مشاهده نسخه کامل
: عوارض ناس (برگ تنباکو)
Captain_America
12-04-2016, 22:08
سلام متاسفانه من هم یه مدتیه از وقتی سیگار رو ترک کردم از ناس کشمیری رو استفاده میکنم و یه سری عوارض برام داشته یکیش که تپش قلب که بعلت نیکوتین بالاش طبیعیه ولی یکی که اذیتم میکنه سست شدن و بیحالی و بی حوصلگی هستش. واسه جبران این حالتش از نوشابه های انرژی زا استفاده میکنم که اون هم باعث بیخوابیم شده. به نظرتون برگردم سمت سیگار یا روشی هست که اون حالت سست کنندگی رو بشه جبران کنه؟
Alireza SM
15-04-2016, 16:04
این کار میتونه مسمومیت های شدید حتی منجر به کوری و فلج مغزی و مرگ هم به دنبال داشته باشه. فراموش نکنین که نیکوتین اگر غیر صحیح به صورت اورال مصرف بشه از سمی ترین ماده ها هست
Captain_America
15-04-2016, 18:14
این کار میتونه مسمومیت های شدید حتی منجر به کوری و فلج مغزی و مرگ هم به دنبال داشته باشه. فراموش نکنین که نیکوتین اگر غیر صحیح به صورت اورال مصرف بشه از سمی ترین ماده ها هست
ممنون ولی این ماده و این طرز مصرف قدمت چند صد ساله داره خیلیا میشناسم بالای ده ها سال به صورت روزانه استفاده میکنند. تدریجی با بذاق دهان جذب میشه هر بار که استفاده میشه یک تا سه ساعت هم جواب میده.
Alireza SM
15-04-2016, 23:41
مسمومیت با تنباکو هم دقیقا همینقدر قدمت داره و خیلی ها با همین روش مسموم شدن.
teraktor2003
15-04-2016, 23:53
دوست عزیز حرف شما مثه اینه که بگی کراک خوب و کراک بد داریم! چیز بد بده! حالا شما دنبال توجیه ش هستین بدن خودتونه و صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
Captain_America
25-04-2016, 10:31
مسمومیت با تنباکو هم دقیقا همینقدر قدمت داره و خیلی ها با همین روش مسموم شدن.
دوست عزیز حرف شما مثه اینه که بگی کراک خوب و کراک بد داریم! چیز بد بده! حالا شما دنبال توجیه ش هستین بدن خودتونه و صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
یه مدت از ترس عوارضش مصرف نکردم خیلی وضع جسمیم بهتر شده بود تا اینکه دوباره رفیقمون اومد با خودش آورده بود هر چی از عوارضش گفتم به جلدش نرفت ما هم دوباره شروع کردیم با ایشون! لعنتی بدجوری کشش ایجاد میکنه.
Alireza SM
25-04-2016, 15:01
یه مدت از ترس عوارضش مصرف نکردم خیلی وضع جسمیم بهتر شده بود تا اینکه دوباره رفیقمون اومد با خودش آورده بود هر چی از عوارضش گفتم به جلدش نرفت ما هم دوباره شروع کردیم با ایشون! لعنتی بدجوری کشش ایجاد میکنه.
خودکرده را تدبیر نیست.
در آینده هم ممکنه یه رفیقی پیدا کنی که با خودش آمفتامین بیاره و هرچی از عوارضش بگی به جلدش نره...
Captain_America
14-03-2017, 16:48
سلام دوستان من دوباره این تاپیک رو بالا میارم ، من هنوز به این ماده وابستگی دارم و خیلی آثار مخربی روی من میزاره هر بار که استفاده میکنم ، سستی و خستگی و بی خوابی مثلا ، چکار باید کنم؟
اگه به دکتری چیزی دسترسی داری بگو کلونازپام برات تجویز کنه ، زاناکس از کلونازپام بهتره ولی بدن مقاوم میشه بهش ، اگه میخای یه روز در سال های بشی مثل های وب زاناکس بزن ، اگر نه کلونازپام .. کلونازپام طراحی انگلیسه یه کم زاغارت ه ولی زاناکس ساخت دانشمند های سوئد هست و خیلی نازه
فقط با کلو قهوه نزن که قفل میکنی بدجور چت میکنی !
سلام دوستان من دوباره این تاپیک رو بالا میارم ، من هنوز به این ماده وابستگی دارم و خیلی آثار مخربی روی من میزاره هر بار که استفاده میکنم ، سستی و خستگی و بی خوابی مثلا ، چکار باید کنم؟
از کمک های تخصصی استفاده کنید و به روانپزشک مراجعه کنید.
دارو های بسیار خوبی برای ترک نیکوتین و همچنین رفع سستی و خستگی داریم. ( بوپروپیون)
البته نه دارو هایی که دوست بالایی پیشنهاد فرمودن....
امیدوارم درک کرده باشید که ادامه مصرف ناس و نیکوتین نتیجه ای جز زوال ندارد.
brad pitt
16-03-2017, 21:35
ناس همونه که افغانیا مصرف میکنن ؟
Captain_America
17-03-2017, 08:26
اگه به دکتری چیزی دسترسی داری بگو کلونازپام برات تجویز کنه ، زاناکس از کلونازپام بهتره ولی بدن مقاوم میشه بهش ، اگه میخای یه روز در سال های بشی مثل های وب زاناکس بزن ، اگر نه کلونازپام .. کلونازپام طراحی انگلیسه یه کم زاغارت ه ولی زاناکس ساخت دانشمند های سوئد هست و خیلی نازه
فقط با کلو قهوه نزن که قفل میکنی بدجور چت میکنی !
سلام ، ممنون از راهنماییتون ولی حقیقتش من اهل قرص و مواد شیمیایی نیستم اصلا ، ترجیح میدم سنتی کار کنم.
از کمک های تخصصی استفاده کنید و به روانپزشک مراجعه کنید.
دارو های بسیار خوبی برای ترک نیکوتین و همچنین رفع سستی و خستگی داریم. ( بوپروپیون)
البته نه دارو هایی که دوست بالایی پیشنهاد فرمودن....
امیدوارم درک کرده باشید که ادامه مصرف ناس و نیکوتین نتیجه ای جز زوال ندارد.
خیلی ممنون ، بله دقیقا نتیجه ای بجز زوال نداره.
ناس همونه که افغانیا مصرف میکنن ؟
اون نسوار هست ، این مدل بیشتر هند و پاکستان مصرف میکنن ، ولی در کل همشون یه مرض هستند.
سلام متاسفانه من هم یه مدتیه از وقتی سیگار رو ترک کردم از ناس کشمیری رو استفاده میکنم و یه سری عوارض برام داشته یکیش که تپش قلب که بعلت نیکوتین بالاش طبیعیه ولی یکی که اذیتم میکنه سست شدن و بیحالی و بی حوصلگی هستش. واسه جبران این حالتش از نوشابه های انرژی زا استفاده میکنم که اون هم باعث بیخوابیم شده. به نظرتون برگردم سمت سیگار یا روشی هست که اون حالت سست کنندگی رو بشه جبران کنه؟
سلام
ما هم یه کارگر داریم همیشه ناس میزاره زیر زبونش ... ولی بعد از مصرف یه تک ده چرخ پر سیمان رو خالی می کنه ..
ناس یه جور نقش فعال کننده داره و یه چیزی مثل همون نوشابه انرژی زا می مونه . فقط باید بعد از مصرف به قدری انرژی مصرف کنید که عملا نیکوتینش مصرف بشه .
وگرنه اگه ازش استفاده کنید و بعدش هم بشینید یه گوشه که فقط باعث میشه خماریش رو بکشید و احساس صعف و بی حالی هم به این خاطره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.