رادیو قبلی شرکت نانواستیشن بود و من سیگنالم -75 بود از وقتی این رادیو جدید رو نصبیدن رو دکلشون سیگنال من شده -61 .حالا چون رادیوشون قویه پس اگه من برا ptp یه sxt بزارم رو دکلشون سیگنالم ضعیف تر میشه طبیعتا چون از رادیوی خودشون ضعیفتره و قبلا هم تجربش کردم
moderntalking123
13-05-2020, 17:10
سلام من از شرکتی درخواست دادم اومد برام نصب کرد ظاهرا فاصله زیاد بود و حدود قیمت رادیویی که نصب کرد 1.400 بود سیگنال 60db میگرفت و دانلود بین 15 تا 20 میداد و آپلود بین 3 تا 7 (هوای کاملا صاف و آفتابی). گفت باید رادیو و دیش قوی بزنی مثلا دیش 30 با رادیو بیس بند که حدود 3 تومن میشه. هیچ اطلاعی از برندها و مارکها ندارم کسی پیشنهادی داره قویترین تجهیزاتی که بتونم بگیرم زیر 2 تومن بشه و آپلود بالا ازش گرفت چیه؟ ممنون
Electronic-Arts
13-05-2020, 23:20
سلام من از شرکتی درخواست دادم اومد برام نصب کرد ظاهرا فاصله زیاد بود و حدود قیمت رادیویی که نصب کرد 1.400 بود سیگنال 60db میگرفت و دانلود بین 15 تا 20 میداد و آپلود بین 3 تا 7 (هوای کاملا صاف و آفتابی). گفت باید رادیو و دیش قوی بزنی مثلا دیش 30 با رادیو بیس بند که حدود 3 تومن میشه. هیچ اطلاعی از برندها و مارکها ندارم کسی پیشنهادی داره قویترین تجهیزاتی که بتونم بگیرم زیر 2 تومن بشه و آپلود بالا ازش گرفت چیه؟ ممنون
رادیو بیس بند من نشنیدم درست نوشتید ؟
زیر 2 تومن هم الان نمیشه دیش گرفت دیگه شما بخوای یه netbox بگیری که ac باشه خودش میشه طرفای 2 تومن به بالا دیش هم دیش ایرانی الان رو 1200 اینا میچرخه
مگر یه dynadish پیدا کنید دست دو خوب (نوش حدود 3200 هست)
درضمن قیمت دکل رو هم حساب کنید جداگانه که باید نصب کنید اگر بخواید دیش بزنید
فاصله چه قدره ؟ چی گفته دقیقا طرف ؟
moderntalking123
14-05-2020, 00:43
رادیو بیس بند من نشنیدم درست نوشتید ؟
زیر 2 تومن هم الان نمیشه دیش گرفت دیگه شما بخوای یه netbox بگیری که ac باشه خودش میشه طرفای 2 تومن به بالا دیش هم دیش ایرانی الان رو 1200 اینا میچرخه
مگر یه dynadish پیدا کنید دست دو خوب (نوش حدود 3200 هست)
درضمن قیمت دکل رو هم حساب کنید جداگانه که باید نصب کنید اگر بخواید دیش بزنید
فاصله چه قدره ؟ چی گفته دقیقا طرف ؟
دکل که نه یه میله باید خودم بگیرم بیاره جوش بزنه فکر کنم اونم 300 تومنی بشه.
اطلاعاتم از تجهیزات وایرلس در حد صفر هست، هیچی نگفت بهم فقط گفت یه دیش 30 دلتا phase داریم با یه بیس بند (یه چیزی مثل این گفت دقیق متوجه نشدم) که خیلی قوی هست حتی قویتر از dynadish که جمعا حدود 3 تومن میشه ولی سرعت قطعا 2 یا 3 برابر میشه.
گفتم ببینم این قیمت همچین چیزی ممکنه؟ دیش قبلی که آورده بود delta 5523n بود با یه اکسس پوینت (اسمش یادم نیس مارک عجیب غریب بود) که دوتا کابل sma وصل بود که سیگنال 60db میگرفت ولی آپلود ضعیف بود زیر 5.
Electronic-Arts
14-05-2020, 10:31
دکل که نه یه میله باید خودم بگیرم بیاره جوش بزنه فکر کنم اونم 300 تومنی بشه.
اطلاعاتم از تجهیزات وایرلس در حد صفر هست، هیچی نگفت بهم فقط گفت یه دیش 30 دلتا phase داریم با یه بیس بند (یه چیزی مثل این گفت دقیق متوجه نشدم) که خیلی قوی هست حتی قویتر از dynadish که جمعا حدود 3 تومن میشه ولی سرعت قطعا 2 یا 3 برابر میشه.
گفتم ببینم این قیمت همچین چیزی ممکنه؟ دیش قبلی که آورده بود delta 5523n بود با یه اکسس پوینت (اسمش یادم نیس مارک عجیب غریب بود) که دوتا کابل sma وصل بود که سیگنال 60db میگرفت ولی آپلود ضعیف بود زیر 5.
خیر اگر بخواید هر مدلی بالاتر از یه چیزی مثل LHG 5 بگیرید باید دکل بگیرید چون میوفته زمین هم سنگین هستن و هم باید جوری باشه که در برابر باد پایه رادیو محکم باشه و با میله همچین چیزی امکان پذیر نیست
بیس بند نداریم اون بیس باکس هست base box واسه میکروتیک و دست دو بوده احتمالا شاید هم نو بوده و قیمت قبل دارن میدن و خیر از دینادیش قوی تر نیست بیس باکس
سلام
بیس باکس 5 رادیو خوب و قوی هست و قیمت دست دومش در حدود 1200 تا 1350 هست
دیش هم بستگی به الودگی فرکانسی منطقتون داره مثلا دیش 27.5 wilink انتی نویز حدود 1 تومن هست ( اکبند )
تمام دیش ها جز دیش میکروتیک و یکی 2 تا برند دیگه تولید داخل هستن - فاز و وایلینک و دلتالینک و ... ایرانی هستن
مشکل سیگنال خیلی وقتا به رادیو نیست و احتمال داره ساختمان یا چیز بلندی بین شما و سایت شرکت باشه
دیش 30 روی میله قبلا نصب کردیم فقط خواستید روی میله بزنید حتما 2 تا سیم از میله به جایی ببندید که محکم بشه و بازی نکنه تو باد
moderntalking123
17-05-2020, 21:51
سلام
بیس باکس 5 رادیو خوب و قوی هست و قیمت دست دومش در حدود 1200 تا 1350 هست
دیش هم بستگی به الودگی فرکانسی منطقتون داره مثلا دیش 27.5 wilink انتی نویز حدود 1 تومن هست ( اکبند )
تمام دیش ها جز دیش میکروتیک و یکی 2 تا برند دیگه تولید داخل هستن - فاز و وایلینک و دلتالینک و ... ایرانی هستن
مشکل سیگنال خیلی وقتا به رادیو نیست و احتمال داره ساختمان یا چیز بلندی بین شما و سایت شرکت باشه
دیش 30 روی میله قبلا نصب کردیم فقط خواستید روی میله بزنید حتما 2 تا سیم از میله به جایی ببندید که محکم بشه و بازی نکنه تو باد
ممنون پس 3 تومن قیمتش اوکیه دیش 30 با بیس باکس (البته گفته نو هست)؟
سیگنال دانلودش خوب بود ولی آپلود ضعیف بود که احتمالا اکسس پوینتش ضعیف بوده.
حالا میله رو چیکار کنم برای دیش 30؟ قطرش چقدر باشه چی بگیرم؟ آهنگر بیارم نصب کنه؟ چقدر میشه حدود قیمتش با دستمزد اینا؟
ممنون پس 3 تومن قیمتش اوکیه دیش 30 با بیس باکس (البته گفته نو هست)؟
سیگنال دانلودش خوب بود ولی آپلود ضعیف بود که احتمالا اکسس پوینتش ضعیف بوده.
حالا میله رو چیکار کنم برای دیش 30؟ قطرش چقدر باشه چی بگیرم؟ آهنگر بیارم نصب کنه؟ چقدر میشه حدود قیمتش با دستمزد اینا؟
سلام
قیمت اکبند خیلی بالا رفته - بیس باکس فکر میکنم خودش تنها 2 تا 3 تومن قیمتش شده
دیش هم که اگر گرون نشده باشه 1 تومن هست
میله رو من یکبار بسته بودم 6 متر فکر میکنم شماره 5 بود و خوب بود فقط باید حتما ببندید تا بازی نکنه
جوشکار نیاز هست اگر میخواید جوش بدید - اگر بخواید پیچ کنید به دیوار دریل نیاز داره که اگر داشته باشید خودتون میتونید ببندید
سلام
اگر نویز زیادی دارید تو منطقه میتونید از دیش های آنتی نویز استفاده کنید و مشکل نویز رو کاملا برطرف کنید
پوینت تو پوینت همیشه خیلی بهتره تا مالتی پوینت
باید ببینید تو منطقه یا شهرتون چه شرکت هایی سرویس میدن
دیش آنتی نویز مثل چی ؟ :worried:
shaahani
22-05-2020, 10:07
دیش هایی که امکان این رو داره که هوا و باد از روشون عبور کنه و وزش باد تکونشون نده رو بیشتر میگن:
سلام
دیش هایی که مثل طبل میمونن انتی نویز هستن - بهشون دیش های High Performance هم میگن
نمونه دیش وایلینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - سایت تولید کننده
نمونه دیش دلتالینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - سایت تولید کننده
moderntalking123
02-06-2020, 23:18
سلام من یه سرویس وایرلس گرفتم که به گفته شرکت سرعتش اصولا باید بالای 20 باشه و ظاهرا کابل اکسس پوینت رو به اجبار باید به روتر وصل کنم مستقیم به سیستم وصل نمیشه. از مودم ADSL استفاده میکنم دی لینک DSL-2730U. حالا مشکل اینجاس که سرعت نوسان شدید داره بعضی وقتا مشخصا سرعت محدود میشه ینی اسپید تست که میزنم بالای 8 مگابیت نمیره ولی دانلود منیجر دانلود که میکنم حدود 30 میرسه. پکت لاست هم گاها داره و کلا مشکل داره. پشتیبانی میگه مشکل از مودمته. سایت همین مودم رفتم نوشته بود این مودم سقف سرعت دانلودش 24 مگابیت هست. حالا از کجا بفهمم مودم مشکل داره یا اینترنت؟
البته بعضی وقتا شانسی سرعت درست میشه و دوباره لگ میزنه. ینی اگه مودم محدوده بازم بالای 24مگابیت میشه دانلود کرد. راهی نیست بشه مستقیم به سیستم وصل کرد؟
سلام من یه سرویس وایرلس گرفتم که به گفته شرکت سرعتش اصولا باید بالای 20 باشه و ظاهرا کابل اکسس پوینت رو به اجبار باید به روتر وصل کنم مستقیم به سیستم وصل نمیشه. از مودم ADSL استفاده میکنم دی لینک DSL-2730U. حالا مشکل اینجاس که سرعت نوسان شدید داره بعضی وقتا مشخصا سرعت محدود میشه ینی اسپید تست که میزنم بالای 8 مگابیت نمیره ولی دانلود منیجر دانلود که میکنم حدود 30 میرسه. پکت لاست هم گاها داره و کلا مشکل داره. پشتیبانی میگه مشکل از مودمته. سایت همین مودم رفتم نوشته بود این مودم سقف سرعت دانلودش 24 مگابیت هست. حالا از کجا بفهمم مودم مشکل داره یا اینترنت؟
البته بعضی وقتا شانسی سرعت درست میشه و دوباره لگ میزنه. ینی اگه مودم محدوده بازم بالای 24مگابیت میشه دانلود کرد. راهی نیست بشه مستقیم به سیستم وصل کرد؟
شما موضوع رو درست بیان نکردی از لب تاپ با وایرلش استفاده میکنی
از کامپیوتر استفاده میکنی
از وای فای موبایل استفاده میکنی
اینها مهمه ونقش داره در سرعت
شما بالا پشت بام رادیو داری؟
اگر رادیو داری اون اکسس پوینت منظ.رت چیه؟
اگر pppoeداخل رادیو روی پشت بام تنظیم هست رابط وایرلس شما در منزل برای شبکه داخلی مودمی هست که استفاده میکنی که نباید مشکلی در شبکه داشته باشی چون سرعت پورت لن تا100هست
ضمنا میتونی مستقیم وصل کنی به لب تاپ یا pc بدون استفاده از مودم دلینک شرکت چرت گفته
چونمودم شما نقش ی سویچ رو بازی میکنه
مودم شما قابلیت پورت ون نداره وفقط لن داره
مشکل از سمت شرکت هست و نویز محیط که سرعت شما پایدار نیست
ضمنا اسپید تست هم سرورهاش فرق میکنه وتک کانکشن رو برای شما میزنه
moderntalking123
03-06-2020, 04:16
شما موضوع رو درست بیان نکردی از لب تاپ با وایرلش استفاده میکنی
از کامپیوتر استفاده میکنی
از وای فای موبایل استفاده میکنی
اینها مهمه ونقش داره در سرعت
شما بالا پشت بام رادیو داری؟
اگر رادیو داری اون اکسس پوینت منظ.رت چیه؟
اگر pppoeداخل رادیو روی پشت بام تنظیم هست رابط وایرلس شما در منزل برای شبکه داخلی مودمی هست که استفاده میکنی که نباید مشکلی در شبکه داشته باشی چون سرعت پورت لن تا100هست
ضمنا میتونی مستقیم وصل کنی به لب تاپ یا pc بدون استفاده از مودم دلینک شرکت چرت گفته
چونمودم شما نقش ی سویچ رو بازی میکنه
مودم شما قابلیت پورت ون نداره وفقط لن داره
مشکل از سمت شرکت هست و نویز محیط که سرعت شما پایدار نیست
ضمنا اسپید تست هم سرورهاش فرق میکنه وتک کانکشن رو برای شما میزنه
سلام، رادیو lhg mikrotik پشت بام وصله به پورت wan مودم adsl و سیستم هم با lan وصله به مودم. منظورم از اکسس پوینت همون رادیو بود اشتباه گفتم. pppoe هم ست نیس روی مودم ست میکنم یا مستقیم وصل میکنم .
مودم من DSL-2730U دارای پورت wan هست.
مستقیم هم وصل کردم سرعتش خیلی خوبه همینطور پینگش ولی استیبل نیست اصلا. پینگش یهو بالا پایین میشه هر چند دقیقه. نمیشه اصلا گیم بازی کرد. خلاصه اینکه 3 تومن اشتباه هزینه کردم اینترنت موبایل خیلی بهتره کیفیتش.
سلام، رادیو lhg mikrotik پشت بام وصله به پورت wan مودم adsl و سیستم هم با lan وصله به مودم. منظورم از اکسس پوینت همون رادیو بود اشتباه گفتم. pppoe هم ست نیس روی مودم ست میکنم یا مستقیم وصل میکنم .
مودم من DSL-2730U دارای پورت wan هست.
مستقیم هم وصل کردم سرعتش خیلی خوبه همینطور پینگش ولی استیبل نیست اصلا. پینگش یهو بالا پایین میشه هر چند دقیقه. نمیشه اصلا گیم بازی کرد. خلاصه اینکه 3 تومن اشتباه هزینه کردم اینترنت موبایل خیلی بهتره کیفیتش.
خوب اگر وصل میکنی مستقیم و پینگ و سرعت مشکلی نداره پس میمونه مودم شما مشکل ارتباط داره
دقیقا اشتباه کردی الان وایرلس کمتر کسی استفاده میکنه و الان نت tdبیشتر طرفدار داره
شما اگر دسترسی به رادیو داری میتونی کانفینگ pppoeرو روی رادیو بزنی و مودم رو در نقش سویچ و وایرلس شبکه داخلی دربیاری
اما اگر بسته باشه از سمت شرکت و نمیتونی به شرکت ارائه دهنده بگید انجام بده
ضمنا میتونی ی اکسس پوینت از جای بگیری تست بزنی ببینی مشکلت حل میشه یانه
نگفتید از کدوم شرکت نت داری؟
moderntalking123
03-06-2020, 15:46
خوب اگر وصل میکنی مستقیم و پینگ و سرعت مشکلی نداره پس میمونه مودم شما مشکل ارتباط داره
دقیقا اشتباه کردی الان وایرلس کمتر کسی استفاده میکنه و الان نت tdبیشتر طرفدار داره
شما اگر دسترسی به رادیو داری میتونی کانفینگ pppoeرو روی رادیو بزنی و مودم رو در نقش سویچ و وایرلس شبکه داخلی دربیاری
اما اگر بسته باشه از سمت شرکت و نمیتونی به شرکت ارائه دهنده بگید انجام بده
ضمنا میتونی ی اکسس پوینت از جای بگیری تست بزنی ببینی مشکلت حل میشه یانه
نگفتید از کدوم شرکت نت داری؟
از پتیاک گرفتم.
پینگ و سرعت خوبه ولی مشکل داره مشکل نوسان شدید هر پنج دقیقه یهو پینگ و سرعت میپره بالا پایین. نمیخوام دیگه خرج روتر بدم چون مستقیم هم همینه.
من سرعت آپلود بالا میخواستم که نت TD نداشت نهایتا 4 5 مگابیت میدادن. اینجا گفتن اگه رادیوی قوی بگیرید قطعا کیفیت عالی میشه 3 تومن هزینه کردم که این شد.
دسترسی به یوزر پسورد رادیو ندارم ینی اجازه ندادن داشته باشم. تغییر کانفیگ pppoe به سوییچ آیا فرقی خواهد کرد؟
برای استریم میخواستم استفاده کنم. سرعت آپلود تست میکنم بین 8 تا 15 مگابیت هست ولی روی استریم بیت ریت 3000 حتی استیبل نیست.:thumbsdow
از پتیاک گرفتم.
پینگ و سرعت خوبه ولی مشکل داره مشکل نوسان شدید هر پنج دقیقه یهو پینگ و سرعت میپره بالا پایین. نمیخوام دیگه خرج روتر بدم چون مستقیم هم همینه.
من سرعت آپلود بالا میخواستم که نت TD نداشت نهایتا 4 5 مگابیت میدادن. اینجا گفتن اگه رادیوی قوی بگیرید قطعا کیفیت عالی میشه 3 تومن هزینه کردم که این شد.
دسترسی به یوزر پسورد رادیو ندارم ینی اجازه ندادن داشته باشم. تغییر کانفیگ pppoe به سوییچ آیا فرقی خواهد کرد؟
برای استریم میخواستم استفاده کنم. سرعت آپلود تست میکنم بین 8 تا 15 مگابیت هست ولی روی استریم بیت ریت 3000 حتی استیبل نیست.:thumbsdow
خوب زنگ بزنید شرکت بگید pppoeرو بزن روی رادیو و اگر بهونه اوردن بگو من نمیخواهم اکسس پوینت استفاده کنم و سیم لن مستقیم توی کامپوترم میره
و وقتی اینکارو کردن شما اول تست بگیر ببین مشکل نوسانت برطرف شده یا نه
اگر شده بود که خوب dhcpمودم شبکه داخلی منزل رو خاموش کن و سیم لن رو بزن و استفاده کن
اما اگر دیدی بازم مشکله دیگه مربوط به داخل منزل شما و اتصالات شما نیست بلکه نویز محیط بیرون و ارتباط شما با شرکته
حالا میتونه مسافت طولانی با شرکت داشته باشی
دیده نشدن دکل شرکت و ارتباط پایدار
ساختمانهای بلند ووووو
بخاطر همینه گفتن رادیو گرونتر بخرید
من خودم بشخصه از رادیو lhg خوشم نمیاد :دی
moderntalking123
04-06-2020, 00:28
خوب زنگ بزنید شرکت بگید pppoeرو بزن روی رادیو و اگر بهونه اوردن بگو من نمیخواهم اکسس پوینت استفاده کنم و سیم لن مستقیم توی کامپوترم میره
و وقتی اینکارو کردن شما اول تست بگیر ببین مشکل نوسانت برطرف شده یا نه
اگر شده بود که خوب dhcpمودم شبکه داخلی منزل رو خاموش کن و سیم لن رو بزن و استفاده کن
اما اگر دیدی بازم مشکله دیگه مربوط به داخل منزل شما و اتصالات شما نیست بلکه نویز محیط بیرون و ارتباط شما با شرکته
حالا میتونه مسافت طولانی با شرکت داشته باشی
دیده نشدن دکل شرکت و ارتباط پایدار
ساختمانهای بلند ووووو
بخاطر همینه گفتن رادیو گرونتر بخرید
من خودم بشخصه از رادیو lhg خوشم نمیاد :دی
مگه فرقی میکنه اکسس پوینت باشه یا روی ویندوز خودم کانکشن اکسس پوینت بسازم؟ کابل رو مستقیم وصل کردم به سیستم و روی ویندوز کانکشن pppoe ساختم ولی بازم همونه اوضاع.
پشتیبانی هم میگه ببین چقدر سرعت دانلود داری :D میگم دانلود بخوره توی سرم من 5 دقیقه پینگ 120 رو نمیتونم ثابت داشته باشم دانلود میخوام چیکار آخه. آخرشم گفت چون اشتراکیه اینطوره اینجوری میخوای باید اختصاصی بگیری و فلان :grrr: میگم خب از اول میگفتی 3 میلیون هزینه کردم الان بگید؟ دوباره لابد باید 3 تومن یه رادیو دیگه بخرم بزنم اونجا گیگی 100 تومن ازم پول بگیرن. خلاصه اینکه آقا adsl صد تا شرف داره به هرچی وایرلسه اشتراکیه.
مگه فرقی میکنه اکسس پوینت باشه یا روی ویندوز خودم کانکشن اکسس پوینت بسازم؟ کابل رو مستقیم وصل کردم به سیستم و روی ویندوز کانکشن pppoe ساختم ولی بازم همونه اوضاع.
پشتیبانی هم میگه ببین چقدر سرعت دانلود داری :D میگم دانلود بخوره توی سرم من 5 دقیقه پینگ 120 رو نمیتونم ثابت داشته باشم دانلود میخوام چیکار آخه. آخرشم گفت چون اشتراکیه اینطوره اینجوری میخوای باید اختصاصی بگیری و فلان :grrr: میگم خب از اول میگفتی 3 میلیون هزینه کردم الان بگید؟ دوباره لابد باید 3 تومن یه رادیو دیگه بخرم بزنم اونجا گیگی 100 تومن ازم پول بگیرن. خلاصه اینکه آقا adsl صد تا شرف داره به هرچی وایرلسه اشتراکیه.
نه فرقی نداره اکسس پوینت یا ویندوز
اما در جواب قبلی که بهت گفتم شرکت دروغگو هست
وحتی اگر اختصاصی هم بزنی همین مشکلو داری شک نکن
الکی هزینه نکن
moderntalking123
08-06-2020, 18:56
:V31:
اساتید محترم راهی هست که بتونم رادیوی روی پشت بوم رو پینگ کنم؟ کابلی که رسیده با pppoe باید کانکت بشم. آیپی و یوزر پسورد ورودی به رادیو رو هم ندارم. فقط آیپی رو پیدا کنم پینگش رو بگیرم ببینم از سیستم تا رادیو چقدره. (رادیو میکروتیک LHG)
محمد7966
08-06-2020, 23:12
:V31:
اساتید محترم راهی هست که بتونم رادیوی روی پشت بوم رو پینگ کنم؟ کابلی که رسیده با pppoe باید کانکت بشم. آیپی و یوزر پسورد ورودی به رادیو رو هم ندارم. فقط آیپی رو پیدا کنم پینگش رو بگیرم ببینم از سیستم تا رادیو چقدره. (رادیو میکروتیک LHG)
دستور tracert رو بزنید بهون میگه آی پیش چنده.
moderntalking123
09-06-2020, 12:17
دستور tracert رو بزنید بهون میگه آی پیش چنده.
نشون نمیداد این روش فقط نهایتش آی پی لوکال روتر رو نشون میده. از طریق اتصال مستقیم و winbox پیداش کردم.
محمد7966
09-06-2020, 13:29
نشون نمیداد این روش فقط نهایتش آی پی لوکال روتر رو نشون میده. از طریق اتصال مستقیم و winbox پیداش کردم.
اگر اینترنت برقرار باشه کافیه بزنید tracert 8.8.8.8 تمام روترها و دیوایس های مبدا تا مقصد رو نشون میده.اولی روتره البته اگر روتر داشته باشید خونه.دومی خود آنتن میکروتیک
رمز و پسورد میکروتیک اینطوریه که یوزرش admin و پسورد نداره.اما شرکت ها دستکاری میکنن و تغییرش میدن.
moderntalking123
09-06-2020, 21:40
اگر اینترنت برقرار باشه کافیه بزنید tracert 8.8.8.8 تمام روترها و دیوایس های مبدا تا مقصد رو نشون میده.اولی روتره البته اگر روتر داشته باشید خونه.دومی خود آنتن میکروتیک
رمز و پسورد میکروتیک اینطوریه که یوزرش admin و پسورد نداره.اما شرکت ها دستکاری میکنن و تغییرش میدن.
اولی آی پی روتر بود و دومی به بعد DNS و آیپی شرکت ارائه دهنده رو نشون میداد. آیپی آنتن هیچکدوم نبود. ششمی تا نهمی هم آی پی های *.192.168.0 بودن که هیچکدوم وارد آنتن نمیشد. فقط با وینباکس تونستم پیداش کنم.
درود بچه های خوزستان اگر کسی هست از این شرکت تا حالا اینترنت گرفتین ؟
چرا تعرفه هاش اینجوره ؟:laughing:
شرکت بدر رایان جنوب
البته برا خودم که نمیخوام :king:
alirezafaghih
07-08-2020, 08:48
سلام دوستان
من میخوام برای سرعت آپلودم وایرلس بگیرم و هیچ آشنایی با تجهیزاتش ندارم. در حال حاضر فقط دو تا مودم تی پی لینک دبلیو 8151 دارم. میشه بفرمایید چه تجهیزات دیگری جز آنتن، برای نصب نیاز دارم؟
همچنین اگه اطلاعاتی در مورد سوال زیر دارید ممنون میشم باهام درمیون بذارید:
قصد دارم یک روتر بخرم و میخوام ویژگی هایی داشته باشه برای همین میخواستم قبل خرید ازتون یه مشورت بگیرم.
من میخوام که روترم دو تا ssid ایجاد کنه که روی یکیش بشه openvpn ست کرد و روی یکی دیگه همون عادی باشه. opnevpn از این جهت که میخوام از nordvpn استفاده کنم.
به نظر شما چه روتری رو بخرم؟ (اگه میشه قیمتش مناسب باشه)
سلام دوستان
من میخوام برای سرعت آپلودم وایرلس بگیرم و هیچ آشنایی با تجهیزاتش ندارم. در حال حاضر فقط دو تا مودم تی پی لینک دبلیو 8151 دارم. میشه بفرمایید چه تجهیزات دیگری جز آنتن، برای نصب نیاز دارم؟
همچنین اگه اطلاعاتی در مورد سوال زیر دارید ممنون میشم باهام درمیون بذارید:
قصد دارم یک روتر بخرم و میخوام ویژگی هایی داشته باشه برای همین میخواستم قبل خرید ازتون یه مشورت بگیرم.
من میخوام که روترم دو تا ssid ایجاد کنه که روی یکیش بشه openvpn ست کرد و روی یکی دیگه همون عادی باشه. opnevpn از این جهت که میخوام از nordvpn استفاده کنم.
به نظر شما چه روتری رو بخرم؟ (اگه میشه قیمتش مناسب باشه)
درود خیر فقط یک آنتن لازمه
روتر مورد نظر شما باید میکروتیک باشه
در میکروتیک هرچیزی ممکنه مثلا تعداد مختلفی ssid وایرلس تعریف کنید و برای هرکدوم تعاریف و نقش های مختلفی قرار بدید
خود o v p n رو میشه توی میکروتیک تنظیم کرد
میتونید براش دستور نویسی کنید کل ترافیک رو رد کنه یا فقط یک نرم افزار خاص مثل telegram رو از این سرویس عبور بوده
کلا هرچیزی توی میکروتیک ممکنه
خیلی از توضیحات و... دوست خوبم جناب شاهانی در تاپیک بنده مطرح کردن واقعا مطلب به درد بخورین برای همین کارهای خودتون هم مناسبن مطالعه کنید لطفاً
kiarashsb
29-08-2020, 19:30
سلام بچه ها یه سوال داشتم
من اینترنت adsl دارم و نویز خط خیلی اذیت میکنه
میخوام اینترنت وایرلس بگیرم
از لحاظ پینگ سرعت و قطعی چطوره؟
ایا امکانش هست اینترنت قطع بشخ؟ مث adsl که چند بار در روز قطع میشه
پینگ چطوره؟ نوسان داره؟ پینگ به اروپا خوبه؟
در کل کاربری من گیمینگ و دانلود هست
ممنون میشم راهنماییم کنین
می ارزه ۲ میلیون پول رادیووایرلس بدم یا نه؟
moderntalking123
30-08-2020, 03:13
سلام بچه ها یه سوال داشتم
من اینترنت adsl دارم و نویز خط خیلی اذیت میکنه
میخوام اینترنت وایرلس بگیرم
از لحاظ پینگ سرعت و قطعی چطوره؟
ایا امکانش هست اینترنت قطع بشخ؟ مث adsl که چند بار در روز قطع میشه
پینگ چطوره؟ نوسان داره؟ پینگ به اروپا خوبه؟
در کل کاربری من گیمینگ و دانلود هست
ممنون میشم راهنماییم کنین
می ارزه ۲ میلیون پول رادیووایرلس بدم یا نه؟
2 میلیون رادیو ؟؟؟ چی میخوای بگیری مگه همچین قیمتی فکر نکنم چیزی پیدا بشه.
اگه میخوای اینترنت اشتراکی بگیری قیمت هر گیگ هم بالا میشه حساب کن مصرفت چقدره. در ضمن اشتراکی اصلا به درد گیم نمیخوره به شدت نوسان پینگ و سرعت خواهی داشت. هر وقت دلشون بخواد قطع و وصل میکنن اصلا حساب نکن روی ثبات کیفیت. ولی اگه هزینه بیشتر کنی و 2 تا رادیو بگیری و پهنای باند اختصاصی اوکی میشه ولی قیمت به شدت فضایی میره بالا.
kiarashsb
30-08-2020, 10:14
2 میلیون رادیو ؟؟؟ چی میخوای بگیری مگه همچین قیمتی فکر نکنم چیزی پیدا بشه.
اگه میخوای اینترنت اشتراکی بگیری قیمت هر گیگ هم بالا میشه حساب کن مصرفت چقدره. در ضمن اشتراکی اصلا به درد گیم نمیخوره به شدت نوسان پینگ و سرعت خواهی داشت. هر وقت دلشون بخواد قطع و وصل میکنن اصلا حساب نکن روی ثبات کیفیت. ولی اگه هزینه بیشتر کنی و 2 تا رادیو بگیری و پهنای باند اختصاصی اوکی میشه ولی قیمت به شدت فضایی میره بالا.
آهان ممنون
الان رادیو میکروتیک LHG 5 دو میلیون و 100 هزینشه SXT5 حدود 3.5 و lite اش حدود 1.8
پس اشتراکی زیاد به درد گیم نمیخوره
ولی یه موردی که هست شرکتی که میخوام ازش نت بگیرم سرعت ثابت میده مثلن 16 مگ ثابت. به صورت بازه ای نیست مثلن بین 8 تا 50 مگ. اینکه سرعت ثابت میده بهتر نیست؟ نوسان سرعت و پینگ بهتر نخواهد شد؟
قیمت هاشم مثل ADSL عه. 16 مگ ماهی 200 گیگ بین الملل میده ماهی 80 تومن
moderntalking123
30-08-2020, 15:45
آهان ممنون
الان رادیو میکروتیک LHG 5 دو میلیون و 100 هزینشه SXT5 حدود 3.5 و lite اش حدود 1.8
پس اشتراکی زیاد به درد گیم نمیخوره
ولی یه موردی که هست شرکتی که میخوام ازش نت بگیرم سرعت ثابت میده مثلن 16 مگ ثابت. به صورت بازه ای نیست مثلن بین 8 تا 50 مگ. اینکه سرعت ثابت میده بهتر نیست؟ نوسان سرعت و پینگ بهتر نخواهد شد؟
قیمت هاشم مثل ADSL عه. 16 مگ ماهی 200 گیگ بین الملل میده ماهی 80 تومن
بعضی شرکتا رو راست حقیقت رو میگن بین 8 تا 50 مگ بعضی شرکتا هم با دروغ و بازاریابی میگن سرعت ثابت فلان. در صورتی که حتی adsl هم که با سرعت ثابت خریداری میشه دقیقا همون سرعت نیست. میتونی بگیر تست کن ولی وایرلس اشتراکی معمولا نوسان رو داره چون باید به بقیه مشترکین دور و نزدیک همزمان یک سرویس بده.
godofshadows
05-09-2020, 16:35
از پتیاک گرفتم.پینگ و سرعت خوبه ولی مشکل داره مشکل نوسان شدید هر پنج دقیقه یهو پینگ و سرعت میپره بالا پایین. نمیخوام دیگه خرج روتر بدم چون مستقیم هم همینه.من سرعت آپلود بالا میخواستم که نت TD نداشت نهایتا 4 5 مگابیت میدادن. اینجا گفتن اگه رادیوی قوی بگیرید قطعا کیفیت عالی میشه 3 تومن هزینه کردم که این شد.دسترسی به یوزر پسورد رادیو ندارم ینی اجازه ندادن داشته باشم. تغییر کانفیگ pppoe به سوییچ آیا فرقی خواهد کرد؟برای استریم میخواستم استفاده کنم. سرعت آپلود تست میکنم بین 8 تا 15 مگابیت هست ولی روی استریم بیت ریت 3000 حتی استیبل نیست.:thumbsdowدرود. دوست عزیز مشکل نوسان شما حل نشده ؟من هم وایرلس استفاده میکنم و مشکلم نوسان هست. برای استریم بیت ریت 2000 که میزارم اصلا استیبل نیست.همش بالا پایین میشه که در نتیجه باعث افت فریم و کاهش کیفیت استریم میشه.البته من آنتنم خیلی قدیمی هست و نویز بالا در منطقه هم دارم. آنتن شما آنتن قوی و خوبی هم باید باشهکلا میخواستم ببینم شما راه حلی پیدا کردین برای نوسان؟تشکر
moderntalking123
14-09-2020, 15:32
درود. دوست عزیز مشکل نوسان شما حل نشده ؟من هم وایرلس استفاده میکنم و مشکلم نوسان هست. برای استریم بیت ریت 2000 که میزارم اصلا استیبل نیست.همش بالا پایین میشه که در نتیجه باعث افت فریم و کاهش کیفیت استریم میشه.البته من آنتنم خیلی قدیمی هست و نویز بالا در منطقه هم دارم. آنتن شما آنتن قوی و خوبی هم باید باشهکلا میخواستم ببینم شما راه حلی پیدا کردین برای نوسان؟تشکر
نه عزیز من هم 4 تومن هزینه کردم واسه تمام تجهیزات و رادیو. اصلا به درد استریم که نمیخوره کلا به نظر من توی ایران اینترنت نامحدود شنیدی باید ازش فرار کنی :thumbsdow هر موقع دلشون خواست قطع و وصل میکنن. شاید توی این 4 ماه فقط یه هفته اینترنت خوب داشتم اونم با کلی دعوا و تماس روزانه با پشتیبانی و مراتب بالاتر که بعدش مجدد خراب شد. فقط به درد دانلود نامحدود میخوره.
ali_z051
15-09-2020, 06:27
با سلام بین وایرلس اشتراکی و پهنای باند اختصاصی چه تجهیزاتی لازم هست و اینکه پهنای باند اختصاصی برای منزل امکان داره؟
moderntalking123
15-09-2020, 15:28
با سلام بین وایرلس اشتراکی و پهنای باند اختصاصی چه تجهیزاتی لازم هست و اینکه پهنای باند اختصاصی برای منزل امکان داره؟
پول خیلی زیاد داشته باشی همه چیز ممکنه. پهنای باند اختصاصی حدود 8 میلیون هزینه تجهیزات اولیه میشه حدود 2 3 میلیون ماهی هزینه اینترنتی میشه که هنوز سرعتش در حد adsl خواهد بود. سرعتهای بالاتر هزینه های فضایی باید پرداخت کنی.
ali_z051
16-09-2020, 15:37
بنده یه مشکل دارم با مدیر که اجازه نمیده انتن نصب کنم میگه از مشاعات ساختمان استفاده شخصی نمیشه کرد
امروز رفتیم روی پشت بام برای امکان سنجی چشم افتاد به دوتا رادیو که از قبل نصب شده بود خلاصه سیگنال درست حسابی نگرفتیم از اسیاتک و نشد دیگه از اواگستر قراره فردا بیان برای نصب چون سایتش خیلی بهم نزدیکه بنظرتون چکار کنم با مدیرکه راضی شه
گفتم دو 3 نفر هم نصب کردن گفت اونا قضیه شون فرق میکنه خلاصه ر*ده به حال ما
تجهیزات هم گرفتم کلی هزینه کردم چکار کنم ؟
ariobarzan2
17-09-2020, 14:31
بنده یه مشکل دارم با مدیر که اجازه نمیده انتن نصب کنم میگه از مشاعات ساختمان استفاده شخصی نمیشه کرد
امروز رفتیم روی پشت بام برای امکان سنجی چشم افتاد به دوتا رادیو که از قبل نصب شده بود خلاصه سیگنال درست حسابی نگرفتیم از اسیاتک و نشد دیگه از اواگستر قراره فردا بیان برای نصب چون سایتش خیلی بهم نزدیکه بنظرتون چکار کنم با مدیرکه راضی شه
گفتم دو 3 نفر هم نصب کردن گفت اونا قضیه شون فرق میکنه خلاصه ر*ده به حال ما
تجهیزات هم گرفتم کلی هزینه کردم چکار کنم ؟
جناب رییسو چکار کردی ؟ ضمناً اون دو سه نفر قضیشون چه فرقی داره با شما ؟
ali_z051
17-09-2020, 14:50
والا اون دو سه نفر که رادیو داشتن مدیر گفت به ما ربطی نداره!!!
منم گفتم اوکی اگه قراره من اینترنت نداشته باشم کسی هم نباید ماهواره داشته باشه گفتم شاکی میشم کل ماهواره مجتمع جمع کنن
والا بخدا گیری کردیم از دست یه مشت ادم بیشعور
کلی هزینه کردم
درضمن این اقا اجازه فیبر هم بهمون نداد
منم گفتم اوکی اگه قراره من اینترنت نداشته باشم کسی هم نباید ماهواره داشته باشه گفتم شاکی میشم کل ماهواره مجتمع جمع کنن
کلی هزینه کردم
دوست عزیز مدیر ساختمان خر کی هست
مدیر ساختمان رو صاحبان یا مستاجران اون ساختمان تعیین میکنن
اگر دیدی داره چرت پرت میگه همونجا زنگ بزن 110بگو اینها تجهیزات دارن اما اجازه به من نمیدن ومنهم ازسهم مشاعات خودم میخواهم وایرلس بزنم
جواب اینجور ادمها بیشهور رو باید عین خودشون داد اگرکوتاه بیایی دور برمیدارن
noisymind
25-09-2020, 11:36
کلی هزینه کردم
یعنی چی؟! دکل آپولو که نمیخوای نصب کنی!! یک میله که سرش یک رادیو وصل میشه دیگه!!! اگه حرف بیخود هم زد بگو یا منم وصل میکنم یا بقیه هم جمع کنن. تازه خیلی هم حرف زد تهدیدش کن که اصلا زنگ میزنم 110 بیان دیش های ماهواره رو جمع کنن و مسولشم مدیر ساختمانه!!
12041204
27-09-2020, 18:38
مدیر کیلویی چنده
رادیو از یه آنتن هوایی کوچیکتره نهایت همون اندازه
حق نداره اصلا دخالت کنه
meisam2020
28-09-2020, 17:28
آقا الان هزینه ها چجوریه برای وایرلس؟ کلا از آنتن بگید تا هزینه ماهانه . سیم کشی خونه قدیمیه ، TD LTE ام که ولش کن . همین میمونه فقط
ممنون میشم بگید کلا از کجا شروع کنم
سلام
من میخاستم اینترنت وایرلس از آسیاتک بگیرم.آیا باران و برف تاثیری روی کیفیت وایرلس داره؟کلا وایرلس آسیاتک سرعتش خوبه؟ممنون میشم راهنمایی کنید
noisymind
07-10-2020, 22:14
برای دومین بار در یک ماه! پیشگامان قیمت سرویس های وایرلس رو برده بالا!!
برای دومین بار در یک ماه! پیشگامان قیمت سرویس های وایرلس رو برده بالا!!
در سامانه 195 شکایت کنید. کسی هم که میشناسید داره بگید شکایت کنه
در متن شکایت بنویسید وزارت ارتباطات اعلام کرده نباید هیچ افزایش قیمتی صورت بگیره
noisymind
10-10-2020, 16:50
سلام. مجددا. در کل برای سرویس وایرلس، پیشگامان رو پیشنهادی میدین یا شاتل؟ قیمت های شاتل به مراتب کمتره!!
alihallajj
27-10-2020, 23:36
اگر نظر من رو بخواید میگم 100% شاتل بگیر
من خودم الان 3 ساله وایرلس شاتل دارم و راضی هستم هم سرعت هم از پینگ هم از نظر تعرفه
mahdyshr
28-10-2020, 07:44
اگر نظر من رو بخواید میگم 100% شاتل بگیر
من خودم الان 3 ساله وایرلس شاتل دارم و راضی هستم هم سرعت هم از پینگ هم از نظر تعرفه
سلام. مجددا. در کل برای سرویس وایرلس، پیشگامان رو پیشنهادی میدین یا شاتل؟ قیمت های شاتل به مراتب کمتره!!
سلام
تعرفه شاتل چطوره ؟ حجمی داره ؟
alihallajj
28-10-2020, 13:37
سلام
تعرفه های PTMP شاتل برای سرویس های خانگی الان به این شکل هست
10 گیگ حجم ماهیانه با سرعت باز هرچقدر پاپ سایت بتونه بهت بده (این عدد متغیره من حداکثر 40 مگابیت دیدم بده) ماهیانه مبلغ 35 هزار تومان
60 گیگ حجم ماهیانه با سرعت باز مبلغ 105 هزار تومان
-------------
سرویس های نامحدود :
Dedicated7 سرعت روی سرور های خارجی 8 مگابیت و سرعت روی سرور های داخلی باز هست اگر تو یک ماه از 200 گیگ بیشتر مصرف کنی اگر مصرفت زیاد باشه به صورت پلکانی سرعتت میاد پایین ماهیانه مبلغ 230 تومان
Dedicated8 سرعت روی سرور های خارجی 16 مگابیت و سرعت روی سرور های داخلی باز هست این تعرفه کاااملا نامحدوده ماهیانه مبلغ 430 تومان
من خودم Dedicated8 دارم و بعضی ماه ها تا 800 گیگ هم مصرف داشتم و سرعتم اوکی بوده به گفته ی شاتل این سرویس هیچ محدودیت حجمی نداره
noisymind
28-10-2020, 15:05
سلام
سلام. این لیست تعرفه ها:
شاتل:
پیشگامان:
البته من الان چند ساله از پیشگامان دارم و خداییش راضی هم هستم ولی خب دیگه این قیمتاش...!
پارسال سرویس یک ساله 800 گیگ با سرعت 8 تا 20 مگ رو میداد حدود 750 تومان!
salehrayan
13-12-2020, 11:46
سلام من در حال گرفتن نت adsl هستم ولی اونطور که بهم گفتن کیفیت خط تلفن اینجا خیلی بده پس شاید مجبور بشم اینترنت رادیویی(بیسیم) بگیرم،
گفتن کیفیت نت رادیویی فقط به فاصله بین تو و دکل ربط داره و موانع بینش ، الان سوالم اینه از کجا بفهمم دکل های دور من کجان و مال کدوم شرکت هستن که اونی که نزدیک ترینه بگیرم؟
و یه سوال دیگه میخواستم بدونم NAT type اینترنت رادیویی چنده؟، چون برای گیمینگ مهمه
mahdyshr
18-12-2020, 20:59
سلام وقت بخیر
من از دو تا isp شاتل و آسیاتک اینترنت وایرلس ptmp گرفتم و از هر دو همین مشکل رو داشتم
با اینکه فاصله تا دکل حداکثر دویست متره و دید مستقیم بدون مانع دارم هر شب پینگم متغیر میشه یعنی من صبح ها پینگم با dns خود شرکت حدکثر ۱۶ تا ۲۰ میلی ثانیه است ولی شب ها پینگم به شدت متغیر میشه و تا dns شرکت از ۱۶ تا ۸۰ میلی ثانیه متغیر میشه به تبع اون پینگ از گوکل هم از ۱۴۰ تا ۲۲۰ متغیر میشه
واقعا نمی دونم مشکل از اتصال من تا دکل شرکته یا مشکل از دکل شرکت به بعده
چطوری می تونم این مورد رو چک کنم ؟ چون هر شب این اتفاق میافته من شک کردم نکنه مشکل از اتصال من باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Electronic-Arts
20-12-2020, 14:28
سلام وقت بخیر
من از دو تا isp شاتل و آسیاتک اینترنت وایرلس ptmp گرفتم و از هر دو همین مشکل رو داشتم
با اینکه فاصله تا دکل حداکثر دویست متره و دید مستقیم بدون مانع دارم هر شب پینگم متغیر میشه یعنی من صبح ها پینگم با dns خود شرکت حدکثر ۱۶ تا ۲۰ میلی ثانیه است ولی شب ها پینگم به شدت متغیر میشه و تا dns شرکت از ۱۶ تا ۸۰ میلی ثانیه متغیر میشه به تبع اون پینگ از گوکل هم از ۱۴۰ تا ۲۲۰ متغیر میشه
واقعا نمی دونم مشکل از اتصال من تا دکل شرکته یا مشکل از دکل شرکت به بعده
چطوری می تونم این مورد رو چک کنم ؟ چون هر شب این اتفاق میافته من شک کردم نکنه مشکل از اتصال من باشه
مورد طبیعی هست برای لینک مالتی پوینت به دلیل نوع پروتوکولی که استفاده میشه و شبا هم که میگید این اتفاق میوفته چون لود دستگاه زیاد میشه نابود میشه پینگ که stable بمونه لینک و سرعت به اون مقدار پایین نیاد
اگر میخواید اوکی بشه باید سوییچ کنید روی پوینت تو پوینت
metalgear2
22-12-2020, 12:41
دوستان من سرویس adsl شاتل دارم پینگ و پکت لاس داغونه فقط هم برای بازی لازم دارم. به نظرتون سرویس اختصاصی ptp بگیرم مشکل حل میشه؟ چون هزینه خیلی بالایی هم داره .من مثلا از همیارنت سوال کردم گفتم دو تا رادیو لازم داری با هزینه های راه اندازی 12 میلیون میشه.بر فرض که این هزینه پرداخت بشه واقعا جواب میده یا بازم پینگ داغونه و پکت لاس هست؟ سرویس p2p کدوم شرکتو پیشنهاد میدین؟ همیارنت شاتل و ...؟
mahdyshr
22-12-2020, 15:03
مورد طبیعی هست برای لینک مالتی پوینت به دلیل نوع پروتوکولی که استفاده میشه و شبا هم که میگید این اتفاق میوفته چون لود دستگاه زیاد میشه نابود میشه پینگ که stable بمونه لینک و سرعت به اون مقدار پایین نیاد
اگر میخواید اوکی بشه باید سوییچ کنید روی پوینت تو پوینت
آیا راهی هست که سرعت بیاد پایین در حد اینترنت adsl 8 مگ هم خبری نیست
ولی هم ping نسبتا stable بشه و هم اگه خواستیم یه ویدیو آنلاین مثل لایو اینستاگرام ببینیم پیر نشیم با بافرینگ ( دقیقا مثل یه اینترنت adsl 8 مگ خوب )
Electronic-Arts
25-12-2020, 21:58
آیا راهی هست که سرعت بیاد پایین در حد اینترنت adsl 8 مگ هم خبری نیست
ولی هم ping نسبتا stable بشه و هم اگه خواستیم یه ویدیو آنلاین مثل لایو اینستاگرام ببینیم پیر نشیم با بافرینگ ( دقیقا مثل یه اینترنت adsl 8 مگ خوب )
آره راهش اینه که شما یه دستگاه بخری بدی به isp که برات اختصاصی کنن اشتراک رو
خاصیت مالتی پوینت همینه که بدتر هم میشه چون مشترکین بیشتری رو میندازن رو یه دستگاه که هزینه ها کمتر بشه
mahdyshr
26-12-2020, 09:51
آره راهش اینه که شما یه دستگاه بخری بدی به isp که برات اختصاصی کنن اشتراک رو
خاصیت مالتی پوینت همینه که بدتر هم میشه چون مشترکین بیشتری رو میندازن رو یه دستگاه که هزینه ها کمتر بشه
ممنون
ولی سوالی که واقعا دارم و باعث میشه نتونم تصمیم بگیرم اینه که از کجا بفهمم اگه من اینترنتم رو ptp بکنم باز هم به دلیل کمبود پهنای باند روی اون دکلی که در من در نهایت بهش وصل می شم باز هم دچار افت کیفیت در ساعات شلوغ نخواهم شد.
در واقع اگر سوالم رو بخوام بهتر بیان کنم اینه که از کجا بفهمم مشکل فعلی من با یک سرویس دهنده فقط به خاطر محدویت های ذاتی سرویس ptmp هست و نه کمبود پهنای اون دکل و یا کمبود پهنای باند اون سرویس دهنده و یا دلایل دیگه ؟
ممنون از وقتی که می گذارید
Electronic-Arts
28-12-2020, 20:14
ممنون
ولی سوالی که واقعا دارم و باعث میشه نتونم تصمیم بگیرم اینه که از کجا بفهمم اگه من اینترنتم رو ptp بکنم باز هم به دلیل کمبود پهنای باند روی اون دکلی که در من در نهایت بهش وصل می شم باز هم دچار افت کیفیت در ساعات شلوغ نخواهم شد.
در واقع اگر سوالم رو بخوام بهتر بیان کنم اینه که از کجا بفهمم مشکل فعلی من با یک سرویس دهنده فقط به خاطر محدویت های ذاتی سرویس ptmp هست و نه کمبود پهنای اون دکل و یا کمبود پهنای باند اون سرویس دهنده و یا دلایل دیگه ؟
ممنون از وقتی که می گذارید
یک کابل میره توی یه دستگاه که ظرفیت اون کابل 155 مگابیت هست معمولا اون دستگاه به مثلا 10 نفر سرویس میده اگه همه با هم استفاده کنن سرعت هر نفر میشه 15.5 مگابیت و هر چه مشترک بیشتر روی دکل باشه سرعت پایین تر میاد حالا جدای از محدودیت نرم افزاری سرعت که isp میتوه بزاره روی هر اکانت
مشترک ها در فاصله 3 کیلومتری دستگاه هستند و همگی سرعت مناسب دارند در همین حین یه مشترک جدید اضافه میشه روی اون دستگاه که فاصلش 4.5 کیلومتر هست مثلا و سیگنال خوبی نمیگیره, دستگاه سرعت رو میاره پایین که بتونه قدرت سیگنال رو افزایش بده و به طبع همه مشترکین سرعتشون میاد پایین حتی اگر همه در حال دانلود نباشن یا پهنای باند کم نباشه
لود روی دستگاه ptmp که میره بالا (شب ها مثلا یا روزهای تعطیل که افراد بیشتری در حال استفاه هستند) دستگاه برای این که سرعت رو تا جای ممکن حفظ کنه شروع میکنه به صورت نوبتی سرویس دادن به مشترک ها (مثلا یه پکت به این مشترک یکی به اون یکی و همین طور ادامه دار) همین باعث میشه پینگ بالاتر هم بره
وقتی شما میری دستگاه میدی بهشون اونا یه کابل میزنن تو دستگاه شما کل پهنای باندش مال خودته (تا حداکثر محدودیت نرم افزاری اکانت شما) و پروتوکل هم عوض میشه و پینگ شما تا دستگاه میشه بین 0 تا 1 در حالی که پینگ بین دستگاه و شما الان که مولتی پوینت هستی بین 3 4 تا 12 هست حالت عادی و زیر لود حتی میتونه تا 20 30 هم بپره بالا پایین
حالا اگر دیگه اون سرویس دهنده مشکل پهنای باند داره و کلا نابود میشه شبا دیگه ربطی به Adsl و مالتی پوینت و پوینت تو پوینت نداره که تا جایی که من میدونم شاتل همچین مشکلی رو نداره آسیاتک هم نداره ولی آسیاتک کلا پینگ وایرلسش بالاس چند نفر که گرفتن من پرسیدم ازشون
mahdyshr
29-12-2020, 00:44
دوستان من سرویس adsl شاتل دارم پینگ و پکت لاس داغونه فقط هم برای بازی لازم دارم. به نظرتون سرویس اختصاصی ptp بگیرم مشکل حل میشه؟ چون هزینه خیلی بالایی هم داره .من مثلا از همیارنت سوال کردم گفتم دو تا رادیو لازم داری با هزینه های راه اندازی 12 میلیون میشه.بر فرض که این هزینه پرداخت بشه واقعا جواب میده یا بازم پینگ داغونه و پکت لاس هست؟ سرویس p2p کدوم شرکتو پیشنهاد میدین؟ همیارنت شاتل و ...؟
من منتظر بودم که دوستانی که با سواد تر هستند جواب بدهند
نگاه کنید من امروز تماس گرفتم با همیار هزینه ای که بهم گفت کمتر از این مقدار بود
برای ptp بستگی به فاصله تون تا دکل isp داره ولی معمولا دو تا رادیو LHG همیار استفاده می کنند که قیمتش مشخصه می تونید آنلاین هم چک کنید (اگه نزدیک تر باشید sxt هم شاید جواب بده که ارزون تره)
یه هزینه کارشناس دارید که بیاد برای شما رادیوتون رو نصب کنه یه هزینه هم تکنسین که سمت دکل isp بره رادیو رو نصب کنه
به علاوه هزینه سیم و هزینه اجاره دکل
که هزینه اینا عمرا 12 تومن بشه شاید از نصف 12 تومن هم کمتر بشه ( که به نظر من کمتر هم میشه ) تازه اگه کمی بگردید شاید بتونید رادیوی دست دوم تمیز پیدا کنید که ارزون تر هم هست
در نهایت اگر هیچ راهی برای گرفتن اینترنت بر مبنای سیم adsl و vdsl و یا تانوما ندارید از اونحایی که game انجام می دهید و معمولا پینگ همراه اول و ایرانسل و مبین نت خیلی جالب نیست در نهایت مجبور میشید بیاین سمت وایرلس
هر چند اگر من جای شما بودم حتما همراه اول و ایرانسل رو اول امتحان می کردم بعد میومدم سمت وایرلس ( با یه گوشی می تونید یه تست بگیرید و اوضاع به صورت حدودی و نه دقیق دستتون بیاد که چه خبره )
این تاپیک رو هم بخونید
دوست من من برای شرکتمون از رسپینا اختصاصی گرفتم قبلا شاتل و پارس انلاین و پیشگامان رو تست کردم ما تو شرکتمون همیشه با سایت های بین الملی کار میکنیم (حمل ونقل با کشتی) به همین علت پایداری سرعت و پینگ خیلی مهم بود این ای اس پی هارو همشو من تست زدم تنها شرکتی که هم نت و پشتیبانی خوب نمیگم عالی اما قابل قبولی داره رسپیناست اکثر سازمان های دولتی و خصوصی پهنای باندشونو تامین میکنه و پاپ سایت های زیادی تو تهران داره واینکه سایت دی چی کالا هم رسپینا میزبانی میکنه ...تجهیزات هم ما دو تا رادیو qrt5ac استفاده کردیم سرعت دانلود زیر 40 و اپلود زیر 30 نمیاد اینم یه تستی بزنی بد نیست اما هزینه ایی که ما میکنیم برای شرکته شما باید ببینی برات توجیه اقتصادی داره این کارو انجام بدی ...
بامدادنیکنفس
29-12-2020, 08:28
من منتظر بودم که دوستانی که با سواد تر هستند جواب بدهند
نگاه کنید من امروز تماس گرفتم با همیار هزینه ای که بهم گفت کمتر از این مقدار بود
برای ptp بستگی به فاصله تون تا دکل isp داره ولی معمولا دو تا رادیو LHG همیار استفاده می کنند که قیمتش مشخصه می تونید آنلاین هم چک کنید (اگه نزدیک تر باشید sxt هم شاید جواب بده که ارزون تره)
یه هزینه کارشناس دارید که بیاد برای شما رادیوتون رو نصب کنه یه هزینه هم تکنسین که سمت دکل isp بره رادیو رو نصب کنه
به علاوه هزینه سیم و هزینه اجاره دکل
که هزینه اینا عمرا 12 تومن بشه شاید از نصف 12 تومن هم کمتر بشه ( که به نظر من کمتر هم میشه ) تازه اگه کمی بگردید شاید بتونید رادیوی دست دوم تمیز پیدا کنید که ارزون تر هم هست
در نهایت اگر هیچ راهی برای گرفتن اینترنت بر مبنای سیم adsl و vdsl و یا تانوما ندارید از اونحایی که game انجام می دهید و معمولا پینگ همراه اول و ایرانسل و مبین نت خیلی جالب نیست در نهایت مجبور میشید بیاین سمت وایرلس
هر چند اگر من جای شما بودم حتما همراه اول و ایرانسل رو اول امتحان می کردم بعد میومدم سمت وایرلس ( با یه گوشی می تونید یه تست بگیرید و اوضاع به صورت حدودی و نه دقیق دستتون بیاد که چه خبره )
این تاپیک رو هم بخونید
دوست عزیز . SXT Lite ارزون هست . ولی SXT غیر لایت دونه ای ۵ میلیون به بالا هست الان. یعنی جفتش میشه : ۱۰ میلیون به بالا نزدیک به همون ۱۲ میلیون که بهتون گفتن ...
mahdyshr
29-12-2020, 09:40
دوست عزیز . SXT Lite ارزون هست . ولی SXT غیر لایت دونه ای ۵ میلیون به بالا هست الان. یعنی جفتش میشه : ۱۰ میلیون به بالا نزدیک به همون ۱۲ میلیون که بهتون گفتن ...
قیمت های بازار بله
ولی قیمتی که همیار گفت کمتر بود
در نهایت LHG اگر بهتر از Sxt نباشه بدتر نیست. با توجه به قیمتش قطعا بهتر از sxt هست.LHG شاید دوتاش بشه 4 یا 5 میلیون
دوست من من برای شرکتمون از رسپینا اختصاصی گرفتم قبلا شاتل و پارس انلاین و پیشگامان رو تست کردم ما تو شرکتمون همیشه با سایت های بین الملی کار میکنیم (حمل ونقل با کشتی) به همین علت پایداری سرعت و پینگ خیلی مهم بود این ای اس پی هارو همشو من تست زدم تنها شرکتی که هم نت و پشتیبانی خوب نمیگم عالی اما قابل قبولی داره رسپیناست اکثر سازمان های دولتی و خصوصی پهنای باندشونو تامین میکنه و پاپ سایت های زیادی تو تهران داره واینکه سایت دی چی کالا هم رسپینا میزبانی میکنه ...تجهیزات هم ما دو تا رادیو qrt5ac استفاده کردیم سرعت دانلود زیر 40 و اپلود زیر 30 نمیاد اینم یه تستی بزنی بد نیست اما هزینه ایی که ما میکنیم برای شرکته شما باید ببینی برات توجیه اقتصادی داره این کارو انجام بدی ...
سلام
چند مگ گرفتید و مگی چند؟
pouriya__007
03-01-2021, 17:34
سلام دوستان توی سرویس های ptp من پرسیدم از پیشگامان میگن توی طرح اختصاصی ما بهتون اون رادیو فرستنده رو به صورت امانی میدیم و شما فقط باید از طرف خودتون یک رادیو تهیه کنید هزینه بسته ptp اختصاصی هم معقول به نظر شما ارزش داره بخریم مخصوصا برای پینگ تایم و این که شرکت های شاتل و اسیاتک باید جدا بخریم وصل کنیم که قیمتش خیییلی بالا تره ....
بامدادنیکنفس
03-01-2021, 17:52
سلام دوستان توی سرویس های ptp من پرسیدم از پیشگامان میگن توی طرح اختصاصی ما بهتون اون رادیو فرستنده رو به صورت امانی میدیم و شما فقط باید از طرف خودتون یک رادیو تهیه کنید هزینه بسته ptp اختصاصی هم معقول به نظر شما ارزش داره بخریم مخصوصا برای پینگ تایم و این که شرکت های شاتل و اسیاتک باید جدا بخریم وصل کنیم که قیمتش خیییلی بالا تره ....
شاید p2p نباشه و مولتی پوینت باشه .. اپراتور عقلش نمیرسده گفته رادیو امانی میدیم
من پارس آنلاین داشتم عالیه
pouriya__007
03-01-2021, 17:58
شاید p2p نباشه و مولتی پوینت باشه .. اپراتور عقلش نمیرسده گفته رادیو امانی میدیم
من پارس آنلاین داشتم عالیه
شما اختصاصی خریدین از پارس انلاین ؟ حالا فردا باز ازش دوباره میپرسم اما گفت امانی میدیم نمیدونم والا
بامدادنیکنفس
03-01-2021, 18:20
شما اختصاصی خریدین از پارس انلاین ؟ حالا فردا باز ازش دوباره میپرسم اما گفت امانی میدیم نمیدونم والا
نه از نماینده پارس آنلاین خریدم ولی اینترنت ش پارس آنلاین بود
حتما بپرس . اون خانمی که تو شرکت گوشی رو ورمیداره هیچی ... حالیش نیست . و بعضی موقع ها راست و دروغ را عمدا یا سهوا قاطی میکنند. که به شما بندازن .
حالا هر شرکتی باشه
سلام
چند گفتن بهتون سرویس رو؟
پهنای باند هست یا وایرلس اشتراکی؟
Electronic-Arts
02-02-2021, 16:32
منظور اپراتور از اختصاصی خرید پهنای باند اختصاصی بوده که میشه به عبارتی حدود هر مگابیت 100 هزار تومن ماهانه (یادم نمیاد دقیق چند بود ولی یه چیزی بین 90 تا 120 تومن بود ماهانه)
اون بسته های اختصاصی که تو وب سایت هست فقط اسمش اختصاصی هست و پهنای باند اختصاصی نیست و در ضمن از دو سال پیش دیگه پیشگامان رادیو امانی نمیده رو این سرویس ها (به خاطر هزینه ها که انقدر رفته بالا دیگه صرفه اقتصادی نداره براشون)
منظور اپراتور از اختصاصی خرید پهنای باند اختصاصی بوده که میشه به عبارتی حدود هر مگابیت 100 هزار تومن ماهانه (یادم نمیاد دقیق چند بود ولی یه چیزی بین 90 تا 120 تومن بود ماهانه)
اون بسته های اختصاصی که تو وب سایت هست فقط اسمش اختصاصی هست و پهنای باند اختصاصی نیست و در ضمن از دو سال پیش دیگه پیشگامان رادیو امانی نمیده رو این سرویس ها (به خاطر هزینه ها که انقدر رفته بالا دیگه صرفه اقتصادی نداره براشون)
فکر میکنم منظور پیشگامان از اختصاصی که نوشته اینه که میتونن روی اون سرویس p2p بدن به جای p2mp
pouriya__007
11-02-2021, 14:30
دوستان از میان این انتن های رادیویی برند میکروتک برای ptmp کدوم ارزش خرید بالایی داره میشه یک راهنمایی بکنید این مدل های lite 5 و lite 5 ac که خود شرکت بهم پیشنهاد کرد خیلی قدیمی بود سال 2013 و این که قیمتشم به قیمت دلاری اصلا نزدیک نبود لطفا راهنمایی کنید دلارم که داره میره بالا باز :mellow:
دوستان از میان این انتن های رادیویی برند میکروتک برای ptmp کدوم ارزش خرید بالایی داره میشه یک راهنمایی بکنید این مدل های lite 5 و lite 5 ac که خود شرکت بهم پیشنهاد کرد خیلی قدیمی بود سال 2013 و این که قیمتشم به قیمت دلاری اصلا نزدیک نبود لطفا راهنمایی کنید دلارم که داره میره بالا باز :mellow:
سلام
ما قبلا LHG5 استفاده کردیم و راضی بودیم ازش
سلام. دوستان کسی از سرویس های اشتراکی یا اختصاصی پیشگامان استفاده میکنه یه مشاوره ای در مورد کیفیت سرویس دهی به من بده ؟
ممنون ...
سلام
دوستان عزیز به جهت افزایش پهنای باندمون و تغییر رادیو وایرلس یک عدد رادیو LHG5 کاملا سالم و کم کارکرد ( حدود 17 روز کارکرد ) بفروش میرسد
کسی لازم داشت اطلاع بده
PSYCHO_MAN
16-06-2021, 11:17
دوستان اینجا کسی از سرویس PTMP شاتل استفاده کرده؟
کیفیت و سرعتش چجوریاس؟ آپلود و دانلود متقارن میده؟
دوستان که راه اندازی کردن هزینه راه اندازی سرویس خودشون رو هم ذکر بفرمایند
سپاس
moderntalking123
16-06-2021, 18:03
سپاس
هر شرکتی متفاوته سرعتش و کیفیتش ولی چیزی که قطعیه اینه که به درد گیم اصلا نمیخوره، به شدت نوسان پینگ و سرعت خواهی داشت در طول روز. سرعت هم همینطور بازم بستگی به سرعتی که شرکت میده داره. همچنین کیفیت خط بستگی به فاصله با پاپ سایت شرکت داره.
معمولا هزینش فقط خرید یه رادیو برا خودت هست که الان حداقل 3 میلیون هست.
سپاس
پیشنهاد میکنم سمت سرویس های شاتل به هیچ نرو.
من سال ۹۷ برای یکی از دوستام سرویس پوینت تو پوینت (نه مولتی) تهیه کردم و یک ماه اول سرویس قابل قبولی بود ولی بعدش به شدت افتضاح شد و هیچ کس هم پاسخگو نبود. به حدی که نتونست نصف ترافیک سرویسش رو استفاده کنه و بعضا حتی سرعت ۱۲۸ کیلوبیت رو هم نداشت. رادیو هر دو طرف رو هم امانی محاسبه کرده بودند که عملا همون رو اگر از شرکت های دیگه سرویس میگیرفتیم با هزینه تقریبا برابر، رادیو مال خودمون میشد! کلی دردسر و دعوا داشت و از آخر رادیو رو بهشون نداد. خیلی پیله بودن که رادیو رو بگیرن گفت اگر دوست دارید ازتون شکایت می کنم، رادیو اون طرف رو هم باید بهم بدید با این سرویس بی کیفیت تون.
خودم هم همون سال ۹۷ از شاتل TD-LTE گرفتم که مجموعا توی حدود ۶ ماه، یک ماه قطعی داشتیم! از آخر هم جمعش کردن و درحالیکه قیمت مودم چندین برابر شده بود، مودم رو پس گرفتن و پول همون روز ثبت نام رو دادند!
به شخصه به هیچ وجه سمت شاتل اونم با این قیمت هاش نمی رم.
از اون موقع به بعد چندجای دیگه هم سرویس وایرلس گرفتیم که هر کدوم بنا به دسترسی و دکل اون اطراف، شرکت ها متفاوت بودند ولی تا الان تجربه آسیاتک، صبانت و پیشگامان اوکی بوده.
آسیاتک و پیشگامان سرعت بالاتری میدن ولی قیمت شون هم بالاتره. صبانت سرعتش خیلی محدود تره ولی قیمتش کمتره
morteza_mombeini
28-11-2021, 11:38
پیشنهاد میکنم سمت سرویس های شاتل به هیچ نرو.
من سال ۹۷ برای یکی از دوستام سرویس پوینت تو پوینت (نه مولتی) تهیه کردم و یک ماه اول سرویس قابل قبولی بود ولی بعدش به شدت افتضاح شد و هیچ کس هم پاسخگو نبود. به حدی که نتونست نصف ترافیک سرویسش رو استفاده کنه و بعضا حتی سرعت ۱۲۸ کیلوبیت رو هم نداشت. رادیو هر دو طرف رو هم امانی محاسبه کرده بودند که عملا همون رو اگر از شرکت های دیگه سرویس میگیرفتیم با هزینه تقریبا برابر، رادیو مال خودمون میشد! کلی دردسر و دعوا داشت و از آخر رادیو رو بهشون نداد. خیلی پیله بودن که رادیو رو بگیرن گفت اگر دوست دارید ازتون شکایت می کنم، رادیو اون طرف رو هم باید بهم بدید با این سرویس بی کیفیت تون.
خودم هم همون سال ۹۷ از شاتل TD-LTE گرفتم که مجموعا توی حدود ۶ ماه، یک ماه قطعی داشتیم! از آخر هم جمعش کردن و درحالیکه قیمت مودم چندین برابر شده بود، مودم رو پس گرفتن و پول همون روز ثبت نام رو دادند!
به شخصه به هیچ وجه سمت شاتل اونم با این قیمت هاش نمی رم.
از اون موقع به بعد چندجای دیگه هم سرویس وایرلس گرفتیم که هر کدوم بنا به دسترسی و دکل اون اطراف، شرکت ها متفاوت بودند ولی تا الان تجربه آسیاتک، صبانت و پیشگامان اوکی بوده.
آسیاتک و پیشگامان سرعت بالاتری میدن ولی قیمت شون هم بالاتره. صبانت سرعتش خیلی محدود تره ولی قیمتش کمتره
اسیاتک از پیشگامان بهتره ولی کیفیتش خیلی قابل قبول نیست از نظر من باید تو همون منطقه وضعیت رو بررسی کرد .
alihallajj
30-11-2021, 16:18
من خودم الان چند ساله سرویس PTMP شاتل رو دارم برای من که اوکیه ، 40 مگابیت سرعت دانلود میگیرم (40 بیشتر هم لینکم میکشه ولی شاتل دانلود 40 بیشتر نمیده لاکه) و 100 مگابیت آپلود میگیرم .
سرویس PTMP کلا یه سرویسیه که به شرایط محیطی مشتری و نوع تجهیزات استفاده شده بستگی داره بعضی از مشتری ها هستن که توی نقطه ای که هستن به شدت نویز هست و اصلا نمیشه دیتای خوبی گرفت اونجا ،
بحث دوم هم نوع تجهیزات هست که هزچی رادیو بهتری داشته باشی طبعا لینک استیبیل تری داری
دوستان سلام
من میخوام از آسیاتک سرویس بگیرم و ساکن تهران هستم . خواستم تجربه دوستانی را در خصوص آسیاتک بپرسم. برای من سرعت دانلود و آپلود مهم هست . ممنون میشم راهنمایی کنید .
morteza_mombeini
03-12-2021, 12:59
دوستان سلام
من میخوام از آسیاتک سرویس بگیرم و ساکن تهران هستم . خواستم تجربه دوستانی را در خصوص آسیاتک بپرسم. برای من سرعت دانلود و آپلود مهم هست . ممنون میشم راهنمایی کنید .
من قبلا داشتم پشتیبانی کاملا صفر یعنی پیگیری میکنن ولی رفع مشکل نمیکنن سرعت اپلود که یادمه متقارن نبود و زیر 10 مگ بود گاهی هم روی 4 مگ محدود میشد ولی سرعت دانلود طبق چیزی بود که میخری و گاهی نوسان و افت سرعت داشت اخرش هم اینقدر سرعت افت کرد که جمعش کردم .پینگش معمولی بود مثل تی دی
ممنون ، جایگزینی بهتر وجود نداره براش ؟
morteza_mombeini
03-12-2021, 13:34
ممنون ، جایگزینی بهتر وجد نداره براش ؟
خب اول باید ببینی جایی که هستی کدوم سرویس دهنده سرعت بهتری بهت میده ولی من وایرلس رو توصیه نمیکنم فقط td
لطف کردی، td به نظرت ایرانسل خوبه ؟ نظرت در خصوص سایر ارائه دهنده td چی هست ؟
morteza_mombeini
03-12-2021, 14:20
لطف کردی، td به نظرت ایرانسل خوبه ؟ نظرت در خصوص سایر ارائه دهنده td چی هست ؟
خواهش میکنم
تی دی رو فعلا فقط ایرانسل و مبین نت ارایه میدن و بقیه فقط رومینگ میکنن روی این دو تا اگه کیفیتشون بدتر نباشه بهتر هم نیست تعرفه هاشون هم اکثرا دو برابر هستن مثلا اسیاتک میاد روی سیم کارتهای ایرانسل لوگوی خودش رو چاپ میکنه و میفروشه .البته اینترنتش فرق داره و ای پی همون اسیاتک رو بهت میده اما از دکل ایرانسل استفاده میکنه و وقتی دکل ایرانسل ترافیک زیادی روش باشه تو از هر زیرمجموعه ای که سرویس بگیری چون روی همون دکل هست سرعتش یکیه تازه اکثرشون سرعت و کیفیت پایین تری دارن .ایرانسل فقط تو مناطق خلوت عالیه وگرنه در مناطق شلوغ از مبین نت خیلی داغون تره باید تست کنی
دوستان سلام
تهران و قزوین سرویس وایرلس اسیاتک داریم بصورت پوینت تو پوینت - هر 2 رادیو برای خودمون هست
حداقل سرعتی که در طول شبانه روز داریم 45 مگ هست و حداکثر هم 57 مگ
نوسان نداریم
مشکلی هم مشاهده نشده
تا الان هم تقریبا 2 سال میشه به پشتیبانی نیازی نبوده و تماسی نگرفتیم
منطقه نویز داشته باشه فرکانس عوض میکنن و حل میشه
استفاده از تجهیزات خوب خیلی مهمه
جساراتا ، هزینه اشتراک که برای هر سرویس پرداخت میکنید ماهیانه چقدر هست ؟
War_Machine
15-12-2021, 15:54
درود دوتا سوال داشتم
اول پوزش میطلبم از اونجایی که تقریبا اطلاعاتم صفر هست در مورد وایرلس و سالها adsl استفاده میکنم به بزرگی خودتون ببخشید.
سوالم این هست که اگه صرفا قصد گیمینگ باشه تا چه حد میشه روی سرویس دهنده هایی مثل پارس انلاین یا شاتل حساب باز کرد؟ اصلا میشه انتظار پینگ زیر 100 و پایداری سرویس رو داشت یا خیر؟ مشکل پکت لاس چطور؟ خسته شدم از بس با پینگ تایم بالا و 25 لاس گیم زدم اشتراکی و اختصاصی بودن سرویس چقدر تاثیر داره تو این مورد؟ سرعت عملا برام مهم نیست پایداری سرویس و پینگ اولویتم هست ممنون
Electronic-Arts
16-12-2021, 00:42
درود دوتا سوال داشتم
اول پوزش میطلبم از اونجایی که تقریبا اطلاعاتم صفر هست در مورد وایرلس و سالها adsl استفاده میکنم به بزرگی خودتون ببخشید.
سوالم این هست که اگه صرفا قصد گیمینگ باشه تا چه حد میشه روی سرویس دهنده هایی مثل پارس انلاین یا شاتل حساب باز کرد؟ اصلا میشه انتظار پینگ زیر 100 و پایداری سرویس رو داشت یا خیر؟ مشکل پکت لاس چطور؟ خسته شدم از بس با پینگ تایم بالا و 25 لاس گیم زدم اشتراکی و اختصاصی بودن سرویس چقدر تاثیر داره تو این مورد؟ سرعت عملا برام مهم نیست پایداری سرویس و پینگ اولویتم هست ممنون
توی ایران یا فیبر یا اینترنت وایرلس چون زیرساخت سیمی مال زمان ناصرالدین شاه قاجاره
من وایرلس پیشگامان و شاتل داشتم و پینگ تا اروپا در موارد عادی 90 تا 100 بود پکت لاست هم نداشتم البته دستگاه های قوی داشتم
اشتراکی و اختصاصی بودن سرویس هم از آسمان تا زیر زمین تفاوت داره هم تو سرعت هم تو پینگ و هم تو پایداری پینگ و سرعت به طور میانگین (سرویس اشتراکی فقط پینگ شما تا دستگاه isp بین 5 تا 12 حالت عادی نوسان داره و اگر خیلی شلوغ بشه روی اون دستگاه تا 40 هم میتونه بره بالا که این مورد روی دستگاه اختصاصی بین 0 تا 1 هست حالت عادی و دیگه اوج بد بودنش میشه 2 تا اون لنگ دستگاه)
جساراتا ، هزینه اشتراک که برای هر سرویس پرداخت میکنید ماهیانه چقدر هست ؟
ببخشید من ندیده بودم پیامتون رو
سرعت 50 مگ و 100 گیگ حجم بین الملل با یک ای پی اختصاصی ماهانه 179 هزار تومن ( آسیاتک )
mehde_682
13-01-2022, 20:40
تعرفه های PTMP شاتل برای سرویس های خانگی الان به این شکل هست
10 گیگ حجم ماهیانه با سرعت باز هرچقدر پاپ سایت بتونه بهت بده (این عدد متغیره من حداکثر 40 مگابیت دیدم بده) ماهیانه مبلغ 35 هزار تومان
60 گیگ حجم ماهیانه با سرعت باز مبلغ 105 هزار تومان
-------------
سرویس های نامحدود :
Dedicated7 سرعت روی سرور های خارجی 8 مگابیت و سرعت روی سرور های داخلی باز هست اگر تو یک ماه از 200 گیگ بیشتر مصرف کنی اگر مصرفت زیاد باشه به صورت پلکانی سرعتت میاد پایین ماهیانه مبلغ 230 تومان
Dedicated8 سرعت روی سرور های خارجی 16 مگابیت و سرعت روی سرور های داخلی باز هست این تعرفه کاااملا نامحدوده ماهیانه مبلغ 430 تومان
من خودم Dedicated8 دارم و بعضی ماه ها تا 800 گیگ هم مصرف داشتم و سرعتم اوکی بوده به گفته ی شاتل این سرویس هیچ محدودیت حجمی نداره
اگر فیلتر شکن ایران بزنیم و از سرور خارجی دانلود کنیم بازم سرعت روی 16 مگابیت بسته شده یا خیر؟؟؟
من برای استیم میخوام اگر با فیلتر شکن ایران از استیم دانلود کنیم سرعت باز هست یا نه
alihallajj
14-01-2022, 13:18
اگر فیلتر شکن ایران بزنیم و از سرور خارجی دانلود کنیم بازم سرعت روی 16 مگابیت بسته شده یا خیر؟؟؟
من برای استیم میخوام اگر با فیلتر شکن ایران از استیم دانلود کنیم سرعت باز هست یا نه
اگر فیلترشکن ایران بزنید سرعتتون باز میشه
mehde_682
12-03-2022, 13:36
دوستانی که PTP شاتل دارن آیا بسته شبانه هم داره. میشه از بسته های شاتل عکس بذارید ممنون میشم
alihallajj
13-03-2022, 16:20
دوستانی که PTP شاتل دارن آیا بسته شبانه هم داره. میشه از بسته های شاتل عکس بذارید ممنون میشم
سلام ، خیر شاتل کلا توی وایرلس بسته شبانه نداره توی صفحه ی 35 همینجا هم بسته های PTMP وایرلس شاتل رو نوشتم
BMW.M3_E46
29-04-2022, 17:35
سلام ، خیر شاتل کلا توی وایرلس بسته شبانه نداره توی صفحه ی 35 همینجا هم بسته های PTMP وایرلس شاتل رو نوشتم
از نظر پینگ چطوره شاتل؟ سرویس PTMP شنیدم گاهی مشکلات پینگ داره موقع بار زیاده
alihallajj
30-04-2022, 21:53
از نظر پینگ چطوره شاتل؟ سرویس PTMP شنیدم گاهی مشکلات پینگ داره موقع بار زیاده
سرویس PTMP استیبیل بودنش خیلی شرایطیه ، کلا به یه سری عوامل بستگی داره مثل نویز محیط و تعداد یوزر هایی که روی رادیویی که بهش کانکت هستید ، مثلا اگر بالای 7-8 یوزر روی یه رادیو باشه احتمالش زیاده که دچار افت پهنای باند و نوسان پینگ بشید
alironald0
25-05-2022, 11:48
دوستان کسی در مرکز تهران از سرویس وایرلس (هر شرکتی) استفاده میکنه؟ برای گیم میخوام بگیرم. از دوستان عزیز اگر کسی راهنمایی بکنه ممنون میشم.
ali_z051
21-06-2022, 01:55
سلام
اقا راهی هست یا تنظیماتی داخل میکروتیک بشه پینگ پاینتر یا سرعت بیشتر گرفت ؟
amirdiba
05-09-2022, 22:47
من امروز از ی شرکت تو شهرمون وایرلس گرفتم با انتن LHG XL HP5 .رو مجتمع ۷۰ واحدی که اگه هفت نفر پیدا میشد رایگان نصب میشد و چون کسی پیدا نشد کل تجهیزات و نصب و سیم کشی برای من ۵.۵ افتاد که چک یک ماهه دادم.طرف در نوع اول میگفت تجهیزات امانی و رایگان میشد اگه هفت نفر بودین.منتها من تکی گرفتم ناچارا. من که ندیدم ولی بالا با لپتابش چک کرد گفت هفتاد مگا بیت بر ثانیه دانلود و ۴۵ تا اپلود داره. ای دی اس ال ۱۶ مگابایت خونگی دو مگ میده یعنی ۲۰۰۰ کیلو بر ثانیه با آی دی ام. اینو میگفت دانلود و اپلودش حدود ۵۰هزار کیلو بایت میشه . قراره پس فردا تو خونه تحویل بده. حالا سوالم اینه واقعا این سرعت رو میدن؟؟ همچین چیزی ساپورت میکنه؟ من تو خونه هم ی رتور ۴ انتن شیایومی براش خریدم ۲۵۰۰
میشه تجربه هاتون بگید؟ تو جشنواره اولیه ۵۰۰۰ کیگ بین المل یا ۲۰ هزار گیگ داخلی شش ماهه ۳۷۰ هزار تومن بهم داد. ۵.۵ میلیون که گفتم اون ۳۷۰ هم جزیشه. فقط میدونم انتن رو حدود ۴۰۰ از دیجی کالا بهم گرونتر داد که گفتم چرا گفت چون سریال هاش رو ما تو تنظیم مقرارت ریجیستر کردیم .نفهمیدم راست میگه یا نه. میشه دوستانی که می دونن مسائلی که من گفتم رو برام توضیح بده ممنون
محمد7966
05-09-2022, 23:30
من امروز از ی شرکت تو شهرمون وایرلس گرفتم با انتن LHG XL HP5 .رو مجتمع ۷۰ واحدی که اگه هفت نفر پیدا میشد رایگان نصب میشد و چون کسی پیدا نشد کل تجهیزات و نصب و سیم کشی برای من ۵.۵ افتاد که چک یک ماهه دادم.طرف در نوع اول میگفت تجهیزات امانی و رایگان میشد اگه هفت نفر بودین.منتها من تکی گرفتم ناچارا. من که ندیدم ولی بالا با لپتابش چک کرد گفت هفتاد مگا بیت بر ثانیه دانلود و ۴۵ تا اپلود داره. ای دی اس ال ۱۶ مگابایت خونگی دو مگ میده یعنی ۲۰۰۰ کیلو بر ثانیه با آی دی ام. اینو میگفت دانلود و اپلودش حدود ۵۰هزار کیلو بایت میشه . قراره پس فردا تو خونه تحویل بده. حالا سوالم اینه واقعا این سرعت رو میدن؟؟ همچین چیزی ساپورت میکنه؟ من تو خونه هم ی رتور ۴ انتن شیایومی براش خریدم ۲۵۰۰
میشه تجربه هاتون بگید؟ تو جشنواره اولیه ۵۰۰۰ کیگ بین المل یا ۲۰ هزار گیگ داخلی شش ماهه ۳۷۰ هزار تومن بهم داد. ۵.۵ میلیون که گفتم اون ۳۷۰ هم جزیشه. فقط میدونم انتن رو حدود ۴۰۰ از دیجی کالا بهم گرونتر داد که گفتم چرا گفت چون سریال هاش رو ما تو تنظیم مقرارت ریجیستر کردیم .نفهمیدم راست میگه یا نه. میشه دوستانی که می دونن مسائلی که من گفتم رو برام توضیح بده ممنون
سلام مگر شما پوینت تو پوینت گرفتید که 50 مگ رو قراره بدن؟
من 2 سال پیش توی یک isp کار میکردم. اینها اختصاصی هر مگی رو 130هزارتومن میدادن پس شما اختصاصی نگرفتید. اشتراکی گرفتید. یه چیزی شبیه مودم خونه که همزمان چندین نفر بهش وصل بشن، سرعت دانلود خود به خود تقسیم میشه بین همه افراد خونه. حالا شانس بیارید رادیوی فرستنده شرکت افراد زیادی بهش وصل نباشن میتونید اینترنتی بیشتر از Adsl داشته باشید. بستگی به شرکتش داره
اون رجیستری سریال رو هم نمیدونم. بعضی از مشترکین خودشون میخریدن و شرکتها جنساهاشون رو گرونتر میدن به دلایل واهی. بهتر بود خودتون رادیو رو میخریدید
amirdiba
08-09-2022, 14:26
اشنراکی که هست. منتها من تجهیزات رو برای خودم نصب کردم. کسی تو مجتمع از سیستم من استفاده نمیکنه. سرعت هم رو فرکانس ۵ گیگا هرتزی وای فای عمدتا بالای ۶۰ دانلود و ۴۰ اپلود. قند شکن روشن میکنی میشه حدود ۲۰. فعلا که سرعتش خوبه. تو قرداد داد نوشته ما ۷۰ مگا باز میزاریم ولی بین ۲۰ تا ۷۰ ممکنه نوسان داشته باشه ولی شب ها که دقیقا ۶۹ مگ رو میده تو روز هم کمتر از ۵۰ نمیشه. حالا یا جدیدم اینطوریه و بعدا خراب میشه یا نمیدونم. ولی سوالی که از باقی یوز رهای مجتمع هایی که به رادیوشون سوییچ وصله و ده دوازده نفر از ی رادیو استفاده میکنند اونا هم ناراضی نبودن. تحهیزات من که کاملا اختصاصی هست و کسی ازش استفاده نمیکنه.حتی میگفت اگه ی مودم رادیو اینور سمت شرکت بخری که من این کارو نکردم میگفت کاملا اختصاصی میشه و پوینت تو پوینت میشه منتها ۶ میلیون مودمش بود بیخیال شدم
murchehh
09-09-2022, 00:55
سلام دوستان وقتتون بخیر
من سرویس ptmp از آسیاتک خریدم که خیلی ناپایدار هست و قطعی زیاد داره . زمان راه اندازی به نصاب گفتم لازمه رادیو سمت دکل هم بخرم یا نه؟ گفتش که ما روی دکل یه فرستنده 1000 وات داریم که به راحتی پوشش خوبی به منطقه میده و خرید رادیو روی دکل لازم نیست. منطقه ما هم چون اینترنت روی خط تلفن نداره تعداد یوزرهای این نوع اینترنت تقریبا زیاد هست. حالا خواستم بدونم واقعا این بابا راست گفته یا نه رادیو دوم میتونه این مشکل من را برطرف کنه . این هم بگم که من به دکل دید مستقیم دارم و فاصله حدود 800 متر هست رادیو هم sxtsq hp5 هست.
alihallajj
13-09-2022, 23:07
در جواب سوال اولتون باید بگم که اره میشه چرا نشه ، اما تا زمانی اینجوریه که تعداد یوزر هایی که وصل هستن به اون فرستنده کم باشه و به مرور زمان با بیشتر شدن یوزر ها سرعت هم کم تر میشه و پایداری سرویس هم کم تر میشه
در جواب سوال بعدیتون هم که درباره ی رجیستر کردن سریال رادیو هست باید بهتون بگم که ایشون شما رو پیچونده و اصلا همچین چیزی برای یوزر های اشتراکی وجود نداره
alihallajj
13-09-2022, 23:12
سلام دوستان وقتتون بخیر
من سرویس ptmp از آسیاتک خریدم که خیلی ناپایدار هست و قطعی زیاد داره . زمان راه اندازی به نصاب گفتم لازمه رادیو سمت دکل هم بخرم یا نه؟ گفتش که ما روی دکل یه فرستنده 1000 وات داریم که به راحتی پوشش خوبی به منطقه میده و خرید رادیو روی دکل لازم نیست. منطقه ما هم چون اینترنت روی خط تلفن نداره تعداد یوزرهای این نوع اینترنت تقریبا زیاد هست. حالا خواستم بدونم واقعا این بابا راست گفته یا نه رادیو دوم میتونه این مشکل من را برطرف کنه . این هم بگم که من به دکل دید مستقیم دارم و فاصله حدود 800 متر هست رادیو هم sxtsq hp5 هست.
رادیوی دوم حتما میتونه به شما سرویس پایداری بده ولی موضوع اصلی اینه که شما وقتی رادیو ی دوم میزاری سرویس شما از ptmp تبدیل به پهنای باند اختصاصی میشه و تعرفش کلا فرق میکنه و خیلی گرون تره
murchehh
16-09-2022, 09:30
رادیوی دوم حتما میتونه به شما سرویس پایداری بده ولی موضوع اصلی اینه که شما وقتی رادیو ی دوم میزاری سرویس شما از ptmp تبدیل به پهنای باند اختصاصی میشه و تعرفش کلا فرق میکنه و خیلی گرون تره پهنای باند اختصاصی داستانش جداست . این مورد فقط ارتباط بین دو نقطه را تسهیل میکنه و باز هم اون کابلی که از آنتن من روی دکل پایین میاد اینترنت اشتراکی را داره.
لیونل_مسی
16-09-2022, 14:09
پهنای باند اختصاصی فقط باسه IP و مسیر روت و ایناست وگرنه سرعتت یه میکروبیت هم بالاتر نمیره
amirdiba
16-09-2022, 17:34
در جواب سوال اولتون باید بگم که اره میشه چرا نشه ، اما تا زمانی اینجوریه که تعداد یوزر هایی که وصل هستن به اون فرستنده کم باشه و به مرور زمان با بیشتر شدن یوزر ها سرعت هم کم تر میشه و پایداری سرویس هم کم تر میشه
در جواب سوال بعدیتون هم که درباره ی رجیستر کردن سریال رادیو هست باید بهتون بگم که ایشون شما رو پیچونده و اصلا همچین چیزی برای یوزر های اشتراکی وجود نداره
بی شرف رادیو دیش میکروتک رو نسبت به بازار 700 گرونتر داده و میگه خودت بخری ریجیتریش سخته. ما با سریال و تاییدش خریدیم. بعد میاد به جاش 5000 گیگ 6 ماهه به عنوان جشنواره میده. در عمل بابت تجهیزات دولا پهنا حساب کرده. ی خال جوش مسخره که اولش میگفت نیاز نیست و با بسط دکل رو به دیوار بست و من دیدم اصلا نیازی به جوسکاری نداشت 400 پول گرفت. همه دزدن. به این نتیجه رسیدم سالم نمیشه زندگی کرد تو این مملکت
alihallajj
17-09-2022, 13:20
بی شرف رادیو دیش میکروتک رو نسبت به بازار 700 گرونتر داده و میگه خودت بخری ریجیتریش سخته. ما با سریال و تاییدش خریدیم. بعد میاد به جاش 5000 گیگ 6 ماهه به عنوان جشنواره میده. در عمل بابت تجهیزات دولا پهنا حساب کرده. ی خال جوش مسخره که اولش میگفت نیاز نیست و با بسط دکل رو به دیوار بست و من دیدم اصلا نیازی به جوسکاری نداشت 400 پول گرفت. همه دزدن. به این نتیجه رسیدم سالم نمیشه زندگی کرد تو این مملکت
مدل رادیویی که بهت داده چیه ؟ با چه قیمتی ؟
alihallajj
17-09-2022, 13:27
سلام
اقا راهی هست یا تنظیماتی داخل میکروتیک بشه پینگ پاینتر یا سرعت بیشتر گرفت ؟
پینگ پایین تر که نه ولی در مورد دیتا ریت باید بگم که بعضی موقع ها کارشناس برای این که بتونه سرویستو پایدار تر نگه داره مجبوره یه سری دیتا ریت های بالا رو برات ببنده ، حالا اگر سرویسی که خریداری کردی سرعت بالا تری بهت بده (منظورم اینه که یعنی محدودیتی از نظر سرعت اعمال نکرده باشه شرکت روی سرویست) میشه با باز کردن دیتا ریت ها سرعت بالاتری گرفت ولی توصیه من اینه که دست نزن به تنظیمات رادیوت ، چون کارشناسی که روز نصب میاد برات تنظیم میکنه اگر دیتا ریت ها رو بسته باشه برات حتما دلیلی داشته
جایی هست بشه تجهیزات وایرلس برای یک روز امانی گرفت ؟! فقط تست کنم ببنم اینجا جایی میده یا نه ؟!
لیونل_مسی
21-09-2022, 11:14
جایی هست بشه تجهیزات وایرلس برای یک روز امانی گرفت ؟! فقط تست کنم ببنم اینجا جایی میده یا نه ؟!
معمولا کارشناس میفرستن امکانسجی کنن
اون که میاد رادیو با خودش داره
ولی بعضی شرکت ها امانی میدن
مثل دیده بان نت
amirdiba
26-09-2022, 23:05
نیاز به امانی نیست. هرشرکتی بخاد بده اول کارشناسش باید بیاد چک کنه بعد که اوکی داد میتونی بخری
amirdiba
26-09-2022, 23:08
مدل رادیویی که بهت داده چیه ؟ با چه قیمتی ؟
اکسس پوینت بی سیم میکروتیک مدل LHG XL HP5 ac3700 داد ولی 15 شهریور که وصل کردم 3100 هم بود تو دیجی سایر سایت ها
mehrabooni
02-10-2022, 13:35
سلام، لطفا حذف شود. سپاسگزارم :»:»
فکرمیکردم اینجا مثل انجمن همسایه، این قابلیت رو داره که خودش اتوماتیک پست هایی که از یک کاربر پشت سر همدیگه ارسال میشن رو ادغام کنه. اما الان تاپیک رو نگاه میکنم میبینم متاسفانه برای هر نقل قول یک پست جدید ایجاد کرده
mehrabooni
02-10-2022, 15:59
فکرمیکردم اینجا مثل انجمن همسایه، این قابلیت رو داره که خودش اتوماتیک پست هایی که از یک کاربر پشت سر همدیگه ارسال میشن رو ادغام کنه. اما الان تاپیک رو نگاه میکنم میبینم متاسفانه برای هر نقل قول یک پست جدید ایجاد کرده
mehrabooni
02-10-2022, 18:56
mehrabooni
02-10-2022, 20:24
mehrabooni
02-10-2022, 20:39
سلام
سلام شما از آسیاتک سرویس گرفتید؟
چطور بوده؟
سلام دوست من
سلام شما هنوزم آسیاتک دارید؟
سرعت آپلودتون یا پینگ چطوره؟
=من سرویس ptmp از آسیاتک خریدم که خیلی ناپایدار هست و قطعی زیاد داره=
سلام سرعت آپلودش از ده مگابیت بر ثانیه پایینتر میاد؟
وضعیت پینگ شما چطور هست؟
من از شرکت آسیاتک اومدن برای وایرلس تست کردن که دید نداشت. یعنی سیگنال ضعیف بود در حدود 80- بود. اطلاعات زیادی ندارم ولی گیرنده SXT بود. آیا راهی دیگه وجود داره که از این شرکت وایرلس بگیرم؟ تجهیزات دیگه ای شبیه دیش باشه؟ چون بعضی جاها دیدم. قیمت هم هفتصد هشتصد هزار تومان باشه.
سلام عذرمیخوام شما کجای تهران هستید
آیا موفق شدید اینترنت وایرلس از آسیاتک بگیرید
lhg 5 رادیو بینهایت ضعیفی هست که تا حداکثر 2 تا 2.5 کیلومتر در محیط های شهری جواب میده اونم تو محیط کم نویز و با اما و اگر
به نظر من lhg5 نگیرید چون بعدا برید جایی که نویزش یه کم بیشتر باشه و یا فاصله زیاد بشه یا هر دو باید اونو بندازید کنار یکی قوی تر بخرید
QRT 5 و dynadish رو من توصیه میکنم با توجه به این که جابه جا میشید
اول یک رادیو درست حسابی برای خودتون داشته باشید
سلام جناب بهترین رادیو که کمترین پینگ رو بده چی هست
برای یک محیط به شدت پر نویز
سلام
دليلي نداره وقتي سرعت دانلود شما ٢مگابايت هست لينك شما روي ٨٠ مگ باشه ، اين خودش باعث كم شدن ccq ميشه
برای سرویسی که آپلودم از ده مگابیت بر ثانیه پایینتر نیاد لطفا راهنمایی میکنید که لینک باید روی چند تنظیم بشه که ccq بهتر بشه؟!
سلام
رادیو های شرکت شاتل همگی QRT هستند متاسفانه مجوز باند AC رو شرکت شاتل نداره!
@Electronic-Arts ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@ahwazp30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام بزرگواران رادیویی که صفرویک استفاده میکنه AC هست؟
کسی میدونه؟
mehrabooni
04-10-2022, 11:57
نزدیک ده نفر رو نقل قول کردم اما بعد از 24 ساعت هنوز هیچکس جواب نداده
دوستان اگه از این انجمن به جای دیگه ای رفتید لطفا بگید کجا که ما هم بیایم اونجا سوال بپرسیم
murchehh
04-10-2022, 19:06
سلام سرعت آپلودش از ده مگابیت بر ثانیه پایینتر میاد؟
وضعیت پینگ شما چطور هست؟
سلام سرعت آپلود حدودا پنج شش مگابیت هست پینگ داخلی هم بین 25 تا 40 هست
Electronic-Arts
10-10-2022, 00:58
دوستان اگه از این انجمن به جای دیگه ای رفتید لطفا بگید کجا که ما هم بیایم اونجا سوال بپرسیم
من محیط پرنویزی داشتم و اولش lgh 5 گرفتم که مزخرف بود واسه همین رفتم net metal 5 گرفتم و روی لینک 10 کیلومتر داخل شهر و نویز دار دانلود و آپلود 100 مگ میداد با پینگ ثابت بین 1 تا 2 میلی ثانیه تا اون یکی لنگ دیگه البته من اون یکی لنگ که داشتم dyna dish بود
Rita W. Munro
10-10-2022, 13:12
دوستان اینجا کسی از اینترنت بیسیم زیتل استفاده کرده تجربه شو بگه
amin-farahmand
17-10-2022, 08:44
سلام دوستان برای اهواز وایرلس چه شرکتی پیشنهاد میدین؟ قیمتش مهم نیست فقط کیفیتش عالی باشه. ممنونم
alihallajj
22-10-2022, 23:45
سلام دوستان برای اهواز وایرلس چه شرکتی پیشنهاد میدین؟ قیمتش مهم نیست فقط کیفیتش عالی باشه. ممنونم
سلام ، شاتل بگیر من چند ساله دارم راضی هستم ، البته یه سری شرایط هست که سرعت خوب بده بهت
1- نقطه ای که هستی نویز فرکانسی زیادی نداشته باشی
2- یوزر هایی که روی فرستنده ای که سمت تو هستن زیاد نباشن که بتونی سرعت و پینگ استیبیل و مطلوبی بگیری
3- دید مستقیم داشته باشی به دکل
و در آخر توصیه میکنم که برای 1 بار هزینه کن یه رادیو ی رده بالا بگیر و خودتو راحت کن
noisymind
31-10-2022, 22:19
سلام دوستان. من اینترنت وایرلس پیشگامان دارم ( در مشهد)، تا قبل از این اتفاقات همه چی خوب بود ولی الان همش قطع و وصلی داره! یعنی گاها سایت خود پیشگامان یا سایتهای ایرانی رو هم باز نمیکنه و چندین بار باید ریفرش کنم! در صورتی که همراه اول یا ایرانسل اینطوری نیست. اینترنتم دو هفته پیش تموم شد و الان سه ماهه شارژ کردم. اگه همه جا همینطوره که هیچ! ولی اگه مثلا شاتل یا ... خوبه که دیگه اینجا بیخودی هزینه نکنم.
نظرتون چیه؟
راشا تهرونی
10-11-2022, 11:34
سلام دوستان
نت با سرعت 8 گرفتم تو تست سرعت رو میزنه 4 جدیدا اینطوری شده
پشتیبانی تیکت گذاشتم زده ما مشکلی نداریم سیم کشی داخلی مشکل داره
راه حل چی هست چون میدونم سیم کشی داخلی مشکلی نداره !
من غرب ایران هستم. تهران نیستم. چون دید نداشت نشد که سرویس خریداری کنم ازشون.
i_netboyy
13-11-2023, 03:38
سلام دوستان کسی پاسورد سایت های پتیاک رو میدونه منظورم برای کانفیگه یکی از رمزهای سایتشو برای کانفیگ رادیو با یوزر پس ppoe اشتباه نگیرید اگر کسی داشت اطلاع بده ممنون میشم
i_netboyy
13-11-2023, 03:40
سلام دوستان کسی پاسورد سایت های پتیاک رو میدونه منظورم برای کانفیگه یکی از رمزهای سایتشو برای کانفیگ رادیو با یوزر پس پی پی او ایی اشتباه نگیرید اگر کسی داشت اطلاع بده ممنون میشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.