ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرابی هارد

salar_linux
03-04-2016, 19:30
سلام

من یک هارد 6 ترابایت دارم که متاسفانه گاهی اوقات در هنگام کار صدایی شبیه سکسکه ازش میشنوم
من صدایی که در حین کار و پس از خاموش کردن سیستم داره و تست های این هارد ذر برنامه Hd Tune و برنامه پیشنهادی سایت وسترن دیجیتال براتون اپلود میکنم تا نظرتون بهم بدین که این هارد سالم یا باید بره گارانتی؟اگر راه دیگه برای تست داشتید معرفی کنید ممنون میشم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afshin b
03-04-2016, 20:05
کابل ساتا رو عوض کنین و اگه شد به یه درگاه ساتای دیگه مادربرد وصل کنین بعد چک کنین که مقدار 58 که الان هست افزایش پیدا میکنه یا نه.

salar_linux
03-04-2016, 21:56
کابل ساتا رو عوض کنین و اگه شد به یه درگاه ساتای دیگه مادربرد وصل کنین بعد چک کنین که مقدار 58 که الان هست افزایش پیدا میکنه یا نه.

انجام دادم اما همچنان همون 58 ثابت!

البته 4تا هارد دیگه هم دارم که اون هام همین ارورر میدن!!!!

به نظر شما اون صدایی که اپلود کردم طبیعیه؟صداش وقتی سیستم خاموش می کنم میاد گاهی وقتهام در زمان کار کردن!!!

afshin b
03-04-2016, 22:48
من به صدا گوش ندادم. اگه هر چهار هارد این مشکل دارن پس مشکل از کابل یا مادربرد میتونه باشه.
فعلا یه مدت چک کنین ببینین از ۵۸ بالاتر میره یا نه

salar_linux
04-04-2016, 01:27
من به صدا گوش ندادم. اگه هر چهار هارد این مشکل دارن پس مشکل از کابل یا مادربرد میتونه باشه.
فعلا یه مدت چک کنین ببینین از ۵۸ بالاتر میره یا نه

به نظر شما این ارورر میتونه خطرناک باشه؟چون من اطلاعات خیلی زیادی روی همه هاردهام دارم اگر ممکن این هاردها یک زمان باعث ازبین رفتن اطلاعاتم بشن لطفا بگین تا من یک هارد بخرم و همشون توی یکی بریزم.
اگر نظر شما به حرید به بخوام 8 ترابایت بخرم سیگیت بگیرم؟

وضعیت هاردهام روی این ارورر به این صورت

838
145528
58
3676
7110
تمامی هاردهام وسترن دیجیتال هست.

ata.royalfalcon
04-04-2016, 08:00
به نظر شما این ارورر میتونه خطرناک باشه؟چون من اطلاعات خیلی زیادی روی همه هاردهام دارم اگر ممکن این هاردها یک زمان باعث ازبین رفتن اطلاعاتم بشن لطفا بگین تا من یک هارد بخرم و همشون توی یکی بریزم.
اگر نظر شما به حرید به بخوام 8 ترابایت بخرم سیگیت بگیرم؟

وضعیت هاردهام روی این ارورر به این صورت

838
145528
58
3676
7110
تمامی هاردهام وسترن دیجیتال هست.

CRC Error زمانی مهم هست و باید بهش توجه کرد که معلوم بشه اطلاعات ذخیره شده در مقایسه با اطلاعاتی که قبلاً در جای دیگه ذخیره شده بود تغییراتی داشته . مثلاً شما یه فیلمی رو از اینترنت دانلود میکنید و با برنامه هایی مثل md5 checksum هش کد دو فایل رو باهم مقایسه میکنید و اگر اختلاف داشت معلوم میشه یه مشکلی وجود داره که اطلاعات دقیقاً مثل هم نیستند و تغییر کرده . این تغییرات در فایلهایی مثل RAR باعث عدم امکان Extract شدن هم میشه .
البته مشکل CRC Error فقط مربوط به هارد دیسک نمیشه و میتونه مشکل از سیستمی باشه که این هارد دیسکها بهش متصل شدند و با توجه به اینکه کلیه هارد دیسکها این خطا رو دارند قطعاً مشکل از سیستم هست .

اگر سیستم دیگه ای دارید ، پیشنهاد میکنم هارد دیسک رو به سیستم دیگه متصل کنید و مجدداً این تست رو انجام بدید .

salar_linux
04-04-2016, 15:36
CRC Error زمانی مهم هست و باید بهش توجه کرد که معلوم بشه اطلاعات ذخیره شده در مقایسه با اطلاعاتی که قبلاً در جای دیگه ذخیره شده بود تغییراتی داشته . مثلاً شما یه فیلمی رو از اینترنت دانلود میکنید و با برنامه هایی مثل md5 checksum هش کد دو فایل رو باهم مقایسه میکنید و اگر اختلاف داشت معلوم میشه یه مشکلی وجود داره که اطلاعات دقیقاً مثل هم نیستند و تغییر کرده . این تغییرات در فایلهایی مثل RAR باعث عدم امکان Extract شدن هم میشه .
البته مشکل CRC Error فقط مربوط به هارد دیسک نمیشه و میتونه مشکل از سیستمی باشه که این هارد دیسکها بهش متصل شدند و با توجه به اینکه کلیه هارد دیسکها این خطا رو دارند قطعاً مشکل از سیستم هست .

اگر سیستم دیگه ای دارید ، پیشنهاد میکنم هارد دیسک رو به سیستم دیگه متصل کنید و مجدداً این تست رو انجام بدید .

اگر مشکل از سیستمم باشه از کجا بفهمم کدوم قطعه است مادربورد یا پاور؟

EXTREME
04-04-2016, 18:36
اتصالات هارد پاور پورت ساتا چیپ جنوبی یا بایوس
مواردی که میتونید بررسی کنید چک کردن با یک پاور دیگه تعویض کابل دیتا و تغییر پورت ساتا و آپدیت بایوس مین است

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

salar_linux
04-04-2016, 19:00
مرسی از راهنماییهاتون

اخرین سوال به نظرتون این صدا که گاهی هنگام کار با سیستم و همچنین زمان شات دان سیستم از هاردم شنیده میشه ایا طبیعی؟

این صدا از هارد 6ترابایتم به گوش میرسه:n03::n03::n03::n03::n03::n03:

EXTREME
04-04-2016, 19:01
صدا که برای هارد به دلیل مکانیکی بودنش طبیعیه ولی خوب اگر تو کارای ویندوزی مشکل دارید باید بررسی بشه

salar_linux
04-04-2016, 19:04
صدا که برای هارد به دلیل مکانیکی بودنش طبیعیه ولی خوب اگر تو کارای ویندوزی مشکل دارید باید بررسی بشه

نه مشکلی تو کار ویندوزی ندارم ولی گاهی صدایی شبیه سکسکه به گوش میرسه دفیفا همین فایل صوتی که اپ کردم:n37::n37:

salar_linux
10-04-2016, 16:36
برای حل مشکلاتی مثل بدسکتور هارد
به نظر شما اول Low Level Format انجام بدم بعد از برنامه HDD Regenerator استفاده کنم یا بلعکس؟