مشاهده نسخه کامل
: خاموش نشدن سیستم
khoorankhatereh
14-04-2016, 21:33
سیستمم این پیام نشون میده.خاموش نمیشه.اگه میتونید کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
محمد7966
14-04-2016, 21:43
سیستمم این پیام نشون میده.خاموش نمیشه.اگه میتونید کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آپدیت ویندوزو کنسل کنید
khoorankhatereh
14-04-2016, 21:48
نه خاموش میشه نه این صفحه میره.چطور ازاین خارج شم؟
محمد7966
14-04-2016, 21:58
نه خاموش میشه نه این صفحه میره.چطور ازاین خارج شم؟
باید چند دقیقه صبر کنید تا آپدیتو روی ویندوز اجرا کنه
بعدش خود به خود خاموش میشه
بعد روشن کنید سیستمو و برید تو کنترل پنل آپدیت ویندوزو کنسل کنید تا اینو دیگه نشون نده
khoorankhatereh
14-04-2016, 22:39
حل شد ممنون
aaligoli
14-04-2016, 23:16
ریست دستی بدید.
بعد که وارد ویندوز شدید آپدیت رو کنسل کنید.
- - - Updated - - -
اگر حل نشد تلگرام پیام بدید.
a_aligoli
درود
سیستم من هم خیلی زمان میبره تا خاموش بشه
راه حلی نداره؟
فرستاده شده از Redmi Note 3ِ من با Tapatalk
درود
سیستم من هم خیلی زمان میبره تا خاموش بشه
راه حلی نداره؟
فرستاده شده از Redmi Note 3ِ من با Tapatalk
؟کسی نمیدونه؟
؟کسی نمیدونه؟
پاک کردن Cach , history
انجام اسکن دیسک ، دفراگمنت
بستن آپدیت ویندوز
تخلیه نرم افزار های باز در تسک بار
آنتی ویروسها به شدت در انجام عملیات سیستمی موثر هستند.
تخلیه درایو ویندوز از محتوای غیر ویندوزی مثل فیلم و آهنک
تخلیه صفحه دسکتاپ از محتوای غیر ضروری حتی نرم افزارها. بر فرض مثال لزومی نداره شرکات برنام kmplayer روی صفحه دسکتاپ یا quick lunch باشه.
ترجیحا توقف برنامه ها از قسمت اتوران ویندوز. در سیستم های قبل از 8 با اجرای دستور msconfig در قسمت ران و رفتن به سربرگ startup میسر بود. در سیستمهای بعد ار 8 بایستی از taskmanager استفاده کرد.
در صورتی که با کامپیوترتان گیم بازی میکنن این اتفاق اغلب میافته. بعد از بستن بازی میبایست چند لحظه صبر کنید تا محتوای مورد نیاز ویندوزی اجرا شود و فضای رم بازیابی شود. بهتر است تا خاموش شدن چراغ هارد دیسک و کاهش مصرف CPU صبر کنید
پاک کردن Cach , history
انجام اسکن دیسک ، دفراگمنت
بستن آپدیت ویندوز
تخلیه نرم افزار های باز در تسک بار
آنتی ویروسها به شدت در انجام عملیات سیستمی موثر هستند.
تخلیه درایو ویندوز از محتوای غیر ویندوزی مثل فیلم و آهنک
تخلیه صفحه دسکتاپ از محتوای غیر ضروری حتی نرم افزارها. بر فرض مثال لزومی نداره شرکات برنام kmplayer روی صفحه دسکتاپ یا quick lunch باشه.
ترجیحا توقف برنامه ها از قسمت اتوران ویندوز. در سیستم های قبل از 8 با اجرای دستور msconfig در قسمت ران و رفتن به سربرگ startup میسر بود. در سیستمهای بعد ار 8 بایستی از taskmanager استفاده کرد.
در صورتی که با کامپیوترتان گیم بازی میکنن این اتفاق اغلب میافته. بعد از بستن بازی میبایست چند لحظه صبر کنید تا محتوای مورد نیاز ویندوزی اجرا شود و فضای رم بازیابی شود. بهتر است تا خاموش شدن چراغ هارد دیسک و کاهش مصرف CPU صبر کنید
داداش اینجوری که بیچاره میشم که
گفته هامون تفاوت زیادی با تعویض ویندوز نداره
دوست دیگه ای نظر دیگه ای نداره؟
داداش اینجوری که بیچاره میشم که
گفته هامون تفاوت زیادی با تعویض ویندوز نداره
دوست دیگه ای نظر دیگه ای نداره؟
در واقع همه بایستی به طور منظم این کارها رو انجام بدن. وگرنه خیلی زود به زود نیاز به تعویض ویندوز دارن یا اینکه به کندی سیستم بسوزن و بسازن.. :n41:
درایو ویندوز بایستی به محتوای ویندوزی اختصاص پیدا کنه و ما درایوهای دیگه رو داریم برای ذخیره مدیا های خودمون.
منظم سازی هارد دیسک باعث افزایش سرعت ویندوز و عمر طولانی تر هارد دیسک میشه
برنامه هایی که تو تسکبار باز میشن برای اینه که در اجرای فایل سریع تر عمل کنه. بر فرض مثال شخصی به طور مرتب و در همون لحظه اول روشن شدن سیستم pdf باز میکنه. واسه اینکه فایلش سریعتر باز بشه برنامه adobe تو تسکبار قرار میگیره. اما یکی مثل من که هفته ای یک بار هم شاید نیاز به باز کردن pdf ندارم لزومی نداره adobe تو تسکبار ران باشه. و خیلی برنامه هی دیگه. تو تسکبار حتی adobe update هم ران میشه. اینو دیگه هر کسی بعد از نصبش بایستی ببنده.
کارهای که گفتم یه جور کار عامیانه هستش.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.