مشاهده نسخه کامل
: یه قرص ارام بخش قوی بهم معرفی کنید (ضد اضطراب / استرس)
Alcatel.
10-04-2016, 13:40
سلام
یه قرص ارام بخش قوی میخوام تا روزایی که بخاطره بعضی مسائل استرس و اضطراب زیادی بهم وارد میشه استفاده کنم. گاهی این مشکل تا جایی تشدید میشه که کارای روزمره رو هم به سختی میتونم انجام بدم.
ممنون :n12:
Alireza SM
15-04-2016, 16:02
باید دلیل استرس شما مشخص بشه. نمیشه که همینطوری یه آرامبخش مصرف کرد. آرامبخش ها خانواده های مختلفی از داروهای اعصاب رو شامل میشن و هرکدومشون کاربرد مشخصی دارن. باید پزشک دلیل استرس شما رو شناسایی کنه و متناسب با اون براتون دارو تجویز کنه.
من به شما قرص زولپیدم رو معرفی می کنم . بسیار آرامبخشه تا جایی سربازان آمریکایی شب قبل عملیات از این قرص استفاده می کردن تا راحت خواب برن - به دکتر مراجعه کن و پیشنهاد این قرصو بده اگه دکتر صلاح دید این قرص رو برات تجویز میکنه .
البته برای درمان استرس راه های دیگری نیز وجود داره پیشنهاد می کنم کتاب "قانون جذب سلامتی" رو از لینک زیر دانلود و مطالعه کنی تا به امید خدا استرس و فشار زندگی برطرف بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alireza SM
06-06-2016, 22:52
زولپیدم رو به هیچ عنوان نمیشه سرخود مصرف کرد. این سربازان آمریکایی و فضانوردان ناسا و خلبانان نیروی هوایی و جراحان آمریکا و ... هم هیچکدوم حقیقت ندارن. این سازمان ها انقدر پیشرفته هستن که اجازه ندن پرسنلشون الکی دارو مصرف کنن اونم داروی اعصاب
برین دکتر بگین یه چیزایی دارین مثل اسکیزوفرنی و اسکیزو افکت ، یه سری قرص تجویز میکنن که اولیش آنتی سایکوتیک هست دومیش کلونازپام هست .. برای خنثی کردن اثرات اولی ! سومیش هم بیپریدون هست برای لرزش دست که شما جلوی دوستاتون مثل محمد علی کلی لق لق نزنین
اولی و سومی رو نخورین ، فقط کلوناز پام رو بخورین مشکلتون حل میشه ، کلونازپام هم سفید خوارزمی بگیرین به جای اون سبز کوفتی عبیدی که مثل اورانیوم غنی شده ست ..
دوست عزیز علیرضا اس اند ام هم راست میگن ، سرباز امریکایی قرص نمیخوره قبل از انجام عملیات ، تو امریکا اکثرا میرن عضو ارتش میشن به خاطر پولش ، پس اگه قرص و مواد بزنه مسلما با اردنگی میندازنش بیرون ، یه court marshal هم میکنن که یه مدتی بره آب خنک بخوره ، من سربازای امریکایی رو از نزدیک ندیدم ولی کانادایی هاش هر کودومشون یه گوریل رو حریفن .. تو ایران به سربازا مارش نظامی میدن برای تو فرم اومدن ، اونجا دو ، شنا سوئدی و غیره روتینه ..
MOHAMMAD_ASEMOONI
07-06-2016, 16:08
سلام
مغز انسان عظیم ترین داروخانه ی جهان هست
با تقویتِ علم و دانش و برنامه های مثبتِ مغز و ساختِ عقیده ی صحیح در مورد حقیقتِ جهان هستی و زندگی , گذر کردن از سختیها و ناهمواریهای زندگی آسون و قابل تحمل میشه
STON-COLD
08-06-2016, 21:27
سلام
مغز انسان عظیم ترین داروخانه ی جهان هست
با تقویتِ علم و دانش و برنامه های مثبتِ مغز و ساختِ عقیده ی صحیح در مورد حقیقتِ جهان هستی و زندگی , گذر کردن از سختیها و ناهمواریهای زندگی آسون و قابل تحمل میشه
دقیقا حرف شما به نظرم درسته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.