PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین مودم adsl و روتر usb دار

siamak_kh
09-04-2016, 00:33
بهترین انتخاب مودم وایرلس adsl که توانایی اشتراک فیلم full hd از طریق فلش به صورت بیسیم به خصوص به دستگاه آندرویدی رو داشته باشه چی میتونه باشه....مودم های ac دو فرکانسه خیلی تفاوت دارن با مودم های معمولی...من فقط کاربرد بی دردسر استفاده از adsl بی سیم و پخش فیلم مد نظرم هست.ممنون.

حیزون
09-04-2016, 16:04
تو دی لینک شما باید دنبال همین استوانه ای ها باشین 2770 ال استریم میکنه ولی وایرلسش ضعیفه ، یه سطح از اون بالاتر احتمالا کار شما رو راه میندازه

siamak_kh
12-04-2016, 02:31
تو دی لینک شما باید دنبال همین استوانه ای ها باشین 2770 ال استریم میکنه ولی وایرلسش ضعیفه ، یه سطح از اون بالاتر احتمالا کار شما رو راه میندازه
تو سایت دیجیکالا تو نظرات خیلی این مدل رو ضعیف دونستن تو قطعی و وصلی وایرلس...مدلی مثل این که این ایرادات رو نداشته باشه سراغ دارین؟

حیزون
12-04-2016, 06:42
این مدلو :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/

شما یه نگاه کنین احتمالا وایرلسش قوی تره تو این استوانه ای ها که دی لینک میزنه اگه میخواین adsl هم حتما داشته باشه همین هست و 2770L و 2770L خیلی بدرد بخور نیست به امتیازش توجه نکنین

اگر هم که اصرار ندارین adsl داشته باشه میتونین دنبال روتر های دی لینک بگردین که اونا مسلما برای استریمینگ بهترن

siamak_kh
18-04-2016, 01:09
این مدلو :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/

شما یه نگاه کنین احتمالا وایرلسش قوی تره تو این استوانه ای ها که دی لینک میزنه اگه میخواین adsl هم حتما داشته باشه همین هست و 2770L و 2770L خیلی بدرد بخور نیست به امتیازش توجه نکنین

اگر هم که اصرار ندارین adsl داشته باشه میتونین دنبال روتر های دی لینک بگردین که اونا مسلما برای استریمینگ بهترن
من الان یه مودم دیلینک قدیمی..مال 6 سال پیش دارم...میشه اونو با کابل ایترنت به یه روتر دو بانده وصل کنم تا هم سرعت و قدرت سیگنال بالا بره و هم usb و هارد رو به اشتراک بزارم و دیگه نیازی به خرید یه مودم وایفای با قیمت بالا نباشه؟

siamak_kh
21-04-2016, 02:33
ختم موضوع...(p30world دیگه مثل سابق نیست)

محمد7966
21-04-2016, 02:51
ختم موضوع...(p30world دیگه مثل سابق نیست)

این چیزی که شما میخاین کمی سخته،شبکه سازیه

تو این چند وقته که اینجا عضو بودم تایپیک های شبکه بیشتر مواقع بدون جواب میموندن،من توصیه میکنم بهتره تو گوگل سرچ کنید

احتمال میدم بشه اینکارو کرد ولی خب باید ip بدید و اینکه مودمتون که مال 6 سال پیشه هم باید یه سری قابلیت برای شبکه سازی داشته باشه

siamak_kh
21-04-2016, 03:19
این چیزی که شما میخاین کمی سخته،شبکه سازیه

تو این چند وقته که اینجا عضو بودم تایپیک های شبکه بیشتر مواقع بدون جواب میموندن،من توصیه میکنم بهتره تو گوگل سرچ کنید

احتمال میدم بشه اینکارو کرد ولی خب باید ip بدید و اینکه مودمتون که مال 6 سال پیشه هم باید یه سری قابلیت برای شبکه سازی داشته باشه
خیلی ممنون از پیگیری تون... امروز یه مودم asus dsl ac68u خریدم...البته با شک و تردید..چون چیزی که من از مودم میخواستم علاوه بر اینترنت اشتراک محتویات هارد اکسترنال از طریق پورت usb مودم به بقیه دستگاه ها بود...تا الان که باهاش سر و کله زدم فعلا حتی نتونستم به اینترنت وصل بشم..یوزر و پسورد isp رو زدم ولی چراغ نت روشن نمیشه.

alijigari
21-04-2016, 10:28
خیلی ممنون از پیگیری تون... امروز یه مودم asus dsl ac68u خریدم...البته با شک و تردید..چون چیزی که من از مودم میخواستم علاوه بر اینترنت اشتراک محتویات هارد اکسترنال از طریق پورت usb مودم به بقیه دستگاه ها بود...تا الان که باهاش سر و کله زدم فعلا حتی نتونستم به اینترنت وصل بشم..یوزر و پسورد isp رو زدم ولی چراغ نت روشن نمیشه.

درود
اگه امکان داره نظرتون در مورد این مودم تا چند روز دیگه که کار کردین اینجا بگذارید ، منم قصد خرید دارم
---------
باید اول فریمورش را اپدیت کنید که یک سری باگ هایی که داشته بر طرف بشه--

siamak_kh
21-04-2016, 12:31
درود
اگه امکان داره نظرتون در مورد این مودم تا چند روز دیگه که کار کردین اینجا بگذارید ، منم قصد خرید دارم
---------
باید اول فریمورش را اپدیت کنید که یک سری باگ هایی که داشته بر طرف بشه--

حتما دوست عزیز..در اولین فرصت

siamak_kh
03-05-2016, 04:14
طبق قولی که داده بودم اومدم...
من از مودم اینترنت میخواستم و استریم و پخش ویدئو از هارد اکسترنال که جفتشون با موفقیت انجام شد.
نت روز اول به زحمت وصل شد..ولی بالاخره وصل شد...البته تنظیمات ISP خیلی راحت و طی چند ثانیه انجام میشه ولی نمیدونم چرا روز اول مشکل اتصال داشت...و گزینه دوم هم با ساخت یک اکانت در قسمت usb application به دو روش میشه اطلاعات هارد رو شیر کرد...یکی مدیا سرور هست که با اون روی کامپیوتر و play station 4 میتونی فیلمها رو تماشا کنی و دومی روش ftp هست که مناسب گوشی آندروید با استفاده از نرم افزار es file explorer هست....سرعتشم عالیه...به خصوص توی پخش از ps4 به هیچ وجه در پخش و یا عقب و جلو بردن فیلم fhd تاخییری وجود نداره....کاربردای خیلی زیاد تر دیگه ایی هم داره که من هنوز وقت نکردم کشفش کنم....راستی میزان استفاده از نت (ترافیک ) و حجم ترافیک مصرفی توسط هر سایت و یا برنامه مثل اینستاگرام توسط یوزر هایی که بهش وصل هستن هم از کاربردای جالبش هست.