مشاهده نسخه کامل
: خرید سیستم الان یا بعد از تابستون؟
lafze-ghalam
31-03-2016, 23:13
سلام دوستان
میخوام یه کیس بخرم و در نظر دارم که سی پی یو حداقل core i5 6400 باشه و یک حافظه ssd هم توی سیستم جا بدم
اما بودجه م محدوده (نهایتا 1500 برای کیس و 300 350 برای مانیتور)
عجله ای برای خرید سیستم ندارم اما می تونم تا پایان فصل تابستان یا نهایتا مهرماه سال جاری هم صبر کنم.
هرچند میدونم وضعیت بازار خصوصا اقلامی مثل قطعات رایانه معمولا پایدار نیست، اما به نظر شما عاقلانه ست 5 6 ماه صبر کنم و بعد سیستم بخرم؟
اینم بگم که بودجه م افزایش پیدا نمی کنه تا 6 ماه دیگه و نهایتا همین مقدار برای خرید سیستم در نظر گرفتم .
پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون
Ali*Reza
01-04-2016, 14:13
سلام.
کاربردتون رو هم مشخص کنین.
در مورد تغییر قیمت قطعات پیش بینی دقیق و خاصی رو نمیشه کرد.
در کل پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید دارین همین حالا اقدام کنین.
lafze-ghalam
01-04-2016, 15:19
کاربری سیستم نرم افزارهای دو بعدی خصوصا فوتوشاپ در حد نیمه حرفه ای (اکثرا فایل های خیلی حجیم و مملوء از لایه) و رفع نیازهای سه بعدی ساده در حد سه بعدی سازی متن یا ساخت یک شیپ ساده (نرم افزار 3d max یا C4D) است؛ البته در صورتی که سیستم مد نظرم رو بتونم تهیه کنم بعدا قطعات رو ارتقاء خواهم داد .
من امروز سایت های فروش سخت افزار رو چک می کردم دیدم که مثلا یک مدل سی پی یو از یک ماه پیش تا الان حدودا 100 تومن افزایش قیمت داشته !
در صورتی که اقلام دیگه مثل تبلت ، گوشی ، دوربین و ... تا حدودی کاهش قیمت داشتند .
همونطور که عرض کردم متاسفانه بودجه ای که برای ما در نظر گرفتند محدود است و با توجه به قیمت فعلی قطعات بعید میدونم مواردی که مد نظر دارم رو بتونم تهیه کنم .
NEED FOR PC
02-04-2016, 09:12
کاربری سیستم نرم افزارهای دو بعدی خصوصا فوتوشاپ در حد نیمه حرفه ای (اکثرا فایل های خیلی حجیم و مملوء از لایه) و رفع نیازهای سه بعدی ساده در حد سه بعدی سازی متن یا ساخت یک شیپ ساده (نرم افزار 3d max یا C4D) است؛ البته در صورتی که سیستم مد نظرم رو بتونم تهیه کنم بعدا قطعات رو ارتقاء خواهم داد .
من امروز سایت های فروش سخت افزار رو چک می کردم دیدم که مثلا یک مدل سی پی یو از یک ماه پیش تا الان حدودا 100 تومن افزایش قیمت داشته !
در صورتی که اقلام دیگه مثل تبلت ، گوشی ، دوربین و ... تا حدودی کاهش قیمت داشتند .
همونطور که عرض کردم متاسفانه بودجه ای که برای ما در نظر گرفتند محدود است و با توجه به قیمت فعلی قطعات بعید میدونم مواردی که مد نظر دارم رو بتونم تهیه کنم .
بنظرم نگاهی به بازار دست دو هم بندازین،خیلی موارده خوبی هست:n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.