ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید ssd

shakerfar_yahoo
06-04-2016, 14:03
سلام دوستان

لپ تاپ من خیلی کند شده و میخوام یک ssd بندازم روش چه مدلی رو پیشنهاد میدید در ضمن نظرتون در موردد این دو مورد چیه

1-

Samsung 850 Evo SSD Drive - 250GB

2-

Samsung 850 Pro SSD Drive - 256GBبه نطر هر دوشون مشابه هم هستند ولی قیمت گزینه 2 خیلی بیشتره شما کدومش رو پیشنهاد میدید

متشکرم

Pr0m3en
06-04-2016, 14:27
گزینه دوم تو تست های بهتر ظاهر شده و عمر بالاتری هم داره

فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk

jahangir1400
06-04-2016, 14:44
اگه از نظر مالی محدودیت ندارید نسخه Pro رو بگیرید، ولی در صورتی که قیمت براتون مهمه Evo خیلی خیلی به صرفه تره.

نسخه Pro حدود 50% گرونتر از نسخه Evo هست در حالی که از نظر کارایی حداکثر حدود 15 تا 20 درصد نسبت به Evo سرعت بهتری داره، برای مقایسه دقیق این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو ببینید، مخصوصا بخش Average User Bench و سرعت Read و Write

Pr0m3en
06-04-2016, 15:28
اگه از نظر مالی محدودیت ندارید نسخه Pro رو بگیرید، ولی در صورتی که قیمت براتون مهمه Evo خیلی خیلی به صرفه تره.

نسخه Pro حدود 50% گرونتر از نسخه Evo هست در حالی که از نظر کارایی حداکثر حدود 15 تا 20 درصد نسبت به Evo سرعت بهتری داره، برای مقایسه دقیق این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو ببینید، مخصوصا بخش Average User Bench و سرعت Read و Write
فقط سرعت نیست
کیفیت ساخت و قطعات به کار رفته و طول عمر هم تفاوت داره

jahangir1400
06-04-2016, 19:54
فقط سرعت نیست
کیفیت ساخت و قطعات به کار رفته و طول عمر هم تفاوت داره

از نظر کیفیت ساخت و قطعات تفاوت چندانی ندارن و در همه چیز یکسان هستند به جز در نوع NAND استفاده شده در حافظه، که در مدل ایوو TLC هست و در پرو MLC، تفاوت این دو هم در کیفیت به این معنا نیست که یکی زودتر خراب میشه و یکی دیرتر، تفاوت در ظرفیت خواندن و نوشتن روی SSD هست. و بین این دو تفاوت وجود داره و نباید اشتباه گرفته بشه.

با توجه به این نکته، طول عمر (بر اساس خواندن و نوشتن) در انتخاب بین Evo و Pro و اصولا بین خیلی از SSD ها اصلا فاکتور مهمی حساب نمیشه چون خیلی احتمال کمی داره که کسی حتی با کارهای نسبتا سنگین به ظرفیت نهایی خواندن و نوشتن SSD های امروزی برسه. (به جز کارهای خاصی مثل استفاده SSD در سیستم های سرور که بحثش جداست).

آزمایش هایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم روی SSD های جدید صورت گرفته که حتی نشون میده که نگرانی درباره طول عمر SSD ها کاملا بی معنیه و نشون میده در شرایط یکسان احتمال خرابی HDD خیلی بیشتر از پایان یافتن عمر SSD هست!

با این حال از نظر آماری گفته میشه Pro حدود 2 برابر از Evo بیشتر طول عمر داره، یه کاربر معمولی حتی اگه زیاد Read و Write روی هارد داشته باشه در بدترین شرایط دست کم Evo حدود 20-30 سال عمر خواهد داشت، و Pro هم دو برابرش، در نگاه اول شاید تفاوت زیاد به نظر بیاد اما به کاربرد عملی این اعداد که فکر کنید میبینید که اصلا اهمیتی ندارن، فکر نکنم هیچکس بیشتر از 20 سال بخواد از یه ssd کار بکشه، حتی اگه کسی 20 سال هم بیشتر بخواد کار بکشه در 20 سال آینده اونقدر سرعت ها بالا رفته و تکنولوژی جدید شده و قیمت ها کمتر، که میشه اونموقع یه مدل جدید خرید به جای پول بیشتری که کسی الان بخواد برای عمر بیشتر بده.