ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شوره زدن ابرو

faded
11-04-2016, 13:23
ابرو هام یک ماهی هست خیلی شوره میزنه و خیلی هم ریزش داره همراه با خارش
علتش چی میتونه باشه؟
درمانی داره؟ ایا ابروی افتاده دوباره درمیاد؟

Captain_America
13-04-2016, 16:29
دو سه شب پشت سر هم پماد بتامتازون بزنید.

Life24
14-04-2016, 18:59
ابرو هام یک ماهی هست خیلی شوره میزنه و خیلی هم ریزش داره همراه با خارش
علتش چی میتونه باشه؟
درمانی داره؟ ایا ابروی افتاده دوباره درمیاد؟

سلام
چند ساله هستی شما؟
درماتیت سبورئیک هست. مزمن
احتمالا شوره سر هم دارید و پوست جرب
شما باید تشریف ببرید متخصص پوست .
بسته به وضعیت شما، دارو تجویز میشه. که عموما پماد و لوسیون هست.
برخی اوقات برای روز ها یا هفته های اول درمان قوی تر می دهند تا برطرف بشه بعد درمان نگهدارنده
دنبال درمان قطعی نباشید. درمانش کنترلی هست.
مثلا به مرحله کنترل که رسیدی. یعنی ریزش و شوره بسیار کم شد و راضی بودید. بهتون میگن هفته ای 2 بار فلان لوسیون که عموما ترکیبی از ضد قارچ + کورتون هست استفاده باید کنید
همیشه هم باید تحت نظر متخصص بود. و مرتب اجرا کرد ، نسخه هاشون رو.

Ghaioom
02-05-2016, 00:11
سلام

من پوستم قارچ داشت تازه رفتم دکتر دو هفته ای دارم میزنم پماد ممادهاش رو. با شامپو کتوکونازول.

فک کنم در کل باید دو هفته استفاده کنم نه بیشتر. رو خود پماد که اینجوری نوشته. یادم نیس دکتر گفت چند هفته استفاده کنم!
اونم فک کنم میگفت دو سه هفته.

حالا خوب شده ولی سوالم اینه که تا سه هفته استفاده کنم این پمادارو یا الان دیگه قطع کنم؟ من شامپوی دیگه رو کی استفاده کنم؟ اینو کامل تموم کنم بعد شامپوی دیگه بزنم؟ چ شامپویی؟

Life24
02-05-2016, 10:47
سلام

من پوستم قارچ داشت تازه رفتم دکتر دو هفته ای دارم میزنم پماد ممادهاش رو. با شامپو کتوکونازول.

فک کنم در کل باید دو هفته استفاده کنم نه بیشتر. رو خود پماد که اینجوری نوشته. یادم نیس دکتر گفت چند هفته استفاده کنم!
اونم فک کنم میگفت دو سه هفته.

حالا خوب شده ولی سوالم اینه که تا سه هفته استفاده کنم این پمادارو یا الان دیگه قطع کنم؟ من شامپوی دیگه رو کی استفاده کنم؟ اینو کامل تموم کنم بعد شامپوی دیگه بزنم؟ چ شامپویی؟

سلام منظور از قارچ چیه?? کجای صورت ?? چند ساله هستید ?

Ghaioom
02-05-2016, 19:39
سلام منظور از قارچ چیه?? کجای صورت ?? چند ساله هستید ?
شوره قارچی دیگه. شوه ای که تنها با شامپو نمیره!
من ابروم. سرم. کناره های بینی ام . یکم سینه ام و پشتم. اینجاها سرایت کرده بود از بس نرفته بودم دکتر. الان خوب شده.
24 هستم.

Soroush-S
02-05-2016, 20:49
شوره قارچی دیگه. شوه ای که تنها با شامپو نمیره!
من ابروم. سرم. کناره های بینی ام . یکم سینه ام و پشتم. اینجاها سرایت کرده بود از بس نرفته بودم دکتر. الان خوب شده.
24 هستم.
واسه منم همینطوریه.دکتر رفتم ولی یه شامپو از زیر میزش درآورد گفت اینو بزن خوب میشی[emoji23] [emoji23] حالا میخوام ازدوباره برم دکتر . یمقدار ریش میزارم ریشم شوره میزنه[emoji23]

Sent From My XPERIA M4

Life24
03-05-2016, 18:28
برای ما که نزنیم عود میکند.
درمان نگهدارنده میخواهد. مصلا هفته ای 2 مرتبه. برای ما که این طوره.. چون مزمن هست
به خاطر چربی بالای پوست هم هست

Ghaioom
03-05-2016, 19:21
برای ما که نزنیم عود میکند.
درمان نگهدارنده میخواهد. مصلا هفته ای 2 مرتبه. برای ما که این طوره.. چون مزمن هست
به خاطر چربی بالای پوست هم هست

منم کوچیکتر بودم رفتم دکتر خوب شد ولی بعدا عود کرد دیگه نرفتم تااا الان خخخخ. خب داغون شده بودم همش خارش! تحمل کردما !هی میگفتم یه روز میرم طول کشید :د

مزمن چیه؟
خب من الان میخوام قطعش کنم فک کنم سه هفته داره میشه. ببینم چی میشه. عود کنه مام مثل مال تو انجام میدیم. شامپویی که الان تو خونه دارن استفاده میکنن استفاده کنم؟ یا کتوکونازولی که الان تموم نشده هنوز تمومش کنم بعد شامپو دیگه بزنم؟

یه پماد داروخانه درست کرده اون هنوز تموم نشده. بزارمش کنار خراب که نمیشه؟

این چیزایی که دکتر تجویز کرده همینجوری بریم دوباره از داروخونه بگیریم بدون دفترچه مثل همون قیمت خودش در میاد نه؟همونی که خریدیم.

دکتر قرص فلوکونازول 150 هم تجویز کرد. مشخصاتشو که تو نت دیدم عجیب بود گفتم با خودم چرا اینو داده ولی بازم استفاده کردم.

Life24
03-05-2016, 21:11
منم کوچیکتر بودم رفتم دکتر خوب شد ولی بعدا عود کرد دیگه نرفتم تااا الان خخخخ. خب داغون شده بودم همش خارش! تحمل کردما !هی میگفتم یه روز میرم طول کشید :د

مزمن چیه؟
خب من الان میخوام قطعش کنم فک کنم سه هفته داره میشه. ببینم چی میشه. عود کنه مام مثل مال تو انجام میدیم. شامپویی که الان تو خونه دارن استفاده میکنن استفاده کنم؟ یا کتوکونازولی که الان تموم نشده هنوز تمومش کنم بعد شامپو دیگه بزنم؟

یه پماد داروخانه درست کرده اون هنوز تموم نشده. بزارمش کنار خراب که نمیشه؟

این چیزایی که دکتر تجویز کرده همینجوری بریم دوباره از داروخونه بگیریم بدون دفترچه مثل همون قیمت خودش در میاد نه؟همونی که خریدیم.

دکتر قرص فلوکونازول 150 هم تجویز کرد. مشخصاتشو که تو نت دیدم عجیب بود گفتم با خودم چرا اینو داده ولی بازم استفاده کردم.

خیر . درمان نگهدارنده برای جلئوگیری از عدم عود، با درزمان اولیه فرق دارد. پس مجبور هستید مجدد به پزشک مراجعه کنید برای دریافت دارو و دستور ان برای دوز نگهدارندهع
مثلا فلوکونازول رو سری اول درمان میدن.
تعداد دفعات مصرف دارو در مرحله اولیه بیشتر است تا نگهدارنده