ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور 43 کارت گرافیک

sadegh14
16-04-2016, 11:34
سلام سیستمم کارت گرافیکمو شناسایی نمیکنه و تو دیوایس منیجر کنار اسم کارت گرافیک یه مثلث زرد هست و ارور کد 43 میده.ویندوزم 8.1 درایور کارت گرافیکمم آپدیت کردم فایده نداشت قدیمیشو نصب کردم فایده نداشت.کارت گرافیکمو درارودم و دوباره جا زدم فایده نداشت فنشو تمیز کردم بازم هیچی.بایوس سیستمو آپدیت کردم بازم فایده نداشت میدونم به احتمال زیاد مشکل نرم افزاریه لطفا کمک کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
17-04-2016, 08:54
ویندوز رو هم عوض کردید درست نشد ؟ از تو سیف مود درایور رو انیستال کنید و مجددا سعی کنید برای نصب درایور ضمن اینکه این کد رو تو گوگل سرچ کنید راه حل های فیکس کردنش رو میتونید پیدا کنید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

sadegh14
17-04-2016, 09:04
از سیف مود هم این کارو کردم فایده نداشت ویندوز 10 نصب کردم و دوباره 8.1 فایده نداشت رو هیچکدوم الان میخام 7 نصب کنم ببینم چی میشه تو اینترنتم تو سایتای خارجی بیشتر مشکل با لپ تاپ بود و کسی جواب درستی نداده بود ایرانی هم که خودت بهتر میدونی.... به هر حال چیزی دستگیرم نشد اگه کسی آشنا داره تعمیرات کامپیوتری چیزی خواهشا یه سوال بکنه ببینم چیکار کنم