مشاهده نسخه کامل
: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 16-2015 | نیمه نهایی و فینال
Reza31001
14-04-2016, 16:16
قرعه کشی مرحله نیمه نهایی مسابقات لیگ قهرمانان اروپا روز جمعه ساعت 14 برگزار میشه و فینال این مسابقات هم 8 خرداد در ورزشگاه سن سیرو میلان برگزار خواهد شد
نگاهی به عملکرد 4 تیم حاضر در این مرحله:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین حضور در این مرحله: فصل 14-2013؛ پیروزی مقابل چلسی 3-1
عملکرد در نیمه نهایی های قبل: 2پ 2ش
عملکرد در این فصل: 5پ 3ت 2ش 14ز 5خ
آمار رودررو:
بایرن: 0پ 1ت 1ش 1ز 5خ
من سیتی: -
رئال: 1پ 1ت 4ش 4ز 9خ
آخرین حضور در این مرحله: فصل 15-2014؛ شکست مقابل بارسلونا 5-3
عملکرد در نیمه نهایی های قبل: 10پ 7ش
عملکرد در این فصل: 7پ 2ت 1ش 28ز 9خ
آمار رودررو:
اتلتیکو: 1پ 1ت 0ش 5ز 1خ
من سیتی: 3پ 0ت 3ش 9ز 8خ
رئال: 11پ 2ت 9ش 33ز 31خ
آخرین حضور در این مرحله: اولین حضور
عملکرد در نیمه نهایی های قبل: -
عملکرد در این فصل: 6پ 2ت 2ش 18ز 11خ
آمار رودررو:
اتلتیکو: -
بایرن: 3پ 0ت 3ش 8ز 9خ
رئال:0پ 1ت 1ش 3ز 4خ
آخرین حضور در این مرحله: فصل 15-2014؛ شکست مقابل یوونتوس 3-2
عملکرد در نیمه نهایی های قبل: 13پ 13ش
عملکرد در این فصل: 8پ 1ت 1ش 26ز 5خ
آمار رودررو:
اتلتیکو: 4پ 1ت 1ش 9ز 4خ
بایرن: 9پ 2ت 11ش 31ز 33خ
من سیتی: 1پ 1ت 0ش 4ز 3خ
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+ اینکه نیمهنهاییها در سهشنبه و چهارشنبه 7 و 8 اردیبهشت و برگشت 14 و 15 اردیبهشت برگزار میشه. :n06:
joey jordison
15-04-2016, 11:44
خوب از هر تیمی به غیر از اتلتیکو استقبال میشه!!:3:
عجیب تر از قرعه کشی این دوره ندیدم :|
رم،ولفسبورگ،سیتی :|||
راحت ترین تیم ممکن در هر دوره
خوب بیشتر ترجیه می دادم به یک تیمی مثل بایرن بخوریم تا منچستر سیتی که تقریبا یک تیم آماده هست .رئال با سبک بازی تیمی مثل بایرن خیلی راحت تر کنار میاد تا منچستر یا آتلتیکو مادرید که بیشتر جنبه فیزیکی دارند .
خوب دوست عزیز قرعه در هر مرحله به شانس و اقبال بستگی داره و هیچ ارتباطی به اصل تیم نداره ! من نمی فهمم حذف شدن از لیگ قهرمانان توسط اتلتیکو و شکست الکلاسیکو برای دوستان اینقدر سنگین و غیر قابل هضم بوده که به چنین مواردی هم گیر میدن؟
omidscafild
15-04-2016, 14:07
جالب شده قرعه کشیا ! :|
تو چمپیونز لیگ یه تیم تا فینال مسیرش همواره و همیشه بهترین قرعه ها نصیبش میشه . دیگه خود رئالی ها هم خسته شدن ازینکه بازی مهمتر هر مرحله بنامشون نیست ! :||
تو لیگ اروپا یه تیم برای رسیدن به نیمه نهایی باید منچستر یونایتد و دورتموند رو ببره تا منتظر بشه و ببینه که با شاختار یا ویارئال و یا سویا بازی داره ! :|||
یوفا برای صلاح خودش هم که شده باید سبک قرعه کشیو عوض کنه . حداقل مثل کوپا یا اف ای کاپ باشه تا اینقدر حاشیه درست نشه .
بعد مصاحبه سران بایرن بعد بازی ایندهوون اتلتیکو که این بازی کسل کننده توصیف کرده بودن اتلتیکو بایرن جدال حساسی از آب در میاد
باید دید امسال پپ جلو یک نماینده دیگه از اسپانیا چه عملکردی از خودش نشون میده:n02:
اتلتیکو بایرن خیلی دیدن داره. بایرن رو توپ های هوایی و شوت از بارسلونا بهتره و باید دید در برابر بهترین دفاع اروپا چیکار میکنه
اتلتیکو مادرید در 6 برخورد اخیرش با آلمانی ها صعود کرده ولی دیدارش با بایرن به فینال رفت و برگشتی 1974 برمیگرده
Bayern 1-1 Atletico
Bayern 4-0 Atletico
منبع Opta
هر دو بار هم بازی برگشت در مادرید، با سیستم قرعه کشی و عواملی که نقش دارن اسمشو فقط شانس میشه گذاشت
مسیر لیورپول در لیگ اروپا از مسیر رئال در چمپیونز لیگ سخت تره :n02:
manchester fan
15-04-2016, 14:18
رئال قرعه خوبی بهش خورد و جالبه تو 2 مرحله حذفی بازی برگشت میزبان بود ...یعنی بازم بهترین حالت ممکن
امسال امیدوارم اتلتیکو قهرمان بشه واقعا این تیم با این عملکردش تو این چند سال شایسته قهرمانی تو اروپا هست
omidscafild
15-04-2016, 14:25
خوب بیشتر ترجیه می دادم به یک تیمی مثل بایرن بخوریم تا منچستر سیتی که تقریبا یک تیم آماده هست .رئال با سبک بازی تیمی مثل بایرن خیلی راحت تر کنار میاد تا منچستر یا آتلتیکو مادرید که بیشتر جنبه فیزیکی دارند .
خوب دوست عزیز قرعه در هر مرحله به شانس و اقبال بستگی داره و هیچ ارتباطی به اصل تیم نداره ! من نمی فهمم حذف شدن از لیگ قهرمانان توسط اتلتیکو و شکست الکلاسیکو برای دوستان اینقدر سنگین و غیر قابل هضم بوده که به چنین مواردی هم گیر میدن؟
جمله اولتون که یه شوخی هست فک کنم یا شایدم تنها بازی ای که دیدید از من سیتی همین بازی پی اس جی بوده !
چیزی که هضم کردن این مسئله رو سخت تر میکنه اینه که هر کدوم از تیمای راه یافته به این مرحله یه تیم سختو حذف کردن که هرکدوم هم صدرنشین لیگشون بودن . بایرن یووه صدرنشین رو حذف کرد . اتلتیکو بارسای صدرنشین رو . من سیتی پی اس جی صدر نشین رو . ولی رئال تیم سوم سری آ (که از بارسا در مجموع 7 گل خورد) ، تیم 8 بوندس لیگارو تونسته حذف کنه . اگه شانس هست یک الی دو بارش منطقی هست . سه بار یکم مشکوک بنظر میرسه . بازم این بود نظرم .
D o l f i n
15-04-2016, 16:12
جمله اولتون که یه شوخی هست فک کنم یا شایدم تنها بازی ای که دیدید از من سیتی همین بازی پی اس جی بوده !
چیزی که هضم کردن این مسئله رو سخت تر میکنه اینه که هر کدوم از تیمای راه یافته به این مرحله یه تیم سختو حذف کردن که هرکدوم هم صدرنشین لیگشون بودن . بایرن یووه صدرنشین رو حذف کرد . اتلتیکو بارسای صدرنشین رو . من سیتی پی اس جی صدر نشین رو . ولی رئال تیم سوم سری آ (که از بارسا در مجموع 7 گل خورد) ، تیم 8 بوندس لیگارو تونسته حذف کنه . اگه شانس هست یک الی دو بارش منطقی هست . سه بار یکم مشکوک بنظر میرسه . بازم این بود نظرم .
رئال نزدیک بود بوسیله همین تیم 8 بوندس لیگا حذف بشه
یا سالی که رئال به موناکو یا لیون خورد و حذف شد حتما دستکاری تو چینش تیمها بوده
در اخر مهم همین نیمه نهایی و فینال هست که هر چهار قدرتمند هستن میترسم رئال اگه سیتی رو بزنه بازم به مشکوک بودن شما بیشتر دامن بزنه
kasra_khan2003
15-04-2016, 16:30
قرعه کشی طبق حروف الفبا...!
از بین سه تیمی که می تونستن به رئال بخورن، فقط باید به بایرن مونیخ میخوردیم تا برخی طرفداران حاشیه فوتبال راضی بشن. تازه باس بازی برگشت هم تو آرنا میبود.
به هر حال این پولا باید یه جایی خرج بشه دیگه، فرقی نمیکنه رئیس فیفا از مسی خوب بگه و از رونالدو بد یا برعکس، هرکی بره و بیاد، جیبش رو ما پر میکنیم تا جلو همه دنیا اون گویی که ما میخوایم رو در بیارن.
البته این پولا رو دنگی گذاشتیم، یکم Masoud King گذاشت، یکم من. الان هم هر دو راضی هستیم. یه سری که اصلا تو این مرحله نیستن نمی دونم چرا ناراضی هستن.
joey jordison
15-04-2016, 16:34
جان من سیتی!!بوی سوختنی داره میاد!!:n10:
فکر نمی کنم من با شما شوخی داشته باشم بعدش هم از لحاظ سبک بازی گفتم اگر با دقت جمله منو بخونید.
دوما شما تمامی اشتباهات داوری که به نفع تیم مورد علاقتون گرفته شده و به صورت علنی در تلویزیون پخش شده رو مشکوک در نظر نمی گیرید(البته چون حذف شدید) ؟ چیزی که قرعه کشی شده رو مشکوک به حساب میارید؟ البته برای طرفدارای بعضی از تیم ها منطقی وجود نداره و این حرفا فقط برای توجیه باختشون تو الکلاسیکو و حذفشون از CL باشه.
اگه قرار بود جهت گیری صورت بگیره مطمئنا توپی که از خط دروازه عبور کرده نباید مردود می شد و گلی که زده شده هم نباید آفساید یا خطا گرفته می شد مسئله اینه که دست دوستان به چیزی بند نیست دارند بهانه الکی میگیرند !
omidscafild
15-04-2016, 19:27
خیلی از دوستان اصرار میورزن که قرعه قوی هست براشون و سبک بازی من سیتی رو خطرناک تر از بایرن و اتلتیکو میدونن . در پاسخ بگم که بله سبک بازی من سیتی بسیار خطرناک تر از بقیه تیم های این مرحلست . بسیار تیم قوی ای هم داره .
لستر 3 - 1 من سیتی .
لیور 4 - 1 من سیتی .
لیور 3 - 0 من سیتی .
من یو 1 - 0 من سیتی .
تاتنهام 2 - 1 من سیتی .
تاتنهام 4 - 1 من سیتی .
آرسنال 2 - 1 من سیتی .
با این نتایج منم فک میکنم تیم بسیار قوی و خطرناکی داره این فصل من سیتی . سبک بازی رو نگفتم ! بسیار خطری بازی میکنه . دیگه نتایج دروغ نمیگه . سی دی گل هاش هم هست تو بازار . بگیرید و ببینید سبک بازی رو چون مطمئنا تصویر هم دروغ نمیگه . خوب شد که ایندفعه بازی رئال مهمتر از بازی دیگه این مرحله شد . سوزش داشت اگه یه تیمی مثل اتلتیکو که سبک بازی کم خطر تری نسبت به من سیتی داره در مقابل رئال قرار میگرفت .
منچستر سیتی تیم خوبیه . ولی دیگه وقتی با این نتایج میاید میگید سبکش خطرناک تر از بایرن و اتلتیکوست یکم مغرضانست . خواهشا وقتی هم کم میارید یا چیزی ندارید بگید بحث سوزش که کار بچه هاست رو به میان نکشید . خوشحال میشم جواب بدید و جواب بدم .
در مورد تصمیمات اشتباه داوری که به سود بارسا گرفته شده تو این چند سال هم بگم که اگر کمتر از تصمیمات اشتباهی که به سود رئال گرفته شده نباشه قطعا بیشترم نیست .
یه سوال هم بپرسم از دوستان رئالی . اگر بعد از مرحله گروهی 3 بار اسم تیم ضعیفتر تو هر مرحله دربیاد و بعدش اسم تیم بارسلونا دربیاد بطوریکه هر سه بار بازی رفت مهمان باشن چه واکنشی نشون میدن . مستندی بشه برای فردا . :|
kasra_khan2003
15-04-2016, 21:50
خیلی از دوستان اصرار میورزن که قرعه قوی هست براشون و سبک بازی من سیتی رو خطرناک تر از بایرن و اتلتیکو میدونن . در پاسخ بگم که بله سبک بازی من سیتی بسیار خطرناک تر از بقیه تیم های این مرحلست . بسیار تیم قوی ای هم داره .
لستر 3 - 1 من سیتی .
لیور 4 - 1 من سیتی .
لیور 3 - 0 من سیتی .
من یو 1 - 0 من سیتی .
تاتنهام 2 - 1 من سیتی .
تاتنهام 4 - 1 من سیتی .
آرسنال 2 - 1 من سیتی .
با این نتایج منم فک میکنم تیم بسیار قوی و خطرناکی داره این فصل من سیتی . سبک بازی رو نگفتم ! بسیار خطری بازی میکنه . دیگه نتایج دروغ نمیگه . سی دی گل هاش هم هست تو بازار . بگیرید و ببینید سبک بازی رو چون مطمئنا تصویر هم دروغ نمیگه . خوب شد که ایندفعه بازی رئال مهمتر از بازی دیگه این مرحله شد . سوزش داشت اگه یه تیمی مثل اتلتیکو که سبک بازی کم خطر تری نسبت به من سیتی داره در مقابل رئال قرار میگرفت .
منچستر سیتی تیم خوبیه . ولی دیگه وقتی با این نتایج میاید میگید سبکش خطرناک تر از بایرن و اتلتیکوست یکم مغرضانست . خواهشا وقتی هم کم میارید یا چیزی ندارید بگید بحث سوزش که کار بچه هاست رو به میان نکشید . خوشحال میشم جواب بدید و جواب بدم .
در مورد تصمیمات اشتباه داوری که به سود بارسا گرفته شده تو این چند سال هم بگم که اگر کمتر از تصمیمات اشتباهی که به سود رئال گرفته شده نباشه قطعا بیشترم نیست .
یه سوال هم بپرسم از دوستان رئالی . اگر بعد از مرحله گروهی 3 بار اسم تیم ضعیفتر تو هر مرحله دربیاد و بعدش اسم تیم بارسلونا دربیاد بطوریکه هر سه بار بازی رفت مهمان باشن چه واکنشی نشون میدن . مستندی بشه برای فردا . :|
چون مستند و زیبا صحبت کردین نه برخلاف بعضی ها، پاسختون رو با این سوال میدم که مگه بازی های لیگ جلوی تیم های مطرح نمایانگر عیار تیم هست؟ همین تیم منچستر سیتی که از آرسنال و لیورپول باخت، تیم PSG رو حذف کرد، تیمی که تو لیگ فرانسه از ۳۳ بازی فقط ۲ بار باخته . حالا اون وسط اسم چلسی رو نیاوردین ما ندیده میگیریم، شاید فکر کردین چلسی تیم ضعیفی هست.
اما برگردیم سر سوال اولم، نتایج لیگ چه ربطی به لیگ قهرمانان داره؟ مگه ندیدیم که تیم های زیادی تو لیگ ضعیف بازی کردن اما تو لیگ قهرمانان موفق نشون دادن؟ ولفسبورگ تیم ۸م جدول بوندسلیگا، رئال رو ۲-۰ تو زمین خودش برد. از گروه خودش به عنوان تیم اول بالا اومد. FYI منچستریونایتد هم تو گروهش بود.
چند سال هست فوتبال تماشا میکنید؟ برگردید به سال ۲۰۰۵، همین لیگ جزیره، لیورپولی که به تیم هایی مثل منچستر، چلسی، آرسنال، سیتی، بیرمنگام سیتی!، اورتون، کریستال پالاس و ... باخته بود اومد و قهرمان لیگ قهرمانان شد. همون چلسی ای که تو لیگ ازش شکست خورده بود رو تو نیمه نهایی حذف کرد رفت فینال. تیم صدر جدول لالیگا تو نیمه نهایی نیست اما تیم های دوم و سوم هستن. نتایج رو در رو هم موجود هست، CD گل هاش هم که گویا شما بهتر میدونید از کجا باید تهیه کرد.
چون مستند و زیبا صحبت کردین نه برخلاف بعضی ها، پاسختون رو با این سوال میدم که مگه بازی های لیگ جلوی تیم های مطرح نمایانگر عیار تیم هست؟ همین تیم منچستر سیتی که از آرسنال و لیورپول باخت، تیم PSG رو حذف کرد، تیمی که تو لیگ فرانسه از ۳۳ بازی فقط ۲ بار باخته . حالا اون وسط اسم چلسی رو نیاوردین ما ندیده میگیریم، شاید فکر کردین چلسی تیم ضعیفی هست.
اما برگردیم سر سوال اولم، نتایج لیگ چه ربطی به لیگ قهرمانان داره؟ مگه ندیدیم که تیم های زیادی تو لیگ ضعیف بازی کردن اما تو لیگ قهرمانان موفق نشون دادن؟ ولفسبورگ تیم ۸م جدول بوندسلیگا، رئال رو ۲-۰ تو زمین خودش برد. از گروه خودش به عنوان تیم اول بالا اومد. FYI منچستریونایتد هم تو گروهش بود.
چند سال هست فوتبال تماشا میکنید؟ برگردید به سال ۲۰۰۵، همین لیگ جزیره، لیورپولی که به تیم هایی مثل منچستر، چلسی، آرسنال، سیتی، بیرمنگام سیتی!، اورتون، کریستال پالاس و ... باخته بود اومد و قهرمان لیگ قهرمانان شد. همون چلسی ای که تو لیگ ازش شکست خورده بود رو تو نیمه نهایی حذف کرد رفت فینال. تیم صدر جدول لالیگا تو نیمه نهایی نیست اما تیم های دوم و سوم هستن. نتایج رو در رو هم موجود هست، CD گل هاش هم که گویا شما بهتر میدونید از کجا باید تهیه کرد.
موضوع توان سیتی نیست. ممکنه اتفاق فوتبالی رخ بده و سیتی با وجود شانس کمتری که به اعتراف همه داره بالا بیاد. موضوع آسون ترین قرعه ممکنه. بارسا هم میتونه در کنار سه تیم بهتر از خودش آسون ترین قرعه باشه
اینکه رئال ولفسبورگ رو 3-2 شکست میده و فقط یک گل تا حذف فاصله داره ضعف رئال در اون مقطع رو نشون میده و اتفاقا حساسیت روی قرعه ها بیشتر میشه. اگر یکی از 6 قرعه سخت تر برای رئال اتفاق افتاده بود چی می شد؟ نمیگم حتما بایرن یا اتلتیکو
جدول بازی های این فصل رو نگاه کنید یک طرفه شده
بایرن، اتلتیکو، بارسلونا، یوونتوس چهار مدعی قهرمانی یک طرف فینال
رئال مدعی دیگه قهرمانی یک طرف فینال
omidscafild
15-04-2016, 23:10
تفاوت کیفی لیگ برتر با لوشامپیونه از زمین تا آسمونه . همین یکی دو هفته پیش به یه تیم 9 تا زد پی اس جی تو لیگ . پی اس جی هم چمپیونز رو محک جدی برای خودش میدید . با این همه مهره هم بلان نتونست تیمشو تا نیمه نهایی بیاره . واقعا جای تعجب داره . چلسی هم واقعا این فصل ضعیف کار کرده . اینو که نمیشه کتمان کرد .
در مورد نتایج لیگ که لیست کردم منظورم به اون دوستمون بود که اگه من سیتی سبک خطرناکی داره که میتونه برای رئال مشکل ایجاد کنه چرا نتونسته حتی یدونه از بازیای مهم این فصلشو ببره ؟! (البته اگه بازیای پریمیر لیگ رو دنبال کرده باشن) به گفته ایشون این سبک خطرناک باید نمو پیدا کنه یجا یا نه ؟!
سطح بازی هایی که اون موقع انجام میشد با الآن فرق کرده . نمیشه قیاس کرد . آیا شما بعد از لیور 04-05 تیم دیگه ای هم سراغ دارید که اینگونه بدون بدست آوردن جایگاه تاپ در جدول لیگش بتونه قهرمان سی ال بشه ؟!
در کل بحث سر قرعست . چه بخواید چه نخواید باید قبول کنید رئال آسونترین قرعه ها نصیبش شده که نمونش واقعا گیر نمیاد حتی لیورپول 04-05 که مثال زدید تونست چلسی قهرمان پریمیر لیگ و یووه قهرمان سری آ رو برای رسیدن به فینال ببره . هر سال هم این اتفاق برای تیم ها میوفته . ولی میتونید این حرفو برای رئال هم بزنید ؟!
Iloveu-ALL
15-04-2016, 23:36
من به man city رای دادم :n02:
البته شانس قهرمان من سیتی و بایرن مونیخ به یک اندازست یکم بایرن بیشتره ولی به من سیتی رای دادم!
دلیلشم این هست که هر دو مربی دارن که فصل آخرشونه :n02:
تفاوت کیفی لیگ برتر با لوشامپیونه از زمین تا آسمونه . همین یکی دو هفته پیش به یه تیم 9 تا زد پی اس جی تو لیگ . پی اس جی هم چمپیونز رو محک جدی برای خودش میدید . با این همه مهره هم بلان نتونست تیمشو تا نیمه نهایی بیاره . واقعا جای تعجب داره . چلسی هم واقعا این فصل ضعیف کار کرده . اینو که نمیشه کتمان کرد .
در مورد نتایج لیگ که لیست کردم منظورم به اون دوستمون بود که اگه من سیتی سبک خطرناکی داره که میتونه برای رئال مشکل ایجاد کنه چرا نتونسته حتی یدونه از بازیای مهم این فصلشو ببره ؟! (البته اگه بازیای پریمیر لیگ رو دنبال کرده باشن) به گفته ایشون این سبک خطرناک باید نمو پیدا کنه یجا یا نه ؟!
سطح بازی هایی که اون موقع انجام میشد با الآن فرق کرده . نمیشه قیاس کرد . آیا شما بعد از لیور 04-05 تیم دیگه ای هم سراغ دارید که اینگونه بدون بدست آوردن جایگاه تاپ در جدول لیگش بتونه قهرمان سی ال بشه ؟!
در کل بحث سر قرعست . چه بخواید چه نخواید باید قبول کنید رئال آسونترین قرعه ها نصیبش شده که نمونش واقعا گیر نمیاد حتی لیورپول 04-05 که مثال زدید تونست چلسی قهرمان پریمیر لیگ و یووه قهرمان سری آ رو برای رسیدن به فینال ببره . هر سال هم این اتفاق برای تیم ها میوفته . ولی میتونید این حرفو برای رئال هم بزنید ؟!
همون لیگ برتر انگلیس فصل 2012 - 2011 چلسی تو لیگ ششم شد ولی تو جام باشگاه ها قهرمان شد
Iloveu-ALL
15-04-2016, 23:40
دیدار بایرن - اتلتیکو
از دو جهت به نظرم جالبه:
1. هر دو تیم بهترین خط دفاعی رو دارن!
2. جدال پپ گواردیلا با تیمی مثل اتلتیکو! آیا مثل بارسلونا تیمش به در بسته میخوره؟
kasra_khan2003
15-04-2016, 23:42
موضوع توان سیتی نیست. ممکنه اتفاق فوتبالی رخ بده و سیتی با وجود شانس کمتری که به اعتراف همه داره بالا بیاد. موضوع آسون ترین قرعه ممکنه. بارسا هم میتونه در کنار سه تیم بهتر از خودش آسون ترین قرعه باشه
اینکه رئال ولفسبورگ رو 3-2 شکست میده و فقط یک گل تا حذف فاصله داره ضعف رئال در اون مقطع رو نشون میده و اتفاقا حساسیت روی قرعه ها بیشتر میشه. اگر یکی از 6 قرعه سخت تر برای رئال اتفاق افتاده بود چی می شد؟ نمیگم حتما بایرن یا اتلتیکو
جدول بازی های این فصل رو نگاه کنید یک طرفه شده
بایرن، اتلتیکو، بارسلونا، یوونتوس چهار مدعی قهرمانی یک طرف فینال
رئال مدعی دیگه قهرمانی یک طرف فینال
اتفاقا موضوع بحث قدرت سیتی بود. ۹۹٪ پست دوستمون در مورد عملکرد سیتی هست. نظر شما که کاملاً ملموس بوده و هست سینا جان، شما مشخصا در این پست هم به conspiracy اعتقاد دارید. احترام به نظرتون.
شما گفتین مثال بزن، منم زدم. درست مثل خودتون هم تنها آمار بود نه چیز دیگه. حالا میگین نه اون قبول نیست یکی دیگه بگو! خب تا صبح هم من بگم باز یه ایرادی میارید و میگید یکی دیگه بگو...
همون لیگ برتر انگلیس فصل 2012 - 2011 چلسی تو لیگ ششم شد ولی تو جام باشگاه ها قهرمان شد
سپاس.
2. جدال پپ گواردیلا با تیمی مثل اتلتیکو! آیا مثل بارسلونا تیمش به در بسته میخوره؟
بازی با یووه(مخصوصا برگشت) نشون داد بایرن تیمی هست که میتونه و توانایی این رو داره پلان Bداشته باشه.و تو بازی های فشرده و بسته و البته خشن! اسیر حریف نشه.
هرچند تو همچین مرحله ای هرچیزی ممکنه.
بازی با یووه(مخصوصا برگشت) نشون داد بایرن تیمی هست که میتونه و توانایی این رو داره پلان Bداشته باشه.و تو بازی های فشرده و بسته و البته خشن! اسیر حریف نشه.
هرچند تو همچین مرحله ای هرچیزی ممکنه.
البته از حق نگذریم همون بازی نشون داد میشه بایرن رو حتی تو زمین خودش شکست داد
فقط کافی بود اورا دقیقه آخر توپ رو دور کنه و تمام
البته از حق نگذریم همون بازی نشون داد میشه بایرن رو حتی تو زمین خودش شکست داد
فقط کافی بود اورا دقیقه آخر توپ رو دور کنه و تمام
دقیقا امسال همه تیم ها این قابلیت رو نشون دادن که میتونن شکست بخورن.
قرعه جالبی بود. قطعا شکی در این نیست که رئال امسال فوق العاده مسیر ساده ای داشته و قرعه های خیلی خوبی خورده (یکی از دوستان گفت لیورپول در لیگ اروپا مسیر سخت تری داشته و داره تا فینال نسبت به رئال در لیگ قهرمانان که کاملا صحیح است)، و این هم شانس هست خبری از توطئه و ... نیست. اگه به عقب برگردیم می بینیم خیلی تیم ها در سال های مختلف اینطور شانس آوردن.
به هر حال این تنها قرعه ای بود که از بازیهای تکراری در سال های اخیر جلوگیری می کنه. رئال بایرن رو در این سال ها زیاد دیدیم و رئال آتلتیکو که مرتب انفاق می افتند، و بایرن سیتی رو هم در این سال ها در مرحله گروهی چند بار دیدیم. قرعه جدیدی بود و بازیهای جدید.
در کل رئال رو میشه 99 درصد فینالیست دونست، ولی بایرن آتلتیکو مشخص نیست. بایرن یک مسیر سخت و بازی ای مشابه بازیش با یووه داره که دیدیم تا آخرین لحظه در حال حذف شدن بود. فینال رئال بایرن یا رئال آتلتیکو اصلا قابل پیشبینی نیست گرچه فکر می کنم رئال بایرن رو ترجیح بده.
Odd های صعود برای مرحله بعد از سایت Bwin:
رئال 1.35
سیتی 3.0
بایرن 1.50
آتلتیکو 2.45
omidscafild
16-04-2016, 00:31
البته همون سال تاتنهام رده چهارمی رو نیمه نهایی اف ای کاپ نابود کردن و تو فینال هم لیورپول رو شکست دادن و قهرمان شدن . اگر قهرمانی اف ای کاپ و برد در این دو بازی رو مهم ندونید حرفتون درسته .
vahidreza2007
16-04-2016, 01:20
خیلی جالبه دقیقا پیش بینی که کرده بودم درست از اب دراومد # خوار پیش بینی # شانس رئال تو حلقم
این لینکش
اینم متنش :
حالا تاریخ قرعه کشی دور بعد کی هستش ؟ البته قرعه رئال - سیتی البته به این شکل که رئال ابتدا میهمان و برگشت میزبان خواهد بود
و بازی بایرن - اتلتیکو که بایرن میزبان برای بازی رفت و برای بازی برگشت میهمان خواهد بود نیازی به قرعه کشی و بر داشتن گوی های داغ نیست
در جواب دوستان بارسایی که گفتن سیتی حریف آسونیه و قرعه رئال همیشه راحت در اومده . جواب خودشونو با تیتر روزنامه های خودشون میدیم
تیتر روزنامه اسپورت یک سال و نیم پیش و دو سال و نیم پیش که اشاره به حریف سختشون یعنی سیتی داره
سمت چپ : دام (تله) برای بارسا
سیتی، رقیب همیشگی
سمت راست : نفرین فیگو !
او قرعه سیتی را بیرون آورد.
البته همون سال تاتنهام رده چهارمی رو نیمه نهایی اف ای کاپ نابود کردن و تو فینال هم لیورپول رو شکست دادن و قهرمان شدن . اگر قهرمانی اف ای کاپ و برد در این دو بازی رو مهم ندونید حرفتون درسته .
تاتنهام که اون سال تیم متوسطی بود و البته چون میخواست با چهارم شدن تو لیگ سهمیه جام باشگاه ها بگیره به جام حذفی اهمیت نداد
لیورپولم که تا پارسال خیلی ضعیف بود و اون سالم لیگ هشتم شد
omidscafild
16-04-2016, 10:29
در جواب دوستان بارسایی که گفتن سیتی حریف آسونیه و قرعه رئال همیشه راحت در اومده . جواب خودشونو با تیتر روزنامه های خودشون میدیم
تیتر روزنامه اسپورت یک سال و نیم پیش و دو سال و نیم پیش که اشاره به حریف سختشون یعنی سیتی داره
سمت چپ : دام (تله) برای بارسا
سیتی، رقیب همیشگی
سمت راست : نفرین فیگو !
او قرعه سیتی را بیرون آورد.
بسیار دوس داشتم این بحث رو که مطرح کردید .
فصل 13-14 که بارسا به من سیتی خورد در مرحله 1/8 بود که رئال تو همون مرحله به شالکه خورد . تو مرحله 1/8 اون فصل تیم های لورکوزن ، المپیاکوس ، گالاتاسرای ، زنیت ، شالکه ، میلان و آرسنال قرعه های اون مرحله بودن . ضمن اینکه من سیتی اون سال قهرمان جزیره شد و تونست لیورپول استثنائی اون فصل رو کنار بزنه و قهرمان بشه . پس سخت ترین قرعه اون مرحله به بارسا خورد .
پارسال که دوباره این دو تیم بهم خوردن بازم در مرحله 1/8 بود که سیتی دوم جزیره بود . البته پارسال سخت ترین قرعه تو 1/8 یووه بود بعد من سیتی . ضمن اینکه رئال دوباره به شالکه خورد پارسال .
پس میبینید که بله من سیتی برای مرحله 1/8 دو فصل پیش جزو سخت ترین قرعه ها بوده . سپاس از مطرح کردن این مورد . درحالی که دو فصل گذشته رئال داشته شالکه رو حذف میکرده (البته از حماسه شالکه - برنابئو نمیتوان گذشت :|) ، بارسا داشته من سیتی رو حذف میکرده .
بسیار دوس داشتم این بحث رو که مطرح کردید .
فصل 13-14 که بارسا به من سیتی خورد در مرحله 1/8 بود که رئال تو همون مرحله به شالکه خورد . تو مرحله 1/8 اون فصل تیم های لورکوزن ، المپیاکوس ، گالاتاسرای ، زنیت ، شالکه ، میلان و آرسنال قرعه های اون مرحله بودن . ضمن اینکه من سیتی اون سال قهرمان جزیره شد و تونست لیورپول استثنائی اون فصل رو کنار بزنه و قهرمان بشه . پس سخت ترین قرعه اون مرحله به بارسا خورد .
پارسال که دوباره این دو تیم بهم خوردن بازم در مرحله 1/8 بود که سیتی دوم جزیره بود . البته پارسال سخت ترین قرعه تو 1/8 یووه بود بعد من سیتی . ضمن اینکه رئال دوباره به شالکه خورد پارسال .
پس میبینید که بله من سیتی برای مرحله 1/8 دو فصل پیش جزو سخت ترین قرعه ها بوده . سپاس از مطرح کردن این مورد . درحالی که دو فصل گذشته رئال داشته شالکه رو حذف میکرده (البته از حماسه شالکه - برنابئو نمیتوان گذشت :|) ، بارسا داشته من سیتی رو حذف میکرده .
سیتی برای اولین بار تو تاریخش به مرحله نیمه نهایی رسیده یعنی بهترین عملکرد تاریخش رو در جام باشگاه ها داشته
اینکه دو سال قبل تو لیگ اول یا دوم شده دلیل نمیشه تیم خوبیم تو جام باشگاه ها باشه یا امسال که چهارمه تیم ضعیفی باشه
همونطوری که چندین و چند بار پیش اومده تیمی که تو لیگش خیلی ضعیف کار کرده ولی تو جام باشگاه ها عالی بوده یا تو لیگ قهرمان شده ولی حتی نتونسته از مرحله گروهی جام باشگاه ها هم بالا بیاد
به هر حال قرعه کشیه
خود رئالیا نرفتن قرعه ها رو نکشیدن که
این حرفاتونم واضحه که برای آروم کرد خودتونه که نتونستید بیاید بالا و حالا مجبورید رفتن رئال به فینال رو تماشا کنید
نکته جالب اینجاست که بعضی از علما از شروع مسابقات حتی فکرش رو هم نمیکردن سیتی بیاد جز 4 تا تیم نهایی بعد الان سیتی هم تراز شده با بقیه تیم های این مرحله ! .
من به علم لدنی بعضی پی بردم. :n02::n01:
نکته جالب اینجاست که بعضی از علما از شروع مسابقات حتی فکرش رو هم نمیکردن سیتی بیاد جز 4 تا تیم نهایی بعد الان سیتی هم تراز شده با بقیه تیم های این مرحله ! .
من به علم لدنی بعضی پی بردم. :n02::n01:
وای .... چقدر شما بامزه ای !!
الان اومدی با مزه بازی در بیاری
چه ربطی به علم لدنی داشت؟
یکی از لذت های فوتبال اینه که قابل پیش بینی نیست
این که پیش بینی نمیکردن که سیتی به نیمه نهایی برسه ولی حالا رسید دلیلش اینه که خوب بازی کردن و حقشون بوده برسن به نیمه نهایی
حداقل مثل بارسا نیودن که با کمک داورم نتیونستن برن نیمه نهایی
یکی از لذت های فوتبال اینه که قابل پیش بینی نیست
این که پیش بینی نمیکردن که سیتی به نیمه نهایی برسه ولی حالا رسید دلیلش اینه که خوب بازی کردن و حقشون بوده برسن به نیمه نهایی
نه خب ببین قابل پیش بینی که چرا هست ، به طور مثال اگه با سطح پایین تر بیفتی نتیجه مشخص هستش !. اینکه دیگه پیش بینی نداره مگه چی بشه ! اینجا احتمال شانس تیم شما خیلی بالاست پیش بینی هم مشخص هستش .
سوال : پس الان به نظرت سیتی خوب بازی کرده تا الان و در سطح سه تیم دیگه هستش درسته ؟! :n02::n01:
سوال : پس الان به نظرت سیتی خوب بازی کرده تا الان و در سطح سه تیم دیگه هستش درسته ؟! :n02::n01:
سیتی خوب بازی کرده ولی از نظر تاریخ باشگاه و تعداد جام ها از سه تا تیم دیگه ضعیفتره
الان که چی؟
مثلا فصل 2013 - 2012 که دورتموند رسید نیمه نهایی و نایب قهرمانم شد از نظر تاریخ باشگاه و تعداد جام ها از سه تا تیم دیگه قوی تر بود؟
یا فصل 2011 - 2010 که شالکه رسید نیمه نهایی از نظر تاریخ باشگاه و تعداد جام ها از سه تا تیم دیگه قوی تر بود؟
الان چیو میخواید ثابت کنید؟
مثلا اگه رئال قهرمان شد بگید به تیمای قوی نخورده بود؟
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خیلی جالبه
اساتید دوسال پیاپی خوردن به سیتی نعرشون به عرش رسید که قرعه سخته و سخت ترین گیر ما افتاده و فلان ! بعد حالا که سیتی به رئال خورده شده قرعه ی آسون و دستهای پشت پرده و ... !
یا همون سالی که رئال قهرمان شد قهرمان و نایب قهرمان فصل قبل سی ال رو حذف کرد در مراحل قبل فینال ، فینال هم خورد به اتلتیکو
همین سال قبل هم اول رئال به اتلتیکو خورد که حذفش کرد بعد به یووه ی آماده خورد که حذف شد در برابرش !
منتها اینجا سه نکته حائز اهمیت که بر عموم پیروان :n09: لازمه که دقت کنن :
1- برخی واکنشها و صحبتها قابل درکه :n31:
2-برخی یه 1.5 لیتری مسکر توهم توطئه سرکشیدن و به سلامتی پلاتینی اینا رفتن بالا ، الانم داریم نتیجشو تو صحبتها میبینیم :n02:
3- و اینکه کماکان از بحث و افتادن در دام ترولها بر حذر باشید ، هدف ترول صرفا بازی با آستانه ی تحمل شماست
بدروووووووووود
omidscafild
16-04-2016, 19:43
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
بعضی دوستان به جد مقابله میکنن با حقیقت که قابل درکه . چون اگه شل کنن ممکنه یوقت وا بدن . :|
خیلی واضح ـه که سیتی بین شالکه و زنیت و المپیاکوس و لورکوزن و ... قرعه سختیه در مرحله 1/8 (دو مرحله مونده به 1/2 خخخخ) . اما در نیمه نهایی بین اتلتیکو و بایرن قرعه آسونتری هست . :|:|
بخدا فهمیدنش کار سختی نیست . :|:|:| فقط یخورده ...
اینم قرعه های 3 سال اخیر بارسا و رئال چمپیونز . چون بحث من سیتی هست از 3 سال اخیر میذارم .
13-14 : 1/8 = بارسا - من سیتی . رئال - شالکه . 1/4 = بارسا - اتلتیکو . رئال - دورتموند .
14-15 : 1/8 = بارسا - من سیتی . رئال - شالکه . 1/4 = بارسا - پی اس جی . رئال - اتلتیکو . 1/2 = بارسا - بایرن . رئال - یووه .
15-16 : 1/8 = بارسا - آرسنال . رئال - رم . 1/4 = بارسا - اتلتیکو . رئال - ولفسبورگ .
به همون شانس خوب بسنده میکنیم .
بدرود ترولی ها :|
اخه آرسنالی که نذر داره هرسال همین مرحله اول حذف بشه و حتی از پس تیمی مثل موناکو برنمیاد امسالم با اعمال شاقه از گروهش بالا اومد بر اساس چه معیاری قرعه سخت حساب میشه:n36:نتایجش در یک دهه اخیر لیگ برتر هم که مشخصه نهایت برا سوم چهارمی لیگ میجنگن:n41:
من همیشه دوست داشتم بازی رفت میزبان باشیم، چون این طوری برگشت ادم با یک گل هم حتی میتونه صعود کنه :دی
Masoud King
17-04-2016, 01:59
همچین میگن قرعه رئال آسون که انگار مثلا رئال این فصل خیلی خوبه .. رئال خودش الان یه قرعه ی خوب محسوب میشه : دی
کلا تو همه ی بازی های این دور شانس صعود به نظرم 50-50 هست.
+
فینال مورد علاقه: بایرن - رئال
joey jordison
17-04-2016, 09:39
بعضیا دیگه خیلی خودشون زدن به اون راه تیمی که میاد جز 4 تیم برتر اروپا ضعیف حساب میشه!!:n08:چه جوری میشه سال قبل موقعی که سیتی میخوره به بارسلونا اون موقع قوی هست ولی الان که خورد به ما ضعیف میشه تیمی که PSG رو حدف کرد!! معلوم نیست با خودتون چند چندین
Captain_America
17-04-2016, 14:02
بعضیا دیگه خیلی خودشون زدن به اون راه تیمی که میاد جز 4 تیم برتر اروپا ضعیف حساب میشه!!:n08:چه جوری میشه سال قبل موقعی که سیتی میخوره به بارسلونا اون موقع قوی هست ولی الان که خورد به ما ضعیف میشه تیمی که PSG رو حدف کرد!! معلوم نیست با خودتون چند چندین
اگه خدمت رفته باشید تو آموزشی مبحث کوه و تپه میگه شیب و ضد شیب بر اساس موقعیت دشمن تغیر میکند. واسه طرفدارای اون یکی تیم دیگه هم قوی و ضعیف بودن بر حسب هم قرعه بودن با رئال تغیر میکند.
Morteza4SN
26-04-2016, 17:54
جامی که توی نیمهنهاییش تیمی از ایتالیا نباشه اسباببازی پلاستیکی بیش نیست :n09:
آخه سیتی و اتلتیکو هم وزنی دارن؟ :n02:
فینال رئال بایرن میتونه یه بازی کلاسیک باشه، همچنین نبرد دو تا مربی کچل :n02::n02: کچل Z رو قهرمان سختتری میدونم :n09:
اعتراف داور اتلتیکو-بارسلونا به اشتباهش
نیکولا ریتزولی، داور ایتالیایی دیدار اتلتیکو و بارسلونا (دور برگشت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان) به اشتباه خود در اعلام نکردن پنالتی به نفع بارسا در دقیقه 91 اعتراف کرد.
به گزارش "ورزش سه"، سه هفته پیش بارسلونا در زمین اتلتیکو و در حالیکه به یک تساوی برای صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان نیاز داشت، با دو گل مغلوب شد تا برای دومین بار در 9 سال اخیر از صعود به این مرحله بازبماند.
اتفاق جنجالی آن مسابقه دقیقه 91 رخ داد، وقتی توپ درون محوطه جریمه به دستان گابی برخورد کرد اما ریتزولی، خطا را بیرون محوطه تشخیص داد.
داور مشهور ایتالیایی در جدیدترین مصاحبه خود، ضمن اعتراف به اشتباهش گفت:" برخی مواقع تشخیص درست برای یک داور غیرممکن می شود و باید چاره ای برای این کار اندیشید. من طرفدار ورود تکنولوژی به داوری فوتبال هستم. در چنین مواقعی می توان مسابقه را قطع کرد و با مشاهده دوباره فیلم بازی، تصمیم درست را اتخاذ کرد. همان کاری که در والیبال انجام می شود."
joey jordison
27-04-2016, 11:17
واقعا اعتراف تکان دهنده بود!!ناراحت شدم:n28:
manchester fan
27-04-2016, 12:42
اعتراف داور اتلتیکو-بارسلونا به اشتباهش
جالبه استاد برای خطای هند پیکه تو نیمه اول که پنالتی بود .... ضربه سوارز که اخراج داشت و اخراج نکردن اینیستا که همش قبل از این صحنه بود اعتراف به اشتباه نمیکنه
Demon King
28-04-2016, 00:12
واقعا دفاع اتلتیکو قابل تحسینه!
یعنی هیچ راه نفوذی باقی نمیذارن. همینم هست که نه بارسای "افت کرده " تونست بشون گل بزنه و نه بایرن " آماده."
واقعا بردنشون تو خونه هم سخته چه برسه ویسنته.
بازی های برگشت فوق العاده ای رو شاهد خواهیم بود. درسته دفاع اتلتیکو عالیه اما تو آلیانز چیزی رو نمیشه پیشبینی کرد اما از قهرمان شدن اتلتیکو در این رقابت ها اصلا تعجب نمیکنم.
kasra_khan2003
28-04-2016, 00:39
بازی فوق العاده زیبایی بود، درست نقطه عطف بازی دیشب که یکی از کسل ترین نیمه نهایی های اخیر بود.
این عکس هم جالبه: وقتی سرجیو راموس تو تیمت نیست...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5919628435121_n.jpg
این عکس هم جالبه: وقتی سرجیو راموس تو تیمت نیست...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5919628435121_n.jpg
تو بگو ده تا سرجیو راموس!!
این لامصبا جوری دفاع میکنن انگار نوامیسشون تو دروازه پناه گرفتن و بایرنی ها میخوان بهشون چیز کنن!!
بدبختی از نظر بدنی هم کم نمیارن...
نمونه ش دفاع کناری هاشون دقیقه ۹۰ تو کورس و درگیری فیزیکی مثل دقیقه اول پرانرژی و خشن....
چی میده به اینا بخورن سیمئونه؟
TEAM NEWS: Guardiola goes all-out attack against Atletico Madrid
Demon King
04-05-2016, 00:18
چه میکنه اتلتیکو!
واقعا باید بهشون تبریک گفت اصلا هم خوش شانس نبودن : بارسا و بایرن یعنی شانس های اول قهرمانی. بهترین نمونه دفاع زمانی که تیم به گل احتیاج نداره و بهترین تاثیر عصبی رو حریف مخصوصا وقتی میبینه حریف بی روحیه، افت کرده و خسته است. ( مثل بارسلونا که در دهشتناک ترین شرایطشون مقابل بهترین دفاع قرار گرفتن.)
حقشون بود به فینال برن و پنالتیشونم گل نشد که عادلانه بود. چون خطا بیرون محوطه بود.
و بایرن که عالی بود اما برای حذف اتلتیکو به چیزی بیش از اماده بودن نیاز دارن. شما باید فراتر از یک باشگاه باشید! البته خلاقیت زیاد. که هم ایستگاهی رو گل کنی هم تو محوطه بین یازده نفر گل بزنی و هم به این دروازه بان اماده لایی بزنی.
که این نکته به همراه اماده بودن و ریکاوری مناسب تیم میتونه حذف کننده اتلتیکو باشه. مثل تیم هایی که در لالیگا اونا رو بردن و تیم های خیلی مدعی که تو لالیگا نتونستن ببرنشون.
000000000
04-05-2016, 00:26
حرف حق
علیفر در بخش دیگری از حضورش در برنامه خندوانه به مربیان بزرگ دنیا از جمله پپ گواردیولا هم اشاره ای داشت و گفت:«روی نتیجه کار پپ در بایرن بحث و گفتگو کردم آن هم به این دلیل که یوپ هاینکس مظلوم واقع شد در سال 2013 چون این مربی آلمانی در آن سال سه گانه قهرمان شد و تیم آماده را تحویل پپ داد که می توانست سه جام دیگر را بگیرد و شش گانه را ثبت کند. ولی در این شرایط گواردیولا آمد جای هاینکس و ناجوانمردانه این اتفاق رخ داد از سوی مدیران باشگاه. پپ سه سال است در بایرن حضور دارد و اصلا خوب کار نکرده به خصوص فصل گذشته با این همه فوق ستاره فقط در بوندس لیگا اول شد.پپ در بایرن پول مفت می گیرد حالا که می رود در منچستر سیتی هم پول های اماراتی ها را می گیرد. موفقیتش گرفتن این پول هاست که می گیرد».
sale2000
04-05-2016, 01:49
انتقام یووه گرفته شد! خیلی نگران شدم ولی شد. در مورد اینکه گواردیولا موفق نبود فکر نکنم کسی شکی داشته باشه!!
چه هیجانی داشت
:n02:
هر تیمی تیم پپ گواردیولا رو تونسته حذف کنه قهرمان چمپیونز لیگ شده، باید دید این قضیه ادامه پیدا میکنه
We were up against the best team I have faced in my career.
دیگو سیمئونه: با بهترین تیمی که در دوران مربیگریم روبرو شدم بازی داشتیم.
مصاحبه کامل
"I have given my life for this team, I fought and gave my best," he told reporters after the game.
پپ گواردیولا: زندگیم را برای این تیم دادم. جنگیدم و بهترین تلاشم را کردم.
مصاحبه کامل
در شبی تلخ بایرن به رکورد منچستر یونایتد رسید
بایرن خیلی خوب بود. 90 دقیقه حمله به اتلتیکو بدون خوردن چند گل از بارسا هم بر نمیاد. چوب دیدار رفت رو خوردن. از شاهکار اتلتیکو هم نمیشه گذشت. تا اینجا قهرمان آلمان، اسپانیا و هلند رو شکست دادن
حرف حق
علیفر در بخش دیگری از حضورش در برنامه خندوانه به مربیان بزرگ دنیا از جمله پپ گواردیولا هم اشاره ای داشت و گفت:«روی نتیجه کار پپ در بایرن بحث و گفتگو کردم آن هم به این دلیل که یوپ هاینکس مظلوم واقع شد در سال 2013 چون این مربی آلمانی در آن سال سه گانه قهرمان شد و تیم آماده را تحویل پپ داد که می توانست سه جام دیگر را بگیرد و شش گانه را ثبت کند. ولی در این شرایط گواردیولا آمد جای هاینکس و ناجوانمردانه این اتفاق رخ داد از سوی مدیران باشگاه. پپ سه سال است در بایرن حضور دارد و اصلا خوب کار نکرده به خصوص فصل گذشته با این همه فوق ستاره فقط در بوندس لیگا اول شد.پپ در بایرن پول مفت می گیرد حالا که می رود در منچستر سیتی هم پول های اماراتی ها را می گیرد. موفقیتش گرفتن این پول هاست که می گیرد».
سوژه خوبی شده. خدا خیرش بده :n02:
joey jordison
04-05-2016, 09:34
خوب عجب فوتبالی بود اون 10 دقیقه آخر انصافا!!یعنی من موندم این یان اوبلاک چجوری اینقدر خوبه آخه!!و در نهایت سیمئونه واقعا دیدنش جالبه کلا یک صحنه هم که اون مسئول نشان دادن تابلو تعویض رو کتک زد خیلی خنده دار بود!!:n02:
یعنی این سبک فوتبال اتلتیکو 100 برابر کاتاناچیو ایتالیایی هاست
و در نهایت ببینید ما دو سال گذشته چه تیمی (اتلتیکو)رو حذف کردیم و باید بگم قرعه های ما همیشه آسونه!!:16:
----------------
راستی یاد این صحنه افتادم پارسالچه پوزخندی میزد این مولر وقتی رئال با اتلتیکو افتاد:n09:
دیگو سیمئونه: با بهترین تیمی که در دوران مربیگریم روبرو شدم بازی داشتیم.
اگه جلوی بایرن هاینکس بازی میکرد چی میگفت پس :n02:
M.Sadegh.M
04-05-2016, 16:25
خدایی احسنت به اتلتیکو
من این تیم را دوست داشتم ولی الان علاقه ام به ایت تیم خیلی بیشتر شد.
یعنی هر فصل بهترین هاتا از دست بدی ولی بازم خودتو حفظ کنی.
حذف از دست دادن کورتوآ ، آردا توران و دیگو کاستا کم چیزی نیست ولی اتلتیکو سر خم نکرد و بهتر ادامه داد.
کی فکر میکرد اوبلاک اینقدر خوب باشه.
واقعا احسنت به سیمئونه ، این شور و هیجانشا دوست دارم امیدوارم هم لالیگا هم چمپیونز قهرمان بشن ، پول خرج کردن و جام آوردن هنری نیست مهم تیم ساختن و اینطوری قهرمان شدن هست.
000000000
04-05-2016, 22:00
ترکیب رئال - سیتی
رئال: ناواس، په په، سرخیو راموس، کروس، کریس رونالدو، گرت بیل، مارسلو، کارواخال، مودریچ، خسه، ایسکو
سیتی: هارت، سانیا، کمپانی، اوتامندی، کلیشی، فرناندو، فرناندینیو، توره، ناواس، دی بروین، اگوئرو
kasra_khan2003
05-05-2016, 00:21
فینال تمام اسپانیایی دوباره تکرار شد.
بازی برگشت هم کسل کننده بود، خیلی کسل کننده! رئال بیشتر بازی رو اداره کرد.
خستگی در هر دو تیم کاملا مشهود بود. رونالدو هم مشخص بود که اصلا آماده نیست و فقط برای اینکه دفاع سیتی رو مشغول خودش کنه در نقش بنزما ظاهر شد. بیل هم اواخر نیمه دوم درد داشت و سریع توپ رو رد میکرد بره.
تا اینجا فکر کنم همه شانس اتلتیکو رو بیشتر بدونن. البته تا فینال ممکن هست بازیکنا به اوج آمادگی بدنی برسن. باید دید چی میشه...
جو هارت: رئال با خوش شانسی به فینال رفت
کریستیانو رونالدو: کاملا شایسته رفتن به فینال بودیم
جشن رئالی ها با پادشاه اسپانیا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9% DA%A9%D8%B3)
و در نهایت ببینید ما دو سال گذشته چه تیمی (اتلتیکو)رو حذف کردیم و باید بگم قرعه های ما همیشه آسونه!!:16:
----------------
خدا رو شکر فینال دیگه قرعه کشی نداره!!! :n06:
reza0034
05-05-2016, 15:31
- یک فینال تمام مادریدی دیگر در اروپا تیتر اصلی تمامی روزنامه هاست.
مارکا
جنون آمیز!
تنها دو سال بعد فینال اسپانیایی لیسبون تکرار می شود
مادرید، به میلان!
لوس بلانکوس چهاردهمین فینال اروپایی اش را بازی می کند
و امروز برای کامل کردن کیک یورو
آس
ویوا مادرید!
میلان (28 می) فینال 2014 در لیسبون را تکرار می کند
سویا و ویارئال برای تمام اسپانیایی
امری:"احتیاج به هوش، شجاعت و کلی فوتبال داریم."
مارسلینو به 25 بازی بدون گل خورده امید دارد تا در آنفیلد نجات پیدا کند
اسپورت
چولیستاس اما فقط برای یک روز
یک مادرید افتضاح در برابر یک سیتی حتی بدتر به فینال صعود کرد
مسی باور دارد که بارسا دوگانه را خواهد برد
تر اشتگن می گوید قصد ترک کردن ندارد
موندو دپورتیوو
بازی انتقامی
اتلتیکو و رئال برای بازی فینال اروپا باز می گردند
لوس بلانکوس با ضربه ای از بیل که توسط فرناندو منحرف شد سیتی تنبل را شکست داد
11 پرونده رابرت
آینده آلوز، داگلاس، بارترا، ماسیپ، ساندرو، الکس، آردا، آدریانو، مونیر، فرمائلن، تر اشتگن
کسانی که برای این نوع بازی اتلتیکو به به و چه چه میکنن به نظرم از فوتبال لذت نمیبرن !
کار دفاعیشون عالیه ولی قشنگی نداره که من و به وجد بیاره
بازی روان و موقعیت سازی مونیخی ها بیشتر من و به وجد میاره. خلق موقعیته که تماشگر رو از جاش بلند میکنه
همکاری مثلث بارسا من و به وجد میاره و.........
در مورد بازی بایرن - اتلتیکو اما اگر زیاد هست که گفتن نداره. مهم ترینش پنالتی بایرن هست که نمیدونم چرا به ویدال بهترین پنالتی زن جهان داده نشد ! مولر رفت پشت توپ میدونستم گل نمیشه. چون به توپ ارتفاع نمیده مثل ویدال
فکر میکنم عملکرد بایرن در خط میانی شگفت انگیز بود- کلمه ای رو نمیشه براش به کار برد! هیچ توپی لو نرفت-یکی لو رفت که بواتنگ فاز بازیسازی گرفته بود جاش خالی موند و اون گل مشکوک ! رقم خورد. اگر پپ بازی رفت ترکیب درستی میچید بایرن حذف نمیشد.شما مهدی بن عطیه رو داری چرا باید آلابا رو بزاری وسط که برنات پخمه ! چپ بازی کنه که اون سوتی رو بده که گل شد و هم جناح چپ تیم رو فلج کنی. چون ریبری با آلابا تکمیل میشه. به هرحال گذشت من 3 سال از پپ حمایت کردم به عنوان مربی تیم ولی امسال دقیقا اشتباه پارسال بازی رفت مقابل بارسا رو انجام داد. هرچند که پارسال واقعا دستش خالی بود. تبریک با اندکی تاخیر به طرفداران انگشت شمار اتلتیکو- چیزی که برام جالبه اینه که این تیم طرفدارم داره !!:n02::n01:
Captain_America
06-05-2016, 01:09
کسانی که برای این نوع بازی اتلتیکو به به و چه چه میکنن به نظرم از فوتبال لذت نمیبرن !
کار دفاعیشون عالیه ولی قشنگی نداره که من و به وجد بیاره
بازی روان و موقعیت سازی مونیخی ها بیشتر من و به وجد میاره. خلق موقعیته که تماشگر رو از جاش بلند میکنه
همکاری مثلث بارسا من و به وجد میاره و.........
در مورد بازی بایرن - اتلتیکو اما اگر زیاد هست که گفتن نداره. مهم ترینش پنالتی بایرن هست که نمیدونم چرا به ویدال بهترین پنالتی زن جهان داده نشد ! مولر رفت پشت توپ میدونستم گل نمیشه. چون به توپ ارتفاع نمیده مثل ویدال
فکر میکنم عملکرد بایرن در خط میانی شگفت انگیز بود- کلمه ای رو نمیشه براش به کار برد! هیچ توپی لو نرفت-یکی لو رفت که بواتنگ فاز بازیسازی گرفته بود جاش خالی موند و اون گل مشکوک ! رقم خورد. اگر پپ بازی رفت ترکیب درستی میچید بایرن حذف نمیشد.شما مهدی بن عطیه رو داری چرا باید آلابا رو بزاری وسط که برنات پخمه ! چپ بازی کنه که اون سوتی رو بده که گل شد و هم جناح چپ تیم رو فلج کنی. چون ریبری با آلابا تکمیل میشه. به هرحال گذشت من 3 سال از پپ حمایت کردم به عنوان مربی تیم ولی امسال دقیقا اشتباه پارسال بازی رفت مقابل بارسا رو انجام داد. هرچند که پارسال واقعا دستش خالی بود. تبریک با اندکی تاخیر به طرفداران انگشت شمار اتلتیکو- چیزی که برام جالبه اینه که این تیم طرفدارم داره !!:n02::n01:
نظرت فقط یه نظره که قابلیت تعمیم دادن رو نداره، و خیلی مشابه به نظر ایرانی ها در جنگ با عثمانی که وقتی سپاه مجهز به سلاح گرم عثمانی هنوز آرایش نبسته بود صبر کردن تا اونا اول آرایش نظامی بگیرن تا بتونن رشادت و دلیری و هنر زیبا شمشیر زدن رو نشون بدن! فوتبال هم یه جنگه باید ببینی سیستم حریف چیه ضدش رو بکار ببری نه اینکه دنبال هنرنمایی باشی.
از پلاستیک فن ها و گلوری هانترها میتونه خیلی جالب تر باشه.
نظرت فقط یه نظره که قابلیت تعمیم دادن رو نداره، و خیلی مشابه به نظر ایرانی ها در جنگ با عثمانی که وقتی سپاه مجهز به سلاح گرم عثمانی هنوز آرایش نبسته بود صبر کردن تا اونا اول آرایش نظامی بگیرن تا بتونن رشادت و دلیری و هنر زیبا شمشیر زدن رو نشون بدن! فوتبال هم یه جنگه باید ببینی سیستم حریف چیه ضدش رو بکار ببری نه اینکه دنبال هنرنمایی باشی.
از پلاستیک فن ها و گلوری هانترها میتونه خیلی جالب تر باشه.
نظر توام فقط یه نظره
عده ای میتونن با تو هم عقیده باشن عده با من.جوری صحبت میکنی که نظرت وحی منزل هست.و بقیه سخت در اشتباهن!
اگه جمله اخر من و متوجه نشدی بزار برات توضیح میدم.منظورم از اینکه جالبه این تیم طرفدار داره اینه که دقیقا سه ساله این تیم اسمش برای ملت اشنا شده.نه برای شیوه بازیش. به هر حال ب ام جالبه تیمایی مثل اتلتیکو و سیتی تو کل کل ادمین داشته باشن !
ضمن اینکه اینک بگم اتلتیکویی که ما دیدیم همیشه این بوده.ندیدم تا حالا ببینه تاکتیک حریف چیه.ههههه
همونطور که اتوریهاگل با قهرمانی یونان در اروپا فقط یه اسم به لیست قهرمانان اضافه کرد سیمونه هم یه اسم اضافه میکنه.ندیدم تا حالا کسی ندیدم تو بحثای فوتبال از قهرمانی یونان به نیکی یاد کنه.
در اخر سلیقه ست که حرف میزنه.من بحثی نداشتم.من زیبایی فوتبال رو جوری غیر از نگرش تو میبینم
Captain_America
06-05-2016, 06:55
نظر توام فقط یه نظره
عده ای میتونن با تو هم عقیده باشن عده با من.جوری صحبت میکنی که نظرت وحی منزل هست.و بقیه سخت در اشتباهن!
اگه جمله اخر من و متوجه نشدی بزار برات توضیح میدم.منظورم از اینکه جالبه این تیم طرفدار داره اینه که دقیقا سه ساله این تیم اسمش برای ملت اشنا شده.نه برای شیوه بازیش. به هر حال ب ام جالبه تیمایی مثل اتلتیکو و سیتی تو کل کل ادمین داشته باشن !
ضمن اینکه اینک بگم اتلتیکویی که ما دیدیم همیشه این بوده.ندیدم تا حالا ببینه تاکتیک حریف چیه.ههههه
همونطور که اتوریهاگل با قهرمانی یونان در اروپا فقط یه اسم به لیست قهرمانان اضافه کرد سیمونه هم یه اسم اضافه میکنه.ندیدم تا حالا کسی ندیدم تو بحثای فوتبال از قهرمانی یونان به نیکی یاد کنه.
در اخر سلیقه ست که حرف میزنه.من بحثی نداشتم.من زیبایی فوتبال رو جوری غیر از نگرش تو میبینم
دوباره کل کل!!
اما من نظری ندارم من فقط یه فکت رو بیان کردم، هم عقیده بودن یا نبودن تاثیری در فکت نداره.
اگه سه ساله اتلتیکو برای مردم شناخته شده (طبق گفته شما البته) چند ساله رئال و بارسا تو ایران طرفدار پیدا کرده؟ یه نگاه به رنج سنی طرفدارای دو تیم نشون میده رئال از دوره کهکشانی های اول پرز و بارسلونا از دوره پسا رونالدینهو طرفداراشون قارچ گونه رشد کردن ، کافیه از یه طرفدار دو آتیشه بارسا در ایران (که یحتمل با وجود فقر سیاسی شدید اما طرفدار استقلال کاتالونیا هم هست) بپرسید : آیا دوره ای رو یادش هست که بارسا برای خرید بازیکن صندوق کمک های مردمی تو شهر دوره میچرخوند؟
اتفاقا قهرمانی های مثل یونان در یورو ، لستو در پرمیر لیگ و ... هستند که طرفدارای واقعی فوتبال رو خوشحال میکنن و هدف واقعی ورزش رو نشون میدن مگر نه گلوری هانتر بودن یا تراولر فن بودن بی ارزشترین چیز در دنیا ورزشه، جایی که فوتبال اصالت داره مردمی رو میبینید که طرفدار تیم های دسته سه و چهار هستند . که باید به نظر شما عجیب باشه چون اصالت فوتبال و روح این ورزش رو درک نکردید .
علی کل حال مراد بود نصیحت بود و کردیم .
D o l f i n
06-05-2016, 13:23
نظر توام فقط یه نظره
با این تیکه مخالفم که
اتلتیکو سه ساله برای مردم آشنا شده و اصلا درست نیست با تیم سیتی تو یک سبد قرار بگیرن تیمی که فقط با دلارهای نفتی تونسته خودش رو بالا بکشه
از زمانی که من طرفدار Real هستم یادمه تیم اتلتیکو هم طرفدار داشت تو ایران و شهر کوچیکی مثل شهر ما و منم برام جالب بود این تیم چرا طرفدار داره هر چند معلومه تعدادشون کمتره به هر حال
روی صحبتم به کسانی هست که میگفتن Real با خوش شانسی به مراحل بالا رسید امیدوارم حالا به این نتیجه رسیده باشن که این تیم لیاقت رسیدن به فینال رو داشته و نیان عقده ای که از نرفتن تیمشون به فینال در اشون ایجاد شده رو با این جملات خالی کنند
گل + پاس گل در 5 لیگ تاپ اروپا
تابلوی نصب شده در شهر لستر: "بارسلونا مواظب باش"
عجیب است اما باور کردنی. تیم شگفتی ساز لستر سیتی پس از قهرمانی در لیگ جزیره خود را آماده قهرمانی و رقابت با بزرگانی مثل بارسلونا در لیگ قهرمانان کرده است. آنها تابلوی "بارسلونا مواظب باش" را در شهر خود نصب کرده اند.
اسپانیا در فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا پنج سهمیه دارد + سیدبندی لیگ قهرمانان
سویا با قهرمانی در لیگ اروپا موفق شد سهمیه پنجم باشگاه های اسپانیایی در فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا را کسب نماید.
طرفداری - مطابق قوانین یوفا، قهرمان لیگ اروپا می تواند مستقیما در مرحله گروهی فصل آتی لیگ قهرمانان اروپا شرکت کند و سویا برای دومین فصل متوالی موفق شد خارج از لیگ این سهمیه را کسب نماید.
پیش از این بارسلونا، رئال مادرید و اتلتیکو مادرید با کسب رتبه های اول تا سوم لالیگا، به صورت مستقیم جواز حضور در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا را کسب کرده بودند و ویارئال نیز با کسب رتبه چهارم در مرحله پلی آف مسابقات حاضر خواهد شد و اکنون سویا می تواند به صورت مستقیم به عنوان نماینده پنجم اسپانیا در لیگ قهرمانان اروپا حاضر شود.
تاکنون تیم های زیر حضورشان را در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا قطعی کرده اند:
اسپانیا: بارسلونا، رئال مادرید، اتلتیکو مادرید
انگلیس: لستر سیتی، آرسنال، تاتنهام هاتسپر
آلمان: بایرن مونیخ، بروسیا دورتموند، بایر لورکوزن
ایتالیا: یوونتوس، ناپولی
پرتغال: بنفیکا، اسپورتینگ لیسبون
فرانسه: پاریسن ژرمن، المپیک لیون
روسیه: زسکا مسکو یا روستوف
اوکراین: دینامو کیف
هلند: پی اس وی آیندهوون
بلژیک: کلوب بروخه
سوئیس: بازل
ترکیه: بشیکتاش
قهرمان لیگ اروپا: سویا
ده تیم دیگر مرحله گروهی از طریق بازی های پلی آف مشخص خواهند شد.
گفتنی است؛ بارسلونا، لستر سیتی، بایرن مونیخ، یوونتوس، بنفیکا، پاریسن ژرمن، قهرمان لیگ روسیه (زسکا مسکو یا روستوف) و قهرمان لیگ قهرمانان اروپا (رئال مادرید یا اتلتیکو مادرید) در سید یک لیگ قهرمانان اروپا حاضر خواهند بود.
بازنده فینال لیگ قهرمانان (اتلتیکو مادرید یا رئال مادرید)، بروسیا دورتموند، آرسنال، سویا، ناپولی و بایر لورکوزن حضورشان در سید دو قطعی است و منچستر سیتی و پورتو در صورت پیروزی در مرحله پلی آف دو تیم دیگر سید دو خواهند بود و بازل، شاختار دونتسک و تاتنهام هاتسپر این شانس را دارند که در صورت عدم صعود تیم های فوق الذکر در سید دو قرار گیرند.
خاویر تباس رئیس لالیگا: به عنوان یک هوادار رئال مادرید دوست دارم آنها قهرمان شوند
ورزش سه
Alireza SM
24-05-2016, 14:34
کمپین حمایت از سرهنگ برای گزارش فینال سی ال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوش شانس ترین فینالیست چمپیونز لیگ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیدان: قرعه های ساده؟ اصلا. برای پیشرفت در چمپیونز لیگ باید مقابل همه بازی کنید. رم، ولفسبورگ و منچستر سیتی سه تیم قدرتمند هستند
joey jordison
28-05-2016, 09:42
جا داره خدمت دوستان بارسایی و بایرنی و .........که تو این چند وقته طرفدار اتلتیکو شدن بگم نگران نباشید ما اگه خدا بخواهد انتقامتونو از اتلتیکو میگیریم و عدالت فوتبال رو اجرا میکنیم(اگه بردیم البته)و مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی خواهیم زد!!!
000000000
28-05-2016, 21:15
اسطورهها آماده تماشای فینال
کریستیانو رونالدو: بردن چمپیونز لیگ خیلی بیشتر از دوگانه بارسلوناست! مسلما از نبردن پی چی چی ناراحت شدم.
مصاحبه کامل
000000000
28-05-2016, 21:19
ترکیب دو تیم اعلام شد
رئال: ناواس، مارسلو، راموس، په په، کارواخال، کاسیمیرو، کروس، مودریچ، بیل، بنزما و رونالدو
اتلتیکو: اوبلاک، خوان فران، ساویچ، گودین، لوئیس، آگوستو، گابی، کوکه، سائول، تورس و گریزمان
خب اینم از راه و روش بردن اتلتیک در لیگ قهرمانان اروپا
گفتن از فصل بعد زیدان و بچه ها قرار کلاس اموزشی بزارن ولی از دوره مهد کودک که چگونه اتلتیک را ببرید.
ثبت نام برای عموم رایگان است.
Masoud-Susa
29-05-2016, 01:51
تبریک میگم به هواداران رئال. بالاخره اشتباهات داوری و شانس هم جزئی از بازی فوتباله. :n01:
پرونده لیگ قهرمانان امسال هم بسته شد و بازیها رفت تا فصل بعد. امیدوارم حداقل فصل بعد یه فینال مهیج رو شاهد باشیم. و البته بدون سانسورهای صدا و سیمای میلی.
000000000
29-05-2016, 02:03
Alireza SM
29-05-2016, 02:12
مسیر رئال برای قهرمانی به نظرم آسون نبود چون ولفسبورگی رو حذف کرد که تونسته بود رئال رو 2-0 شکست بده بعدشم با حذف من سیتی پرستاره و با انگیزه راهی فینال شد و اتلتیکویی رو شکست داد که بایرن و بارسا رو حذف کرده بود.
رونالدو هم یه قدم یه توپ طلا نزدیک شد با 16 گل و همینطور حذف یک تنه تیم ولفسبورگ و رسیدن به قهرمانی به نظرم الان شانسش از بقیه بازیکنا خیلی بیشتر شده اینکه حساس ترین پنالتی رو گل کرد میتونه گل نزدن در جریان بازی رو پوشش بده به نظر من.
حالا باید منتظر یورو موند اگه در یورو هم خوب بازی کنه حتی تا نیمه نهایی هم برسن برای توپ طلاش کافی خواهد بود.
kasra_khan2003
29-05-2016, 02:14
قهرمان لیگ قهرمانان به تعداد بازیکنای یک تیم فوتبال... ۲ قهرمانی در سه سال اخیر.
زیدان تیم بنیتز رو قهرمان معتبر ترین مسابقات باشگاهی اروپا کرد، کی فکرش رو میکرد.
قهرمان به عنوان بازیکن رئال مادرید
قهرمان به عنوان کمک مربی رئال مادرید
قهرمان به عنوان مربی رئال مادرید
باز هم سرخیو راموس
اتلتیکو چی بیشتر ازین میخواست که کارواخال مصدوم شد و دنیلیو متزلزل بجاش اومد که تو دریافت گل هم تاثیر مستقیم داشت؟ و اون پنالتی که خراب شد...
رونالدو حساس ترین پنالتی بازی رو به گل تبدیل کرد، سومین قهرمانی رونالدو، دومین قهرمانیش با پیراهن رئال.
.
آقای گل لیگ قهرمانان، قهرمان لیگ قهرمانان، درخشش و گل زنی در بازی های مهم و حساس مثل برگشت ولفسبورگ و ال کلاسیکو == گام بلندی به سمت توپ طلای بعدی.
.
SA3EDLORD
29-05-2016, 02:37
بازم انگار جا داره تشکر کنیم از پیش بینی بسیار دقیق دوستان:n02:
تبریک
Hala Madrid
:n12:
hossein blak
29-05-2016, 12:34
باشگاه بارسلونا با انتشار بیانیهای یازدهمین قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را به باشگاه رئال مادرید تبریک گفت.
در این بیانیه آمده است: قهرمانی غرور آمیز رئال مادرید در فینال لیگ قهرمانان اروپا به میزبانی میلان از سوی باشگاه بارسلونا تبریک گفته میشود و برای این تیم آروزی موفقیت در آینده داریم.
reza0034
29-05-2016, 16:01
یادداشت های حمید رضا صدر
رئال مادرید- اتلتیکو مادرید: چاقو در زخم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رئال مادرید طی ضربه های پنالتی آتلتیکو مادرید را در سن سیرو شکست داد و برای یازدهمین باز قهرمان اروپا شد. سایه روشن های این نبرد کدام ها بودند؟
اختصاصی طرفداری
وداع با قصه پریان
چه کسی می گفت قصه های پریان تحقق پیدا می کنند؟ نه این چنین نیست. آن هم در ورزش که قصه های پریان به ندرت عینیت پیدا می کنند. ولی در فصلی که لستر سیتی کوچک قهرمان لیگ برتر شده بود تصور می کردیم آتلتیکو هم می تواند قهرمان اروپا شود. ولی این روایت از قصه های پریان تحقق پیدا نکرد و روی تلخش را به رخ کشید. این را باید از طرفداران آتلتیکو مادرید پرسید. از آنهایی که هر بار به فینال رسیدند طی برداشتن قدم آخر زمین خوردند. با سه فینال اروپایی. با سه باز نزدیک شدن به جام. با سه شکست. این بار در سن سیرو. یادآور هیسل بلژیک برابر بایرن مونیخ و گل دقیقه 120 شوارتزنبک. یادآور لیسبون مقابل رئال مادرید و گل دقیقه 93 سرخیو راموس. آنها با فتح دو جام فقط دو دقیقه فاصله داشتند. فقط چند میلیمتر. این بار همه عاشق دیگو سیمونه و پسرانش شده بودند. این بار تیم کوچولوی مادرید، هم بارسلونا را از سر راه برداشته بود و هم بایرن مونیخ را. ولی سوت پایان که کشیده شد و رئال پرید آن بالا. مثل همیشه. طرفداران آتلتیکو ایستادند و برای مردان شان دست زدند. چشم های همه شان خیس بود و سرخ. آنها زیر لب زمزمه همان واژه ای که خوب می دانستند چیست را زمزمه کردند " el pupas": "طلسم شده". بله طلسم شده. شاید دو بازی طی سه فصل در فینال لیگ قهرمانان نوعی توفیق قلمداد شود، ولی نه با دو شکست لحظه های واپسین برابر حریف قدیمی و همسایه. حالا آنها به قول انگلیسی ها شده اند " Forever Underdogs " : تیم دومی های ابدی.
مثل دو سال پیش
همه چیز مثل فینال 2014 آغاز شد. فقط سی ثانیه سپری شده بود که کوکه به سوی توپ دوید و اولین خطای بازی را انجام داد. په په با همان خشم همیشگی به طرف او دوید و به سوی کلاتنبرگ برگشت و درخواست نشان دادن کارت زرد کرد. یک دقیقه بعد په په با ضربه آرنج فرناندو تورس روی زمین افتاده بود. بله همه چیز مثل فینال 2014 آغاز شد. مو به مو.
راموس آن جا بود
گل سرخیو راموس آفساید بود؟ می گویند پای او هشت سانتی متر در آفساید قرار داشت. با این وصف راموس جایی قرار داشت که باید قرار می داشت. جلوتر از بنزما. جلوتر از گرت بیل. جلوتر از رونالدو. جایی در قلب دفاع آهنین آتلتیکو. در قلعه گودین و ساویچ. برابر اوبلاک شکست ناپذیر. او کاپیتان شایسته رئال بود.
سیمئونه و تغییراتش
رئال پس از گل زودهنگامش آرام شد و به عقب نشست و آتلتیکو را به جلو آمدن، به حمله دعوت کرد. کاسمیرو به پیش نمی تاخت و از حرکات رو به جلوی تونی کروس و خصوصا لوکا مودریچ خبری نبود. سپیدپوش ها جلو افتاده بودند و نمی خواستند ماجراجویانه بازی کنند و به همین دلیل بازی تا پیش از گل تساوی بخش آتلتیکو ملال آور جلو رفت. خیلی زیاد. چرا که نمایش آتلتیکو مایوس کننده بود. آتلتیکو نیمه اول نشانی از تیم سیمئونه نداشت. ورود یانیک کاراسکو جای آگوستو فرناندز و همین طور آمدن کوکه به میانه میدان همه چیز را تغییر داد. کوکه در نیمه اول بیش از هر بازیکنی توپ را لمس کرده و ضربه زده بود، ولی دنی کارواخال اجازه نداده بود او مثل همیشه نقش خود را خلاقانه بازی کند. این دو تغییر همه چیز را عوض کرد و روحی به بازی بخشید. در سوی دیگر بیرون فراخواندن تونی کروس که می توانست در زمین خودی مددکار کاسمیرو باشد پرسش آور بود. همه این ها کفه را برگرداند به سوی آتلتیکو. گل تساوی بخش آنها زیبا بود. پاس چیپ گابی، سانتر خوانفران و ضربه کاراسکو.
آن ضربه پنالتی
وقتی په په آن خطای کودکانه روی فرناندو تورس را انجام داد به نظر می رسید تورس ماموریتش را انجام داده. قرار بود او با حرکات بدن و تجربه والایش یا راموس را به لغزش اندازد یا په په را و مدافع پرتغالی در تور او گرفتار آمده بود. په په با سرعت فراوانی تورس را نشانه رفت و با از دست دادن توپ یک ضربه پنالتی تقدیم کرد. گریزمان پشت توپ ایستاد. او بهترین گلزن آتلتیکو در این فصل بود، ولی خوب در همین فصل یک ضربه پنالتی را هم برابر رئال از دست داده بود. او این بار توپ را کوفت به تیر افقی دروازه و آن قدر محکم ضربه اش را نواخت که خبری از برگشت توپ و نواختن ضربه دوم نیامد.
رونالدو
شب معمولی را سپری کرده بود و نشانی از کریستیانوی بزرگ نداشت، ولی وقتی پای نواخته شدن واپسین ضربه رئال فرا رسید زیدان او را برگزید و رونالدو آن جا بود تا ضربه آخر را وارد کند. او در این فصل تا پیش از فینال 16 گل در لیگ قهرمانان زده بود، یعنی به همان تعدادی که همه بازیکنان آتلتیکو گل زده بودند. او حالا سه بار قهرمان اروپا شده است. در دو فینال طی جریان بازی گل زده و در یک فینال ضربه نهایی را نواخته است.
وقت اضافی
به نظر می رسید آتلتیکو در وقت اضافی نمی داند چگونه برنده شود یا نمی خواهد برنده شود! به نظر می رسید نمی دانند چگونه پس از گل تساوی بخش گل پیروزی بخش را بزنند. به نظر می رسید برای حفظ 1-1 بازی می کنند. تا هر وقت که بازی ادامه پیدا کند. به نظر می رسید در آن نیم ساعت به ضربه های پنالتی می اندیشیدند، برخلاف رئالی ها. این که آتلتیکو در هر سه فینال اروپایی اش برابر بایرن و دو بار مقابل رئال به نتیجه 1-1 دست یافت طعنه تاریخی داشت.
در ستایش از کاسمیرو
آمار زیر بازتابنده نمایش این بازیکن برزیلی به عنوان هافبک هولدینگ و همین طور تخریبی رئال هستند:
59 پاس صحیح از 65 پاس
97 بار ضربه به توپ بیش از هر بازیکن رئال
پیروزی در همه نبردهای هوایی
8 تکل موفق بیش از هر بازیکن رئال
9 بار از دست دادن توپ طی صد و بیست دقیقه نبرد
بازگشت کاسمیرو به ترکیب اصلی بود که احتمالا قهرمانی شماره یازده اروپا را برای رئال زیدان به ارمغان آورد.
در ستایش از گابی
گابی کاپیتان بی ادعا، سختکوش و همین طور کم تر دیده شده آتلتیکو را به خاطر سپردیم. او در نیمه دوم یکی از دلایل برتری آتلتیکو به شمار می رفت. آمار نهایی نشان می دادند توپ بیش از هر بازیکنی به پای او خورده است. او بیش از همه همتایانش تکل زد، فرصت خلق کرد و آن پاس چیپ جادویی برای به ثمر رسیدن گل را ارسال کرد. گابی 32 ساله است و به پایان راه نزدیک شده است. حیف که او در ترافیک سنگین هافبک های بزرگ این دوران اسپانیا هرگز برای تیم ملی اسپانیا بازی نکرد. هیچ وقت!
میلانی ها
تا پیش از این دیدار شهر مادرید 10 بار قهرمان اروپا شده بود (10 قهرمانی رئال) و شهر میلان هم 10 بار (7 بار میلان و 3 بار اینتر)، ولی رئال در سن سیرو قهرمانی 11 ام را در آغوش کشید و میلانی ها را پشت سر گذاشت. آن هم در فصلی که میلان و اینتر جایی در رقابت های لیگ قهرمانان نداشتند. این که روسونری و نراتزوری در فصل آینده هم جایی در لیگ قهرمانان نخواهند داشت همه چیز را برای میلانی ها تلخ تر هم می کرد. آخرین قهرمانی میلانی ها سال 2010 رقم خورد. در مادرید. همان شبی که اینتر قهرمان شد، ولی حالا هیچ کس نمی داند دو باشگاه میلانی کی و کجا دوباره پرواز خواهند کرد.
kasra_khan2003
29-05-2016, 17:58
مودریچ: لیگ قهرمانان اروپا به رئال مادرید تعلق دارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] um_grande.jpg
.
این تورنمنت مخصوص رئال مادرید است. این هم اوندسیما. این عنوان به رئال مادرید تعلق دارد و به همین دلیل رئال مادرید بهترین باشگاه دنیا است. در ضربات پنالتی آرام بودیم و فکر می کنم شایسته پیروزی بودیم. برای اتلتیکو متأسفم اما برای خودمان خوشحالم که دوباره پیروز شدیم.
از ابتدا تا انتها بازی بسیار بسیار سختی بود. آب و هوا کمی شرایط را سخت کرده بود - رطوبت زیادی وجود داشت - اما مثل یک تیم جنگیدیم و به آن دست یافتیم. خیلی خوشحالیم و به تیم افتخار می کنیم - بازیکنان کار بزرگی انجام دادند و در نهایت شخصیت خود را نشان دادند.
مودریچ در نهایت با اشاره به صحبت های زیدان، افزود:
او به ما گفت که حالا همه چیز به قدرت ذهنی بستگی دارد، که باید قوی بمانیم، می توانیم به پیروز برسیم و در نهایت ما موفق شدیم. خیلی سختی کشیدیم اما شایستگی اش را داشتیم.
تبریک به دوستان رئالی بابت قهرمانیشون در سی ال
یک نکته ی مهمی گم شد در همه ی هیاهوی قهرمانی ؛ اون هم تعویض فوق العاده بد زیدان بود که کروس رو از بازی کشید بیرون و از بعد اون تعویض رئال کلا وسط زمین رو از دست داد و باعث شد اتلتیکو بتونه به بازی برگرده ؛ و چیزی نمونده بود که بخاطر همون تعویض بازی برده و قهرمانی مسلم از چنگ رئال دربیاد
در مورد پنالتی آخر ، رونالدو یک بار دیگر هم همچین اتفاقی در تیم ملی پرتغال براش پیش اومد که پنالتی زن آخر بود ولی خب اون بازی کار به پنالتی پنجم که رونالدو قرار بود بزنه نرسید و پرتغال اوت شد :n02:
نکته ی جالب دیگه اینکه تحقیقاتی در مورد ضربات پنالتی نشون داده بود بازیکنهای چپ پا بسیار بیشتر پنالتی خراب میکنن از راست پاها ، اما دیشب هر سه پنالتی اول رئال رو چپ پاها زدن که هر سه تاش هم گل شد و نکته ی جالبی بود
و اوبلاک هم روی دوتا پنالتی خواست که بعد از ضربه بپره ولی نتونست ، دروازه بان های پنالتی گیر دو دسته هستن ، دسته ی اول طبق حدس و شناختشون از بازیکن حریف قبل ضربه میپرن ، دسته ی دوم بعد از ضربه میپرن که این حالت دوم نیاز مند آمادگی جسمانی فوق العاده بالا و تمرکز ذهنی بالاست که اوبلاک دیشب نداشت حداقل مورد دوم رو و همین باعث شد روی دوتا ضربه که دقیقا هم یک جا زده شد فقط تماشا کنه
در مورد اتلتیکو هم واقعا از نظر من تیم خوبی هستن ، شاید برخی بازیشون رو دوست نداشته باشن و البته اون بخش خشونت تیمیشون و اخطار های زنجیره ای و هدفمندشون با ذات بازی جوانمردانه در تضاد هست اما در کل تیم یک دستی هستن که هربازیکنی هم که از تیمشون رفته این سالها باز هم افت نکردن و کماکان بهتر شدن هر روز ، و به هرحال تیمی که این بایرن و این بارسا رو حذف میکنه هم مستحق قهرمانی هست اما خب در بازی های فینال معمولا اتفاقات نتیجه رو رقم میزنه ، مثل لیز خوردن تری توی پنالتی ، مثل گل وقتهای تلف شده ی راموس ، اون ضربه ی رویایی همین زیدان و اون پاس عجیب کارلوس جلوی لورکوزن ، برگردوندن 3-0 توسط لیورپول ، فینال 99 و ... و ... و ...
malkemid
29-05-2016, 18:21
کریستیانو رونالدو: بردن چمپیونز لیگ خیلی بیشتر از دوگانه بارسلوناست! مسلما از نبردن پی چی چی ناراحت شدم.
مصاحبه کامل
بله در مصاحبه کامل اثری از اون علامت تعجب نیست البته.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kasra_khan2003
29-05-2016, 18:46
گزارش آماری: پیشی گرفتن رئال مادرید از بارسلونا
.
.
مایک هموند، استاد آمارهای لیگ قهرمانان اروپا از وبسایت یوفا:
رئال مادرید با کسب پیروزی دیشب، آمار ۱۰۰٪ برد خود در فینال های لیگ قهرمانان اروپا را حفظ کرد. ۵ پیروزی در ۵ فینال. آس میلان تنها باشگاهی است که حضور بیشتری در فینال داشته است، ۶ بار، که تنها سه بار قهرمان شدند.
تمام ۵ قهرمانی رئال مادرید در سال های زوج کسب شده، که سه بار آنها مقابل تیم های اسپانیایی بوده است.
حالا رئال مادید با ۵ قهرمانی در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا از رقیب خود بارسلونا پیشی گرفته است. بارسلونا ۴ بار در این مسابقات پیروز شده. آنها هم ۵ بار در فینال این مسابقات حضور داشته اند که بار اول مقابل میلان (۱۹۹۴) شکست خوردند.
به غیر از مادرید با آمار ۱۰۰٪ پیروزی در فینال، تنها تیم هایی که یک بار قهرمان شده اند آمار مشابه دارند: پورتو، اینتر و مارسی.
اتلتیکو هم به جمع والنسیا پیوست، هر دو تیم دو بار در فینال حضور داشته اند و هر دو بار نیز شکست خورده اند.
دیگو سیمئونه هم مثل هم وطن خود هکتور کوپر (مربی پیشین والنسیا)، در هر دو حضور خود در فینال لیگ قهرمانان اروپا شکست خورد.
زیدان اولین مربی فرانسوی است که تیمش لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرده. ایتالیا و اسپانیا بیشترین مربیان رو داشته اند.
زیدان بعد از فرانک رایکارد، دومین مربی است که این جام را هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان مربی برده است.
۸ مسابقه از فینال های لیگ قهرمانان اروپا به وقت های اضافه کشیده شده که ۷ تای آنها در نهایت با ضربات پنالتی به اتمام رسیدند. ۵ تای آنها نیز نتیجه ی ۱-۱ داشتند.
آنتینیو گریزمن چهارمین بازیکنی است که در فینال، پنالتی خود را از دست داده است. ژابی آلنسو در سال ۲۰۰۵ برای لیورپول (که در ریباند گل شد) هم جزء این چهار نفر است.
تونی کروس ۱۳مین بازیکنیست که با دو تیم مختلف این رقابت ها را فتح کرده، پیش ازین با بایرن مونیخ.
سرخیو راموس به پنجمین بازیکنی تبدیل شد که در دو فینال گلزنی کرده است (ساموئل اتوئو، رائول گونزالس، لیونل مسی و کریستیانو رونالدو).
هیچ بازیکنی تا به حال در این رقابت ها گل به خودی نزده است. کارسکو اولین بازیکن اهل بلژیک است که در این رقابت ها گلزنی کرده است. بازیکنانی با ۲۰ ملیت مختلف در فینال این رقابت ها گلزنی کرده اند که سهم اسپانیا از همه بیشتر بوده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tstrip+barcelona
kasra_khan2003
29-05-2016, 18:52
یک نکته ی مهمی گم شد در همه ی هیاهوی قهرمانی ؛ اون هم تعویض فوق العاده بد زیدان بود که کروس رو از بازی کشید بیرون و از بعد اون تعویض رئال کلا وسط زمین رو از دست داد و باعث شد اتلتیکو بتونه به بازی برگرده ؛ و چیزی نمونده بود که بخاطر همون تعویض بازی برده و قهرمانی مسلم از چنگ رئال دربیاد
در مورد پنالتی آخر ، رونالدو یک بار دیگر هم همچین اتفاقی در تیم ملی پرتغال براش پیش اومد که پنالتی زن آخر بود ولی خب اون بازی کار به پنالتی پنجم که رونالدو قرار بود بزنه نرسید و پرتغال اوت شد :n02:
نکته ی جالب دیگه اینکه تحقیقاتی در مورد ضربات پنالتی نشون داده بود بازیکنهای چپ پا بسیار بیشتر پنالتی خراب میکنن از راست پاها ، اما دیشب هر سه پنالتی اول رئال رو چپ پاها زدن که هر سه تاش هم گل شد و نکته ی جالبی بود
و اوبلاک هم روی دوتا پنالتی خواست که بعد از ضربه بپره ولی نتونست ، دروازه بان های پنالتی گیر دو دسته هستن ، دسته ی اول طبق حدس و شناختشون از بازیکن حریف قبل ضربه میپرن ، دسته ی دوم بعد از ضربه میپرن که این حالت دوم نیاز مند آمادگی جسمانی فوق العاده بالا و تمرکز ذهنی بالاست که اوبلاک دیشب نداشت حداقل مورد دوم رو و همین باعث شد روی دوتا ضربه که دقیقا هم یک جا زده شد فقط تماشا کنه
در مورد اتلتیکو هم واقعا از نظر من تیم خوبی هستن ، شاید برخی بازیشون رو دوست نداشته باشن و البته اون بخش خشونت تیمیشون و اخطار های زنجیره ای و هدفمندشون با ذات بازی جوانمردانه در تضاد هست اما در کل تیم یک دستی هستن که هربازیکنی هم که از تیمشون رفته این سالها باز هم افت نکردن و کماکان بهتر شدن هر روز ، و به هرحال تیمی که این بایرن و این بارسا رو حذف میکنه هم مستحق قهرمانی هست اما خب در بازی های فینال معمولا اتفاقات نتیجه رو رقم میزنه ، مثل لیز خوردن تری توی پنالتی ، مثل گل وقتهای تلف شده ی راموس ، اون ضربه ی رویایی همین زیدان و اون پاس عجیب کارلوس جلوی لورکوزن ، برگردوندن 3-0 توسط لیورپول ، فینال 99 و ... و ... و ...
اون اشتباه رو منم کردم، اما وازکز راست پا هست: وازکز(R)، مارسلو(L)، بیل(L)، راموس(R)، رونالدو(R)
Alireza SM
29-05-2016, 19:39
زیدان دوتا ضربه معروف داره ها ضربش در فینال چمپیونزلیگ منظورته یا فینال جام جهانی ؟ :n02:
حیف شد. قهرمانی رئال برای اسپانیا همون چیزیو داشت که قهرمانی اتلتیکو داشت با این تفاوت که رئال از این قهرمانی ها زیاد داره. اتلتیکو در صورت برد وارد فاز جدیدی میشد. دیگه بعیده قدرتمندتر از این بشن! شکست در دومین فینال بیشتر از اون که کمک کنه خرابشون میکنه
با مسیری که داشتن برای رسیدن به فینال و 120 دقیقه گل (سالم) نخوردن از رئال و زدن یک گل لیاقت قهرمانی رو بیشتر از هر تیم دیگه ای داشتن. حتی نشون دادن میتونن مالکانه بازی کنن و حریف بزرگو تحت فشار قرار بدن که شایسته احترامه
با این تیکه مخالفم که
اتلتیکو سه ساله برای مردم آشنا شده و اصلا درست نیست با تیم سیتی تو یک سبد قرار بگیرن تیمی که فقط با دلارهای نفتی تونسته خودش رو بالا بکشه
از زمانی که من طرفدار Real هستم یادمه تیم اتلتیکو هم طرفدار داشت تو ایران و شهر کوچیکی مثل شهر ما و منم برام جالب بود این تیم چرا طرفدار داره هر چند معلومه تعدادشون کمتره به هر حال
روی صحبتم به کسانی هست که میگفتن Real با خوش شانسی به مراحل بالا رسید امیدوارم حالا به این نتیجه رسیده باشن که این تیم لیاقت رسیدن به فینال رو داشته و نیان عقده ای که از نرفتن تیمشون به فینال در اشون ایجاد شده رو با این جملات خالی کنند
نوش جونتون ولی اصرار به انکار قرعه های رویایی رئال واقعا عجیبه
خوردن به آسون ترین تیم مرحله یک چهارم و نیمه نهایی
نخوردن به قهرمان حتی یک لیگ اروپایی تا فینال
نخوردن به یکی از مدعی های چمپیونز لیگ تا فینال
هر بار هم بازی برگشت در خونه
kasra_khan2003
29-05-2016, 22:05
فکر نکنم در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا تیمی بدون اشتباه داوری یا بدون یکی دو قرعه ی آسون قهرمان شده باشه. به هر حال ۱۳ بازی باید انجام بشه تا یک تیم قهرمان بشه، حساب کنین چند دقیقه میشه (تازه اگه وقت اضافه نخواد).
جالبه تا اینجا ندیدم هیچ کدوم از بازیکنای تیم اتلتیکو بگن داور بد بود و رئال بخاطر داوری مستحق قهرمانی نبود... اما طرفدارای تیم های حذف شده ناراحتن. حتی تیتر مقالات هم هیچ کدوم داور بازی رو سیبل نکردن.
بله، اتلتیکو اشتباه کرد و خیلی نزدیک به دورازه (deep) دفاع خودش رو چید که به اوبلاک اجازه خروج از دروازه در صورت نیاز رو نمیداد، و راموس ۸ سانتیمتر (طبق مقاله حمیدرضا صدر) در آفساید بود. اونم بعد از تاثیر بیل رو توپ نه به طور مستقیم، که با توجه به position بیل تو اون لحظه بعید میدونم کمک داور حتی دیده باشه که بیل تاثیرگذار بود. چنین اشتباهاتی هرگز در ذهن فوتبال دوستان نمیمونه، اما دسته ی دیگه ای از اشتباهات داوری هست که بعد سال ها، هنوز هم سوال برانگیزن. وقتی داور تو یک بازی ۳-۴ پنالتی را نمیگیرد؟ کارت قرمز مضحک و ۱۰ نفره کردن تیم حریف...
بله، رئال بعد از زدن گل، عقب کشید و توپ رو داد به اتلتیکو و این بازی یکی از معدود بازی هایی بود که اتلتیکو تونست بیش از معمول مالک توپ باشه. هرچند فرق بزرگی هست بین اینکه اونا اینو تحمیل کردن یا تیم حریف این اجازه رو داده. و پنالتی که شانس هست و تمرکز بازیکنان. رئال مستحق گل های بیشتر بود، مثل تک به تک بنزما که میتونست حتی پاس هم بده، یا صحنه ای که توپ بیل رو مدافع از رو خط برگردوند...
بجز تیم هایی که رغیب دیرینه ی رئال هستن، فکر نکنم کسی با نتیجه بازی رو بخاطر ۸ سانتیمتر آفساید قبول نداشته باشه. و حالا رئال شانس اینو داره که دوجام دیگه هم بیاره.
.
جالبه تا اینجا ندیدم هیچ کدوم از بازیکنای تیم اتلتیکو بگن داور بد بود و رئال بخاطر داوری مستحق قهرمانی نبود... اما طرفدارای تیم های حذف شده ناراحتن. حتی تیتر مقالات هم هیچ کدوم داور بازی رو سیبل نکردن.
اخلاقشون بعد از بازی رو میرسونه. اشتباه بزرگ تر از گل آفساید در 15 دقیقه ابتدایی فینال چمپیونز لیگ که در نهایت باعث قهرمانی هم بشه؟ طرفدارای تیم حذف نشده کافیه یک کارت نه در فینال در نیمه نهایی یا قبل از اون به ضررشون بشه. سیبل رو میارن جلوی چشتون :n39:
کسری جان دفاعی که از قرعه و تصمیم داور کردی برای من خنده داره
قرعه که حداقل تو این سال ها بی سابقه بوده
سال 2015 بارسلونا به بایرن خورد
2014 رئال به بایرن
2013 بایرن به بارسلونا و یوونتوس
2012 چلسی به بارسلونا
2011 بارسلونا به رئال
2010 اینتر به بارسلونا
همه قبل از فینال
اشتباه داور هم کافیه اون سمت قضیه باشی تا معنی نیم تنه تو آفساید رو بدونی
بارسلونا فینال 2011 گل آفساید تاثیرگذار (بازی اخر نیمه مساوی شد) از منچستر خورد ولی با 2 گل جبران کرد و قهرمان شد. اینجا برعکس این قضیه اتفاق افتاد
kasra_khan2003
29-05-2016, 23:24
سينا جان شما ميتوني هرچقدر خواستي به صحبت هاي من بخندي، من ناراحت نميشم. درواقع دركت هم ميكنم.
در مورد قرعه امسال و سال هاي گذشته به مفصل صحبت شده و دليلي نميبينم نبش قبر كنم.
بارسلونا فینال 2011 گل آفساید تاثیرگذار (بازی اخر نیمه مساوی شد) از منچستر خورد ولی با 2 گل جبران کرد و قهرمان شد. اینجا برعکس این قضیه اتفاق افتاد
طبق فرمول خودت، اتلتيكو هم يك پنالتي داشت و اگه گل ميكرد شانس قهرمانيش تو ٩٠ دقيقه بود.
خودشون هم ميدونن كه دليل شكستشون داور نبود، بلكه خودشون بودن. وگرنه سيمئونه اخلاق ورزشي خوبي چه در زمان فوتبال بازي كردنش و چه در زمان مربي گري نداشته و نداره. و حتي بزرگاني امثال فرگوسن هم زماني كه فكر ميكنن داور در نتيجه بازي تاثير داشته، حرفشون رو زدن، چه برسه به ايشون!
ضمن اينكه ياداوري كنم گل افسايد باعث قهرماني ما نشد، بلكه تو ضربات پنالتي قهرمان شديم. اتلتيكو هم زمان زيادي داشت براي جبران، و حتي زدن گل پيروزي.
omidscafild
30-05-2016, 01:27
بنظرم کار رئال برا رسیدن به فینال بسیار سخت تر از اتلتیکو بود . رئال که تونست رم قدرتمند و ولفسبورگ سرسخت و قوی و سیتی پرمصدوم و پرستاره و جویای نام رو شکست بده در مقابل اتلتیکو که جلوی قهرمان آلمان و اسپانیا که تونسته بودن این فصل هم صدرنشین لیگ بشن و دیگه ارضاء شده بودن و از سر شکم سیری بازی میکردن رو شکست بده ! بسیار بسیار شانس آورد اتلتیکو که به تیم های شاخ و هیولایی مثل سیتی و ولفسبورگ (که هفته بعد از حذف شدن تو سی ال 5 تا از دورتموند خورد) نخورد . صد البته که راه فینال رئال سخت تر بود و قهرمانی هم حقشون بود . حالا کار ندارم به کسایی که میگن گل آفساید مارو قهرمان نکرد (!) و پنالتیا مارو قهرمان کرد ! همونطور که گل آفساید به والنسیا در هفته ماقبل آخر شمارو در کورس نگه نداشت ! فقط بگم شما با همین گل آفساید رسیدین به پنالتی . واقعا نمیفهمم چجوری گل آفساید تأثیر نداشت تو قهرمانی رئال !!!
نوش جونتون ولی اصرار به انکار قرعه های رویایی رئال واقعا عجیبه
خوردن به آسون ترین تیم مرحله یک چهارم و نیمه نهایی
نخوردن به قهرمان حتی یک لیگ اروپایی تا فینال
نخوردن به یکی از مدعی های چمپیونز لیگ تا فینال
هر بار هم بازی برگشت در خونه
بخدا سیناجان قصد جواب دادن نداشتم . ولی اینکه بعضیا بعضی چیزا رو به جد انکار میکنن واقعا حرص آدم درمیاد .
تو کل بازیای این فصل رئال در سی ال 3 تا بازی سخت داشت . یه رفت و برگشت جلو پی اس جی تو گروهی که همه دیدن کدوم تیم بهتر بود و موقعیت های خطرناک تری داشت . یکی اتلتیکو که اون گل آفساید به رئال در رسیدن به پنالتی ها کمک کرد .
جالبه کریستیانو در فینال جزو بدترین ها بوده و پنالتی پنجم رو گل کرد (که باید گل میکرد . چون پنالتی زن اول تیم هست و اونقدر تمرین داشته که بتونه گل کنه این توپ های مهم رو) و رئالی ها میگن کریستیانو باعث قهرمانی رئال و شانس اول کسب توپ طلاست . ریلی ؟! بعد خودشونم میزنن به اون راه که آره فرد مورد علاقه من برای کسب بالون دُر لوییز سوآرز ـه !!! آره ما هم باور کردیم .
تعصب روی بازیکنان رو بذاریم کنار ، راموس بهترین رئال بود دیشب (کلا اکثر بازیا) و گل تیمشو زد (آفساید بودنشو بذاریم کنار) هم تورسو نابود کرد و وظیفشو به خوبی اجرا کرد و هم پنالتی شو گل کرد .
یه چیز جالب دیگه . یکی از دوستان میگن " اون ضربه ی رویایی همین زیدان و اون پاس عجیب کارلوس جلوی لورکوزن " دارن میگن لورکوزن هاااا . بعد دوستمون میپرسن ضربه فینال سی ال یا ورلد کاپ !!! بله . ورلد کاپ جلو لورکوزن بوده منظورشون ! اصن یه وضی .
بچه های ترول دقیقا کجائید ...
فکر نکنم در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا تیمی بدون اشتباه داوری یا بدون یکی دو قرعه ی آسون قهرمان شده باشه .
ارجاع میدم به همین پارسال . قرعه بارسا در 1/8 من سیتی (باز الآن بعضیا میگن سیتی رو قوی حساب کردی چون جلو بارسا بود ؟! باز من بگم آره بین قرعه های شالکه و المپیاکوس و شاختار و ... سیتی مطمئنا سخت ترین هست.) در 1/4 پی اس جی و در 1/2 بایرن . دقیقا سخت ترین قرعه هارو تو هر مرحله داشته و بدون اشتباهات داوری قهرمان شد .
یعنی منطق این بارسایی جماعت من کشته
وقتی بخوان حرف از داوری بزنن گل افساید رئال جلو والنسیا علم عثمان میکنن بعد یک دوستی تو تاپیکشون پست گذاشته بود که 8 تا گل بارسا در طول فصل جاری حاصل اشتباهات یا بهتر بگم افتضاحات داوری بوده هیچ بحثی در اون مورد پیش کشیده نشد این هیچ تاثیری در سرنوشت لالیگا نداشت اصلا:n31:
من سیتی که امسال بهترین نتایحش در طول حضورش در چمپیونز لیگ داشته و برای اولین بار به نیمه نهایی رسیده واقعا حریف دست و پا بسته ای بوده جالبه حرف از مصدومیت بازیکنای سیتی میزنن خب سال قبل پی اس جی و بایرن مونیخ هم یک لشکر مصدوم داشتن که تونستید اینا ببرید برسید فینال بهش افتخار هم بکنید
حرف از داوری زدن واقعا مسخرس دیگه- همیشه نباید حماسه سازایی مثل هنینگ اوربو باشن یا سر تمارض دنی الوز به خطا و تمارض مسخره بوسکتس که مضحکه خاص و عام شد کلی ترول درباره حرکت مسخرش ساختن تیم ده نفره کنن تا شما راضی باشید که:n15:
kasra_khan2003
30-05-2016, 03:38
همین ها که موقع صحبت کردن رگ گردنشون واسه اتلتیکو میزنه بیرون، دو سال پیش هم میگفتن چه لزومی داشت داور اون همه وقت اضافه بگیره، موندم این دوستان وقتی Rizzoli لطف کرد ۵ دقیقه وقت تلف شده (اتلتیکو-بارسلونا) منظور کرد، کجا بودن. دیگه وقتی به یک سانت اینور اونور بودن چمن بازی گیر میدن، چی بگیم؟
joey jordison
30-05-2016, 08:51
خیلی جالبه موقعی که از مرحله گروهی اومدیم بالا گفتن دیگه تو مرحله حذفی خبری از تیمهای مالمو و شاختار نیست!!خوردیم به رم گفتن این دیگه از اون تو بمیری ها نیست ولی صعود کردیم گفتن رم که تیم قوی نیست!!خودشم رم اسپالتی نه رم داغون رودی گارسیا!!اومدیم خوردیم به ولفسبورگ قبل بازی گفتن ضعیف بعد بازی رفت که 2 تا خوردیم گفتن آها حذف شدید و فلان ولی برگشت کامبک زدیم و صعود کردیم بازم گفتن ولفسبورگ تیم نبود که بعد گفتن دیگه نیمه نهایی تیم ضعیف نداره ناگهان خوردیم به سیتی و سیتی که از سال قبل شده بود غول بی شاخ و دم برای بعضی تیمها امسال که به ما خورد شد تیم مظلوم و داغون سیتی رفت 0 بر 0 کردیم باز گفتن برگشت رو انداختن تو برنابئو تا رئال صعود کنه (تا اونجایی که یادمه تو این چند سال اخیر هر تیمی تو نیمه نهایی بازی برگشت میزبان بوده حذف شده)ولی صعود کردیم فینال هم که اتلتیکو رو زدیم تا اونجا که یادمه دوستان طرفدار حق و عدالت میگفتن که خدا رو شکر فینال قرعه کشی نداره حالا باز اتلتیکو رو بردیم یک حرفای دیگه میزنن:n08::n08:
دوستان جدی نگیرید اقداماتی که برای لوث شدن قهرمانی 11 شما به کار بسته میشه ؛
خوده باشگاهشون تبریک گفته اونوقت یه عده هزاران کیلومتر اینورتر از خوده پاپ کاتولیک تر شدن :n31:
من فکر میکنم غم از دست دادن کرایوف روی اتلتیک هم تاثیر گذاشته بود.
joey jordison
30-05-2016, 12:38
آره من منکر سطح فنی باشگاهشون نیستم چون نمیشه منکرش شد ولی وقتی تو مراسم جشنشون و سوگواریشون همیشه به فکر رئال هستن خیلی حال به هم زنه خیلی راحت میتونن از کنارش رد بشن ولی نمیشه دیگه وقتی لباس کریستیانو رونالدو رو تن سگ میکنن میارن تو مراسم کرایوف چه کار میشه کرد!!(با احترام به سطح فنی باشگاهشون و بازیکنانشون)از هیچکدومشون خوشم نمیاد!!دیگه اون ژاوی و اینستا هم جذابیت رو برام ندارن!!به قول کریستیانو کبیر اونها باید به فکر ما باشن!!
SA3EDLORD
30-05-2016, 13:24
تشکر میکنم از راموس که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
تشکر میکنم از زیدان که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
تشکر میکنم از خوانفران که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
تشکر میکنم از رونالدو که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
تشکر میکنم از بیل که شمارش انقدر قشنگه!
در اخر هم تشکر میکنیم از پیش بینی بسیار دقیق دوستان :n02:
سلام
تبریک میگم با تاخیر
گفتنی ها زیاد هست ولی دیگه از روز فینال کمی فاصله گرفتیم. برای همین بسنده میکنم به دو تا عکس:
عکسی از پنالتی آخر از دید ناواس... که عالی شکار شده و صحنه جاودانه ای خلق شده.
ناواس واقعا از اون بازیکنایی هست که توی فوتبال امروز پیدا نمیشن. بازیکنی که با هر شرایطی خودش رو تطبیق میده و اهل هیچ گونه اعتراض یا حاشیه یا موارد این چنینی نیست.
شرایط پیش فصل رو به یاد بیارین که باشگاه ناواس رو به اجبار توی شرایطی قرار داده بود که در آستانه جدا شدن و جذب به یونایتد در ازای دخیا بود ولی با اعتماد به نفس بالا و اعتقاد محکمی که داره بدون درست کردن کوچکترین حاشیه ای به بهترین نحو کار خودش رو انجام داد و خیلی زود بین اعضای تیم و هواداراها جایگاه بالایی پیدا کرد:
عکس بعدی از دو ستون (جدید) تیم یعنی راموس و زیزوی بزرگ و دوست داشتنی هست. راموس بار دیگه نشون داد که توی بازیهای بزرگ میتونه هم وظایف خودش رو به نحو احسن انجام بده و هم تیم رو رهبری کنه. مهم تر از گلی که به ثمر رسوند خطایی بود که توی دقایق پایانی ۹۰ دقیقه انجام داد و کارت زرد رو به جان خرید. خطای حرفه ای که اگه انجام نداده بود احتمالا جام از دست رفته بود.
و زیزو که نه تنها تو لیگ گل کاشت و شرایط تیم رو دگرگون کرد حالا توی فرمت فعلی لیگ قهرمانان بعد از ریکارد دومین شخصی هست که به عنوان بازیکن و سرمربی (و اولین با احتساب دستیاری) لیگ قهرمانان رو بالای سر میبره.
نامه احساسی خوان فران به هواداران اتلتیکو
مدافع کناری اتلتیکو مادرید نامه ای احساسی خطاب به هواداران این تیم منتشر کرد.
2 روز پس از پایان فینال لیگ قهرمانان اروپا و شکست اتلتیکو مادرید، هنوز غم این شکست همراه بازیکنان و هواداران این تیم است. خوان فران، مدافع کناری اتلتیکو، که ضربه پنالتی اش را در ضربات پنالتی از دست داد، نامه ای احساسی خطاب به هواداران منتشر کرد.
در نامه خوان فران آمده است:" هیچ گاه فراموش نمی کنم زمانی که به سمت شما برای عذرخواهی آمدم، چگونه از من حمایت کردید. حمایت شما هواداران از من باعث شد تا بهتر بتوانم با این غم بزرگ کنار بیایم. همان طور که هم تیمی ها، مربیان و تمامی این خانواده بزرگ نیز از من پس از آن لحظات سخت حمایت کردند. از اینکه همواره به ما باور داشتید از شما تشکر می کنم. شما نشان دادید که هوادار اتلتیکو مادرید بودن تا چه اندازه خاص و ویژه است.
2 سال پیش پس از شکست در فینال به شما گفتم که ما بار دیگر می توانیم در فینال باشیم و امروز نیز به شما می گویم که گابی، کاپیتان ما، زودتر یا دیرتر این جام را بالای سر خواهد برد و ما این افتخار را در نپتون جشن خواهیم گرفت."
خیلی سخته بخوان دوباره به فینال بیان و قهرمان بشن. با کدوم روحیه :n27:
Masoud-Susa
31-05-2016, 13:48
دوستان عزیز رئالی، قهرمانیتون رو مجددا تبریک میگم.
جا داره منم چند نکته بگم:
فکر نکنم در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا تیمی بدون اشتباه داوری یا بدون یکی دو قرعه ی آسون قهرمان شده باشه. به هر حال ۱۳ بازی باید انجام بشه تا یک تیم قهرمان بشه، حساب کنین چند دقیقه میشه (تازه اگه وقت اضافه نخواد).
پس چرا وقتی بارسا میبره، قهرمان میشه از نظر هواداران رئال همه موردی تو پیروزیش دخیل بوده؟ از بخت و اقبال خوب گرفته تا امدادهای غیبی و داور و در و دیوار؟ اصلا مثال بارزش همین نیمه نهایی 2009 با چلسی که مدام لقلقه زبان عزیزانه! یا هم گروه شدن بارسا با پاناتینایکوس و کپنهاگن تو 2010-2011 که همون سال کلی با "شانسا، شانسا" و "شانسلونا" گفتن و قص علی هذا واسه ما داستانها سراییدن!
دقیقا به همین ترتیبی بوده که سینای عزیز گفتن:
طرفدارای تیم حذف نشده کافیه یک کارت نه در فینال در نیمه نهایی یا قبل از اون به ضررشون بشه. سیبل رو میارن جلوی چشتون :n39:
در مورد قرعه امسال و سال هاي گذشته به مفصل صحبت شده و دليلي نميبينم نبش قبر كنم.
بله دیگه وقتی نوبت ما میشه و میایم میگیم مسیر رئال واسه قهرمانی(حالا به هر نحو) هموار بوده شروع میشه به فرافکنی! حالا خوبه با قبول کردن این مورد چیزی رو هم از دست نمیدین! این انکار کردنها جالبه در کل : )
راموس ۸ سانتیمتر (طبق مقاله حمیدرضا صدر) در آفساید بود. اونم بعد از تاثیر بیل رو توپ نه به طور مستقیم، که با توجه به position بیل تو اون لحظه بعید میدونم کمک داور حتی دیده باشه که بیل تاثیرگذار بود. چنین اشتباهاتی هرگز در ذهن فوتبال دوستان نمیمونه، اما دسته ی دیگه ای از اشتباهات داوری هست که بعد سال ها، هنوز هم سوال برانگیزن. وقتی داور تو یک بازی ۳-۴ پنالتی را نمیگیرد؟ کارت قرمز مضحک و ۱۰ نفره کردن تیم حریف...
مثالی بارز از استانداردهای دوگانه در این نوشته هویداست. جالبه که اینجا بعضی اشتباهات اشتباهترن!
حرف از داوری زدن واقعا مسخرس دیگه- همیشه نباید حماسه سازایی مثل هنینگ اوربو باشن یا سر تمارض دنی الوز به خطا و تمارض مسخره بوسکتس که مضحکه خاص و عام شد کلی ترول درباره حرکت مسخرش ساختن تیم ده نفره کنن تا شما راضی باشید که:n15:
حالا جدای از ماجرای تکراری قضاوت بازی چلسی که مدام تکرار میشه(و اینکه چرا به عنوان هوادار سایر تیمها، هنوزم سنگ تیم چلسی و اون بازی رو به سینه میزنین هم به کنار!) درباره این مورد هم باید بگم، مثلا فیلم بازی کردنهای پپه و تمارضها و دایوهای فوق ستاره رئال خیلی به چشم هوادارانش میاد؟ تازه تا اونجا که ما خوندیم و شنیدیم از این کاراشون با افتخار یاد میشه و کلی مایه مباهات هوادارنشونه!
کلا این نگاهتون به این ماجراها جالب بود واسم.
تشکر میکنم از راموس که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
تشکر میکنم از زیدان که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
تشکر میکنم از خوانفران که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
تشکر میکنم از رونالدو که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
تشکر میکنم از بیل که شمارش انقدر قشنگه!
در اخر هم تشکر میکنیم از پیش بینی بسیار دقیق دوستان :n02:
خوده باشگاهشون تبریک گفته اونوقت یه عده هزاران کیلومتر اینورتر از خوده پاپ کاتولیک تر شدن :n31:
من فکر میکنم غم از دست دادن کرایوف روی اتلتیک هم تاثیر گذاشته بود.
ترولینگ آزاد شده اینجا، یا ماجرا چیز دیگهایه؟ : )
joey jordison
31-05-2016, 17:15
بله دیگه وقتی نوبت ما میشه و میایم میگیم مسیر رئال واسه قهرمانی(حالا به هر نحو) هموار بوده شروع میشه به فرافکنی! حالا خوبه با قبول کردن این مورد چیزی رو هم از دست نمیدین! این انکار کردنها جالبه در کل : )
خدا رو شکر که فینال قرعه کشی نداشت!!
زیاد عصبانی نشین عزیز باید خوشحال باشین انتقامتونو از اتلتیکو گرفتیم یعنی 3 سال هست که ما اتلتیکو رو حذف میکنیم ولی تیم شما ظاهرا قادر به انجام دادن چنین امر مهمی نیست!!
دوستان عزیز رئالی، قهرمانیتون رو مجددا تبریک میگم.
جا داره منم چند نکته بگم:
پس چرا وقتی بارسا میبره، قهرمان میشه از نظر هواداران رئال همه موردی تو پیروزیش دخیل بوده؟ از بخت و اقبال خوب گرفته تا امدادهای غیبی و داور و در و دیوار؟ اصلا مثال بارزش همین نیمه نهایی 2009 با چلسی که مدام لقلقه زبان عزیزانه! یا هم گروه شدن بارسا با پاناتینایکوس و کپنهاگن تو 2010-2011 که همون سال کلی با "شانسا، شانسا" و "شانسلونا" گفتن و قص علی هذا واسه ما داستانها سراییدن!
دقیقا به همین ترتیبی بوده که سینای عزیز گفتن:
مثالی بارز از استانداردهای دوگانه در این نوشته هویداست. جالبه که اینجا بعضی اشتباهات اشتباهترن!
حالا جدای از ماجرای تکراری قضاوت بازی چلسی که مدام تکرار میشه(و اینکه چرا به عنوان هوادار سایر تیمها، هنوزم سنگ تیم چلسی و اون بازی رو به سینه میزنین هم به کنار!) درباره این مورد هم باید بگم، مثلا فیلم بازی کردنهای پپه و تمارضها و دایوهای فوق ستاره رئال خیلی به چشم هوادارانش میاد؟ تازه تا اونجا که ما خوندیم و شنیدیم از این کاراشون با افتخار یاد میشه و کلی مایه مباهات هوادارنشونه!
کلا این نگاهتون به این ماجراها جالب بود واسم.
ترولینگ آزاد شده اینجا، یا ماجرا چیز دیگهایه؟ : )
درووووووووووووووودها
بله کلیت صحبتهای شما متین و قابل قبول و منطقیه ؛ بهرحال لذت و جذابیت های فوتبال بخشیش به همین حواشی غیرمفیدی هست که مطرح میشه مثل قرعه ی آسون ، داوری هایی که در لول حذفی سی ال خیلی سطحشون پایین بوده چه از لحاظ افساید گرفتن یا نگرفتن ، چه پنالتی گرفتن و نگرفتن ، چه وقت اضافه رو طول دادن ، و حتی اتفاقاتی که صرفا اتفاق فوتبالی بوده مثل فینال 99 که هنوزم که هنوزه برخی بایرنیها کدورتهاشونو کنار نگذاشتن Masoud King
و اینکه بعضی ارسالها به هر حال بر طبق شرایط اون لحظه هست مثل ارسال اخیر خودم در این تاپیک ، که اگر الان بود مطمئنا نمیفرستادمش ولی خب به هر حال با توجه به اینکه یه مقداری فضا عوض شده و از اون فضاهای پرتنش فاصله گرفتیم حالا بعلت افت فعالیت کلی انجمنها یا هر چیز دیگه ای ، مقداری هم شوخی کنیم با هم دیگه بد نیست البته به شرطی که توهینی به همدیگه نداشته باشیم
دیگه باقی مسائل هم که بحثها و کل کل های مرسوم هواداری هست :n02:
خب حالا که کمی تب و تاب ها خوابیده من هم نظرم رو بگم :n26:
شانس و اشتباهات داوری بخشی از فوتبال هست. همیشه یا حداقل خیلی از مواقع اتفاق می افته و در زمان های مختلف، به تیم های مختلف کمک می رسونه. هر کس می تونه بصورت گزینشی مثال هایی پیدا کنه که فرضیه ابتدایی خودش رو تایید کنه. معمولا همون فرد هم همیشه از مثال هایی که فرضیه ابتدایی خودش رو نقض می کنه کاملا چشم پوشی می کنه.
مثلا در فصل گذشته، بارسا مسیری رو طی کرد که جای هیچ شک و شبهه ای نداشت، قهرمان سال قبل انگلیس، فرانسه، آلمان و ایتالیا رو مقتدرانه شکست داد و قهرمان شد. همین بارسا در فصل 09-2008 همون بازی جنجالی با چلسی رو داشت که قطعا اشتباهات داوری بهش کمک کردند. و بارسا در همون فصل در بازی رفت مقابل همون چلسی اشتباهاتی وجود داشت که قطعا می تونست تکلیف بازیها رو به شکل دیگه ای رقم بزنه. معمولا فردی که بازی برگشت مقابل چلسی رو یادآوری می کنه در ضد بارسا، از اشتباهات داوری در بازی رفت چشم پوشی می کنه تا فرضیه مد نظرش صحیح به نظر بیاد. بعضی ها هم اشتباهات بازی رفت رو گوشزد می کنند تا اشتباهات بازی برگشت رو کم اهمیت جلوه بدن. ماشین حساب انداختن و جمع و تفریق کردن این اتفاقات هم کاری کاملا بی معنی است.
آیا رئال امسال مسیر ساده ای داشت؟ بله. آیا اشتباهات داوری بهش کمک کردند؟ بله. مسیرش یکی از ساده ترین مسیرهای سال های اخیر بود، در فینال هم با گل آفساید رسید به ضربات پنالتی و در نهایت هم قهرمان شد و قهرمانی، قهرمانی است. سال 2014 هم رئال قهرمان شد با اینکه مسیر اونقدرها ساده ای نداشت. لیورپول در سال 2005 قهرمان شد با گلی که احتمالا هیچ وقت به چلسی نزد ولی در فینال حماسه استانبول رو رقم زد. میلان در سال 2007 قهرمان شد در حالی که صعودش مقابل سلتیک سوال بر انگیز بود. سال 2003 قهرمان شد در حالی که گل پیروزیش مقابل آژاکس رو بعد از تمام شدن وقت عادی و اضافه زده بود و داور باید زودتر صوت پایان بازی رو می زد. همون میلان در 2003 احتمالا یک گل سالم در فینال زد که داور آفساید گرفت. قهرمانی که مورینیو با پورتو در لیگ قهرمانان آورد در بازیش مقابل دپورتیوو لحظات سوال برانگیزی داشت. هر کدوم از این مثال ها رو میشه در نقاط دیگه ای در همون فصل لیگ قهرمانان مثال های متفاوتی پیدا کرد که عکسش رو نشون بده.
برای جام های جهانی هم میشه این بازی ها رو انجام داد :n02: اینها همش در نهایت بازی هستند. تیم ها شانس میارند و شانس بخشی از فوتباله. نه لازمه وجود شانس رو نفی کنیم (که خیلی ها می کنند)، نه لازمه ارزش قهرمانی تیم ها رو به خاطر خوش شانس بودنش کم کنیم (که باز هم خیلی ها می کنند). در فصلی که اکثر مدعیان ضعیف عمل کردند اونی که خوش شانس تر بود و در مقاطع حساس کمتر از بقیه ضعیف بود قهرمان شد. برای قهرمانی لازم نیست یک تیم، بهترین تیم در همه لحظات باشه بلکه فقط لازمه در لحظات حساس، از تیمی که روبروش قرار گرفته فقط بهتر نتیجه بگیره، که رئال گرفت. چیزی مشابه قهرمانی اسپانیا در یورو 2012. اسپانیا عالی نبود، به جز فینال زیبا بازی نکرد ولی تیمش کافی بود در شرایطی که بقیه تیم های رقیب هم آماده نبودند در لحظات حساس نتیجه لازم رو گرفت و وقتی هم به کمی شانس نیاز داشت شانسش رو آورد و در نهایت قهرمان شد. ولی قهرمانیش در یورو 2008 کاملا متفاوت بود.
در نهایت: Relax ! بعضی سال ها قهرمانی ها طوفانی است (مثل قهرمانی پارسال بارسا) و بعضی سال ها قهرمانی ها به قولی Barely enough with luck (مثل قهرمانی امسال رئال). اگه به عقب برگردیم میتونیم مثال هایی پیدا کنیم و برعکس این مسئله رو برای این دو تیم شاهد باشیم. در نهایت قهرمانی، قهرمانی است.
در نهایت: Relax ! بعضی سال ها قهرمانی ها طوفانی است (مثل قهرمانی پارسال بارسا) و بعضی سال ها قهرمانی ها به قولی Barely enough with luck (مثل قهرمانی امسال رئال). اگه به عقب برگردیم میتونیم مثال هایی پیدا کنیم و برعکس این مسئله رو برای این دو تیم شاهد باشیم. در نهایت قهرمانی، قهرمانی است.
با کلیت صحبت موافقم ولی سال قبل رو مثال خوبی نمی بینم. سال گذشته بارسا فقط "در نام" با قهرمان ها بازی کرد...
گذشته از اینکه بارسا با بقیه نماینده های لالیگا (اتلتیکو و رئال) که سالهای اخیر (در کنار بایرن) با اقتدار موفق تر از بقیه تیمهای اروپایی بودند روبرو نشد (یادمون نره که اتلتیکو در ۲ سال از ۳ سال اخیر بارسا رو حذف کرده و یجورایی گربه سیاه بارسا در اروپا محسوب میشه)... مقابل پی اس جی و بایرن در زمانی با اونها روبرو شد که غایبین کلیدی زیادی داشتن:
در مورد پی اس جی این تیم در بازی رفت مقابل بارسا زلاتان وراتی و موتا رو نداشت که قطعا سه تا از تاثیرگذارتین بازیکنان این تیم بودن.
یا در مورد بایرن روبن و ریبری و آلابا (و چند بازیکن دیگه که اونها رو فاکتور میگیریم) به عنوان سه بازیکن سرعتی و خیلی موثر بایرن که نبودشون بایرن رو به لحاظ سرعت در فاز جمله/ضدحمله فلج کرده بود و نفرات جایگزین به هیچ وجه کیفیت لازم رو نداشتن یا لواندوفسکی که با فک شکسته بازی میکرد و محافظی که بجز دارث ویدر کس دیگه ای ندیدیم استفاده کنه!:n02:
که اینها مشخصا در بخش خوش اقبالی جا میگیره (مثل رئال امسال) و اونقدر طوفانی دیده نمیشه که قهرمانی بایرن در سه سال قبل (۷-۰ مقابل بارسا) یا قهرمانی رئال در دو سال قبل (۵-۰ مقابل بایرن) دیده میشد. گرچه هر دو فینال های نزدیک تری رو داشتند (البته مقابل رقبای قوی تر... دورتموند در اون زمان تیم دوم بلامنازع اروپا بود و اتلتیکو در سالهای اخیر باز همین وضعیت رو داره در حالی که یووه چنین جایگاهی رو نداشت و در بهترین حالت یکی از ۵-۶ تیم برتر اروپا بوده).
با کلیت صحبت موافقم ولی سال قبل رو مثال خوبی نمی بینم. سال گذشته بارسا فقط "در نام" با قهرمان ها بازی کرد...
گذشته از اینکه بارسا با بقیه نماینده های لالیگا (اتلتیکو و رئال) که سالهای اخیر (در کنار بایرن) با اقتدار موفق تر از بقیه تیمهای اروپایی بودند روبرو نشد (یادمون نره که اتلتیکو در ۲ سال از ۳ سال اخیر بارسا رو حذف کرده و یجورایی گربه سیاه بارسا در اروپا محسوب میشه)... مقابل پی اس جی و بایرن در زمانی با اونها روبرو شد که غایبین کلیدی زیادی داشتن:
در مورد پی اس جی این تیم در بازی رفت مقابل بارسا زلاتان وراتی و موتا رو نداشت که قطعا سه تا از تاثیرگذارتین بازیکنان این تیم بودن.
یا در مورد بایرن روبن و ریبری و آلابا (و چند بازیکن دیگه که اونها رو فاکتور میگیریم) به عنوان سه بازیکن سرعتی و خیلی موثر بایرن که نبودشون بایرن رو به لحاظ سرعت در فاز جمله/ضدحمله فلج کرده بود و نفرات جایگزین به هیچ وجه کیفیت لازم رو نداشتن یا لواندوفسکی که با فک شکسته بازی میکرد و محافظی که بجز دارث ویدر کس دیگه ای ندیدیم استفاده کنه!:n02:
که اینها مشخصا در بخش خوش اقبالی جا میگیره (مثل رئال امسال) و اونقدر طوفانی دیده نمیشه که قهرمانی بایرن در سه سال قبل (۷-۰ مقابل بارسا) یا قهرمانی رئال در دو سال قبل (۵-۰ مقابل بایرن) دیده میشد. گرچه هر دو فینال های نزدیک تری رو داشتند (البته مقابل رقبای قوی تر... دورتموند در اون زمان تیم دوم بلامنازع اروپا بود و اتلتیکو در سالهای اخیر باز همین وضعیت رو داره در حالی که یووه چنین جایگاهی رو نداشت و در بهترین حالت یکی از ۵-۶ تیم برتر اروپا بوده).
الان این چیزها رو برای بارسا در سال پیش گفتید که قطعا حرف های صحیحی درش هست، میخواین من هم برای بایرن سال 0-7 بگم؟ بگم؟ بگم؟ :n02: بفرمایید: در فینال بایرن خیلی راحت می تونست در اواخر بازی (وقتی هنوز 1-1 بود) یک پنالتی به ضررش اعلام بشه و دانته اخراج بشه که نشد، در بازی مرحله قبل سه گل غلط پشت سر هم براشون صحیح گرفته شد. اینها هم در همون بخش خوش اقبالی جا می گیره.
خلاصه کلیت حرف من همین بود، برای هر سال میشه این حرف ها رو در آورد. من گفتم قهرمانی بارسا مقتدرانه بود، شما رفتین و پیدا کردین که در فلان بازی مقابل فلان تیم حریفش مصدوم داشت. شما گفتین بایرن مقتدرانه بود و من هم خیلی راحت تونستم چیزهایی پیدا کنم که نشون بده شانس و اقبال در اون قهرمانی هم نقش داشته. یکی میتونه آلمان رو قهرمان مقتدرانه جام جهانی 2014 بدونه، شخص دیگه می تونه مثال هایی پیدا کنه که آلمان هم خوش شانسی آورده. اسپانیا در 2010 هم همینطور. ایتالیا در 2006 هم همینطور.
در نهایت همون جمله اول پست من:
شانس و اشتباهات داوری بخشی از فوتبال هست. همیشه یا حداقل خیلی از مواقع اتفاق می افته و در زمان های مختلف، به تیم های مختلف کمک می رسونه.
خلاصه کلیت حرف من همین بود، برای هر سال میشه این حرف ها رو در آورد. من گفتم قهرمانی بارسا مقتدرانه بود، شما رفتین و پیدا کردین که در فلان بازی مقابل فلان تیم حریفش مصدوم داشت.
"مصدومیت در فلان بازی مقابل فلان تیم" فاصله زیادی داره با پی اس جی بدون زلاتان وراتی موتا یا بایرن بدون روبن ریبری آلابا و خیلیای دیگه + بارسا با دو تیمی که سه سال اخیر دو فینال رو برگزار کردن روبرو نشده. بنابراین با مثلا قرعه امسال رئال (که تیم های حریف از جمله پی اس جی و سیتی و بخصوص اتلتیکو با ترکیب کامل قرار گرفتن یا حداقل نسبت به رئال غایبین بیشتری رو نداشتن) در عمل فاصله زیادی وجود نداره. صرفا "در نام". کافیه فرض کنید بارسا قرار بود در این بازیها بدون مسی و نیمار و آلوز یا بوسکتز به میدان بره.
توی پست قبلیم گفتم که در کلیت موافقم با این صحبت... درسته که درجه ای از خوش اقبالی (ولو یک اپسیلون) در هر قهرمانی وجود داره که این میتونه قرعه خوب باشه یا قرار گرفتن مقابل حریفی با تعداد زیادی از غایبین کلیدی باشه یا یک تصمیم داوری در یک بازی به خصوص باشه. اما درجه این خوش اقبالی متفاوت هست و من مثال بارسا رو به دلایلی که آوردم مثل رئال امسال مثال ایده آلی نمی بینم... در مورد بایرن 2013 وقتی به مسیر قهرمانی اون تیم رو نگاه می کنیم یا در مورد رئال سال 2014 این درجه در کمترین حالت خودش قرار داره.
دوستان حسابی زدن جاده خاکی (اون هفته لالیگا، اخراج 4 سال پیشو ...)
برای منطق که بعضی ادعاشو دارن کافیه سری به چند هفته قبل گل افساید بارسلونا در برد 8 بر صفر زده بشه که
فقط نقل قول میکنم
اشتباه داوری باعث برد بارسلونا شد
حالا تک گل آفساید فینال چمپیونز لیگ مهم نبوده که
حرفی ندارم
با تکرار منطق منطق کسی صاحب این کلمه نمیشه
...
خودشون هم ميدونن كه دليل شكستشون داور نبود، بلكه خودشون بودن. وگرنه سيمئونه اخلاق ورزشي خوبي چه در زمان فوتبال بازي كردنش و چه در زمان مربي گري نداشته و نداره. و حتي بزرگاني امثال فرگوسن هم زماني كه فكر ميكنن داور در نتيجه بازي تاثير داشته، حرفشون رو زدن، چه برسه به ايشون!
ضمن اينكه ياداوري كنم گل افسايد باعث قهرماني ما نشد، بلكه تو ضربات پنالتي قهرمان شديم. اتلتيكو هم زمان زيادي داشت براي جبران، و حتي زدن گل پيروزي.
اتفاقا مهمه. اگر مورینیو مربی اتلتیکو بود بخوبی متوجه تفاوت شخصیت ها میشدی. احتمالا الان اظهار نظر دست داشتن دی استفانو، هواپیمایی امارات و ... در گل آفساید رئال رو میخوندیم
"مصدومیت در فلان بازی مقابل فلان تیم" فاصله زیادی داره با پی اس جی بدون زلاتان وراتی موتا یا بایرن بدون روبن ریبری آلابا و خیلیای دیگه + بارسا با دو تیمی که سه سال اخیر دو فینال رو برگزار کردن روبرو نشده. بنابراین با مثلا قرعه امسال رئال (که تیم های حریف از جمله پی اس جی و سیتی و بخصوص اتلتیکو با ترکیب کامل قرار گرفتن یا حداقل نسبت به رئال غایبین بیشتری رو نداشتن) در عمل فاصله زیادی وجود نداره. صرفا "در نام". کافیه فرض کنید بارسا قرار بود در این بازیها بدون مسی و نیمار و آلوز یا بوسکتز به میدان بره.
توی پست قبلیم گفتم که در کلیت موافقم با این صحبت... درسته که درجه ای از خوش اقبالی (ولو یک اپسیلون) در هر قهرمانی وجود داره که این میتونه قرعه خوب باشه یا قرار گرفتن مقابل حریفی با تعداد زیادی از غایبین کلیدی باشه یا یک تصمیم داوری در یک بازی به خصوص باشه. اما درجه این خوش اقبالی متفاوت هست و من مثال بارسا رو به دلایلی که آوردم مثل رئال امسال مثال ایده آلی نمی بینم... در مورد بایرن 2013 وقتی به مسیر قهرمانی اون تیم رو نگاه می کنیم یا در مورد رئال سال 2014 این درجه در کمترین حالت خودش قرار داره.
بایرن هم در قهرمانی 2013
با دو تیمی که سه سال اخیر دو فینال رو برگزار کردن روبرو نشده
پس
نابراین با مثلا قرعه امسال رئال (که تیم های حریف از جمله پی اس جی و سیتی و بخصوص اتلتیکو با ترکیب کامل قرار گرفتن یا حداقل نسبت به رئال غایبین بیشتری رو نداشتن) در عمل فاصله زیادی وجود نداره.
چقدر ضد و نقیض
بایرن هم در قهرمانی 2013
با دو تیمی که سه سال اخیر دو فینال رو برگزار کردن روبرو نشده
پس
نابراین با مثلا قرعه امسال رئال (که تیم های حریف از جمله پی اس جی و سیتی و بخصوص اتلتیکو با ترکیب کامل قرار گرفتن یا حداقل نسبت به رئال غایبین بیشتری رو نداشتن) در عمل فاصله زیادی وجود نداره.
چقدر ضد و نقیض
تناقضی وجود نداره.
بایرن در سال 2013 قهرمان شد و اون زمان اتلتیکو در لیگ اروپا حضور داشت! (اگه موافق هستی به یوفا شکایت کنیم که چرا در سی ال نبود:n02:)، اتلتیکو از اواخر 13 (فینال جام حذفی) و 14 تبدیل شد به تیم امروزی... و رئال در سال 2013، گرچه مدعی بود و جز تیمهای برتر ولی 11 سال بود که رنگ فینال رو ندیده بود! و تو اون مقطع دورتموند تیم بهتر و شایسته تری بود، بنابراین اتلتیکو و رئال که در سالهای 2014 و 16 فینالیست شدن که قهرمانی بارسا بین اونها قرارگرفته هیچ ارتباطی به 2013 نداره، ما باید روند و فرم تیمها رو ببینیم. توجیه جالبی بود :n02:
بایرن مقابل بارسا و یووه بازی های بیش از حد یک طرفه ای رو داشت و مقابل دورتموند که تو اون مقطع بدون حرف و حدیث تیم دوم اروپا بود فینال رو برگزار کرد.
این رو اضافه کنم که بحث قهرمانی برحق و بی حق و ناحق نیست... به قول سیمئونه هر تیمی که قهرمان بشه حقش هست، چون همه این موارد از قرعه گرفته تا غایبین تیم حریف تا حتی تصمیم داوری از عهده تیم خارج هست و تیم برنده نبوده که باعث و بانی چنین مواردی شده، صحبت این بود بزرگنمایی و کوچکنمایی هایی انجام میشه که منطبق با واقعیت نیست، نمونه هاش فکر کنم به اندازه کافی گفته شد، رجوع بشه به پست های قبل.
تناقضی وجود نداره.
بایرن در سال 2013 قهرمان شد و اون زمان اتلتیکو در لیگ اروپا حضور داشت! (اگه موافق هستی به یوفا شکایت کنیم که چرا در سی ال نبود:n02:)، اتلتیکو از اواخر 13 (فینال جام حذفی) و 14 تبدیل شد به تیم امروزی... و رئال در سال 2013، گرچه مدعی بود و جز تیمهای برتر ولی 11 سال بود که رنگ فینال رو ندیده بود! و تو اون مقطع دورتموند تیم بهتر و شایسته تری بود، بنابراین اتلتیکو و رئال که در سالهای 2014 و 16 فینالیست شدن که قهرمانی بارسا بین اونها قرارگرفته هیچ ارتباطی به 2013 نداره، ما باید روند و فرم تیمها رو ببینیم. توجیه جالبی بود :n02:
بایرن مقابل بارسا و یووه بازی های بیش از حد یک طرفه ای رو داشت و مقابل دورتموند که تو اون مقطع بدون حرف و حدیث تیم دوم اروپا بود فینال رو برگزار کرد.
این رو اضافه کنم که بحث قهرمانی برحق و بی حق و ناحق نیست... به قول سیمئونه هر تیمی که قهرمان بشه حقش هست، چون همه این موارد از قرعه گرفته تا غایبین تیم حریف تا حتی تصمیم داوری از عهده تیم خارج هست و تیم برنده نبوده که باعث و بانی چنین مواردی شده، صحبت این بود بزرگنمایی و کوچکنمایی هایی انجام میشه که منطبق با واقعیت نیست، نمونه هاش فکر کنم به اندازه کافی گفته شد، رجوع بشه به پست های قبل.
بارسا در سال 2015 قهرمان شد و اون زمان اتلتیکو و رئال برای بار دوم به فینال نرسیده بودن! که ازشون مایه میزاری :n01: رئال تیمی بود که در 10 سال یک بار فینال دیده بود و اتلتیکو در 40 سال یک فینال
بجای این ها بارسلونا در سال قهرمانی خودش قهرمان و فینالیست دو دوره از سه دوره قبل که میشه 2012 2013 2014 رو شکست داد
بالاخره نام ها با تیم های آماده؟
برای حضور در سی ال نه ولی اگر برای گل آفساید شکایتی داشتی شاید باشم
بارسا در سال 2015 قهرمان شد و اون زمان اتلتیکو و رئال برای بار دوم به فینال نرسیده بودن! که ازشون مایه میزاری :n01: رئال تیمی بود که در 10 سال یک بار فینال دیده بود و اتلتیکو در 40 سال یک فینال
بالاخره نام ها با تیم های آماده؟
روند هست که مشخص میکنه... اتلتیکو از ابتدای فصل 14-2013 تا به امروز یک تیم بوده و قبل از اون یک تیم دیگه. این غیرقابل انکاره.
+ رئال تا قبل از حضور آنچلوتی، گرچه از طلسم 1/8 رها شده بود اما هنوز در مقابل تیمهای هم رده و هم عیار خودش در اروپا توفیق نداشت، و این روند شکست و همچنان حفظ شده.
همین روند عکسش رو در مورد بایرن شاهد بودیم که تا قبل از اومدن پپ بایرن در لیگ قهرمانان در جایی بود که این 2-3 ساله رئال و اتلتیکو و با فاصله کمی بارسا ایستادن.
ولی وقتی از اتلتیکو فصل 13-2012 صحبت میشه که در لیگ اروپا بوده خب دیگه مشخص هست قراره به کجا برسیم :n02:
بجای این ها بارسلونا در سال قهرمانی خودش قهرمان و فینالیست دو دوره از سه دوره قبل که میشه 2012 2013 2014 رو شکست داد
درسته اما "بایرن با لشکری از غایبین" قسمتی هست که جا افتاده.
برای حضور در سی ال نه ولی اگر برای گل آفساید شکایتی داشتی شاید باشم
پنالتی اتلتیکو به نظر خیلی از افراد و کارشناس های مختلف پنالتی نبوده یا در بهترین حالت a very soft penalty
یجورایی کلاتنبرگ کار تصمیم اشتباه کمک خودش رو با این تصمیم جبران کرد، و احتمالا به همین خاطر سیمئونه و باشگاه اینقدر پیگیر نیستند که شما مسئله لیگ اروپای اتلتیکو رو پیگری میکنی :n02:
به هر حال اون بحث اصلی تموم شده هست و فقط شاهد شاخه به شاخه شدن توی طومار تاریخ لیگ قهرمانان هستیم که برای هر A یه B وجود داره.
omidscafild
03-06-2016, 22:32
درسته اما "بایرن با لشکری از غایبین" قسمتی هست که جا افتاده.
این لشکر متشکل از روبن و ریبری رو میفرمائید که 99 درصد فصل مصدوم بودن ؟!
این لشکر غایبین تو بازی برگشت حضور داشتن که بایرن تونست ببره بارسا رو ؟!!!
اگه حضور نداشتن چجوری تونستن ببرن ؟! مگه امکان داره بایرن بدون این لشکر برنده بشه ؟!
پنالتی اتلتیکو به نظر خیلی از افراد و کارشناس های مختلف پنالتی نبوده یا در بهترین حالت a very soft penalty
یجورایی کلاتنبرگ کار تصمیم اشتباه کمک خودش رو با این تصمیم جبران کرد .
چجوری امکان داره همچین خطای محرزی پنالتی نباشه ؟!
آیا پپه توپ را لمس کرد ؟! آیا توپ را لمس کرد و بعد برخورد داشت ؟!
یه چندتا ازین کارشناس های خبره را بفرمائید بچه های ترول اینجا بیکار شدن یکم .
دوستان روی آوردن به نبش قبر . برید همون 4 گل همون سال رو ببینید بعد بگید چندتا گل کادوی داوری بود ؟! :n09: با همون روبن و ریبری !
باشگاه پورتو در پاسخ به لویس فیگو: به جز عشق به پول، وی در هیچ چیز نمونه نبوده است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ok=OxYwkgfI
پس از انتقادات اسطوره پرتغالی از پینتو دا کوستا رئیس باشگاه پورتو، این باشگاه به صحبتهای لویس فیگو پاسخ داد.
طرفداری- به گزارش AS، لویس فیگو اخیرا گفته بود که دلیل نرسیدن باشگاه پورتو پرتغال به جامهای مختلف در چند وقت اخیر به خاطر مدیریت خورخه نونو پینتو دا کوستا است. حالا باشگاه پورتو در بیانیه رسمی خود در مورد فیگو آورده است:
وقتی وی جوان بود می خواست با دو باشگاه یوونتوس و پارما به شکل همزمان قرارداد امضا کند و بعد از آن هم هواداران بارسلونا را با رفتنش به رئال مادرید غمگین کرد.
این بیانیه تند و تیز در ادامه آورده است که نمیخواهد بر این جنجال ها افزوده شود اما فیگو بهتر است بیشتر روزنامه بخواند تا بداند که خوزه سوکراتس، نخست وزیر سابق پرتغال که با وی رابطه نزدیکی داشته است به فساد متهم شده است. پورتو در آخر بیانیه خود تیر آخر را به سمت فیگو و کارنامهاش شلیک کرده است:
لوئیز فیگو بازیکن بسیار بزرگی در درون زمین بوده است اما شنیدن حرف های وی در مورد مسائل بیرون از زمین کمی عجیب است. وی هیچگاه نمونه هیچ صفت اخلاقی نبوده است به جز عشق بی انتهای خود به پول.
Sepp Blatter admits "hot and cold" balls used to fix draws
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اعتراف عجیب سپ بلاتر به تقلب: شاهد بودم که در قرعه کشی رقابت های اروپایی این اتفاق (استفاده از توپ های گرم و سرد) افتاد
آ اس مادرید
باید منتظر واکنش یوفا و طبعات حرفش بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.