مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد شبکه کردن
babakeyan
12-04-2016, 12:27
سلام
من یه ویندوز سرور دارم با 5 تا کلاینت که همگی به سوییچ وصل هستن
سیستم سرورم 2تا کارت شبکه داره مودم ADSL به کارت شبکه اول و اون یکی کارت شبکه رو بهش کابل زدم و خورده به سوویچ
سوالم اینکه که تنظیمات آی پی هر دو کارت رو چی بزارم که بتونم همه اینترنت دار کنم و از اونورم با ویندوز سرور همه رو مدیریت کنم (مدیریت از همه لحاظ)
13-04-2016, 01:22
سلام دوست عزیز
شما باید اول از توی کنترل پنل بیای توی قسمت تنظیمت کارت شبکه بعد از سمت چپ گزینه change adapter setting رو انتخاب کنی. بعد بیای هدو کارت شبکه رو با هم انتخاب کن و روی اون کلیک راست کن. بعد از کلیک راست گزینه bridge رو انتخاب کن وقتی این کار رو انجام دادی یه حالت کارت شبکه دیگه اضافه میشه بعد رو کارت شبکه بریج کلیک راست کن و براش یه ایپی بزار. البته باید بگم که باید ایپی که براش تعریف می کنی توی رنج ایپی مودم باشه. برای کلاینت ها هم هر ای پی که دوست داری بزار البته توی یه رنج و فقط گیت وی رو باید ای پی سرور بدی که وقتی اینترنت رو شیر میکنی بتونن از اینترنت استفاده کنن.
اینجا رو هم یه نگاه بندازی کارت رو راه میندازه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثال:
اگر ایپی مودم 192.168.1.1 باشه ای پی سیستم هات به قرار زیر میتونی تنظیم کنی.
ای پی کارت شبکه بریج سرور: 192.168.1.2
ایپی کلاینت ها: 192.168.1.3 تا 192.168.1.7
گیت وی تمام کلاینت ها باید بدی 192.168.1.2
دی ان اس هم بزار 192.168.1.1 و برای دومی هم بزار 4.2.2.4
اینترنت رو هم به اشتراک بزار .
برو حالشو ببر
tajrobenik
11-06-2016, 01:19
سلام
من یه ویندوز سرور دارم با 5 تا کلاینت که همگی به سوییچ وصل هستن
سیستم سرورم 2تا کارت شبکه داره مودم ADSL به کارت شبکه اول و اون یکی کارت شبکه رو بهش کابل زدم و خورده به سوویچ
سوالم اینکه که تنظیمات آی پی هر دو کارت رو چی بزارم که بتونم همه اینترنت دار کنم و از اونورم با ویندوز سرور همه رو مدیریت کنم (مدیریت از همه لحاظ)
شما اینترنت واسه سرور آوردی به ای دی اس ال.
خوب حالا چه مدیریتی می خوای روی کلاینت ها داشته باشی. طبق محدودیت و امکاناتی که می خوای ارائه بدی هر کدوم یک پروسه ی اجرایی دارن.
مثلا می خوای ای پی توسط سرور به کلاینت ها داده بشه که dhcp سرور رو فعال میکنی.
یا اگه بخوای مدیریت و گروپ پالیسی ها رو داشته باشی باید اکتیو دایرکتوری نصب کنی. و ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.