ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : I.r.i.s

ROBOTICS
21-09-2006, 11:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lingual.REPACK-RBS.rar.html
I.R.I.S.Readiris.Pro.Corporate.Edition.v11.0.Multi lin
gual.REPACK

نرم افزار بسیار معروف آمریکایی و گرانقیمت 500 دلاری حرفه ای و کاربردی برای کار با فیل های PDF با قابلیت های بسیار زیاد و عالی و مفید از جمله ویرایش و اسکن و تبدیل

از جمله مهم*ترين ويژگي*هاي اين نرم*اٿزار عبارت*اند از:
1. دقت بازشناسي بالاي 99 درصد؛
2 - این نرم افزار بعداز نصب و در طی انجام کار و تبدیل قادر به ساپورت 123 زبان مختلف از جمله فارسی و عربی میباشد
3. پشتيباني از قالب*بندي*هاي مختلٿ ٿايلي شامل قالب*هاي تصويري ، قالب*هاي پي*دي*اٿ، و ...
3. توليد خروجي متني در قالب*هاي متنوع ؛
4. تشخيص خودكار متن، گراٿيك و جدول در تصوير ورودي ؛
5. قابليت اضاٿه*نمودن، ويرايش و �ذٿ ٿريم*هاي متني، گراٿيكي و تصويري . به اين ترتيب مي*توان در قسمت*هايي از تصوير كه نرم*اٿزار قادر به تشخيص درست نيست، به نرم*اٿزار كمك نمود؛
6. قابليت �ٿظ قالب*بندي نگارش تصوير ورودي (پاراگراٿ*بندي، نوع و اندازه ٿونت*ها، جدول*بندي، ستون*بندي، و ...) در تصوير خروجي؛
7. بازشناسي خودكار متن*هاي چندزبانه؛
8. تشخيص باركد؛
9. واژه پرداز چندزبانه به منظور اٿزايش دقت بازشناسي؛
10 . قابليت پردازش گروهي ٿايل*ها
11 - گرٿتن اسکن از ٿایل های PDF و تصاویر

بعد از رفتن به صفحه دانلود در پائين رو free كليك كنيد شمارش معكوس ونوشتن كلمه توي باكس خالي

سپس دانلود فعال ميشود
موفق باشيد

Honradez
21-09-2006, 11:51
ممنون.

واي از دست اين دختره... (منظورم رپيدشر هست!!!)

اگه لينك مستقيم بود (نه لينك پرميم شده) خيلي عالي ميشد!

royaye_talkh55
21-09-2006, 12:52
دوستان سلام
اگه لطف كنيد و از رپيد شير نذاريد ممنون ميشم
چون برا من و بيشتر بروبچ اين سايتها فيلتره
ممنون

smart user
21-09-2006, 13:19
فارسی رو هم ساپورت میکنه؟

ramin_zero1818
21-09-2006, 13:40
دوستان سلام
اگه لطف كنيد و از رپيد شير نذاريد ممنون ميشم
چون برا من و بيشتر بروبچ اين سايتها فيلتره
ممنون
آره منم همين رو مي خواستم بگم

bihosale
21-09-2006, 15:33
دوست عزيز شما خودت نصب كردي و امتحان كردي ؟ چون Corporate.Edition فارسي و عربي و عبري نداره و فقط Middle east edition اين زبونها رو ساپورت مي كنه .
اگه شما نصب كردي لطفا يه تصوير از دسكتاپت بگير و اينجا بزار (چون عين اين پست رو من تو يه انجمن ديگه ديدم !!!!)

Alipacino
22-09-2006, 08:41
فایل rar پسورد می خواد

bihosale
22-09-2006, 10:41
آقا اين جواب من چي شد ؟ خودتون امتحان كردين يا نه ؟ با اين سرعت لاك پشتي اگه 140-50 مگ دانلود كنيم و درست نباشه كي جواب مي ده؟ بهتر نيست مديران اين قسمت كمي بيشتر به اين قبيل پستها دقت كنن؟

Alipacino
26-09-2006, 06:05
آقا اين جواب من چي شد ؟ خودتون امتحان كردين يا نه ؟ با اين سرعت لاك پشتي اگه 140-50 مگ دانلود كنيم و درست نباشه كي جواب مي ده؟ بهتر نيست مديران اين قسمت كمي بيشتر به اين قبيل پستها دقت كنن؟
اولش خواستم بگم بابا شما هم واقعاً چقدر بی حوصله ای خوب صبر کن میاد جواب میده
ولی دیدم نه مثل اینکه این دوستمون اومد پست داد در رفت
مسئله اینجاست که کسی نمی تونه امتحانش کنه
.......آخه به خدا فایل rar پسورد می خواد ........

bihosale
28-09-2006, 18:44
علي آقا شما كدومو دانلود كردي يك قسمتيه يا دو قسمتيه ؟
اگه يه قسمتيه رو دانلود كردي پسوردش اينه

PRO-Warez.ru

اگه دو تيكه اي بود پسوردش اينه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن همون طوري كه گفتم اين نسخه فارسي و عربي رو ساپورت نمي كنه و اين دوستمون هم فقط كپي پيست كرده

Alipacino
29-09-2006, 22:16
آقا دستت درد نکنه
من اون یه قسمتیه رو دانلود کردم پسوردم درست بود مرسی
زبان فارسی هم اشکال نداره ساپورت نمی کنه خیلی به کار من نمیاد

Mohammad amir bazrafshaN
30-09-2006, 10:28
دوستان عزیز من خیلی پیش گرفتمش.لینک دانلود با قابلیت Resume رو هم میتونم بدم.مهم اینه که این همه زبانها غیر از خاورمیانه رو میگیره.منظور مون عبری و فارسی و عربی هست.راستش نسخه ای رو که بتونه عربی بگیره خودم معرفی کردم.نسخه Middle East رو هم گیر آوردم ولی توی Usenext میده و نمیدونم باید چطوری دانلود کنم.بهر حال ایشا الله تا چند ماه آینده یکی از مهروف ترین OCR های فارسی رو معرفی خواهم کرد.یکی میخواد بخره.احتمالا بهترین اونها رو هم بخره.میشناسمش و وقتی سی دی Original رو گیر آوردم اونوقته که گمد خواهیم زد به نرم افزاره.چون هر جا که بتونم آپلودش خواهم کرد

Cyberlife
22-08-2009, 15:18
برای دانلود برنامه هک شده UseNeXT به این تاپیک مراجعه کنید . در ضمن تشکر یادت نره .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید