مشاهده نسخه کامل
: آپدیت ویندوز 7 به 8.1 یا 10 ؟/؟/؟
blue2006
11-04-2016, 20:20
با سلام
من روی لپ تاپم از ویندوز اورجینال استفاده می کنم
یه سوالی که دارم اینه که اگه بخوام ویندوز 8.1 یا 10 نصب کنم ، اولا امکانش هست ؟ یعنی مشکلی برام به وجود نمیاد ؟مشکل مثل این که ویندوز اورجینال هم از کفم بره و نشه رستور کردش :n31::n09::n10:
سوال دوم اگه می شه و مشکلی پیش نمیاد ، باید چطوری این کار رو بکنم ؟ یعنی ویندوز نصب کنم یا آپدیتش کنم ؟
NEED FOR PC
11-04-2016, 20:33
هیچ وقت این کار رو نکن
مگر اینکه گیمر حرفه ایی هستی
سلام
به نظر من که اگه ویندوز اورجینال دارید اینقدر ازش استفاده کنید تا خودش خراب بشه ...
ولی اگه از هفت خسته شدید فقط ویندوز 10 . چون ویندوز 8.1 و ویندوز 10 مثل یه سیب از وسط نصف شده هستند با این تفاوت که ویندوز 10 به روز تر هست و ومشکلات ویندوز 8 به کلی درونش رفع شده .:n26:
blue2006
11-04-2016, 20:53
خب چند تا مشکل اساسی دارم با این ویندوز
نسخه ویندوز 7 من حتیسرویس پک یک هم نیست و هر بار ریکاوری کردن باید کلی زمان و نت و ... برا آپدیت کردنش بزارم . برا این کار چی پیشنهاد می کنین ؟
CafeNet999
11-04-2016, 22:45
معمولا پشت لپ تاپ هایی که ویندوز اصل دارن یه شماره سریال واسه اکتیو کردن ویندوز هست
علاوه بر این با نرم افزارهایی شبیه نرم افزار زیر میتونی شماره سریال ویندوز اصلی که داری رو برداری تا برای نصب دفعه بعد مشکلی نباشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا 7 به 8.1 آپدیت نمیشه که شما میخواین تصمیم بگیرین ؛ آپدیت مجانی به 10 هم یه بازه زمانی محدود داشت که ممکنه تموم شده باشه الان ...
blue2006
12-04-2016, 08:10
ممنون از راهنمایی تونخب با صحبت های شما فعلا قید ویندوز ۱۰ رو زدمولی چندتا سوالاول این که اگه من اخرین نسخه ویندوز ۷ رو نصب کنم و با سریال پشت لپتاپ اکتیو کنم اتفاقی خاصی نمی افته؟بعد این که از کجا می شه نسخه مطمئن از ویندوز ۷ رو گیر اورد. منظور دستکاری نشده هست سوم هم این که به نظرتون همین نسخه ویندوز رو آپدیت کنم بهتره یا یه ویندوز جدید نصب کنمو اخر هم این که اگه یه نسخه دیگه از ویندوز رو نصب کنم امکان ریکاور کردن ویندوز هست؟
شما که ویندوز 7 تتون اورجینال هست اگه همه ی سرویس پک ها و آپدیت ها رو دانلود و اینستال کنید قاعدتا باید یه آیکن سفید اون پایین بیاد که به شما اجازه آپگرید به ویندوز 10 رو میده ، اگه مهلتش از طرف مایکروسافت تموم نشده باشه ، که من باید سرچ کنم خدمتتون بگم
بعدشم که ویندوز 10 نصب شد دیگه قاعدتا نباید احتیاجی به سریال پشت لپ تاپ باشه چون ویندوز 7 شما اکتیو شده و از همون سریال استفاده میکنه برای اکتیویشن ، رو دسک تپ من که این جوری بود
ویندوز 7 اورجینال هم که شما سوال کردید نباید گرون باشه مخصوصا اگه oem باشه
ویندوز 10 هم اگه بخاین بخرین باز oem اونقدر گرون نیست msdn خیلی گرونه
و بله ویندوز 10 به شما امکان ریکاور میده ، شیفت و ریست و بگیرین بعد برین تو گزینه ها هست اونجا
امیدوارم مسمر ثمر واقع شده باشم
blue2006
12-04-2016, 15:14
ممنون از راهنماییتون
خب یه مشکلی هست اونم اینه که باید بزارم همه آپدیت ها از اول دانلود و نصب بشن
یه چیزی مثل پک نرم افزاری هست که تمام آپدیت های ویندوز رو داشته باشه ؟ که نخوام بزارم خود ویندوز دانلود کنه
البته چند تا برنامه بودن که خودشون آپدیت ها رو از ماکروسافت دانلود می کردن ولی مشکلاتی از قبیل این که سرعت دانلودشون بسار پایین بود ، یا هنگام دانلود یک فایل رو به صورت مکرر و دفعات دانلود می کرد ، یا بعد از دانلود همه آپدیت ها وجود نداشت و برخی دیگه رو باید خود ویندوز دانلود و نصب می کرد و ....
اون برنامه ها مزاحم آپدیت به ویندوز 10 نیستند اونا 3rd party یا شخص ثالث هستن
چیزی که شما احتیاج دارین تا اون آیکن سفید ویندوز 10 رو notification bar بیاد آخرین سرویس پک و آخرین cumulative update هست دوست گرامی ؛ حالا اینکه اینا رو روی پک نرم افزاری ارئه کنند بعید میدونم راستش مگه اینکه آخرین سرویس پک ویندوز 7 رو بگیرین و کرک نکنین و از همون سریال پشت لپ تاپتون استفاده کنین برای اکتیو کردن بعد هم آپدیت کنین به ویندوز 10
یه کار دیگه هم که میتونین بکنین اینه که برین همین جاهایی که تبلیغ میکنن وای فای مجانی میدند تو تهران همونجا بشینید و همه ی اپدیتاتون رو تا اخر بکنین و ویندوز 10 رو هم دانلود کنین و کیفشو ببرین
سلام دوستان.من هم میخوام از 7 به 10 اپدیت کنم متاسفانه همش ارور 80070002 رو دزیافت میکنم.منتطر کمکتون هستم مرسی
عزیز چرا clean install نمیکنی؟
فرستاده شده از Redmi Note 3ِ من با Tapatalk
blue2006
19-04-2016, 08:53
با سلام
من ویندوزم رو آپئیت کردم . چندتا آپدیت که انجام شد . دیگه آپدیت نمی کنه و وقتی ویندوز رو سیت می کنم و داخل ویندوز آپدیت می رم با پیغام زیر مواجح می شم .
و وقتی روی گزینه چک آپدیت کلیک می کنم به این صورت می مونه
ممکنه کمک کنین که چطور می تونم اینو حل کنم ؟
یه سوال دیگه هم داشتم . به نظر شما همین ویندوز 7 رو داشته باشم بهتره یا ویندوز 10 نصب کنم . البته آپدیت به ویندوز 10 منظورمه
با سلام
من ویندوزم رو آپئیت کردم . چندتا آپدیت که انجام شد . دیگه آپدیت نمی کنه و وقتی ویندوز رو سیت می کنم و داخل ویندوز آپدیت می رم با پیغام زیر مواجح می شم .
و وقتی روی گزینه چک آپدیت کلیک می کنم به این صورت می مونه
ممکنه کمک کنین که چطور می تونم اینو حل کنم ؟
یه سوال دیگه هم داشتم . به نظر شما همین ویندوز 7 رو داشته باشم بهتره یا ویندوز 10 نصب کنم . البته آپدیت به ویندوز 10 منظورمه
10 که بهتره خوب ولی برای آپدیت ویندوز فعلیتون تنظیمات فایروالتون رو چک کنید
حل نشد با سیدی ویندوز آپدیت کنید
blue2006
24-04-2016, 17:38
با سلام
ببخشید یه راهنمایی فوری نیازمندم . خیلی خیلی فوریه
من برای حل یه مشکل باید یه ویندوز نصب کنم و چون ویندوز خودم اورجینال هست( ایمیج های روی لپتاپ )
موندم برای این که نمی دونم بعدا می تونم از ایمیج روی ویندوز جدید رستوران بگیرم یا نه؟
اگه جواب بله هست لطف کنین آموزشش رو هم بگین چطوری ؟
فقط فوری فوری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.