PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کراس فایر r9 280x یا gtx 970 ؟ کدومش؟

wrongring
30-03-2016, 11:14
سلام به نظر شما من یک gtx 970 بگیرم یا r9280x رو با یه r9 280x دیگه کراس فایر کنم،
یه سوال دیگه آیا کراس فایر تو همه باز یک های جدید پشتیبانی میشه . مشکلی پیش نمیاد؟ تو کراس فایر برند هم تاثیر داره یعنی هم نام باشند یا فقط نوع چیپست؟ بعد کراس فایر از ظرفیت هر دو تا کارت میشه تو بازی استفاده کرد؟
راستی یه سوال دیگه واسه کراس فایر رو مادربرد Asus pro gamer z97 نیازی به کابل یا همون پل هست یا خودکار انجام میشه؟

ess_1362
30-03-2016, 12:27
سلام به نظر شما من یک gtx 970 بگیرم یا r9280x رو با یه r9 280x دیگه کراس فایر کنم،

من باشم میگم کراس فایر :n02: ولی برای کارایی بهتر شما بهتره یک کارت قوی تر بخرید تا از ترکیب دو کارت استفاده کنید(پشت این حرف دلیل علمی وجود داره مخصوصا در ایران که از حوصله این تاپیک خارج هست)

یه سوال دیگه آیا کراس فایر تو همه باز یک های جدید پشتیبانی میشه . مشکلی پیش نمیاد؟
قطعی نمیشه نظر داد
در این رابطه باید بازی به بازی مقایسه کنید

تو کراس فایر برند هم تاثیر داره یعنی هم نام باشند یا فقط نوع چیپست؟
نه فقط مدل ها باید مطابق جدول کراس فایر با هم هماهنگ باشند و برند مهم نیست

بعد کراس فایر از ظرفیت هر دو تا کارت میشه تو بازی استفاده کرد؟
بستگی به بازی و موتورش داره

راستی یه سوال دیگه واسه کراس فایر رو مادربرد Asus pro gamer z97 نیازی به کابل یا همون پل هست یا خودکار انجام میشه؟
به مادربرد که ربطی نداره ولی کارت گرافیک شما باید حتما با پل به کارت دیگه متصل بشه

wrongring
30-03-2016, 12:50
[QUOTE=ess_1362;8807424]من باشم میگم کراس فایر :n02: ولی برای کارایی بهتر شما بهتره یک کارت قوی تر بخرید تا از ترکیب دو کارت استفاده کنید(پشت این حرف دلیل علمی وجود داره مخصوصا در ایران که از حوصله این تاپیک خارج هست)

میشه دلیل خودتونو واسه استفاده از کراس فایر بگین.

NEED FOR PC
30-03-2016, 14:12
سلام به نظر شما من یک gtx 970 بگیرم یا r9280x رو با یه r9 280x دیگه کراس فایر کنم؟

الان شما یدونه 280x دارین گویا درسته؟
اگه اینجوری یدونه 280x دیگه بگیرین کراس کنید

ess_1362
30-03-2016, 21:04
[QUOTE=ess_1362;8807424]من باشم میگم کراس فایر :n02: ولی برای کارایی بهتر شما بهتره یک کارت قوی تر بخرید تا از ترکیب دو کارت استفاده کنید(پشت این حرف دلیل علمی وجود داره مخصوصا در ایران که از حوصله این تاپیک خارج هست)

میشه دلیل خودتونو واسه استفاده از کراس فایر بگین.

دلیل اینکه شما بهتره از کراس فایر و ترکیب چند گانه کارت ها استفاده نکنید میگم :
1-تمام بازی ها با ترکیب گرافیک هماهنگی ندارند و ممکنه بازدهی لازم را که شما انتظار داری را در اختیارت قرار نده
2-مسئله تهویه مناسب هست که باید حتما یک کیس عالی داشته باشید چون محل قرار گرفتن کارت دوم به شکلی هست که 80% تهویه کار اول مسدود میشه که نیاز به خرید یک کیس نزدیک 800 تومن را خواهید داشت
3- مصرف به شکل تصاعدی بیشتر میشه که نیاز به خرید یک پاور قوی را خواهید داشت
4-مورد بعدی مصرف انرژی بسیار بالاتر کیس خواهد بود
5-و در آخر نویز بیشتر که با توجه به محدود شدن تهویه کارت اول در نتیجه نویز کل مجموعه بیشتر خواهد شده

D3vil_A
05-04-2016, 01:08
با سلام.
مسئله Crossfire کردن کارت های رده میانه AMD سیستم شمار رو دچار مشکلاتی غیر قابل پیش بینی میکنه.
با توجه به تجریبایت شخصی که خودم تجربه استفاده از دو کارت گرافیک MSI R9 280X 3GB رو داشتم ، زمانی که شما از کارت های نسل قدیمی AMD که ریبرند شده هستند در حالت دوگانه یا سگانه استفاده می کنید Minimum FPS شما در بازی های به شدت وحشتناکی کاهش پیدا میکنه. به عنوان مثال در بازی GTA من در حالت تک کارت حداقل میزان FPS به 20 می رسید ، ولی در حالت چندگانه این حداقل به زیر 10 فریم کاهش پیدا می کرد به طور کامل مانع بازی کردن شما می شد ، در این بررسی ها که ملقب به FCAT هست کارت های R9 280 Series / R9 270 Series و به مراتب اون R9 370 / R9 380 Series به طور کامل Fail می شوند.
توصیه من به شما اینه که بخیال استفاده از حالت دوگانه این سری از کارتها بشید و با فروش این کارت یک کارت گرافیک R9 290 یا GTX979 تهیه کنید.