مشاهده نسخه کامل
: ایران کجا میشه soylent تهیه کرد ؟
به گزارش گروه ترجمه سرویس علم و فناوری ایمنا رابرت راینهارت، مخترع ۲۵ ساله آمریکایی که فرآیند تهیه غذا را وقت گیر و پر هزینه می دانست به تازگی موفق به ابداع یک نوشیدنی جادویی به نام "Soylent" شده است. وی اعتقاد داشت بدن انسان به غذا نیاز ندارد، بلکه ترکیبات شیمیایی نیز می توانند نیاز انسان را رفع کنند، بنابراین در پی راهی بود تا جایگزینی برای وعده های غذایی پیدا کند. وی به مطالعه کتاب های مربوط به تغذیه و سلامت روی آورد و موفق به کشف ۳۵ ماده مغذی مورد نیاز برای زنده ماندن انسان شد. این نوشیدنی که در تهیه آن از هیچ گونه ترکیب میوه، سبزیجات و یا فرآورده های لبنی استفاده نشده است، نیاز روزانه بدن انسان به مواد غذایی را برطرف کرده و روش سوخت رسانی به بدن را تغییر می دهد. Soylent یک مایع نوشیدنی قهوه ای رنگ و غلیظ است که طعم شیرینی دارد و حاوی ۳۵ ماده غذایی است. راینهارت برای ابداع نوشیدنی جادویی ترکیبات مورد نیاز را به صورت اینترنتی سفارش داد و آنها را توسط مخلوط کن با یکدیگر ترکیب کرد. وی پس از آماده شدن ترکیب مورد نیاز برای مدت ۳۰ روز به غیر از نوشیدنی جادویی هیچ ماده غذایی دیگری مصرف نکرد.
دوستان راینهارت که تاثیر نوشیدنی را در زندگی و سلامت وی دیده بودند فروش همگانی این معجون را آغاز کردند. راینهارت در وبلاگ شخصی خود نوشته است: "اگر تمام مواد غذایی مورد نیاز بدن تامین شود انسان احساس گرسنگی نمی کند." وی در ادامه می گوید: "خوردن نوشیدنی جادویی باعث شده است تا من پوست روشن تر، تناسب اندام بهتر، دندان های سفید تر و موهای ضخیم تری پیدا کنم. من پس از خوردن Soylent احساس سیری می کنم و دیگر بوی غذاهای مورد علاقه ام من را تحت تاثیر قرار نمی دهد."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اخه میدونید.پدرم بخاطر سرطانی که داشت.معده نداره . وغذا زیاد نمیتونه بخوره .و همچنین بخاطر وسواسی که بخاطر سرطانش پیدا کرده.هر غذایی هم نمیخوره .
بخاطر همین لاغر و کم انرژی مونده.
تو این فکر بودم شاید این سویلنت بتونه بهش انرژی و وزن بده .
کسی نمیدونه از کجا میشه خریدش.چون تو سایت ها گشتم واسه فروش نداشتند
ببینید،ایشون که معده ندارند دلیل نمیشه بخوان اینقدر رژیم غذایی رو تغییر بدن؛تقریبا میشه گفت این افراد محدودیت زیادی در رژیم غذایی نیاز ندارند
اما در مورد ترسشون،باید باهاشون صحبت بشه؛کارسینوژن هایی که از راه مواد غذایی وارد بدن میشن،تنها یک مورد از صد ها عواملی هستند که باعث سرطان میشن هستند؛مهمترین عامل در ژنتیک و شانس خودشون هست و ترسشون بی مورده
Sent from my E5823 using Tapatalk
ایران نباشه خیلیا از وبسایت های معتبر جنس میارن
فرستاده شده از Redmi Note 3ِ من با Tapatalk
ببینید،ایشون که معده ندارند دلیل نمیشه بخوان اینقدر رژیم غذایی رو تغییر بدن؛تقریبا میشه گفت این افراد محدودیت زیادی در رژیم غذایی نیاز ندارند
اما در مورد ترسشون،باید باهاشون صحبت بشه؛کارسینوژن هایی که از راه مواد غذایی وارد بدن میشن،تنها یک مورد از صد ها عواملی هستند که باعث سرطان میشن هستند؛مهمترین عامل در ژنتیک و شانس خودشون هست و ترسشون بی مورده
نمیگم که محدودیت بشه.من اصلا کاری با سرطانش دارم.سرطانش تقریبا میشه گفت رفع شده
نگاه کنید.پدر من هر کاری کنه دیگه در روز بیش از 1200 کالری با غذاهای نرمال نمیتونه مصرف کنه.ولی ایشون بخاطر اینکه وزنشون برگرده باید روزی 3000 کالری مصرف کنه.
خوب به نظرت راهش این نیست غذاهای پر کالری با حجم کم مصرف کنه البته در کنار غذاهای معمولی ؟ مثل نمیشه 1500 کالری لازمش را همین طریق غذاهای معمولی که میخوره بدست بیاره و 1500 کالری دیگه اش را از طریق پودر پروتئین و سویلنت .
تو سایت های انجمن های این بیماری هم سر زدم.از کسی که تجربه این بیماری داشتند سوال پرسیدم .اینا گفتند علاوه بر مصرف غذاهای روزمره.مثلا روزی فلان میلی گرم پودر پروتئین مصرف میکردند .
نمیدونم منظورم را رسوندم یا نه.
منظور من اینه که وقتی پدرم نمیتونه 4 تا سیخ کباب را بخوره که به 2500 تا 3000 کالری در روز برسه.نمیشه بجاش از پودر های پروتئین یا همین سویلنت استفاده کرد.که دو لیوانش میتونه 1000 کالری بده ؟
نمیگم که محدودیت بشه.من اصلا کاری با سرطانش دارم.سرطانش تقریبا میشه گفت رفع شده
نگاه کنید.پدر من هر کاری کنه دیگه در روز بیش از 1200 کالری با غذاهای نرمال نمیتونه مصرف کنه.ولی ایشون بخاطر اینکه وزنشون برگرده باید روزی 3000 کالری مصرف کنه.
خوب به نظرت راهش این نیست غذاهای پر کالری با حجم کم مصرف کنه البته در کنار غذاهای معمولی ؟ مثل نمیشه 1500 کالری لازمش را همین طریق غذاهای معمولی که میخوره بدست بیاره و 1500 کالری دیگه اش را از طریق پودر پروتئین و سویلنت .
تو سایت های انجمن های این بیماری هم سر زدم.از کسی که تجربه این بیماری داشتند سوال پرسیدم .اینا گفتند علاوه بر مصرف غذاهای روزمره.مثلا روزی فلان میلی گرم پودر پروتئین مصرف میکردند .
نمیدونم منظورم را رسوندم یا نه.
منظور من اینه که وقتی پدرم نمیتونه 4 تا سیخ کباب را بخوره که به 2500 تا 3000 کالری در روز برسه.نمیشه بجاش از پودر های پروتئین یا همین سویلنت استفاده کرد.که دو لیوانش میتونه 1000 کالری بده ؟
انواع مکمل های غنی از پروتئین،که برای بیماران خاص استفاده میشن،در اغلب داروخانه ها موجود هستند
انواع مکمل های غنی از پروتئین،که برای بیماران خاص استفاده میشن،در اغلب داروخانه ها موجود هستند
میشه ازتون خواهشی بکنم.
اسم بهترین مکمل غنی از پروتئین برای بیماران خاص استفاده میشند را بگید
من الان برم داروخونه چی بگم.بگم مکمل غنی شده از پروتئین واسه بیماران خاص بده ؟
teraktor2003
28-04-2016, 02:12
عزیز جان این سایتشونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و فقط به کانادا و امریکا می فرستن ولی زده به زودی بقیه کشورها هم اضافه میشه که البته ایران جزوش نیس!!! به نظر من بهترین راه حل اینه که یکی رو تو امریکا پیدا کنی برات بخره و پست کنه ایران یا دبی! اینم از مملکت ماست!!! بطری ای بیش از 2 دلاره...البته یه سری سایت ها هم هستن کارشون واردات شخصی از امریکا و... است مثل سایت امازون ولی نمی دونم می تونن اینم برات بیارن یا نه خودت جویا شو...دو نوع پودری و نوشیدنی داره که برای ارسال پودری اصولا باید انتخاب کنین...
امیدوارم مشکل پدرتون به زودی حل شه:n16:
v protein و سایر محصولات مشابه
v protein و سایر محصولات مشابه
اگر سایت معتبر سراغ دارید که بشه خرید اینترنتی کرد لطفا پ خ بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.