PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید مانیتور از فروشگاه آنلاین

arezoolovelygirl
02-04-2016, 17:36
با سلام
بنده قصد تعویض مانیتور pc رو دارم و از بین وبسایت های معتبر زیر ( به دلیل اینکه تا حالا از هیچکدومشون خرید نداشتم و اطلاعی از خدماتشون ندارم ) واقعا نمیدونم کدومو انتخاب کنم ممنون میشم از تجربه دوستان استفاده کنم:
1-lioncomputer.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(لیون کامپیوتر)
2-kimiaonline.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(کیمیا آنلاین )
3-meghdadit.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(مغداد آیتی که البته ازش تعریف بد شنیدم )
از اینا همشون نماد یک ستاره دارن ولی من شرکتی میخوام که کالا و گارانتیش اصل و همچنین بسته بندی محصولش شیک باشه
و همچنین از 2 تا سایت زیر که نماد 2 ستاره دارن و نمایندگی رسمی سامسونگ هستند و متاسفانه قیمتاشون بالاتره
1-Samsungcenter.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(سامسونگ سنتر)
2-allsamsung.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(آل سامسونگ )
از بین این دو سایت هم که نماد دو ستاره دارند نمیدونم ارسال به خارج از تهران دارن یا نه چون من تهران نیستم
سایت دیجی کالا هم هست ولی متاسفانه مانیتوری که من میخوام داخل سایتش نیست
ممنون میشم از تجربیات دوستان استفاده کنم .

tofighsob
02-04-2016, 19:00
سلام چرا ازدیجی کالا نمیخری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا مدل های دیگرشو

من میگم از مقداد کامپیوتر نخر تعریف ندارن

از لیون امار ندارم
اما کیمیا انلاین میگن که خوب باهاش کار نکردم

من اول دیجی کالا
دوم کیمیا انلاین

misaghilb
02-04-2016, 21:00
دیروز از lioncomputer مانیتور سامسونگ S24d395 رو بعلاوه کیبورد و موس بیسیم سفارش دادم که در ایام عید هزینه ارسال هم رایگان بود.
نشنیدم مشکلی هم داشته باشن کالاهاش .. حالا تا بیاد ببینم چجوره

arezoolovelygirl
02-04-2016, 21:55
مبارک باشه
منم مدل S24D595 رو میخوام سفارش بدم
بله مشکلی ندارن ولی میخوام که بسته بندی شیک و کالاش هم اصل باشه و مشکلی نداشته باشه
ممنون از ابراز نظرتون

arezoolovelygirl
02-04-2016, 21:57
سلام چرا ازدیجی کالا نمیخری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا مدل های دیگرشو

من میگم از مقداد کامپیوتر نخر تعریف ندارن

از لیون امار ندارم
اما کیمیا انلاین میگن که خوب باهاش کار نکردم

من اول دیجی کالا
دوم کیمیا انلاین

سلام متاسفانه دیجی کالا هیچ چیزی موجود نداره و حتی توی سایتش مانیتور S24D595 نیست و گرنه دیجی کالا تایید شدست

Rahpooyan
23-04-2016, 12:13
lioncomputer قیمتش منصفانه تره نسبت به بعضی فروشگاه های دیگه . بعد هم محصولاتش گارانتی داره .