مشاهده نسخه کامل
: مشكل عجيب
با سلام
راهنمايي بفرماييد
من ويندوز كامپيوترم رو عوض كردم و مجدد 7 نصب كردم
حالا مشكلي كه دارم اينه بعضي از پوشه هاي موجود تو درايو ها و يا فلش رو بصورت فايل ناشناخته ميشناسه و يه تعداد فايل سيو مرورگر به اسم c++ تو پوشه ها اضافه كرده
دو بار درايو فرمت كردم و مجدد نصب ويندوز 7 نصب كردم نشد
ويندوز 8 نصب كردم نشد
با نود 32 و آپديت جديد سرچ كردم بازم جواب نداد
تكليف چيه؟ژ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Public Enemy
11-04-2016, 12:41
با توجه به رفتارش ظاهرا مخرب هستش . می تونید برای پاکسازی از ابزار های پاکسازی مثل kaspersky virus removal tool و malwarebytes کمک بگیرید . اگر این ابزارها نتونستن رفع آلودگی کنند به وسیله ی hijackthis از سیستمتون گزارش تهیه کنید و اینجا قرار دهید .
به عنوان نکته برای سریعتر شدن کارتون : می تونین به جای ابزارهای بالا ، ابزار herdprotect رو دانلود و اجرا کنید . این ابزار از موتور های اسکن زیادی استفاده می تونه شما رو در یافتن آلودگی و پاکسازی کمک کنه
با توجه به رفتارش ظاهرا مخرب هستش . می تونید برای پاکسازی از ابزار های پاکسازی مثل kaspersky virus removal tool و malwarebytes کمک بگیرید . اگر این ابزارها نتونستن رفع آلودگی کنند به وسیله ی hijackthis از سیستمتون گزارش تهیه کنید و اینجا قرار دهید .
به عنوان نکته برای سریعتر شدن کارتون : می تونین به جای ابزارهای بالا ، ابزار herdprotect رو دانلود و اجرا کنید . این ابزار از موتور های اسکن زیادی استفاده می تونه شما رو در یافتن آلودگی و پاکسازی کمک کنه
هرچیه از این فایل های ریکاور هست تو عکس ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم گزارش
گه ویروس که باید شناسایی بشه
من دیسک نجات کاسپرسکای آپدیت 14 فروردین آوردم بالا سیستم رو
کلا دوتا تروجان پیدا کرد که مشکل هم حل نشد
آیا الزام هست بعد دیسک نجات ویندوز عوض شه؟چون من عوض نکردم و اومدم تو ویندوز
فقط یه نکته جدید
حجم بعضی از پوشه ها و فولدر هم کم زده مثلا زده 100 کیلو
این نشون میده که فایل کلا خرابه یا ویروس نمیزاره که حجم واقعی رو نشون بده؟
جالبه که عکس ها هم نمیتونه باز کنه میگه کن نات اوپن
ولی فایل های اجرایی سالامه
.exe
Public Enemy
13-04-2016, 10:55
متاسفانه به سیستم دسترسی ندارم که فایل های شما رو بررسی کنم . اما با توجه به عکس های شما مخرب در هر پوشه سه تا فایل جدید میسازه که اسم recover دارند که ظاهرا leftover های مخرب هستند.
به گفته ی شما کسپر دو تا تروجان پیدا کرده . ممکنه مخرب حدف شده باشه اما leftover ها باقی مونده باشن . یه پوشه جدید بسازین ببینین مخرب توی پوشه جدیدی که ساختین هم این 3 تا فایل رو تولید می کنه ؟
متاسفانه به سیستم دسترسی ندارم که فایل های شما رو بررسی کنم . اما با توجه به عکس های شما مخرب در هر پوشه سه تا فایل جدید میسازه که اسم recover دارند که ظاهرا leftover های مخرب هستند.
به گفته ی شما کسپر دو تا تروجان پیدا کرده . ممکنه مخرب حدف شده باشه اما leftover ها باقی مونده باشن . یه پوشه جدید بسازین ببینین مخرب توی پوشه جدیدی که ساختین هم این 3 تا فایل رو تولید می کنه ؟
اتفاقا امتحان كردم .يه فولدر ساختم اما خالي بود و فايل جديد توش ايجاد نشد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.