ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث درمورد موهای زائد بدن

Hosseinspell
15-04-2016, 19:40
سلام
میخواستم یه بحثی کنیم و مناسب ترین رفتار رو نسبت به موهای زائد بدن :n02: استخراج کنیم

خوب

واسه موهای زائد کرک مانند که چی بگم خوش بحالشون با یه کرم مو بر معمولی هم از بین میرن
ولی مشکل اصلی ما ایرانیا بخصوص پسرای عزیزمونننننننننننننننننن موهای کلفته

تو این مورد هم یکی این که میتونیم با ژیلت بدن رو اصلاح کنیم ولی درصورتی که کل بدن رو بخواییم .......یکم ماجرا سخت و حساسیت و کلی چیز دیگه داره
یه راه دیگه هم استفاده از اسپری موبر هست که اونم خیلی خوبه ولی فقط با یک بار اسپری کردن کل موها نمیره باید حداقل 2باری استفاده کنین تا کامل کامل موها برن
خوب اینم هم وقت گیره و هم باید 2 3تا اسپری بگیری کفاف بده کل بدنو

نظرتون درمورد ازبین بردن موهای زائد بدن چیه؟ شما چه رفتاری رو نسبت بهشون رو مناسب تر میدونین؟:n33:

(این متن رو با فرض بدتین حالت موهای زائد نوشتم تا واسه همه مفید باشه)

kenzu
15-04-2016, 19:42
از واجبی استفاده کن برادر

Hosseinspell
15-04-2016, 19:46
واجبی؟ بیشتر توضیح میدین؟

kenzu
15-04-2016, 19:48
یه پودریه از قدیم الایام استفاده میشده . خیلی معروفه همه میشناسن . با اب مخلوط میکنی مثل خمیر میشه بعد میمالی رو موها بعد چند دقیقه اب میکشی کاملا صاف میشی:n02:

Hosseinspell
15-04-2016, 19:53
شنیدم وضعیت بوش خیلی بده:n38:
شما راضی هستین؟

kenzu
15-04-2016, 19:59
نتیجه که کاملا رضایت بخشه . فقط بوش بده. طرز استفاده :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hosseinspell
15-04-2016, 20:10
اسپری موبر J.casanova رو من استفاده کردم اگه دوبار بزنین خوب جواب میگیرین

ولی الآن که استفاده کردم حالت تهوع شدیدی دارم میترسم به بدنم ضرر داشته باشه:n21:

(یه تجربه)

Captain_America
15-04-2016, 20:12
من موهای بدنم کرکی مانند هست و کلا هم زیاد نیست ولی چون باشگاه میرم هفته ای یکبار با بادی گروم فیلیپس با سر شماره یکش اصلاح میکنم خوبیش اینه حالت طبیعی میده بر عکس تیغ و موبرها که وقتی در میاد سوزنی میشه . مدل های جدید بادی گروم یه دسته داره طولش رو افزایش میده برای پشت ولی چون من پشتم کلا بی مو هست به دردم نمیخوره پس اگه خواستید بخرید به این نکته توجه کنید چون قیمتش از مدل قبلی یکم گرونتره.

Hosseinspell
15-04-2016, 20:17
فک کنم دور بره 200 تومن باشه
میخواستم بخرمش ولی یکی گفت واسه موهای کلفت تر زیاد جواب نمیده

متاسفانه:n34:

Captain_America
15-04-2016, 20:31
فک کنم دور بره 200 تومن باشه
میخواستم بخرمش ولی یکی گفت واسه موهای کلفت تر زیاد جواب نمیده

متاسفانه:n34:
اتفاقا خوب جواب میده ولی به شرط اینکه نخواهید کلا صاف کنید همون سر شماره یکش که گفتم طول مو رو چند میلیمتر بیشتر باقی نمیزاره یعنی اگه موهای بدنتون به اندازه ای بلند میشه که پیچ میخوره هر سه تا سریش تا اندازه قبل از پیچ خوردنش کوتاه میکنند جلوه اش خیلی بهتر هست از مویی که تیغ زدید بعدش تازه در اومده و تیز و سوزنی هست. مثلا سری سومش که بلند میزنه اینجوری میشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hosseinspell
15-04-2016, 20:48
ممنونننننننننننننننننننن

یعنی این سوزن شکل شدن موها یه مشکل واقعا بزرگیه بعد اصلاح