ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فعالیت بالای هارد

tavafia
27-03-2016, 14:51
سلام خدمت همگی
ی مشکلی پیش اومده برای لپتاپم... از توی تسک منیجر که فعالیت هارد رو نگاه میکنم روی 100% هست!! هیچ برنامه و چیزی هم باز نیست و اینکه آنتی ویروسم هم فعال هست و فک نکنم ویروسی باشه
میخاستم ببینم مشکل از کجاست؟ از یکی پرسیدم گفت بد سکتور گرفته خلاصه ی هارد اکسترنال گرفتم و اطلاعاتم رو برداشتم که طوری نشه! الان مشکل کجاس؟ سیستم هم بالا میاد مشکل خاصی نداره فقط کنده یکم! ی بارم وسط بازی بود که یه جرقه زد داخلش که نفهمیدم مال چیه :| عوض کنم هارد رو؟ فرمت کنم؟ ویندوز اورجینال روشه اگه هارد عوض کنم میشه ی جوری نگه داشت که باز اورجینال نصب کنم؟
با برنامه hdd regenerator هم اسکن کردم هارد رو چیزی نشون نداد:n36:

afshin b
27-03-2016, 18:15
سلام
خوش آمدی
یه عکس از تب health نزم افزار hdtune pro قرار بده (خود برنامه دکمه عکس گرفتن داره بالاش) تا ببینم هارد مشکلی داره یا نه. اگر مشکلی نداشت با نصب یه ویندوز جدید مشکل حل میشه. (دل به ویندوز اریجینال نبند که هیچ فرقی با کرکی نمیکنه)

EXTREME
28-03-2016, 08:34
همانطور که گفتن عکس رو بزارید و ویندوز هم حتما عوض کنید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

tavafia
29-03-2016, 13:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ببخشید یکم با تاخیر جواب دادم.... این دوتا عکس از تسک منیجر و برنامه hd tune
یجا خوندم هارد رو فرمت کنیم ب احتمال زیاد درست میشه! که بلد نیستم چطوری باید فرمت کنیم... یعنی دیگه قید ویندوز اورجینال بزنم؟ :n31:
ممنون

EXTREME
29-03-2016, 22:59
این ارور بیشتر از هد هست هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنید و دوباره تست کنید ویندوز هم باید عوض کنید ببینید درست میشه یا نه سیستم ویروسی نیست ؟

tavafia
01-04-2016, 21:00
این ارور بیشتر از هد هست هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنید و دوباره تست کنید ویندوز هم باید عوض کنید ببینید درست میشه یا نه سیستم ویروسی نیست ؟

نه سیستم ویروسی نیست...
حالا سر فرصت باید برم ویندوز بگیرم بیام عوض کنم.... ممنون از کمکتون:n40:
این کارا رو ک کردم نتیجشو میگم