ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سيستم هارد را مي شناسد ولي ويندوز بالا نمیاد

farid_sss
16-04-2016, 18:59
من هارد يكي از دوستم رو از روي سيستمش باز كردیم و آوردم خونه و به سیستم خودم وصلش کردم
ولی وقتی سیستم خودم روشن میکنم در بایوس هارد جدید رو مشناسه ولی ویندوز قفل میکنه و دیگه بالا نمیاد.
یعنی وینوز بعداز نوشتن جمله windows 7 دیگه روی این کلمه میمونه و دیگه قفل میشه.
بعد که سیستم رو خاموش میکنم و کابل برق و ساتا این هارد دوستم رو میکشم.
و فقط هارد خودم وصله وینوز به خوبی بالا میاد.
به نظر شما مشكل از كجاست و راه حل چي مي تونه باشه؟
باتشکر

EXTREME
17-04-2016, 08:56
هارد رو به سیستم وصل کردید اولویت بندی هاردها در بایوس رو بررسی کنید همچنین کابل ساتا و برق ساتا هم که به هارد متصل میشه مطمئن بشید که سالم هست ضعیف بودن پاور هم میتونه باعث این مشکل باشه دراخر خود هارد ممکنه مشکلی داشته باشه

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

farid_sss
17-04-2016, 17:31
هارد رو به سیستم وصل کردید اولویت بندی هاردها در بایوس رو بررسی کنید همچنین کابل ساتا و برق ساتا هم که به هارد متصل میشه مطمئن بشید که سالم هست ضعیف بودن پاور هم میتونه باعث این مشکل باشه دراخر خود هارد ممکنه مشکلی داشته باشه.

سلام و با تشکر از پاسخ شما
چطوری باید اولویت بندی هاردها در بایوس رو بررسی کنم. میشه برای این کار راهنمایی کنید.

EXTREME
17-04-2016, 19:18
در تنظیمات بوت در بایوس برید دنبال گزینه ای مثل hdd periority یا boot peririty باشید هارد خودتون باید در اولویت بالاتر باشه

farid_sss
19-04-2016, 19:55
در تنظیمات بوت در بایوس برید دنبال گزینه ای مثل hdd periority یا boot peririty باشید هارد خودتون باید در اولویت بالاتر باشه

سلام و با تشکر از پاسخ شما

به قسمتی که گفتید رفتم و تغییرات رو انجام دادم
و بعد از تغییرات عکس شو براتون گذاشتم.
ولی بازم ویندوز بالا نمیاد و در قسمت Starting Windos باز قفل میشه که بازم عکس شو گذاشتم.
فقط این رو بگم که هارد جدید که در عکس هم گذاشتم گزینه 3 هست ( STM 3250 هارد جدید )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
20-04-2016, 10:09
مظالب ذیگری رو هم که در پست اولی گفتم رو هم انجام بدید

srx190d
20-04-2016, 13:14
معمولا در مواقع نصب ويندوز هر سيستم نسبت به بايوس و قطعاتي كه دارن ويندوز رو دريافت ميكنن وقتي كه جابجا بشن بالا نميان

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad