ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قصور دندانپزشک

Life24
31-03-2016, 18:16
چرا باید در معالجه اولیه ریشه(عصب کشی) دندانپزشک کوتاهی کند تا مجددا نیاز به درمان ثانویه داشته باشد؟ و آنهم با هزینه بیشتر و با ناراحتی و درد بیشتر؟
چرا دندانپزشک در همان درمان اولیه دقت کافی نمیکنند؟
چرا انقدر دندان را کوتاه کند که برای روکش کردن نیاز به جراجی لثه باشد؟
چرا بیمار دستش به هیچ جا بند نیست؟

jjadm
31-03-2016, 19:24
چرا باید در معالجه اولیه ریشه(عصب کشی) دندانپزشک کوتاهی کند تا مجددا نیاز به درمان ثانویه داشته باشد؟ و آنهم با هزینه بیشتر و با ناراحتی و درد بیشتر؟
چرا دندانپزشک در همان درمان اولیه دقت کافی نمیکنند؟
چرا انقدر دندان را کوتاه کند که برای روکش کردن نیاز به جراجی لثه باشد؟
چرا بیمار دستش به هیچ جا بند نیست؟

یه دندون پزشکی بود . تقریبا دو برابر دندان پزشک های معمول هزینه دریافت میکرد . با هدف پر کردن دندان ها بدون بیحسی داشت دندون هامو جرم گیری میکرد . جوری که از درد داد بلندی کشیدم تازه فهمید که باید بیحسی بزنه :n28::n30:

anti-military
31-03-2016, 21:58
دستمزدهای دندانپزشکی خیلی زیاده واسه همین هم هر ننه قمری سریع فقط به فکر این هست که مدرکش رو بگیره و مغازه اش رو باز کنه.

من خودم یه جا رفتم واسه ارتودنسی گفت نزدیک 10 میلیون میشه! گفتم باشه میدم بهت ... رفتم جای دیگه نزدیک 3 میلیون شد ...

bas ali
01-04-2016, 06:27
چرا هیچ نظارتی بر دندانپزشک ها نیست ؟ البته بر خیلی از دکترها نیست و هرکازی بخوان میکنن
چرا باید اینهمه تفاوت درامد بین پزشک و مهندس باشه ؟ مگه کسی که مهندس هست زحمت نکشیده

faded
02-04-2016, 17:08
من پیش از عید رفتم متخصص ترمیمی دندانم را پر کرده دندان کناریش به ابسه کرده بود اندازه یه هندونه چند روز تب و سردرد و لرز و هنوزم که هنوزه خوب نشده
چند سال پیشم یه دندان پزشک یه دندان سالم را اشتباهی به جای دندان پوسیده تراشیده هنوز که هنوز بین دندونم بازه !