مشاهده نسخه کامل
: گیج شدم VN7-592G N551VW N552VW G551VW
A_bolfaz_L
10-04-2016, 19:42
سلام به همه
یه لپتاپ واسه طراحی و برنامه نویسی و احتمال زیاد بازی میخواستم!
صفحه نمایش خیلی واسم مهمه، باتری تا حدودی، سخت افزارم که دیگه جای خود داره.
راستش k550jx هم واسه من کافیه! فقط پنل TFTش و بدنش... ؛ بگذریم! الان بین این چند مدل گیر کردم:
Acer Aspire V15 Nitro VN7-592G
3365000 تومن
6700HQ
960M 4G
8G DDR4
1T 5400rpm
IPS 15.6 FHD
SSD M.2 هم ساپورت میکنه! USB type-C gen 2 هم داره!
نسبت به قیمتش خیلی خوبه، فقط بدنش یکم ضعیفه، سرعت رمش 1600 هست، و بزرگترین ایرادش کلیدای کوچیک بالا و پایینه!
اینکه یه سری میگن acer خرابی نداره و جون سخته ولی خراب شد باید بندازیش دور! یه سریم میگن اصلا acer نخر، مین بردش آشغاله و... منو از این مدل دلسرد کرد...
ASUS N551VW - A
3789000 تومن
6700HQ
960M 4G
8G DDR4
1T 7200rpm + 128G SSD
IPS 15.6 4K
+ موس و کیف و ساب
اینم خیلی خوبه! بزرگترین مشکلش واسه من گارانتیش بازرگانی مهره که سوابق درخشانی نداره! و بعد از اون اینکه M.2 واسه SSD نداره.
*** دوستان یه نفر این مدلو 3500000 بهم میده، لپتاپو دیدم کاملا نو حتی لیبل باتری هم باز نشده و روشنم نشده! گویا هدیه واسه خواهرش گرفته بوده و خواهرش میخواسته مک بوک بخره و خواسته بفروشه 4 تومن خریده بودن چون دیدن 200 تومن قیمتش افتاده گفتن زیر قیمت بدن؛ نمیدونم! حدود 300 کمتره قیمتش و به نظرم این قیمت واقعی نوشه! فقط یه کوچولو نوار پایین نمایشگر بلند شده بود یعنی به صفحه نمایش نچسبیده بود که واسم مهم نیس! خیلی میخوام بخرمش به هرکی میگم میگه ریسک نکن نو بگیر بخوام نو بیگرم که صرفه با اینه که 200 بیشتر بدم n552vw یا g551vw بگیرم! حرفشون واسم مهم نیس مهم اینه که اگه مشکلی داشته باشه بعدا معلوم بشه من میمونم گارانتی محترم!
ASUS N552VW - A
4100000 تومن
6700HQ
960M 4G GDDR5
12G DDR4
2T 5400rpm + 128G SSD
IPS 15.6 4K
+ موس و کیف
جالبه! دوسش دارم! طراحیش بهتر و باریکتر از n551 نشون میده، صفحه نمایشش رنگای بیشتری نسبت به n551 نشون میده که واسه طراحی خیلی خوبه، M.2 ساپورت میکنه، USB t-C gen 1 داره که البته تبلیغاتیه و فرقی با USB 3 نداره چون gen 1 هست.
مشکلم باهاش باتریشه 3200ma واسه 15.6 اینچ 4K؟ البته بازم عمر باتریش بد نیست ولی از n551 تا حدود زیادی ضعیفتره. همینطور مطمئنم بخرم 2 ماه دیگه 300 تومن اروزنتر میشه مث تمام مدلای دیگه از جمله n551.ASUS
G551VW - B
4170000 تومن
6700HQ
960M 4G GDDR5
12G DDR4
1T 7200rpm + 128G SSD
IPS 15.6 4K
+ موس گیمینگ! هدست گیمینگ! و کوله پشتی
لوازم همراهش آدمو وسوسه خریدش میکنه!
مشکلم باهاش: تو این قیمت M.2 نداره. USB t-C نداره که زیادم مهم نیس، و مهمتر از همه رنگبندیش مخصوصا کیبوردش بدون بک لایت بعد از یه مدت خسته کننده میشه و بدنش زیاد لک میشه که اینم شاید قابل چشمپوشی باشه. و همینطور قیمتش که وقتی gl552vw بیاد افت زیادی میکنه!
MSI هم لپتاپای جالبی داره ولی مشکل همشون داغ شدن مسخره و باتری خیلی ضعیفشونه.
خیلی سخت پسند و مزخرفم میدونم ولی واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم همینجوری که میبینین از 3300 تا 4200 تو لیستمه!!!
خواهش میکنم کمکم کنین!!!
سمت ام اس ای نرید
پیشنهاد من :
G551VW - B
من خودم بعد از تحقیق زیاد n551vw رو سفارش دادم و تا دو روز دیگه دستم میرسه. فکر نکنم 8 گیگ رم هم کم باشه خصوصا که ddr4 هستش . در اینده هم به احتمال زیاد میتونم یه رم 8 دیگه واسش بخرم اونم اگه لازم باشه که سر جمع میشه 16 گیگ. این مدل هم قیمتش مناسبه و هم کیفیت عالی و باطریش در حد گیمینگه. هاردش هم که نگو هم ssd داره و هم یک ترابایت با 7200 دور که خیلی عالیه.
حالا اختیار با خودتونه.
من برسه دستم حتما نظرم رو مینویسم.
amir_t6262
11-04-2016, 09:10
n552 را برای یکی از دوستان گرفتم. باتریش کمی ضعیف است. زیاد نباید روی باتریش حساب کنی.
اگر اون دوستت مطمئن است، بنظرم همان N551 را ازش بگیر. اگر دستگاه در ابتدا مشکلی نداشته باشد، (مثلا پیکسل سوخته و ...) بعدا مشکل خاصی برایش پیش نخواهد آمد.
ولی اگر نو میخواهی بگیری، سراغ n552 برو.
A_bolfaz_L
11-04-2016, 17:44
من خودم بعد از تحقیق زیاد n551vw رو سفارش دادم و تا دو روز دیگه دستم میرسه. فکر نکنم 8 گیگ رم هم کم باشه خصوصا که ddr4 هستش . در اینده هم به احتمال زیاد میتونم یه رم 8 دیگه واسش بخرم اونم اگه لازم باشه که سر جمع میشه 16 گیگ. این مدل هم قیمتش مناسبه و هم کیفیت عالی و باطریش در حد گیمینگه. هاردش هم که نگو هم ssd داره و هم یک ترابایت با 7200 دور که خیلی عالیه.
حالا اختیار با خودتونه.
مرسی ممنون میشم
منم رم 8 واسم کافیه!
از دیجیکالا گرفتین؟!
n552 را برای یکی از دوستان گرفتم. باتریش کمی ضعیف است. زیاد نباید روی باتریش حساب کنی.
اگر اون دوستت مطمئن است، بنظرم همان N551 را ازش بگیر. اگر دستگاه در ابتدا مشکلی نداشته باشد، (مثلا پیکسل سوخته و ...) بعدا مشکل خاصی برایش پیش نخواهد آمد.
مشکلم اینه که دوستم نیس آگهیشو اتفاقی تو دیوار دیدم!
همه ی لپتاپای تقریبا رده بالای بازار نسبت به 3 ماه پیش 200-300 تومن ارزونتر شدن نمیدونم چرا n552 بعد از دو ماه تقریبا افت قیمت نداشته :n03:
A_bolfaz_L
11-04-2016, 18:05
سمت ام اس ای نرید
پیشنهاد من :
G551VW - B
سلام میخواستم پیام خصوصی بدم نذاشت!
ممکنه با برنامه HWInfo تست کنید شاید G551VW هم پورت M.2 داشته باشه؟! خیلی حیفم میاد ازش بگذرم بخاطر SSD!
تو سایتا چیزی پیدا نکردم چون دیدم سری 551 کلا نداشتن حتما اینم نداره! حالا هیچی غیر ممکن نیست اگه براتون مقدوره یه تست بکنین!
سلام میخواستم پیام خصوصی بدم نذاشت!
ممکنه با برنامه HWInfo تست کنید شاید G551VW هم پورت M.2 داشته باشه؟! خیلی حیفم میاد ازش بگذرم بخاطر SSD!
تو سایتا چیزی پیدا نکردم چون دیدم سری 551 کلا نداشتن حتما اینم نداره! حالا هیچی غیر ممکن نیست اگه براتون مقدوره یه تست بکنین!
n552 باتریش شدیدا ضعیفه و دو تا ازدوستای من گرفتن با اینکه گرافیک رو اپدیت کردن ولی صفحه نمایششون پرش داره
ایمیل بنده :
earn1sec @ gmail
amir_t6262
12-04-2016, 08:08
مرسی ممنون میشم
منم رم 8 واسم کافیه!
از دیجیکالا گرفتین؟!
مشکلم اینه که دوستم نیس آگهیشو اتفاقی تو دیوار دیدم!
همه ی لپتاپای تقریبا رده بالای بازار نسبت به 3 ماه پیش 200-300 تومن ارزونتر شدن نمیدونم چرا n552 بعد از دو ماه تقریبا افت قیمت نداشته :n03:
افت قیمت N552 همان ابتدای ورودش رخ داد و حدود 300 هزار تومان قیمتش کاهش پیدا کرد.
amir_t6262
12-04-2016, 08:11
n552 باتریش شدیدا ضعیفه و دو تا ازدوستای من گرفتن با اینکه گرافیک رو اپدیت کردن ولی صفحه نمایششون پرش داره
ایمیل بنده :
earn1sec @ gmail
کدام مدل n552 ؟ صفحه 4K یا Touch؟
من که قبل از عید برای دوستم مدل 4k را گرفتم و گرافیکش را هم آپدیت کردیم و نه در رزولوشن Full HD و نه در 4K هیچ پرشی ندارد.
شما بررسی کنید شاید لپ تاپ دوست شما خراب است و باید تعویض شود.
کدام مدل n552 ؟ صفحه 4K یا Touch؟
من که قبل از عید برای دوستم مدل 4k را گرفتم و گرافیکش را هم آپدیت کردیم و نه در رزولوشن Full HD و نه در 4K هیچ پرشی ندارد.
شما بررسی کنید شاید لپ تاپ دوست شما خراب است و باید تعویض شود.
همین مدل 4ک رو گرفتن
روی مشاهده فیلم یا چت تصویری بعد 30-40 دقیقا تصویر میپره و ارور گرافیک میگیرن
خودم واسشون چندین بار اپدیت کردم هم درایور اینتل 530 و هم nvidia رو
ولی فرقی نکرده
amir_t6262
13-04-2016, 08:40
همین مدل 4ک رو گرفتن
روی مشاهده فیلم یا چت تصویری بعد 30-40 دقیقا تصویر میپره و ارور گرافیک میگیرن
خودم واسشون چندین بار اپدیت کردم هم درایور اینتل 530 و هم nvidia رو
ولی فرقی نکرده
سلام.
پس دستگاه دوستت ایراد دارد. پیگیر گارانتی اش باشید.
lvl@ster
13-04-2016, 13:25
من حدودا یک هفته یا 10 روزی میشه Asus n552 vw-A همونی که 4k هست را گرفتم . سه روز درگیر نصب ویندوز و برنامه ها بودم . هی ویندوز میزدم پاک میکردم و دوباره از اول . دلیلش هم همین فلش زدن (پرپر شدن ، سو سو شدن )صفحه نمایش و پر پر زدن مونیتور بود
خیلی ناراحت بودم فکر میکردم مشکل سخت افزاری دارد . وقتی از Device manager گرافیک intel را disable میکردم مشکل حل میشد . احساس کردم کارت گرافیک intel مشکل داره . مشکل پر پر شدن مانیتوز زمانی اتفاق می افتاد که ویندوز را زدم تمام شده و تمامی نرم افزار ها را نصب کردم و بعد از یک بار ریستارت می دیدم داره پرپر میزنه
بالاخره رفتم سایت intel.com در انجمن مربوطه خواستم تاپیک بزنم . دیدم قبلا یکی از ایرانی های عزیز اونجا تاپیک زده و دقیقا همین مشکل را گفته
دیدم طرف توی تاپیک نوشته بعد از نصب Visual Studio 2015 این اتفاق می افتد . همون جا متوجه شدم مشکل منم از اونجا ناشی میشه . چون بعد از نصب ویژوال استدیو 2015 دقیقا این اتفاقات برای منم می افتاد
در ادامه ی تاپیک نوشته بود که مشکل بخاطر runtime های VC++ هست که ویژوال استدیو نصب می کنه و با درایور اینتل به مشکل بر میخوره
بخاطر همین مساله من از خیر Visual Studio 2015 گذشتم و نسخه ی 2012 را نصب کردم و چند روزی هم از این مساله میگذرد . حتی یدونه هم مشکل نداشتم
لب تاپ فوق العاده قدرتمند برای کارهای سنگین و پردازشی و گرافیکی هست بسیار راضی هستم
اگر برای شما هم مشکل پر پر شدن مانیتور اتفاق افتاد صد در صد بدونید که یه چیزی نصب کردید که با کارت گرافیک اینتل به مشکل خورده و باعث این مسائل شده است
در ضمن باتری دستگاه هم خوب جواب میدهد و راضی کننده است . اما ملاک من همیشه بروز بدون دستگاه و توان پردازشی ان در کارهای سنگین هست . باتری مهم نیست . باتری معیار خوبی برای مقایسه نیست
lvl@ster
13-04-2016, 14:01
سلام به همه
یه لپتاپ واسه طراحی و برنامه نویسی و احتمال زیاد بازی میخواستم!
صفحه نمایش خیلی واسم مهمه، باتری تا حدودی، سخت افزارم که دیگه جای خود داره.
راستش k550jx هم واسه من کافیه! فقط پنل TFTش و بدنش... ؛ بگذریم! الان بین این چند مدل گیر کردم:
k550jx اصلا و ابدا نگیر . اشغال به تمام معنی هست . یعنی پولتو انداختی دور . باور نمی کنی بخر بعدش میفهمی (کلا اگر بخوای asus بگیری اگر دیدی توی نام مدل J داره نگیر . همشون مشکل دارن . سری N تکمیل شده و بهینه شده و رفع مشکل شده ی سری J هستند)
Acer Aspire V15 Nitro VN7-592G
3365000 تومن
6700HQ
960M 4G
8G DDR4
1T 5400rpm
IPS 15.6 FHD
SSD M.2 هم ساپورت میکنه! USB type-C gen 2 هم داره!
مدل بسیار خوبی هست به شرطی که حتما SSD روش داشته باشه وگرنه سرعت افتضاح و خیلی کندی خواهد داشت . طوری که پشیمون میشی از خریدش
ASUS N551VW - A
3789000 تومن
6700HQ
960M 4G
8G DDR4
1T 7200rpm + 128G SSD
IPS 15.6 4K
+ موس و کیف و ساب
لب تاپ بسیار خوبی هست اما چون ssd از نوع m2 نیست و از همه مهمتر use type c نداره نخر . عزیز این همه میخوای پول بدی 400 تومن این ور اون ور بشه مهم نیست عوش اینده را ببین این مدل قابل ارتقا نیست . usb type c هم سعی کن این همه پول میدی حتما داشته باشه دلیلشو اخر کار میگم
ASUS N552VW - A
4100000 تومن
6700HQ
960M 4G GDDR5
12G DDR4
2T 5400rpm + 128G SSD
IPS 15.6 4K
+ موس و کیف
من این مدل را دارم بهترین لب تاپ در رنج خودش هست USB t-C از نوع gen 2 هست . باتری هم 48000 mWh هست . بهترین گزینه برای خرید هست
G551VW - B
4170000 تومن
6700HQ
960M 4G GDDR5
12G DDR4
1T 7200rpm + 128G SSD
IPS 15.6 4K
+ موس گیمینگ! هدست گیمینگ! و کوله پشتی
این لب تاپ هم خوبه ولی به درد افراد متخصص نمیخوره به درد گیمر ها میخوره . m2 نداره usb type c نداره . قیافش خیلی ضایع هست ادم زود ازش خسته میشه . همه چی قرمز هست مثل اسباب بازی بچه هست . معمولا اونایی که فقط میخوان بازی کنن اطلاعات چندانی در رابطه با کامپیوتر و ... ندارن . پس این لب تاپ به درد متخصصین نمیخوره
حالا نکته ای که باید در مورد usb type c باید بدونید
شماهر لپ تاپی بگیرید و تا اخر ارتقاش بدید و اونو به 32 GB رم DDR4 مجهز کنید ولی اطمینان داشته باشید که کارت گرافیکشو نمیتونین ارتقا بدید و باید باهاش بسازید . ولی این لپ تاپ میتونه توسط USB C به یک عدد PCIe box اکسترنال مجهز بشه که هر کارت گرافیکی رو ساپورت میکنه مثلا حداکثر 3 تا titanx رو با هم به صورت sli و بعد با thunderbolt 3 به لپ تاپ متصل میشه . اینی که گفتم با وجود اینکه چندین ساله وجود داره ولی تو ایران نیومده شما میتونید برید و توی سایت امازون کلمه pcie box رو جستجو و نتایج رومشاهده کنید . و حالا با این لپ تاپ شما میتونید یه کامپیوتر ورک استیشن فوق قوی داشته باشید اونم به صورت قابل حمل !!!
A_bolfaz_L
13-04-2016, 17:22
دوستان نمیدونم چجوری از همتون تشکر کنم
منظورم اینه که واقعا نمیدونم چجوری تشکر کنم!!! این دکمه ی تشکر که استفاده میکنین کجاس؟!
ولی دور از شوخی واقعا دمتون گرم تو چنتا انجمن تخصصی سخت افزار همین متنو کپی پیست کردم یک چارم اینجاهم جواب نگرفتم؛ دم همتون گرم بخاطر اطلاعاتو تجربه هاتون که اینجا نوشتین.
هنوزم aspire v15 و n551vw رو تو نظر دارم ولی خوب الان خیلی مصمم که N552VW رو بگیرم که متأسفانه دیروز دیـ...کالا موجودش کرد با 200 تومن افزایش قیمت! البته چیز خاصی نیس تو بازار ما زیاد پیش میاد! یه بخش از پولمم وامه که یه مشکل کوچیک پیش اومد این هفته بهم ندادن! (تأیید ضامنو اینا) :n30:
به نظر میاد اون هفته دیگه میدن بهم که احتمالا N552VW هم به قیمت اولش یا پایینتر چه بهتر برگرده منم بخرم! :n20:
البته بازم اگه از این دانشتون مارم مستفیض (!) کنین خیلی لطف میکنین;)
پیشنهاد من G551VW - B هستش کولینگ و باتری قوی + کوله + هدست + موس
باتری ASUS N552VW - A واقعا ضعیفه ، خود فروشنده هام همگی میگن ، مشکل پرش هم روی بیشتر نرم افزارهای که
VC++ نیاز دارن پیش میاد
lvl@ster
15-04-2016, 00:21
باتری ASUS N552VW - A واقعا ضعیفه ، خود فروشنده هام همگی میگن ، مشکل پرش هم روی بیشتر نرم افزارهای که
VC++ نیاز دارن
پیش میاد
این مدل هم واقعا عالی هست دقیقا مدل A هست ولی با کانفیگ کمی متفاوت . ولی صفحه ی 4K یه چیز دیگه است . دو برابر FHD را تصور کن ببین چی میشه. من خودم بین مدل A و B گیر کرده بودم . بالاخره A را خریدم چون رم و ... قابل ارتقا هست ولی مانیتور نه !!!
amir_t6262
15-04-2016, 13:57
VC++ نیاز دارن
پیش میاد
اون مشکل پرش، با توجه به اینکه نرم افزاری است، مسلما به زودی در آپدیت های جدید کارت گرافیک حل خواهد شد.
در مورد سری G، هم من فکر میکنم اگر کسی دنبال سری گیمینگ باشد، صبر کند و Asus GL552 را بخرد، بهتر باشد.
باتری N552 هم بله ضعیف است ولی برای کار عادی تا حدود 3 ساعت دوام می آورد.
- - - Updated - - -
VC++ نیاز دارن
پیش میاد
اون مشکل پرش، با توجه به اینکه نرم افزاری است، مسلما به زودی در آپدیت های جدید کارت گرافیک حل خواهد شد.
در مورد سری G، هم من فکر میکنم اگر کسی دنبال سری گیمینگ باشد، صبر کند و Asus GL552 را بخرد، بهتر باشد.
باتری N552 هم بله ضعیف است ولی برای کار عادی تا حدود 3 ساعت دوام می آورد.
King Tanha
15-04-2016, 22:16
این مدل هم واقعا عالی هست دقیقا مدل A هست ولی با کانفیگ کمی متفاوت . ولی صفحه ی 4K یه چیز دیگه است . دو برابر FHD را تصور کن ببین چی میشه. من خودم بین مدل A و B گیر کرده بودم . بالاخره A را خریدم چون رم و ... قابل ارتقا هست ولی مانیتور نه !!!
سلام.من مدلn551vw گرفتم روی تمام بازیها تصویر همش می پره و گیر میکنه در صورتی برای بازی تعریف میکنم با گرافیک جیفورس بازی رو اجرا کنه ولی بازم می پره.مشکل از کجاست؟ممنون کمکم کنید ایراد سخن افزاری هست؟گرافیک هم اپدیت کردم جیفورس رو ولی نشد که نشد
lvl@ster
16-04-2016, 07:20
سلام.من مدلn551vw گرفتم روی تمام بازیها تصویر همش می پره و گیر میکنه در صورتی برای بازی تعریف میکنم با گرافیک جیفورس بازی رو اجرا کنه ولی بازم می پره.مشکل از کجاست؟ممنون کمکم کنید ایراد سخن افزاری هست؟گرافیک هم اپدیت کردم جیفورس رو ولی نشد که نشد
کدوم بازی را باهاش بازی می کنی ؟ در حالت عادی مشکلی نداره که ؟؟؟؟
دایرکت ایکس نسخه ی 11 را دانلود کن .و نصب کن .
تنظیمات گرافیک بازی را بیار پایین دوباره بازی کن ببین بازم میشه
انتی ویروس موقع بازی غیر فعال باشد
یه احتمال دیگه هست که درایور را درست نصب نکردی
من درایور intel را از داخل سی دی درایور خود لب تاپ نصب می کنم ولی nvidia را از اینترنت اخرین نسخه را دانلود و نصب می کنم.
King Tanha
16-04-2016, 11:34
کدوم بازی را باهاش بازی می کنی ؟ در حالت عادی مشکلی نداره که ؟؟؟؟
دایرکت ایکس نسخه ی 11 را دانلود کن .و نصب کن .
تنظیمات گرافیک بازی را بیار پایین دوباره بازی کن ببین بازم میشه
انتی ویروس موقع بازی غیر فعال باشد
یه احتمال دیگه هست که درایور را درست نصب نکردی
من درایور intel را از داخل سی دی درایور خود لب تاپ نصب می کنم ولی nvidia را از اینترنت اخرین نسخه را دانلود و نصب می کنم.
من روی need for speed rivals و pes 2016 تست کردم
لینک دانلود از دایرکت ایکس 11 داری برام بزاری؟
تنظیمات اصلی رو دست میزنم کلا اجرا نمیشه
انتی ویروس موقع بازی فعال بود
درایور ها رو از روی سی دی نصب کردم و جیفورس رو نسخه جدید زدم
شما هم از مدل لب تاب من دارید؟
King Tanha
16-04-2016, 12:16
چه جوری باید گرافیک اینتر رو از توی دیوایس منیجر غیر فعال کنم؟
amir_t6262
16-04-2016, 12:39
لینک دانلود direct x
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای غیرفعال کردن intel هم میتوانی از device manager گزینه Display adaptor و بعد روی گزینه intel کلیک راست کنی و گزینه Disable را بزنی.
البته خود لپ تاپ باید بصورت خودکار، موقع بازی و ... از گرافیک قوی تر استفاده کند.
نکته مهم این است که هنگام بازی لپ تاپ به برق باشد و ضمنا در تنظیمات power گزینه High performance را انتخاب کنی.
King Tanha
16-04-2016, 21:26
لینک دانلود direct x
برای غیرفعال کردن intel هم میتوانی از device manager گزینه Display adaptor و بعد روی گزینه intel کلیک راست کنی و گزینه Disable را بزنی.
البته خود لپ تاپ باید بصورت خودکار، موقع بازی و ... از گرافیک قوی تر استفاده کند.
نکته مهم این است که هنگام بازی لپ تاپ به برق باشد و ضمنا در تنظیمات power گزینه High performance را انتخاب کنی.
همه کار کردم نشد حالا یا از صفحه نمایش هست یا گرافیک یا درایور
حالا گفته از مشکلش فیلم بگیر بریز داخلش فردا با پک کامل بیار عوضش میکنند؟من چهارشنبه شب گرفتم پنج شنبه صبح بهش خبر دادم
lvl@ster
17-04-2016, 01:15
اگر در حالت عادی پرش نداشته باشد . مشکلی ندارد
- - - Updated - - -
King Tanha
17-04-2016, 09:14
- - - Updated - - -
در حالت عادی اصلا پرش ندارد فقط تو بازیها پرش دار میشه و هنگ میکنه
King Tanha
17-04-2016, 11:41
امروز بردمش گارانتی گفت تست میکنیم ممکنه از درایور باشه که فقط ما داریم میزنیم اگر از درایور نبود چون کمتر از یک هفته هست گرفتید تعویض میکنیم فردا قراره خبر بگیرم
nemesise
18-04-2016, 15:19
سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان
منم قصد خرید N551vw رو دارم که بنظرم تو این رنج از بقیه بهتره.
ولی متأسفانه موجودی همه فروشگاها تموم شده!
جایی سراغ دارین که موجود داشته باشه؟
مدل n552vx بنظر من نمیرزه با این قیمت
گرافیکش درحد لپتاپای 2.5 میلیونی هست (v502ux)، باطریشم که دیگه نیاز به گفتن نداره.
دوستان نظرتون درباره N501vw چیه؟ دستگاه خوبیه بنظر.
کانفیگی ازش هست که تاچ نباشه؟ من هرچی گشتم نبود!
amir_t6262
18-04-2016, 20:20
سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان
منم قصد خرید N551vw رو دارم که بنظرم تو این رنج از بقیه بهتره.
ولی متأسفانه موجودی همه فروشگاها تموم شده!
جایی سراغ دارین که موجود داشته باشه؟
مدل n552vx بنظر من نمیرزه با این قیمت
گرافیکش درحد لپتاپای 2.5 میلیونی هست (v502ux)، باطریشم که دیگه نیاز به گفتن نداره.
دوستان نظرتون درباره N501vw چیه؟ دستگاه خوبیه بنظر.
کانفیگی ازش هست که تاچ نباشه؟ من هرچی گشتم نبود!
سایت asusiran را دیدین؟ فکر کنم هنوز موجودی داشته باشد.
در مورد N501vw هم اگر اینقدر میخواهید خرج کنید، بنظرم همان N552 VW را بگیرید و بیخود پول ویندوز اریجینال و صفحه تاچ ندهید.
فقط در خصوص باتری نمیدانم که 552 ضعیفتر است نسبت به 501 یا نه؟
ضمن اینکه من هم فقط 501 تاچ دیدم.
King Tanha
19-04-2016, 14:23
سلام.دوستان من امروز رفتم گارانتی اوازنگ برای لب تابم گفتند تست کردیم مشکل داشته درخواست تعویض دادیم منتظریم ازسوی تایید کنه.دوستان حالا قابل اطمینان هست که تعویض لب تاب انجام بشه؟کسی تا به حال این جور موردی رو دیده بودن؟ممنون منو از شک در بیارید خیلی نگرانم
amir_t6262
20-04-2016, 11:48
من یک بار تبلت ایسوس گرفته بودم با گارانتی آواژنگ که سر یک ماه نشده خراب شد. بردم گارانتی، اول گفتند تعمیرش میکنیم، بعد از مدتی گفتند قعطه اش نیست و قابلیت تعمیر ندارد و حالا یا پولش را بگیر یا صبر کن آن مدل خاص را وارد کنند و عوض کنند.
من هم بی خیال مدل جدید شدم و پولش را گرفتم و رفتم تبلت LG گرفتم.
شما هم پیگیر باش. ببین اگر عوض کردند، لپ تاپ نو و سالم تحویل بگیر. اگر شک کردی به نو بودن یا تعمیری بودن لپ تاپی که بهت میدهند، سعی کن راضی شون کنی که پولش را بدهند.
sarah-sh
20-04-2016, 14:39
سلام
من این لپ تاپ رو برای نصب visual studio 2015 می خوام ولی اینطور که دوستان گفتن اگه نصبش کنیم در صفحه نمایس پرش ایجاد می شه به خاطر vc++ خوب به نظر شما باید چیکار کنم امکان داره شما ببینید در سایت های انگلیسی زبان یه همچین مشکلی واقعا وجود داره؟ و اگه وجود داره می شه روی آپدیت حساب کرد؟
amir_t6262
20-04-2016, 18:24
سلام
من این لپ تاپ رو برای نصب visual studio 2015 می خوام ولی اینطور که دوستان گفتن اگه نصبش کنیم در صفحه نمایس پرش ایجاد می شه به خاطر vc++ خوب به نظر شما باید چیکار کنم امکان داره شما ببینید در سایت های انگلیسی زبان یه همچین مشکلی واقعا وجود داره؟ و اگه وجود داره می شه روی آپدیت حساب کرد؟
راهکارش که در حال حاضر این است که از کارت گرافیک nvidia برای اجرای برنامه استفاده کنی:
من فقط در یک سایت دیدم که به این موضوع اشاره شده و همین راهکار بالا را پیشنهاد داده بودند.
sarah-sh
20-04-2016, 18:51
من حدودا یک هفته یا 10 روزی میشه Asus n552 vw-A همونی که 4k هست را گرفتم . سه روز درگیر نصب ویندوز و برنامه ها بودم . هی ویندوز میزدم پاک میکردم و دوباره از اول . دلیلش هم همین فلش زدن (پرپر شدن ، سو سو شدن )صفحه نمایش و پر پر زدن مونیتور بود
خیلی ناراحت بودم فکر میکردم مشکل سخت افزاری دارد . وقتی از Device manager گرافیک intel را disable میکردم مشکل حل میشد . احساس کردم کارت گرافیک intel مشکل داره . مشکل پر پر شدن مانیتوز زمانی اتفاق می افتاد که ویندوز را زدم تمام شده و تمامی نرم افزار ها را نصب کردم و بعد از یک بار ریستارت می دیدم داره پرپر میزنه
بالاخره رفتم سایت intel.com در انجمن مربوطه خواستم تاپیک بزنم . دیدم قبلا یکی از ایرانی های عزیز اونجا تاپیک زده و دقیقا همین مشکل را گفته
دیدم طرف توی تاپیک نوشته بعد از نصب Visual Studio 2015 این اتفاق می افتد . همون جا متوجه شدم مشکل منم از اونجا ناشی میشه . چون بعد از نصب ویژوال استدیو 2015 دقیقا این اتفاقات برای منم می افتاد
در ادامه ی تاپیک نوشته بود که مشکل بخاطر runtime های VC++ هست که ویژوال استدیو نصب می کنه و با درایور اینتل به مشکل بر میخوره
بخاطر همین مساله من از خیر Visual Studio 2015 گذشتم و نسخه ی 2012 را نصب کردم و چند روزی هم از این مساله میگذرد . حتی یدونه هم مشکل نداشتم
لب تاپ فوق العاده قدرتمند برای کارهای سنگین و پردازشی و گرافیکی هست بسیار راضی هستم
اگر برای شما هم مشکل پر پر شدن مانیتور اتفاق افتاد صد در صد بدونید که یه چیزی نصب کردید که با کارت گرافیک اینتل به مشکل خورده و باعث این مسائل شده است
در ضمن باتری دستگاه هم خوب جواب میدهد و راضی کننده است . اما ملاک من همیشه بروز بدون دستگاه و توان پردازشی ان در کارهای سنگین هست . باتری مهم نیست . باتری معیار خوبی برای مقایسه نیست
سلام
خیلی ها می گن که آیکن ها در مانیتورهای 4k با سایز 27 با بیشتر، خیلی کوچک هستن و در این لپ تاپ که سایز 15.6 است احتمالا خیلی کوچک به نظر می رسه
سوالم این هست که واقعا سایز آیکن ها و فونت منوها (مثلا در ویژوال استودیو) خیلی کوچک است و شما که این لپ تاپ رو دارید اگه از قسمت display در کنترل پنل درصد بزرگنمایی رو بیشتر کنیم تا سایز آیکن ها و فونت ها به اندازه طبیعی برسن آیا از عرض محیط کدنویسی ویژوال استودیو خیلی کم می شه به طوری که ارزش این بزرگنمایی رو نداشته باشه (اگه امکانش هست این شرایط رو وقتی که فونت کدنویسی در ویژوال استودیو روی 18 است بررسی کنید)
King Tanha
20-04-2016, 20:31
حالا اختیار با خودتونه.
دوست عزیز شما این مدل رو گرفتی؟مشکلی نداشت و داری باهاش کار میکنی؟ممنون اطلاع بدی
sarah-sh
20-04-2016, 20:49
می شه با نرم افزار CrystalDiskMark.5.1.2 یک تست از ssd این لپ تاپ بگیری و نتیجه رو به صورت عکس قرار بدی
King Tanha
20-04-2016, 20:49
من یک بار تبلت ایسوس گرفته بودم با گارانتی آواژنگ که سر یک ماه نشده خراب شد. بردم گارانتی، اول گفتند تعمیرش میکنیم، بعد از مدتی گفتند قعطه اش نیست و قابلیت تعمیر ندارد و حالا یا پولش را بگیر یا صبر کن آن مدل خاص را وارد کنند و عوض کنند.
من هم بی خیال مدل جدید شدم و پولش را گرفتم و رفتم تبلت LG گرفتم.
شما هم پیگیر باش. ببین اگر عوض کردند، لپ تاپ نو و سالم تحویل بگیر. اگر شک کردی به نو بودن یا تعمیری بودن لپ تاپی که بهت میدهند، سعی کن راضی شون کنی که پولش را بدهند.
من لب تابم زیر یک هفته خراب باشه تعویض داشته بعد من تست کردم مشکل دیدم بردم اوازنگ تست کردن گفتن مشکل داره و ما نامه تعویض رو فرستادیم منتظریم ایسوس تایید کنه اگر تهران داشته باشه یک نو بهت میده وگرنه پولشو بهت میدیم.منم منتظرم تا خبر بدن هنوز دو روزه نامه رو زدن.
lvl@ster
20-04-2016, 22:34
مشکل ریز بودن ایکون ها فقط برای بعضی از نرم افزار اتفاق می افتد . در نرم افزار های جدید معمولا این مشکل نیست
بزرگنمایی را بزارید روی 250 درصد و رزولیشن در اخرین level یعنی 4k باشد . و اندازه ایکن ها در حالت medium ست کنید . می بینید که همه چی نرمال میشه.
sql2008 r2 را نصب کردم روش هیچ مشکلی درون نرم افزار نیست ولی در sql2014 مشکل ریز بودن ایکن ها را داشتم . هفته ی اول کلی نرم افزار تست کردم
ولی یه مشکلی که در ویژوال استدیو دارم اینه که وقتی سورس هامو که در لب تاپ قدیمی ام طراحی کردم در لب تاپ جدید باز می کنم همه چی میره تو هم طوری که شلم شوربا میشه (البته در محیط design) ولی وقتی همون پروژه را run می کنی همه ی فرم ها درست نشون داده میشه (در حالت اجرا)
حال میخواهید یک پروژه ی win form از صفر بسازید . طراحی می کنید و نرم افزار را کامپایل و به مشتری میدی . چون 90 در صد لب تاپ ها و مانیتور ها رزولیشن زیر Full HD و حتی زیر HD دارن می بینید که فرم های برنامه در سیستم مشتری به قدری بزرگه که از صفحه میزنه بیرون
البته من برای حل مشکل تبدیل hdmi به vga گرفتم و وصلش کردم به مانیور 18 اینچ که طراحی را روی اون مانیتور انجام بدم . نتیجه این شد که جواب نگرفتم و جواب نداد
حال اومدم ماشین مجازی wmware workstation نصب کردم و روش ویندوز 7 ریختم و رزولیشن را اوردم پایین .اونجا هم مشکلاتی بود (مشکل انتقال فایل و رزولیشن و ...)
بعدش اومدم Oracle VM VirtualBox را نصب کردم روش ویندوز 7 ریختم و همه مشکلات حل شد . مشکل ریز و انتقال فایل و .... همه ی مشکلات حل شد . الان طراحی هامو اونجا انجام میدم و کد را در ویندوز اصلی انجام میدم
قدرت لب تاپ به حدی هست که راحت ماشین مجازی کار می کنه مثل اب خوردن نرم و روان
البته این مشکلات لب تاپ نیست وقتی شما این لب تاپ را میخرید از جماعت 5 یا 6 سال جلو می افتید . هنوز تو کشور ما FHD جا نیفتاده حالا بیا ببین 4k کی جا می افته
من همیشه تو کف ران کردن ایمولیتور های Android SDK بودم . مثل اب خوردن بالا میاد
دستگاه هم اصلا گرم نمیشه خداییش
لب تاپ در عرض 4 یا 5 ثانیه بوت میشه و ویندوز بالا میاد و همون لحظه قابل استفاده است اصلا باور کردنی نیست
خلاصه هر مشکلی داشتید به من اطلاع بدین لازم باشه با تیم وصل میشم به سیستمون و حل می کنیم
sarah-sh
20-04-2016, 23:59
مشکل ریز بودن ایکون ها فقط برای بعضی از نرم افزار اتفاق می افتد . در نرم افزار های جدید معمولا این مشکل نیست
بزرگنمایی را بزارید روی 250 درصد و رزولیشن در اخرین level یعنی 4k باشد . و اندازه ایکن ها در حالت medium ست کنید . می بینید که همه چی نرمال میشه.
sql2008 r2 را نصب کردم روش هیچ مشکلی درون نرم افزار نیست ولی در sql2014 مشکل ریز بودن ایکن ها را داشتم . هفته ی اول کلی نرم افزار تست کردم
ولی یه مشکلی که در ویژوال استدیو دارم اینه که وقتی سورس هامو که در لب تاپ قدیمی ام طراحی کردم در لب تاپ جدید باز می کنم همه چی میره تو هم طوری که شلم شوربا میشه (البته در محیط design) ولی وقتی همون پروژه را run می کنی همه ی فرم ها درست نشون داده میشه (در حالت اجرا)
حال میخواهید یک پروژه ی win form از صفر بسازید . طراحی می کنید و نرم افزار را کامپایل و به مشتری میدی . چون 90 در صد لب تاپ ها و مانیتور ها رزولیشن زیر Full HD و حتی زیر HD دارن می بینید که فرم های برنامه در سیستم مشتری به قدری بزرگه که از صفحه میزنه بیرون
البته من برای حل مشکل تبدیل hdmi به vga گرفتم و وصلش کردم به مانیور 18 اینچ که طراحی را روی اون مانیتور انجام بدم . نتیجه این شد که جواب نگرفتم و جواب نداد
حال اومدم ماشین مجازی wmware workstation نصب کردم و روش ویندوز 7 ریختم و رزولیشن را اوردم پایین .اونجا هم مشکلاتی بود (مشکل انتقال فایل و رزولیشن و ...)
بعدش اومدم Oracle VM VirtualBox را نصب کردم روش ویندوز 7 ریختم و همه مشکلات حل شد . مشکل ریز و انتقال فایل و .... همه ی مشکلات حل شد . الان طراحی هامو اونجا انجام میدم و کد را در ویندوز اصلی انجام میدم
قدرت لب تاپ به حدی هست که راحت ماشین مجازی کار می کنه مثل اب خوردن نرم و روان
البته این مشکلات لب تاپ نیست وقتی شما این لب تاپ را میخرید از جماعت 5 یا 6 سال جلو می افتید . هنوز تو کشور ما FHD جا نیفتاده حالا بیا ببین 4k کی جا می افته
من همیشه تو کف ران کردن ایمولیتور های Android SDK بودم . مثل اب خوردن بالا میاد
دستگاه هم اصلا گرم نمیشه خداییش
لب تاپ در عرض 4 یا 5 ثانیه بوت میشه و ویندوز بالا میاد و همون لحظه قابل استفاده است اصلا باور کردنی نیست
خلاصه هر مشکلی داشتید به من اطلاع بدین لازم باشه با تیم وصل میشم به سیستمون و حل می کنیم
دقیقا متوجه نشدم یعنی یکبار ویژوال استودیو رو توی ماشین مجازی نصب کردید و طراحی ها رو اونجا انجام میدید و یکبار توی خود ویندوز برای کد نویسی
کلا اگه این لپ تاپ رو بخریم باید توی ماشین مجازی از ویژوال استودیو استفاده کنیم اینکه خیلی عذاب آوره من شنیده بودم که ویژوال استودیو 2013 که باهاش کار می کنم مشکلی با 4k نداره و می خواستم برای سوئیچ به visual 2015 لپ تاپ 4k بخرم که مثل اینکه مشکل ایجاد می شه حالا شما ویژوال 2013 رو هم نصب کن ببین این مشکلات وجود داره با نه
اگه صفحه نمایش 4k لپ تاپ شما 3840x2160 باشه یعنی رزولوشن 1920x1080 دقیقا دو برابر شده پس شاید بشه اندازه فرمی که در لپ تاپ 4k می سازید رو نصف در نظر بگیرید تا با اندازه فول اچ دی یکی بشه (این راه حل به ذهنم می رسه)
اگه رزولوشن رو روی 1920x1080 بزارید آیا می شه بدون ماشین مجازی همه مشکلات بالا حل بشه یعنی فعلا از رزولوشن فول اچ دی لپ تاپ استفاده کنیم تا بعدا که همه نرم افزارهای مهم، مشکلاتشون با رزولوشن 4k حل شد تنظیمات رو به 4k برگردونیم
lvl@ster
21-04-2016, 00:41
دقیقا متوجه نشدم یعنی یکبار ویژوال استودیو رو توی ماشین مجازی نصب کردید و طراحی ها رو اونجا انجام میدید و یکبار توی خود ویندوز برای کد نویسی
کلا اگه این لپ تاپ رو بخریم باید توی ماشین مجازی از ویژوال استودیو استفاده کنیم اینکه خیلی عذاب آوره من شنیده بودم که ویژوال استودیو 2013 که باهاش کار می کنم مشکلی با 4k نداره و می خواستم برای سوئیچ به visual 2015 لپ تاپ 4k بخرم که مثل اینکه مشکل ایجاد می شه حالا شما ویژوال 2013 رو هم نصب کن ببین این مشکلات وجود داره با نه
جواب : همه نسخه های ویژوال استدیو را نصب و تست کردم . نمیشه که نمیشه . هر راهی را که فکر کنی تست کردم نشده .ویژوال استدیو هیچ مشکلی نداره مشکل اینجاست وقتی سورس های قدیمی تو میخوای استفاده کنی در محیط دیزاین مشکلات فراوان هست به قدری در هم برهم که نمیشه درستش کرد حتی با کم کردن رزولیشن !!! پروژه ی جدید هم می نویسی در لب تاپ مردم میزنه بیرون . حتی با کم کردن رزولیشن هم حل نمیشه . حالا عکس میگیرم میزارم ببینی . من روی ماشین مجازی ویژوال نصب کردم فقط اونجا دیزاین می کنم . سرعت هم عالی هست . انگار داری رو سیستم خودت کار می کنی. البته اگر WPF کار کنی این مشکلات را نخواهی داشت . این مشکلات فقط برای WinForm هست
اگه صفحه نمایش 4k لپ تاپ شما 3840x2160 باشه یعنی رزولوشن 1920x1080 دقیقا دو برابر شده پس شاید بشه اندازه فرمی که در لپ تاپ 4k می سازید رو نصف در نظر بگیرید تا با اندازه فول اچ دی یکی بشه (این راه حل به ذهنم می رسه)
جواب . منظور از اندازه ی فرم چیست ؟ متوجه نشدم. اینطور بگم حتی اگر لبتاپی بخری که FHD باشه باز هم همین مشکلات را داری . چون لب تاپ مردم معمولا رزولیشن زیر HD دارند
اگه رزولوشن رو روی 1920x1080 بزارید آیا می شه بدون ماشین مجازی همه مشکلات بالا حل بشه یعنی فعلا از رزولوشن فول اچ دی لپ تاپ استفاده کنیم تا بعدا که همه نرم افزارهای مهم، مشکلاتشون با رزولوشن 4k حل شد تنظیمات رو به 4k برگردونیم
جواب : وقتی رزولیشن را کم می کنید . و روی FHD میزارید ایکن های دسکتاپ خیلی خیلی بزرگ میشن به اندازه ای که تو صفحه جا کم میاد. توی همین حالت باز ویژوال استدیو فرم های برنامه را در هم بر هم نشون میده (اگر سورس های قبلیتون را باز کنید). روی هیچ رزولیشنی جواب نمیده . ویزوال استدیو به رزولیشن اصلا اهمیتی نمیده لامصب. مثل اینکه ابعاد پیکسلی مونیتور را میداند و تغییر رزولیشن براش بی معنی هست.راه حل من کم کردن ابعاد پیکسلی مانیتور توسط VirtualBox هست.فقط با این روش جواب گرفتم
نکته : دوستانی که اندروید کار می کنن ( xamarin ) و دوستانی که تحت وب کار می کنن مثل Asp.net یا html5 و .... و دوستانی که WPF کار می کنن هیچ مشکلی با 4k نخواهید داشت . مشکل روی Win Form هست
البته افرادی که android studio کار می کنن . یه کوچولو مشکل ریز بودن خواهند داشت . البته به قدری نیست که اذیت کنه و و این برمیگرده به ضعف IDE اون
توی VS شما راحت می تونی اندازه زوم نوشته ها را در محیط کد تعیین کنید
amin_g_p
21-04-2016, 11:41
وقتی رزولیشن را کم می کنید . و روی FHD میزارید ایکن های دسکتاپ خیلی خیلی بزرگ میشن به اندازه ای که تو صفحه جا کم میاد. توی همین حالت باز ویژوال استدیو فرم های برنامه را در هم بر هم نشون میده (اگر سورس های قبلیتون را باز کنید). روی هیچ رزولیشنی جواب نمیده . ویزوال استدیو به رزولیشن اصلا اهمیتی نمیده لامصب. مثل اینکه ابعاد پیکسلی مونیتور را میداند و تغییر رزولیشن براش بی معنی هست.راه حل من کم کردن ابعاد پیکسلی مانیتور توسط VirtualBox هست.فقط با این روش جواب گرفتم
من هم قصد خرید n551vw دارم اتفاقا با Android Studio و Visual Studio 2015 هم کار می کنم!
یعنی فقط به پیکسل مانیتور کار داره نه رزولوشن!؟ البته من ویندوزفرم کارم نیست
شما زوم و اندازه آیکون هم تغییر دادی یا با همون زوم 250 درصد با رزولوشن 1080 کار کردی؟
(رزولوشن 4k چهار برابر 1080 هست)
lvl@ster
21-04-2016, 16:15
من هم قصد خرید n551vw دارم اتفاقا با Android Studio و Visual Studio 2015 هم کار می کنم!
شما زوم و اندازه آیکون هم تغییر دادی یا با همون زوم 250 درصد با رزولوشن 1080 کار کردی؟
حالت استاندارد برای مانیتور های 4k
scale 250 درصد
رزولیشن : 3840*2160
refresh rate هم روی 60 hertz باشد.
اندازه ی ایکون ها هم medium باشد
من با تنظیمات بالا کار می کنم .
کیفیت تصویر به قدری بالاست . نوشته ها به قدری راحت خونده میشه . تفوات بسیار فاحش هست . حیف هست مانیتور 4k داشته باشی با رزولیشن کم کار کنی
چون صفحه مات هم هست . از صفحه نور خارج نمیشه و به همین دلیل برای چشم مضر نیست . و برای کتاب خوندن (pdf) و وب گردی و کارهای طراحی (رنگ ها حقیقی تر هستند) بسیار بسیار مناسب است . من الان دیگه با لب تاپ های دیگه نمی تونم کار کنم . شما هم تجربه کنی به این واقعیت میرسی صد در صد.
lvl@ster
21-04-2016, 16:40
برای اینکه بهتر منظورمو متوجه بشین
تصاویر زیر را ببینید
amin_g_p
21-04-2016, 19:47
برای اینکه بهتر منظورمو متوجه بشین
تصاویر زیر را ببینید
ممنون بابت عکس ها. شما از automatic scaling در ویندوز فرم استفاده می کنید؟ بدون اسکیل 250 درصد هم همین صورت هست؟
King Tanha
21-04-2016, 20:44
سلام دوست عزیز فعلا نخرید.صبر کنید تا من ببینم مشکل من حل میشه چون ظاهرا سری g مشکل دار هست البته من از فروشنده شنیدم
lvl@ster
21-04-2016, 21:42
ممنون بابت عکس ها. شما از automatic scaling در ویندوز فرم استفاده می کنید؟ بدون اسکیل 250 درصد هم همین صورت هست؟
منظورتون را دقیق تر بگین . منظورتون پراپرتی هر فرم هست ؟؟؟ هیچ روشی جوابگو نیست .
alirezamohseni
21-04-2016, 22:34
سلام من می خواستم لپ تاپ تو رنج 4 میلیون بگیرم.
تو چند تا لپ تاپ موندنم:
ASUS G551VW - A
Asus N552VW
MSI GE62 6QD Apache Pro - B
Lenovo Ideapad Y700 - B
اینا برام مهمه: 40% برای بازی 40% برای کارای گرافیکی 20% فیلم و اینا
amin_g_p
21-04-2016, 22:47
منظورتون را دقیق تر بگین . منظورتون پراپرتی هر فرم هست ؟؟؟ هیچ روشی جوابگو نیست .
من فقط کنسول کار می کنم اونم در حد کم (رفع نیاز) یه جست و جو کردم برخوردم به auto scaling و این تاپیک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amir_t6262
21-04-2016, 23:05
سلام من می خواستم لپ تاپ تو رنج 4 میلیون بگیرم.
تو چند تا لپ تاپ موندنم:
ASUS G551VW - A
Asus N552VW
MSI GE62 6QD Apache Pro - B
Lenovo Ideapad Y700 - B
اینا برام مهمه: 40% برای بازی 40% برای کارای گرافیکی 20% فیلم و اینا
اگر باتری برایت خیلی مهم نیست، همان n552 vw البته با صفحه 4k بنظرم بهترین انتخاب است.
alirezamohseni
22-04-2016, 07:21
اگر باتری برایت خیلی مهم نیست، همان n552 vw البته با صفحه 4k بنظرم بهترین انتخاب است.
می شه بگین باتری هاشون چه فرقی می کنن !؟؟! من خودم تحقیقی که کردم به این نتیجه رسیدم ASUS G551VW A بهترین انتخابه.
lvl@ster
22-04-2016, 08:10
من فقط کنسول کار می کنم اونم در حد کم (رفع نیاز) یه جست و جو کردم برخوردم به auto scaling و این تاپیک:
اینترنت را قبلا جستجو کردم . توی لینک بالا طرف مشکلش اینه که وقتی طراحی انجام میده در رزولیشن های پایین به مشکل بر میخوره و ابعاد برنامه بزرگتر نمایان میشه
ولی مشکل ما نشون دادن سورس های قدیمی به صورت در هم برهم و عدم توانایی در تغییر اوناست . من تو runtime مشکلی ندارم در هیچ رزولیشنی - در قسمت design مشکل هست که اونم با ماشین مجازی حل کردم
در کل لب تاپ بسیار خوبی هست . توصیه می کنم بخرید
از بوت شدن دستگاه هم شاید فیلم براتون فرستادم
lvl@ster
22-04-2016, 08:22
می شه بگین باتری هاشون چه فرقی می کنن !؟؟! من خودم تحقیقی که کردم به این نتیجه رسیدم ASUS G551VW A بهترین انتخابه.
با توجه به تحقیقی که انجام دادین میشه بگین مزیت
ASUS G551VW A نسبت به Asus N552VW-A چی هست . اصلا فرقش چیه
N552 vw
بی شک بهترین گذینه هست.اصلآ فکر خرید ایسر رو از ذهنت بیرون کن.اسوس به برند کاملا حرفه ای..... من N55DF دارم.3 سال پیش خریدم.واقعاآ راضی ام.....
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
alirezamohseni
22-04-2016, 12:45
مزیت های سری گیمنگ نسبت به سری N :
بهتر بودن باتری
مدت زمان شارژ شدن دستگاه N552VW
مدت زمان شارژ شدن باطری در زمان خاموش بودن دستگاه : 2 ساعت
مدت زمان شارژ شدن باطری در زمان روشن بودن دستگاه : 3/5 الی 4 ساعت
میزان پاسخگویی شارژ لپ تاپ :
وبگردی با وایفای : 2 ساعت
بازی یا نرم افزار سنگین : 1 ساعت
تماشای فیلم : 1/5 ساعت
-
بهتر بودن کولر دستگاه (یسیتم خنک کننده)
رم قوی تر
کیبورد با نور پس زمینه قرمز و زیبایی بهتر
nemesise
22-04-2016, 14:43
بنظر من سری N خوشگلتره، سری G هم زیاد لکه میشه هم اینکه کیبوردش ممکنه چشم رو خسته کنه.
من مدل N551vw رو به شما پیشنهاد میدم که فرقش با G551vw سیستم کولینگ هست فقط.
مدل N552vw باتریش ضعیفه سرعت هاردش هم 5400rpm هست، ولی N551vw هاردش 7200rpm هست و باتریشم قویتره.
البته هارد N552vw ظرفیتش 2 ترابایت هست.
من خودم N551vw خریدم و کاملا راضیم ازش.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.
King Tanha
22-04-2016, 16:07
من گرفتم مشکل داشت الان فرستادم گارانتی درخواست تعویض دادن فروشنده میگفت در این سری این مشکلات دیده شده صبر کنید من بعدی رو تحویل گرفتم اگر خوب بود بگیرید
King Tanha
22-04-2016, 16:11
مزیت های سری گیمنگ نسبت به سری N :
بهتر بودن باتری
مدت زمان شارژ شدن دستگاه N552VW
مدت زمان شارژ شدن باطری در زمان خاموش بودن دستگاه : 2 ساعت
مدت زمان شارژ شدن باطری در زمان روشن بودن دستگاه : 3/5 الی 4 ساعت
میزان پاسخگویی شارژ لپ تاپ :
وبگردی با وایفای : 2 ساعت
بازی یا نرم افزار سنگین : 1 ساعت
تماشای فیلم : 1/5 ساعت
-
بهتر بودن کولر دستگاه (یسیتم خنک کننده)
رم قوی تر
کیبورد با نور پس زمینه قرمز و زیبایی بهتر
عزیز هیچ فرقی با سری n نمی کنه من پرسیدم فقط مادربردشون فرق میکنه بقیش دقیقا گفت یکی هست در ضمن گیمینگ تاج هم نیست
منم الان سه روزی هست که مدل n551 دستم رسیده.
از زیبایی لپ تاپ که بگم واقعا ادم عاشقش میشه. خیلی ظریف و خوشرنگه
کیبوردش واقعا عالیه . ادم از تایپ کردن باهاش خسته نمیشه.صفحه نمایش هم نظیر نداره. اصلا چشم ادمو خسته نمیکنه
تو اجرای بازی هم فعلا farcry 4 رو با تنظیمات الترا و رزولیشن 1920*1080 با فریم 28 به بالا اجرا کردم . همچنین بازی The Evil Within رو هم با تنظیمات بالا با 30 فریم ثابت که حداکثر فریم بازی هستش اجرا کردم.
عملکرد فن هم عالیه . تو مواقع استرس خوب سیستم رو خنک نگه میداره ولی بازم وجود کلپد لازمه
باطریش هم خوبه گرچه من مدام به برق وصلش میکنم.
خو ب این نظر من بعد از سه روز کار کردن با این مدل بود.
alirezamohseni
22-04-2016, 20:03
بنظر من سری N خوشگلتره، سری G هم زیاد لکه میشه هم اینکه کیبوردش ممکنه چشم رو خسته کنه.
من مدل N551vw رو به شما پیشنهاد میدم که فرقش با G551vw سیستم کولینگ هست فقط.
مدل N552vw باتریش ضعیفه سرعت هاردش هم 5400rpm هست، ولی N551vw هاردش 7200rpm هست و باتریشم قویتره.
البته هارد N552vw ظرفیتش 2 ترابایت هست.
من خودم N551vw خریدم و کاملا راضیم ازش.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.
دیگه تو باتری مطمئنم که G552 بهرته !! همه از باتری N551 ناراضی ن !
بعدشم من تو همه ی سایت ها که دیدم 2 تاشون سرعت هاردشون 5400pm هست ! اگه 7200 هست منبع بدین
alirezamohseni
22-04-2016, 20:25
عزیز هیچ فرقی با سری n نمی کنه من پرسیدم فقط مادربردشون فرق میکنه بقیش دقیقا گفت یکی هست در ضمن گیمینگ تاج هم نیست
سری ن منظورم N552 VM است که لمسی نیست !
amir_t6262
22-04-2016, 20:53
دیگه تو باتری مطمئنم که G552 بهرته !! همه از باتری N551 ناراضی ن !
بعدشم من تو همه ی سایت ها که دیدم 2 تاشون سرعت هاردشون 5400pm هست ! اگه 7200 هست منبع بدین
G552 جدید به اسم GL552vw است که هنوز ظاهرا به ایران نیامده.
مشخصاتش را میتوانی در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینی.
اگر منظورت G 551vw است، مزیتش در جدا شدن باتری است. ضمن اینکه هاردهای 1 ترابایت N551 , G551 هر دو 7200rpm هستند.
باتری n552 هم مشکلش این است که کمی ضعیف است، خصوصا در مدل 4k که من برای دوستم خریدم. مدل های تاچش را نمیدانم. مدل 4K حدود 3 تا 3.5 ساعت شارژ نگه میداره در حالت معمولی.
هارد n552 هم 2 ترابایت 5400 rpm است ولی هارد ssd اش از نوع m2 است که بهتر از n551 , g551 است.
همچنین usb3.1 دارد که بنظرم در آینده خیلی مفید هم خواهد بود. ( حتی یکی از دوستان گفته بود که میشه بهش کارت گرافیک اکسترنال متصل کنی!)
ضمنا مشخصات N551 vw و N552vw در دو لینک زیر آوردم
amir_t6262
22-04-2016, 20:56
سری ن منظورم N552 VM است که لمسی نیست !
N552 vw هم تاچش هست و هم 4k.
4K معمولا 12 گیگ رم دارد ولی touch با 16 گیگ رم عرضه میشود. سایر مشخصاتش یکسان است.
alirezamohseni
22-04-2016, 21:23
G552 که قدیمی است. مدل g552vw هم نداریم و به جایش GL552vw است که هنوز ظاهرا به ایران نیامده.
مشخصاتش را میتوانی در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینی.
اگر منظورت G 551vw است، مزیتش در جدا شدن باتری است. ضمن اینکه هاردهای 1 ترابایت N551 , G551 هر دو 7200rpm هستند.
باتری n552 هم مشکلش این است که کمی ضعیف است، خصوصا در مدل 4k که من برای دوستم خریدم. مدل های تاچش را نمیدانم. مدل 4K حدود 3 تا 3.5 ساعت شارژ نگه میداره در حالت معمولی.
هارد n552 هم 2 ترابایت 5400 rpm است ولی هارد ssd اش از نوع m2 است که بهتر از n551 , g551 است.
همچنین usb3.1 دارد که بنظرم در آینده خیلی مفید هم خواهد بود. ( حتی یکی از دوستان گفته بود که میشه بهش کارت گرافیک اکسترنال متصل کنی!)
ضمنا مشخصات N551 vw و N552vw در دو لینک زیر آوردم
همون منظورم 551 بود. من بازم G551Vm رو بهتر می دونم .. باتری برام خیلی مهمه زیبایی . تقریبا هیچ فرقی ندارن بلکه G551vm مزیتش بیشتره .
تنها ایرادی که به G551VM وارد بود موندن اثر انگشت بود و بعضا بالا رفتن حرارت که فک کنم تو این مورد با N552 یکی باشه !
lvl@ster
22-04-2016, 21:34
دوستانی که قدرت را فدای باطری می کنن کاملا در اشتباه هستند . N552 vw 4k سه الی چهار ساعت در حالت نرمال شارژ نگه میداره . کاملا راضی کننده است
اگر دوستان خیلی نگران باطری هستند می توانن پاور بانک تهیه کنن
سیستم cooling لب تاپ هم فوق العاده است اگر نرم افزار Speccy را نصب کنید دمای کلیه قطعات مخصوصا سی پی یو را نشون میده
من در حین 3 ساعت بازی مداوم دمای سی پی یو به 75 درجه رسیده بود
که بعد از خارج شدن از بازی در عرض 10 الی 15 ثانیه دما به 35 درجه کاهش پیدا کرد. Speccy می تونه تغییرات لحظه را نشون بده براتون
معنیش یعنی چی ؟؟؟ یعنی اینکه سیستم خنک کننده کارایی عالی دارد . من از cool pad استفاده نمی کنم چون برای این لب تاپ کاملا بی تاثیر است . چون زیرش جایی نداره هوا بخوره بهش . لب تاپ را طوری بزارین که زیرش خالی باشه و هوا رد بشه کافیه
cool pad هم بخواهید بخرید بدونه معمولی شو بخرید که یدونه فن داشته باشه و فقط زیر لب تاپ هوا در جریان باشه . لازم نیست cool pad گران قیمت براش تهیه کنید
دوستان نظر من اینه افرادی که میخوای بالای 3.5 یا چهار تومن هزنیه کنن usb type c هم حتما داشته باشه بهتره . چون پول کمی نمی دهید . مزیت این پورت را در پست های قبلی نوشتم
King Tanha
27-04-2016, 18:27
سلام
بالاخره لب تاب منو مشکل داشت عوض کردن و یک پلمپ شده دادن
مدل asus g551vw
g551vw
مدل هارد 2 ترا
و رم 16 گیگ
و 4k
دارم، میخوام ببینم مادربوردش جای پورت m-sata برای ssd داره؟ ( نمیخوام هاردش رو یا dvdrw رو در بیارم، میخوام همراه با اینا استفاده کنم)
newestkarimi
27-04-2016, 22:53
دوستان امکانش هست مشخصات دقیق مانیتورش رو با برنامه hwinfo بگیرید. می خوام ببینم برای کاهش نور تصویر از کاهش فرکانس استفاده نمیکنه.
King Tanha
28-04-2016, 09:47
g551vw
مدل هارد 2 ترا
و رم 16 گیگ
و 4k
دارم، میخوام ببینم مادربوردش جای پورت m-sata برای ssd داره؟ ( نمیخوام هاردش رو یا dvdrw رو در بیارم، میخوام همراه با اینا استفاده کنم)نمیشه باید در بیاری چون من میخواستم بگیرم فروشنده گفت بهتره با هارد ssd بگیری چون روش جاشو داره ولی این مدل جاشو نداره
نمیشه باید در بیاری چون من میخواستم بگیرم فروشنده گفت بهتره با هارد ssd بگیری چون روش جاشو داره ولی این مدل جاشو نداره
گارانتی داره و میخوام ببینم اگه میخوره ببرم گارانتی خودش نصب کنه
King Tanha
01-05-2016, 13:02
گارانتی داره و میخوام ببینم اگه میخوره ببرم گارانتی خودش نصب کنه
آره میخوره ولی باید یا سی دی رام یا هاردش رو برداری راه دیگه نداری
آره میخوره ولی باید یا سی دی رام یا هاردش رو برداری راه دیگه نداری
چطور همین مدل با هارد جداگانه، ssd جداگانه ( منظورم SSHD نیست ) علی رغم اینکه DVD-RW هم داره موجوده؟
King Tanha
01-05-2016, 19:44
چطور همین مدل با هارد جداگانه، ssd جداگانه ( منظورم SSHD نیست ) علی رغم اینکه DVD-RW هم داره موجوده؟
من خودم همین مدل رو با 12گیگ رم و هارد ssd و یک کیک هارد گرفتم این مدل روش جایssdتعبیه شده ولی مدل شما میخوره ولی جاش رو نداره.به من فروشنده گفت ssdدار بگیر بعدا پشیمون نشی راست هم میگفت
من خودم همین مدل رو با 12گیگ رم و هارد ssd و یک کیک هارد گرفتم این مدل روش جایssdتعبیه شده ولی مدل شما میخوره ولی جاش رو نداره.به من فروشنده گفت ssdدار بگیر بعدا پشیمون نشی راست هم میگفت
بحث همینجاست! من که بازش نکردم ببینم میخوره یا نه!
اگه بقیه میخورن شک نکن این هم میخوره بدون نیاز به حذف هارد یا odd
میخوام مطمئن شم
King Tanha
02-05-2016, 14:51
بحث همینجاست! من که بازش نکردم ببینم میخوره یا نه!
اگه بقیه میخورن شک نکن این هم میخوره بدون نیاز به حذف هارد یا odd
میخوام مطمئن شم
آره عزیز میخوره اما جایی برای ssdنداره و باید سی دی رام یا هارد اصلی برداشته بشه شک نکن
آره عزیز میخوره اما جایی برای ssdنداره و باید سی دی رام یا هارد اصلی برداشته بشه شک نکن
پس مدل های توی بازار که هم هارد عادی دارن هم SSD و هم DVDRW رو چی میگین ( همین مدل لپ تاپ )
مسلما شرکت ایسوس مادربرد همه رو یکی گذاشته ولی آپشن هاش فرق دارن
من میخوام مطمئن شم، با سوال و جواب های تکراری فایده نداره
باید یکی این لپ تاپ رو یا باز کرده باشه که اطلاع داشته باشه، یا اینکه نرم افزاری باشه که پورت M-SATA یا هر پورت مربوط به SSD رو نمایش بده
دوستان سه عکس گیر آوردم که ظاهرا مربوط به G551VW هستن
میتونین چک کنین ببینین آیا بدون نیاز به کدی، میشه SSD براش خرید یا نه!؟
عکس اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amin_g_p
03-05-2016, 21:47
دوستان سه عکس گیر آوردم که ظاهرا مربوط به G551VW هستن
میتونین چک کنین ببینین آیا بدون نیاز به کدی، میشه SSD براش خرید یا نه!؟
عکس اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طبق این توضیحات msata داره (ولی دقیقش را نمی دونم.)
طبق این توضیحات msata داره (ولی دقیقش را نمی دونم.)
ممنون ولی این توضیحات رو بنده هم خوندم!
شرکت گارانتی هم تماس میگیرم اطلاع ندارن! مثلا گارانتی سازگاره خیر سرش
King Tanha
05-05-2016, 15:16
ممنون ولی این توضیحات رو بنده هم خوندم!
شرکت گارانتی هم تماس میگیرم اطلاع ندارن! مثلا گارانتی سازگاره خیر سرش
عزیز من پرسیدم گفتن جاشو نداره ولی میخوره راهش همونه که گفتم
درود
عزیز نوتبوک های ایسوس کلا msata میخورن و نوع خاصی هست که کوچیکتره
Ssd ساتا رو میتونید جایگزین هاردتون کنید یا نوتبوک های Msi که
M. 2
حالت raid
دارن رو تهیه کنید
عزیز من پرسیدم گفتن جاشو نداره ولی میخوره راهش همونه که گفتم
بنده هم چندجا پرسیدم هرکدوم یه چیز میگن
بخاطر همین سردرگمم
hoseinghs
16-06-2016, 09:39
یه ملاکی که توی برتری دادن این چند مدل نسبت به همدیگه داشتید توی کانفیگها هست.
این مدل ها همه جور کانفیگی دارن و در کل بحث سر کانفیگ رو توی برتری دادن این مدلها نسبت به هم منطقی نمیدونم و بهتره سر تعداد پورت ها، وزن، لوازم جانبی، و ... بحث بشه . (تفاوت هایی مثل موس و هدست گیمینگ ROG ، سابووفر جدا ، اسپیکر های عالی ، USB Type C .....)
نکته دیگه ای که دوست دارم بگم اینه که سری G رو برای گیم میسازن و بهینش میکن پس نمیشه گفت این دو مدل هیچ تفاوتی با هم ندارن. قطعا تفاوت های سیستمی و نرم افزاری وجود داره (مثل استفاده از رم OC به جای رم معمولی).
سوالی که برای خودم توی انتخاب بین G551VW و N552VW پیش اومده اینه که وجود USB Type-C تا چه حد لازمه ؟
نمیدونم با برند ایسوس کنار بیام ./
mahdi.nikooghadam
20-10-2016, 17:05
سلام
خیلی ها می گن که آیکن ها در مانیتورهای 4k با سایز 27 با بیشتر، خیلی کوچک هستن و در این لپ تاپ که سایز 15.6 است احتمالا خیلی کوچک به نظر می رسه
سوالم این هست که واقعا سایز آیکن ها و فونت منوها (مثلا در ویژوال استودیو) خیلی کوچک است و شما که این لپ تاپ رو دارید اگه از قسمت display در کنترل پنل درصد بزرگنمایی رو بیشتر کنیم تا سایز آیکن ها و فونت ها به اندازه طبیعی برسن آیا از عرض محیط کدنویسی ویژوال استودیو خیلی کم می شه به طوری که ارزش این بزرگنمایی رو نداشته باشه (اگه امکانش هست این شرایط رو وقتی که فونت کدنویسی در ویژوال استودیو روی 18 است بررسی کنید)
سلام من ویژوال رو نصب کردم روی لپتابم بعد از ریستارت شروع شد به پرش صفحه . بعد از اینکه این مطلبو دیدم uninstall کردم ولی بازم پرش صفحه ادامه داره میشه راهنماییم کنین؟
amir_t6262
20-10-2016, 20:46
اگر اشتباه نکنم یه جایی در همین فروم اشاره شده بود که گرافیک intel با برنامه visual studio مشکل داره.
شما درایور گرافیک اینتل را آپدیت کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.