ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل حواس پرتی مادرم.

robert
05-04-2016, 10:18
سلام به همگی.
مادر اینجانب خانمی هستند 60 ساله. مدتی حدود یکسال هست که رفتار ایشون دچار مشکلاتی شده....مثلا موقع رانندگی علیرغم اینکه مدتهاست در یک محل زندگی میکنیم در پیدا کردن آدرس دچار مشکل میشوند.....وقتی ماشین رو در محل شلوغی پارک میکنند بعد از یکی دو ساعت یادشون میره ماشین رو کجا گذاشتند و برای همین روی ماشین ردیاب نصب کردیم... قوه ی جهت شناسی ایشون به معنای واقعی کلمه افتضاح مطلق هست و موقع رانندگی به سختی میفهمند در کدام جهت حرکت میکنند....در ماه های اخیر شنوایی ایشون ضعیف شده و مجبوریم یک کلمه رو دو بار یا سه بار تکرار کنیم . موقعی که کمی عصبی و ناراحت میشن زبانشون میگیره و دچار لکنت میشوند.... اسمهای اشیا و اشخاصی که کمتر باهاشون ارتباط داریم رو به سختی به یاد میاورند. موقعی که با ایشون صبحت مکینیم (( نه همیشه )) حواسشون اصلا به ما نیست...وقتی رو چیزی مثل گوشی تلفن متمرکز میشن دیگه نمیتونن همزمان حواسشون رو به موضوع دیگری هم بدهند....

استدلال منطقی در مورد مسائل زندگی ندارند....از ایشون تست هوش گرفتم و پاک نا امید شدم....حتی یکبار یه تست بسیار جالب آنلاین در مورد نحوه طرز فکر و استدلال و تجزیه و تحلیل مسائل مختلف رو از ایشون گرفتم که متوجه شدم قدرت تجزیه و تحلیل ایشون حسابی کم شده....

وقتی هم که من از این رفتارهایش عصبی میشوم و به او اعتراض میکنم در جوابم میگویند: آره من خر هستم...!!! نمیفهمم....تو میفهی و همین کافیست...!!:n02::n02:

در خانواده نزدیک اشان افرادی مثل مادرشان (( مادربزرگ من )) و دایی ایشان و خاله ایشان دچار آلزایمر هستند و دارو مصرف میکنند...حال آنکه این افراد در سن 60 سالگی که سن کنونی مادرم هست هیچیک از این نشانه هایی که عرض کردم را نداشتند....من خیلی نگران ابتلای مادرم به آلزایمر و دمانس هستم....راستش حوصله و اعصاب درست و حسابی هم برای نگهداری از یک بیمار آلزایمری رو هم ندارم چون همین الانش هم نگهداری مادربزرگ آلزایمری ام نیز با ما است....

به نظر شما چه اتفاقی برای مادرم افتاده...؟؟ خودش میگه احتمالا سکته مغزی کردم...نظر شما چیست...؟؟

محمد7966
05-04-2016, 12:31
سلام به همگی.
مادر اینجانب خانمی هستند 60 ساله. مدتی حدود یکسال هست که رفتار ایشون دچار مشکلاتی شده....مثلا موقع رانندگی علیرغم اینکه مدتهاست در یک محل زندگی میکنیم در پیدا کردن آدرس دچار مشکل میشوند.....وقتی ماشین رو در محل شلوغی پارک میکنند بعد از یکی دو ساعت یادشون میره ماشین رو کجا گذاشتند و برای همین روی ماشین ردیاب نصب کردیم... قوه ی جهت شناسی ایشون به معنای واقعی کلمه افتضاح مطلق هست و موقع رانندگی به سختی میفهمند در کدام جهت حرکت میکنند....در ماه های اخیر شنوایی ایشون ضعیف شده و مجبوریم یک کلمه رو دو بار یا سه بار تکرار کنیم . موقعی که کمی عصبی و ناراحت میشن زبانشون میگیره و دچار لکنت میشوند.... اسمهای اشیا و اشخاصی که کمتر باهاشون ارتباط داریم رو به سختی به یاد میاورند. موقعی که با ایشون صبحت مکینیم (( نه همیشه )) حواسشون اصلا به ما نیست...وقتی رو چیزی مثل گوشی تلفن متمرکز میشن دیگه نمیتونن همزمان حواسشون رو به موضوع دیگری هم بدهند....

استدلال منطقی در مورد مسائل زندگی ندارند....از ایشون تست هوش گرفتم و پاک نا امید شدم....حتی یکبار یه تست بسیار جالب آنلاین در مورد نحوه طرز فکر و استدلال و تجزیه و تحلیل مسائل مختلف رو از ایشون گرفتم که متوجه شدم قدرت تجزیه و تحلیل ایشون حسابی کم شده....

وقتی هم که من از این رفتارهایش عصبی میشوم و به او اعتراض میکنم در جوابم میگویند: آره من خر هستم...!!! نمیفهمم....تو میفهی و همین کافیست...!!:n02::n02:

در خانواده نزدیک اشان افرادی مثل مادرشان (( مادربزرگ من )) و دایی ایشان و خاله ایشان دچار آلزایمر هستند و دارو مصرف میکنند...حال آنکه این افراد در سن 60 سالگی که سن کنونی مادرم هست هیچیک از این نشانه هایی که عرض کردم را نداشتند....من خیلی نگران ابتلای مادرم به آلزایمر و دمانس هستم....راستش حوصله و اعصاب درست و حسابی هم برای نگهداری از یک بیمار آلزایمری رو هم ندارم چون همین الانش هم نگهداری مادربزرگ آلزایمری ام نیز با ما است....

به نظر شما چه اتفاقی برای مادرم افتاده...؟؟ خودش میگه احتمالا سکته مغزی کردم...نظر شما چیست...؟؟

سلام سکته مغزی معمولا علایم فیزیکی داره یعنی مثلا قسمتی از بدن فلج میشه

ولی مادربرزگ مرحوم من هم اینطوری شده بود یعنی اول حواس پرتی گرفته بود،آلزایمر گرفته بود و بعدش هم سکته مغزی کرد،البته ماردبرزگم هم سنش 60 سال نبود و بیشتر از 60 سال بود شاید بیشتر از 70 سال سن داشت و دچار این بیماری شده بود

البته میتونید تو اینترنت هم علایم سکته مغزی رو سرچ کنید و ببینید

به هر حال به نظر من بهتره زودتر به دکتر مراجعه کنید شاید بشه جلوی پیشرفت این بیماری رو گرفت

ای چقدر انسانها درد میکشن:n14:

امیدوارم ماردتون حالش بهتر بشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
06-04-2016, 15:37
سلام
به قول دکتر مظاهری , با بالا رفتن سن , کم کم بدن شروع میکنه به پوک شدن
عضلات تحلیل میره , اعصاب ضعیف میشه , مغز توانائیهاش رو از دست میده , استخوانها پوک میشه , پوست پژمرده میشه , اندامها و دستگاهها ضعیف میشه یا از کار میافته
دیروز توی اخبار میگفت چند روز پیش ژن پیری رو پیدا کردند اما کنترلش به این سادگیها نیست چون دستکاریش ممکنه باعث پیری زودرس بشه
حدود دو هفته پیش هم در اخبار گفت تاثیر عرق شاتره در درمان آلزایمر دیگه قطعی شده و حالا محققین دارند دنبال ماده ی فعال در ترکیباتِ شاتره میگردند تا با استخراجش و ساختش در آزمایشگاه به صورت دارو تولیدش کنند
==============================-
اگر میخواین مغزتون از کار نیافته مغزتون رو به کار بگیرین
اگر میخواین بدنتون از کار نیافته بدنتون رو به کار بگیرین
از چیزهای مضر هم دوری کنین
شکر , نمک , چربی , الکل , دخانیات , مواد مخدر
سرخ کردنی , لبنیات پرچرب , سوسیس و کالباس و کنسور , نان سفید , نوشابه , غذاهای شور , شیرینی , گوشت قرمز زیاد , ترشیجات , هله هوله , خشکبار شور و یا دودی , انواع سس , غذاهای داغ , غذاهای بسیار سرد
خواب زیاد , تنبلی , بخور و بخواب , زیاده روی در سک س , بی بند و باری جنسی , رعایت نکردن بهداشت

Pr0m3en
06-04-2016, 15:43
پس ما بدنسازا با رژیممون حله کارمون
(حبوبات. رو هم اضافه کنم چون 25 درصد پروتئین داره و فوق العادست)

فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-04-2016, 14:08
پس ما بدنسازا با رژیممون حله کارمون (حبوبات. رو هم اضافه کنم چون 25 درصد پروتئین داره و فوق العادست)فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk

سلام
بدنسازی اگر طبیعی باشه و تدریجی پس مفید هست
اما اگر به ضربِ هورمون و مواد نیروزای شیمیائی و قرص و کپسولها و مواد مخدر و اینها باشه پایانش خوش نیست
چند صباحی آدم راضی و خوش و سرمست هست و بعدش یک عمر باید از عوارض جانبیش رنج ببره
وزنه های بیش از حد سنگین باعث صدمه دیدن مفصلها و غضروف مفصلها و استخوانها و سوختن ماهیچه ها میشه به علاوه ی مشکلات اعضای داخل شکم و زیر شکم

بدنسازی باید با هدف سلامتی و نشاط و به دور از فشار بیش از حد و مواد شیمیائی باشه تا مفید باشه
حتی در هوای آلوده و غبارآلود هم نباید ورزش کرد

Alireza SM
15-04-2016, 16:01
اگر مادر شما یکباره اینطوری شده باشن قطعا باید مورد معاینه قرار بگیرن و EEG و درصورت لزوم MRI ایشون بررسی بشه. لطفا شخصا اقدام به تست هوش و تفسیرش نفرمایید این کار ها مختص افراد متخصص هستن.